SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29972)

SivasSpor.Com 29.08.2010 06:08

''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne"

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/29/1257.jpg[/img][/url]

Sivasspor-Bursaspor maçından önce Bursaspor ve Sivasspor taraftarı Sivasspor ve Bursaspor takımları lehine tezahüratta bulundu.
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor, Bursaspor'u konuk etti.

Önceki sezon şampiyonluğu kovalayarak ''gönüllerin şampiyonu'' unvanını alan Sivasspor, geçen sezon ligde şampiyonluğa ulaşarak Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Bursaspor'u, Sivas 4 Eylül Stadı'nda ağırladı.

Ligin ilk 2 haftasında Galatasaray'ı yenip, Medical Park Antalyaspor ile berabare kalan Sivasspor ile Konyaspor ve Galatasaray'ı mağlup ederek ilk 2 haftayı kayıpsız geçen Bursaspor'un mücadelesine futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Sivassporlu taraftarlar, 4 Eylül Stadı'nın tribünlerini doldurdu. Havuz tarafı kale arkası tribünü ile kapalı tribün arasında kalan bölümde yerini alan yaklaşık 200 civarındaki Bursasporlu taraftar, takımını Sivas deplasmanında yalnız bırakmadı. Tribünler, küçük boşluklar dışında tamamen doldu.

Bursasporlu taraftarlar, maç öncesinde takımı tribünlere çağırarak ''Şampiyon'' tezahüratı yaptı. ''Olduğun her yerdeyiz'' ve ''Champion'' yazılı pankartlar açan Bursasporlu taraftarlar, takımını coşkulu şekilde destekledi.

[B]-''BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU'DAN''-[/B]

Maç öncesi her iki ekibin taraftarları da centilmence davranarak rakip takım lehine tezahürat yaptı. ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' tezahüratı yapan Sivassporlu ve Bursasporlu taraftarlar, ligde bu sezon yendikleri Galatasaray'a da göndermelerde bulundu.

Her iki takımın futbolcuları, Bursasporlu ve Sivassporlu taraftarların ''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne'' tezahüratının ardından havuz tarafı kale arkasına doğru giderek birlikte tribünleri selamladı. Sivassporlu taraftarlar, maç öncesi özellikle tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ve kaptan Mehmet Yıldız'a sevinç gösterisinde bulundu.

Bursaspor takımı, Sivasspor karşısına ''Ivankov, Ali Tandoğan, Stepanov, Ömer, Vederson, Hüseyin, Batalla, Ozan, Ergiç, Volkan Şen, Nunez'' onbiri ile çıktı.

Yeni transferlerden Sırp oyuncu Milan Stepanov ve Gökçek Vederson ile Arjantinli Leonel Nunez'e yine ilk onbirde şans veren Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, golcüler Sercan Yıldırım ve Federico Insua ile Arjantinli Hector Steinert, Mustafa Keçeli, İbrahim Öztürk, Bekir Ozan Has ve kaleci Yavuz Özkan'ı yedek soyundurdu. Bursaspor, Sivasspor karşısına tedavileri süren Turgay Bahadır ve Eren Albayrak'tan yoksun bir kadroyla çıktı.

Sivasspor ise sakatlığı bulunan Hayrettin Yerlikaya'dan yoksun bir kadroyla Bursaspor'a karşı mücadale etti. Hayrettin dışında ligin ilk haftasında Galatasaray'ı iç sahada 2-1 yendiği maçtaki kadrosunu koruyan Sivasspor'da, Hayrettin'in yerine geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçında olduğu gibi bu maçta da Ferhat Bıkmaz görev yaptı.

''Ramoviç, Abdurrahman, Sedat, İvanovs, Ferhat, Kadir, Mehmet Nas, Bruno Zita, Ceyhun, Cihan Yılmaz, Mehmet Yıldız'' onbirini sahaya süren Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal, kaleci Akın Vardar ile Murat Sözgelmez, Erman Kılıç, Sedat Yeşilkaya, Uğur Kavuk, İbrahim Şahin ve Ali Sevimli'yi yedek soyundurdu.

Maçı, Vali Vekili Kemal Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas milletvekilleri Selami Uzun ve Osman Kılıç, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, her iki kulübün yöneticileri protokol tribününde izledi.

Sivasspor ile Bursaspor bu maçla birlikte ligde 9. randevuya çıktı. İki ekip arasında geride kalan 8 maçta, galibiyetlerde Sivasspor'un 5-2 üstünlüğü bulunuyor. İki ekip arasındaki bir maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

Kaynak:Sporx

GuVeN 29.08.2010 06:11

Cevap: ''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne"

Her iki takımın centilmen taraftarlarını tebrık edıyor,arada ki çürük elmaları(genel anlamda)kınıyorum..

