![]() |
İlk yarıda hedef 27 puan
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/bakkalyigit.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal,ligin ilk yarısında 25 veya 27 puan alma hedefinde olduklarını söyledi. Galatasaray galibiyetinin fazla abartılmaması gerektiğini belirten Teknik Direktör Bakkal "Galatasaray maçında gerçekten çok iyi futbol oynadık. Takım olarak iyiydik ve bunun sonucu olarakta sahadan üç puan ayrıldık. Tabiki Galatasaray gibi bir rakibi yenmek güzel,ancak bununla herşey bitmiş değil,asıl önemli olan bundan sonra aynı oyunu oynamak. Bizim şu andaki hedefimiz ligin ilk yarısını 25 yada 27 puanla bitirmektir" dedi. [B]TARAFTAR MÜTHİŞTİ [/B]Galatasaray maçındaki taraftarada değinen Bakkal "Bundan sonraki maçlardada böyle coşkulu ve kalabalık taraftar istiyorum. Onrların tribündeki bu görüntüsü inanın,sahada futbolculara ayrı bir motive oluyor. Sivasspor'un keyif veren oyununun devamı isteniyorsa,bu destek devam etmeli" şeklinde konuştu. Öte yandan,Galatasaray maçında alınan galibiyet sonrasında,Teknik Direktör Mesut Bakkal'a Spor Müdürümüz Abdullah Yiğit tarafından pasta yedirilerek,tebrik edildi. Hürdogan Gazetesi |
Cevap: İlk yarıda hedef 27 puan
hadi sunu 30 da bitirelim be hoca:D
|
25 ı dusunuyosak dusmemeyı hedeflıyoruz demektır...
|
HEDEF ÇOKKKKKK BÜYÜKKKKK ÇALIŞMAK LAZIM BÖLE HEDEFMİ OLURYA insan yalandanda olsa kendine bi gaz verir hedef şampiyonlar ligi der gibi galatasaray galibiyetiyle biraz umutlandım ama hedef 25 se ozman ligde kalmak için busene sivası izleriz hadi hayırlısı diyelim bakalım işimiz bayağı zor olacak :) hedef 25 şaka ibi yaaa böle hedef olurmu yaaaa allah allah
|
hoca ne yaptın sen ya. boyle hedef mi olur bizim hedefimiz orta siralar olmamali. hep yukarilarda olmaliyiz. bu hedefe taraftarda gelmez stada .
|
hocam maçlar onemlı yenelım hepsini inşALLAH.
|
Gerçek hedefin ne olduğunu anlayabilmek için Bu haftaki Antalya maçı iyi bir ölçü olacak sanarım.
Galatasaray başarısının ardından Antalya galibiyeti gelirse Mesut hocanın hedefinin üstünde bir başarı elde edebileceğimizi söylemek hiçte zor olmasa gerek. Verilecek imtihan için şimdiden başarılar SİVASSPOR camiasının güzel insanları |
[B]Eğer stadın dolmasını istiyorsan..Eğer taraftarın coşkulu olmasını ıstıyorsan yönetim elini cebine atta şu tshabalala transferını bıtır..bak göreceksın taraftarın coşkusunu[/B]
|
daha düne kadar yapılan transferleri beğenmeyen sonra işte bu takımla ligden düşeriz falan diyen arkadaşlar sezon başlamadan aylar öncesinde yönetim ve teknik ekip tarafından konulan orta sıra hedefini bugün hocanın söylediklerini sanki hiç duymamışlar gibi davranıyor ligde kalınmasını bile mucize olarak değerlendirecek olanların bir galatasarayı yenmemizden dolayı hemen hedefi yeniden şampiyonlukla donatmalarını yanlış buluyorum
