SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Keita'ya meydan dayağı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30412)

SivasSpor.Com 20.10.2010 05:25

Keita'ya meydan dayağı!

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/504.jpg[/img][/url]

Sivasspor'da Mehmet Yıldız ile Keita arasındaki kavgayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
İki futbolcunun kadro dışı bırakıldığı olayda [B]Sedat, Hayrettin ve Abdurrahman’ın[/B] da Malili oyuncuyu yumruklayanlar arasında olduğu belirtildi. Yönetimin gelişme üzerine bu üç futbolcuya da 100’er bin TL para cezası verdiği öğrenildi.

Kaynak:Fanatik

Öte yandan Mehmet Yıldız'a yönetim tarafından 150.000 TL para cezası verildiği ,ayrıca Keita'nında yönetim tarafından 20.000 Euro'luk para cezasına çarptırıldığı daha önce açıklanmıştı.

GuVeN 20.10.2010 05:34

Cevap: Keita'ya meydan dayağı!

Buyur buradan yak! Bu sezon bitiminde demek ki bu kardeşlerin bu klüpten gönderilmesi şart oldu!Burası asker ocağı değil ki devrecilik yapılmasına izin verilsin,ne yalan söyleyeyim bu ismi geçen bütün isimlerden benim gönlüm geçti!Bu sezonun kazasız belasız atlatılmasının ardından bu isimlere teşekkür edilmesi ve ilişiğin kesilmesi gerek bence. Takımın yavaşdan kabuk değişmesi gerekiyor.Tabi bunlar benim kafamdan çıkan sözler. Yönetim bu işin bütün ayrıntısını biliyor,nasıl hareket edilmesi gerektiğini benden daha iyi bildikleri de kesin..

Bulut@ğlu 20.10.2010 05:45

takımın kare asları bunlar 2 sezondur SİVASSPOR için futbol oynamayan oynarmış gibi yapıp takıma zarar veren isimler 2 sezondur ne apdurrahman ne sedat ne hayrettin nede metmet yıldız adam gibi futbol oynamıyorlar

Salim58 20.10.2010 06:48

[B]Gücü gücü yetene demişler güç denemesi yapmışlar.Yazıklar olsun sizlere.

Kadron geniş olacak bunların topunu yollayacaksın.[/B]

stain 20.10.2010 06:59

:mad:keita gibi topçun var dayak at vede para cezası kes

hemen empati yapalım ben olsam hem yedek bekleyip (kadroya dahi bazıları tarafından alınmayıp)oynatılmazsam üste birde para cezası alırsam bu takıma düşman olur vede çıktığım maçlarda dahi oynamayıp bonservisin elime verilmesini beklemezsem en adiyim

keitayı cezalara çarptıran yönetim kaç haftadır fark yiyen takımada bir ceza kesse hiç fena olmaz

yigido yakup 20.10.2010 07:06

eger bu olayin asli varsa biz nekadar korkak insanlari kahraman ilan etmisiz onlari ne kadar yüceltmisiz bizlere yazikki yazik.

Rallim58 20.10.2010 07:10

[B]Bu isimleri, olayın akabinde duymuştuk. Ancak gözlerimle görsem inanmam diyeceğim isimlerin olmasına çok üzüldüm...

Keita'nın "misafir" olduğu unutulmuş olsa gerek...

Çünkü Türk milleti misafirperverdir...[/B]

58akif34 20.10.2010 07:34

bu haber doğru ise cok buyuk yanlış yapılmıstır ben dun hayrettın yalandan yattı dedım cogu karsı cıktı bır bakalım bunların bıze bu sEzon ne faydaları oldu hatrettın devamlı sakat yattı mehmet 7 haftada 1 gol attı abdurrahman iyiydi sedat malum o kutsal formayı yırttı kararı mesut hocaya degıl taraftara versınler bu kadar terbıyesızlıgın cezası 100 bın olmaz

Ahwettt 20.10.2010 07:34

Yazzıklar olsun, ne olursa olsun Dilimizi bilmeyen yabancı bir futbolcuya bunun yapulması çok ayıp, Eğer bir suçu var ise toplanarak gidin yönetimle konuşun. Siz Sanko ynadığınız futbolla Sivasspora çok yardımıc oldunuzda geriye bunu yapmak kaldı

SEVDAMSIN58 20.10.2010 07:34

hiç kimse demiyorki sebebi ney birde onu açiklasinlar sonra bakalim

berduh 20.10.2010 07:58

[QUOTE=SivasSpor.Com;661061][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/504.jpg[/img][/url]

Sivasspor'da Mehmet Yıldız ile Keita arasındaki kavgayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
İki futbolcunun kadro dışı bırakıldığı olayda [B]Sedat, Hayrettin ve Abdurrahman’ın[/B] da Malili oyuncuyu yumruklayanlar arasında olduğu belirtildi. Yönetimin gelişme üzerine bu üç futbolcuya da 100’er bin TL para cezası verdiği öğrenildi.

Öte yandan Mehmet Yıldız'a yönetim tarafından 150.000 TL para cezası verildiği ,ayrıca Keita'nında yönetim tarafından 20.000 Euro'luk para cezasına çarptırıldığı daha önce açıklanmıştı.[/QUOTE]

[B][COLOR="green"]4 kişilik ekip. hemen aklıma geçen yıl geldi. muhsin hocayla iyi başlamış. en önemli 3 rakibimiz olan denizli ve manisayı içerde yenmiş ve diyarbakırdan da deplasmanda 1 puan almıştık. 3 hafta peş peşe idi. ama ne olduysa ondan sonra takım tamamen durdu.

şimdi de 4 kişiyi duyunca acaba takımda gruplaşmamı var diye aklmıa geliyor. umarım yanılıyorumdur.[/COLOR][/B]

teknik 20.10.2010 08:03

takımın ekeleri belli oluyor demekki.düşünmeden hemen devre arasını bile beklemeden patronu göstermek lazım.Futbolculukları,kaliteleri mevzu değil.önemli olan takıma katkıları ve zararaları.şuandan çok zararlılar.sebeb ne olursa olsun.kimse grup oluşturup birilerini cezalandıramaz.takımda ceza yetkisi hoca ve yönetimindir.krallık taslayanlar ancak yolcu olur.alternatifmiş,giderse ne olurmuş bunlar hikaye.hemen beklemeden 4 futbolcu kadro dışı kalmalı.devre arasında eksiklere göre takviyeler yapılmalı.yoksa takım olamayız.takım olamazsak düşmek kaçınılmaz olur.

teknik 20.10.2010 08:16

Aynı oluşum iyi hatırlayın Bülent Albayrak hocanın 2. gelişinde vardı. İlyas Tüfekçi gelince kaptan Caner, kaleci Apo, santfor Emin ve Sinan'ı kadro dışı bırakmıştı.

Sonra ne oldu? Hayrettin, Muhammed Kuzu, Mehmet Yıldız kadroya girdi ve devre arası takviyelerle ligde kaldık. Muhammed Kuzu Samsun'spora (süperlige) gitti. Ötekiler yıldızımız oldu.

Şimdi de aynısı lazım. Ben bu teklifi bu olay açığa çıkmadan, geçen sene de yapmıştım.

[COLOR="Red"]Hoca yiyen takımı, yönetim yemezse, futbolcu takımı yönetirse, o zaman bu takımdan bir numara olmaz.[/COLOR]

Muhsin hocayı yediler. Şimdi Mesut hocaya niyet ettiler.

İyilikten maraz doğar. Zarar vereni atmazsan dışarı tüm ekip zarar görür. Sende gözünü bank asyada açarsın. Tranfermiş, alternatifmiş... Kayseri maçında gördük; Ziya da Hayrettin kadar futbol oynuyor. Pedriel de Mehmet kadar. Hem de patron belli olursa kalanların performansı artar.

BU SESE KULAK VER YÖNETİM. MEVCUT YÖNETİMDE, BAHSETTİĞİM DÖNEMİ YAŞAYANLAR VAR. EĞER MUKAYESEM TUTMUYORSA EN AZINDAN AÇIKLAMA YAPIN.

VEFA İSE, ZARAR VERMEDİĞİ SÜRECE M.YILDIZ VE DİĞERLERİ BİZİM YILDIZIMIZDIR.

turks 20.10.2010 08:25

vay erkekleri gördünüzmü nasılda güçleri yetmiş acaba

sindy58 20.10.2010 08:42

bircok yorumumda değindiğim gibi yine iğnelemek isterim ki sivasspor bir ailedir aile içi tatsızlıklar olur bunları yeryüzüne cıkarmak tır asıl ayıp olan bu şekilde kaba davranıcaklarını asla düşünmüyorum tamamen medyanın abartmasıdır ben futbolcularımıza güveniyorum lütfen sizde güvenin onların içinde ALALH korkusu var ALLAH korkusu olanda yapmaz bunu (ndn kimsenin bu futbolculara komplo kuruldugunu düşünmüyo ki gercek olamıcak kadar cirkin )

sefa58 20.10.2010 08:55

[QUOTE=SEVDAMSIN58;661085]hiç kimse demiyorki sebebi ney birde onu açiklasinlar sonra bakalim[/QUOTE]

ne olacak keita bir yanlış yapmışsa bu meydan dayağını haklımı görecez. ne acayip mantık ya. hiç bize yakışıyormu. mehmet bile özür diledi demekki yanlış iş yaptığını kabul ediyor. nerde kaldı YİĞİDOLUK İNSALIK DELİKANLILIK.

noname87 20.10.2010 09:10

Peki diğerleri niye kadro dışı bırakılmadı

karyola 20.10.2010 09:21

bunlar ıyıce azıttılar gruplasma mı var takım ıcınde hoca nerde yonetım nerde otorıte boslugu var keıta afrıkadan cıkmıs gelmıs mısafırımız utanın yedınız halttan

Turan 59 20.10.2010 09:22

BEN,SPORCUNUN ZEKİ,ÇEVİK VE AYNI ZAMAN DA AHLAKLISINI SEVERİM.
M.KEMAL ATATÜRK

turks 20.10.2010 09:25

[QUOTE=noname87;661104]Peki diğerleri niye kadro dışı bırakılmadı[/QUOTE]

:rolleyes: güzel soru

ccey 20.10.2010 09:29

Sivaslıya yakışırmı bir yabancıya bunu yapmak...
yazıklar olsun hem delikanlılık bunun neresind....
garibana 4 kişi saldırmak....
yuh olsun hepinize yazıklar olsun

rallicifurkan 20.10.2010 09:36

ha anca bir birinize girin başka bi şey yaptığınız yok adam gibi top oynayan olmaz.
KAPTANLIK CEYHUNDAN ALINMALI BENCE

58bilgehan58 20.10.2010 09:56

bir başıbozukluk var bu takımda ama nerden kaynaklanıyor bilemedim.

ayna26 20.10.2010 10:02

Forum başlığında "keitaya meydan dayağı" ibaresi yer almakta, şimdi bu haberin gerçekliği var mı yok mu onu bilemiyorum ama bildiğim bir şey var o da iki kişi arasında kavga olsa dahi diğerlerinin olayı yatıştırması gerekir, etik olan, bize yakışan bu.ama olaya konu olan kişilerin bunu yapması insan olarak uatnç duyulacak birşey, siz bir keitaya güç mü yetiremediniz de 4 kişi birden taarruza geçtiniz, sonuç vahim.takımdaki diğer yabancılar da gurublaşacak, onlar da yerlilerin yaptığını yapacak sonuçta ne mi olacak aile içi şiddet aile dışına taşıyacak yani aile yıkımı gerçekleşecek, olan da tabi ki Sivasspora olacak.şimdi yönetim biran önce bu kutuplaşmaların önüne geçecek eylemlerde bulunmalı, keitadan özür dilenmeli, herşey sivas sporun lehine olmalı.

Abdullah DuMaN 20.10.2010 10:39

[B]Sorun ne olursa olsun bu kadarda yapılmaz özellikle sedat her yerden çıkıyor[/B]

oNuR 20.10.2010 10:42

[B]Umarım Türk basınının alışık olduğu uydurma haberlerden biridir! Değilse eğer her ne olursa olsun çok ayıp.[/B]

mishka 20.10.2010 10:52

Bence bu 4 futbolcuyla anlaşılıp karşılıklı sözleşmeler feshedilmeli. Futbolcular kabul etmezse bu dayak olayı kulübün tek taraflı olarak sözleşmeleri feshetmesi için yeterlidir. Geride kalanlar emin olun ki bunlardan daha iyi oynuyor. Bir arkadaşında belirttiği gibi Ziya Hayrettin'den veya Pedriel Mehmet'ten kötü değil.

Kokomo 20.10.2010 10:55

Keita ne yapmış olursa olsun, senin misafirini , hem de yabancı bir misafiri, 4 kişinin arasına alıp dövmesi en büyük alçaklıktır !

Hepsine yazıklar olsun !

Bu erkekliğinizi keşke sahalarda göstersenizde şu rezil durumlara düşmesek ?

xadox 20.10.2010 11:01

biz hep hocaya yükleniyoruz her seyi ondan bekliyoruz ,takimda böyle ikilik yapan futbolcularla hoca ne yapsinki, ne basari gele bilir ?

bu futbolcular hocayida tehdit altina almisdir...

biz baskana hep destek ciktik, artik sayin baskanimiz ne yapacaksa neye karar verecekse verme zamani geldi ve geciyor , yoksa bu gidisle bizi kimse kurtaramaz , allah bize sabir versin.... saygilarimla

50sekiz 20.10.2010 11:06

[B]Biletleri kesilmeli, devre arasi postalanmali
Denize düsen yilana sarilir misali para cezalari ile gecistirilirse ilerde bunlar daha büyük sorun cikartir. gruplasmalar iyi bisey degil. fenerbostanda da brezilyalilar gruplasmisti sonuc ortada.[/B]

eyupk 20.10.2010 11:09

resmen eşkiyalık bu başka birşey değil...

SempaticH 20.10.2010 11:24

sebebinin ne olduğunu bir bilmek lazım vede ne derece doğru bunu öğrenip karar verilmeli kesin keitada varki olay bu boyuta gelmiş yalnız şunu size söyleyelim bunun olacağı bülentin zamanında vardı bu sıkıntı o zaman ben demiştim takımda arkadaşlık ortamı iyi denildiğinde ama benim dediğim çıktı zaten arkadaş ortamı iyi olan takımlar hep başarılı olmuştur bence tüm takıma ceza verilmesinden yanayım çünki burası çiftlik değil para alıyorsunuz vede ev geçindiriyorsunuz helal etmek içinde çalışıp helal yemeniz lazım bunun olacağı buydu allah sonunu hayır etsin

50sekiz 20.10.2010 11:26

[B]sebebi bir kac defa yazildi.
mehmet yildiz kadro disi basligi altinda son sayfalari okumak yeterli..[/B]

58_SEMİH_58 20.10.2010 11:26

[B]Yalan haber kimse böyle bişey yapmaz.[/B]

sivaslıadem 20.10.2010 11:46

iyi,yönetim artık o cezalardan topladığı parayla bir transfer yapar:confused:

burakkova 20.10.2010 11:52

şimdi ben bunlara karaktersiz diyeceğim ama olmayacak.. o yüzden demiyorum.. bu kadar para cezası az.. hepsini kadrodışı bırakacaksın.. takımın kabadayısı mı sanıyorlar kendilerini..

slasher//z 20.10.2010 11:56

[QUOTE=SivasSpor.Com;661061][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/504.jpg[/img][/url]

[/QUOTE]

yönetimden bunu doğrulatabilecek kimse war mı?

fanatik kaynaklı bir habere ne kadar güvenebiliriz.?

ygdgnçlk 20.10.2010 12:00

[B]Futbolcumusunuz külhanbeyi mi?[/B]

ethemist58 20.10.2010 12:05

Tum olaydı da gireydiniz 4 gişi :D.......

58^SiVaS^58 20.10.2010 12:14

Yaziklar olsun Sivassporda herkes den bekliyebilirdim ama Hayrettin,Mehmet,Abdurrahman dan heleki hic beklemezdim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16.