![]() |
LİS-YEN Atkı (Atkılarımız Geldi)
[B]Atkılarımız Resimdeki Gibidir...
Dokuma 1.Sınıf Üründür... Liseli kardeşlerimize hayırlı olsun... Yeniçeriler olarak 3. Ürünümüzdür... Devamı gelecek ... :)[/B] [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/7977/1012239copycopy.jpg[/IMG] |
Cevap: LİS-YEN Atkı (Atkılarımız Geldi)
[COLOR="SandyBrown"][FONT="Comic Sans MS"][B][/B][/FONT][/COLOR] Güzelmiş tekrardan h.o
|
Tasarımcı Japon herhalde :Dbiraz japon yazısına benzemiş:Dşaka şaka süper olmuş
|
[QUOTE=şarkışla 58;652757]Tasarımcı Japon herhalde :Dbiraz japon yazısına benzemiş:Dşaka şaka süper olmuş[/QUOTE]
[B]Tasarım bana ait :) malum Grubumuzun benimsemiş olduğu bir yazı stili var,pankartlarımızda atkılarımızda genelde bunu kullanıyoruz...Ayrıca yorumlar için teşekkürler.[/B] |
[I][B]Yenerim güzel olmuş eline emeğine sağlık.[/B][/I]
|
lis yen liseli yeniçeriler mi oluyor
öyleyse bize hitap etmiyor:) bir de üniversiteliler için tasarlansa memnun oluruz yapanların kafasına ellerine sağlık |
[QUOTE=sivaslıadem;652762]lis yen liseli yeniçeriler mi oluyor
öyleyse bize hitap etmiyor:) bir de üniversiteliler için tasarlansa memnun oluruz yapanların kafasına ellerine sağlık[/QUOTE] Yeniçeriler Atkımız zaten üretilmişti.Üniversitelilerde onu kullandık.Çok rağbet oldu tekrar çıkaracağız inşallah.Şayet üretilirde Sizlerde almak isterseniz alırsınız...O da fotoğrafdaki gibidir... [IMG]http://img298.yukle.tc/images/4008DSC00550.JPG[/IMG] |
yener abi çok güzel olmuş fiyatı ne kadar bilen var mı???:confused:
|
[QUOTE=Elliot;652766]yener abi çok güzel olmuş fiyatı ne kadar bilen var mı???:confused:[/QUOTE]
[B]Kardeşim malesef yaptırdıklarımızın tamamı satıldı...100 adet yaptırdık ama tükendi.5 liradan verdik liseli kardeşlerimizin rahatlıkla alabilmesi için...[/B] |
[B]Çok güzel bir tasarım olmuş ellerine sağlık Yener. Sivas tribünleri sizinle daha renkli olacak inşallah. Aha şimdi liseli olasım geldi :)[/B]
|
[QUOTE=sivaslıadem;652762]lis yen liseli yeniçeriler mi oluyor
öyleyse bize hitap etmiyor:) bir de üniversiteliler için tasarlansa memnun oluruz yapanların kafasına ellerine sağlık[/QUOTE] Hangi üniversite ?? |
keşke istanbuldan satın alma şansım olsa ..
|
Suçumuz üniversite okumak mı biz de isteriz:D:D
|
liseli olmasamda yine aldım birtane kardeşime birtanede bana yeniçeri koleksiyonuna devam...harika olmuş yener gardaşım ellerine sağlık
|
[QUOTE=S.s.Yigido;652778]Hangi üniversite ??[/QUOTE]
uludağ üniversitesi |
[QUOTE=sivaslıadem;652822]uludağ üniversitesi[/QUOTE]
Bursa'da Sivaslı sayısı çok diye biliyorum. Aslında orada da bi oluşum olsa güzel olur. İstanbul Ankara Eskişehir İzmir Manisa gibi deplasmanlara yakın olur. Ama kim elini taşın altına koyacak orası var. |
[QUOTE=S.s.Yigido;652836]Bursa'da Sivaslı sayısı çok diye biliyorum.
