SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehir biletleri satışa sunuldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30128)

SivasSpor.Com 16.09.2010 03:08

Eskişehir biletleri satışa sunuldu

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/16/827.jpg[/img][/url]

Spor Toto Süper Ligi'n 5. haftasında Sivasspor'umuz ile Eskişehirspor arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.

Sivasspor'umuz ile Eskişehirspor arasında 18 Eylül 2010 Cumartesi saat 18:00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu.

[B]Bilet fiyatları şöyle:[/B]

Kale Arkası: 5 TL

Maraton: 10 TL

Vip: 15 TL

Misafir Takım (Kale Arkası): 5 TL olarak belirlenmiştir.

[url]www.sivasspor.org.tr[/url]

GuVeN 16.09.2010 03:11

Cevap: Eskişehir biletleri satışa sunuldu

Böyle sıkıntılı bir dönemde stadı doldurarak takıma destek vermemız sart yiğidolar.

bekçi 16.09.2010 03:57

maçı lig tv veriyor mu arkadaşlar?

GuVeN 16.09.2010 04:11

[QUOTE=bekçi;652618]maçı lig tv veriyor mu arkadaşlar?[/QUOTE]

Sivasspor paketi aboneliği alan herkez Sivasspor'umuzun bütün maçlarını izleyebilirler.

58akif34 16.09.2010 04:57

şimdi dayanışma zamanı statda boş yer bırakmamalıyız herkes bizim ne kadar büyük ne kadar ateşli ve ne olursa olsun takımımıza ne kadar bağımlı bir taraftar grubu olduğumuzu görmeli bunu bütün Türkiye ye gösterme zamanı arkadaşlar

deli_yigido 16.09.2010 05:05

Sivas'ta yaşyan ve imkanı olan lütfen stadyumda izlesin.

izmirliyiğido35 16.09.2010 09:47

HAYDİ HEMŞERİLERİM GÖSTERİN KENDİNİZİ YENSENİZDE YENİLSENİZDE STAD FULL OLSUN... HAFTAYA MANİSA DA GÖRÜŞÜRÜZ...

вαЯon™ 16.09.2010 10:08

[QUOTE=GuVeN;652613]Böyle sıkıntılı bir dönemde stadı doldurarak takıma destek vermemız sart yiğidolar.[/QUOTE]

aynen kardeş katılıyorum..;)

58_babacan_58 16.09.2010 10:08

[B][CENTER][COLOR="Red"]DESTEĞE DEVAM ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK HEP DESTEK TAM DESTEK STADI DOLDURALIM YİĞDOLAR..[/COLOR][/CENTER][/B]

Respect58 16.09.2010 10:23

[B]Yönetime ve teknik direktöre kızsakta bu maçta stadı full doldurmalıyız.Sivasspor bizim takımımız kimsenin değil sahip çıkalım.

Bu macı kaybettiimiz taktirde Mesut Bakkal yollanmalı ve Samet Aybaba getirilmeli takımın basına..Sezon sonuda Abdullah AVCI ne yapıp edip getirilmeli bizi istediğimiz yere o getirir anca tek gecerim bu adamı.Adam gibi adam gerçekten kötü belediyeyle neler apıyor adam.Şimdiden td değişikliği olmaz demeyin testi kırılmadan önlemimizi alalım beyler[/B]

Ali Selim 16.09.2010 10:37

aRKADAşlar takım bizim takımımız 6 da yesek 10 da yesek full olarak desteklemek zorundayız.Futbolcu şunu demeli " Ben geçen hafta oynadım 6 yedim bu hafta stad full dolu taraftar yürekten destekliyor demekki hiçbirşey için olmasa bile bu taraftar bu şanlı memleket için oynamalıyım" Vede inanıyorum ki bunu yapabilecek kapasite vede güçteyiz unutmayalım SİVASSPOR bizim.

--------------------------------------------------------------------------
SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEME

aRsima58 16.09.2010 10:40

stad dolsunnn :) saldır sivassporum oleyyyyy :D

Yusuf Çevik 16.09.2010 12:05

[QUOTE=bekçi;652618]maçı lig tv veriyor mu arkadaşlar?[/QUOTE]

evet lig tv veriyor.

