![]() |
TEMSİLCİLER
GARDAŞLAR TÜRKİYE NİN HER TARAFINDAKİ YİGİDOLAR her ilden temsilciler seçelim WE BU SAYEDE BİRBİRİMİZE ULAŞALIM
MESELA BEN ANKARA SİNCAN ULAŞMAK İSTEYENLER İÇİN TEL:05373306858 |
fikrin güzel bunun için on calışma yapılmalı sivasspor.com sincan temsilci...
|
Ben Mardin temsilcisi olayım.
Tlf: 0 505 390 25 94 msn: [email]ilmen_yuksel@hotmail.com[/email] web: [url]www.bimabilgisayar.net[/url] (bu sitede sivassporlu adıyla adminim) |
Çok Güzel Fikir Hemde Deplasman Maçlarına Diğer iLlerden gidemeyenler için bir fırsat oluşur...
Bende [COLOR="Red"]SİVASSPOR.COM [/COLOR] [B]Isparta Temsilciliği (Süleyman Demirel Üniversitesi) Bora ÖZ Tel:05442517753[/B] |
ANTALYA YİĞİDOLAR BİRLİĞİ İÇİN HER ZAMAN VARIM!!
|
İZMİRDEKİ TÜM YİĞİDOLAR İÇİN VARIM....
05362917277 [url]www.futbolatesi.com[/url] [email]tarkan_1967@sivassporum.net[/email] İZMİR-SELÇUK METEM LİSESİ BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ LİSE 3... TARKAN ÇELİK ;) :) :D |
ANKARA-SİNCAN TEMSİLCİSİ
SEMİH PEHLİVANOGLU [url]www.pehlivan.tr.cx[/url] [email]pehlivan_58@hotmail.com[/email] |
hiç mi temsilci yok
|
[B]bende bandırma temsilcisi olayım bari[/B]
|
antalyada bende varım
[QUOTE=BROTHERS58]ANTALYA YİĞİDOLAR BİRLİĞİ İÇİN HER ZAMAN VARIM!![/QUOTE]
bülent abi her zaman yanındayım bir telefon aç dernek için elimden geleni yaparım Allaha emanet ol abi |
BEN İSTANBUL DİYECEĞİM AMA İSTANBULDA O KADAR ÇOK SİVASLI VARKİ BANA SIRA BİLE GELMEZ AMA OLSUN TEMSİLCİ OLMASAMDA ÜYE OLMAK YETER SİVASSPOR.COM A
|
yurtdisindanda temislci kabul ediyormusunuz
|
[B]ewt kabul ediyoruz gardaş[/B]
|
iyi ohalde bende berlin temsilcisi olim
|
[COLOR="Black"][B][I]Arkadaşlar müsade edilirse MERSİN TEMSİLCİLİĞİ için talibim.
Tel:0535 4522223 Mail:ser58dar@hotmail.com[/I][/B][/COLOR] |
BENDE VIYANA TEMSILCISIYIM O ZAMAN
<< VIYANALI YIGIDO >> |
[QUOTE=veysel]BENDE VIYANA TEMSILCISIYIM O ZAMAN
<< VIYANALI YIGIDO >>[/QUOT VEYSELIM BANADA TEMSILCI YARDIMCILIGI KALIYOR ODA YETER BANA |
Vay be İstanbuldan yok mu?
ilk mesajı okurken herhaşde en çok istanbuldan çıkar diye düşünmüştüm ama !..
Ben Tamer Yüksekdağ İstanbuldan [email]tameryuksekdag@yahoo.com[/email] |
[QUOTE=yagci58][QUOTE=veysel]BENDE VIYANA TEMSILCISIYIM O ZAMAN
<< VIYANALI YIGIDO >>[/QUOT VEYSELIM BANADA TEMSILCI YARDIMCILIGI KALIYOR ODA YETER BANA[/QUOTE] YAGCI58 gardas Ahmet Yagci gemerek lisesinden sinif arkadasimdi.Akrabaligin varmi suan nerde kendisi. selamlar |
Gardaşlar Ankara Yenimahalleye bi Temsilci Gerekirse Her zaman hazırım ama Ankarada Zaten var diyosanız Her zaman ne görev olursa almaya Hazırım Sivasa CAN FEDA
|
Hafikli semo Gardaş yardımcın yoksa göreve hazırım
Cep Tel:0542 791 78 21 |
Almanya PLETTENBERG benden sorulur herhalde benden baska kimse yok
|
Gerçekleşirse ve görev verilirse Bursa için aday olmak isterim.
|
[QUOTE=tamery]ilk mesajı okurken herhaşde en çok istanbuldan çıkar diye düşünmüştüm ama !..
Ben Tamer Yüksekdağ İstanbuldan [email]tameryuksekdag@yahoo.com[/email][/QUOTE] gardaş istanbuldan var ama sen okumadın galiba hm sıra bize gelmez bizden daha kıdemli ler var burda hak geçmeyelim demi yani:) |
[QUOTE=veysel]BENDE VIYANA TEMSILCISIYIM O ZAMAN
<< VIYANALI YIGIDO >>[/QUOTE] Veyselcim yardimci lazimmi |
[B]güzel bir fikir arkadaşlar değerlendirirse sevinirim[/B]
|
[B]temsilci olan arkadaşlar çeşitli organizasyonlar illerinden katılabilir yada bu konuda tanıtım yapabilirler...[/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]temsilci olan arkadaşlar çeşitli organizasyonlar illerinden katılabilir yada bu konuda tanıtım yapabilirler...[/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B][I]Evet gardaş çok iyi olur burda arabamda SİVASSPOR bayrağını,çıkartmasını gören SİVASlı hemşehrilerim yolda bile durdurup bunları nasıl temin edebiliriz diye soruyorlar,bu hemşehrilerimizede yardımcı olur hemde SİVASSPORumuza katkıda bulunmuş oluruz.[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B][I]Evet gardaş çok iyi olur burda arabamda SİVASSPOR bayrağını,çıkartmasını gören SİVASlı hemşehrilerim yolda bile durdurup bunları nasıl temin edebiliriz diye soruyorlar,bu hemşehrilerimizede yardımcı olur hemde SİVASSPORumuza katkıda bulunmuş oluruz.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]evet serdar abi en önemli konulardan birisi bu... gurbetteki yiğidoların muhimmat ihtiyacı :) bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılabilir... ve temsilciler bu görevi organize ederler... yiğidoları bayraksız, atkısız bırakmamış oluruz :)[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]evet serdar abi en önemli konulardan birisi bu... gurbetteki yiğidoların muhimmat ihtiyacı :) bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılabilir... ve temsilciler bu görevi organize ederler... yiğidoları bayraksız, atkısız bırakmamış oluruz :)[/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B][I]Evet Günay gardaş zaten temsilci olma isteğimin temel nedeni bu yoksa biliyorsun ne Adanaspor nede MersinİDY süperligde değiller burdaki hemşehrilerim SİVASSPOR un lisanslı ürünlerini istiyorlar tabii o zaman karar değiştirmezlerse...[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B][I]Evet Günay gardaş zaten temsilci olma isteğimin temel nedeni bu yoksa biliyorsun ne Adanaspor nede MersinİDY süperligde değiller burdaki hemşehrilerim SİVASSPOR un lisanslı ürünlerini istiyorlar tabii o zaman karar değiştirmezlerse...[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]bu fırsatı ticari anlamda iyi kullanmak gerek...[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]bu fırsatı ticari anlamda iyi kullanmak gerek...[/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Evet herşey SİVAS ve SİVASPORun selameti için[/B][/COLOR] |
CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ TEMSİLCİSİ (İSTANBUL)
|
[QUOTE=Bln-Fatih58]yurtdisindanda temislci kabul ediyormusunuz[/QUOTE]
ayıp ettin gardaş o ne demek adını bilgilerini yaz |
[QUOTE=taha06_58]Hafikli semo Gardaş yardımcın yoksa göreve hazırım
Cep Tel:0542 791 78 21[/QUOTE] ne demek gardaş ANKARA DA BAYAGI POTANSİYELİMİZ WAR DERNEK ÇALIŞMALARI BAŞLATALIM |
ASLINDA IYI BIR SEY TEMSILCI SECMEK AMA ISTANBUL BOLGE BOLGE TEMSILCI OLMALI
|
bende muğla temsilcisi olmak için adaylıgımı koyuyorum her zaman her yerde sivas ve sivasspor için hazırım
|
TEMSİLCİ OLMAYI İSTEYEN YOKMU?
DAHA ÇOK TALEBE İHTİYAÇ VAR TALEP FAZLA OLMALIKİ ARADAN SEÇİM BİLE YAPILABİLSİN SİTEMİZDE YAZILARINI TAKİP ETTİĞİMİZ DAHA ÇOK YAZAN ARKADAŞLAR NEREDELER? |
semih iyi diyon hos diyonda ankarada maraton uyudu belediye macında o yzuden bende maratona gececeğim ankaragücü macında davul var bizde ama nasıl sokacaz stada kapıdan alırlarsa hemen ii ama nasıl sokacagımızı söleyinde öğrenelim bu arada bende ankarada balgattayım
tel 05057047158 [email]ertus07@hotmail.com[/email] isteyen eklesin veya arasın belediye macı hüsran oldu bari ankaragücü macında gösterelim ne olduğumuzu |
Berlin temsilcisi
[email]fatih-arslan@hotmail.de[/email] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:34. |