SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Eskişehirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30092)

58^SiVaS^58 13.09.2010 19:01

Sivasspor-Eskişehirspor

5 Haftada Sivassporumuz Eskisehirspor ile karsilasacak mac saat 18:00 de baslayacak mac ile genel görüsleriniz nedir

salihak 13.09.2010 19:23

Cevap: Sivasspor-Eskisehirspor

inşallah trabzondan aldığımız mağlubiyetin acısını eskişehirden çıkarırız

ShabbatShalom 13.09.2010 20:05

Bu haftada [B]2-[COLOR=Red]6[/COLOR][/B] yenilir Eskişehir'in plakayı çıkartırız :D

sebasteia 13.09.2010 20:19

ligde kalmak istiyorsak evimizde maç vermememiz lazım....

kayıtsız şartsız üç puan...

diğer türlü mesut hoca'ya taraftar 'istifa'cı yüzünü gösterir, taraftar kelle ister.... gidişat bunu gösteriyor.

babapiton 13.09.2010 20:21

Es Es 'e yenilmemiz Sivasspor'u Büyük Bir Kaosa Götürür tek bildiğim bu !!!!!!!!

sivaslihakan 13.09.2010 20:23

es es inde galibiyeti yok bize patlarlar öyle gözükiyo kadrolari cok iyi

oguzhan_1616 13.09.2010 20:25

Karşımızda Trabzon gibi güçlü bir takım olmayacak mutlak kazanmalıyız.Saha avantajımızla.Kaybedeceğimiz puan veya puanlar takımın düşük moralini çok daha alt seviyelere çeker .

Eskişehir siftahını bizde yapmasın.

oguzhan_1616 13.09.2010 20:25

Karşımızda Trabzon gibi güçlü bir takım olmayacak mutlak kazanmalıyız.Saha avantajımızla.Kaybedeceğimiz puan veya puanlar takımın düşük moralini çok daha alt seviyelere çeker .

Eskişehir siftahını bizde yapmasın.

birolsvs58 13.09.2010 20:38

BEN İDDA EDİYORUM bu takım MESUTLA DEVREYİ 1 GALİBİYETLE KAPATIR sayın başkan lütfen hocayı gönder demiyorum ŞUTLA ACİLEN çünkü çooooooook kötü takım ruhu yok tek sedatı begendim hırslı ama ruhsuz değil almazsan thsabalala şimdi çabala

talha58 13.09.2010 20:54

[B][COLOR="Indigo"]Evimizde maç değil puan bile vermememiz lazım. Diken üstünde çıkacak maça Eskişehir. Soğukkanlı olalım yeterki. [/COLOR][/B]

вαЯon™ 13.09.2010 20:59

[B]takımımıza sahip çıkalım ve destek verelim arkadaşlar.. bu takım hepimizin şuan sinirliyiz doğru ama bizi sevmeyenleri dahada sevindirmeyelim..;)[/B]

58candide58 13.09.2010 21:01

geçen sene bile bu kadar ümitsizliğe düşmedim..sonuç negatif..:confused:

aRsima58 13.09.2010 23:15

allahtan düzce spor yok yoksa halimiz yamandı :D onlarında plakasını cıkarırdık artık :D

Murad_Kelleci58 13.09.2010 23:18

[QUOTE=KaLeLi |44|;651560]Bu haftada [B]2-[COLOR=Red]6[/COLOR][/B] yenilir Eskişehir'in plakayı çıkartırız :D[/QUOTE]

Ne kadar rezil bir yorum.. Şaka bile yaptığını düşünmek kendimizi aşağılamayı bu kadar güzel ve hoş göstermekte bu işin kepazeliği olsa gerek.. Seni efesle kınıyorumm

Murad_Kelleci58 13.09.2010 23:20

[QUOTE=aRsima58;651830]allahtan düzce spor yok yoksa halimiz yamandı :D onlarında plakasını cıkarırdık artık :D[/QUOTE]

al bir rezil yorum daha.. Siz plaka çıkarmayı bırakında.. Günah çıkartın ve atın içinizdeki şeytanı.. Başka nedir bu kepaze yorumlara

