![]() |
Sivasspor bu hakemle kazanamıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/hakem.bulent.yildirim.jpg[/IMG]
Sivasspor’un Trabzon deplasmanında yapacağı zorlu maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Ankara bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım’la Sivasspor’un yüzü pek gülmedi. Yıldırım kırmızı-beyazlı takımın daha önce Süper Lig’de 9 maçını yönetti. Ancak kırmızı-beyazlılar bu maçlardan sadece birinde galip gelebildi. Yıldırım Sivasspor'un Lig A'da 2-1 yendiği Sarıyer maçını da yönetmişti. 13 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak maçta Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını M. Şahan Yılmaz ve Mustafa Sönmez yapacak. İŞTE YILDIRIM'IN YÖNETTİĞİ MAÇLAR 2009-2010 Diyarbakırspor-Sivasspor (1-1) Galatasaray-Sivasspor (2-0) 2008-2009 Antalya-Sivasspor (2-1) Bursaspor-Sivasspor (1-1) Sivasspor-İst. B.B (1-2) 2007-2008 Sivasspor-Ç.Rize (0-0) Galatasaray-Sivasspor (2-0) 2006-2007 Malatyaspor-Sivasspor (0-0) 2005-2006 Sivasspor-Denizlispor (1-0) 2004-2005 (LİG A) Sivasspor-Sarıyer (2-1) 10 Eylül Cuma 20:00 Bursaspor - Eskişehirspor: Fırat Aydınus 11 Eylül Cumartesi 19:00 Kayserispor - Fenerbahçe: Kuddusi Müftüoğlu 19:00 Konyaspor - Bucaspor: Serkan Çınar 21:30 Beşiktaş - Ankaragücü: Mustafa Kamil Abitoğlu 21:30 Manisaspor - MP. Antalyaspor: Süleyman Abay 13 Eylül Pazartesi 19:00 Trabzonspor - Sivasspor: Bülent Yıldırım 19:00 Kasımpaşa - Karabükspor: Hüseyin Sabancı 21:30 Gençlerbirliği - İstanbul B.B.: Özgür Yankaya 21:30 Galatasaray - Gaziantepspor: Bünyamin Gezer Kaynak: Sivas Hürdoğan |
Cevap: Sivasspor bu hakemle kazanamıyor
[B]cuneyt cakir gibi hepsinin gozu donmus ..
bir ara selcuk dereli beyefendiye bu soruyu sormak lazim!! acaba ! hakemlerin gercek art niyetleri nedir?[/B] |
Yine mi bu adam yav :@
|
[B]Bülent Yıldırım Seyirci baskısı altında kalmadan adaletli bir maç yönetsin başkada bir beklentimiz yok zaten.[/B]
|
Kesinlikle haklisiniz hakem faktorü cok önemli maclarda istedigi gibi kafaya koydu takimi rezilde yapiyorlar vezirde hele birde vete(idda) Yapmis ise yanasmayin yanina.Ama bizim yapmamiz gereken bence hakemle oynamayalim cikip isimizi yapalim herkes elinden gelen cabayi sarfetse yeter ozaman hakemide yenmis oluruz.Gercekten bizde cok yetenekli futbocu kardeslerimiz var yeterki o yetenegi dogru zamanda dogru yerde kulansinlar
|
Ben uğurlu yada uğursuz hakem olaylarına inanmıyorum.Bize düşen çıkıp maçımızı oynamak
|
zaten sahada mücadele verdiğiniz zaman karsı takımın 11 ne değil hakeme karsı mücadele veriyosunuz.bu devirde hakemi de yenmek için ya şampiyon olup desteklenmeniz (bursaspor gibi) yada 3 büyüklerden biri olmanız gerekiyor .nacizane benim fikrim türk hakemleri tarafından değil avrupa hakemleri tarafından yönetilmek bu gidişle türk hakemleriyle türk futbolu biryerlere gelemez site habercisine teşekkür ederim böyle bir konuyu gündeme getirdiği için...
|
o zaman bizde bu maçı kazanır ve bu talihsizliğe bi son veririz.:confused:
|
:))) Sivas sadece bu adam yüzünden deilki bütün hakemler yüzünden kaybediyor. sanki bütün hakemler Anti-sivas olmuslar.. bir insan bu kadarmı bellı eder art nıyetli olduğunu. yani bu sene bütün hakemlerden çok çekeceğimiz var..
