![]() |
Sivasspor dış dünyaya kapandı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/idman_01.2010.jpg[/IMG]
Sivasspor, ligin 5. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maça, basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği idmanlarla hazırlanacak.. Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında dün deplasmanda Trabzonspor karşısında aldığı 6-1'lik mağlubiyetin ardından Eskişehirspor maçına odaklanan Sivasspor, Eskişehirspor karşılaşması öncesinde kapılarını dış dünyaya kapattı. Ligin 5. haftasında 18 Eylül Cumartesi günü saat 18.00'de sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Sivasspor, basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanlarla bu maça hazırlanacak. |
Sivasspor dış dünyaya kapandı..
Sivasspor, ligin 5. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maça, basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği idmanlarla hazırlanacak..
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında dün deplasmanda Trabzonspor karşısında aldığı 6-1'lik mağlubiyetin ardından Eskişehirspor maçına odaklanan Sivasspor, Eskişehirspor karşılaşması öncesinde kapılarını dış dünyaya kapattı. Ligin 5. haftasında 18 Eylül Cumartesi günü saat 18.00'de sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Sivasspor, basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanlarla bu maça hazırlanacak. |
Cevap: Sivasspor dış dünyaya kapandı..
Henüz ligin basindayiz, daha koskoca 30 maçimiz var ve biz sadece 4 maç yaptik.
Bu maçin Sivas ayagida var, gün olur devran döner, o zaman yine golbastilar çekeriz insAllah. Bu durumu bu kadar dramatize etmeye gerek yok. 6 yeriz, 3 atariz, 3 yeriz, 6 atariz. Dün çok becereksiz ve kötü yonetildik, Trabzonda çok basarili ve balliydi. selçuk o sutu belkide 100 kere deniyor sezon boyunca ama bir gol atiyor oda bize denk geldi, Yattara 30 maç oynuyor, 28 maç yatiyor, 2 maç üstün performans gösteriyor biride dündü. Hayrettin sakat, üstüne Ferhat sakatlaniyor, sol kanat felç oluyor oda Trabzon maçina denk geliyor. Elbet bir gün bizim takiminda sansi yaver gidecek. |
Aldığımız ağır bir mağlubiyet.Ancak unutmayalım ki 4 maçın 3'ünü şampiyonluğun adayı 3 takımla yaptık ve 4 puan aldık ki fena bir puan değil.Karalar bağlamanın,yas tutmanın manası yok.
|
[QUOTE=Sivaslibey;652163]Henüz ligin basindayiz, daha koskoca 30 maçimiz var ve biz sadece 4 maç yaptik.
Bu maçin Sivas ayagida var, gün olur devran döner, o zaman yine golbastilar çekeriz insAllah. Bu durumu bu kadar dramatize etmeye gerek yok. 6 yeriz, 3 atariz, 3 yeriz, 6 atariz. Dün çok becereksiz ve kötü yonetildik, Trabzonda çok basarili ve balliydi. selçuk o sutu belkide 100 kere deniyor sezon boyunca ama bir gol atiyor oda bize denk geldi, Yattara 30 maç oynuyor, 28 maç yatiyor, 2 maç üstün performans gösteriyor biride dündü. Hayrettin sakat, üstüne Ferhat sakatlaniyor, sol kanat felç oluyor oda Trabzon maçina denk geliyor. Elbet bir gün bizim takiminda sansi yaver gidecek.[/QUOTE] Çok haklısın... |
