![]() |
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/svs_gs_2010.jpg[/IMG]
Sivasspor - Galatasaray maçını değerlendiriyoruz. [B]Maçın Yıldızı Kimdi? [/B] [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] [B]Maçta göze çarpanlar?[/B] [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? [/B] |
Maçı Değerlendirelim
Çok teşekkürler bugün için emeği geçen herkese. Yenikken bile kendi kendime Sivasspor çok keyif veren bir futbol oynuyor dedim. Oyuncularımızın hiçbiri aksamadı çok iyi çalışan bir makinenin parçaları gibi uymluydu. Ligin ilk maçında bu kadar hazır olmamız şaşırtıcı. Bu takım çok iş yapar taraftar desteğnin esirgemezse.
|
Cevap: Sivasspor 2 -1 Galatasaray
süper bi galibiyet süpeeeerr yaaaaaaa gs den nefret ediyordum mükemmel oldu ziiiiiiiiiiiiiii pompaaaaa :D
|
hak ettiğimiz bi galibiyet aldık fakat bu galibiyet bizlere yine şampiyonluk şarkıları söyletmemeli...
Lige renk katan takım olmak en büyük iddiamız olmalı. |
Aslanlarim benim, cok gpzel bir macti sivasspor bu maci hak etti, sagol yönetim sagol mesut hoca cok sevindirdiniz bizi allahta sizi sevindirsin
|
[B][COLOR="Blue"]tek kelime ile harika harika harika
hepinize teşekkürler[/COLOR][/B] |
işte bu sevgili yiğidolar özlediğimiz sivasspor bu işte inşallah her şey çok güzel olacak bütün yiğidolar olarak buna inanmalıyız ..bu arada terinin son damlasına kadar savaşan bütün futbolcu kardeşlerime teşekkürler Bu şehir her şeyin en iyisine layık...
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[CENTER][B]Maci bastan sona kadar izledim, inanirmisiniz bu kisa sürede bir takim böyle mi degisir. Eski sivasspor degilde yine sampiyonluga oynuyan bir takim gördüm. galatanin hic sansi yoktu. defansimiz ortasaha mükemmeldi. Ceyhun, Mehmet Yildiz, Zita, Cihan, Nas, kisaca hepsi cok mükemmel oynadi. mesut hocam cok tesekkür ederim. takim ayni barcelona gibi oynadi, rakip takima hic sans vermedi. iste bu bee, sonsuza kadar sivas sivas sivassssssssssssss
Maçın Yıldızı Kimdi? Hepsi, bu macta hepsi mükemmeldi, 1-2 kisi degil hepsi.. Maçın en kötüsü kimdi ? yoktu hepsi kalplerile oynadi Maçta göze çarpanlar? ceyhunun bu kisa sürede adaptasyonu, ve zitanin göz doldurucu paslari Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? iste bu bee böyle devam oynuyalim sampion bile oluruz. sana güveniyoruz yigido, mesut hocam, baskan. [/B][/CENTER] |
Harikasın be YİĞİDOLAR.. Hepinize başkanımıza futbolcularımıza ve taraftarımıza teşekkürler......
|
[B][COLOR="Blue"]maşallah
canavar gibi oyun ve işte sonuç ve enaz kaçan 3-4 gol daha hepinize teşekkürler harikasınız........................................[/COLOR][/B] |
bence takimin kötü yoktu hepsi bir birinden güzel oynadi yeni tranferler çok güzel
|
Maçın Yıldızı Kimdi? Takim olarak harika oynadığımız için herkes.
