SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mehmet Yıldız özür diledi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30393)

SivasSpor.Com 18.10.2010 16:36

Mehmet Yıldız özür diledi

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/2138.jpg[/img][/url]

Sivasspor'da idmanda kavga ettiği takım arkadaşı Souleymane Keita ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan Mehmet Yıldız, camiadan özür diledi.
Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Ekim Çarşamba günü takım arkadaşı Souleymane Keita ile aralarında istenmeden yaşanan olayların kendisini derinden üzdüğünü kaydetti.

Mehmet Yıldız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bir anlık öfkeyle içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiçbir zaman arzu etmediğim ve onaylayamayacağım şeylere neden oldu. Büyük bir gurur, onur ve şerefle 10 yıldır formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım Sivasspor'da şimdiye kadar böyle bir olayla ismim anılmamıştır. Talihsizlik olarak nitelendirilecek bu olayla ismimin anılması beni derinden üzmüş ve yaralamıştır. Benim hayatımda çok farklı yeri olan ve olmaya da devam edecek Sivasspor formasını ve camiasını böyle bir üzücü olayla yalnız bıraktığım için öncelikle yönetim kurulundan, futbolcu arkadaşlarımdan ve büyük Sivasspor camiası ile Sivasspor taraftarlarından özür diliyorum.”

Öte yandan Mehmet Yıldız'a yönetim tarafından 150.000 TL para cezası verildiği açıklandı.Ayrıca Keita'nında yönetim tarafından 20.000 Euro'luk para cezasına çarptırıldığı açıklandı.

cılgınsivas58 18.10.2010 16:37

Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi

işallah affedilirsin be yıldızım sen olmazsan biz oynayamiyoruz

Ali Selim 18.10.2010 16:40

özledik seni kaptan buca maçında yerini al kayseri maçında gördük suarezi ve i,şahini senin yenir dolmuyor kaptan YÖNETİM AFFET

58DraG KinG58 18.10.2010 16:40

[COLOR="Blue"]AFFEDİRLER İNŞALLAH YİĞİDOLARIN YILDIZI SENSİZ OLMUYOR SİVAS OYNAYMIYOR HADİ ŞU MORALİMİZİ DÜZELT BE YİĞİDOM..[/COLOR]

sindy58 18.10.2010 16:42

sanada bu yakışırdı be kaptan aferin sensiz bir sivasspor yetim kalmış gibidir bizim için senin sivas için yaptıklarını unutmadık .unutmayacağız.unutturmayacağız sen küçüklüğünü yaptın top sende mecnun baba (sakın mesut denilenin dolduruşuna gelme lütfennnnnnnn)

Salim58 18.10.2010 16:42

[B]Özür dilemek erdemliktir.Mehmette hatasının farkına varmış ve özrünü dilemiş.Top yönetimde inşallah en kısa zamanda takımla çalışmalara başlar..[/B]

karşıyakalı 18.10.2010 16:43

[FONT="Arial Black"]mehmet yıldız sen hatanı anlayıp özür diledin .asıl özür dilemesi gereken yönetimden hiç ses yok.bu kötü gidişatın sebebi yönetimdir.ve asıl özür dilemesi gereken onlardır.döküntü topçuları bir araya toplayan bir yönetim işini yapmamıştır ve bütün kargaşaların sebebi
yönetimdir.en başta özür dilemesi gerekenler bu durumu başarısızlık olarak görmüyorlar ve çıkıp iki kelime etmiyolar taraftarı karamsarlıgfa iten asıl sebep de budur zaten herkes sorumluluk almaktan kaçınıyor ve suç ortada kalıyor.yönetim size sesleniyorum transfere harcamadıgınız paralar şimdi sizi bu durumdan kurtarmıyor demekki para biriktirmek yerine kaliteli oyuncular almak gerekiyormuş sizin anlamadıgınız tarafta bu.geçen yıldan ders aldık diye taraftarı kandırıp geçen yıldan daha kötü takım kuranlar...ÇIKIN VE TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEYİN [/FONT]