Aslında orada da bi oluşum olsa güzel olur. İstanbul Ankara Eskişehir İzmir Manisa gibi deplasmanlara yakın olur. Ama kim elini taşın altına koyacak orası var.[/QUOTE] merak etme gardaş bursada oturanların arasında bende varım oluşum olacak işallah alt yapı oluşturmaya çalışacağız.Bazı sebeplerden dolayı şimdilik olmaz ama önümüzdeki günlerde işallah öyle bir oluşumda olacak.... |
atkımızın yapımında emeği geçen yener abimize teşekkür ederiz eline sağlık abi atkılarımızdan almak isteyenler benimle irtibata geçebilir
|
keşke Sivas ta olsaydım alırdım
|
[QUOTE=sivaslıadem;652822]uludağ üniversitesi[/QUOTE]
hadi yaw, hangi bölüm |
[QUOTE=yener_sahin;652765]Yeniçeriler Atkımız zaten üretilmişti.Üniversitelilerde onu kullandık.Çok rağbet oldu tekrar çıkaracağız inşallah.Şayet üretilirde Sizlerde almak isterseniz alırsınız...O da fotoğrafdaki gibidir...
[IMG]http://img298.yukle.tc/images/4008DSC00550.JPG[/IMG][/QUOTE] almak istiyorum ancak sivas dışındayım nasıl temin edebilirim? |
[QUOTE=Cley;652768][B]...........
................ Aha şimdi liseli olasım geldi :)[/B][/QUOTE] [B]Cleyim beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün...:D Yener'ciğim projelerin 10 numara, emeğine sağlık....[/B] |
Alayına isyan Ölümüne LİS_YEN
|
güzel olmus ama sivas armasi olmasa sivassporla alakasi oldugu zor ögrenilir
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;654637]güzel olmus ama sivas armasi olmasa sivassporla alakasi oldugu zor ögrenilir[/QUOTE]
YENİÇERİLER demek SİVASSPOR demektir öğrenin artık |
[QUOTE=kiNgSiZe58;654637]güzel olmus ama sivas armasi olmasa sivassporla alakasi oldugu zor ögrenilir[/QUOTE]
çarşı atkısından 8jk çıkaracak potansiyele sahipsindir sanırım. ;) |
[B]...veya Gecekondu'dan Ankaragücü [/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;652767][B]Kardeşim malesef yaptırdıklarımızın tamamı satıldı...100 adet yaptırdık ama tükendi.5 liradan verdik liseli kardeşlerimizin rahatlıkla alabilmesi için...[/B][/QUOTE]
ben bu atkıya rahat 50 tl verirdim..1 sene aç kalmaya razıydım yaf keşke bitmeseydi..:confused: |
Tekrar yaptığımızda alırsın kardeşim...50 lira vermene gerek yok çok teşekkür ederiz... :)
|
[B][I]abi bizde alalım birer tane nereden alacağız. ben siirt te görev yapıyorum. normal yeniçeri atkılarından bir tane almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim[/I][/B]
|
[B]evt bende istanbuldayım ben nasıl alacak acaba_??:confused:[/B]
|
yapanların eline sağlık süper olmuş atkılar
|
güzel atkı..yakısır yıgıdolara..
|
İstanbulda satulan yer varmı arkadaşlar
|
arkadaşlar normal yeniçeri atkısı yok LİSYEN atkısı var sadece eğer lise atkısı almak istiyorsanız bana ulaşın
|
[CENTER][IMG]http://img298.yukle.tc/images/4008DSC00550.JPG[/IMG][/CENTER]
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Beyler haftaya istanbuldan Sivasa trabzon maçına gelcem bu atkıyı nerede bulabilirim acele cevap bekliyorum[/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=58_babacan_58;690059][CENTER][IMG]http://img298.yukle.tc/images/4008DSC00550.JPG[/IMG][/CENTER]
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Beyler haftaya istanbuldan Sivasa trabzon maçına gelcem bu atkıyı nerede bulabilirim acele cevap bekliyorum[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE] [B][COLOR="black"]İlk çıkan grup atkısı old. bulman çok zor kardeş.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Caner POLAT;690061][B][COLOR="black"]İlk çıkan grup atkısı old. bulman çok zor kardeş.[/COLOR][/B][/QUOTE]
gardaş üzerinde göründüğü gibi sivasspor arması olsun o yeter bana nerde bulabilirim işte ? |
[QUOTE=58_babacan_58;690062]gardaş üzerinde göründüğü gibi sivasspor arması olsun o yeter bana nerde bulabilirim işte ?[/QUOTE]
[B]100 tane yapılmıştı bu atkı ve ilk çıktıgı günden sonra 1 hafta içinde bitti bu atkı.Bulman çok zorr [/B] |
[QUOTE=58_SEMİH_58;690067][B]100 tane yapılmıştı bu atkı ve ilk çıktıgı günden sonra 1 hafta içinde bitti bu atkı.Bulman çok zorr
[/B][/QUOTE] [B]way arkadaş ya istanbuldan kalkıp maça gelicez 1 tane atkı yok elimizde :mad:[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |