![]() |
Sarı: Benim için duygusal bir maçtı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/adem.sari.jpg[/IMG]
Maç sonu açıklamalarda bulunan Eskişehirspor’un forvet oyuncusu Sivaslı Adem Sarı, karşılaşmada gol attığı için çok mutluğu olduğunu belirtirken, “Benim için duygusal bir maçtı” dedi. Maçı Almanya’dan gelen anne ve babasının da izlediğini söyleyen Sarı, “Karmaşık duygular içerisindeyim. Benim için çok özel bir maç oldu. Annem babam Almanya’dan geldiler. Burada evimiz var. Tüm akrabalar maçı izledi. Ancak ben Eskişehir armasını taşıyorum. Sivasspor’a başarılar diliyorum. Geçen yıl takımın gol kralı oldum. Ama bu sezon forma şansı bulamıyorum. Bugün ikinci yarıda oyuna girdim. Bugün kilit golde bana nasip oldu. Mutluyum. Maç bizim için çok zor oldu. Maça iyi başladık ama bir gol yedik. Sivas çok iyi savunma yaptı. Gol pozisyonlarına giremedik. Sonra ben gol attım. Bir puan iyi bir puan. Biz galibiyet için buraya geldik. Ama olmadı. Bundan sonra farklı bir Eskişehirspor görecekler.” Onbirde forma şansı bulamamasına da değinen Adem Sarı, “Rıza Hoca benim hemşehrim. Herhangi bir sorunumuz yok. Yeni transferler geldi. Ben geçen yıl ve bu sezon hazırlık maçlarında gollerimi attım. Mutlaka ibrenin bana döneceğini biliyordum. Bugün golümü de attı” dedi. |
Cevap: Sarı: Benim için duygusal bir maçtı
[B][COLOR="Green"]93 dakkada golü atıyosun ve seviniyosun bu gayet normal.Peki maç bittikden sonra sivas tribünlerine ne için geliyosun :mad: [/COLOR][/B]
|
[B]Sevgili Hemserim Adem;Inan Bana Bu Mac Benim Ve Gurbette Beraber izledigim hemserim icinde Cok Duygusaldi...Duygu Yukunun En Agir Oldugu Dakika Senin Golunu Attigin Dakikaydi Cunku O Dakikalarda Bizde Guluyor Ve Seviniyorduk uc Puan Aldik Diye....Iste O aN Bittik.....[/B]
|
Bu dünyada sadece dürüst senmi kaldin be kocum
biz daha önce ne delikanlilar gördük adamlar kirmizi veya bilerek sari görüyorduki gelecek hafta fenerbahceye veya besiktasa karsi veya galatasaraya karsi oynamiyorlardi,cok duygusalmissin hadi lan sende sivasspor senin attigin bu golden sonra küme düserse sen ozaman gör sivaslilarin duygusalligini,senin gibi sivasliya yaziklar olsun,olmaz ol,cünkü ben senden daha duygusalim idiot, |
olurmu bari konusma............:mad:
|
Hemşerimize kızmamak gerek, çünkü görevini yapıyor o.
|
Asıl kızılacak kişi varsa, o da Mehmet YILDIZdır.
|
[QUOTE=eyupk;653570]Asıl kızılacak kişi varsa, o da Mehmet YILDIZdır.[/QUOTE]
[B][COLOR="Green"]Tek forvet oynuyamıyo ki mehmet hocanın sistem hatası yüzünden sıkıntı çekiyor bu arada asisti yapan da mehmetdi.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Caner POLAT;653573][B][COLOR="Green"]Tek forvet oynuyamıyo ki mehmet hocanın sistem hatası yüzünden sıkıntı çekiyor bu arada asisti yapan da mehmetdi.[/COLOR][/B][/QUOTE]
kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu görmüşsünüzdür, golü atmadı resmen eskişehirsporlulara yan pas verdi. |
en doğrsunu Allah bilir ama tahminimce Mehmet YILDIZ daha sivassporumuzu iştemiyor gibi. oyun tarzları bunu gösteriyor.