eyupkocak 18.10.2010 16:43

mehmet çok hırslı bi oyuncu bu da onda sinir yapıyor maçlarını takip edin anlarsınız ...mehmet affedilir bencee

sindy58 18.10.2010 16:52

evet şimdi sıra sizde sivas için mehmet yıldız şart ona yapılan bu çirkin davranıştan dolayı yönetim olarak sizler cıkın siz özür dileyin bakalım.O sivas ı hiç bir şekilde yalnız bırakmadı bırakmaz medyadan duyduk dimi günlErce konuşuldu transfer oldu olucak dediler o ne yaptı başkanım olmak üzere taraftarımı sivası seviyorum dedi mutluyum takımımda dedi bizi gururlandırdı eyyyyyy sivassporun yönetim kurulu şu durumu haketmiyo ben mehmet yıldız olsam asıl ben sizi affetmem

DoomsDay58 18.10.2010 16:57

İnşallah affedilir ve buca maçında ilk 11 de sahada olur

ykorkmaz 18.10.2010 16:57

SENSİZ SİVAS OLMUYOR... INSALLAH BUCA MACINDA SENI TEKRAR SAHADA GORURUZ...

karyola 18.10.2010 16:59

cezalar formalıte af edılmeme gıbı bır luksumuz yok kadro zaten dar

Bordobereli58 18.10.2010 17:27

sen herzaman her yerde bu takimin yegane kaptani ve bir parcasisin...

sana herzaman ihtiyac var bunu unutma

pover58 18.10.2010 17:28

özür dilemen hiç bişeyi halletmez sadece hatanı anlamışsın o kadar .giden puanlar geri gelmiyor düşme hattındayız bu camia bunu haketmiyor.çıkp adamgibi oynuyacaksan yönetim affeder yoksa hiçbir anlamı yok.iki senedir top oynamıyorsun kardeşimkayseri maçında takım futbol oynamıya çalıştı bence takımı sen bozuyorsun.1 kişi eksik oynuyoruz sen varken.biz eski m yıldızı istiyoruz yoksa geregin yok b uygun seni alır güle güle git yada oyna.

Turan 59 18.10.2010 17:43

Bu olay yaşanmasaydı.Ama olan olmuş.Özür dilemekte bir erdemliliktir.Yönetiminde Mehmet'i affetmesini bekliyoruz.

ready 18.10.2010 17:43

[B]burda özür dilemesi gereken mehmet degil yönetimdir nerde dandik adamları sivasspora alan yönetimdir mehmetin özür dilemesiyle giden puanlar geri gelecekse özür dilesin[/B]

sivasfutbol 18.10.2010 17:51

özürün kabul edilmiştir mehmedim takım kötü günler yaşıyor bunlar tabiki senide etkiledi çalışmaya devam et sivasspor taraftarı seni seviyor bunu bil yeter...

Del Piero 18.10.2010 17:54

büyük kaptan sanada bu yakışırdı helal olsun.. şimdi takımı sırtla ve sıralamada hak ettiğimiz yerlere taşı.. seni seviyoruz büyük kaptan... sen büyük sivassporun sembolü ve büyük kaptanısın..

kamo27 18.10.2010 18:04

biliyoruz mehmet sinirin s sporun düştüğüdurumdandır bu takım yeterlidir dedi hoca hocalığınıda yapamiyor senin yanına a2 yi verseler takımı bülent hocagibişaha kaldırırsın .özürün önderlik ve büyük erdemliktir saol

hatem 18.10.2010 18:07

gelde dümeni eline al artık bu işi başkaları yapamıyo reisss :D

yiğidokazım58 18.10.2010 18:09

Yiyelim 4 tane gol ondan sonra gel özür dile.

58DraG KinG58 18.10.2010 18:19

[QUOTE=yiğidokazım58;660469]Yiyelim 4 tane gol ondan sonra gel özür dile.[/QUOTE]

NAPSIN ADAM ALLAH ALLAH MAÇ BAŞLARKEN GİDİP BAŞKANA "BAŞKANIM RAHATSIZLIĞIMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM"Mİ DESİN ADAM ALLAHIM YARABBİM YA BİRAZCIK DÜŞÜN..:mad:

kiNgSiZe58 18.10.2010 18:22

yönetim mecbur affedicek. affetmeme gibi bir lüksü olamaz

karakocyakup58 18.10.2010 18:29

eger yönetimde mehmet yıldızı affetmiyecek biri varsa beni hiç küfüre zorlamasın direk istifasını versin..

noname87 18.10.2010 18:38

Olayı uzatmasınlar tatlıya bağlasınlar keitada hatası varsa kabul etsin büyütmesinler bu tür olaylarla vakit kaybetmeyelim şu durumdan nasıl kurtulabiliriz onun çaresini bulmamız lazım

phenom58 18.10.2010 18:40

İnşallah affedilir

50sekiz 18.10.2010 18:43

[B]yeni hoca gelmeden affedilecegini sanmiyorum.[/B]

yigido selo 18.10.2010 18:44

adam gibi adam mehmet yıldız helal olsun sana takımının başına dön büyük kapdan

yiğidokazım58 18.10.2010 19:05

[QUOTE=58DraG KinG58;660480]NAPSIN ADAM ALLAH ALLAH MAÇ BAŞLARKEN GİDİP BAŞKANA "BAŞKANIM RAHATSIZLIĞIMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM"Mİ DESİN ADAM ALLAHIM YARABBİM YA BİRAZCIK DÜŞÜN..:mad:[/QUOTE]

Özür dilenecek duruma düşmeyecek! Sen orasını düşün. Bir anlık sinirine yenik düşüp takımı yalnız bırakmayacak!! ;)

subasi29 18.10.2010 19:06

[B]Iste Buyuk Kaptan Olmanin Erdemligi Budur,Kendini Bilmek ! Sen Yaptigin Hatayi Fark Ettin,Birde Baskalari Farkina Varsa[/B]

kadirakin58 18.10.2010 19:17

büyüklük edip keita'dan da özür dileseymiş..

01011984 18.10.2010 19:31

Hic kusura bakmayin ama hic birinize katilmiyorum!
Herhalde siz olayin farkinda degilsiniz!

Sen adamla tartis, sonrada git yumruk at
o yetmemis gibi idmandan sonra tekrar döv,
ondan sonrada gel özür diliyorum yönetimden arkadaslarimdan de,
neden yönetim aciklama yapmiyor, neden olan bitenleri anlatmiyor kimse,
acaba bu olanlari baska bi futbolcu yapsa, böyle gizli sakli kalacakmiydi?

Hic kusura bakmayin!
Sende Mehmet Bey, cezani cekeceksin!
Keske KEITADAN ÖZÜR DILEDIM deseydinde, az biraz gözüme girseydin!

Ama Buca macina kadarda affedilirsen hic sasma, bu Hocaylan bu Yönetimlen..

Ne seninle yeniyorduk nede sensiz, bu demekdirki,
bize YENI TRANSFERLER lazim, bize YENI HOCA lazim!

Bukadar! Saygi duyarsiniz, duymazsiniz, size kalmis,
ama benim GÖRÜSÜM BUDUR!

Eyvallah!

YİGİDOKENTLİ 18.10.2010 20:16

Yaziklar olsun mehmet gibi adama yapilirmi takimda yüregiyle tek oynayan adam gecen sene mesüt bakkalmi bizi ligde koydu mehmet yildiz gol atti biz ligde kaldin gecen hafta antepsspor maçinda mesüt hoçami gol atti bir puani aldik keitada güzel oyuncu ilk 11 oynayacak oyuncu mesüt hoça biraksin bu ayaklari istafa etsin takimi kariştirmaya başladi.

:cool: 18.10.2010 20:17

Hepinizde var bi dengesizlik ya,dur bakalım.

:cool: 18.10.2010 20:18

Hazır elinide kaldırmışken sıra dayağı çekeydin.Tek ihtiyacımız olan oydu bence.

YİGİDOKENTLİ 18.10.2010 20:18

Yaziklar olsun mehmet gibi adama yapilirmi takimda yüregiyle tek oynayan adam gecen sene mesüt bakkalmi bizi ligde koydu mehmet yildiz gol atti biz ligde kaldik gecen hafta antepspor maçinda mesüt hoçami gol atti bir puani aldik keitada güzel oyuncu ilk 11 oynayacak oyuncu mesüt hoça biraksin bu ayaklari istafa etsin takimi kariştirmaya başladi.

bulutbey27 18.10.2010 20:25

çok lazımdı sanki sivassporun hiç kimseye iytiyacı yok bence yıldız varken ne yaptı sanki ondan önce maçmı kazandıkta sensiz olmuyor diyorsunuz o varkende yokkende atabildiğimiz kaza golü başka yok işte gücümüz bu kadar ne memo ne de başkası tek başına kurtaramaz bizi kurtarırsa inanan ve hırslı bir hoca kurtarır

bulutbey27 18.10.2010 20:27

[QUOTE=01011984;660519]Hic kusura bakmayin ama hic birinize katilmiyorum!
Herhalde siz olayin farkinda degilsiniz!

Sen adamla tartis, sonrada git yumruk at
o yetmemis gibi idmandan sonra tekrar döv,
ondan sonrada gel özür diliyorum yönetimden arkadaslarimdan de,
neden yönetim aciklama yapmiyor, neden olan bitenleri anlatmiyor kimse,
acaba bu olanlari baska bi futbolcu yapsa, böyle gizli sakli kalacakmiydi?

Hic kusura bakmayin!
Sende Mehmet Bey, cezani cekeceksin!
Keske KEITADAN ÖZÜR DILEDIM deseydinde, az biraz gözüme girseydin!

Ama Buca macina kadarda affedilirsen hic sasma, bu Hocaylan bu Yönetimlen..

Ne seninle yeniyorduk nede sensiz, bu demekdirki,
bize YENI TRANSFERLER lazim, bize YENI HOCA lazim!

Bukadar! Saygi duyarsiniz, duymazsiniz, size kalmis,
ama benim GÖRÜSÜM BUDUR!

Eyvallah![/QUOTE]

sonuna kadar haklısın bende katılıyorum sana arkadaş

eyuphulagu 18.10.2010 20:41

Benim anlayamadığım bir şey var;Olay bundan 4-5 gün önce oluyor ve M. yıldız kardeşim ne hikmetse Özür dilemek için 5 gün bekliyor sonrasında aynı siyasi parti liderleri gibi yazılı bir açıklama yapıyor ve özür diliyor...Nasıl sivasspor M. Yıldız'a muhtaçsa M. yıldız'da işinin gereği sivasspora muhtaç...Benim gönlümden geçen M. Yıldız'ın kameraların karşısında tüm sivas halkından,yönetimden,futbolcu arkadaşlarından ve bilhassa ism vererek Keita'dan özür dilemesini beklerdim.M. yıldız gibi Sivassporun kaptanlığına ve milli takıma kadar yükselmiş bir futbolcu inşallah bu olaydan bir ders almıştır...Kimse SİVASSPORDAN BÜYÜK OLAMAZ...HERKES GELİR GİDER AMA SİVASSPOR HER ZAMAN KALICIDIR VE DİMDİK AYAKTA OLACAKTIR...

01011984 18.10.2010 20:53

cok sükür anlayanlarda var benim gibi düsünenlerde var.. bulutbey ve eyuphulagu tesekkür ediyorum..!! eyvallah hemserilerim!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:34.