SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sedat'ın Cezası Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30145)

SivasSpor.Com 17.09.2010 21:01

Sedat'ın Cezası Belli Oldu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sedaattt.jpg[/IMG]

Trabzonspor maçında formasını çıkartıp hakeme fırlatan Sivassporlu Sedat Bayrak'a 4 maç ceza.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sivassporlu futbolcu Sedat Bayrak'a 4 maç men cezası verdi.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, kurulun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Sedat Bayrak'ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle takdiren 4 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verdiği bildirildi.

Salim58 17.09.2010 21:03

Cevap: Sedat'ın Cezası Belli Oldu

[I][B]Dört maç ceza iyi,Ben altı maç bekliyordum [/B][/I]

lokmankantar 17.09.2010 21:11

Yazıklar olsun en az 6 maç verilmesi gerekiyordu ama allahtan bizim yönetimin veremediği cezayı federasyon vermiş bu da bir teselli yine de ya adam iki yıldır top oynamıyor agresif çirkef gollerin çoğunda hatası var 2 maç oyna 3 maç ya sakat ya cezalı hiçbirşey bulamasa kendi arkadaşlarına sarıyor bülent babasının kollarına atılsın devre arasında ayıp yani bir dönem milli takıma yükselen oyuncunun bu tutumlarına ama şu bilinsin kimse o formadan kutsal değil o forma için kayseride şehitler verildi beyefendi gitsinde o insanların yukarı tekke mezarlığındaki mezarlarında onlardan özür dilesin şuan kemikleri sızlıyordur bu formayı seven insanların ama onun suçu yok onu şımartan bülent ve yönetim suçludur

58_babacan_58 17.09.2010 21:12

[B][CENTER]YAKTIN BİZİ SEDAT YAKTIN,ARTIK EFENDİ OLMAYI DENESEN,GEREKSİZ KART GÖRME HUYUNDAN VAZGEÇSEN NASIL OLUR ACABA....![/CENTER][/B]

eyupk 17.09.2010 21:31

haketti bu cezayı, ama takımımız zarar görmezse iyidir.

şarkışla 58 17.09.2010 21:35

Cezaya diyecek birşey yok.Belki Diallo için bir fırsat olur.

adres58 17.09.2010 22:01

[B]Bir kişiye verilen ceza ıslah olması için teşviktir. Umarım Sedat kardeşimiz bundan sonra yapacağı futbol dışı hareketlerde forma adına ter döken futbolcu arkadaşlarının haklarını da düşünerek bir daha hata yapmaz. Bazı arkadaşlar gibi düşünmüyorum ne kadar eleştirsekte. Nihayetinde hakem hocaları bile Sayın Bülent Yıldırımın maçta verdiği kararlardan çileden çıkıyorsa saha içinde mücadele eden futbolcular ne yapmaz. Ama yinede Sedatın tepkileri tüm maçlara genelleme yapılırsa çok agresif ve her pozisyonun içine girerek adeta ateşleme yapan bir vaziyette olmasıdır. Ayrıca bu durumlarda hakemler kendi aralarında münazara yaparken el bombası olan futbolcuları maç başlamadan kafalarına yazarlar. Bizim için verilen bu resmi ceza artık Sedatın mimlendiği ve hakemlerin her maç içinde ona karşı bakış açılarının değişik olacağı yorumudur. Dikkat etmesi gerekecek bundan sonra Sedat kardeşimizin. Allah ıslah etsin çoluğu çocuğu ekmek yiyeni vardır mutlaka. [/B]

sivaslıadem 17.09.2010 22:04

ben de 6 maç diye bekliyordum 4 gelmesi iyi oldu
bir de iyi tarafından bakmak lazım
zorunlu da olsa takımda farklı oyuncular denenecek
murat veya diallo bu fırsatı iyi değerlendirmeli
hep aynı oyuncular oynayınca artık şans bulamayan oyuncular: 'nasıl olsa oynamayacağım yorulmama gerek yok' diye düşünmeye başlıyorlar
bu da bizim en büyük zaafımız olabilir ileride

ready 17.09.2010 22:05

[B]Sedat futbolundan çok saha içinde yaptıklarıyla tartışılmaya başladı[/B]

tonusluyum 17.09.2010 22:11

sedat siteye girip bu yorumarı okusun ona yeter bence

xadox 17.09.2010 22:31

ne yönetim bir aciklama yapti bu konuda nede sedat özür diledi....

ben bu yönetimden bisey anlamiyorum artik:confused:

CILGINSiVASLINL 17.09.2010 22:44

Rahatladinmi Simdi SEDAT Kardes derdin neydi niye kendinize hakim olamiyonuz simdi cokmu iyi oldu:S:S