57babasivas 29.08.2010 09:33

hep ayni kodrA hep ayni giren oyuncu ikinci yari biraz keita suerez al benim taminime göre 5 haftadan sonra serez keita taider oynamaya başlayacak

ShabbatShalom 29.08.2010 09:35

Bursaspor Sivaslılara karşı hep iyi niyetliler.Biz şampiyonluğa oynadığımızda bize en büyük destek verenlerden birisi Bursaydı.Bizde Bursaya karşı iyi niyetli olduk.Ama ara sıra çıkıyor stadyumda 2-3 tane gerikafalı.

58_babacan_58 29.08.2010 11:22

[CENTER][B]İŞTE BU BURASI SİVAS,BİZİM FARKIMIZ BU BİZE BOŞUNA YİĞİDO DEMİYORLAR...![/B][/CENTER]

kaptann58 29.08.2010 11:25

sayın hocam bizim yedek futbolcularımız hepsi bu kadarmı nerde suarez keita diallo murat sözgelmez bursa sporu gördün oyuncu değişikliğinden sonra adamlar bizi madara etti ferhat solda çok yetrsiz çok heyecanlı böyle maçları kaldıramıyor muratı koysaydın ondan iyi oynardı

Besyo_cu 29.08.2010 11:35

[B]Tv'de izlerken bu görüntüleri görünce herkes Helal Olsun Sivas'a diye alkışladı büyük gurur duydum. İşte Yiğidoluk budur.[/B]

HALIL 29.08.2010 13:32

[QUOTE=GuVeN;648505]Her iki takımın centilmen taraftarlarını tebrık edıyor,arada ki çürük elmaları(genel anlamda)kınıyorum..[/QUOTE]

al bendende o kadar agzina saglik:rolleyes: kafamiza takmayalim cekirdekci kufurculeri

ozbss07 29.08.2010 13:50

Keita ve suarez kesinlkle oynatılmaLı !!

Yiğiter 29.08.2010 13:54

Mübarek Ramazan günü bile,etrafındaki bayanları görmezden gelip belden aşağı söven ,insanlıktan nasibini almamış yaratıkları Sivas'lı olarak görmüyorum.
Bir de küfür etmeyi alışkanlık haline getirmiş,çakmak vb şeyleri sahaya atmayı hobi yapmış taraftar grubunu da Sivas'ı böyle temsil etmemeleri konusunda dikkatlerini çekiyorum!

subasi29 29.08.2010 14:35

ilk basta oyle iyi trubune cagirdik alkisladik..karsilikli tezehuratlarda bulunduk...sonra ne oldu? bir kesim mac durmadan kufur ediyordu..rezil adamlar

Caner POLAT 29.08.2010 14:36

[URL=http://yukleresim.com/][IMG]http://yukleresim.com/images/57020945034766196233.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR="Green"]Bursasporu tribüne çağıran grup belli oluyor.;)[/COLOR]

fatihtuztas 29.08.2010 16:06

Gerçekten bunlar güzel şey, ah bir de yenseydik her şey çoooooooooooooook daha güzel olacaktı.

sivaslıadem 29.08.2010 16:10

işte dostluk budur 3 istanbul sozde buyugune karsı birlik beraberlik zamanı
tabii gsye karsı yapılan karsılıklı tezahurat bursa taraftarının da hoşuna gitti
bu goruntuler mac sonuna doğru bozulmaya calışıldı istediğimiz bu degildi
volkan biraz tahrik edici tavırlarda bulundu kapalı tribün biraz ortalığı karıştırdı

sivaslılara misafirperverlikleri için bursa adına orada oturan biri olarak teşekkür ediyorum

şarkışla 58 29.08.2010 16:35

[QUOTE=Caner POLAT;648656][URL=http://yukleresim.com/][IMG]http://yukleresim.com/images/57020945034766196233.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR="Green"]Bursasporu tribüne çağıran grup belli oluyor.;)[/COLOR][/QUOTE]

İşte bu kardeşim.Dostluk kardeşlik o kadar.Kork artık İstanbul burjuvazisi yıkılmana az kaldı

cilgin1966 29.08.2010 21:58

bizim seyircimiz centilmen bundan kimsenin şüphesi yok niye biz şampiyoluğa oynarken en büyük darbeyi ana doludan yidik kuşçulugu bırakalım kimi trübüne çağırsak bizi yenip gidiyor

SenSetik 29.08.2010 22:24

[QUOTE=Yiğiter;648615]Mübarek Ramazan günü bile,etrafındaki bayanları görmezden gelip belden aşağı söven ,insanlıktan nasibini almamış yaratıkları Sivas'lı olarak görmüyorum.
Bir de küfür etmeyi alışkanlık haline getirmiş,çakmak vb şeyleri sahaya atmayı hobi yapmış taraftar grubunu da Sivas'ı böyle temsil etmemeleri konusunda dikkatlerini çekiyorum![/QUOTE]

