![]() |
Tevfik Altındağ Nerde ?
[B][COLOR="indigo"]Arkadaşlar şampiyonluğa oynadığımız yıl Ankaragücü'nden Tevfik diye bir oyuncu almıştık. İlk maçında Kocaeli karşısında stadda seyredip çok beğenmiştim. Geçen yıl da kiralık vermiştik. Şu anda bu oyuncumuz nerde acaba ?
Bir diğer merak ettiğim oyuncu da Muhsin Ertuğral'ın geçen yıl kupada oynattığı Yunus. Ayrıca takım listelerinde birkaç tane genç oyuncumuz görünüyor. Bu oyuncular ile ilgili bilgisi olan var mı ? [/COLOR][/B] |
Cevap: Tevfik Altındağ Nerde ?
yunus 2 takimda oyniyor herhalde tevfiki de bilmiyorum
|
ewet ya noldu bu adam geçen yıl ajaxın tevfiği istediği haberleri yer aldı bi ama sonra noldu hiç haber alınmadı.... arkadas insan işleri biraz şeffaf yapar..........tsabalala olayı hakkında en ufak bi açıklama yok..ne halt yedikleri belli değil bunların....
|
Vallah ben anlamiyorum zaten neden Tevfik gibi bir degeri kullanmaya çalismiyorlar. Bu çocugu al arada bir oynat kadroya al ama yok, yazik oluyor bu gençlere.
Ben Tevfik'te çok yetenek görüyordum demekki ya iyi degerlendiremedi yada iyi degerlendirelemedi. |
[B]Sivassporumuz gol atınca şampiyon sivas die çalan bir müzil var. o müzik kimde var acaba?? varsa bana atabılırmısınız???[/B]
|
yahu siz tevfiki napcaksınız ferhatada nerde diyodunuz gördük adamı berbat bi oyuncu ne genci genç alacaksan almanyadan gurbetçi alacaksın kayseri gibisin bunları bırakalım
|
Cevap: Tevfik AltındağI bırakalım mı şakacı cocuk
:rolleyes:[QUOTE=FORZA SİVAS 58;647000]yahu siz tevfiki napcaksınız ferhatada nerde diyodunuz gördük adamı berbat bi oyuncu ne genci genç alacaksan almanyadan gurbetçi alacaksın kayseri gibisin bunları bırakalım[/QUOTE]
[B][COLOR="red"]TEVFİK ALMANYA DOĞUMLU Bİ FUTBOLCU KARDES AYRICA GECEN YIL KOCELİDE OYNARKEN AJAX ONU ALMAK İSTİYODU :) [/COLOR][/B] |
biz bu adamları 5 10 dk en fazla 1 maç görüp karar veriyoruz.. hoca ise bu işe yıllarını vermiş olarak antremanlarda her gün izliyor.. en iyi kararı onlar verir..
|
En son Kocaeliye kiralık gitmişti galiba hala orda
|
yönetiiiim iyi yöetilmiyor bence yaa hic bir bilgii vermiyorlar bu ne yaaa
tevfik süper oyuncu ajaxin listesindeydi simdi nerde kimsenin haberi yok ferhata gelince ferhat oynadigi maclarda iyidi kayseri gibi yapmayalim diyorsun kayseri takimi süper oldu aldilar frankfurtdan selim teberi felan simdide 2de 2 yaptilar |
bülent zamanı bir maçta oynamıştı vede çok iyi bir oyuncuyduu hani biraz daha gelişse arda falan hikaye diye düşünmüştüm ama yok olup gitti neden acaba
|
[QUOTE=leblebi82;646933][B][COLOR="indigo"]Arkadaşlar şampiyonluğa oynadığımız yıl Ankaragücü'nden Tevfik diye bir oyuncu almıştık. İlk maçında Kocaeli karşısında stadda seyredip çok beğenmiştim. Geçen yıl da kiralık vermiştik. Şu anda bu oyuncumuz nerde acaba ?
Bir diğer merak ettiğim oyuncu da Muhsin Ertuğral'ın geçen yıl kupada oynattığı Yunus. Ayrıca takım listelerinde birkaç tane genç oyuncumuz görünüyor. Bu oyuncular ile ilgili bilgisi olan var mı ? [/COLOR][/B][/QUOTE] Yunus Doğan Futbolcumuz takım listesinde bir kaç değil 5-6 tane genç var mesela Gs kadrosunda olan Ali Sevimli,Oktay Ayaz .... |
[B]Güzel bir konuya değişinmişsiniz sanırım Tevfik ; Rahman ve Harun'un olduğu yerde !!![/B]
|
Hangi takımda şu anda ?
|
Tff sitesinde yazdığına göre Sivasspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş. Şu anda Eyüpspor'da oynuyor görünüyor.
|
[url]http://www.transfermarkt.de/de/tevfik-altindag/profil/spieler_51660.html[/url]
[url]http://www.transfermarkt.de/de/tevfik-altindag/profil/spieler_51660.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/tevfik-altindag/profil/spieler_51660.html[/url] Su anda eyüpsporda oynuyor |
[B][COLOR="Indigo"]Evet Eyüpspor'da oynuyormuş Tevfik. Artık bizim oyuncumuz değilmiş. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=leblebi82;646933][B][COLOR="indigo"]Bir diğer merak ettiğim oyuncu da Muhsin Ertuğral'ın geçen yıl kupada oynattığı Yunus.
[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Ligin ilk yarısında Anadolu Üsküdar'ın maçını izlerken yanılmıyorsam Yunus'u görmüştüm.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;708775][B]Ligin ilk yarısında Anadolu Üsküdar'ın maçını izlerken yanılmıyorsam Yunus'u görmüştüm.[/B][/QUOTE]
[B]Anadolu Üsküdardanda İstanbulspora transfer olmuş...[/B] |
yunus sezon başlinda anadolu üsküdara ordanda istanbulspora gitti
anadoluüsküdarda 11 maçin 7 ilk onbirde başladi 4 sari 2 kırmızı gördü gol atamadi istanbulspor da ise 7 maçin 3 ilk birde başladi kart görmedi gol sevinci yaşamadi bu sezon şuanda helen istanbulsporda tevfik ise geçensene 2 yari kocaelisporda kiralik busene ise sezaon başinda eyüpspora gitti 15 maç 7 ilk birde başlamiş gol sevinci yaşamadi eyüpde tevfik ise busene üyüpsporda 4 sari bir kırmızı kocaelinde ise 8 maç 8 ilk onbir 2 sari gol sevinci yaşamadi |
başka merak etiniz ismleri yazin ne yapmiş bulup yaziyim
|
Tevfik ve Yunus iyi futbolculardı 88 ve 90 doğumlular.Tevfik şu anda Eyüpspor Yunus Anadolu Üsküdar dan İstanbulspor'a gitti devre arsında onları takıma kazandırmak lazım tabi kiralık gittilerse.
|
gerek yok tevfike paf takımdan oyuncu çıkarsınlar ve mümkünse sivaslı oyuncu çıkarsınlar ziya gibi hayro gibi
|
Tevfik ve Yunus gelecek vaat eden futbolcular alınırsa harika olur harcanıyorlar.
|
[url]http://www.transfermarkt.de/de/tevfik-altindag/profil/spieler_51660.html[/url]
|
[B][COLOR="Red"]TEVKİ KOCALELİSPORDA TER DÖKÜYOR AMA YEDEK SOYUNARAK SİVASSPORUN ASIL FUTBOLCUSU[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=58DraG KinG58;708809][B][COLOR="Red"]TEVKİ KOCALELİSPORDA TER DÖKÜYOR AMA YEDEK SOYUNARAK SİVASSPORUN ASIL FUTBOLCUSU[/COLOR][/B][/QUOTE]
Eyüpspor tff de var. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;708810]Eyüpspor tff de var.[/QUOTE]
walla kardeş vikipedide öyle yazıyor sivas'da 1 maça cıkmıs |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:21. |