hoca ve yönetim zaten orta sıralar diyordu 25-27 puan demiş doğru bende bunu bekliyordum daha önceki söylemlerinden dolayı şimdide az buluyoruz bu puanaı ama hoca sadece ilk yarı için demiş bunu ve iki yarı olarak hesapladığımızda 50-54 puan yapıyor bu da demektirki ilk 6 için ideal takımız tutupta bu takımdan bir maçtan dolayı şampiyonluk beklemek yanlış bir düşüncedir mantığımızın elverdiği şekilde düşünmeliyiz |
[QUOTE=armutaklı;645161][B]Eğer stadın dolmasını istiyorsan..Eğer taraftarın coşkulu olmasını ıstıyorsan yönetim elini cebine atta şu tshabalala transferını bıtır..bak göreceksın taraftarın coşkusunu[/B][/QUOTE]
bende tsabalala hayranıyım vede onu takımımızda görmek isterim ancak bizim belirli bir taraftar kitlemiz var maç cumartesiyse 9-11 bin maç pazarsa 12-13 bin maç büyük bir takımlaysa stad dolar yani bir tasabalala geldi diye cumartesi günkü bir maçta 15-16 bin kişi olamaz bu durum şehrin sosyoekonomik durumundan kaynaklanıyor ;) |
aDAM SIVASA GELDİĞİNDE SOLEDİM YINE SOLUYORUM bu adam sadece kümede kalmamza yardımcı olur.Ya şu HEDEFE BAKARMISINIZ : EN AZ 27 PUAN (!) BU ADAMDAN TEKNIK PATRON FİLAN OLMAZ...YAWW DEKİ ÜST SIRALARI ZORLAYACAGIZ OLMADI ,İLK 7 İÇİNDE OLACAGIZ DEE..AMA ADAM ICIN KUMEDE KALMAK BASARI..YAZIKLAR OLSUN SENIN GIBI GÖRUSE VE SENI O TAKIMDA TUTANLARA...:mad:
|
hocanın hedefini beğenmeyenlerin ilkokul matematikleri sıfır demek ki...
ilk yarı 27 puan alsan, ikinci yarı 27 daha alsan ne yapar? siz saatlerce uğraşmayın ben hemen hesaplarım :) 54 yapar! yani 54-60 aralığında bir puan alsan ligi nerede bitirirsin? size zahmet olmasın ben hemen cevabı vereyim ilk 6 içerisinde! avrupa ligi için nerede olmak lazım? ilk beşte! gördünüz mü, gayet mantıklı bir hedef! pardon siz ne isterdiniz, sormayı unuttum çok afedersiniz? ilk yarı 40 puan mı dediniz... hımmmmm ilk yarı 40 + ikinci yarı 40 = 80 puan vay beeeeeee szi busunuz işte, yürüyün aslanlarım, hocanın tahminini beğenmeyen koçyiğitlere bak hele! peh peh peh! |
[QUOTE=stain;645165]daha düne kadar yapılan transferleri beğenmeyen sonra işte bu takımla ligden düşeriz falan diyen arkadaşlar sezon başlamadan aylar öncesinde yönetim ve teknik ekip tarafından konulan orta sıra hedefini bugün hocanın söylediklerini sanki hiç duymamışlar gibi davranıyor ligde kalınmasını bile mucize olarak değerlendirecek olanların bir galatasarayı yenmemizden dolayı hemen hedefi yeniden şampiyonlukla donatmalarını yanlış buluyorum
hoca ve yönetim zaten orta sıralar diyordu 25-27 puan demiş doğru bende bunu bekliyordum daha önceki söylemlerinden dolayı şimdide az buluyoruz bu puanaı ama hoca sadece ilk yarı için demiş bunu ve iki yarı olarak hesapladığımızda 50-54 puan yapıyor bu da demektirki ilk 6 için ideal takımız tutupta bu takımdan bir maçtan dolayı şampiyonluk beklemek yanlış bir düşüncedir mantığımızın elverdiği şekilde düşünmeliyiz[/QUOTE] bu konuda okuduğum en mantıklı, en akıllı yorum bu... |
biz sampiyonluga oynayacaksak , bence 17 mac icin 27 puan az. anca 9 mac kazanmis oluyoruz. geri kalan 8 maci kime yenilecegiz??. bence biz en az 37 puanla bitiriz ilk yariyi. insallah
|
27 puan da fena degil yani
|
hocam hedefimizi biraz yükseltip 35-36 yapsak şunu.
