SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Federasyona başvuruyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30407)

SivasSpor.Com 19.10.2010 16:28

Federasyona başvuruyoruz!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/fikret.unsal.sivasspor.jpg[/IMG]

Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, 4-1 kaybettiğimiz Kayserispor maçında Cüneyt Çakır'ın kural hatası yaptığı gerekçesiyle maçın iptali için
federasyona başvuracaklarını dile getirdi.

Eski futbol hakemlerinden İsmail Dursun Kayserispor'un 28. dakikada kornerden gelen golünde hakem Cüneyt Çakır'ın 8. kuralda ihlal yaptığını söyledi.

Korner kullanılmadan önce Kayserisporlu futbolcu Alexandre ile Sivassporlu futbolcu Ivanov arasındaki mücadelede faul olduğunu iddia eden Dursun, Sivasspor'un mağdur olduğunu ifade etti.

Bursaspor maçında yanlı bir yönetim gösterdiğini dile getirdikleri hakem Cüneyt Çakır'ın Kayserispor maçına da verildiğine anlam veremediklerini söyleyen Ünsal, " Sivasspor Bursaspor maçından sonra Cüneyt Çakır ile ilgili bir açıklama yaptım. Bu açıklamamda henüz sezonun başı olduğunu, bu tür hataların Türk futbolunun kaldıramayacağını söyledim. Ligin son haftalarında bağırmanın anlamsız olduğunu belirttim. Bizin Bursaspor maçının ilk yarısını özellikle bilenler bir seyretsin. Özellikle 45. dakika içerisinde olan olayı bir seyretsinler. Orada bizim futbolcumuz Cihan ceza sahası dışında topa vuruyor 45. dakika henüz skorboard durmamış. Tam şutumuz kaleye giderken düdüğü çalıyor ve ilk yarıyı bitiriyor. İlk yarıda hataları var, gol atıyoruz vermiyor. 3-0 bitirebileceğimiz bir ilk yarıyı biz 0-0 bitiriyoruz. Bütün futbolcularımız hakemin etkisi altında kalıyorlar. Hakem yanlı bir yönetim içerisinde. Bu hakem FİFA hakemiymiş. İsterse Dünya Kupası final maçını yönetsin biz bizim maçlarımıza bakarız. Bu açıklamamız bazı yerlere gitmedi ki galiba Kayserispor maçına da aynı hakemi gönderdiler.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın maçta kural hatası yaptığını ve gerekli yerlere başvuruda bulunacaklarını söyleyen Ünsal, Çakır'ın Anadolu'da futbol katliamı yaptığını iddia ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Aynı hakem yine aynı hataları Kayserispor maçında da yaptı. Buna hata mı deriz, bilerek mi deriz bilemiyorum. Bunu nasıl değerlendirilmesi gerektiğini federasyonun yetkili kurullarına bırakıyorum. Kayserispor maçında Kayseri'nin kaydettiği birinci golde çok ciddi bir kural hatası var. Bu kural hatasını şuanda bu işi bilen hakem hocalarımıza incelettiriyoruz. Bütün görüntüleri gönderdik. Zaten seyreden hakem hocaları da bizi uyardılar. Burada ne oluyor? Kayserispor 27. dakikada bir korner atışı kazanıyor. 28. dakikada Kayserispor'a korner atışını kullandırıyor. Hakem işaretini veriyor, futbolcu topa vuruyor, top ceza sahası içindeyken hakem düdük çalıyor. Biz orada ne bekliyoruz? Ya bizim aleyhimize bir penaltı bizim futbolcumuz faul yaptıysa ya bizim lehimize bir faul atışı Kayserisporlu futbolcu bir faul yaptıysa. Ya da hakem atışı ile başlar diye düşünüyoruz. Hakem öyle yapmıyor Kayserispor'un 5 numaralı futbolcusunu çağırıyor faul yaptın diye ikaz ediyor. Ve herkesi şaşırtan bir şekilde korner atışını tekrar ettiriyor. Böyle bir şey olamaz bu kural hatasıdır. Gelelim bizim yediğimiz ikinci gole. Yine sağ taraftan akınımız var. Bizim futbolcumuzun rakip futbolcuyla hiçbir teması yoktur. Oradan bir faul icat ediyor. O faulden de biz ikinci golü yiyoruz. Biz bu hakemlerle nereye kadar gideceğiz? Ben sayın federasyon başkanımıza buradan soruyorum. Lütfen tedbirlerini alsınlar. Televizyonları gezerek övdükleri Avrupa'da bir maç yönetmiş diye göklere çıkarttıkları Cüneyt Çakır maalesef Anadolu'da futbol katliamı yapıyor. Bundan da herkesin haberi olsun. Biz bu şikayetlerimizi dile getireceğiz. Biz gerekli başvuruyu yarın öğlene kadar federasyona yapmış olacağız."

Kaynak: Sivasspor

turks 19.10.2010 16:40

Cevap: Kural Hatasi Iddiasi

Kural hatası var diyelim maç yeniden oynanacak farzet ne yapacaksınız yenecekmıyız bu sefer 4 olmazda 3 yeriz belki o zamanda sanki çok güzel bi futbol oynuyoruzda kural hatasının arkasına sığınıyoruz

KaNgAlLıYiGiDoO 19.10.2010 16:44

Kural hatasının arkasına sığınılmaz. Varsa eğer hata maçın tekrarı gerekir. Arkasına sığınılacak birşey değil bu hakkını istemek. Yenilmenin sebebi kötü oyun değil. Kural hatasıyla ve faulle atılan 1. gol Faul olmadan faul verilerek duran toptan ikinci golll daha ne olsun buyur sen konuş...

58akif34 19.10.2010 16:45

bu sezon hakem hatalarından cok puan kaybettık fakat bu macı kaybetme sebebımız bu degıl futbolculara cok yuz verılmıs mehmet macta kendı hatasından yok hayrettın sıvas bız olmadan bır hıc der gıbı ılk dakıkalarda sakatlanıyor bence uzun zamandır takım olarak cok hata yapıyoruz kasarlanmıs futbolcuları gondermemız yerıne ıyı futbolcular almamız lazım fakat bunu yavas yavas yapmamız lazım hepsını aynı anda gondermemelıyız buda hata olur

KaNgAlLıYiGiDoO 19.10.2010 16:45

Bu cüneyt Çakır bursa maçında neler yaptı unutmayalım... Ve bunları maçtan öncede yazmıştım Cüneyt çakıra rağmen yenmek zor dieee

equl58 19.10.2010 16:46

sayın basın sözcümüz haklı orda kural hatasının babası var hakeme soruyorum kulanılmış ve kayserili oyuncuyu uyarıyosun neden bizim lehimize serbest vuruş vermiyosunda tekrarlatmıyosun kuralı bu bunu atladı ve gol oldu sonrada 10-15 dk onun etkisinde kaldı ve hep bizim lehimize çaldı bunu göz ardı etmeyelim arkadaşlar yazarkende hain sivaslılar gibi yazmayın adam yazmış tekaralansa ne olur diye ne olur senin gibi hainlere kapak olur hakımızı her zamn aramalıyız gerekirse sinekten yağ cıkarmalıyız bunu gerçek düşünen insanlar yorum yazzsın kulaktan dolma işi bilmeyen sanal sivaslılar yazmasın !!!!!!!!;)

kiNgSiZe58 19.10.2010 16:49

her mactan sonra hakeme yüklenmek mantiksiz !!!!! sayin fikret bey!

turks 19.10.2010 16:50

[QUOTE=equl58;660780]sayın basın sözcümüz haklı orda kural hatasının babası var hakeme soruyorum kulanılmış ve kayserili oyuncuyu uyarıyosun neden bizim lehimize serbest vuruş vermiyosunda tekrarlatmıyosun kuralı bu bunu atladı ve gol oldu sonrada 10-15 dk onun etkisinde kaldı ve hep bizim lehimize çaldı bunu göz ardı etmeyelim arkadaşlar yazarkende hain sivaslılar gibi yazmayın adam yazmış tekaralansa ne olur diye ne olur senin gibi hainlere kapak olur hakımızı her zamn aramalıyız gerekirse sinekten yağ cıkarmalıyız bunu gerçek düşünen insanlar yorum yazzsın kulaktan dolma işi bilmeyen sanal sivaslılar yazmasın !!!!!!!!;)[/QUOTE]

gözlerini bi açda takımın oynadığı oyuna bak maçda kaç tane atağın var ona bak bi topunu oyn asonra kural hatasına bak

üçyıldız58 19.10.2010 16:52

gündemi değiştirmede ,aziz yıldırımı geçtiniz geçin böyle ucuz işleri
kurduğunuz takım bank asya ayarında takım sizde amatör kulup yöneticisisiniz

equl58 19.10.2010 16:53

turks senin yaşın kadar ben top oynadım ben bu takımın 3 . lig ve 2. lig maclarınıda izledim herzamn gittim siz oraları bilmezsiniz siz anadan doğma süperlig ci oldunuz siz dedğim gibi gecek sivaslı değilsiniz gercekçi düşünmekse maçı izledinmi 1. golu attık ve net 2 tane kacırdık sonrada hakem bizi yaktı laf olsun diye yazma!!!

50sekiz 19.10.2010 16:55

[B]
Her mac sonrasi hakem deyip duruyorsun.
Düseceksekte sempati toplayip düselim.
Butür aciklamalarin amaci bir sonraki macta hakemi etki altina almaktir...
[/B]

turks 19.10.2010 16:56

[QUOTE=equl58;660785]turks senin yaşın kadar ben top oynadım ben bu takımın 3 . lig ve 2. lig maclarınıda izledim herzamn gittim siz oraları bilmezsiniz siz anadan doğma süperlig ci oldunuz siz dedğim gibi gecek sivaslı değilsiniz gercekçi düşünmekse maçı izledinmi 1. golu attık ve net 2 tane kacırdık sonrada hakem bizi yaktı laf olsun diye yazma!!![/QUOTE]

ALLAHIMA yemin olsun ki bende çok izledim 3.lig maçını 2.lig maçını bilmeden hakkımda yorum yapmak haddin değildir senin nerden biliyorsun izlemediğimi hatta sana şunu söleyim hiç unutmam aklımdadır hep 3.ligde şampiyon olduğumuzdada hava yağmurluydu 2.ligde şampiyon olduğumuzdada hava yağmurluydu yeter sanırm buda sana:rolleyes:

equl58 19.10.2010 16:58

üçyıldız58!!!!!
1- bursa macı mac ortada gidiyo mehmet 100 de 100 lük posizyon hakem topsuz alanda faul çalıyo!
2- antep macı golumuz verilmiyo cihan kaleciyle başbaşa ofsayt sonra ceyuh gole gidiyo alakasız bir ofsayt
3-kayseri macı izledğiniz

daha ne diyelim hakemin bir oyuna etkisi daha nasıl olur bunlara tamam diyeceğiz senin gibilere haklısın bank asya bile fazla gercek tarftar olun taraf olmayın ltf bu takım bizim

50sekiz 19.10.2010 17:06

[B]arkadaslar gecin su hakem ayaklarini ya.
ben yillardir futbol izlerim.
hakem hatalari hep olmustur ve olacaktir.
bugün bize yapilir yarin baska takima.
sezon sonu hakem hatasindan alinan ve kaybedilen puanlar 3 asagi 5 yukari aynidir.
antalya macinda da antalyanin bir golü güme gitti.
yani olaylara atgözlügü ile bakmamak lazim.
ben objektif bakiyorum ve süper ligde her maci izliyorum.
türkiyede yönetimler basarisizlikta hep ilk önce hakeme yükleniyorlar..
sapkalarini önenü alip biz nerde hata yaptik diyen hic yok.
tas gibi takim kurduk diyenler simdi hesp versin.[/B]

01011984 19.10.2010 17:19

BU ADAM COK KOMIK YA!

................... :mad:

karyola 19.10.2010 17:30

aman ha tekrar falan edılmesın ıtıraz da etmeyın artık farklı yenılgılerden bıktık

DoomsDay58 19.10.2010 17:37

Tamam hakem hatasına sığınmak doğru değil belki ama biz o golü yemeseydik bu maç 4-1 bitmeye bilirdi bunuda unutmamak gerekir

MMK 19.10.2010 17:39

ASIL HATA SİZİN GİBİ SİVASSPOR YÖNETİCİSİ OLMASI

Holigann 19.10.2010 17:47

Maç tekrarlansa ne olacak bu ruhsuz 11 ile? Ne değişecek?Ben Fikret Ünsal'a kızmıyorum bu konuda çünkü sezon başından beri hakemlerce katledildiğimiz bir gerçek! Ama bu takımda insana ışık vermiyor ki be kardeşim çıkıp gür sesle açıklama yapayım.Böyle bir ortamda kimse basın sözcüsünün açıklamasını ciddiye almaz,çoğunluk da bunu bahanelerın ardına saklanmak gibi algılar doğal olarak.Maçta kural hatası cidden varsa çok kritik bir yerde olmuş,maçın kaderini etkilemiş hakem gerçekten kural hatasıysa!
Zaten hakem hatalarına alıştık o bambaşka birşey,hakkımızın yenmediği haftalarda da cıkıp acıklama yapmalıyız bu hafta hakkımız yenmedı,bu ıste bır tuhaflık var gıbılerınden!:)

KaNgAlLıYiGiDoO 19.10.2010 17:48

Asıl hata Sivasspor'un menfatlerinin svunalmasını hazmedemeyen Sizin gibi Sivasspor taraftarının olması...

equl58 19.10.2010 17:51

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;660810]Asıl hata Sivasspor'un menfatlerinin svunalmasını hazmedemeyen Sizin gibi Sivasspor taraftarının olması...[/QUOTE]

eyvallah kardeşim benim tarftar olun diyorum TARAF olmayın diyorum yazanların çoğu kulaktan dolma yazıyolar bildikleri yanıldıklarına yetmez!!!!

Holigann 19.10.2010 18:11

Fikret Ünsal yapması gerekeni yapmış,bende dahıl herkez mac tekrarının yenı bır mağlubıyetten baska bıseye yaramayacagını bılsek de adam yapması gerekenı yapmıs bu da bır gercek. [COLOR="Red"]aramızdan bazıları fıkret unsalla ılgılı konu gordumu haklımı haksızmı demeden saldırıya gecıyor[/COLOR],cunku kendısıne karsı taraftarların cogunlugunu tahammulu kalmadı.ben de sevmıyorum,gorevını ona yakıstıramıyorum ama burada haklı.

mühendisburak58 19.10.2010 18:14

kafamda saç kalamdı bırakın kurlaı muralıda takımı düzeltmek için çare bulun.sonrada tarftar sivassporu nedne sevmiyor diyorsunuz 2 senedir kafamda saç koymadınız lan.

ccey 19.10.2010 18:14

Tamam takım iyi değil ama, bursa trabzon, antep ve kayseri maçında ciddi hatalar oldu, antepte gol verimedi, kayseride bal gibi faul verilmedi

mühendisburak58 19.10.2010 18:20

sivasspor 4 takımdan başka ligde toplamda averajı + olan 2 takımdan biriydi biri sarıyer diğeri sivastı sayenizde averaj takımı olduk ykaında toplamımzı eksi bile olur.belkide olmuştur.

üçyıldız58 19.10.2010 18:22

[QUOTE=equl58;660790]üçyıldız58!!!!!
1- bursa macı mac ortada gidiyo mehmet 100 de 100 lük posizyon hakem topsuz alanda faul çalıyo!
2- antep macı golumuz verilmiyo cihan kaleciyle başbaşa ofsayt sonra ceyuh gole gidiyo alakasız bir ofsayt
3-kayseri macı izledğiniz

daha ne diyelim hakemin bir oyuna etkisi daha nasıl olur bunlara tamam diyeceğiz senin gibilere haklısın bank asya bile fazla gercek tarftar olun taraf olmayın ltf bu takım bizim[/QUOTE]

gardaş senin elinde terazimi var kantarmı var veya sen mümeccinmisin kimin gerçek taraftar olduğunu kimin olmadığını nasıl anlıyorsun
mesela bende sendeki yetenekler yok bir anlatda bilelim sen sivasspor için ne yaptın

karakaplan58 19.10.2010 18:23

Cevap: Ünsal:Federasyona başvuracağız

TAKIM BITMIS ONUN CARESINE BAKIN

58_babacan_58 19.10.2010 18:31

HER MAÇIN SONUNDA HAKEMLERİ ELEŞTİRMEKTEN VAZGEÇİN ARTIK,ONURUMUZLA ŞEREFİZMİZLE GALİP GELİYORSAK,ONURUMUZLA ŞEREFİMİZLEDE MAĞLUP OLURUZ ONU BUNU SUÇLAYARAK DEĞİL

58DraG KinG58 19.10.2010 18:39

[B][I][FONT="Comic Sans MS"]NOLACAK ŞİKAYET ETTİĞİNDE SANKİ MAÇI İPTAL EDECEKLER FARZEDELİM İPTAL EDİP YENİDEN YAPACAKLAR TAKIMDA MORAL KALMAMIŞ YİNE YENİLMESİNİMORALİ -YE KADAR İNDİRMEYİMİ İSTİYON ALLAH ALLAH!!!![/FONT][/I][/B]

58_babacan_58 19.10.2010 18:39

[B][CENTER][COLOR="Red"]FİRET ÜNSAL, MESUT BAKKALIDA AL GİT BU TAKIMDAN BERABER MESUT OLURSUNUZ İNŞALLAH ...![/COLOR][/CENTER][/B]

karşıyakalı 19.10.2010 18:40

hakkımızı aramak zorundayız şimdiye kadar hakemler yüzünden kaç puanımız gitti .centilmenlik falan hikaye aglamayana meme yok çıkacaksın bar bar bagıracaksın hatta rest çakeceksin federasyaona hakem kuruluna yeter artık sivasspor sahipsiz degildir diyeceksin.medya kuruluşlarında hakemlere hakaret edeceksinki hakkını alabilesin yoksa susarak milli maçlarda hakemi şikayet ederek hakkını alamazsın

Caner POLAT 19.10.2010 18:50

Cevap: FEDERASYONA BAŞVURUYORUZ

[B][COLOR="Green"]Üstad gene konuşmuş.[/COLOR][/B]

KaNgAlLıYiGiDoO 19.10.2010 18:56

Bu gereksiz yorumlarınızı okudukça sizlere gülüyorum.
Bu maçta kural hatası var deniyor destek olup maçın tekrarını istemek yerine;
Bu takım şöle, bu yönetim böle, Takımımıza sahip çekmamız gerekirken nelerle uğraşıyosunuz...
Anlamıyorumki bu yönetim sizlere ne güzel günler yaşattı bumudur karşılığı...

KaNgAlLıYiGiDoO 19.10.2010 18:57

Başarıyı bi yönetim tadtırdı şimdide KÖTÜ yönetim
YÖNETİM İSTİFA diyerek eline sağlık diosunuz aferin sizi gibi
sözüm ona ''taraftarlarımıza''

SempaticH 19.10.2010 18:58

tamam hakımızı arayalım güzel takip etmekde güzel ama senin takımın çokmu iyi oynuyorda hakem hatalarını takip ediyorsun takımını niye takip etmiyorsun başkan bu takımı bu hale getirenleri niye takip etmiyorsun niye bu taransferlerin yanlış olduğunu takip etmiyorsun neden başkan neden??????

