![]() |
Süper Ligde ilk kez 6 gol yedik
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Süper Lig'de 6. sezonunu yaşayan Sivasspor, dün deplasmanda Trabzonspor'a 6-1 yenilerek hem lig tarihindeki en farklı yenilgilerinden birini aldı, hem de ilk kez bir maçta kalesinde ''6'' gol birden gördü. 2005-2006 sezonundan itibaren Süper Lig'de başarıyla mücadele eden, özellikle önceki 2 sezonda şampiyonluğu kovalayarak adından sıkça söz ettiren Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında dün dış sahada Trabzonspor'a 6-1 mağlup olarak lig tarihindeki en farklı yenilgilerinden birini aldı. Trabzonspor karşısında aldığı 6-1'lik mağlubiyetle taraftarını üzen Sivasspor, 6 sezondur mücadele ettiği Süper Lig'de ilk kez bir maçta kalesinde ''6'' gol birden gördü. Maç öncesi takımdan umutlu olan Sivasspor camiası, 6-1'lik farklı mağlubiyet sonrası hayal kırıklığı yaşadı. Süper Lig'de son 6 sezonda toplam 174 maça çıkan ve bu karşılaşmaların 75'inden galibiyetle (2'si hükmen), 43'ünden ise beraberlikle ayrılan Sivasspor, Trabzonspor'a yenilerek lig serüvenindeki 56'ncı mağlubiyetini aldı. Sivasspor'un lig serüveninde 5 ve üzeri gol yediği maç sayısı, Trabzonspor mağlubiyetiyle birlikte 4'e çıktı. Sivasspor, 6-1'lik Trabzonspor yenilgisinin yanı sıra, ligde daha önceki sezonlarda Kayserispor'a 5-0, Fenerbahçe'ye 5-1, Galatasaray'a ise 5-3 yenildiği maçlarda kalesinde 5 gol birden görmüştü. [B]-SİVASSPOR'UN SÜPER LİG'DEKİ EN FARKLI YENİLGİLERİ- [/B] Sivasspor'un Süper Lig'deki en farklı yenilgileri ile 4 ve üzeri gol yediği maçlar şöyle: [B]Sezon Maç Skor [/B] 2010-2011 Trabzonspor-Sivasspor 6-1 2005-2006 Sivasspor-Kayserispor 0-5 2009-2010 Sivasspor-Fenerbahçe 1-5 2005-2006 Denizlispor-Sivasspor 4-0 2007-2008 Sivasspor-Fenerbahçe 1-4 2007-2008 Sivasspor-Galatasaray 3-5 2008-2009 Fenerbahçe-Sivasspor 4-2 2009-2010 Sivasspor-Kayserispor 2-4 |
Cevap: Süper Ligde ilk kez 6 gol yedik
böyle bir takım kurduklarından dolayı yönetimi ve teknik heyeti kutlamamız lazım.:mad:[FONT="Arial Black"][/FONT]
|
[B][CENTER]İNSANDA BİRAZ ŞEREF OLUR,BİRAZ MÜCALEDE EDER,SAHAYA ÇIKMASAK 3-0 YENİK SAYILSAK PAŞA PAŞA RAĞZI OLURDUM VALLA....[/CENTER][/B]
|
ulan hadi diğer takımları anladım da denizliden de 4 fark yenmez ki yav
bu sonuçların oluşmasında emeği geçen yönetim ve teknik heyete teşekkürü borç biliriz |
[B]FİKO CAN YAPTIGIN TRANSFERLERE NOLDU CUK CUK ÖTÜYODUN[/B]
|
[B]MESUT HOCA İMKANI LSA 11 KİŞİLİK Bİ TAKIMNLA SEZONU BİTİRECEK İNSANIN HİÇ Mİ B PLANI OLMAZ ARKADAS YAW[/B]
|
dahada yemezler meraklanmayın
|
rezalet cıtarını her sezon yukseltıyoruz.emegı gecen herkese tskler
|
[B]Kalemizi tutan her top gol oldu nerdeyse. Böyle kalecilik oluyorsa bende yaparım bu işi.[/B]
|
[B]Beşinci golden sonra dahada izlemedim tahminim 7-1 biter diyordum buradada yanıldım.:) Neyse olan oldu önümüze bakmamız gerek geçmişi unutup geleceğe bakalım.[/B]
|
Sedat Bayrak maçın ilk dakikalarından başlayarak takıma zarar vereceğini hissettirdi. Sedat kadroya alınmamalı bundan böyle...gol pozisyonunu yaratan da o, öncesine çok ciddi, 3 hatası daha var...bilinçli bi şekilde yapıyormuş gibi de bir tutumu vardı, çok sakıncalı, çok.