|
ben bu hakemin varya.. olacak işmi ya böyle bir maça bu hakem verilirmi.. sinirden maçı bile izliyemiyorum .. heeleki geçensene gs maçında. :@
|
[B][COLOR="Red"]TARAFSIZ BİR MAÇ YÖNETSİN BİZE YETER.....![/COLOR][/B]
|
offffff offfffffffff bu hakemlerle türkiye bir yere gidemez inşallah iyi yönetir çifte bayram yaparız
|
ha gene yenilginin arkasında bişeyler arayalım yok hakem hatalıydı yok hakemin tipi gayıktı olmaz arkadaşlar yenildiysek beceriksizliğimizden yenildik her yenilginin arkasında bişeyer aramayalım
|
siz dogru dürüst transfer yapmayin paraya kiymayin
ve daha sonra biz bu hakemle mac alamiyoz hakemmi futbolu sivasin adina veya her hangitakimin adina oynuyor yapmayin |
fenerbahcenin yedeklerinden 3 gol yedik ve bir gol atamadik
ve haydi taraftarimiz stada desdeyinize ihtiyacimiz var siz o desteyi taraftara verdinizmi bence kesinlikle hayir |
bizim şampiyon oluyoruz derken İBB ile yaptığımız maçı yönetmiş
anlayacagınız sivas taraftarı bu yüzden sevmiyor olabilir bu hakemi ama isme degil yonetimine bakmalıyız maçı güzel yönetsin ayrımcılık yapmasın yeter |
Başkanım bu sözü kaç kez tekrarlayacam arkadaşımın abisi kendisi kayserili TS hayranı ama GS yi tutuyor.. Tek nefret ettiği takım Sivasspor.. Bu adamı sivasspor maçına vermesinler ya resmen art niyetli....
|
9 maç hiç galip gelememişiz çok garip bir istatistik.. kötü niyeti varsa şu mübarek gün beddua ediyorum kendisinden çıksın..
|
Cüneyt Cakir 1 bu 2
|
biz bu ve benzeri hakemlerden daha çooook çekeriz
|
lutfen kazanamiyorsak hakemlere yuklenmeyelim:rolleyes:
|
Trabzon şu andaki kadro yapısı ile bizden bir kaç gömlek üstün arkadaşlar. Bir çok sebepleri var tek tek futbolcuları burada açıklamam çok uzun sürer. Tek umutlu olduğumuz taraf milli takım oyuncularının fazlalığı nedeni ile takımlarına geç katılacak olmaları. Ne yazıkki maçımızın Pazartesi oynanacak olması da bu durumu biraz zorlaştırıyor muhakkak. Fakat bugünkü milli maçı seyrettiğimde oldukça enteresan bir detay gözüme çarptı. Oda kaleci Onurun yan top zaafiyeti. Bizimde bir kaç maçlarda özellikle Ceyhunla duran top organizasyonlarımızda gözle görülür bir gol atma yüzdemizin oluşu. Bunu değerlendirmemiz gerekiyor. Ayrıca iç saha performansı ve Trabzon seyircisinin sağolsun bazı taraftarlarımız vede Bülent Uygun iel geçmiş yıllarda yaşanan 3-0 lık skorun sayesinde bize karşı motive olmaları handikapımız olacak. Belki bir çok arkadaşımız beni tenkit edicek ama bana göre Trabzon bizi çok zorlanmadan yenecek. İnşallah futbolcularımız beni mahcup ederde şöyle sizlere karşı yüzüm kıpkırmızı olsa. Ama maalesef Fenerbahçe karşılaşmasını gördükten sonra bu düşüncelerim değişti.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;650717]lutfen kazanamiyorsak hakemlere yuklenmeyelim:rolleyes:[/QUOTE]
dogru gardas ama bazi maclarda hakem gercekten hakkimizi yedi. gecen sene hakkemlerden cok cektik. |
bu sefer kazanırız inşallah
|
Hakem arkadaş şu anda ülkemizin en iyi 3 hakeminden biri olarak gösteriliyor..Bana göre en iyi hakemimiz..Sivasspor iyi ve akıllı oynarsa bu hakemle Trabzon'dan puan çıkarabilir..Unutmamalı ki geçen yıl D. bakula oynanan ve 1-1 biten maçın hakemi de B. Yıldırım'dı..Bu hakemlen D. bakurdan 1 puan alabiliyorsak başka maçlardan da aalırız diye düşünüyorum. Yeterki biz iyi olalım hakem 2. planda kalır...Bu hakemi bizim maçlarda ön yargılı olduğunu söyleyen Abdullah Yiğit'e kesinlikle katılmıyorum..D. bakır gibi çok zor bir deplasman maçında bu hakemle 1 puan alıp ligde kaldıysak kesinlikle bu hakemle diğer maçlardan da puan alırız...Sivasspor maç sonuçlarını hakemler yıkmamalı kendi iyi futbolunu sahaya yansıtıp puanlar almalı...