Arkadaşlar internette dolaştım vikipedi'de youtube'da diğer forum sitelerinde sivasspor'u aşşağalayıcı küfürler hakaretler ve alaylar içerin ifadeler var
bende bunlara karşılık verdim. özzelikle facebook'ta açılan Sivas ve Sivasspor aleyhine Kötü gruplar ve sayfalar mevcut. hatta haber sitelerinin yorumlarında bile Sivasspor aşşağalanmış.bizde bunun altında kalmayalım. özellikle trabzon,kayseri,bursa taraftarları Sivasspor'u çok aşsağalıyor. Bizde sesimizi yükseltelim ve internette ve her yerde Sivasımız'ı ve Sivassporumuz'u koruyalım. |
1 senedir sadece yorum okuyordum. Yazmayacağım dedim. Sırf bazı şeylere inat. Ama artık pes gırtlağıma kadar geldi. Yeter yahu yeter Allah aşkına yenilmeninde bir adabı var. Halı saha maçı mı oynuyorsunuz 6-1 bu yahu? Rezil ettiniz bizi, rezil olursunuz inşallah. BJK'de8 yedi ne oldu diyecekler eminim halihazırda halaaaaaaaaaa varlar. Bakın bu takım ne bjkya ne gsye ne febeye benzer. Bu takım şehir takımı diğerleri gibi ilçe takımı değil. Hele sıradan bir şehir takımı hiç değil. Koskoca SİVAS adına oynuyorsunuz... Biri şunlara Sivasın bizim için neler ifade ettiğini anlatsın. Bu takım için dünyanın en büyük futbol faciasına maruz kaldığımızı hatırlatsın. Bu takım için şehitler verildiğini hatırlatsınlar!!!! Bu takımın hani belki onlar bilmez ama tuzlugöl,emek,fatih,yeşilyurt, kılavuz ve nice başka mahallede yaşayan kardeşlerimizin , o bomboz tarlasında ekin saçan, saman yığan köylülerimizin umudu tek dayanağı olduğunu hatırlatsın!!! Bakın Sivas toprağı kurak,bağrı yanık gariban bir memleket... Tarihte şahlanmış sonra dibe vurmuş ulu bir çınar... Burası bizim topraklarımız, umudumuz, kaygımız, küfredişimiz, herşeyimiz. Biz Sivasla mutlu olur yine Sivasa kızarız... Bu iş şaka değil. Herkes kendine çeki düzen versin yazık günah... Yoksa çeki düzeni Sivaslı verirse hoş olmaz. Bize boşuna yiğido demiyolar biz herkese kafa tutarız kimse kendini padişah sanmasın ki biz padişaha da kafa tutmuşuz neslin torunlarıyız...
|
GECEN YIL DUSEMDIK AMA BU SENE DAHA DA BETERIZ:mad:
|
inşallah düşmeyiz
|
[B][COLOR="Red"]Kapatın tabi..Çıkıp konuşacak yüzünüz mü varda konuşacaksınız...
UYUMA SİVASLI TAKIMA SAHİP ÇIK,SESSİZ KALMA TAKIMINI SATMA !..[/COLOR][/B] |
LİG E KAPILARINI KAPATMASINLARDA.GERİSİ ÖNEMLİ DEGİL.
ESKİŞEHİR ÇIKIŞA GEÇMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAR. ARTIK KÖTÜ SONUÇ İSTEMİYORUZ... |
herşey bitmiş değil tsye yenildik diye kaosa girmiyelim esesi yenelim tekrar başlayalım
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;652207]herşey bitmiş değil tsye yenildik diye kaosa girmiyelim esesi yenelim tekrar başlayalım[/QUOTE]
[B]EsEs macindan cikacak sonuca göre bi hoca istifa edecek.[/B] |
[B]Tarih : 18.03.2001
Stad : 4 Eylül Stadyumu Rakip : Kayseri Erciyes Skor : Sivasspor : 1 Kayseri Erciyes : 6[/B] O gün 4 Eylül Stadı tarihi günlerinden birini yaşıyordu. Maçtan dakikalar önce stadın tamamı dolmuş, zamanın teknik direktörü Ahmet ERTEM maçtan önce tüm tribünlere defalarca çağrılmaktan yorulmuştu. Maç başladı. Sivassporun ilk atağı direkten dönmüş hatta çizgiyi geçip geçmediği tartışılmıştı. Hemen arkasından 4 dakikada Eminin golüyle sevinen tribünler bir dakika sonra rakibin golüyle bile coşkusunu kaybetmemişti. Dakikalar 6 yı gösterdiğinde Sivasspor sahada 10 kişi kalmıştı ve artık o dakikadan sonra Sivasspor tarihi yenilgilerinden birini alacaktı. O maç 6-1 Sivassporun mağlubiyetiyle bitmişti. Herkes şoktaydı. Ne olup bittiğini anlamamıştı. Sadece kırmızı kart gören Hüseyine kızılıyor ve Erciyesin ayağa top oynayan muhteşem oyununa saygı gösteriyordu. Kimse takıma, teknik direktöre veya yönetime bir şey demedi o gün. Hatta bazı taraftarlar ellerine bir tepsi baklava alarak maçtan sonraki günlerde antrenmana giderek futbolculara moral vermeye çalışıyordu………………… [B]Peki ya bugün???[/B] O günkü Erciyes maçıyla bugünkü Trabzon maçının tek ortak yanı maçın skoru….. [B]Neden mi?????[/B] Çünkü 2001 de sahada ruhsuz, kendini bilmeyen, ne amaçla sahada olduğunun farkında olmayan, formasının ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyen, taktik teknik bir kenara kötü koşma gibi bir tabirin futbolda olmadığını bilmeyen, sahada kendisiyle dalga geçen rakibe değil de hakeme küfredip formasını hakemin suratına atan, cebindeki 3 kuruşu maç biletine veren taraftarın varlığının farkında olmayan …… bir takım yoktu……. İlk yarı 3-0 olunca skorun daha da artmasını istedim. Çünkü maç 3-0 bitseydi maçtan sonra şunlar söylenecekti: İyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk ama olmadı. Rakibimizi tebrik ederiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Ama şimdi artık Sivasspor futbolcuları bu 6-1 lik skoru unutmamalı ve telafisini bu haftaki maçta onurluca mücadele ederek yapmalılar. Dikkat edin, yenerek demedim. Onurluca mücadele ederek dedim. Çünkü bu taraftar skora değil, sadece sahadaki mücadelemize daha doğrusu acizce oynanan oyuna kızdı. O yüzden bu oyunu unutturmaları gerekiyor futbolcuların. Tek beklentim bu…. |
[QUOTE=furkandtr;652168]Arkadaşlar internette dolaştım vikipedi'de youtube'da diğer forum sitelerinde sivasspor'u aşşağalayıcı küfürler hakaretler ve alaylar içerin ifadeler var
bende bunlara karşılık verdim. özzelikle facebook'ta açılan Sivas ve Sivasspor aleyhine Kötü gruplar ve sayfalar mevcut. hatta haber sitelerinin yorumlarında bile Sivasspor aşşağalanmış.bizde bunun altında kalmayalım. özellikle trabzon,kayseri,bursa taraftarları Sivasspor'u çok aşsağalıyor. Bizde sesimizi yükseltelim ve internette ve her yerde Sivasımız'ı ve Sivassporumuz'u koruyalım.[/QUOTE] evet bende yazdım bizimkiler ne yapmış bursa taraftarlarını sitemize koymuşlar kanım dondu bende bunu bir sivas sevdalısı olarak onur meselesi yaparak bu sitelere elveda diyorum |
İnsan içine çıkacak yüzü kalmadı gibi bir şey olmuş başlık.
|
KAPANIN KAPANIN..
BELKİ İŞE YARAR O REZALETTEN SONRA... |
bizim takim güzel oynuyor kim ne derse desin...
ben sivasspordan cok ümitliyim... bu hafta eskisehir karsisinda görürsünüz sivasimi... |
Siz zaten bu dünyada yaşamış olsaydınız adamlara tabela yaptırmazdınız !