şarkışla 58 17.09.2010 22:45

[QUOTE=adres58;652985][B]Bir kişiye verilen ceza ıslah olması için teşviktir. Umarım Sedat kardeşimiz bundan sonra yapacağı futbol dışı hareketlerde forma adına ter döken futbolcu arkadaşlarının haklarını da düşünerek bir daha hata yapmaz. Bazı arkadaşlar gibi düşünmüyorum ne kadar eleştirsekte. Nihayetinde hakem hocaları bile Sayın Bülent Yıldırımın maçta verdiği kararlardan çileden çıkıyorsa saha içinde mücadele eden futbolcular ne yapmaz. Ama yinede Sedatın tepkileri tüm maçlara genelleme yapılırsa çok agresif ve her pozisyonun içine girerek adeta ateşleme yapan bir vaziyette olmasıdır. Ayrıca bu durumlarda hakemler kendi aralarında münazara yaparken el bombası olan futbolcuları maç başlamadan kafalarına yazarlar. Bizim için verilen bu resmi ceza artık Sedatın mimlendiği ve hakemlerin her maç içinde ona karşı bakış açılarının değişik olacağı yorumudur. Dikkat etmesi gerekecek bundan sonra Sedat kardeşimizin. Allah ıslah etsin çoluğu çocuğu ekmek yiyeni vardır mutlaka. [/B][/QUOTE]

Huylu huyundan vazgeçer mi be hocam

Bulut@ğlu 17.09.2010 22:48

4 maç olmuş bana kalsa sedat sezonu kapatırdı takım için en iyisi bence

pover58 17.09.2010 23:07

yaw ayıp etmişer niye 4 maç verdiler en az 6 maç verilmeliydi.....bu nasıl bir mantıktır biz sanki taraftar degiliz sedatta bizim topçumuz degil ceza kesiyoruz yuh lan bize.bu tutumu hiç bir taraftar yapmaz bizden başka demekki biz taraftar filan degiliz.bu adam hakeme kafamı attı ?topçuya yumrukmu attı ?formasın8ı attı oda hakemin yanlı tutumundan dolayı tepki gösterdi hepsi bu.elbet istemezdik kendiside pişman olmuştur ama oldu.düşününsene o maçta biz oynasak hakemi ne yapardık artık bilmem ben kesin söver ve döverdim.ama o yapmamalı.biz tff üyesi filan degiliz sadece taraftarız akıllı olmalıyız elbet eleştiri olacak ama her şey ölçüsünde olmalı.böyle saçmalamak sadece takımımıza zarar verir.

Bulut@ğlu 17.09.2010 23:16

yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama sedatın hakkını yemişler 4 maç az olmuş öldürseler öldürseler ondan iyi imiş bu sedat denen adam profosyonel futbolcu değilmi profosyonellikte forma atmak varmı acaba sen oynuna bakacan öyle gaz cücüğü gibi sahada donmayacan iyi oynada 6 gol yeme futbolcuysan topunu oynacan hakeme kafa tutmayacan bence bu ceza az bile

sivaslıadem 17.09.2010 23:56

iki maç da yönetim ceza verir 6 olur:)

YİGİDOKENTLİ 18.09.2010 00:33

Sedat hakliydi bence hakem trabzonspor heline caliyor oda ne yapsin kafayi yemek elde deyildi.

Elbeyliliyiz 18.09.2010 04:31

Ceza okey, Hakemin en az 10 mac mac yönetmeme cezasi almasi lazim yazik iste türkiye gercegi ne yazikki hakem lerimiz avrupada kac tane sampiyonlar ligi maci yönetti????????????????

sivaslitaner58 18.09.2010 07:25

hadi birdaha firlat bakalim formani deli seni

Alişan 18.09.2010 09:26

Olması gereken cezayı aldı ama bu ceza sivassporu etkilermi bilemiyorum sedatın defans da aldığı rollere bakınca eskişehir maçında oynamaması bizim için kayıp değil. Yerine başka oyuncular denenebilir allahtan ligin başındayız iyi bir forvet bulursak (eski kayserili yeni manisalı makakula gibi) bu sene ateşlerde yanmadan ligi ortalarda bitiririz yok böyle devam edersek gardaşlar hepimize geçmiş ola geçen sene allah bize yardım etti hemde ne yardım sivasspor taraftarlarından biri veya bir kaçı allahın sevgili kuluymuşki bize böyle bir yardımda bulundu ama bu sene başdan tetbirlerimizi almazsak bu artık olmaz. Sedat isterse gitsin bizim için kayıp olmaz. Takıma maç esnasında laf sokuşturarak arkadaşların morellerini bozuyordu.