+++++++++++++++++++++++++++++++++

sibur 29.08.2010 22:39

facebook ta bursaspor fan yonetıcısı ile sureklı yazısıyoruz.adam dıyor kı : bursa teksas trubunlerı sıvası sampıyonluk yolunda okadar sevdıler kı gecen yıl kardes kulubumuz sandığımız ankaragucu yerıne keske sıvasspor kardes kulubumuz olsa ve bunun ıcın adımlar atılsa ıkı takımında sırtı yere gelmez' bunu bursasporfan admını soyluyor..sebebını sordum : dedı kı : sampıyonluk yolunda ankaragucu bıze yapmadıgını bırakmadı trubulere cagırıldık kufur yedık' dıyor..insallah bu kardeslıgımız sıvasspor ıle guclenerek devam eder 58 ve 16 ncı dakıkalrda iki takım bırbırlerıne tezahurat yaparak baslarız diyor...artık yorum taraftarımızın

migroArmis 29.08.2010 23:04

[QUOTE=sibur;648813]facebook ta bursaspor fan yonetıcısı ile sureklı yazısıyoruz.adam dıyor kı : bursa teksas trubunlerı sıvası sampıyonluk yolunda okadar sevdıler kı gecen yıl kardes kulubumuz sandığımız ankaragucu yerıne keske sıvasspor kardes kulubumuz olsa ve bunun ıcın adımlar atılsa ıkı takımında sırtı yere gelmez' bunu bursasporfan admını soyluyor..sebebını sordum : dedı kı : sampıyonluk yolunda ankaragucu bıze yapmadıgını bırakmadı trubulere cagırıldık kufur yedık' dıyor..insallah bu kardeslıgımız sıvasspor ıle guclenerek devam eder 58 ve 16 ncı dakıkalrda iki takım bırbırlerıne tezahurat yaparak baslarız diyor...artık yorum taraftarımızın[/QUOTe]
Değerli Kardeşim:
admin sıfatıyla kiminle konustuğunu bilmiyorum lakin sivassporla bursaspor taraftarının ebedi dostluk içerisinde olmalarını herkesten çok ben isterim...bursadaki herkesde aynı düşünüyor...ama ankaragücü olayına gelince o işler öyle değil..bursasporun bir çok dostu vardır göztepe sivas es es antep giresun gibi ama kardeş olarak tek bir taraftarı wardır bu karşılıklı olarakta teyit edilmiştir zaten değişmez ..ve bunun bir hikayeside vardır bu konulara girmeyeceğim..adamların bize küfür etmesi olayına inanmıyorum acıkcası ankarada bunun olma ihtimali yoktur ama ankaragücünün kapalı tunalı diye çok ufak bir grubu vardır ki bunlar bursaya düşman değildir ama kardeş olarakta kabul etmezler bunlarmı küfür etmiştir diye düşünürsek sanmıyorum derim kapalı tunalı böyle bi oluşuma girmez..şunuda unutmamak gerekir şampiyonlukta ankaragücünün bursaya çok hatta hiç faydası olmamış olabilir ama onlarda düşmeye oynarken bursaspor çok kritik bir noktadayken ağır bir darbe vurmustur bizim ankaragücüyle takım olarak değil taraftar anlamında kardeşliğimiz vardır ama şunu itiraf etmeliyimki sivasspor ve taraftarı bursada öyle bir benimsenmiştir ki çok kısa bir sürede bir çok dost dediğimiz takımlara bir çırpıda solllamıs ankaragücünün ardındaki yerini almıştır ...önemli olan anadıluda müttefik olmamızdır ..saygılar

SenSetik 29.08.2010 23:08

[QUOTE=sibur;648813]facebook ta bursaspor fan yonetıcısı ile sureklı yazısıyoruz.adam dıyor kı : bursa teksas trubunlerı sıvası sampıyonluk yolunda okadar sevdıler kı gecen yıl kardes kulubumuz sandığımız ankaragucu yerıne keske sıvasspor kardes kulubumuz olsa ve bunun ıcın adımlar atılsa ıkı takımında sırtı yere gelmez' bunu bursasporfan admını soyluyor..sebebını sordum : dedı kı : sampıyonluk yolunda ankaragucu bıze yapmadıgını bırakmadı trubulere cagırıldık kufur yedık' dıyor..insallah bu kardeslıgımız sıvasspor ıle guclenerek devam eder 58 ve 16 ncı dakıkalrda iki takım bırbırlerıne tezahurat yaparak baslarız diyor...artık yorum taraftarımızın[/QUOTE]

fakat bizde nedense sevilmeye alerjisi olan bazı arkadaşlar var...bülent beyden septi gitti heralde...adamlar sevildikçe küfür ediyor...düşman kazandıkça seviniyor...az buçuk psikolojiden anlarız..benim yorumum öncelikle bu insanların kendi içlerindeki kompleksleri yenmesi gerekir...sevilme alerjisi var adamlarda..sevilince kaşınıyor sonra stad çıkışı, etraftaki kadın, çoluk çocuğa aldırış etmeden hayasızca ve gurur duyarak koro halinde küfür ederek geziyorlar...sonrada başlarındaki adam saygı bekliyor trübünlerden...siz saygıyı sadece size benzeyenlerden görürsünüz...Sivas halkından değil...Ben şahsım adıma Bursaspor'u seviyorum..Ertuğrul Sağlamıda...geçen sene şampiyon oluncada arabamla turladım Sivasta...bu sene İstanbul eziklerindense Bursasporu şampiyon görmeyi yeğlerim...keşke imkanımız olsa bizde şampiyonluğa oynayabilsek onlar gibi..