|
biz iyi oynadıkmı hiç bir hakem etki edemez. yeterki adam gibi futbolumuzu oynayalım.
|
yunus yıldırımdan iyidir yinede
|
Mesajları okudumda zaten biz kafadan yenilmişiz trabzona.. hakem hatada yapsa bir anlamı yok artık.. TS Sivastan yok bir kaç gömlek üstünmüş falan filan.. Eğer ligler ona göre şekillenseydi maç yapmaya gerek yoktu girilirdi trensfermarkt'a orada gömlek ölçülerine göre sıralanmış zaten takımlar.. Üzüldüğüm nokta ruhumuzuda kaybetmek üzereyiz..
|
tipinde meymelet yok zaten :D insallah maci bunun insafina birakmadan kazaniriz
|
o zaman bizde bu maçı kazanır ve bu talihsizliğe bi son veririz
|
su anda ligimizde hakemlerin hemen hepsi federasyonun ve mhk nin kuklalaridir onlar sahada gördüklerini kurallari degil federasyondaki etkin grubun vede mhk baskaninin emirlerini sahada uyguluyorlar.
gecen seneki bu hakemle diyarbakirdaki aldigimiz puanda bu emirler sayesinde olmustur.cünkü diyarbakiri kurallari uygulayip düsüremediler sahada kuralsizliklarla düsürdüklerini kimse unutmasin. |
kesinlikle hakemlerin yanlı yönetimlerinden dolayı 5 puanımız gitmiştir......hakemler konusun tepkilerimizde maçlarda gec kalmayalım derim ,,,,,,,,,,,,
|
Sanırım sitede Trabzonlu yöneticiler var 2 dir mesajım siliniyor.. Eger bura TS forum sayfasıysa istifa edebilirim.. Terbiyesizliğin luzumu yoktur.. Bir yönetici çıkıp TS nin birkaç gömlek bizden üstün olduğunu yazamaz.. hadi yazacaksan bari yarım gömlek üstün yaz artı ben üstün olduğuna da katılmıyorum ve katılmak zorunda da değilim... En büyük sivasspor... o kadar kabullenin artık Yiğidoların büyüklüğünü...
|
Acaba bu hakemde bu yazılanları okuyormu?Eminimki yöneteceği maçlara çıkmadan onların sayfalarına göz atıyordur?Acaba ne düşünüyor bu yorumları okuyunca?
|
Böyle bir ön yargi bize fayda saglamaz.Biz bu hakemle mac kazanamiyoruz ne demek ,mac baslamadan yenilgiyi kabul etmek demek.Belki bir raslanti,olamazmi?Biz golü attikda hakemmi mani oldu ,hic sanmiyorum.Tenkit etmek kolay,yapici olmak zor.Cikar oynar ,mücadelemizi verir,ondan sonra hakem hakkinda bir karar verilir.Hakemin ön yargili olacagina inanmiyorum.
|
sen yiğidobastı yap topu içeri sok hakem ne yapıyormuş yeterki sen şu eziklere bas
|
Bu ilk olsun o zaman..
|
[B]takım yenilince bahane hazır yok hakem ofsayt verdi yok penaltıyı çalmadı sen gol attında hakem mi saymadı saymadıysa bi daha at bunlar hep basit işler sen adam gibi oyna yen[/B]
|
Sen nasıl bir hakemsin lan.Sani hakem yapıp oraya gönderenin.............!!!!!!
|
Bu çocuğun Sivas'lılarla bir alıp-veremiyeceği var.Acaba Sivas'lılar.............!!!!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21. |