Şimdi dış dünyaya kapandınız da ne oldu. Bence sezon sonuna kadar orada kalın, hiç insan yüzüne çıkmayın. |
Sivasspor bu saatten sonra nereye gidecek,acaba başka ilde mi maçlara hazırlanmalı yoksa kendi sahasında kampa mı alınmalı?Oldum olası futbolcuların kampa alınmasını hiç sevmemişimdir..Çünkü daha ligin başındayız ve üstelik 4 maç oynadık henüz...Oyuncular zaten şu anda 6- 1 lik bozgun sonucu çökmüş durumdalar..Oyuncuları kampa almak acaba oyuncuların moralini yükseltir mi;oyuncular 1 haftalık kamp sonunda tekrar eski formlarına kavuşup sahada şaha kalkarlar mı?Eskişehir maçınnın sonunda bu soruların cevabını bulacağız..Bence oyuncular kampa girerken Mesut Hoca kenidini ,yardımcılarıyla birlikte kampa almalı...Çünkü takımın bu duruma gelmesinde hocanın da büyük bir payının olduğunu düşünüyorum...Eğer hoca yapılan kampın sonunda eğer eski hatalarına devam eder ve tekrar eski oyuncularala maçlara çıkarsa bu kampın takıma fayda getireceğine hiç inanmıyorum..Hoca bir defa hep aynı takımla ve 18 kişlik kadroyla maçlara çıkarım,Keita ve Suarez,Taider gibi oyuncular benim sitemime uymuyor gibi saplantılardan kendini arındırmalı;kim formdaysa o oyuncuları 18 kişilik kadroya almalı;hocamız tek ön libero inadından ve sadece Ceyhun ve M. Yıldız ağırlıklı sistemden vazgeçmeli;gerekirse Ceyhun ve Cihan iklisinden birini yedek kulübesine çekerek takımın orta sahada daha dirençli olmasını sağlamalı...Geçen yıl son 7-8 maçta oynanan sisteme hoca geri dönerse bu oyuncu kadrosu ile daha iyi mücadele eder ve en azından fark yemez hatta çoğu maçı berabere bitirme şansı doğar..Hoca altyapıya önem vermeli gibi şeylerden bahsetmeyeceğim .çünkü hoca ne zaman altyapı sorusu sorulsa hemen konuyu kapatıp başka sorular geçiyor;demekki altyapı onun için fazla önem taşımıyor..Daha önce de söyledim yine söyleyeceğim;Mesut hoca mutlaka ne yapıp edip Keita,Suarez,Diallo 3 lüsünü 18 kişlik kadroda bulundurmalı;maçın gidişine göre 2. yarı bu oyuncuları sahaya sürmeli...Hoca aynı karararına ısrar eder ve hep aynı oyunculara şans verirse bu hem hocayı hem de sivassporu daha zor duruma düşürür...Önümüzdeki günler herşey ortaya çıkacak;ALLAH SİVASSPORUN YARDIMCISI OLSUN;BİZİ DAHA DA ZOR GÜNLER BEKLİYOR...
|
Cevap: Sivasspor dış dünyaya kapandı
[B][CENTER]BU HAFTA BUNUN TELAFİSİNİ BEKLİYORUZ,YOKSA İSTİFA SESLERİ DUYULMAYA BAŞLAYACAK....![/CENTER][/B]
|
çıkacak yüzlerimi var :D:D:D
|
adamlarda ele güne çıkacak yüz mü kaldı Allah aşkına :mad:
|
[B]Takımı gidip ziyaret etsek bizlere görünürlermi acaba.Ben yinede bir şansımı deneyeyim.[/B]
|
şu düşme lafı için çok erken.lütfen bu kelimeyi bidaha hiçbirimiz telefuz etmiyelim.m yıldız hemen kendine gelmeli ve adamgibi oynamalı.yoksa defolup gitmeli onun tüm kredisi bitti.suerz neden oynatılmıyor hoca 6 yemişsin daha ibrahimi alıyorsun oyuna hemde tek gol atacak adamı çıkarıyorsun.çıkar m yıldızı al suarzi.işini benmi ögretecem.hayrettin en kısa sürede takıma döndürülmeli hayrosouz olmuyor bunu kerkes bidaha gördü.defans kendine gelmeli kaleye akın geçmeli.ramoviç kendisini çok aştı,akın omdan daha iyi kaleci.orta sahada ceyhuna destek olmazsak onuda köreltiriz geçen yıl gibi oluruz biline.hoca oyunu okuyamıyor onun gözlerini biri açsın esesi yener ve tekrar kendimize geliriz.
|
geçen sene gençlerbirliği maçı öncesindede muhsin hoca öyle yapmıştı gençlere yenilmiştik bakalım bu sefer neolcak
|
kapali kapilar ardinda ne is cevirdiginizi bi cözemedik
|
trabzon maglubiyetinden sonra bu maci kesinlike almaliyiz.
|
[B][CENTER]YÜZÜ OLAN ZATEN ÇIKMAZ DIŞARIYA AYIP BE KARDEŞİM[/CENTER][/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;652512][B][CENTER]YÜZÜ OLAN ZATEN ÇIKMAZ DIŞARIYA AYIP BE KARDEŞİM[/CENTER][/B][/QUOTE]
olan oldu arkadaslar ,daha fazla abartmasak da eskısehır macı ıcın takıma tekrar ınanmaya basladıgımızı gostererek destekcılerı olsak daha ıyı degıl mı? aksını yapacaksak sıvassporluyuz demeyelım.. |
[QUOTE=GuVeN;652513]olan oldu arkadaslar ,daha fazla abartmasak da eskısehır macı ıcın takıma tekrar ınanmaya basladıgımızı gostererek destekcılerı olsak daha ıyı degıl mı? aksını yapacaksak sıvassporluyuz demeyelım..[/QUOTE]
sana katiliyorum,asil böyle zamanda takimimizin morale ve taraftar destegine ihtiyaci var.gercek taraftar hem iyi gününde hemde kötü gününde takimini desteklemeli |
[QUOTE=Salim58;652386][B]Takımı gidip ziyaret etsek bizlere görünürlermi acaba.Ben yinede bir şansımı deneyeyim.[/B][/QUOTE]
[I][B]Şansımı denedim fakat görüşemedim gerçekten dış dünyaya kapanmışlar. İyi günde kötü günde bu takım bizim benim gönlüm herzaman onlarla.Bu günlerde geçecek ben bundan eminim.[/B][/I] |
Bence son derece dogru bır karar alınmıs,takımın kendısıyle basbasa kalmaya,hataları tartısmaya ve bu hatalardan gereklı derslerı çıkararak,kendını toparlaması gerekıyor..
|
tabi kapanacak kafayı ellerinin arasına alıp düşünecekler başta hocamız çünki her maçı yenmek için oynamıyacaksın çünki o güç bu sene bizde yok çok güçlü bir takıma karşı açık vererek maça başlarsan böyle 90 dakika sana 90 sene gibi gelir o yüzden yorganın kısaysa ayaklarını fazla uzatma yoksa aykların üşür sonu zatürreye kadar gider allah korusun aman ha hocam aman ha önce oynayacağın takımın gücüne bak sonra kendi gücüne ondan sonra takımı kur şu suarezide artık görseydik yoksa mehmet bu sene gol atamaz
|
BU SEZON BÜTÜN RAKIPLERIMIZ COK GÜZEL TRANSFERLER YAPTI BIZ ISE
KALITTILARLA AYAKTA DURMAYA CALISACAGIZ INSALLAH YANLIS DÜSÜNÜYOR OLURUM AMA LIGTE KALMAMIZ MUCIZELERE BAKIYO BU KODRO ILE COK ZOR TUTUNURUZ GECEN SEZON GIBI SANZIMIZ OLMAYABILIR |
Bir kötü mağlubiyetle dünyamızın kararmasına müsaade etmeyelim. Dün Bursa Valenciaya sahasında ezildi, 4-0 kaybetti. Taraftarı alkışlayarak bitirdi maçı. Biz de bir maçla dağılmayalım,moralleri bozmayalım. Allahı izniyle Sivassporumuz taraftar desteğiyle öyle destanlar yazar ki TS yenilgisini unutturur.
|
Takimimiz kalite isimlerle dolu inşallah bu hafta kazaniriz eskişehirde hayal kirikligi yaşiyor çok dikatli olmaliyiz onlarda çikiş maçi ariyor.
|
yorumların cogunu okudum ve coğu olumsuz sıvassporun kendını temıze cıkarması için en kısa zamanda farklııııı bir galibiyet alması lazımmm;)
|
[QUOTE=yigido_halil_58;652193]GECEN YIL DUSEMDIK AMA BU SENE DAHA DA BETERIZ:mad:[/QUOTE]
Dostum senin yorumlarını yakından takip ediyorum. Kısa öz yazıyorsun ama eleştiri yapmıyorsun. Adeta felaket tellalı gibisin. Maşallah!! sen böyle devam et. Senin gibi yorumculara ihtiyacımız var. |
herkzam yer yerde en buyk sıvasspor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:14. |