SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   GÜLE GÜLE BAKKAL !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30213)

58_babacan_58 26.09.2010 21:00

GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

[B][CENTER]Aldığımız bu ağır mağlubiyetten sonra mesut hocanın kredisi bitmiştir,bir takım hiçmi organize atak yapamaz ya,bu kadarmı aciz pozisyonsuz bir maç tamamlanır,top bizde görünüyor ama ortada pozisyon yok,kaleyi tutan doğru düzgün topumuz bile yok,yazıklar olsun diyorum,nerde beleş topçu var hepsini takıma doldurmuşlar,uğur kavuk denen adam hiç bir halta yaramıor sokaktaki adam ondan daha iyidir,[U]MUSUT HOCA KREDİN BİTTİ .....![/U][/CENTER][/B]

01011984 26.09.2010 21:02

Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve gitttttttttttttttttttt yeter be

sebasteia 26.09.2010 21:02

inanılır gibi değil yaaaaa

adam 13 resmi maç oynattı sadece 1 galibiyet alabildi, o da gs'yi nasıl yendik bilmiyorum........

muhsin ertuğral bile daha iyiydi bundan.

mesut bakkal onurun varsa yarın sabahı bekleme istifa et!!!!!!!!!

yönetim de artık futbolcu transferine vermediği parayı mesut bakkal'a tazminat olarak versin......

benozgurr 26.09.2010 21:02

O KADAR MAÇTA SADECE Bİ GALİBİYET ALAN HOCANIN BASARILI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYOSA GEÇEN SENENİN AYNISINI YAŞAYACAĞIZ DEMEKTİR TEK FARK ANKARABLD VE DİYARBAKIR YOK SONUMUZ ONA GÖRE DÜŞÜNÜLMELİ

fedayi 26.09.2010 21:04

bence istifa gerekli artık yeni gelen teknik adam bizim futbolcuları adam edecektir bize düşen teknik heyeti ve yönetimi istifaya çağırmak olacaktır vicdanen rahatlamak için bunu yapmalıyız taraftar larak böyle devam ederse hepimiz suçlu durumda oluruz istifaya davet etmessek.

sebasteia 26.09.2010 21:05

[QUOTE=01011984;655051]pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve cek gitttttttttttttttttttt yeter be[/QUOTE]

bütün çürüğü çarığı topla git, bonus olarak fikret ünsal'ı da al git mesut bakkal!!!!!!!!!!!!

beyefendiler çatır çatır paralarını alıyor, olan bize oluyor, sağlığımızdan olacağız

mustafaarslan 26.09.2010 21:05

mehmet yıldız bitmiş uğur tam amator takımda gölcü yok yönetim paraya kıyıp adam gibi futbolcu getiremedi
kısacası sonuç pek iyi gözükmüyor....

babapiton 26.09.2010 21:05

Boşboşuna beklemeyin istifa filan olmaz eger gaziantep maçını alamazsak o zaman belki...:mad::mad::mad::mad:

Bulut@ğlu 26.09.2010 21:06

git mesut bakkal git nolur git yavv SİVAS'ın havası serttir çarpar adamı

sebasteia 26.09.2010 21:07

[QUOTE=babapiton;655066]Boşboşuna beklemeyin istifa filan olmaz eger gaziantep maçını alamazsak o zaman belki...:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

yarın sabah birilerinin sorumluluk alıp gittikleri haberini duymazsam bir daha sivasspor'u takip etmeyeceğim.

adamlar para kazanıyor, biz beleşten kanser oluyoruz, oh ne güzel dünya

01011984 26.09.2010 21:08

apo niye yoktu, i. sahin niye yoktu kac haftadir burda diyorum ben adama m.yildiza verdigi sansi verse, cok baska sonuclar alirdik, en azindan kaleye sut cekmesini biliyor rezil ettiniz bizi be, en bastada SEN MESUT BEY, allah kahretsin yaaaaa hasta olacaz sizden sebep HASTAAAAAAAAA

GooKaNN 26.09.2010 21:09

bakkal bırak takımı düş yakamızdan bakkal mı işletecen başka bir şey mi ne yaparsan yap tek şu takımı bırak. yeter be gelen atıyor giden atıyor bu ne rezil kepaze oluyoruz.

xadox 26.09.2010 21:10

her ne kadar hocayi suclu görsekde yinede hersey yönetimin eseridir.. sagol baskan

mevrik58 26.09.2010 21:12

Kardeşler boswerin bakalım haftayada boyle kotu bir sonuc cıkarsa allah belasını versin bu hocanın o zaman gitsin:

ercan58.a 26.09.2010 21:18

[B][COLOR="Blue"]bakkal bizim süpermarketi bile bakkaldan kötü ettin
allah seni ve yönetimi nasıl bilirse öyle yapsın[/COLOR][/B]

kangal06 26.09.2010 21:19

o kadar da değil, mesut hoca en azından bizi ligde tuttu ama artık bence de istifa etmesinin zamanı geldi sebebi ne olursa olsun artık olmuyor

yorumcuyuz 26.09.2010 21:20

yönetimde gitsin arkadas...! bedava kalıntı futbolcuyla buraya kadar..!

karşıyakalı 26.09.2010 21:21

[FONT="Arial Black"]mesut hoca gitse bu takım yinede düzelmez.bu takıma kaliteli oyuncu lazım.takımda kaliteli oyuncu yok.takımı yönlendirecek adamlar hepsi yaşlı oyuncular 2 yarı takım oyundan düşüyor ve fark yiyoruz..bence mesut hoca gitmesin.takıma transfer yapmayan ve takımı yaşlılar ve kovulmuş futbolcular çöplügüne çeviren yönetim gitsin. YÖNETİM İSTİFA[/FONT]

sebasteia 26.09.2010 21:23

[QUOTE=karşıyakalı;655126][FONT="Arial Black"]mesut hoca gitse bu takım yinede düzelmez.bu takıma kaliteli oyuncu lazım.takımda kaliteli oyuncu yok.takımı yönlendirecek adamlar hepsi yaşlı oyuncular 2 yarı takım oyundan düşüyor ve fark yiyoruz..bence mesut hoca gitmesin.takıma transfer yapmayan ve takımı yaşlılar ve kovulmuş futbolcular çöplügüne çeviren yönetim gitsin. YÖNETİM İSTİFA[/FONT][/QUOTE]

allah allaaaaahhhhh, mesut hoca demedi mi yönetim benim isteklerime göre hareket edecek, gerekli görülen yerlere takviye yapılacak, sonra da çıktı elimdeki kadro bana yeter dedi....

mesut hoca onurun varsa istifa et .........

yigido selo 26.09.2010 21:26

bakkal iflas etti

mühendisburak58 26.09.2010 21:28

bakkal iflas etti onunda artık istifa etmesi lazım eğer biraz yürekliyse muhsin ertuğral gelsin.

serkan_ozcan58 26.09.2010 21:29

15 hafta oldu artık suren doldu yeter artık mesut artık ıstıfa artık ıstıfa...bu olu ruhu dırıltecek lıgın kasarı olmayan hocalar gerekıyor ersun yanal rıza calımbay fatıh terım yada abdullah avcı(ist.bld.vermez ama)

ercan58.a 26.09.2010 21:29

[B][COLOR="Blue"]bakkal ve yönetim el birlgi ile sagolsunlar ligin dibine demir attırdılar
bu takım bu anlayışla bu futbolla ne zaman ve kimden puan alabilir bilemem

allah razı olsun galatasaraydan hiç sevmememe ragmen 3 puan aldık oda onların felaket bir zamanına geldi büyük tesadüf

bu takım 3 puan bir daha nasıl görür acaba

hoca ile yönetimi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu seyirciyi yani sivaslıyı bu kadar üzmeye kahretmeye kimsenin hakkı yoktur[/COLOR][/B]

mayhos58 26.09.2010 21:29

arkadaşlar bu bakkal istifa etmez.görülmüş şey değildir.hiç bir takımdan istifa etmedi.aldığı paraya bakar sadece.araştırın hep kovulmuştur.istifa falan beklemeyin yönetimi göreve çağırın [COLOR="Purple"]bu adam istifa etmez....[/COLOR]

вαЯon™ 26.09.2010 21:30

[B]bütün bunlar bülent efendinin eseri, takımın içine.... sonrada .... gitti. ligde kim olursa olsun sivas dendiği zaman korkuyor 1 puan alsak kârdır derdi, şimdi çantada keklik diyorlar..[/B]

sebasteia 26.09.2010 21:32

ya çıldıracağım, mesut hoca lig tv'de yaptığı açıklamada hala işi pişkinliğe vuruyor, hoca arsenal'e bak 17-18 yaşındaki çocuklardan kurulu takımlar yapıyor millet sen sivas'ı huzurevine çevirdin, bütün sorumluluk sende defol git allahını seversen, hiç mi onurun hiç mi gururun yok yaaaaaaaaaaaaa??????

vallahş sen gitmezsen ben gideceğim, bir gün daha takip etmem bu takımı, kanser ettiniz ulan, ağlattınız milleti!

58namso58 26.09.2010 21:41

GENÇ HOCA İSTEKLİ BİR HOCA BU TAKIMI BELKİ BİRAZ TOPARLAR AMA BU TAKIM BU LİGİ GÖTÜREMEZ SAVUMA ORTASAHA VE FORVET LAZIMMM.. HER BÖLGEYE OYUNCU ŞARTT. BU TAKIMDA SORUN OLMAYAN BİR MEVKİ YOKK.

benozgurr 26.09.2010 21:41

[QUOTE=kangal06;655117]o kadar da değil, mesut hoca en azından bizi ligde tuttu ama artık bence de istifa etmesinin zamanı geldi sebebi ne olursa olsun artık olmuyor[/QUKAÇ GALİBİYET ALDIDA TUTTU DİYARBAKIR CEZA ALMIYAYDI ŞUAN BANKASYADYDIK

babapiton 26.09.2010 21:43

Hakkı Hocaoğlunu Getir Anadalu Üsküdardan Yardımcı Hoca Olacakta Koy Muhammed Aliyi O zaman Gör Takım Nasıl Oynuyor..

MaXiMuM 26.09.2010 21:48

[QUOTE=karşıyakalı;655126][FONT="Arial Black"]mesut hoca gitse bu takım yinede düzelmez.bu takıma kaliteli oyuncu lazım.takımda kaliteli oyuncu yok.takımı yönlendirecek adamlar hepsi yaşlı oyuncular 2 yarı takım oyundan düşüyor ve fark yiyoruz..bence mesut hoca gitmesin.takıma transfer yapmayan ve takımı yaşlılar ve kovulmuş futbolcular çöplügüne çeviren yönetim gitsin. YÖNETİM İSTİFA[/FONT][/QUOTE]

[B]Transferleri yönetim değil mesut hoca yaptırdı hatırlatıyım kardeş...
Ha yönetiimde suç yokmu? Elbette var.. Geçen yıl ki "trafik kazası "diye adlandırdıkları konudan ders aldıklarını defalarca söyleyen yönetimin, ders aldıklarını hiç sanmıyorum.. Beğenmediğimiz Manisa bile Makakula yı alıyorsa gerisi hikaye. Ligin borçsuz bir kaç takımından biriymişiz.. Pehhhhhhhhhhh[/B]

tekdoktirin 26.09.2010 21:49

SONUMUZ HAYROLA YİNEMİ KABUS NE ALLAH ALLAH NEDİR BU YA

babapiton 26.09.2010 21:50

Bank Asya'ya Düşünce Övünürler Ligde ilk defa Borçsuz küme düştük diye

ci58 26.09.2010 21:59

samet aybaba yi getirin yönetimin biraz paraya kiyarsa samet aybaba gelir takim bir disipline gelir

sebasteia 26.09.2010 22:02

[QUOTE=ci58;655205]samet aybaba yi getirin[/QUOTE]

valla benim de sivasspor'u kurtarabilecek kapasitede gördüğüm iki isimden birisi rıza hoca diğerisi samet aybaba!!!!

yönetim sizde de biraz onur varsa bu takımı daha fazla süründüreyin, gönderin mesut hocayı (tabii onuru varsa kendisi gider)......

karşıyakalı 26.09.2010 22:02

[FONT="Arial Black"]MESUT BİZİ DİSKOYA GÖTÜR[/FONT]....anlaşılan mesut hoca bizi bank asyaya götürecek

Caner POLAT 26.09.2010 22:04

[B][COLOR="Green"]Hocam illa stadlarda istifa diye bağırttırma , hiç zaman kaybetme.Senin kadar yönetimin de şuçu var ama bunuda biliyoruz:mad:[/COLOR][/B]

sebasteia 26.09.2010 22:05

keşke geçen yıl biz düşseydik diyarbakır'ın veya denizli'nin yerine....

bu acıları tekrar baştan yaşamazdık....

keşke zamanı geriye alsak ve son 7 hafta aldığımız 7 beraberliğin hepsinden mağlubiyetler alsak......

sebasteia 26.09.2010 22:09

ah muhsin hocam ahhhhhhhhhh senin kıymetini bilmedi bu taraftar...

17 haftada 20 puan almıştın şimdi adam 13 resmi maçta bir galibiyeti zor alıyor yavvvv çıldımak üzereyim hala da görev başında, yeter git artık arkadaş giiiiittttttttttttttttttttttttt.........

şarkışla 58 26.09.2010 22:09

Tek suçlu hoca mı acaba

Evet arkadaşlar kötü bir dönemden geçiyoruz.Tamam hoca başarısız.Peki transfer yapmayan,nerede elinde bonservisi olan oyuncu var kadroya katan,takımı huzurevine çeviren yönetimin hiç mi suçu yok.

halilim5858 26.09.2010 22:09

[QUOTE=01011984;655051]pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve cek gitttttttttttttttttttt yeter be[/QUOTE]

mehmete yildiza laf yok arkadaslar onun ölüsü bile yeter

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:37.