![]() |
Ziya Erdal: Amacıma Ulaştığım İçin Çok Mutluyum
Resmi Sitedeki Ziya Erdal Röpörtajı.
Kayseri maçında Hayrettinin yerine maça girmişti. [B]Ziya Erdal: Amacıma Ulaştığım İçin Çok Mutluyum Alt yapıdan yetişip A takımımıza kadar yükselen genç oyuncumuz Ziya Erdal, kulübümüz resmi internet sitesi sivasspor.org.tr 'nin sorularını yanıtladı.[/B] [B]KENDİNİZİ TANITIR MISINIZ?[/B] ZİYA ERDAL: Sivas doğumluyum. İki sene paf takımında oynadım. Daha sonra Kırşehirspor’a Üsküdarspor’a kiralık gittim. Sene başında tekrar Sivasspor’a geldim A takımına yükseldim. [B]KAYSERİSPOR MAÇINDA SÜPER LİG’DE İLK MAÇINIZA ÇIKTINIZ NELER HİSSETTİNİZ?[/B] ZİYA ERDAL: Süper Lig’e Kayserispor maçıyla başladım. Hocam bana güvendi sağolsun. İlk maçımda kazanmak isterdik ama olmadı. Şanssızlık inşallah bundan sonra burada kalıcı olmak isterim. Çok değişik bir duyguydu sonuçta kendi memleketimin takımı altyapıdan yetiştim. Hedeflerime ulaştığım için çok mutluyum. [B]SİVASSPOR’DAKİ HEDEFLERİNİZ NELERDİR?[/B] ZİYA ERDAL: Bundan sonraki hedeflerim ilk önce tabi Sivasspor’da kalıcı olmak buraya hizmet etmek en büyük hedefim burada oynamaktı ona da ulaştım. [B]ALT YAPIDAN YETİŞİP A TAKIMA KADAR YÜKSELDİNİZ ŞUAN ALT YAPIDA OYNAYAN FUTBOLCULARA NELER SÖYLEMEK İSTERSNİZ?[/B] ZİYA ERDAL: Buraya çalışarak geldik. Onlarında çalışmasını istiyorum. Mesut Hocamızda gençlere önem veren birisi. Çalıştıkça kendilerini gösterdikçe daha çok kişi çıkacaktır A takıma. [B]BOŞ ZAMANLARINIZI NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?[/B] ZİYA ERDAL: Genelde müzik dinlemeyi severim. Elektronik aletleri çok severim sinemaya gitmeye GİDERİM. [B]SOL BEK OYUNCUSUNUZ MEVKİNİZİN ZORLUKLARINDAN BAHSEDER MİSİNİZ?[/B] ZİYA ERDAL: Oynadığımız yer mevkii olarak çok riskli bir yer. Dikkatli olmak zorundasınız. Topla yapacağınız şeyler kısıtlı hep garanti oynamak zorundasınız. Rakibi kontrol altında tutmanız gerekiyor kademeleri iyi yapmak zorundasınız. Zaten dikkatli oynadığınız zaman sorun olmuyor. [B]GENÇ BİR OYUNCU OLARAK KENDİNİZE ÖRNEK ALDIĞINIZ ALDIĞINIZ YERLİ VE YABANCI FUTBOLCULAR VAR MI?[/B] ZİYA ERDAL: Dünyada örnek aldığım Achle Cole var. Türkiye liginde Hayrettin Abi var onun benim önümde oynaması geçekten tecrübesiyle bana çok şey katıyor. [B]TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ MESUT BAKKAL HAKKINDA NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?[/B] ZİYA ERDAL: Hocamız bana güvendi sezon başında Üsküdar’dan gelmiştim genç oyuncuyum hocamızda bana destek oldu bizde çalışarak bu desteğini boşa çıkarmadık. Genç oyuncular için hocam Türkiye için önemli bir değer. Şans tanıyor gençlere, ben de hocamın desteğini boşa çıkarmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. [B] TARAFTARLARIMIZA NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?[/B] ZİYA ERDAL: Taraftarlarımız bize inansınlar. Bu kötü günler geçecektir inşallah önümüzdeki Bucaspor maçını yenip yükselişe çıkacağız. Rahat olsunlar bizim takımımız iyi bir takım. Bunu da sahaya yansıttığımız zaman sıkıntı kalmayacaktır. Onlar bize inanmaya devam etsinler. Desteklerini esirgemesinler. Sivasspor Kulübü |
Cevap: Ziya Erdal: Amacıma Ulaştığım İçin Çok Mutl
amacin dahada yüksek olmali daha istahli calisip yildiz olarak türkiyede adindan sürekli söz ettiren birisi olabilirsin
|
ziya kardesim insallah cok basarili olur uzun zaman sivasspora hizmet edersin, fakat hayrettini örnek alarak bunu basara bilecegini sanmiyorum .
|
sivasspor un artık yeni ve değişilmez sol beki ilerleyen haftalarda daha iyi olacaksın güveniyorz sana. gençleştirmeye bi yerden başlamak lazım.....