|
[B]Mesut Bakkalın saçma taktikleri sayesinde daha çok '6' lar görürüz...[/B]
|
yine en çok gol yiyen takım olduk. :mad::mad::mad:
|
[COLOR="Black"][B]Ya 6 gol yenilemez demiyorum ama bari Trabzondan yemeyin bu bizi en çok yaralayacak durumdur utanıyorum hemde çok utanıyorum bu skoru asla unutturamazlar [/B]...[/COLOR]
|
:mad:allah bize bir daha bolyle sey yasatma diycem ama boyle giderse yedi yi de goruz sekizi de
|
Fikret bey ne oldu hani takim ve yeni transferler cuk gibiyidi.
|
olabilir futbol bu sanki bilerek mi yenildik. besikte 8 yemisti nolacak yani . bu hafta telafi edeceklerine inaniyorum.
|
artık şu yönetim istifa etsin de çeksin gitsin arkadaş bunlar ne kadar yüzsüzmüş yaa.:mad:
|
Maci canli izleme imkani buldum. Sivasspor ne yapacagini bilmeyen organize atagi olmayan . Acizlik icinde oynadi ve trabzon ahim sahim top oynamadan bizi böyle bir skorla maglup etti. Defans yok gardas . Ne olacak bu halimiz sayin bakkal. Kendinizden sogutmak istemiyorsaniz sayin bakkal mutlaka es es galibiyet i lazim....
|
bunu da gördük ya helal olsun adamlar bizim maç geldimi dizleri titrerdi şimdi averaj takımı geldi diyecekler :mad:
|
herşeyin ilklerini yaşıyoruz süper ligde sivassporla, şampiyonluğa oynarken ilkleri gördük, şampiyonluğa oynadığı sezon sonrası kümede kalmaya oynayarak da ilkleri yaşattı bize.bir de ilkkez yarım düzine gol yemeyi de tattırdı bize.tadımlık olan bu durumlar umarım taraftarın istediği sonuçlara dönüşür.
6-1 lik skor geride kaldı, şimdi bu durumu telafi etmek gerek, E.şehiri yenmeliyiz,yoksa sivasda bakkal falan kalmaz hepsi kepenkleri indirir.sayın T.D. kadro zenginliği oluşturmalı, mevcut kadro ile aynı güçte ikinci bir kadrosu da olmalı.her maçta aynı onbir ne hikmetse oyuncu değişimlerinde de aynı oyuncular çıkıyor yerlerine aynı yedek oyuncular giriyor, bunu anlamış değilim.bu hafta stadda olacağız, umarım taraftarı bir daha kahretmezsiniz, eğer taraftarı kahrederseniz, artık size yol görünür belki yarın belki de yarından da yakın.bunu anlayarak maçı alın.alın da az da olsa sivası sevindirin.. |
offff allahtan daha cok yemedık
|
[QUOTE=sivaslımuho;652628]offff allahtan daha cok yemedık[/QUOTE]
tribünde :mad:6-1 den sonra kaçırdıkları her golden sonra oh çekmişler. atmayın diye tempo tutmuşlar .sırf skor 6-1 de kalsın diye :mad: sivastaki maçta göreceğiz ama sizi |
Olsun 6 da olsun 10 olsun ama her macda olmasin. Fark etmes canim Sivasim ne demisler onu iyi demisler kim dediyse! Bir Macta 6 Gol yemek 6 macta birer gol yiyipte 6 mac kaybetmek cok ama cok daha kötü dür okardar!!! sonuca da biz onardan cok daha fazla puan almis durunubdayiz!!! Sivasspor un ve Trabzonspor un arasinda suana kadar toplam 12 mac oynanmis ve Sivas onarin kalesine 14 gol bastirmis ve onarin karsiligi aynen 14 gol olmus ve bunun biri de 6 gol birdenmis nedemek sivas onarin canini cok sikmis puan vermemis!!! o Kardar. Saygilarla Sivas onara sampionluk yolunda kolbasmis unutmayalim..:D
|
fikoya sormak lazim !! acaba buyuk konusmanin cezasi nedir?
|
[B][COLOR="Blue"]6 gol yedik ama rezil kepaze olduk dua edelim 10-15 olmadı gol
ama ders alamıyoruz malesef eskişehir maçına bakın sonumuz kötü bu gidişle[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47. |