SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Yiğido Aslan`ı Bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29759)

Yusuf Çevik 10.08.2010 14:08

Yiğido Aslan`ı Bekliyor

Ligin ilk haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Sivasspor'dan rakibine gözdağı...

Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Mesut Bakkal iddialı konuştu. Taraftarları önünde çıkacakları sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılacaklarını belirtip, “Rakibimizin gücü ve hedefleri ortada. Ancak biz de bu sezon üst sıralara oynamak istiyoruz. O yüzden ilk maç bizim için çok önemli. 3 puandan başka düşüncemiz yok” dedi.

ahmet_200655305 10.08.2010 14:09

Cevap: Yiğido Aslan`ı Bekliyor

Gönlümce söylüyorum biz bu takıma fark atarız. İsterseniz ismimi aklınızda tutun haberleşiriz

esrarengiz 10.08.2010 14:13

[B]tuh ilk yorumu ben yapam dedim yusufum sana ama yetisemedim:)
neyse bu haftaki macda her sey yolunda giderse kesin guzel bir futbolla yeneriz cimbomu [/B]

Yusuf Çevik 10.08.2010 14:15

:D aman farketmez 2. oldun işte :D İnşallah ya yeneceğiz benım moralımı fotomaç yorumcusu bozdu ya yok dusermıs Allah bilir sen nerden bılıyonda konusuyon ..Alla Alla ..Boş konuşuyorlar.

emin kara 10.08.2010 14:15

sivaspor 3 galata 0 diyorum ilk maç 3 puan la lige başlarız haydi yigidolar takımımıza destek olalım sahada 12.adam olarak yerimizi allalım

Salim58 10.08.2010 14:20

[I][B]Skor tahminine'de aynısını yazdım.

Bu maç 2-1 bizimdir...[/B][/I]

esrarengiz 10.08.2010 14:29

[B]bence skordan cok sivas spor evinde nasil oynadigini cimboma eski gunlerin anisina tekrar hatirlatacak diyorum..
cunku sivasspor ilk ciktiginda super lige cimboma karsi iyi oyuna ragmen baliktan bulunan gollerle yenilmisdi simdi onun hatrina yenme zamani geldi
buyuk taraftarimiz yanliz birkamayacak takimlarini.. cunku onlarda bu zaferin tadina varmak istiyorlar...
haydi sivas haydi yigidolar ders verme zamani[/B]

burakpaşa 10.08.2010 14:30

arkadaşlar cimbomu fazla hafife almayalım ama en azından zorlarız puan yada puanları...

zaralı19 10.08.2010 14:45

bu maçı alacağız işallah 2-1 maç bizim olacak yeniden yazıyorum 2-1 ceyhunda gol atacak :D :D

yyucepur 10.08.2010 14:48

Haydi;
nasıl başlarsak öyle devam eder.

subasi29 10.08.2010 14:54

gelsin bakalim kedi bozmasi.....

svsli585858 10.08.2010 15:14

[FONT="Comic Sans MS"][B][I]benim tek korktuğum galatasaray lige hep 4-5 farklı galibiyetlerle başlıyor genelde hep farklı başlıyor tek çekindiğim taraf bu ama sivasspormuza çok güveniyorum alacaz inş.[/I][/B][/FONT]

ayna26 10.08.2010 16:18

Sezon başı oynayacağımız ilk maç, gönül isterki Sivas maçı 2-1 alsın.ama GS hafife alınacak bir takım değil, o yüzden işi ciddiye almalı defansa ağırlık vererek ileriye açılmalıyız yoksa ilk dakikalarda yiyeceğimiz bir gol bizi zora sokabilir.

Yusuf Çevik 10.08.2010 17:51

Yiğido 4 Eylül Stadı’nda iftar yapacak

Cumartesi günü Sivasspor’un Galatasaray’la yapacağı maçta tribünleri dolduracak olan Yiğidolar, oruçlarını 4 Eylül Stadı’nda açacak.
Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor, Galatasaray’la oynayacağı maç iftar saatinden kısa bir süre sonra başlayacak. Bu çerçevede 4 Eylül Stadı’na akın edecek olan Yiğidolar ise yiyeceklerini alıp stada girecek. Maçın başlamasına az bir süre kala oruçlarını açacak olan taraftarlar daha sonra Sivasspor-Galatasaray karşılaşmasına kilitlenecek.

Sivaslibey 10.08.2010 18:08

Cevap: Yiğido 4 Eylül Stadı’nda iftar yapacak

Bence artik milletçe bazi seyleri asmamiz lazim. Avrupali sene sonunu tatil ediyor noel ve yilbasi bayramlari var diye. Biz tatil istemiyoruz sonuçta avrupa kitasinda oynuyoruz ama TFF biraz elini vicdanina koysa, maçlari iftardan bir, bir bucuk saat ileriye alsa illere göre olmazmi. Simdi iftar vakti 19:40ta oluyor galiba Sivas'ta, e maçta 20:00de.

Aslinda maç 21 veya 22de olsa, iftari sahada hep beraber açsa taraftarlar ne güzel olur, söyle çimen üzerini kapatsalar, sofralar kurulsa el birligiyle, börekler, çörekler herkes rakip taraftar dahi oruçlarini açsalar, sonra kolyaca her tarafi tekrar düzene sokacak sekilde oralari el birligiyle toplasalar herkes yerini alsa tribünlerde ne güzel olurdu!!!

58 SiVaSıM 58 10.08.2010 18:17

bu maçta kesinlikle gol atarız ama yermiyiz bilmiorum inşallah yemeyiz

SEVDAMSIN58 10.08.2010 20:13

BENIM TUM DUALARIM PUANSIZ AYRILMAYALIM EN KOTU IHTIMAL TAKIMI GORME SANSIM OLMADIGI ICIN YENERIZ YENEMEZYIZ DEMEYECEGIM AMA DUALARIMIZ YIGIDOLARLA ALABILECEGIMIZ EN IYI SONUCU ALIRIZ INSALLAH

Samsunspor55 10.08.2010 20:17

1-0 sivas.

Saldırrrrrrrrrrrrrrrr sivassporrr !!

titizyiğido 10.08.2010 20:23

galatasarayı sezonun ilk maçında yeneceğimizi düşünüyorum.............

MaXiMuM 10.08.2010 23:00

Bu maç 3-1 bizim inşallah..

sebasteia 10.08.2010 23:08

inşallah bu maçtan galip ayrılacağız, sezona bomba gibi başlayacağız.

mesut hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz, haydi kaplanlar, haydi yiğidolar yüzümüzü kara çıkarmayın!

ezin şu gs'yi.

4eylül 11.08.2010 01:02

bir takımın en büyük gücü taraftardır cumartesi akşamı ateşini cehenneme çevirmeye varmısınız çekirdek yemeye değil cimbomu yemeye varmısınız bizzz varızzz ya siz

4eylül 11.08.2010 01:13

yalnız değilsin asla yalnız yürümeyeceksindünyada 7 milyon yiğido seninle üç büyük değil tek büyük sevdalısıyız anadolu abisi büyük sivassporum

Holigann 11.08.2010 03:30

takımımız gs yı beklıyor,bız yıdıdolarda takımımıza kavusmak ıcın dakıkaları sayıyoruz.umarım bı uc puan almak nasıp olurda,sezona cok ıyı bı gırıs yapmıs oluruz..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:33.