Maçın en kötüsü kimdi ? Kimse Maçta göze çarpanlar? Sivas çok iyi bir başlangıç yaptı. |
sivassporum tum 11i ve sonra gelen oyuncularda iyidi
|
Yeni Transferlerimizden Ceyhun Eris mükemmeldi. Mehmet Nas'da Ceyhun'un Performansina yakindi O da cok güzel oynadi. Ramovic 3-4 tane tehlikeli Sutlari Mükemmel cikardi. Dennis iyi mac cikardi Tehlikeleri Sedat'tan daha Rahat ve Güzel önledi. Bruno Zita sanki yeniden dogmus gibi. Paslari Adrese Teslim. Bu Kadro ilk 5 Hafta'yi oynasin, hem Oyuncular daha iyi anlasabilecekler, hemde uzun bir süre sonra yine Sampiyonluga oynayan bir Kadro görebilecegiz. Spor Haberlerinde sadece Galatasaray'in kötü Performansi konusuluyor. Sivassporumuzun O müthis oynunu anan yok. Siki Tutunun, Efsane Geri Dönüyor!
|
maçın yıldızı sivasspordaki tüm oyuncular işte sivasspor bu
|
[B]Ben Stadyumdaydım. İlk Devrede İyi Bir Oyun Yoktu. 2. Devrede takım çok değişik oynadı.Özellikle Ceyhun takımı galibiyete götürdü.Uzun bir aradan sonra bizleri sevindirdiler. Maç bitişinde gözlerim doldu gerçekten ağlayacaktım.İnşallah bu sezon başarılı geçer. [/B]
|
mesut hocam cok iyi takim kurdun takimi yildizlara degistirdin supersin
|
[B]Maçın Yıldızı Kimdi? Bu tarz galibiyetlerde maçın yıldızını seçmek çok zor ama azda olsa gözüme 2 oyuncu ön plana çıkıyor. [COLOR="DarkRed"]Ceyhun[/COLOR] = Emekli dediler/dedik, bu adam iş yapmaz dediler çok karşı çıktılar gelmesine ama o, öyle bir oyun oynadıki yaşı ile hiçbir paralellik yoktu. Birde diğer oyuncu arkadaşlarla uyum sorununu aşarsa süper olacak. [COLOR="DarkRed"]Zita [/COLOR]= Eski teknik direktörümüz tarafından kadroda yer alamayan ama bu sene takıma alıştığı belli olan Zita süper ayak oyunları sergiledi. Gol attı ters top attı herşeyi yaptı. Artık yoruldu hocamızda taktik icabı değiştirdi.
Maçın en kötüsü kimdi? Yorum yazmadan maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, Çirkin hareketler yapan Frank Rijkard ve kötü futbolunu sağa sola sataşarak daha da taçlandıran Arda Turandı... Maçta göze çarpanlar? Şu bir gerçekki bu galibiyet bizim lige bakış açımızı şekillendirecekti. Öylede oldu iyi başlamak devamını getirir derler. İnşallah öylede olacak. Ama futbolcu gözü ile bakarsak uyum sıkıntısı çektiğimiz aşikar. Mesela Mehmet Nas ile Mehmet Yıldızın; Mehmet Yıldız ile Ceyhunun arasında uyumsuzluk aşikar belli oluyordu. Bunun yanı sıra forvette nadir yakaladığımız vede ilerki maçlarda da nadir olabilecek pozisyonlarda bencil davranmamız bizler açısından sinir bozucu... Hal böyle olunca kaçan pozisyonlara üzülüyoruz. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Kalede Ramoviç vasatın biraz üzerinde ama genelde iyiydi. Oyunu okuyor fakat yandan gelen ortalarda biraz sıkıntı var gibi geldi bana.. Deniss İvanovs ileri çıkıyor buda bizim tandemde sıkıntı yaratıyor. Aklı hemen kaleciye geri pasta inisiyatifde biraz geri ama savaşçı bir ruhla oynuyor Bilca gibi çok itiraz etmiyor bu durumda Sedat da körle yatıp şaşı kalkamayacak bu iyi :) Mehmet Nas ı iyi buldum fakat biraz kondüsyon eksiği var bir kaç top sürdü ama yoruldu inşallah iyi olacak. Ceyhuna bir şey diyemem yaş üstü oynadı Orta sahamızda topu oyuna sürse servis yapsa yetiyor. Geçen yılki eksiğimizdi. Bir nebze o açık kapatıldı. Maçın genelinde özellikle pres yaptığımızı görmek hele hele 90. dakikada beni çok mutlu etti. İnşallah böyle devam ederiz. Son olarak ben Tshabalalayı istiyorum (bunu her platformda yazacağım demiştim)[/B] |
Takım halinde süperdik anma biri vardıki bambaşka.. Ceyhun...............;)
|
maçın yıldızı ivanovs ve ceyhun. diğer tüm oyuncular da çok iyiydi tabi. isabetli transferler göze çarptı. güzel atak futbolumuz var. ama defansta yine açık veriyoruz arada. böyle bi galibiyetin kötü bi tarafı olamaz:D:D
|
Maçın Yıldızı Kimdi?-------> Ceyhun Eris, aslinda bütün Takim
Maçın en kötüsü kimdi ?----> Hakem Maçta göze çarpanlar?-----> 58.dakikaya girilmeden gönderilen Balonlar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?----> Güzel Macti Uzun Süredir böyle Takim Oyunu görmemistim. Transferler mükemmel tam yerinde (Suarez ve Sedat haric) |
transfeleri ve takımı eleştirmek için bazı arkadaşların çok erken davrandığını söylemiştik..işte gerçek Sivasspor bu..inşallah Ceyhun-Mehmet ikilisinin daha iyi anlaşmasıyla bu takım bu sene fark yaratacaktır...helal olsun sahanın gerçek aslanlarının kim olduğunu gösteren Sivassporumuza
|
Maçın Yıldızı Kimdi? [B]Zita, Mehmet Yıldız, Ceyhun, Cihan[/B]
Maçın en kötüsü kimdi ? [B]Kötü yoktu[/B] Maçta göze çarpanlar? [B]Mehmet Nas (çok koştu ve çalıştı), İvanovs (bana blicayı hatırlattı müthiş)[/B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? [B]Eğer aceleci davranmasak son vuruşları düzgün yapsaydık fark atardık cinconlara...[/B] |
evet 2 bulduktan sonra yaslandik biraz şut çalişmasi lazim takimin son vuruşlari hatali biraz ama çok iyi oynadilar
|
İşte Olay Budur yaaaa..
Takımda Mehmet YILDIZ oldu takım YILDIZ'laşıyor.. Böyle oynasınlar canımı yesinler... |
valla bu kadarını da beklemıyodum sıvasspor dan MUKEMMEL FUTBOL OYNADILAR UZUN ZAMANDIR BOYLE FUTBOL IZLEMEMISTIM o KACAN GOL POZISYONLARI NEY DI SIVASSPOR NE OLMUS BOYLE YA ŞAMPİYON SIVASSPOR
|
sivastan çok güzel bir başlangıç işte özlediğimiz sivas bu inşallah devamı gelecek bu sene ligi sallayacak bir takımımız var
|
[B]Takım halinde iyiyidik.Mehmet le Ceyhun birbirlerine tam olarak alışırsa gol sıkıntımız olmayacak gibi görünüyor.Defansımız genel anlamda iyiydi,hayrettinin kanadında biraz sıkıntı görünsede pek göze batmadı bu maçta.İvanovs çok iyi bir tercih olmuş.Hersey cok güzel..
Şimdi dışardan geldim 2 sezon önceki 3-0 lık Trabzon maçı sonrası caddemiz nasılsa,şimdide öyleydi..[/B] |
ben sadece ilk yariya bakabildim kötü de degildik iyi de degildik
duyduguma göre 2 ci yarida ama süper oynamisiz en önemlisi galibiyet aldik birde gs e karsi bu takimin baya güclendigini gösterir(gecen sezonki performansa göre) |
[QUOTE=adres58;643801][B]
Son olarak ben Tshabalalayı istiyorum (bunu her platformda yazacağım demiştim)[/B][/QUOTE] Kulak ver bu isteğe ey yönetim:D |
helal olsun takıma çok yürekli bir takımımız var bizi tutana aşk olsun artık ceyhun oyuna direkt etki etti işte sonunda bir on numara size arkadaşlar
|
Maçın tek yıldızı vardı o da Mehmet YILDIZ
|
[B][COLOR="Black"]Aslan mı?? Ne aslanı?? aslan ne gezer la 4 Eylülde?? :) :) :D :) ;)[/COLOR][/B]
|
CEYHUN başta olmak üzere.... Zita, Mehmet Yıldız, Mehmet Nas, Hayrettin ....sırayla tüm takımı yazmam gerekecek sanırım...Kondisyon olarak çok güçlü bir takım olmuşuz...Hele ki futboldan anlamayan rijkaard denen çirkef herifin cana'yı çıkarıp çirkef baros'u alması maçı bitirip zaten üstün olan takımımıza 3 puanı hediye eden hareket oldu...