Murad_Kelleci58 13.09.2010 23:24

Eskişehir'in durumu bizden çok mu iyi arkadaşlar.. Bir bardak suda fırtına koparanlara cevabı zaman yüzlerine bir tokat gibi çarpacaktır.. Ama bu tokdı anlamayan arif olmayan o kadar içi boş, bilgi sahibi olmadan hüküm veren cahillerimiz var ki.. ne diyeyim Allah iyi gün dostlarına fırsat vermesin...

erhan 10 13.09.2010 23:49

Eskişehir çalımbayla daha kötü bir kaosta...Biz trabzona yenildik ama unutmayalım ki şu an ligin en iyi top oynayan takımı..Ve bir deplasman..Esesi rahat geçeriz diyorum ama ÇİFT FORVET oynarsak..Tek forvet eskidendi..Mehmet artık kaldıramaz onu..

yener_sahin 13.09.2010 23:54

[B]Eskişehirsporun son bursa maçını canlı izledim.Bursa karşısında bana göre 4-6-0 oynadı.Forvetsiz oynuyorlar.Es es lilere göre de 9-1-0 oynadı golden sonra :) bakalım gururları varsa maçı alırlar başka yorum yapmıyorum.Bu maçda iki takımın onur maçı olacak.Rıza istifa sözleri ayyuka çıkmaya yakındır...her iki hocada yerini sağlamlaştıracak...[/B]

astaravisa 14.09.2010 00:20

es es i devirip moral bulacağız. inanıyorum inanmak istiyorum :confused:

Sedat058 14.09.2010 01:14

bence bu mac mesut hoca icin son sans olmasi laziiim
eger yenilirsek artik yürüsün gitsin ve cifte forvetlen baslasiin yaaaa bu ne 4 haftadir ayni kadro ayni oyuncu degisiklikleri yuuuh beee

Respect58 14.09.2010 07:33

Eskişehir 4 haftadır galibiyet alamıyor,rızanın tahtı sallanıyor,kadroları çok iyi ve bizim başımızda kendini bir şey sanan mesut efendi var..Yenilmek için baya bi sebebimiz var..Artık eski Sivas döndü beyler..Bu yönetim varken ezilmeye mahkumuz...

sebasteia 14.09.2010 09:51

[QUOTE=sebasteia;651607]ligde kalmak istiyorsak evimizde maç vermememiz lazım....

kayıtsız şartsız üç puan...

diğer türlü mesut hoca'ya taraftar 'istifa'cı yüzünü gösterir, taraftar kelle ister.... gidişat bunu gösteriyor.[/QUOTE]

bu hafta bir istifa yaşanacak kesin! ya rıza hoca gidecek ya mesut hoca!

rıza hoca'yı hepimiz severiz ama mesut hoca'nın bu takımda daha fazla şans bulması taraftarıyım, o halde sivassporum galip gelsin, mesut hoca gitmesin...

yani biz galip gelirsek sorun yok! peki ya yenilirsek, peki ya es es'e puan verirsek evimizde???? stadyumda istifa seslerini kimse susturamaz!

kritik çok ama çok kritik bir maça çıkıyoruz, Allah yardımcımız olsun!

sebasteia 14.09.2010 09:56

[QUOTE=yener_sahin;651850][B]Eskişehirsporun son bursa maçını canlı izledim.Bursa karşısında bana göre 4-6-0 oynadı.Forvetsiz oynuyorlar.Es es lilere göre de 9-1-0 oynadı golden sonra :) bakalım gururları varsa maçı alırlar başka yorum yapmıyorum.Bu maçda iki takımın onur maçı olacak.Rıza istifa sözleri ayyuka çıkmaya yakındır...her iki hocada yerini sağlamlaştıracak...[/B][/QUOTE]

zaten iki haftadır rıza istifa diye bağırıyorlar, bizim maçta iki hocadan birisi bu sözleri daha gür bir şekilde duyacak

umarım mesut hoca bu kişi olmaz, zira hataları olsa da, bize tarihi bir utanç yaşatmış olsa da yine elimizden tutup bizi düzlüğe çıkaracak kişi yine mesut hoca'dır.

bir de olaya şu açıdan bakalım arkadaşlar, ligin ilk 4 haftasında gs, bursa ve trabzon gibi en zor üç takımı aradan çıkardık. bizim için asıl lig yeni başlıyor ve geçen yıldan hem puan hem fikstür hem futbolcu kalitesi olarak daha iyi durumdayız.

evimizde puan kaybetmemeye bakalım, yoksa geçen yılı tekrar yaşarız, Allah göstermesin!

58_babacan_58 14.09.2010 10:30

[B][CENTER][COLOR="Red"]GALİBİYETTEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYİ KABULLENEMEM BU MAÇ İÇİN ÖZELLİKLE EVİMİZDE OYNADIĞIMIZ MAÇLAR İÇİN.[/COLOR][/CENTER][/B]

ayna26 14.09.2010 10:36

Önümüze bakmalı, geçmişten ders çıkarmalı.herşey bir maça odaklanmamalı, ama gidişatı belirleyecek olan da hep bir maç oluyor.GS maçı sonrası herşey güllük gülüstanlık iken Bursa ve özellikle TS maçı sonrasında takımın gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı.6-1 lik skor önümüzdeki maç için ölçüt olmamalı, o skoru geride bırakıp E.Şehir maçını almayı düşünmeli, takım bu maça çok stresli çıkacak, bir yandan 6-1 lik skorun baskısı bir yandan da taraftar baskısı oyuncuları ve teknik heyeti çok strese sokacak, takımı iyi motive ederek saha sürmesi gerek hocanın.taraftara düşen ise takımı motive edecek tezahürat ve desteği vermek olmalı.her ne olursa olsun E.Şehir maçını almalıyız, yoksa geçen sezon ki gidişatın ötesinde olumsuz durum yaşama sürecine hızla gireriz.
herkese haddini bilerek oynamalı, sahaya yüreğini ortaya koymalı ve en önemlisi takım oyunu oynanmalı.kimsenin yeri garanti olmamalı,i hocanın bu maçta yapacağı en önemli değişim bence ilk 5 maçta vasatı dahi geçemeyen oyuncuları külübeye almalı yerine yenileri koymalı.E.şehir de puan alamadı, onların durumu da bizden iyi değil ama bir fark var biz evimizdeyiz, onlar bunu iyi kullanarak üzerimize gelecekler ve biz TS maçındaki hataları tekrar edersek yenilgi kaçınılmaz olur o yüzden savunmayı ve orta sahada adam paylaşımını iyi yapmalıyız, forvet hattına destek verecek oyuncular koymalıyız.şu ana kadar attığımız goller de forvet adına hiçkimsenin golü yok, bu tuhaf değil mi?tuhaflıkları görmek teknik heyete düşüyor.biz açizana sadece burada yorum yapıyoruz haddimizi aşmayarak.takıma başarılar diliyorum, E.şehir maçında stadda olarak takıma destek vereceğim, elimden geleni bu şimdilik.

DoomsDay58 14.09.2010 10:45

Toparlanıp bomba gibi es es maçına çıkmalıyız ve bu haftayı telafi etmeliyiz

Salim58 14.09.2010 11:01

[B]Bu maçtan galibiyetle ayrılamazsak Sivassporu zor günler bekliyor demektir.[/B]

58^SiVaS^58 14.09.2010 13:45

[QUOTE=muratto_kellechi32;651835]Eskişehir'in durumu bizden çok mu iyi arkadaşlar.. [/QUOTE]

aynen katiliyorum ...

58 SiVaSıM 58 14.09.2010 13:47

eğer bu maçı kazanırsak kaybedeceğimiz bişey olmaz sadece karizma çizilir inşallah kazanırız inşallah farklı galip geliriz

sivaslıadem 14.09.2010 13:52

iki hoca da cenderede
cumartesi akşamı bir istifa haberi gelirse hiç şaşırmam
umarım galip geliriz de bu duruma düşen biz olmayız

alınacak bir beraberlik bile işleri yolundan cıkarabilir
tek bildiğim bu

kadro zaten değişmeyecek
mesut hocanın unutup sedatı kadroya almasından korkuyom:D:D:D:D

SuskunLeader 14.09.2010 14:22

[B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar..
İki camia içinde ortam şu anda çok gergin takımlarımızın durumu bu sene iç açıcı değil.Elimizdeki kadro ile sene başında kendimizi çok iyi yerlerde görebiliyorduk ama ligin başlaması ile birlikte istediğimiz sonuçları alamadık.Unutulmamalıdır ki ortam ne kadar gergin de olsa taraftarlar için olmamalı.Maçı her iki takım taraftarı da centilmence izlemeli, bizlere yakışmayacak hareketlerden uzak durulmalıdır.Tüm Sivasspor camiasına sevgi ve saygılarımı sunuyor, maçta başarılar diliyorum..

Bir Eskişehirspor taraftarı..[/FONT][/B]

furkandtr 14.09.2010 14:35

eğer yenilirsek büyük kaos olur. bu maç çok önemli.

Besyo_cu 15.09.2010 12:58

[B]Ne olursa olsun mutlaka 3 puan ile sahadan ayrılmalıyız. Oldukça zor bir maç bizi beklıyor taraftarımıza çok iş düşecek...[/B]

Rallim58 15.09.2010 13:11

[QUOTE=SuskunLeader;652103][B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar..
İki camia içinde ortam şu anda çok gergin takımlarımızın durumu bu sene iç açıcı değil.Elimizdeki kadro ile sene başında kendimizi çok iyi yerlerde görebiliyorduk ama ligin başlaması ile birlikte istediğimiz sonuçları alamadık.Unutulmamalıdır ki ortam ne kadar gergin de olsa taraftarlar için olmamalı.Maçı her iki takım taraftarı da centilmence izlemeli, bizlere yakışmayacak hareketlerden uzak durulmalıdır.Tüm Sivasspor camiasına sevgi ve saygılarımı sunuyor, maçta başarılar diliyorum..

Bir Eskişehirspor taraftarı..[/FONT][/B][/QUOTE]

[B]Akl-ı selim bir futbolseverin sağduyulu mesajıdır.
Her zaman bu mantıkla yola çıkıldığında, "iyi oynayanın kazandığı" (hakem katkısız) karşılaşmalarda takımlarımızı, galip de gelse, mağlup da olsa alkışlamasını bir öğrenebilsek problem kalmamış olacaktır.

Taraftardır camiaları yakınlaştıran ya da uzaklaştıran...(Bursa-Ankaragücü gibi)
Yakınlaştıran taraftar topluluklarının çoğalması dileklerimle...[/B]

B.DUMANLI 15.09.2010 14:20

Sivasspor artik rakip yerli antrenörler tarafindan oyun sitili ile ,ikinci yari oyuncu degisiklikleriyle okadar ezberlendiki,kurt hoca Riza Calimbay´in takimi 3 puana daha yakin bence.Bu macdan bir puan cikarmamiz cok zor .Cünki forvetimiz yok.M.Yildiz kenarda oturursa 90 dakika Suarez oynarsa belki birseyler olur.Yoksa banko Eskisehir diyorum.

Mamadou Diallo 15.09.2010 14:42

valla açıkçası yeneriz ama es es te de kaos var genelde bölesi maçlarda rıza hoca alıyr maçları ama sanki 2-0 yencz yha.

adıge26 15.09.2010 17:37

Sivaslı arkadaşlar üzülmesin cumartesi gunu sizede merhem olmaya geliyoruz

burakpaşa 15.09.2010 18:01

[QUOTE=muratto_kellechi32;651831]Ne kadar rezil bir yorum.. Şaka bile yaptığını düşünmek kendimizi aşağılamayı bu kadar güzel ve hoş göstermekte bu işin kepazeliği olsa gerek.. Seni efesle kınıyorumm[/QUOTE]

duygularıma tercuman olmuşsun usta

GuVeN 15.09.2010 18:04

Eskısehır aslında cok ıyı kadro kurdu bu sene ama henuz takımda uyum sorunu var,yenı gelenler takıma ayak uyduramamıslar.2 haftadır ızlıyorum eskısehırı ve onlarda bızım kadar kötuler.iki kötü oyun oynayan ekıbın mucadelesınden umarım bız galıp cıkarız.ıkı takım ıcınde cok streslı bı mac,ıkı takım ıcınde altın degerınde bır karsılasma.bu maca can dayanmaz,takımımızı stadda yalnız bırakmamalıyız. yönetıme,teknık ekıbe trabzon maglubıyetıne ragmen kucak acmazsak yazıklar olsun bız yıgıdolara. bu mactan galıp ayrılırsak karabulutların bı nebze dagılması mumkun,hep destek tam destek arkadaslar..

samsun26 15.09.2010 19:04

geçen sezon maç 2-1 sivasın demiştim doğru çıkmıştı.bu sezon da tahminimce maçı siz alırsınız.bu sefer 2 farklı galip gelirsiniz.bize de allah sabır versin..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:16.