![]() |
BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
Spor Toto Süper Lig ekibi Bucaspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, kendisine ait internet sitesinde, görevinden istifa ettiğini bildirdi...
İŞTE BÜLENT UYGUN SİTESİNDEKİ İSTİFA METNİ İSTİFA AÇIKLAMAM Değerli Futbol Kamuoyu, 2010-2011 futbol sezonunda sevgili başkan Mehmet Bektur’la birlikte başladığım Bucaspor teknik direktörlüğüne gelirken, vizyon olarak elimizdeki kısıtlı imkanlarla başarıyı hedefleyen bir kadro oluşturarak iyi futbol oynayan bir takım ve netice alınması hedefini koyduk. Aradan geçen zaman zarfında oynadığımız futbol’un; puan durumuyla paralel gitmeyen göstergesi ve yeni başkanımız sayın Şeref Üstündağ’ın göreve gelmesi daha sağlıklı bir vizyon ve bakış açısı oluşturabilmeleri nedeniyle milli takım maçları nedeniyle verilen aranın da bu değerlendirmeye katkısı olacağını düşünerek bu görevimden istifa ettim. Hiç şüphem yok ki, oluşturduğumuz kadronun yeni yeni uyumu, adaptasyonu ve kaliteli isimlerden oluşması başarıyı da beraberinde getirecektir. Bana duydukları güven, karşılıklı sevgi ve saygıdan dolayı, başta Bucaspor yönetimi olmak üzere, yönetim kuruluna, futbolcularına ve Bucaspor taraftarına sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunarım. Tümspor-AA |
Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
hahaha nere gidersen git başarılı olmazsın sen bülent hoca :D
|
Ve UYGUN İSTİFA ETTİ !!!
Bülent Uygun Bucadan istifa etmiş, Eskişehirin başına geçeceği söyleniyomuş.
Bizi sattığı gibi Bucayı damı satmış oluyor, Yoksa 2. başarısızlığı mı oluyor. BUCA'ya yazık oldu. Adamlar 3 ligi birden ard ardına atladılar Süperlige çıktılar. Hep aynı kardoyla oynadılar. Bülo geldi geçen seneden sadece 1-2 kişi takımda oynayabildi. BUCA'nında düzenini bozdu. 2 adam getirmiş boş kaleye gol atamadılar geçen maç. BUCA genç akedemisi avrupa şampiyonu oldu Dünya şampiyonluğuna gitti. Genç takımdan doğru düzgün kimse yok A takımda. Darma duman etti şimdi de gidiyo. İnşallah Eskişehiri de mahvetmez. ------------------------------- Ligtv haberi aşağıda..... [B]Uygun istifa etti![/B] Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor'da teknik direktör Bülent Uygun görevinden ayrıldı. Sezon başında İzmir temsilcisinin başına geçen Uygun'un, bu istifanın ardından Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Eskişehispor'la anlaşması bekleniyor. Uygun yönetiminde geçirdiği 7 haftada 6 puan toplayan Bucaspor, son olarak evinde Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalmıştı. [B] (Ligtv.com.tr)[/B] [url]http://www.ligtv.com.tr/SporTotoSuperLig.aspx?r=1&hid=79470[/url] |
inşallah sivasspora dönersinnn
|
Cevap: Ve UYGUN İSTİFA ETTİ !!!
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE bucayı yarı yolda bırakan 2 gün sonra aynısını bize yapar umarım eskişehir yönetimi bu yanlışa düşmez...
|
Cevap: Ve UYGUN İSTİFA ETTİ !!!
inşallah es es'e gitmez...
|
sivas senin memleketin ve eninde sonunda sivasa döneceksin hocam bekliyoruz, her zaman başımız üstünde yerin var.sivası bu durumdan ancak sen çıakrtırsın
|
yav arkadaşlar aman gelmesin istemiyoruz onu daha buralarda bizden uzak olsunda ne olursa olsun saten gelmez bize
|
Bakın Bülent Uygun, Buca'yı yarı yolda bırakıp kaçtı ve daha fazla para teklif eden EskişehirSpor'la anlaştı. Eskişehir'e iyi oldu, Rıza hoca gibi birisini beğenmeyip onun yerine Bülent Uygun'u getirdiler.
Ancak, unutmasınlar ki bugün yola çıktığı Buca'yı yarı yolda bırakan birisi yarın da Eskişehir'i yarı yolda bırakabilir. Bir kere teknik direktör olabilmek için sağlam karakterli olmak gerekiyor. |
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;657589]Bakın Bülent Uygun, Buca'yı yarı yolda bırakıp kaçtı ve daha fazla para teklif eden EskişehirSpor'la anlaştı. Eskişehir'e iyi oldu, Rıza hoca gibi birisini beğenmeyip onun yerine Bülent Uygun'u getirdiler.
Ancak, unutmasınlar ki bugün yola çıktığı Buca'yı yarı yolda bırakan birisi yarın da Eskişehir'i yarı yolda bırakabilir. Bir kere teknik direktör olabilmek için sağlam karakterli olmak gerekiyor.[/QUOTE] tşkler kardeşim evet yarı yolda bırakan bir adamdan ne hayır gelir |
[QUOTE=zaralı19;657590]tşkler kardeşim evet yarı yolda bırakan bir adamdan ne hayır gelir[/QUOTE]
ne alakası var, içinde bulunduğumuz durum ortada, bülent uygun istafa ederken hiç değilse onca sakata ve eksiğe rağmen adam gibi futbol oynuyorduk, koşuyorduk, şimdi ne yapıyoruz, kargalar bile güler size ya |
bozcelik arkadaşım doğru söylüyor.bülent uygunlu takım en azından top oynuyordu..
|
bozçelik ya sen futboldan anlamıyorsun yada biz görmek istemiyorsun.kardeş bizi bu hallere sokan adam bu gelmiş geçen başka laf atan bu bu adamın takımda yeri yok şunu da söyleyim kaman geldikden sonra bu takım forvetine kazandıkdan sonra görecem ben sizi beklerin biraz sabır be sabır :D
|
Gelmesin bize Ne işi var bizde. Hem Bülo gelmez sivasa hem de Fiko almaz Büloyu :) :) :)
Ama Eskişehir taraftarı bize ve Bucaya benzemez. Bülo Eskişehiri de yakarsa insan içine çıkamaz. Eskişehir Taraftarı rahat bırakmaz Büloyu. |
[B]Bülent UYGUN'un bucayı yarı yolda bıraktığı doğrudur.Ancak Eskişehire gitmeside onun hedeflerini gerçekleştirebilecek bir takım olmasıdır.Bülent Uyguna düşman olanlar hala fark etmediniz dimi Sivasspor'a başarıyı yaşatanın o olduğunu.Bülent gideli 2 yıl oldu neden Sivasspor aynı sizce hatta daha kötüye gidiyor.[/B]
|
bülent gittiğinden beri takım çok kötü...
|
[QUOTE=bozcelik;657592]ne alakası var, içinde bulunduğumuz durum ortada, bülent uygun istafa ederken hiç değilse onca sakata ve eksiğe rağmen adam gibi futbol oynuyorduk, koşuyorduk, şimdi ne yapıyoruz, kargalar bile güler size ya[/QUOTE]
Bülent Uygun'lu takım top filan oynamıyordu arkadaşlar, rezil kepaze gibi ortalıkta dönüyorlardı. Mehmet Yıldız üzerine kurulan bi sistemden başka ikinci bir alternatif sistem üretmekten aciz birisi yıllardır hoca diye göz boyadı. iyi hoca olsa Mehmet Yıldız'ın sakatlığında alternatif bir oyun sistemi üretebilirdi. iyi hoca olsa Buca'da kendini gösterirdi. iyi hoca olsa paradan daha değerli şeyler olduğunu bilirdi, Eskişehir'e iyi oldu, daha beter olsunlar da düşsünler. Eminim beğenmediğiniz Mesut Bakkal'a Eskişehir daha fazla para teklif etse de bizi yarı yolda bırakmaz, ancak buyurun çok beğendiğiniz Bülent Uygun Buca'yı da sattı, o kadar transfer yaptı Buca'ya, gene komisyonunu topladı, misyonunu tamamladı orada da. Şimdi ara transfer döneminde de Eskişehir'e transferler yapıp cebini biraz daha doldurur. |
NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programına bağlanan Uygun'un açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Ayrılık kararının daha iyi olacağını düşündüm. [B]Zaten 2 hafta önce başkana bu kararımı iletmiştim.. [/B]Sonuçlar tatmin etmedi ve böyle bir ayrılık kararı verdim.. Ben puanlardan tatmin olmadım. Kimse mutlu olamadı. Yaşadığımız süreç içinde iyi bir takım kurduk, evet yeni bir takımdık ve zamana ihtiyacımız vardı ama bırakmak istedim. Yöntime teşekkür ediyorum. Aklınıza gelebilecek her şeyi yapıyorlar. Alamadığımız bazı puanlar beni böyle bir karar almaya itti.. Hayırlı uğurlu olsun. Eskişehirspor için adımın geçip geçmemesi önemli değil. Kendimi deneyeceğim. Yaptığım birçok başarı hedef istiyordu; hedefe uygun olduğunu düşündüğüm bir çalışma ortamı bulursam çalışmayı düşünebilirim" |
bülent zamanında da kötüydü bunu ozaman ona da okadar laf saydınız şimdide ne oldu ben anlamıyorum bülent bu takıma yakışmıyor gelmesin gelmezde saten...
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;657599]Bülent Uygun'lu takım top filan oynamıyordu arkadaşlar, rezil kepaze gibi ortalıkta dönüyorlardı. Mehmet Yıldız üzerine kurulan bi sistemden başka ikinci bir alternatif sistem üretmekten aciz birisi yıllardır hoca diye göz boyadı. iyi hoca olsa Mehmet Yıldız'ın sakatlığında alternatif bir oyun sistemi üretebilirdi. iyi hoca olsa Buca'da kendini gösterirdi. iyi hoca olsa paradan daha değerli şeyler olduğunu bilirdi, Eskişehir'e iyi oldu, daha beter olsunlar da düşsünler.
Eminim beğenmediğiniz Mesut Bakkal'a Eskişehir daha fazla para teklif etse de bizi yarı yolda bırakmaz, ancak buyurun çok beğendiğiniz Bülent Uygun Buca'yı da sattı, o kadar transfer yaptı Buca'ya, gene komisyonunu topladı, misyonunu tamamladı orada da. Şimdi ara transfer döneminde de Eskişehir'e transferler yapıp cebini biraz daha doldurur.[/QUOTE] helal olsun kardeşim eline sağlık |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;657596][B]Bülent UYGUN'un bucayı yarı yolda bıraktığı doğrudur.Ancak Eskişehire gitmeside onun hedeflerini gerçekleştirebilecek bir takım olmasıdır.Bülent Uyguna düşman olanlar hala fark etmediniz dimi Sivasspor'a başarıyı yaşatanın o olduğunu.Bülent gideli 2 yıl oldu [B]neden[/B] Sivasspor aynı sizce hatta daha kötüye gidiyor.[/B][/QUOTE]
[B]Çünkü[/B] Sivasın İçini Boşalttı. [B]Çünkü[/B] Kendini Çok yükseklerde gördü. [B]Çünkü[/B] Oyuncularını beğenmedi. [B]Çünkü[/B] Abartı adamlar alacam sevdasıyla Kendini Sivasa adamış oyuncuların gözünün yaşına bakmadan yolladı. [B]Çünkü[/B] Yabancılar Sivası beğenmiyo dedi. Ama Sivas için canını veren TUM, Sylla, Diallo, Balili yi yolladı. Yerine Mbemba, Ersen Martin i aldı. [B]Çünkü[/B] Mehmet Yıldızı zamanından önce antremanlara başlatarak Mehmeti de yaktı bizi de yaktı. [B]Çünkü[/B] Morelimizi çok bozdu. Daha da sayarım da neyse bunlar yeter... |
[QUOTE=Harput0658;657607][B]Çünkü[/B] Sivasın İçini Boşalttı.
[B]Çünkü[/B] Kendini Çok yükseklerde gördü. [B]Çünkü[/B] Oyuncularını beğenmedi. [B]Çünkü[/B] Abartı adamlar alacam sevdasıyla Kendini Sivasa adamış oyuncuların gözünün yaşına bakmadan yolladı. [B]Çünkü[/B] Yabancılar Sivası beğenmiyo dedi. Ama Sivas için canını veren TUM, Sylla, Diallo, Balili yi yolladı. Yerine Mbemba, Ersen Martin i aldı. [B]Çünkü[/B] Mehmet Yıldızı zamanından önce antremanlara başlatarak Mehmeti de yaktı bizi de yaktı. [B]Çünkü[/B] Morelimizi çok bozdu. Daha da sayarım da neyse bunlar yeter...[/QUOTE] [B]Evet takımı dağıttı ona katılıyorum.Her insan hata yapabilir.Ancak Bunu telafi edebilirdi biz ona bu şansı vermedik.Diğer yazdıklarında neredeyse aynı.Daha iyi futbolcu almak için para vermek lazım.Yönetim parayı vermezse adam şehride beğenmez.Sivasta okul yokta der çok şey der.Bülent sütten çıkmış akkaşık değil ancak tek suç ondamı..[/B] |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;657596][B]Bülent gideli 2 yıl oldu neden Sivasspor aynı sizce hatta daha kötüye gidiyor.[/B][/QUOTE]
[B]bu sorun cevabını 9 yaşındaki yiğenim hemen anında verir, derki oturmuş kadroyu dağıttı....na...du.. sonrada hiçbişey olmamış gibi ....oldu gitti..[/B] |
bulent hocanin eskisehirspor la anlastigi soyleniyor guzel bir haber cunku dort buyugun basina bele olacak yine .
allah yolunu acik etsin hocam |
[B]Eskisehir Basinsözcüsü acikladi: Ya Zico ya da Bülent Uygun olacak...[/B]
|
[QUOTE=вαЯon™;657610][B]bu sorun cevabını 9 yaşındaki yiğenim hemen anında verir, derki oturmuş kadroyu dağıttı....na...du.. sonrada hiçbişey olmamış gibi ....oldu gitti..[/B][/QUOTE]
[B]Bize büyük başarıları yaşatan yönetim! tekrar sağlam bir kadro kuracak kadar beceriksizmiymiş sor bakalım yiğenine.:D[/B] |
[B]Muhammed Ali gibi bi takımın ağabeyini bile gönderen bi adam bu bulent.. Bucayıda sattı hala adama başarı diliyosunuz..[/B]
|
[B]Bülo hakkinda söyle bir hata yapiyorsunuz: Tamam Bülo takimi dagitti ama o takimi kim kurmustu? Bülo!!
Yani kendi kurdugu takimi kendi dagitti ve dolayisi ile basarisiz oldu ve gitti. Bülo takimdan gideli 1 sene oldu peki bu 1 sene icinde yeni hocalar ve yönetim ne yapti???[/B] :confused: |
[QUOTE=вαЯon™;657610][B]bu sorun cevabını 9 yaşındaki yiğenim hemen anında verir, derki oturmuş kadroyu dağıttı....na...du.. sonrada hiçbişey olmamış gibi ....oldu gitti..[/B][/QUOTE]
ne oturmuş kadrosu ya, ondan önceki sezon ilhan ummak vardı, yasir elmacı vardı, cem can vardı, serdar vardı beşiktaştan gelen, cetkov vardı onlar gidince kadro dağılmadı, kadroya giremeyen balili, topu bilmeyen faruk bayar, sakatlıktan kıçı kurtulmayan kanfory, aldığı topu geri veren diallo, maçta 15 dakika oynayan murat erdoğan gidince mi kadro dağıldı, bir tek bilica vardı gitmesini kimsenin istemediği , oda gücümüz yetmedi takımda tutamadık, fener 3 milyon euor verdi, paramız olsaydı 4 milyon verebilseydik. fener bile bilicayı göndermeye çalışıyor adil bakarsanız bülent hoca sivasa para bile kazandırmış 37 yaşındaki tumla 35 yaşındaki bilicadan. |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;657609][B]Evet takımı dağıttı ona katılıyorum.Her insan hata yapabilir.Ancak Bunu telafi edebilirdi biz ona bu şansı vermedik.Diğer yazdıklarında neredeyse aynı.Daha iyi futbolcu almak için para vermek lazım.Yönetim parayı vermezse adam şehride beğenmez.Sivasta okul yokta der çok şey der.Bülent sütten çıkmış akkaşık değil ancak tek suç ondamı..[/B][/QUOTE]
Ya nasıl şans vermedik. 5 hazırlık maçı yaptı 4 ünden fark yedi. Ş.ligi maçı yaptı fark yedi. UEFA maçı yaptı fark yedi. 7 Lig maçı oynadı 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. [B] Biz ona yeterince şans verdik, Hatta hala gitmesini istemiyorduk. Bıraktı gitti.[/B] Gelmesin uzak dursun. |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;657613][B]Bize büyük başarıları yaşatan yönetim! tekrar sağlam bir kadro kuracak kadar beceriksizmiymiş sor bakalım yiğenine.:D[/B][/QUOTE]
:) o soruyada 4 yaşındaki yiğenim hemen cevap verir, takımı zaten iyidi herkez imrenerek izliyodu korkarak maça çıkıyorlardı geri zekalı bi adamın lafına kanıp kadroyu bozdu sonrada işler yolunda gitmedi der..;) |
[QUOTE=Harput0658;657617]Ya nasıl şans vermedik.
5 hazırlık maçı yaptı 4 ünden fark yedi. Ş.ligi maçı yaptı fark yedi. UEFA maçı yaptı fark yedi. 7 Lig maçı oynadı 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. [B] Biz ona yeterince şans verdik, Hatta hala gitmesini istemiyorduk. Bıraktı gitti.[/B] Gelmesin uzak dursun.[/QUOTE] [B]-Hazırlık maçları büyük takımlarla oynandı,Farklı mağlubiyetler buraya bağlandı. -Ş.liginde ikinci maçta anderlecht'i yenince takımda iş var denildi. -Uefa maçında Shaktar gibi son uefa şampiyonuna elendik normaldir denildi. -Sonra zaten transfer dönemi kapandı.Zaten bülent transfer yapmak isteseydi yapılacağınıda sanmıyorum. -Neyse bu böyle uzar gider biz önümüze bakalım artık.Bülentin yaptığı hatalar neden düzelmemiş şimdiye kadar bunu konuşalım.[/B] |
bizden uzak Allah a yakın :D artık o da takım takım dolaşan bir ziya doğan hikmet karaman mesut bakkal vb. hoşuma gitti bu durum :D karaktersiz adam
|
[QUOTE=вαЯon™;657619]:) o soruyada 4 yaşındaki yiğenim hemen cevap verir, takımı zaten iyidi herkez imrenerek izliyodu korkarak maça çıkıyorlardı geri zekalı bi adamın lafına kanıp kadroyu bozdu sonrada işler yolunda gitmedi der..;)[/QUOTE]
[B]Bu olsa olsa 4 yaşındaki çocuğun mantığı olabilir zaten.Bu kadrodaki oyuncular hiç yaşlanmayacaktı zaten ölümsüz onlar ölümsüz.:D[/B] |
kardeşim bülent hocadan başka bu takımı oynatacak yok, ben o zamanda söyledim düşüreceksede bülent düşürsün takımı o kaldırdı o düşürsün , bir bakın bakalım son iki yıldır onun zamanındaki gibi hiç oynadımı takım, pazaz günü gördük amaçsızca koşuyorlar, bence hemen gelsin
|
[QUOTE=ccey;657624]kardeşim bülent hocadan başka bu takımı oynatacak yok, ben o zamanda söyledim düşüreceksede bülent düşürsün takımı o kaldırdı o düşürsün , bir bakın bakalım son iki yıldır onun zamanındaki gibi hiç oynadımı takım, pazaz günü gördük amaçsızca koşuyorlar, bence hemen gelsin[/QUOTE]
öyle diyorsun, son iki yıldır onun zamanındaki gibi de hiç oynamadı onda çok haklısın.. tamam adam oynattı başarı yakaladı ama başarısızlığını hep göz ardı ediyoruz bu takımın içine edip bırakan da oydu, bu kötü dönemi başlatan da oydu hem de başka hiç kimse değil sadece o.. ayrıca karaktersiz bir adamın eline bakıp kümede kalacaksak onurumuzla küme düşelim daha iyi, 2. ligde de olsak bu takıma bi saygımız olur en azından bi kimliğimiz olur |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;657622][B]Bu olsa olsa 4 yaşındaki çocuğun mantığı olabilir zaten.Bu kadrodaki oyuncular hiç yaşlanmayacaktı zaten ölümsüz onlar ölümsüz.:D[/B][/QUOTE]
[B]gardaş sen harbi çok iyi biliyon bu işleri, illaki yaşlanacak doğru taki yerine koyacağın adamı bulduğun an gönder, tam tersini yaptımı tepe taklak olursun sivas gibi dimi, bak BJK ya orta sahada necip, kalede cenk, defansta ismail, bunlar azdaha piştimi gönder üzülmezi, rüştüyü, gutiyi.. Biraz mantıklı düşün. Milanın kadroya bak hala yaş ortalaması çok fazla niye peki ??? neden hepsini çöpe atıp tekrar bülent gibi kadro kurmuyor ?? sadece mantıklı düşün, başka kafa yormaya gerek yok. Bu arada gardaş, yiğenim çıkpta kanı 5 para etmez, sivası sattığı gibi bucayıda satan adamı savunmaz aradaki fark.. ;)[/B] |
hiç bir yerde mutlu ve huzurlu olamayacaksın bülent efendi eskişehirde buyuk hata yapar
|
bizden uzak olda nere gidiyorsan git satılmış adam seniii
|
[B]Mesut Hoca şu an görevinin başında.Hocasız kalmış bi takım yokki Sivasa gelsin diye yırtınıyorsunuz. Bülent hocanın iyi şeylerini unutmadık da kötü şeyleri ne çabuk unuttunuz,Halen Bülent hoca Sivasa gelsin diye havalara uçuyorsunuz.
Yerini bulmuş istifa etmiştir yoksa etmezdi.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28. |