karyola 29.08.2010 23:13

olması gerekende buydu

migroArmis 29.08.2010 23:19

[QUOTE=SenSetik;648820]fakat bizde nedense sevilmeye alerjisi olan bazı arkadaşlar var...bülent beyden septi gitti heralde...adamlar sevildikçe küfür ediyor...düşman kazandıkça seviniyor...az buçuk psikolojiden anlarız..benim yorumum öncelikle bu insanların kendi içlerindeki kompleksleri yenmesi gerekir...sevilme alerjisi var adamlarda..sevilince kaşınıyor sonra stad çıkışı, etraftaki kadın, çoluk çocuğa aldırış etmeden hayasızca ve gurur duyarak koro halinde küfür ederek geziyorlar...sonrada başlarındaki adam saygı bekliyor trübünlerden...siz saygıyı sadece size benzeyenlerden görürsünüz...Sivas halkından değil...Ben şahsım adıma Bursaspor'u seviyorum..Ertuğrul Sağlamıda...geçen sene şampiyon oluncada arabamla turladım Sivasta...bu sene İstanbul eziklerindense Bursasporu şampiyon görmeyi yeğlerim...keşke imkanımız olsa bizde şampiyonluğa oynayabilsek onlar gibi..[/QUOTE]

işin en ilginç yönüde nedir biliyormusun..texas türkiyede çarşıyıda dahil ederek söylüyorum bunu TÜRKİYE nin en psikopat en geçimsiz en holigan taraftar grubudurda...insanlar yemin ediyorum düşman olarak görmek istemez kolay kolay ne yaparlarsa sonuna kadar gidiyorlar dgm de yargılanan tek taraftar lideridir bizim selim (amigo)...bu örnekler elbette hoş değil de böyle bir taraftar grubu siwası bağrına basmış...sivasla aramızda bi husumet yok ama takımlar rakip olduğu için düşman olmamak içinde bir sebepleri yok her şey yüzde elli elliyken böyle düşünüyorlar ama işin en sevindirici yanıda burada olumsuz yorumlar olsa dahi forumdaki kişilerin yuzde doksanından fazlası pozitif ...buda her şeyi özetliyor zaten..

SenSetik 29.08.2010 23:25

[QUOTE=migroArmis;648825]işin en ilginç yönüde nedir biliyormusun..texas türkiyede çarşıyıda dahil ederek söylüyorum bunu TÜRKİYE nin en psikopat en geçimsiz en holigan taraftar grubudurda...insanlar yemin ediyorum düşman olarak görmek istemez kolay kolay ne yaparlarsa sonuna kadar gidiyorlar dgm de yargılanan tek taraftar lideridir bizim selim (amigo)...bu örnekler elbette hoş değil de böyle bir taraftar grubu siwası bağrına basmış...sivasla aramızda bi husumet yok ama takımlar rakip olduğu için düşman olmamak içinde bir sebepleri yok her şey yüzde elli elliyken böyle düşünüyorlar ama işin en sevindirici yanıda burada olumsuz yorumlar olsa dahi forumdaki kişilerin yuzde doksanından fazlası pozitif ...buda her şeyi özetliyor zaten..[/QUOTE]

istisnalar kaydeyi bozmaz...bana göre 14-15 yaşındaki çocukları bu şekilde yönlendirerek egolarını tatmin eden bahsi geçen tipler hiiiiç bozmaz....biz maratonda Bursaspor'u trübünlere çağırıp alkışlayarak bunu gösterdik zaten ;)

bugra5858 30.08.2010 10:52

Aradaki Çürükleri Boşverelim,Biz Bursa'yı Seviyoruz Ve Destekliyoruz,Geçen Sene İstanbul'u Yıktılar,İnşAllah Anadolu Klübleri Olarak El-Ele İstanbulu Tamamen Bitireceğiz

YiğidoGençlik 30.08.2010 15:59

[B]Siz burda hangi dostluktan bahsediyorsunuz geçen sene Bursa şampiyon olunca Sivassporu küçük gören açıklamalar yapan takım bunlar değilmiydi tribünlere hareket çeken Volkan Şen değilmi ne dostluğu ya ne dostuğu bazı arkadaşlar kale arkasından atılan cisimleri bizim gruba mağal etmeye çalışıyor siz burda site yöneticisi mi yoksa grupçuluk mu yapıyorsunuz bizim gruptan herhangi bir cisim atılmadı sizin bu şekilde konuşmanız hakkını size kim veriyor siz neye dayanarak bu iddiada bulunuyorsunuz içimzdemiydiniz kadar emin konuşuyorsunuz Volkan efendi benim taraftarıma hareket çekecek siz iki tane çakmağı büyük olaylar yaşanmış gibi lanse ediyorsunuz bunlar çok ayıp şeyler kendinize gelin ne yazdığınıza dikkat edin.... [/B]