sibur 18.09.2010 09:40

[QUOTE=lokmankantar;652970]Yazıklar olsun en az 6 maç verilmesi gerekiyordu ama allahtan bizim yönetimin veremediği cezayı federasyon vermiş bu da bir teselli yine de ya adam iki yıldır top oynamıyor agresif çirkef gollerin çoğunda hatası var 2 maç oyna 3 maç ya sakat ya cezalı hiçbirşey bulamasa kendi arkadaşlarına sarıyor bülent babasının kollarına atılsın devre arasında ayıp yani bir dönem milli takıma yükselen oyuncunun bu tutumlarına ama şu bilinsin kimse o formadan kutsal değil o forma için kayseride şehitler verildi beyefendi gitsinde o insanların yukarı tekke mezarlığındaki mezarlarında onlardan özür dilesin şuan kemikleri sızlıyordur bu formayı seven insanların ama onun suçu yok onu şımartan bülent ve yönetim suçludur[/QUOTE]

ya kardeşi dediklerine katılıyorum da katılmadığım konu : sivassporda işler iyi giderken bulent uygun kral dı..işler sarpa sarınca adam idam sehpasına zorlandı..kaldıkı adam bızde gitmiş üzerine 2 tane daha basarısı tartısılan hocalar gelmiş hala bulent uygun a çamur atılıyor..bulent in ne alakası var bu olayla..evet adı futbolcu olan bu topçu bozuntusunun derhal gönderilmesi gerekir bu konuda taraftar nasıl hala sedat ı destekler anlamıs değilim..YAZIKLR OLSUN EGER BU FUTBOLCU GÖNDERİLMEZSSE

burakkova 18.09.2010 09:59

kadrodışı kalmalıydı.. maddi ceza verilmeliydi.. ve ilk etapta gönderilmeliydi.. yönetim çok hata yaptı..

58 SiVaSıM 58 18.09.2010 10:53

kurtulduk be ohh be

Divriği58 18.09.2010 10:59

[B]Rüyamda gördüm eskişehiri 1-0 yeniyoruz fakat 1-1 yapıyorlar maç 1-1 bıtıyor. ne üzüldüm rüyada bile be 1 puan aldık dıe[/B]

karyola 18.09.2010 12:44

BU NASIL CEZA DAHA FAZLA OLMALIYDI TAKIMA KAZIĞI ÇAKTI GİTTİ.İNŞALLAH BİR DAHA SİVASSPORDA GÖRMEYİZ SENİ.:mad::mad:

Duhan58 18.09.2010 12:52

az vermişler 4 maç neki nu adi futbolcuyu men etmeleri lazım karaktersiz 4 maç yat bakıyım şimdi sedat efendi

B.DUMANLI 18.09.2010 12:57

Dört mac cok az .Dört hafta sonra ne degisecek,huyunda bir degismemi olacak? Karakteri ne ise o.Can cikmadan ,huyda cikmazmis.

B.DUMANLI 18.09.2010 13:11

[QUOTE=şarkışla 58;652977]Cezaya diyecek birşey yok.Belki Diallo için bir fırsat olur.[/QUOTE]

Bakkal´mi Diallo´yu oynatacak?Hic sanmiyorum.Onda o cesaret yok.M.Yildiz , Ceyhun ve sakat olmadigi sürece M .Nas onun banko oyunculari.Avrupa´da paket yayin olayi yok.Fazla ücret ödemeden tüm yayinlar izleme imkanina sahibiz.TB macinda M.Yildiz´i toplu ve topsuz alanda sadece onu seyrettim .Diyebilirimki TEK KELIMEYLE ICLER ACISI.Denemesi bedava .Maci naklren izleyen arkadaslar M.Yildiz´i takip etsinler.Adam bir sezonda bir iki defa iyi oynuyor sonra sermayeden yiyor.Buna karsi cikmaliyiz.Takimi eksik birakiyor.

Respect58 18.09.2010 13:12

[B]Hani diyorsunuz ya bizde bursa taraftarı gibi olabilirmiyiz diye.Yok mümkün değil bu kafayla.Şuna bak adama düşman kesildiler.Hayrettinede sallıyordunuz şimdi 4 gözle bekliyorsunuz.Bugün burada gördüm ki malesef taraftarımız yok bizim.Adama sahip çıkacaklarına yerden yere vuruyorlar.Ben sedatı çok iyi anlıyorum.Gururuna yediremedi formasını attı.Eminim Sedat kafayı koyup oraya yığmak istedi hakemi ama sonunda futbol hayatını bitirebilirlerdi.En iyi tepkiyi verdi.
Beyler siz kimden yanasınız?Sahada dolaşan adamdan mı yoksa hırsından formasını hakeme fırlatan adamdan mı?[/B]

