![]() |
Milli takim Kadromuz...
[B]İşte milli kadro!
A Milli Takımımız'ın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu ve programı belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, (A) Millilerin aday kadrosuna şu oyuncular çağrıldı: Kaleciler Hakan Arıkan (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standart Liege) Savunma Oyuncuları Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş) Orta Saha Oyuncuları Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Arda Turan (Galatasaray) Hücum Oyuncuları Tuncay Şanlı (Stoke City), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt) ajansspor[/B] |
Cevap: Milli takim Kadromuz...
kazım kazım daha bir maç oynamış mıllı takıma alıosun volkan şen gıbı mehmet nas gibi oyuncuları almıyosun ben turkiyeyı anlamıyorum hatta mehmet nas ve volkan şen kazım kazımdan daha iyiler hidinki protesto edıyorum
|
[QUOTE=sevda58;648060][B]İşte milli kadro!
A Milli Takımımız'ın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu ve programı belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, (A) Millilerin aday kadrosuna şu oyuncular çağrıldı: Kaleciler Hakan Arıkan (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standart Liege) Savunma Oyuncuları Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş) Orta Saha Oyuncuları Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Arda Turan (Galatasaray) Hücum Oyuncuları Tuncay Şanlı (Stoke City), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt) ajansspor[/B][/QUOTE] okadarda bir degisiklik yok ayni fatih terimin aldigi oyuncular zaten coguda formsuz,nerede gökdeniz nerede fatih tekke neden lig sampiyonu olan bursaspordan tek bir isim var anlamis degilim.galiba guus hiddink lig maclarini ve avrupaliginin ön eleme maclarini seyretmemis |
Al Terim'i vur Hiddink'e.KAzım KAzım'ın ,Aurelio'nun,kendi takımlarında kulübenin gediklisini ve müzmin sakatını alan anlayışı sevmiyorum.Bu takımı tutmuyorum,desteklemiyorum,sevmiyorum!
|
HAHAHA CEYHUN ERIS KESINLIKLE ALINMALI:mad:
|
kalıplaşmış bir takım yahu yıllardır hiçmi oyuncu yetiştiremedik bunlar 40 yaşına kadarmı oynayacak aynı kadra ayrı teknik adam ha fatih ha hiddink
|
[B] mehmet yıldızı almıyorda gıdıp bıtmiş nıhatı alıyor anlamak zor gercekten nıhat ne yaptı milli takımda bu zamna kadar bı cek cumhurıyetı macı var ondan başka sıfır[/B]
|
Takımı oğuz çetin denilen istanbul yalakası ve futbol fakiri kuruyor hiddink değil.
Bu hiddink de ne işe yarar anlamam. |
ya olamaz ya bari guus hiddink sen bari yapma boyle kadrolar simdi emre kazim kazim gibi insanlar hak mi ediyor o formayi:mad: serefin ile takimi kur korkma yurekli ol sana kim baski kuruyo bunu alicaksin sunu alicaksin diye oguz cetin milli takimdan ayrilmali yeni bir antrenor yardimcisi bulunmali :mad:
|
volkan şen nasıl alınmaz kadroya hayret
|
[QUOTE=58^SiVaS^58;648067]HAHAHA CEYHUN ERIS KESINLIKLE ALINMALI:mad:[/QUOTE]
aman gardaş boş ver bizim takımdan kimse gitmediği iyi kadromuz zaten kısıtlı birde oralarda harcanıp yorulup gelip bizde oynamamazlık etmesinlerde ;) |
[QUOTE=sevda58;648060][B]İşte milli kadro
Kaleciler Cenk Gönen (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standart Liege) Savunma Oyuncuları Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Metin Depe (İ.B.B. spor), Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş) Orta Saha Oyuncuları Volkan Şen, Ozan İpek (Bursaspor), Ceyhun Eriş, Mehmet Nas (Sivasspor), Mehmet Topuz, (Fenerbahçe), Necip Uysal (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Arda Turan (Galatasaray), Hücum Oyuncuları Tuncay Şanlı (Stoke City), Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Sercan Yıldırım (Bursaspor), İskender Alın (İ.B.B. spor), Mehmet Yıldız (Sivasspor) [/B][/QUOTE] BENCE MİLLİ TAKIM KADROSU BÖYLE OLMALI ARKADAŞLAR YANLIŞIM VARSA SÖYLEYİN.. AMA TEK SORUN ORTA ALANDA BİR KAÇ OYUNCUNUN TAM OLARAK MEVKİSİNİ BİLMİYORUM NECİP UYSAL İLE SELÇUK İNANIN ALTERNATİFNİ KOYMADIM SANIRIM ÇOĞUNLUĞU FORVET ARKASI VE AÇIKTA OYNAYAN Bİ ORTA SAHA OLDU SANIRIM :)) |
İLK ONBİR İSE
Sinan Bolat Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Servet Çetin, İsmail Köybaşı Volkan Şen, Nuri Şahin, Ceyhun Eriş, Arda Turan TuncayŞanlı, Batuhan Karadeniz |
[B]Benim[/B] bu akşam sahaya çıkacak [B]milli takım[/B] kadrom şu şekilde:
Kalede: Ramoviç Defans dörtlüsü: Abdurrahman, Dennis, Sedat, Ferhat (Murat Sözgelmez) Orta dörtlü: Zita, Kadir, Keita (Mehmet Nas), Cihan Ortanın önünde: Ceyhun İleri uçta: Mehmet Yıldız İstanbul takımlarından ve onların karması olan [B]sahte[/B] milli takımdan nefret ediyorum! Hem başkalarının milli takımından bana ne? |
[B]kazım kazım denen ahlaksızı hala kadroya alıyolar...son zamanlarda insanları milli takımdan soğuttular!!![/B]
|
A Milli Takımımız'ın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu ve programı belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, (A) Millilerin aday kadrosuna şu oyuncular çağrıldı: Kaleciler Hakan Arıkan (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standart Liege) Savunma Oyuncuları Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş) Orta Saha Oyuncuları Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Arda Turan (Galatasaray) Hücum Oyuncuları Tuncay Şanlı (Stoke City), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt) ajansspor[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Green"]Terimle bi farkı yok ki , ismail köybaşının , kazım kazımın , şelçuk şahinin , emrenin , nihatın ne işi var o kadroda.Eğer gençlere öner veriyosan gene bjk de necip her maç performansı yükselen futbolcu onu al önünü aç hemde.Gene aynı hüsran bekliyo bizi :mad:[/COLOR][/B] |
bence mehmet topalda alımmalıydı
|
[B]birakin bu isleri bunlar deli sacmasi..hic kadroda yer bulamayan adamlar var[/B]
|
[B]Takım olacabileceğin en kalitelisi. Mehmet Nas'ı nasıl almaz diyen futboldan çakmayan insanlarda Hiddink'i protestoya devam etsinler[/B] :rolleyes:
|
[QUOTE=57 Mehmet;648064]okadarda bir degisiklik yok ayni fatih terimin aldigi oyuncular zaten coguda formsuz,nerede gökdeniz nerede fatih tekke neden lig sampiyonu olan bursaspordan tek bir isim var anlamis degilim.galiba guus hiddink lig maclarini ve avrupaliginin ön eleme maclarini seyretmemis[/QUOTE]
Aynen katılıyom bu milli takımdan hiç bir cacık o l m a z ......... |
[B]hiddinkin gözleri görmüyor sanırım şu andaki lig tablosundan habersizdir biri onu uyandırsın[/B]
|
benim kadromda(Türklerden oluşmak kaydı ile)
...............................cenk gönen.............................. abdurrahman.............i.toraman...........sedat.................necip cihan yılmaz......................................................volkan şen ................................ceyhun........m.nas........................... ......................m.yıldız....................semih.................... |
harbi bu takımdan birşey olmaz kazakistan azerbaycan bile yener bu takımı
|
bu ne yaw terim bosuna gitmis Ne anladım milli takımmıs Nobreyi Felanda Alsaydınız Kazım kazım kim ya hala milli takımda :mad:
|
volkan sen neden yok ınanılır gıbı degıl ya :.(((((((
|
A Milli Takımımız'ın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu ve programı belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, (A) Millilerin aday kadrosuna şu oyuncular çağrıldı: Kaleciler Hakan Arıkan (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standart Liege) Savunma Oyuncuları Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş) Orta Saha Oyuncuları Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Arda Turan (Galatasaray) Hücum Oyuncuları Tuncay Şanlı (Stoke City), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt) ajansspor[/B][/QUOTE] takımlarında yedek olan oyuncuları alıyor,oynanları almıyor saçma ya yardımcı kafalıyor ya da kendi alıyor savunmada sedat orta sahada mehmet veya ceyhun olmalı oyuncu alınmıyr sivas'tan. |
o kadar oyucu var kimleri alıyon hocaaaa
elenen takım kadrosu kurmuş besbelli trabzondan oyuncu cok az bursadan 2 oyuncu yetmez sivas ve diğer anadolu takımları başka bir ülkenin heralde şüphelerim arttı iyice:) |
arkadaslar hepinize katiliyorum
|
[B]geçen senenin şampiyonu olan Bursaspor dan neden iki futbolcu çağrılmış Ozan İpek ile Volkan Şen de bu kadro da bulunması gerekirdi...[/B]
|
takkım iyi oynadıkça kişiler ön plana çıkacak ön plana çıkıncada mecburen alacaklar bencede
|
ben hiddinkin futboldan anladığını sanıyordum,yanılmışım.go home hiddink...
|
Volkan demirel sakat heralde yoksa volkan çok iyi gidiyordu ama.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43. |