Caner POLAT 30.08.2010 16:19

[B][COLOR="Green"]Biz burda [COLOR="Red"]Sivasspor [/COLOR]- Bursaspor dostluğundan bahsediyoruz.Bursaspor şampiyon olunca sivas gibi yanlış transfer politikaları yapmıyacaklarını ve dolayısıyla da sivasspor gibi şampiyonluğa oynadığı seneden sonra küme kalma şavaşı vermiyeceğiz dedi.Bunu neresi küçümseme ??
Volkan Şen gol attıkdan sonra gol sevincini yaşıyo abartmaya gerek yok zaten de özür de diledi.Forumda topici var okursan görürsün.Burda kimse yok o grup atıyo yok bu grup atıyo diye durum söz konusu olamaz çünkü stadda ki tek grup siz değilsiniz , " yarası olan gocunur " Öyle değil mi ?[/COLOR][/B]

B.DUMANLI 30.08.2010 16:28

Bir macdi gecti gitti.Yenildik .Kazanani tebrik etmekden baska bize yapacak is kalmadigi düsüncesindeyim.

Caner POLAT 30.08.2010 16:33

[QUOTE=B.DUMANLI;648978]Bir macdi gecti gitti.Yenildik .Kazanani tebrik etmekden baska bize yapacak is kalmadigi düsüncesindeyim.[/QUOTE]

[B][COLOR="Green"]Yapmamız gerekende o zaten.O kadar pozisyona girdik ama hiçbirini değerlendiremedik.[U]Atamıyana atarlar[/U] , futbolun altın kuralı[/COLOR][/B]

migroArmis 30.08.2010 19:42

[QUOTE=YiğidoGençlik;648964][B]Siz burda hangi dostluktan bahsediyorsunuz geçen sene Bursa şampiyon olunca Sivassporu küçük gören açıklamalar yapan takım bunlar değilmiydi tribünlere hareket çeken Volkan Şen değilmi ne dostluğu ya ne dostuğu bazı arkadaşlar kale arkasından atılan cisimleri bizim gruba mağal etmeye çalışıyor siz burda site yöneticisi mi yoksa grupçuluk mu yapıyorsunuz bizim gruptan herhangi bir cisim atılmadı sizin bu şekilde konuşmanız hakkını size kim veriyor siz neye dayanarak bu iddiada bulunuyorsunuz içimzdemiydiniz kadar emin konuşuyorsunuz Volkan efendi benim taraftarıma hareket çekecek siz iki tane çakmağı büyük olaylar yaşanmış gibi lanse ediyorsunuz bunlar çok ayıp şeyler kendinize gelin ne yazdığınıza dikkat edin.... [/B][/QUOTE]

merhaba:
volkan şenin tribüne yapmış olduğu hareket ve kışkırtmayla sivasspor - bursaspor taraftar dostluğunun arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz? futbolcudur bu oyun içerisinde türlü hareket içerisinde bulunur bunu karşılaşmanın hakemi cezalandırır. şimdi volkan şen taraftara hareket yaptı diye sivassporla bursaspor savaşmı başlatacak..çok farklı konular bunlar birbirleriyle hiç alakası yok ikinci bi olay da ki bu çok önemli :ne bursaspor başkanı ne ertuğrul hoca nede taraftar hiç bir z aman hiç bir yerde sivası küçük düşürecek herhangi bir açıklamada bulunmamıştır sivas kötü sezon geçirdiği için kahpe bizans medyası bursa sivasın düştüğü duruma düşermi diye bi konu başlatmıştır bu tartışma bursa medyasındada dewam etmiştir kulup başkanımız ve hocamız hatta tocularımız biz gerekli önlemleri aldık kadroyu koruduk üstünede takviye yaptık inşallah bu duruma düşmeyiiz diye beyanat wermişlerdir bunun içinde ne küçük düşürücü nede dalga geçicic hiç bir şey olmadığı gün gibi açık ve nettir bilakis bursasporu sivasa karşı sewgisi ve saygısı wardır siz şapiyonluğa giderken aman bi dostluk olussun diyte destek verilmemiştir anadoludan bir kulup olduğunuz için destek verilmiştirbursaspor taraftarının zaten bi arayısıda yoktur ama dost olmanın bi kötülüğü yoktur...şuna canı gönülden inanıyorum ki bizi saivas şampiyon yapmıstır eğer siz bunu bizlere hatırlatmasaydınız biz hala ya düşmemeye yada ilk onun hesaplarını yapıyor olacaktık... saygılar....

migroArmis 30.08.2010 19:50

[QUOTE=Caner POLAT;648979][B][COLOR="Green"]Yapmamız gerekende o zaten.O kadar pozisyona girdik ama hiçbirini değerlendiremedik.[U]Atamıyana atarlar[/U] , futbolun altın kuralı[/COLOR][/B][/QUOTE]

taraftar nedir kardeşim biliyormusun ....maç bittikten sonra futbol dışındaki şeylere takılmayıp kendi takımındaki eksikleri özeleştri yaparak tesbit etmek ve bunun çözümüne gitmektir eweli sezon biz trabzonu bursada maç 1-1 giderken 20 000 kişi hep bi ağızla bağıra bağıra son 10 dakika sercanı aldırdık oyuna o zaman başımızda güvenc kurtar wardır ne oldu biliyomusun oyuna aldırdığımız sercan bi gol atıp maçı 2-1 aldık buna rağmen 20 000 kişi hep bi ağızla güvenc kurtar istifa diye bağırdık ..takım trabzonu yenmiş biz hocaya istifa et diyoruz neden biliyomusun takımdaki eksiğin hoca olduğunu gördüğümüz için oyunu 20 000 bursalı okuyor hoca okuyamıyor bunun için...bu adamı gönderdik .gelen hocada bursayı şampiyon yaptı......sizi yapıcı yorumunuzdan dolayı kutluyorum...

burak58as553 30.08.2010 20:01

Yaa Zaten Volkan Şen in o hareketi kötü niyetli olarak yaptıgını düsünmüyorum.Maca gelince 2 net pozisyonu degerlendirebilseydik belkide su an baska seyleri konusuyor olurduk.Bursasporu Tebrik Etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok !

karyola 30.08.2010 21:37

aradakı curuk volkan sen dı bır anda ortam buz kestı sayesınde:)

efendigardaş 31.08.2010 00:03

[B]HOCA Keita ,, surarez,, diallo,, nabil ,,neredeler her maç aynı kadro biraz çalış[/B]

sibur 31.08.2010 02:19

[QUOTE=migroArmis;648819]Değerli Kardeşim:
admin sıfatıyla kiminle konustuğunu bilmiyorum lakin sivassporla bursaspor taraftarının ebedi dostluk içerisinde olmalarını herkesten çok ben isterim...bursadaki herkesde aynı düşünüyor...ama ankaragücü olayına gelince o işler öyle değil..bursasporun bir çok dostu vardır göztepe sivas es es antep giresun gibi ama kardeş olarak tek bir taraftarı wardır bu karşılıklı olarakta teyit edilmiştir zaten değişmez ..ve bunun bir hikayeside vardır bu konulara girmeyeceğim..adamların bize küfür etmesi olayına inanmıyorum acıkcası ankarada bunun olma ihtimali yoktur ama ankaragücünün kapalı tunalı diye çok ufak bir grubu vardır ki bunlar bursaya düşman değildir ama kardeş olarakta kabul etmezler bunlarmı küfür etmiştir diye düşünürsek sanmıyorum derim kapalı tunalı böyle bi oluşuma girmez..şunuda unutmamak gerekir şampiyonlukta ankaragücünün bursaya çok hatta hiç faydası olmamış olabilir ama onlarda düşmeye oynarken bursaspor çok kritik bir noktadayken ağır bir darbe vurmustur bizim ankaragücüyle takım olarak değil taraftar anlamında kardeşliğimiz vardır ama şunu itiraf etmeliyimki sivasspor ve taraftarı bursada öyle bir benimsenmiştir ki çok kısa bir sürede bir çok dost dediğimiz takımlara bir çırpıda solllamıs ankaragücünün ardındaki yerini almıştır ...önemli olan anadıluda müttefik olmamızdır ..saygılar[/QUOTE]

degerlı dostum mesajın ıcın tesekkur ederım..bursa sıvas kardeslığını kendı ıcımızde çekemeyenler ve bu guzel duyguyu yasayamayanlar nedenıyle kotu yorumlardan dolayı bursa kulubu ve taraftarına sızın aracılıgınız ıle özur borcluyuz..kendı taraftarımız ıcınde bıle dostluk kavramını bılmeyenler var hersey mac sonuc değildir..ama sorun yok ogrenecekler bu donemlerı yasaya yasaya alısacaklar hazmedecekler..konu hakkında aydınlattıgın ıcın saol..bahsettıgım kısı bursaspor fan admını oldugunu soledı adı nıhat sanırım soyadı bursalı..isimler önemlı değil netıce de yasanacaksa bu dostluk teksas taraftarının baslatacagı organızasyona kendı grubumuz tarafından uyarız ve devam ettırırız..ayrıca bu dostlugu savunan benımseyen tum yıgıdolara saygılar

migroArmis 31.08.2010 18:47

[QUOTE=sibur;649076]degerlı dostum mesajın ıcın tesekkur ederım..bursa sıvas kardeslığını kendı ıcımızde çekemeyenler ve bu guzel duyguyu yasayamayanlar nedenıyle kotu yorumlardan dolayı bursa kulubu ve taraftarına sızın aracılıgınız ıle özur borcluyuz..kendı taraftarımız ıcınde bıle dostluk kavramını bılmeyenler var hersey mac sonuc değildir..ama sorun yok ogrenecekler bu donemlerı yasaya yasaya alısacaklar hazmedecekler..konu hakkında aydınlattıgın ıcın saol..bahsettıgım kısı bursaspor fan admını oldugunu soledı adı nıhat sanırım soyadı bursalı..isimler önemlı değil netıce de yasanacaksa bu dostluk teksas taraftarının baslatacagı organızasyona kendı grubumuz tarafından uyarız ve devam ettırırız..ayrıca bu dostlugu savunan benımseyen tum yıgıdolara saygılar[/QUOTE]