Besyo_cu 18.09.2010 14:07

[B]Mesut Hoca böylece Diallo'ya artık şans verir yeter Hocam ezbere kadrondan artık kurtul.[/B]

lokmankantar 18.09.2010 14:33

Sende haklısın kardeşim ama sonuçta Muhsin Ertuğralı konuşmaya değer bulmuyorum çünkü sivasspora hiçbir katkısı olmadı, Mesut Bakkala gelince henüz erken ama bir kulağının çekilmesi gerekiyor. Bülen Uygun konusuna gelince sezon başı anteple anlaştı sedat ve abdurrahmanı ısrarla istedi bu futbolcular Uygun Anteple anlaşamayınca Buca yerine Sivası tercih ettiler ama sanırım formayı atan kardeşimizin aklı gitmediği takımda kalmış yoksa benim Hocalarla işim olmaz burada büyük olan ve kalıcı olan SİVASSPORdur

lokmankantar 18.09.2010 14:36

Sibur kardeşime cevabım alıntı yapmayı unuttum kusura bakma:)

lokmankantar 18.09.2010 14:42

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;653110][B]Hani diyorsunuz ya bizde bursa taraftarı gibi olabilirmiyiz diye.Yok mümkün değil bu kafayla.Şuna bak adama düşman kesildiler.Hayrettinede sallıyordunuz şimdi 4 gözle bekliyorsunuz.Bugün burada gördüm ki malesef taraftarımız yok bizim.Adama sahip çıkacaklarına yerden yere vuruyorlar.Ben sedatı çok iyi anlıyorum.Gururuna yediremedi formasını attı.Eminim Sedat kafayı koyup oraya yığmak istedi hakemi ama sonunda futbol hayatını bitirebilirlerdi.En iyi tepkiyi verdi.
Beyler siz kimden yanasınız?Sahada dolaşan adamdan mı yoksa hırsından formasını hakeme fırlatan adamdan mı?[/B][/QUOTE]

Arkadaşım hangi bursa taraftarı bursa formasını atan futbolcusuna sahip çıktı hem hayrettin kesinlikle futboluyla eleştirildi kişiliği ve formasını atmasıyla değil bizim gibi düşünen taraftar futbolcuya değil kulübüne sahip çıkar çünkü futbolcu önce formasına sahip olmalı vatan için bayrak ne ise kulüp içinde forma odur bu tabi bizim düşüncemiz her düşünceye de saygımız var

furkandtr 18.09.2010 15:05

sedat'ın eksikliği belli olacaktır.

sivaslıadem 18.09.2010 15:20

[QUOTE=lokmankantar;653120]Sende haklısın kardeşim ama sonuçta Muhsin Ertuğralı konuşmaya değer bulmuyorum çünkü sivasspora hiçbir katkısı olmadı, Mesut Bakkala gelince henüz erken ama bir kulağının çekilmesi gerekiyor. Bülen Uygun konusuna gelince sezon başı anteple anlaştı sedat ve abdurrahmanı ısrarla istedi bu futbolcular Uygun Anteple anlaşamayınca Buca yerine Sivası tercih ettiler ama sanırım formayı atan kardeşimizin aklı gitmediği takımda kalmış yoksa benim Hocalarla işim olmaz burada büyük olan ve kalıcı olan SİVASSPORdur[/QUOTE]

muhsin hocanın en büyük eksikliği türkiye ligini tanımıyor olmasındandı
yumuşak futbol oynatıyordu ki bu futbol bizim sert futbolcularımız karşısında kolay oyundan düşüyordu
biraz tanıma fırsatı bulsa bbizim ligi ileride çok başarılı olacağını düşünüyorum
bir takımı üst sıralara çıkaracaktır zaman gösterecek

Respect58 18.09.2010 15:44

[QUOTE=lokmankantar;653122]Arkadaşım hangi bursa taraftarı bursa formasını atan futbolcusuna sahip çıktı hem hayrettin kesinlikle futboluyla eleştirildi kişiliği ve formasını atmasıyla değil bizim gibi düşünen taraftar futbolcuya değil kulübüne sahip çıkar çünkü futbolcu önce formasına sahip olmalı vatan için bayrak ne ise kulüp içinde forma odur bu tabi bizim düşüncemiz her düşünceye de saygımız var[/QUOTE]

[B]Ha taş atmış ha forma sonuçta hedef belli.

Oradaki tepkinin Sivasspor veya Sivasspor formasına değilde hakeme olan bir tepki olduğunu anlamayana söylenecek sözüm yok benim kardeş.[/B]

DoomsDay58 18.09.2010 17:12

sedatın yokluğunda diallo inşallah başarılı olur

subasi29 18.09.2010 18:28

[B]Sedata Hic Yakistiramadim.Insallah Bu Ceza Kendisise Birseyleri Yeniden Dusunme Firsati Verir[/B]

ayazoğlu 18.09.2010 19:36

İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: kendisi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:21.