Canla başla mücadele eden FUTBOLCULARI'mıza , efsaneyi küllerinden tekrar canlandıran MESUT HOCA'mıza tekrar tekrar teşekkürler... EN BÜYÜK SİVASSPOR.. |
Bu gs nin karşısına şuanda lig için favori gösterilen bjk veya ts çıksaydı tarihi fark yerlerdi.Takımlarının durumu içler acısı ortasahada sivas döktürdü resmen.
İstediği gibi oynadı valla. Ne pres yapan var ne topu saklayan var beter olun çirkefler. Arda kewell ve neili çıkar küme düşmemeye oynarlar. Sivasa gelirsek takım iyidi ortasahada çok pas yapıldı. Tabi bunda gs nin berbat oyunun katkısı da vardı dediğim gibi dingonun ahırıydı resmeno ortasahaları.Güzel bir galibiyet oldu lige iyi başlangıç yapıldı. |
[QUOTE=GuVeN;643813]Kulak ver bu isteğe ey yönetim:D[/QUOTE]
Kamanan en az 2.5 ay yok ilerisi meçhul... 4 ila 5 ay içinde bir sonuç beklenebilir dönmesine. Gerçi Bosman kanunlarına göre futbolcunun en son tercihi çok önemli ama nihayetlenmesi yinede zaman alır. Ee adamda bize gelmeyi çok istiyor. Sayın yöneticim artık kulak verseler iyi olacak :) |
takımımız süper oynadı sadace iki eksik gördüm hayrettin ve sedat bu mevkilere sayın hocam bakkal.a iş düşer.................
|
Bakıyorumda adını sitede ilk defa okuduğum adamlar yazı yazmışlar arkadaşlar sadece galibiyetlerde değil her zaman burada olmalısınız iyi gün taraftarı olmayın herzaman her şartta takımınızı destekleyin.Gelelim maça beni bilen bilir Ceyhun hakkında eleştiri üzerine eleştiri yazdım hayatımda yanıldığıma bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.Biraz da Mehmet YILDIZ la anlaşsa süper olacak.İşte bu yav.İnanın kafaya oynadığımız zaman bile bu kadar iyi paslaşma uyum yoktu.Düz oynuyorduk şimdi herşey var.
|
ilk maç ilk sınav herkes gs gelecek macı rahat alıp gidecek didye düşündü kalben diyorum sokrda sivasa verdım kalbım o kadar ferahtıkı bu macı lacagımızdan adım ibi emındım ve coşkuyla sivas emınmki zirveye gider ve çok kötü gittigimiz bir anada sivasa gelıp en azından maglubiyeti unutturan bakkal benm görüşümde seneye bu takımı şahlandırır dedım başlangız da oyle oldu inşalaah da böyle gider bakkal sivası tanıdı artık YOLUMUZ ACIK OLSUN EN BÜYÜK SİVASS TEŞKKRLER BAKKAL TEŞKKRLER MECNUN BAŞKAN TEŞKKRLER 12. ADAM
|
MACI KALP GÖZÜ İLE İZLEDİM :) AMA O KADAR RAHATTIMKİ BU MACI LACAGIZ ÇIKARI KACARI YOK SİVAS BU BU SENE ŞAMPIYONLUGA OYNADIGI SENEDEN DAHA İİ OLCAKTIR BENIM ŞÜPHEM YOK YÜRÜÜÜÜ BE SİVASIMMM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:58. |