![]() |
Nice seneler Hürdoğan
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/10/4107.jpg[/img][/url]
Sivas'ımızın ve Sivasspor'umuzun [B]tarafsız [/B]ve seviyeli sesi Hürdoğan Gazetesi 19 yaşında. Sivasspor.com ailesi olarak Hürdoğan gazetesini kutlar,bundan sonraki yayın hayatında da tarafsız, ilkeli ve seviyeli çizgisinden taviz vermemesini dileriz. Nice 19 senelere... [B][COLOR="Red"]Sivasspor.com[/COLOR][/B] |
Cevap: Nice seneler Hürdoğan
Şehrimin yerel sesi Hürdoğan gazetesini kutlarım,Sivas'ın ve Sivasspor'un yanında olan tarafsız her kişi ve kurumun yanında olmaya devam edeceğiz!
|
Nice Senelere Hürdoğan.
|
özellıkle sıvasla ılgılı haberlerı yerel gazeteler ıcınden hurdogandan takıp edıyoruz.kuruluş yıldonumlerını kutlarım.
|
Gurbetten Sivas medyasını takip ederek Sivas'ın gidişatı hakkında genel bilgiler almaya çalışıyoruz. Elbette bir çok site mevcut ama kalitesi, devamlılığı ve seviyesi ile en başarılısı ve en kapsamlısı Hürdoğan Gazetesi'dir tartışmasız. Kendilerini yıllardır takip ediyoruz. Başarılarının ve kalitelerinin artarak devam etmesini diliyorum. Nice 19 yıllara...
|
en severek okudum gazetelerden biri, nice yillara
|
Sivas'ın güçlü sesi Hürdoğan'a daha başarılı daha güzel daha fazla Sivas dolu 29, 39, 49, 59 yıllar diliyorum. İçeriğin hep daha da zenginleşmesi dileğimle, daha güzel günlere Hürdoğan!
|
çok iyi bi gazete ama pazar günleri netten yenisi çıkmıyo sivasın seside iyi
|
Çok iyi bir gazete Hürdogan.
Özellikle Sivas dışındaki her Sivaslı hergün girip bakmalı. Başarılarınızın devamını dilerim ... |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;642864]çok iyi bi gazete ama pazar günleri netten yenisi çıkmıyo sivasın seside iyi[/QUOTE]
[B]Pazar günleri internetten güncelleme yapmamaları bencede çok büyük bi eksik.Bakkal dükkanı değil ki pazar günü kapalıyız mantığı gütsün.İlerleyen zamanda bu eksıklıgı gıdererek Sivaslıları memnun edebilirler,özellıkle gurbetten şehrin nabzını takip etmek isteyen hemşerilerim için daha iyi olur bana göre..[/B] |
[I][B]Şehrimizin yerel sesi Hürdoğan gazetesini kutlarım.
Pazar günleri'de haber güncellemeleri yaparlarsa çok iyi olur,Ayrıca sivas haberleri Sivasspor haberleri ve ilçe haberleri çok güzel.[/B][/I] |
Her gün takip ediyorum Sivasın en güncel doğru gazetesi. Verdikleri transfer haberleri hep doğru. Yaptıkları haberlerle takıma ve taraftarlara destek oluyorlar adeta. Nice senelere hürdoğan.
|
hürdoğan gazetesine yayın hayatında basarılar dılerım..taraftarların nabzını bu sıteden tuttuklarını goruyoruz sık sık yayınladıkları haberlerde.
|
[B]her zaman takip ettigimiz önemli yerel gazetemiz
yerel basin cok önemli ve bu görevini basari ile yapiyor hürdogan nice basarili senelere hürdogan[/B] |
Sivasın yerel gazetelerinden ve sürekli olarak kendini yenilemiş olan Hürdoğan gazetesinin 19.yılı kutlu olsun, umarım yaşam içinde varlığını hep devam ettirir.İnternete her girdiğimde Sivasın gündemini mutlakak ama mutlaka Hürdoğandan takip ederim, her gün kendini güncelliyor (pazar günleri hariç), köşe yazarları kaliteli yazılar yazıyor.Sivasa bu ve bunun gibi kaliteli haber yapacak gazeteler ve haberciler gerek...
|
[B]Severek takip ettiğim bir gazete doğru haberleri ve yazarları ile daha nice yıllara
iyiki varsın hürdoğan :) [/B] |
tüm yerel gazetelerimize başarılar dilerim inşaallah hürdoğanıda daha iyi yerlerde görürüz
|
nice senelere..bizlere verdigin tarafsiz haberler icin tesekkurler
|
Süper Gazete :D:D:D:D:D:):):):):):)
|
Hürdoğan Gazetesine başarılı ve tarafsız çalışmaları ile dolu daha nice yıllar diliyorum.
Başarılarınızın bundan sonrada devam etmesini dilerim. Nice yıllara... |
[B]Sivasımızı en iyi anlatan ve yakışan iki gazete var birisi Sivas Postası diğeri ise benım daha cok beğendiğim Hürdoğan.
Tarafsız ve güzel haberleri ile ilimizin en önemli gazetesi olan Hürdoğan'ı kutlar cok uzun yıllar Sivas'a hizmet etmesini temenni ederim.[/B] |
nice senelere HÜRDOĞAN
|
[B][I]Sivas'ın özgür sesi Hürdoğan Gazetesinin 19. yaş gününü kutluyorum. Sivas'tan uzakta memlekette neler olup bittiğini öğrendiğimiz kaynakların başında gelen Hürdoğan gazetemize yayın hayatında başarılar diliyorum. Özellikle yazılarını takip ettiğim ve Sivaspor.Com'da da sıklıkla yayınladığımız Abdullah Yiğit ağbimiz nezdinde bütün gazete çalışanlarına başarılar dilerim. [/I][/B]
|
tebriklr hürdoğan gazetesi nice yıllara hep birlikte
|
[B]NİCE SENELERE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49. |