Holigann 19.10.2010 19:01

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;660873]Bu gereksiz yorumlarınızı okudukça sizlere gülüyorum.
Bu maçta kural hatası var deniyor destek olup maçın tekrarını istemek yerine;
Bu takım şöle, bu yönetim böle, Takımımıza sahip çekmamız gerekirken nelerle uğraşıyosunuz...
Anlamıyorumki bu yönetim sizlere ne güzel günler yaşattı bumudur karşılığı...[/QUOTE]

Hop bilader orada duracaksın!Millet takımına sahip çıkıyor sen orasını merak etme,dogru gordugunu savunup yalnıs gordugunu elestırıyor! Burada yorum yazanlardan kımın ne kadar taraftar oldugunu,kımın kulube ne kadar katkısı olup olmadıgını bılmeden,boyle genellemeler yapamazsın!
Yönetimin işi güzel günler yaşatmak ve işini yapmalı,iyi günlerde helal olsun yönetim dendiğinde sıkıntı yoktu mesele yoktu,şimdi taraftar hesap sormak istediğinde bıdı bıdı mı yapmış oluyor!

musa3458 19.10.2010 19:02

o maçta kural hatası var evet o futbolla kayseri bize az attı bizim oyuncular coban sahada ne işleri var bunların hepsi hata

KaNgAlLıYiGiDoO 19.10.2010 19:06

O zaman birader yanlışlara dur demeleri için olumlu eleştir kişiler değil kurumlar zarar görür. Burdaki kurum Sivasspor oluyor....
Sivassporu koruyalım olumlu eleştiride bulunalım TAKIM KÖTÜ TEKRARLANSA NE OLACAK DENİRSE bişey olmaz zaten merak etme...

aldair 19.10.2010 19:08

bizans oyunu bunlar,
transfer sezonunda iyi futbolcu aldınızda cüney çakırmı engel oldu,birde böyle çıkıp konuşup sivassporu antipatik hale getirme,gücümüz yetmedi adamlar öyle veya böyle yendi işte.maç tekrarlansa neolacak gene yenerler bizi.anlamadığım nokta sa-yın ünsal siz hala neden zayıf bir takım kurduğunuzu transfer yapmadığınızı kabullenmiyorsunuz.ettik bi halt bari böle laf cambazlıklarıyla geçiştirelim diyorsanız hadi bir nebze anlarımda eğer hala şapkayı önünüze koyup düşünmeden,hala kendinizi inandırarak yapıyorsanız durum sahiden çoook vahim.sen dünya kupasında oynayan bir kaleci ve stoper alacağız demiştin,seni dinleyen yerel basın mensuplarınada bir sitemim var. niye sana birisi sormuyor; letonya dünya kupasında hangi gruptaydı,ramoviç dünya kupasında hangi maçlarda forma giydi,tshabalala nerde,kamanan ceza aldığında transfer sezonu bitmemişti,neden forvet almadınız,şimdi at çiftliği kuruyorsunuz at çiftiliği kuracağınıza bir futbolcu dahi transfer etseniz iyi olmazmıydı sa-yın ünsal diye?

Holigann 19.10.2010 19:10

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;660883]HOP o zaman birader yanlışlara dur demeleri için olumlu eleştir kişiler değil kurumlar zarar görür. Burdaki kurum Sivasspor oluyor....
Sivassporu koruyalım olumlu eleştiride bulunalım TAKIM KÖTÜ TEKRARLANSA NE OLACAK DENİRSE bi B.K olmaz zaten merak etme...[/QUOTE]

O dediğin tamamen yalnış,eleştirinin olmadığı yere,hesap sorulmayan yere kurum denmez çiftlik denir! Burada taraftar olumlu eleştirilerde yapıyor,olumsuzda kım ne dusunuyorsa onu söyleme hakkına sahiptir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:08.