öncelikle buradaki bu güzel oluşumları desteklemeyen kardeşlerime saygı duyarak şunu bilmelerini istiyorum.birçok kişi zannediyorki bursaspor taraftarı sivasspor taraftarını kardeş ilan ediyor..böyle bir şey yok bu taraftarın bi kardeşi var..buda ankaragücüdür..haa gelelim sivasspor taraftarına ..bursaspor taraftarı istanbul takımlarından hangisi olursa olsun otomatikman düşman kabul eder anadoludan her kim gelirse gelsin eğer önceden yaşanmış çok önemli bir şey yoksa bunuda otomatikman dost kabul eder dikkat edin kardeş demiyorum ...siwasspora taraftarı ile bursaspor taraftarı arasındaki diyaloğa gelince teksas siz yiğidolarla yakın zamand atanıştı önceden gelen bir tatsız olay olmadığı için ve anadolu takımı olduğunuz için sivassporda otomatikman dostu olmuştur bursanın..ayrıcaaaa bu güzel şehrinizin takımı iki yıl şampiyonluğu kowalamış bizansın hegomanyasına son wermeye çok yaklaştığı için texasın sewgi we saygısı inanın dahada artmıştır..işte olan biten her şey budur ama sewinerek görüyorumki siz yiğidolarda texasın bu tawrına aynı şekilde cewap werdiniz her nekadar tek tük çatlak sesler olsa dahi(bu her taraftarda olur)..bu dostluk çoktan başlamıştır isteyen kahrolsun isteyen bu olayı perçinleştirsin kendi adıma konusuyorum bursasporum şampiyon oldu şimdi en büyük hedefim siwassporu şampiyon görmek....ister inanın ister inanmayın

Caner POLAT 31.08.2010 19:04

[QUOTE=migroArmis;649212]öncelikle buradaki bu güzel oluşumları desteklemeyen kardeşlerime saygı duyarak şunu bilmelerini istiyorum.birçok kişi zannediyorki bursaspor taraftarı sivasspor taraftarını kardeş ilan ediyor..böyle bir şey yok bu taraftarın bi kardeşi var..buda ankaragücüdür..haa gelelim sivasspor taraftarına ..bursaspor taraftarı istanbul takımlarından hangisi olursa olsun otomatikman düşman kabul eder anadoludan her kim gelirse gelsin eğer önceden yaşanmış çok önemli bir şey yoksa bunuda otomatikman dost kabul eder dikkat edin kardeş demiyorum ...siwasspora taraftarı ile bursaspor taraftarı arasındaki diyaloğa gelince teksas siz yiğidolarla yakın zamand atanıştı önceden gelen bir tatsız olay olmadığı için ve anadolu takımı olduğunuz için sivassporda otomatikman dostu olmuştur bursanın..ayrıcaaaa bu güzel şehrinizin takımı iki yıl şampiyonluğu kowalamış bizansın hegomanyasına son wermeye çok yaklaştığı için texasın sewgi we saygısı inanın dahada artmıştır..işte olan biten her şey budur ama sewinerek görüyorumki siz yiğidolarda texasın bu tawrına aynı şekilde cewap werdiniz her nekadar tek tük çatlak sesler olsa dahi(bu her taraftarda olur)..bu dostluk çoktan başlamıştır isteyen kahrolsun isteyen bu olayı perçinleştirsin kendi adıma konusuyorum bursasporum şampiyon oldu şimdi en büyük hedefim siwassporu şampiyon görmek....ister inanın ister inanmayın[/QUOTE]

[B][COLOR="Green"]Öncelikle iyi dileklerin için tşkkrler.Tek tük çatlak sesleri çıkartanlar çift takımlı [U]boculardır[/U].[/COLOR][/B]

58^SiVaS^58 31.08.2010 21:37

SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

bulutbey27 01.09.2010 01:20

sivas tarftarı çok centilmende bazı arada çatlak hazımsız insanlar var onlarda zaten bencillikten başka bir şey bilmezler