Yusuf Çevik 16.09.2010 12:07

Stad fullenip çok güzel bir destek gelirse taraftartan galip geleceğimize inanıyorum.

Besyo_cu 16.09.2010 12:12

[B]Taraftarımıza cok iş düşen belkide bu sezon ligde ki gidişatımızı belli edecek en önemli maçlarımızdan birisine çıkıyoruz bu denli önemli bir maçta stadımızı tamamen doldurup desteğimizi vermeliyiz...[/B]

Kasım Öktem 16.09.2010 12:36

Biz Yiğidoyuz Elbette ki kötü gününde Sivasspor'u yalnız bırakmayacağız..

furkandtr 16.09.2010 12:53

hadi Yiğidolar stada. boş yer bırakmayalım.

ssmh58 16.09.2010 13:51

şimdi destek zamanı arkadaşlar

SIVAS58FOREVER 16.09.2010 14:19

Trabzon maçındaki olumsuzluklara aldanıp takımımızı yalnız bırakmamamız gerekiyor, çünkü bu maçta Mehmet YILDIZ patlama yapacak ve eski günlerindeki gibi taraftarı coşturacak, anlayışla karşılamak gerekir ki Galatasaray ve benzeri birçok kulüpte Ramazan ayı boyunca futbolcuların oruç tutmaları yasaklanmıştı, ben Mehmet Yıldız bundan önceki maçlardaki performans düşüklüğünü oruç tutmasına bağlıyorum, Trabzon maçı Ramazan ayına denk gelmiyordu, peki niçin o maçta varlık gösteremedi diyecek arkadaşlara ise cevabım şu olacaktır, Trabzon maçında Egemen maalesef hakemden aldığı cesaretle Mehmet Yıldız'ın formasını eline dolayarak savunma yaptı, beklenmedi bi anda 8 dakika içinde gelen 3 golden sonra da zaten takım olarak havlu atmış durumdaydık, ayrıca dikkat ettiyseniz Mesut BAKKAL Trabzon maçında Mehmet Yıldız'a uzun toplar atılmasını istemedi, alışık olduğumuz Mehmet Yıldız'lı uzun toplarla çıkma taktiği yerine ayağa poslarla gitmek istenildi, ancak Zita'nın yokluğunda Mehmet'i de maalesef yeteri kadar paslarla besleyemedik, bence Eskişehir maçında Mehmet Yıldız patlama yapacaktır, yeter ki isabetli uzun paslar atabilen Ivanovs defans'dan uzun toplarla Mehmet'i beslesin, Ceyhun zaten yapacağı çapraz koşularla Eskişehir defansını şaşırtmayı başaracaktır, Hoca'nın ayağa paslarla kurmaya çalıştığı sistem aslında çok daha başarılı ve uzun vadede istikrarlı sonuçlar verecek bir sistem, ancak acil olarak galibiyete ihtiyacımız olduğu için Mehmet Yıldız'ın üzerine bir sistem kurulmalıdır ve lütfen unutmayalım ki geçen yıl Mehmet'siz oynadığımız maçlarda takım ne yapacağını bilmeyen kendine özgüveni olmayan boş koşular yapmaktan öteye gidemeyen bir hüviyet içerisindeydi, Mehmet Yıldız hiç oynamasa bile, rakip takımın defansından 2 yada 3 oyuncu düşürebilmektedir, nitekim istatistiklere baktığımızda defans oyuncularımızın da forvetler kadar çok gol attığını görüyoruz, bu da Mehmet akıllıca yaptığı çapraz koşularla defans oyuncularını peşine takarak diğer SivasSpor'lu oyuncuların son vuruşu yapmasına zemin hazırlayabilme becerisindendir. Eskişehir maçı ile "Deli Memmed"'imiz geri dönecektir. :)

ogz58 16.09.2010 14:39

inşallah yenip eski günlerimize döneriz.

sivaslıadem 16.09.2010 16:21

biletler her zamanki gibi ucuz yiğidolar
bu fiyatlara rağmen stadı dolduramazsanız çok ayıp olur
bu kez maçı kıl payı izleyemeyeceğim
artık bursada nasipse ikinci yarı maçını izleriz inşaallah

gün destek günü
gün trabzon maçını unutturma günü
gün kazanma günü
eskişehir sıkıntılı günler geçiriyor
bir anadolu takımı olarak biz de yardımcı olmalıyız desteklemeliyiz eskişehiri ancak cumartesi günü geçtikten sonra

Bulut@ğlu 16.09.2010 17:00

6-1 den sonra bu maçı alabilecekler merak ediyorum doğrusu adamlar 3 attılar 2 ile çarptılar

SS'li 16.09.2010 18:27

Yahu yok ne desteği, bunların canı iyi bir dayak istiyor. Utanmadan 6 gol yiyen şer...

sivaslihakan 16.09.2010 20:05

ben mesut bakkala öncelerde güvenenlerdendim ama simdi tam tersine döndü mesut hoca ikinci lig antrenörü buna emin oldum bize acilen yeni hoca lazim keske riza hoca gelse yada acilen yabanci lorant stilinde bi antrenör lazim bize

Elliot 16.09.2010 22:05

ben yine marotondan alırım inş. sivas bu maçı kazanır da bizi üzmez

burakpaşa 16.09.2010 22:35

statta yerimiz hazır.
fakirliğin gözü kör olsun( kale arkası) :D

Shan58 16.09.2010 23:02

[QUOTE=GuVeN;652613]Böyle sıkıntılı bir dönemde stadı doldurarak takıma destek vermemız sart yiğidolar.[/QUOTE]

Takıma destek verirken Fikret Ünsal ve Mesur Bakkal'ıda protesto etmek gerekir.
Özellikle Fikret Ünsal'ı istifaya çağıracak protestolar şart. bu adam bir çok futbolcu ve Teknik direktörün başını yiyerek kulüpteki futbolcuları huzursuz ederek, kulüpten soğutmaktadır.
Bülent Uygun bu adamın yüzünde bırakıp kaçtı. Üslubu bozuk, konuşmasını bilmeyen ve diğer kulüplere laf atarak herkesi Sivas taraftarına düşman eden bu adamın şimdiye kadar çoktan gitmesi gerekirdi.

GS maçı sonrasında transfer Cuk diye oturdu diye hava atarken, TS maçı sonrası saklanacak delik arayan, Ceyhun gibi bir fiyasko transferi överken ne kadar vizyonsuz olduğunu gösteren ve her başarısızlıkta hakemi suçlayarak kendi yaptıkları hataları örtbas etmeye çalışan bu iş bilmez kişiye Statda istifa çağısı yapmak gerekir.

badger5858 16.09.2010 23:59

[QUOTE=Shan58;652777]Takıma destek verirken Fikret Ünsal ve Mesur Bakkal'ıda protesto etmek gerekir.
Özellikle Fikret Ünsal'ı istifaya çağıracak protestolar şart. bu adam bir çok futbolcu ve Teknik direktörün başını yiyerek kulüpteki futbolcuları huzursuz ederek, kulüpten soğutmaktadır.
Bülent Uygun bu adamın yüzünde bırakıp kaçtı. Üslubu bozuk, konuşmasını bilmeyen ve diğer kulüplere laf atarak herkesi Sivas taraftarına düşman eden bu adamın şimdiye kadar çoktan gitmesi gerekirdi.

GS maçı sonrasında transfer Cuk diye oturdu diye hava atarken, TS maçı sonrası saklanacak delik arayan, Ceyhun gibi bir fiyasko transferi överken ne kadar vizyonsuz olduğunu gösteren ve her başarısızlıkta hakemi suçlayarak kendi yaptıkları hataları örtbas etmeye çalışan bu iş bilmez kişiye Statda istifa çağısı yapmak gerekir.[/QUOTE]

fikret ünsal konusunda sonuna kadar haklısın... takımın başarısından nemalanmaktan ve boş boş konuşmaktan başka bir işe yaramayan gereksiz bi insan...

açıkcası maça gitmeye niyetim yok (çünkü hala kendime gelemedim) ama bu adam için böyle bir protesto yapılacaksa koşa koşa gelirim... lütfen bu konuda duyarlı olalım... :mad::mad::mad:

eyupk 17.09.2010 00:43

şunu unutmayalım, bu ligde sadece biz 6 gol yemedik, nice takımlar farklı goller yedi unutmayalım. inşallah eskişehir maçını kazanarak trabzon maçını unutturcaktır takımımız.

eyupk 17.09.2010 00:45

ah ah sivasımızda oturcaktımki stadda maçları izliycektim, inşallah sivası kazanırım seneye

mertcan69358 17.09.2010 00:45

oRaDa oLaCaĞız..!!!!

Sen nerdeysen biz ordayız...

Gücünüze güç katmaya geldik...

GuVeN 17.09.2010 00:48

[QUOTE=eyupk;652799]şunu unutmayalım, bu ligde sadece biz 6 gol yemedik, nice takımlar farklı goller yedi unutmayalım. inşallah eskişehir maçını kazanarak trabzon maçını unutturcaktır takımımız.[/QUOTE]

Eskısehırspor macını kazanmamız Trabzon yenılgısını zor unutturur,bu mac benım ıcıme evlat acısı gibi kötü oturdu,emınım cogu renkdaşımda kolay kolay unutamayacak!!!
Ama bı nebze olsun bu galıbıyet yureklere su serpecektır..Oyuncuların özgüvenlerını gerı kazanabılmesı adına olumlu olacaktır.

eyupk 17.09.2010 00:48

umarım Sivasımızdaki taraftarlarımız bizi hayal kırıklığına uğratmazlar. lütfen stadı dolduralım, bi iki yenilgi yüzünden takımımızdan soğumak gerçek taraftara yakışmaz.

Bulut@ğlu 17.09.2010 00:53

[QUOTE=eyupk;652799]şunu unutmayalım, bu ligde sadece biz 6 gol yemedik, nice takımlar farklı goller yedi unutmayalım. inşallah eskişehir maçını kazanarak trabzon maçını unutturcaktır takımımız.[/QUOTE]

inşallah kardeşim bende onu ümit ediyorum ama bu maç kritik bir maç mutlak 3 puan alması gerekiyor takımın kendine gelmesi için o beklenen havayı yakalaması için mutlaka galip gelmesini bekliyorum bu maçta aksi takdirde gecen sene gibi ligden düşmemeyi heaplarız

sivaslıadem 17.09.2010 01:33

[QUOTE=burakpaşa;652772]statta yerimiz hazır.
fakirliğin gözü kör olsun( kale arkası) :D[/QUOTE]

gardaş diyeydin sana maraton bileti alırdım
benim yerime izlerdin
izlemeyi çok isterdim ama yola çıkıyom maç saatinde

sivaslıadem 17.09.2010 01:49

[QUOTE=eyupk;652800]ah ah sivasımızda oturcaktımki stadda maçları izliycektim, inşallah sivası kazanırım seneye[/QUOTE]

valla gardaş dediğin kadar var
sivastayken maça gitmezdik gidince kıymetini anladık
ilk gittiğim maç bedavaydı da öyle gitmiştik yoksa ona da gitmeyecektik:)
sivas yine düşmemeye oynuyordu 2. lig A kategorisi o yıl ilk kez yapılmıştı(sanırım sene 2001 veya 2002 idi)
izmirsporla maç yapıyorduk
son haftalara gelinmişti takım zor maçlar kazanmıştı o haftalar
maça girdik gar tarafında izliyorduk ilk yarıyı izmir gibi bir takıma karşı 2-0 önde bitirmiştik
2. yarı izmir bizim olduğumuz tarafa gol atmaya çalışıyordu sonra 3. golü de bulduk iyice rahatlamıştık ancak sonradan rakip bir açıldı 3-2 oldu
bir tane kel bir oyuncu vardı taraftar durmadan ona laf atıyordu
o da hırsından %100lük pozisyonları dışarı atıyordu
seyirci faktörünü o gün anlamıştım