|
[QUOTE=sibur;645175]aDAM SIVASA GELDİĞİNDE SOLEDİM YINE SOLUYORUM bu adam sadece kümede kalmamza yardımcı olur.Ya şu HEDEFE BAKARMISINIZ : EN AZ 27 PUAN (!) BU ADAMDAN TEKNIK PATRON FİLAN OLMAZ...YAWW DEKİ ÜST SIRALARI ZORLAYACAGIZ OLMADI ,İLK 7 İÇİNDE OLACAGIZ DEE..AMA ADAM ICIN KUMEDE KALMAK BASARI..YAZIKLAR OLSUN SENIN GIBI GÖRUSE VE SENI O TAKIMDA TUTANLARA...:mad:[/QUOTE]
kardeş hedef 27 puan 2.yarıda 27 puan desen 54 puan geçen seneye göre 4. sırada oluyorsun bnce fena değil sen yanlış düşünüyorsun bnce . |
Başarı için önce inanmak lazım.. Hedef koymak lazım.ilk yarı 25-27 puan hedefi düşme potasının üstünde bitiriyim demektir. Ben Mesut Bakkal'ı hep bu yönden eleştirdim. Hala da eleştiriyorum vizyonu yok... Lige Galatasaray macını alarak başlamışın oyunculara yeniden eski günlere (zirveye oynadıgımız dönemlere) dönecegini aşılamak yerine ligde kalın kafi mantıgında hareket etmek bence yanlıştır. Anlaşıldı ki olay tamamen pskikolojik. Yani motivasyon bizim takımda taktikten daha önce geliyor. Ben hemen demiyorum şampiyonluk naraları atalım.. Yapılacak şey cok basit. eger illa ki puanla ilgili bi açıklama yapacaksan.. Dersin ki evimizdeki tüm maçlardan galibiyet hedefliyoruz. Deplasmandan alabildigimiz kadar puan toplyaıp üst sıralara oynamak istiyoruz.
|
[QUOTE=sebasteia;645176]hocanın hedefini beğenmeyenlerin ilkokul matematikleri sıfır demek ki...
ilk yarı 27 puan alsan, ikinci yarı 27 daha alsan ne yapar? siz saatlerce uğraşmayın ben hemen hesaplarım :) 54 yapar! yani 54-60 aralığında bir puan alsan ligi nerede bitirirsin? size zahmet olmasın ben hemen cevabı vereyim ilk 6 içerisinde! avrupa ligi için nerede olmak lazım? ilk beşte! gördünüz mü, gayet mantıklı bir hedef! pardon siz ne isterdiniz, sormayı unuttum çok afedersiniz? ilk yarı 40 puan mı dediniz... hımmmmm ilk yarı 40 + ikinci yarı 40 = 80 puan vay beeeeeee szi busunuz işte, yürüyün aslanlarım, hocanın tahminini beğenmeyen koçyiğitlere bak hele! peh peh peh![/QUOTE] allah razı olsun duygularıma tercüman olmuşsun :) |
[QUOTE=sebasteia;645176]hocanın hedefini beğenmeyenlerin ilkokul matematikleri sıfır demek ki...
ilk yarı 27 puan alsan, ikinci yarı 27 daha alsan ne yapar? siz saatlerce uğraşmayın ben hemen hesaplarım :) 54 yapar! yani 54-60 aralığında bir puan alsan ligi nerede bitirirsin? size zahmet olmasın ben hemen cevabı vereyim ilk 6 içerisinde! avrupa ligi için nerede olmak lazım? ilk beşte! gördünüz mü, gayet mantıklı bir hedef! pardon siz ne isterdiniz, sormayı unuttum çok afedersiniz? ilk yarı 40 puan mı dediniz... hımmmmm ilk yarı 40 + ikinci yarı 40 = 80 puan vay beeeeeee szi busunuz işte, yürüyün aslanlarım, hocanın tahminini beğenmeyen koçyiğitlere bak hele! peh peh peh![/QUOTE] Arkadaşım iyi güzel demişssinde matematik de işlem hatası yapmısın :) hoca 25-27 puan diyor ilk yarı 27-30 puan degil.. Yani yıl sonunda 54-60 aralıgında olamazsın hocanın dedigi puanı alırsan 50-54 puan alırsın lig sonunda. Bu ligden Bursaspor 2003-2004 sezonunda 40 puan toplayarak küme düştü.. Genelde hedefledigin puandan 5-10 puan düşük alındıgı hesaplandıgında düşme potasının üstünde ligi kapatmak hedeflenmiştir. Kimse 80 puan hedef koyulsun demiyor. Geçmişte tarihinde 73 puan almış bir takıma sen hedef olarak 50 puanı koyarsan bu yanlıştır. Geçmişte daha büyük hedefler konulup başarısız sonuçlar alınmadı mı? Evet alındı Bületn Uygun son sezonu böyle bi sezondu hedefler beklentiler çok büyüktü. Takım bu beklentileri karşılayamadı. Ama işin birde gerçek boyutur var. Bir zaferi başarıyı hedefi önce hayal edersin. Sonra hayallerinin peşinde çalışırsın. Olur ya da olmaz. Hedef puan koymak bence hatadır. Heleki bu puan dilimini 50-54 arasında tutmak daha büyük hatadır. |
bu puan işi hiç iyi olmadı hoca be, keşke söylemeseydin en azından bu yönde mücadele verileceğini duymasak çok daha iyi olurdu !