sibur 01.09.2010 09:36

[QUOTE=migroArmis;649212]öncelikle buradaki bu güzel oluşumları desteklemeyen kardeşlerime saygı duyarak şunu bilmelerini istiyorum.birçok kişi zannediyorki bursaspor taraftarı sivasspor taraftarını kardeş ilan ediyor..böyle bir şey yok bu taraftarın bi kardeşi var..buda ankaragücüdür..haa gelelim sivasspor taraftarına ..bursaspor taraftarı istanbul takımlarından hangisi olursa olsun otomatikman düşman kabul eder anadoludan her kim gelirse gelsin eğer önceden yaşanmış çok önemli bir şey yoksa bunuda otomatikman dost kabul eder dikkat edin kardeş demiyorum ...siwasspora taraftarı ile bursaspor taraftarı arasındaki diyaloğa gelince teksas siz yiğidolarla yakın zamand atanıştı önceden gelen bir tatsız olay olmadığı için ve anadolu takımı olduğunuz için sivassporda otomatikman dostu olmuştur bursanın..ayrıcaaaa bu güzel şehrinizin takımı iki yıl şampiyonluğu kowalamış bizansın hegomanyasına son wermeye çok yaklaştığı için texasın sewgi we saygısı inanın dahada artmıştır..işte olan biten her şey budur ama sewinerek görüyorumki siz yiğidolarda texasın bu tawrına aynı şekilde cewap werdiniz her nekadar tek tük çatlak sesler olsa dahi(bu her taraftarda olur)..bu dostluk çoktan başlamıştır isteyen kahrolsun isteyen bu olayı perçinleştirsin kendi adıma konusuyorum bursasporum şampiyon oldu şimdi en büyük hedefim siwassporu şampiyon görmek....ister inanın ister inanmayın[/QUOTE]

sevgılı kardesım yorumundan anlasılıyorkı bızı yanlıs anlamıssın.evet yorumlarında destekledıgım seyler var ancaakk hiçbir sıvasspor taraftarı bırısı bızı dostu kabul etsın bıze ılgı sevgı sefkat gostersın dıye bıseyı aklından gecırdıgı yokk..eger konu bu sekılde algılanırsa sevınırız..bursaspora gelınce bızım yarıda bıraktıgımız yarısı zırveye tasıyarak sampıyon oldular sevındık bagırdık bızde eglendık,hatta ve hatta sıvas caddesınde bursa ıcın bır otobus duragını sampıyon duragı yaparak yesıl beyaza buruduk..biz sıvassporlular olarak bıseyı yaparsak karsılık beklemeden yada bırı bızı sevecekmıs dıye yapmayız YAPMAMIZ gerektıgı ıcın yaparız..ayrıca SIVASSPORLULAR OLARAK:sessız sakın bır taraftarsak .(kavga anlamında)kımseyle bır sorunumuz yoksa tırstıgımız ıcın değil ASALETIMIZDEN VE YİĞİTLİĞİMİZDENDİR..sahsınıza ve teksas a tum bursa camıasına saygılar sunarızz..

migroArmis 02.09.2010 01:00

[QUOTE=sibur;649296]sevgılı kardesım yorumundan anlasılıyorkı bızı yanlıs anlamıssın.evet yorumlarında destekledıgım seyler var ancaakk hiçbir sıvasspor taraftarı bırısı bızı dostu kabul etsın bıze ılgı sevgı sefkat gostersın dıye bıseyı aklından gecırdıgı yokk..eger konu bu sekılde algılanırsa sevınırız..bursaspora gelınce bızım yarıda bıraktıgımız yarısı zırveye tasıyarak sampıyon oldular sevındık bagırdık bızde eglendık,hatta ve hatta sıvas caddesınde bursa ıcın bır otobus duragını sampıyon duragı yaparak yesıl beyaza buruduk..biz sıvassporlular olarak bıseyı yaparsak karsılık beklemeden yada bırı bızı sevecekmıs dıye yapmayız YAPMAMIZ gerektıgı ıcın yaparız..ayrıca SIVASSPORLULAR OLARAK:sessız sakın bır taraftarsak .(kavga anlamında)kımseyle bır sorunumuz yoksa tırstıgımız ıcın değil ASALETIMIZDEN VE YİĞİTLİĞİMİZDENDİR..sahsınıza ve teksas a tum bursa camıasına saygılar sunarızz..[/QUOTE]

sanırım ben anlatmak istediğim şeyi açamadım anlatamadım...anlatmak istediğim tırsma kowalama kawga gürültüyle ilgili bişi değil...burada birçok arkadaşın olumsuz yorumlarının içinde geçen şeyleri yazdım sadece bursadan kardeş mardeş olmaz diyen kişiler var...onlara istinaden yazmıştım ve ayrıca ben siwassporun bizlere karşı vermiş olduğu destek dostuk sevgi ve saygı bizim göstermiş olduğumuz güzelliklerin boşa çıkmadığının bir göstergesidir...ben siwas taraftarlarının tutumundan oldukça memnunun ..bak burada bursaspor logosu altında bursasporluyum diyorum..sewgi ve saygı görüyorum eksik olmasın bütün arkadaşlar...inanırmısın olumsuz yorumları olan arkadaşlar bile güzel üsluplar içerisinde konusuyor ve şunu samimiyetle söylüyorum siwassporun başarısı en az bursasporun başarısı kadar onemli benim için...bundan sonra siwasspor futbol takımı içinde yorumlarımız eleştrilerimiz olacakki eksikleri daha iyi görelim....saygılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:39.