|
hemserimize kizmamak lazim o profosyenel futbolcu görevini yapiyor
|
[B]Bazı arkadaslar istiyorki ligdeki Sivaslı futbolcular Sivasspora karşı oynamasın :) Adamlar hangi armayı taşıyorsa o takım için mucadele edecek. Az daha zorlayın Adem Sarı 'da çıkarsın 58 numaralı formayı. O zaman sevinirsiniz.[/B]
|
[QUOTE=eyupk;653575]kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu görmüşsünüzdür, golü atmadı resmen eskişehirsporlulara yan pas verdi.[/QUOTE]
[B][COLOR="Green"]Mehmetin usain bolt gibi koşmasını bekliyosun heralde ? (yazdığım sadece o pozisyon için)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Caner POLAT;653580][B][COLOR="Green"]Mehmetin usain bolt gibi koşmasını bekliyosun heralde ? (yazdığım sadece o pozisyon için)[/COLOR][/B][/QUOTE]
kardeşim o pozisyon kaçarmı Allah aşkına, eğer o golü atsaydı belkide galip ayrılcaktık 2-1 sonucu olucaktı. gol yollarında pasifiz. |
Adem Sarı maç bittikten sonra Yiğidogençliğin bulunduğu tribünlerimize koşarak yerden çimi toprağı alıp öptü,kalbine götürdü. Bizler de onu alkışladık.
O görevini yaptı. Gerçek Sivaslı blunduğu yerde elinden gelenin en iyisini yapar. Erman iki sezon önce İ.B.B.deyken attığı golle bizim şampiyonluğumuza malolmuş ve bu başarısıyla!!!! Tum ve Sylla + parayla Sivassporumuza transfer edilmişti. Şimdi son beş dakka giriyor, topu ayağında bile tutamıyor. Hey yavrum hey! Düz mantık geçerliyse Alın bu Adem Sarı'yı da sezon sonu. Hadi bize gol attı. Transferi haketti!!!! Hataları kendimizde arayalım. Dışarda oynayan memleketimizin temsilcilerine de sahip çıkalım. |
[QUOTE=abdullah58;653565]Bu dünyada sadece dürüst senmi kaldin be kocum
biz daha önce ne delikanlilar gördük adamlar kirmizi veya bilerek sari görüyorduki gelecek hafta fenerbahceye veya besiktasa karsi veya galatasaraya karsi oynamiyorlardi,cok duygusalmissin hadi lan sende sivasspor senin attigin bu golden sonra küme düserse sen ozaman gör sivaslilarin duygusalligini,senin gibi sivasliya yaziklar olsun,olmaz ol,cünkü ben senden daha duygusalim idiot,[/QUOTE] [B][COLOR="black"][/COLOR][/B] SEN VE SENIN GIBILER YÜZÜNDEN SIVAS Ve SIVAS HALKI HIC BIR YERE VARAMAZ,,ADEM SARI Sirtinda 58 formasiyla oynuyor eskisehirde Sivas Gel bizde oyna dedide oynamadimi Sehrini düsünürken o sehrin insanlarinida düsün |
Adem Sarı gol 90+3 te golü attı maç bitti.
İlk önce Eskişehir tarftarına koştu alkışladılar falan. Sonra bizim olduğumuz bölüme dpğru geldi biz zaten son dakikada yediğimiz gole kızgındık. Bir de ne gol attım ama alkışlayın beni der gibi gelince biz (Yeniçeriler) de doğal olarak yuhaladık. Bizden sevgi göremeyince Maratonun diğer kısmına gitti orada da bazıları alkışladı bazıları sövdü. En son gdodeğilyiğido arkadaşımızın dediği gibi Yiğido Gençlik'e yöneldi onlar da alkışladı.. 1- Golü attın tamam, daha niye tribünlere geliyorsun millet zaten senin attığın son saniye golüyle yıkılmış. 2- O golü atmasaydın yine tribünlere gelip selamlayacak mıydın?? 3- Golü atıp 3 puan almamıza mani olmasaydı bizden o tepkiyi görmezdi.. Adem Sarı hemşerimize başarılar diliyorum. Sonuçta o da ekmek kazanıyor ama bize attığı golden sonra tribünlere gelmemesi lazımdı.. |
biz daha önce ne delikanlilar gördük adamlar kirmizi veya bilerek sari görüyorduki gelecek hafta fenerbahceye veya besiktasa karsi veya galatasaraya karsi oynamiyorlardi,cok duygusalmissin hadi lan sende sivasspor senin attigin bu golden sonra küme düserse sen ozaman gör sivaslilarin duygusalligini,senin gibi sivasliya yaziklar olsun,olmaz ol,cünkü ben senden daha duygusalim idiot,[/QUOTE] sen top oynama, ha bire pozisyon harca, sonra adem sarı boş kaleye topu yuvarlasın adama kız... önce kendimize bakalım adam ordan ekmek yiyorsa o golü atacak tabi... sen adam olup ya yakaladıklarını atacaksın, ya o adama o pozisyonu vermeyeceksin... boş boş konuşmamak lazım, düşürsekt ekendi mallığımız kimsenin suçu değil ... :mad::mad::mad::mad: |
Adam işini yapıyor.Ne yani adamdan şike yapmasını mı bekilyordunuz
|
Sen görevini yaptin kocum,aksini yapsaydin kalles derlerdi.Isine sadik olman gayet güzel birsey.Attigin golden ötürüde basarilar diliyorum.
|
yigidolar adam işini yapıp gol attığı için laf söyleme hakkına sahip değilsiniz...böyle konuşupda komik duruma düşmeyelim yahu..adam bulmuş boş pozisyonu ne yapacak..siz ona kızıcağınıza bizim oyuncularımıza ve yönetime kızın..:mad::confused:
|
en iyisi yorum yapmamak adem golü attmas yerinde baskası olsa o atacaktı fark onun sivasli olusu ise fark etmemesi gerekir berabere kaldık mesut hoca bundan sonraki maclarda bunun onlemini alıp devam edecektir destek birliktelik ve takıma biraz daha takim ruhu bu sene bizi istediğimiz yere getirir erman lütfen bidaha oynama ugur kavuk kaliteli deil m nas umarım senden bekleneni vereye baslarsın ceyhun umarım performansın hic deişmez m yıldız sen gercekte bu deilsin kendine gel saurez de artık oynatılsın oynatılmıcaksA ye alındı acıklansın
|
biz daha önce ne delikanlilar gördük adamlar kirmizi veya bilerek sari görüyorduki gelecek hafta fenerbahceye veya besiktasa karsi veya galatasaraya karsi oynamiyorlardi,cok duygusalmissin hadi lan sende sivasspor senin attigin bu golden sonra küme düserse sen ozaman gör sivaslilarin duygusalligini,senin gibi sivasliya yaziklar olsun,olmaz ol,cünkü ben senden daha duygusalim idiot,[/QUOTE] adam profosyonel ne yapsaydı senin takımın 2.golü bulsaydı kendi oyuncularımıza suc bulacagımıza ademe laf atıyosun |
Adem'e kızan densizlere diyorum ;
"Sivas İnsanı ekmek yediği yere ihanet etmez ! Böyle bilesiniz !" Siz asıl "Sivasın ekmeğini yiyip hiçbir şey yapmadan dolaşanlarla" uğraşın ! |
gec o ayakları senı kım cagırdı mac bıtımı trıbunlere gercı haddını astıgın için cevabını aldın
|
[QUOTE=Kokomo;653625]Adem'e kızan densizlere diyorum ;
"Sivas İnsanı ekmek yediği yere ihanet etmez ! Böyle bilesiniz !" Siz asıl "Sivasın ekmeğini yiyip hiçbir şey yapmadan dolaşanlarla" uğraşın ![/QUOTE] Sabah sabah mılletı provoke etme sanane babanın oglumu :mad: |
Adem Sarı önümüzdeki yıllarda Sivas forması giyecektir, ve belki de bu önümüzdeki yıl olacaktır. Nasıl ki Diallo gecen sene bize Diyarbakır formasıyla gölü attı ve bu sene kıymeti anlaşıldı, tıpkı Diallo gibi Adem de yönetimimizin dikkatini çekmiştir.
Ancak, bugün Eskişehir'i satıp bize gol atmasaydı, güvenilir kişi imajını kaybedecekti, çünkü şike yapmış olacaktı ve bugun Eskişehir'i satan belki de yarın Sivasspor'u satacaktır diye düşünülecekti. Bu nedenle Adem'e kızmamak gerekiyor, ona kızacaksak Rıza Hoca'ya da mı kızmamız lazım, İbrahim Toroman'a vs. Atladığımız bir konu var, SİVAS'LILAR adam satmaz, iki yüzlülük yapmaz, biz Sivas'lı oyuncularımızdan nasıl olurda iki yüzlü olmalarını bekleyebiliriz? Delikanlılığınızdan ödün verin, şike yapın, SivasSpor'a karşı iyi oynamayın demek bize yakışmayacağı gibi Sivas'lı olup da başka takımlar da oynayan oyunculara da yakışmaz, çünkü biz Sivas'lılar mert insanlarız, bize güvenen insanların arkasından oyun çevirmeyiz. Onlara hakaret etmiş oluruz, Adem Sarı'yı ekmek yediği yere ihanet etmediği için ve gerçek bir Sivas'lı gibi hareket ettiği için tebrik ediyorum ve yönetimin bu oyuncuyu gelecek sene kadromuza katması gerektiğini de düşünüyorum |
beyler kimse adem sarıya kızmaya hakkı yok .bir kızılacak kimse varsa yönetim sen doğru dürüst adam allmasan yedekte düzdün bir adam olmazsa.ibrahim şahin gibi bankasyada zor oynuyacak adamı oyuna alırsan kimsenin konuşmaya hakkı yok beyler bir takımın kulubesi güçlüyse liğde kalır.bizim ademe kızmaya hiç hakkımız yok kimse ekmegine hayınlık edemez.
|
[B]Arkadşlar neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına bizim taraftar değil mi federasyonun küçük evladı Bursasporu bağrına basıp alkışlayan taraftara hareket yaptığı halde onu savunan bizim kendi öz evladımız alıp çimleri öpüyor 58 i gururla taşıyor ne yapalım onuda yuhlayalım öyle mi bırakın Allah aşkına ya Bilica 58 giyiyor diye hep beraber alkışlayıp bağrımıza basmıyormuyuz o da gol attı bize o zaman onuda yuhlayalım yok böyle bir mantık yıllar önce Hasan Kabze Sivas a gol attığı halde maçtan sonra Sivas tribünlerine koştu onuda bağrımıza bastık bizim için önemli olan bir şekilde bu memlekete hizmet etmesi gerisi safsata...[/B]
|
mehmet biiraz tutuk okadar lütfen onu kıracak üzecek şeyler yazmayın bizim herşeyimiz, geçen yıl gördük mehmet gitti takım top bile tutamadı, geçen yıl yediğimiz golleri jhatırlayın şimdi hiç değilse ileri vuruyorlar mehmöet tutuyor kovalıyor, tekl eksik gol onuda bu hafta atar inşallah
|
bence Adem SARI görevini yaptı gol attı diye kızmak cahillik olur.
Ayrıca neden sivaslı olupta başarılı futbolcuları almıyoruz bence bu tür oyuncular alınsa başka takımda yaptıgı mücadelenin iki katını yapar çünkü kendi memleketi kendi takımı yanılıyormuyum acaba ? |
Adem Sarı, senin gibi bir hemşehrimiz olduğu için bizler de gurur duyuyoruz, elbette ki başarılarını her daim dört gözle bekleriz, ama son dakikada attığın gol bizi yaktı, tabiki bu konuda sana kızacak değiliz, senden önce kızacağımız kendi oyuncularımız var, onlar da sana gol fırsatını vermeselerdi, ama bari son saniye golünden sonra sevinç gösterisinde bulunmasaydın sana olan sevgimiz kat kat artardı, en azından çok büyük sevinç yaşamasaydın, golünü atıp kenara çekilseydin, duygusallık ancak böyle olur...
|
Burada neyin tartışması yapılıyor anlaşılmış değil.Profosyonel bir futbolcu her zaman işini yapmalı duygusallık bir yana olmalı.Bize son saniyelerde gol atan A.Sarıyı tebrik ediyorum,işini yaptığı için.Duygusallık bir yana, önemli olan bulunduğun noktadaki değerine yakışanı yapmaktı o da bunu yaptı.Bütün bunları boşverelim de asıl öenmli olan bizim oyuncularımız profosyenelliğin gerektirdiği herşeyi yapabiliyor mu,şu an bunu net göremedik.Ama bizim oyuncularımız da kendi şehirlerinin takımıyla oynadıklarında tıpkı Ademin yaptığını yapardı,bundan şüphem yok.Takım çıkışa geçecek, E.şehir maçında iyi oyun bunu gösterdi, tek eksik son vuruşları iyi yapacak forvet desteği. bir de kaleye isabetli şut çalışmasına öncelik verilmesi gerekli..
|
[B][CENTER]YAKTIN BİZİ ADEM YAKTIN,RIZA HOCA SİVASLI SENDE SİVASLISIN YANİ 2 GOLDE SİVASLILARDAN GELDİ AMA ORDAYA PAYLAŞILAN 1 PUAN VAR :mad:[/CENTER][/B]
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;653643][B]Arkadşlar neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına bizim taraftar değil mi federasyonun küçük evladı Bursasporu bağrına basıp alkışlayan taraftara hareket yaptığı halde onu savunan bizim kendi öz evladımız alıp çimleri öpüyor 58 i gururla taşıyor ne yapalım onuda yuhlayalım öyle mi bırakın Allah aşkına ya Bilica 58 giyiyor diye hep beraber alkışlayıp bağrımıza basmıyormuyuz o da gol attı bize o zaman onuda yuhlayalım yok böyle bir mantık yıllar önce Hasan Kabze Sivas a gol attığı halde maçtan sonra Sivas tribünlerine koştu onuda bağrımıza bastık bizim için önemli olan bir şekilde bu memlekete hizmet etmesi gerisi safsata...[/B][/QUOTE]
Hey Oley BURSASPOR BURSASPOR! Ant-İstanbul ForzAnadolu Sizin Gibi Zihniyetler Yüzünden Bir Gram İleri Gidemiyoruz!;) |
başarılı olur umarım
|
iyi tamam affettik o zaman bari gelde memleketinin takiminda oyna uzun yillar:Dinsallah
|
Adem kardeşime kızanla sadece şunu söylüyorum SİZİN GİBİLER DEĞİL ADEM GİBİ BİR TAKIMDA OYNAMAK 3-5 KURUŞU GÖRÜNCE MEMLEKETİNİ SATAN İNSANLARDIR. Ağzından SİVASLIYIM sözü çıkmayan CEM YILMAZla övünürsünüz 58 formayı giyip SİVAS TOPRAĞINI öpen insanı İŞİNİ YAPTIĞI için yerden yere vurursunuz:(:(:(
|
[QUOTE=Cley;653579][B]Bazı arkadaslar istiyorki ligdeki Sivaslı futbolcular Sivasspora karşı oynamasın :) Adamlar hangi armayı taşıyorsa o takım için mucadele edecek. Az daha zorlayın Adem Sarı 'da çıkarsın 58 numaralı formayı. O zaman sevinirsiniz.[/B][/QUOTE]
onun attigi gol yüzünden sivasspor küme düserse neye yararki 58 giymissin |
[QUOTE=fatihtuztas;653669]Adem Sarı, senin gibi bir hemşehrimiz olduğu için bizler de gurur duyuyoruz, elbette ki başarılarını her daim dört gözle bekleriz, ama son dakikada attığın gol bizi yaktı, tabiki bu konuda sana kızacak değiliz, senden önce kızacağımız kendi oyuncularımız var, onlar da sana gol fırsatını vermeselerdi, ama bari son saniye golünden sonra sevinç gösterisinde bulunmasaydın sana olan sevgimiz kat kat artardı, en azından çok büyük sevinç yaşamasaydın, golünü atıp kenara çekilseydin, duygusallık ancak böyle olur...[/QUOTE]
Baska söze gerek yok hemserim herseyi cok iyi anlattin |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:15. |