4 yıl sonra artk sivas süper ligdeydi yavaş yavaş maçlara ilgimiz artmıştı ama yetmezdi
bi çıktık sivastan kıymetini anladık
artık sivastayken maç olduğu her hafta gitmeye başladık

dışarıda olduğum günlerde aklım hep sivasa döneceğim günlerde
sivastakiler kıymetini bilin sivasın sivassporun
desteğinizi yarım bırakmayın
bir maçla artık ben bu takımı desteklemem demeyin

sana da başarılar gardaş inşaallah güzel bir bölüm kazanırsın(şehre karar vermişsin zaten)

Kasım Öktem 17.09.2010 04:53

[QUOTE=sivaslıadem;652832]valla gardaş dediğin kadar var
sivastayken maça gitmezdik gidince kıymetini anladık
ilk gittiğim maç bedavaydı da öyle gitmiştik yoksa ona da gitmeyecektik:)
sivas yine düşmemeye oynuyordu 2. lig A kategorisi o yıl ilk kez yapılmıştı(sanırım sene 2001 veya 2002 idi)
izmirsporla maç yapıyorduk
son haftalara gelinmişti takım zor maçlar kazanmıştı o haftalar
maça girdik gar tarafında izliyorduk ilk yarıyı izmir gibi bir takıma karşı 2-0 önde bitirmiştik
2. yarı izmir bizim olduğumuz tarafa gol atmaya çalışıyordu sonra 3. golü de bulduk iyice rahatlamıştık ancak sonradan rakip bir açıldı 3-2 oldu

4 yıl sonra artk sivas süper ligdeydi yavaş yavaş maçlara ilgimiz artmıştı ama yetmezdi
bi çıktık sivastan kıymetini anladık
artık sivastayken maç olduğu her hafta gitmeye başladık

dışarıda olduğum günlerde aklım hep sivasa döneceğim günlerde
sivastakiler kıymetini bilin sivasın sivassporun
desteğinizi yarım bırakmayın
bir maçla artık ben bu takımı desteklemem demeyin

sana da başarılar gardaş inşaallah güzel bir bölüm kazanırsın(şehre karar vermişsin zaten)[/QUOTE]

Hemen hemen aynı zamanlarda Sivasspor ile tanışmışız :)
İlk gittiğim maç Cumhuriyet Kupası maçıydı.
Tokatspor ile yapmıştık.
Hayrettin o zaman da vardı :)
Kaleci bıyıklıydı adı Adburramhan veya Abullahtı.. Apo diyorlardı.
Halil vardı forvet o gün gol atmıştı..
Mehmet Yıldız da vardı La goş la deli Memmet goşş diye bağırıyordu emmiler :)

O sezon kışın bi kere gitmiştim okullar tatildi arkadaşlarla geziyorduk milet maça gidiyordu biz de takılmıştık peşlerine :)
Diyarbakırspor ile maç yapmıştık. Gaffar Okkan suikasti gündemdeydi o sıralar herkes onu konuşuyordu.. Yenilmiştik. Çok üşümüştüm..

Bir de senin gibi bedava olan İzmirspor maçına gitmiştim.
Halil dediğim oyuncu yine coşmuştu o maçta 2 gol atmıştı.

Ondan sonraki sezonlar hep gitmiştik arkadaşlarla..

Kasım Öktem 17.09.2010 04:59

[QUOTE=sivaslıadem;652832]
[/QUOTE]

Topa öyle bir vurmuştu ki stadda onlarca kişi birlikte şunu söylemişti:
Ofise yolladı laa :D

:cool: 17.09.2010 10:00

Karanlıktan aydınlığa.
Lütfen.

Eskişehir'e zaten fitil oluyorum.Bir de biz vuralım.

hatem 17.09.2010 11:16

yensende yenilsende diyosak eğer bu maçta tribün dolacak başka yolu yok. eğer yine maçta geçenki gibi rezil olursak da yönetim istifa diye bağırıp gelecez başka yolu yok

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32.