|
burayada yazıyorum o denılen puanı gececgiz
|
biz 4 maç kazanalım üst üste hoca hedef ilk 5 diyecek.merak etmeyin.yeterki şu maçları kazanalım.
|
hedefimiz şampiyonluk olmalı ve puan vermeden kapatmalıyız demeli bence
|
ya millet sizin okumaniz yokmu en az 27 puan deniliyor yanim hedef ilk 6 nin icinde olmak
|
Arkadaşlar sezon öncesi hedef neydiki şimdi ne oldu.Bir gs yi yendik diye yine bakıyorum da havalanmalar başlamış.Sezon öncesi hedef zirveye oynamaktı da şimdi mi değişti.Bu kadroyla anca kümede kalma mücadelesi yapılır diyenler ----bende dahil----şimdi şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamış puan beğenmiyor.
|
HOCAM SEN ANTALYAYI YEN GEL STADI GÖR BURSA MAÇINDA ÇILDIRALIM
|
orda antalyayı yenelim içerde bursayı rahat geçeriz.bursa gol yeyince zor çeviren bi takım.
|
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal,ligin ilk yarısında 25 veya 27 puan alma hedefinde olduklarını söyledi.
Galatasaray galibiyetinin fazla abartılmaması gerektiğini belirten Teknik Direktör Bakkal "Galatasaray maçında gerçekten çok iyi futbol oynadık. Takım olarak iyiydik ve bunun sonucu olarakta sahadan üç puan ayrıldık. Tabiki Galatasaray gibi bir rakibi yenmek güzel,ancak bununla herşey bitmiş değil,asıl önemli olan bundan sonra aynı oyunu oynamak. Bizim şu andaki hedefimiz ligin ilk yarısını 25 yada 27 puanla bitirmektir" dedi. TARAFTAR MÜTHİŞTİ Galatasaray maçındaki taraftarada değinen Bakkal "Bundan sonraki maçlardada böyle coşkulu ve kalabalık taraftar istiyorum. Onrların tribündeki bu görüntüsü inanın,sahada futbolculara ayrı bir motive oluyor. Sivasspor'un keyif veren oyununun devamı isteniyorsa,bu destek devam etmeli" şeklinde konuştu. Öte yandan,Galatasaray maçında alınan galibiyet sonrasında,Teknik Direktör Mesut Bakkal'a Spor Müdürümüz Abdullah Yiğit tarafından pasta yedirilerek,tebrik edildi. Hürdogan Gazetesi Mesut Hoca bunun Devamini Diliyoruz umarim dedigin olur sana yürekten inaniyoruz ve sonuna kadar yanindayiz seninTaraftara böyle güzel sözlerin yapacagin basarilarin yaninda olmamak mümkün degil insanin ruhunu rahatlatiyor bizim böyle barilari gördükce senin konusmalarin ilac gibi geliyor durmak yok sonuna kadar devam |
ne alaka ya 25 --27 puan dalgamı geçiyonuz yoksa naziremi yapıyorsunuz
|
30 bence daha güzel yada daha fazlası neden olmasın hedef daima büyük olmalı:D
|
hocamız burda fazla yüksek uçmamış kadroda değişiklikler olduğu için uyumsuzluk olabilir diye öncelikle düşmemeyi garantileyip sonra üst sıraları zorlayacağız ama kadromuzun genel yapısına bakınca ben ilk 7-8 içnde kendimize yer bulacağımıza inanıyorum arkadaşlar bu konuda gönlüm ferah bu sene
|
[COLOR="Red"]h[/COLOR]HOCAM ILK ÖNCELLIKLE TAKIMA YENI BIR RUH GETIRDIGIN ICIN COK TESSEKÜR EDERIZ HELEKI O CUMARTESIKI GS MACINADA DEGINECEK OLURSAM O MACI HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAGIM HAKIKATEN GURBETCILERE COK BÜYÜK BIR HEDIYE IDI ZATEN O MACDAN ERTESI GÜN SONRA KARA YOLLARINA CIKDIK GURBETE DÖNMEK ÜZERE ...
27 puan gelirsek eger cok olumlu bir düsünce ne yukariyi düsünmüssün nede kümeyi tam isabetli bir karar nede olsa takimin icindesin ve futbolculari senden daha iyi taniyacak degiliz umarim sivassporumuzun stadini taraftarlar biz gurbetciler yerine doldurur ve destek verir takimin 12 adami oluruz. hep beraber el ele kol kola takimimizi yukariya tasiyalaim iyi gündede kötü gündede yanlarinda olalim ... hepinizi en güzeli olan allaha havale ediyorum allaha emanet olun saygilar ve sevgiler... |
HOCA BİR STRATEJİ UYGULUYOR.BİR MAÇ İÇİN ŞAMPİYON OLACAGIZ DEMESİNİ BEKLEMEYİN.BASAMAKLARI BİRER BİRER ÇIKMAK İSTİYOR.
BENCE PUAN OLARAK SÖYLEMESİ YANLIŞ.EN AZINDAN İLK YARIYI ÜST SIRALARDA BİTERMEK İSTİYORUZ DEMESİ DOGRU OLUR.... |
2008-2009 ve 2007-2008'de 37 puanla ilk devreyi zirvede bitirmiş bir Sivasspor geçen sene hayal kırıklığı yaşadı ama Bizim hedefimiz Buca ile Aynı olmamalı.Buca'da orta sıralarda bitirmek istiyor bizde olmamalı :S Bursa'nın taraftardan başka bizden ne artısı var ? Kadrosu bizden iyi derseniz onada yanıtım var 4 büyüklerin kadrosundanda kötüydü bizim kadro ama üstesinden gelebildik başardık.Lig zorlaştı 27 puan iyidir diyorsanız LİG BÜTÜN TAKIMLAR İÇİN ZORLAŞTI sadece bizim için değil...GALATASARAY karşısındaki oyunu görüpte amacımız üst sıraları demesini beklerdim ben Mesut Hoca'dan ... Hedefler DAİMA YÜKSEK KONULMALI .27 puan hedefse alacağımız puan kaç :S Hoca hedefleri yüksek koymuyorsa bu takımdan bir şey beklemeyin .:S
|
Öncelikle sayin bakkal sizi takdirle izliyoruz aman nazar degmesin giden sezon gercekten cok yiprandik. Hedefimiz güzel ama bunun üstünde bir basari olursa ozama degmesinler bizim keyfimize en azindan su düsme potasini hic düsünmek bile iste mi yoruz. Yolunuz acik olsun sayin bakkal nazar duasini okuyun felak ve nas surelerini.
|
bence ilk yarı hedef en az 10 galibiyet olmalı..
|
[I][B]Hocamız hedefe kilitlenmiş.[/B][/I]
|
puan hedefi vermek saçma olur.galibiyet serisi hedefleri vermeli.önümüzdeki 3 maç için 7puan diyebilir .sonra ki 5 maç için 10 puan diyebilir.böyle böyle ilerlemek daha mantıklı.
|
[B]Hatırlıyorsanız 2008 2009 sezonu başlamadan once hazırlık kampında [U]BÜLENT UYGUN[/U] Hedefımız uefa ya gıtmek demıştı ama takım o sene şampıyonluga oynadı ve şampiyonlar ligine gitti. [U]MESUT HOCA[/U]' da 27 puan dıyorsa illa 27 puan mı alıcaz.daha üstünüde alabılırız.enaz 27 puan demeye çalışmıştır. hocamıza SONUNA KADAR GÜVENELIM..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |