SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30377)

SivasSpor.Com 17.10.2010 19:11

Maçın ardından

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesut.bakkal.5.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal , "Daha fazla kaybetmeye tahammülümüz yok" diyerek başladığı konuşmasında, "Maça başlamamız ve oyunu iyi kontrol etmemiz ilk yarı boyunca çok iyiydi. İlk yarıdaki golün faul olduğunu söylüyorlar ancak bunu inceleyeceğim. Karşılaşmada 3 tane duran toptan gol yedik, bunlarla birlikte iyince moraller bozuldu. 4 gün sonra Bucaspor maçımız var. Daha fazla kaybetmeye tahammülümüz yok. Buca maçında galibiyet için hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Bakkal, kadro dışı bırakılan oyuncular hakkında yöneltilen soruyu ise "Basında ne çıktıysa hepsi doğru" diyerek cevaplandırdı.

Sivasspor futbolcusu Mehmet Nas ise, "O kadar pozisyon olmasına rağmen elimiz boş dönüyoruz. Bir an önce kendimizi toparlamamız lazım" dedi.

kangal06 17.10.2010 19:13

Cevap: Maçın ardından

gel de hakaret etme şimdi.. ben sessiz kalmayı tercih ettim bugüne kadar ama bu kadarı da yüzsüzlükten başka bir şey değil mesut hoca defolup gider misin rica etsek??

yigido_sampiyon 17.10.2010 19:13

[B]kontrol ne zaman bize geçti...ilk atağımızda golü attık...[/B]

taraf 17.10.2010 19:14

git arkadaşım sen düşünemiyorsun düşünece adamlar gelsin bizi daha fazla üzme

ShabbatShalom 17.10.2010 19:14

[B]Süpersin Mesut Hoca... Taktire Şayan Bir Grafiğin Var... Bizi Şampiyonluğa Oynatıyorsun...Teşekkürler Size.Galatasarayı Yendiğimizde Seni Kral Yapan Bu Taraftar Her Zaman Arkadanda Olacaktır...[/B]

karşıyakalı 17.10.2010 19:15

hocam nasılsın kulakların çınlamıştır umarım

DoomsDay58 17.10.2010 19:16

Yapma Hoca ya 4-1 den sonra bu kadar rahat ve basit bir açıklama nasıl yapabiliyosun ilk malubiyetimiz olsa tamam diycem de bu kaçıncı kötü sonuç

hiko58 17.10.2010 19:16

ALLAHINI SEVEN SİVASI SEVEN SİVAS İÇİN GÖNÜL BİRLİĞİ ETMİŞ SİVAS EFENDİSİ YOKMU 7 MİLYONLUK SİVASLININ İÇİNDE.NOLUR EYYY SİVASLIYIM DİYENLER. YALVARIYORUM SİZE. SİVASA SAHİP ÇIKIN. SİVASI VE SİVASSPORU HOKKABAZLARIN ELİNDEN KURTARIN. ONURSUZ KİŞİLERİN ELİNDEN SİVASI KURTARIN. YOKMU SİVASA SAHİP ÇIKACAK BİRİLERİ. YOKMU SİVASIN EFENDİLERİ. NERDE SİVASLIYIM DİYEN GERÇEK SİVASLILAR. SİVASA VE SİVASSPORA SAHİP ÇIKACAK BİR YİĞİT YOKMUUU..

yorumcuyuz 17.10.2010 19:16

BRAVO HOCAM TEBRİK EDİYORUZ (DEFOL GİT ARTIK YETER...!)

Elbeyliliyiz 17.10.2010 19:17

Sizin hicbirsey umurunuzda mi sivasspor, dibe vurdu sondan ikinci sanki ortalarda oynuyoruz. Size karsi hicbir güvenimiz kalmadi sizi apar topar görevinize son verseler hic üzülmem, tek üzüldügüm sayin ertugral di

Turan 59 17.10.2010 19:17

Hala konuşup adamın canını sıkma defol git.Bu iş seninle olmuyor.Seni istemiyoruz defol git.Yoksa bu taraftarın tavrı sana karşı başka olacak.

Ahwettt 17.10.2010 19:19

EYYYYYYYYYY YÖNETİMM SİVASSPOR SAYESEİNDE GELDĞİNİZ MAKAM, SİVASSPOR SAYESİNDE YAPMIŞ OLDUĞUNU REKLAMA KARŞILIK ŞUNUN SESİNİ KESİNNN.7 MİLYON SİVASLININ GURURU İLE OYNAMAYINNNNN BİR BAŞKA TAKIM ŞİKE YAPSA BU KADAR YAPAMAZZZ

Turan 59 17.10.2010 19:19

Ya sen lak lak konuşmadan başka bir şey bilmezsin.Sivasspor'a yapacağın işyilik biran önce gitmendir.Defol.

adalı harun 17.10.2010 19:20

hoca biraz onurun varsa bırak git
bu takımı sen kurdun ga libiyetin yok gs herkes yeniyor
trabzonda düşeceklere fark atıyor
altyapıdan bir oyuncu çıkmadı sivasta 4 yıldır
ayıp emekliliği gelenleri takıma getirdin
onurun varsa sivasa gelme
bu takımda bu sene düşer
işnadına sivasssssssssssssssssssssssssssssssssssss
inadına yiğidoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bulutbey27 17.10.2010 19:20

[QUOTE=SivasSpor.Com;659979][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesut.bakkal.5.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak beraberlik gölünden sonra kontrolü kaybettiklerini belirterek, ''İlk yarı maç kontrolümüzde başladı.

Kayserispor'un attığı beraberlik golünün faul olduğu söyleniyor. Bu golden sonra 3 yan toptan, 3 gol yedik. Bucaspor ile bu hafta yapacağımız maç çok önemli. Bu maçı unutup, Bucaspor maçını düşüneceğiz'' dedi.[/QUOTE]

hay senin bu haftan sen daha gitmedinmi yav defol

bu en kibarı daha kabası olmadan defol:mad:

iborotti58 17.10.2010 19:22

eskiden hakemide beraber yener keyif sürerdik.şimdi her hafta masal dinleyip çare arayamayan yönetimle alt sıralardan bankasyaya yol alıyoruz. taraftar görüyor ama yönetim önümüzdeki haftaki mağlubiyetide bekliyor.

SempaticH 17.10.2010 19:24

hoca sende bu kadar laftan sonra gitmezsen yazıklar olsun utanmazsan gitmezsin tuuuuuuuhh

Artur 17.10.2010 19:25

istifa edemıyecek kadar kuculdun yönetimde senın arkanda durarak dahada kuculduler sıvası sampıyon yapan yonetım sımdı rezıl edıyor 3 yanlıs her zaman bır dogruyu goturur ve yonetım ıstıfa artıkkkkkkkk

bulutbey27 17.10.2010 19:27

defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defol defoooooooooooooooooooooooooool

münihli_58 17.10.2010 19:29

Artik her maci unutuyoruz ne is hocam??? Kaybedince unutun. Ertesi Hafta: ''önümüzdeki maca bakiyoruz bu haftayi unutun.'' artik unuta unuta hafta kalmadi. ya düzelt bu takimi, yada cek git buralardan....

şuayip bütün 17.10.2010 19:30

bu hoca gitmeli yoksa düşmemiz kacınılmaz.görunüşe bakılırsa takımda senı istemiyor .istifa etmen senin icinde bizim icin de iy olacak.

karşıyakalı 17.10.2010 19:30

yönetim bence mesut hocanın maaşına zam yapın

Turan 59 17.10.2010 19:30

Bakkal sende azıcık gurur varsa Sivas'a dönmezsin.

sevda58 17.10.2010 19:30

en son manisa macinida unutup kayseri macini dusunuyordunuz, ne oldu yenildik... simdi kayseri macini unutup buca macini dusunuyorsunuz, peki sonuc ne olacak? ben soyleyim, o macida unutup besiktas macini dusuneceksiniz dimi... !!!!

merkez-1 17.10.2010 19:31

Sende traş çıktın be hoca.

İnşallah 2.lig 3.lig takımlarıyla beraber sürünürsün.senin yerin orası.

karşıyakalı 17.10.2010 19:34

hepinize yazıklar olsun diyecek başka bir söz bulamıyorum

mysuskunx 17.10.2010 19:34

hocam senden de deva bulamadık ne diyelim ne zaman bırakacaksın artık bırakta yönetim bir hoca getirsin ama takviye şart tabiiii

DoomsDay58 17.10.2010 19:36

Artık Mesut Hocanın önünde 2 yol var buca ve beşiktaş maçlarını kazanıp bir şekilde yükselişe geçicez yada buca maçını kazanamassak Mesut Hoca artık gidicek eğer gitmesse bu işin daha dönüşü olmaz olan bize olur

ccey 17.10.2010 19:40

Böyle gol yenirmi arkadaş, bu ivanovsu kim bize gagaladı, kim komisyon aldı, bu adam defans ise ben sivaslı değilim, böyle bir oyun anlayışı olurmu, mehmeti kadro dışı bırakanlar çıksın oynasın bakalım, sanki ellerinde süper kadro var gibi efelik yapıyorlar

atrium58 17.10.2010 19:41

Çok konuşmaya gerek yok yetersiz hoca ve basiretsiz kapasitesiz iş bilmez yönetim İSTİFA..

karşıyakalı 17.10.2010 19:41

beyler bu saatten sonra ne söylesek boş bi yarar saglamaz .artık kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyiz.tek yapmamız gereken beklemek yapabilecek başka hiç bir şey yok.yenilmişlik ve kabullenmişlik pisikolojisi içinde bi umutla bekleyecegiz.hiç bir umut ışıgı yok ama başka çarede yok.ara transfere kadar 4 maç alabilirsek ara transferde önce hocayı sonrada takımdan 7-8 kişiyi yollayacak ve takımda direk oynayacak genç tekrar söylüyorum genç ve kaliteli oyuncular alınmalı.şu bi gerçekki ara transferde kimse sana iyi ve genç oyuncusunu vermez .gideceksin yurt dışında vereceksin parayı alacaksın iyi oyuncuyu .başka kurtuluşumuz yok tek çözüm budur

BOUN 17.10.2010 19:43

Sevgili Mesut Hoca!

Geçen sezon geldiğinde çok kötü bir Sivasspor'a geldin, ve o kötü Sivasspor'u vasat bir takım haline çevirerek 7 beraberlikle bizi ligde tuttun. Sana bunun için milyon kere teşekkür ettik bu forumlarda, insanlar seni Sivas'ı şampiyon yapmış gibi sevdiler.

Ancak gel gör ki hayat geçmişte yaşanmıyor, yaşadığımız gün bugündür ve bugün takıma dönüp baktığımızda en az geçen seneki takım kadar kötü, dirençsiz, zayıf, silik, ezik ve şahsiyetsiz bir futbol oynandığını görüyoruz!

Sayın Hocam, sezon başında sana en çok umut bağlayanlardan birisi bendim. Kurmadığınız bir kadroyla Sivas'a ruh üflemiştiniz ve bu şekilde lige tutunmuştuk. Bu sezon sizin kurduğunuz kadro ve sizinle kamp yapan futbolcularla çok daha dirençli bir takım göreceğimi umuyordum. Bu forumları takip edenler bilir. Size hep destek oldum. Ancak bugün itibariyle size tanımış olduğum kredi tamamen tükendi. Size artık güvenmiyorum.

Size bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen geçen yıl çok kıymetli beyefendi Muhsin Ertuğral hocamızın yaptığı gibi yapın ve tazminat beklemeden çekin gidin! Güzellikle ayrılalım. Kaçırdığı her galibiyetle 750 milyar, her beraberlikle 300 milyar gelirden olan ve göğüs reklamı alamadığı için Kızılay reklamını yerleştiren bu sahipsiz kulübe tazminat peşinde koşarak bir tekme de siz vurmayın! Lütfen, rica ediyorum!

Lütfen, güzelce istifa edin ve gidin! Sizi güzelliklerle hatırlamaya çalışalım!

58bilgehan58 17.10.2010 19:45

gitmemekte ısrarlısın yani? 15 maçta 1 galibiyet alabileceksin hala kalacaksın. bırak teknik direktörlüğü, istifayı bundan sonra televizyondan bile maç seyretmem. anlamıyorsun gardaş artık kabul et.

karşıyakalı 17.10.2010 19:45

[QUOTE=karşıyakalı;660026]beyler bu saatten sonra ne söylesek boş bi yarar saglamaz .artık kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyiz.tek yapmamız gereken beklemek yapabilecek başka hiç bir şey yok.yenilmişlik ve kabullenmişlik pisikolojisi içinde bi umutla bekleyecegiz.hiç bir umut ışıgı yok ama başka çarede yok.ara transfere kadar 4 maç alabilirsek ara transferde önce hocayı sonrada takımdan 7-8 kişiyi yollayacak ve takımda direk oynayacak genç tekrar söylüyorum genç ve kaliteli oyuncular alınmalı.şu bi gerçekki ara transferde kimse sana iyi ve genç oyuncusunu vermez .gideceksin yurt dışında vereceksin parayı alacaksın iyi oyuncuyu .başka kurtuluşumuz yok tek çözüm budur[/QUOTE]

buca.konya ve kasımpaşayı yenersek 15 puan ederiz.bu arada bide süpriz ve tesadüf bir maç daha kazanırsak ilk yarı bizim için çok büyük başarı olur ve 18 puana ulaşırız

azurri 17.10.2010 19:50

[QUOTE=karşıyakalı;660030]buca.konya ve kasımpaşayı yenersek 15 puan ederiz.bu arada bide süpriz ve tesadüf bir maç daha kazanırsak ilk yarı bizim için çok büyük başarı olur ve 18 puana ulaşırız[/QUOTE]

bilader ne güzel konuşmuşsun ağzından bal damlıyo ama bu yazdıkların keşke inandırıcı olsa yada kağıtta görüldüğü gibi basit olsa,kasımpaşa bu hafta 7 yedi bize gelr dayatır maç alır hiç belli olmaz bu işler bide zaten hedefmz 15.sıra olacaksa bu ve bundan sonraki senelerde bu takım düşsün gerçekten yoksa yakında bu sitede vefat eden snr krizi geçiren taraftar arkdşlarmzı kardeşlermzi okumak zornda kalıcaz..!!

xadox 17.10.2010 19:52

[QUOTE=mysuskunx;660019]hocam senden de deva bulamadık ne diyelim ne zaman bırakacaksın artık bırakta yönetim bir hoca getirsin ama takviye şart tabiiii[/QUOTE]

bu hocayida bu yönetim getirmedimi ?

sivaslitaner58 17.10.2010 19:53

bu adami kovun ama yeni teknik direktor iyi olsun soyle kulubunde buyuk is yapan bir isim olsun ama kim olacak?

bykaram 17.10.2010 19:54

hoca yeter gıt:mad: 8 macta 6 puan alıoruz aldıgın oyuncular da bı seye benzese ceyhun denılen herıf 6 tane serbest vurustan barajı gecmedı adamlar 3 serbes vurustan 2sını gol attı bı de cıkıp guzel oynadık dıosun sonuc olmadıktan sonra mukemmel oyna ne yazar senın oyuncun yoqken gıdıp keıtayı memmedı kadro dısı bırakıosun sen forvette ıbrahım sahınle pedrıele guvenıosan bız bu sene lıgın gol atamayan takımı oluruz yazık ya valla bu taraftara yazık sız ne yapıosanız yapın ama bu sıvasın mukemmel taraftarına yazık yeter artık İSTİFA GELSIN!!!

kolukisa 17.10.2010 20:01

Dostlar buyuk gecmis olsun ligin sonu gelmeden ilk dusecek takim beli oldu ne yazi ki [B]bu SIVASSPOR[/B],dost aci soyler Hollanda'dan saygilar.:mad::mad::mad:

mordumann 17.10.2010 20:04

görünen şu kasımpaşa ve biz düşmenin en büyük adayıyız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:03.