|
[B]Helal sana Ziya süpersin.Bundan sonra sol sana emanet.Birde önünde oynayacak [U]adam[/U] bulursak o zaman süper olur.[/B]
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;662350][B]Helal sana Ziya süpersin.Bundan sonra sol sana emanet.Birde önünde oynayacak [U]adam[/U] bulursak o zaman süper olur.[/B][/QUOTE]
ikinci söylediğin biraz zor işte :) |
Bugün takımın en iyisiydi.Soldan bir tane top geçirmedi,bindirmelere katıldı,çok iyi orta yapıyor.Dağlara taşlara yollamıyor.Ve en önemlisi Sivaslı
|
Seninle grur duyuyorum köylü :):) seviyoruz seni allah yolunu açık etsin bee
|
[B]Helal La sana Ziya takimda tek top oynayan adam sendin Helal olsun sana bu Hocanin sagi solu belli olmaz haftaya keser adam zitayi aliyor oyundan ya yok boyle bisey haftaya ziyayi kes bu adam demedi demeyin :)[/B]
|
[B]sivassporumuzun genc yetenek Ziya Erdalı kadoya kazandırmasını taktir ediyorum umarım bu futbolcumuz kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirip kendisini ispat eder[/B]
|
Hemşerilerim hep aynı şeyi yapıyoruz,lütfen Ziya konusunda biraz sabırlı olalım,bu hafta ıyı oynadı gercekten,kumaşı kalıtelı kendını bellı edıyor ama lutfen pat dıye baştacı yapmayın,haftaya ıkı hata yapsa ve o hatalar kalemızde gol ıle sonuclansa,bu sefer essek Ziya denecek,cok kolay ınsanları basınızın ustunde tasıyorsunuz,ilk hatasındada al vur yere. Çok kolay adam harcamayalım lütfen! Ziya gercekten kalıtelı bı oyuncu ama yınede zamana ıhtyacı var, o yüzden Ziya gibi genç bi yeteneğe karşı anlayışlı ve sabırlı olmalıyız,bi tutarsa Ziya sol bekdekı 2 sezondur cektıgımız acılar son bulacak belkıde.Tebrık ederım Ziya seni,bu hafta onca kötü şeyin arasındaki bir iki güzel şeyden biriydin.
|
Ziya kardeşimi oynadığı iyi futbol nedeniyle tebrik ediyor ve başarılarını devamını diliyorum..Ziya 3 yıl önce Türkiye Şampiyonu olan paf takımımızın sol kanat oyuncusuydu..2 Yıldır Üsküdar Anadolu'ya kiralık verilmişti bu yıl geri geldi ve Hayrettin ve Ferhat'ın sakatlık sorunu nedeniyle biraz da mecburiyetten takıma girdi..Bazılarının söylediği gibi Mesut Hoca genç oyunculara önem verdiği için kadroya girmedi,2 oyuncumuz sakat olduğu için mecburen bu mevkide başka oyuncu da olmadı için bir anda takıma katıldı ve işi de rast gitti ve başarılı oldu..Aklıma 2 yıl önce B. UYGUN'un verdiği bir röportaj geldi:B. UYGUN röportajında Paf takımının şampiyonluğu üzerine şöyle demişti;-Arkadaşlar herkes Paf takımının şampiyonluğundan sözediyor ama inanın bu takımda Süper ligde oynayacak kapasitede oyuncu yok,bu takım Türkiye Şampiyonu oldu ama bu takımdan Süper Ligde oynatabileceğim bir oyuncu çıkmaması çok ilginç demişti..Ziya 1.5 yıl Üsküdar'da oynadı ve geri döndü ve şimdide Sivassporun önce 18 kişilik kadrosuna girdi şimdide oynmaya başlad hem de aynı süper lig oyuncusu gibi..Demekki Ziya gibi yetenekli oyunculara şans tanınırsa Atakımda rahatlıkla oynayabiliyor..Bu yazı B. UYGUN'A KAPAK OLSUN...Sivasspor yönetimi B. UYGUN' un lafına uymayıp Ziya gibi yetenekli oyuncuları A takımla antremanlara çıkarıp şans verseydi belki de Türkiye Şampiyonu olan o takımdan bir kaç oyuncu daha Sivasspora kazandırılabilirdi...Ziya inşallah bu çıkışını sürdürmeye devam eder...
|
[QUOTE=Yiğiter;662370]Bugün takımın en iyisiydi.Soldan bir tane top geçirmedi,bindirmelere katıldı,çok iyi orta yapıyor.Dağlara taşlara yollamıyor.Ve en önemlisi Sivaslı[/QUOTE]
[B]"Ziya ziya" tezahüratlarını ateşleyenin de, Maratonu galeyana getireninde biz olduğumuzu anlatsaydın ya hocam...!:) Tebrikler Ziya, bugünki performansının karşılığı sevgi gösterisi ve alkış aldın, bu olay seni şımartmamalı daha çok çalışmalısın. Bugünki performansından dolayı tebrik ediyoruz. 2. yarı orta alandan çıkışların sana gelmesi için çırpındık ise de maalesef, "ağabilerin" buna imkan vermediler, daha doğrusu sana bu imkanı tanımadılar. [/B] |
helal olsun ziya sende ışık var inşallah hep böyle devam eder
|
ziya güzel oynadı daha genç olmasına rağmen oda alışacaktır umarım.
|
Yolun açık olsun Ziya,ister milliyetçilik ister başka birşey desinler Sivasspor camiasında Sivaslıların çoğalması,o ruhun takıma yansıması benim için herşeyden önemli..Bu takım Sivas'ın takımı,tabikide herkese kapımız açık lakin Sivas'ı karşılıksız seven onun bağrından kopan hemşerilerimizin takımda yer alması benim için her zaman daha anlamlı...
|
Çok hırslı ve yetenekli Hayrettini yedek bırakıcak seviyede ilk 11 de olması gereken oyuncularımızdan
|
[COLOR="Navy"][B]Ziya'nın performansı artarak devam edecektir. Kendisini Milli Takım'da da görebiliriz.[/B][/COLOR]
|
2 sivaslı var takımda 2 side sol defans olmuyorki böyle biri sağ biri sol olsa daha da güzel olurdu iksiide milli tkaımda oyansalar sivas için ne kadar güzel olurud inşallah ziya ve cihan ileride milli taıma seçilirler.
|
Sen neymişsin arkadaş ya!:)
|
Spiker kendisi dedi: Bu aksam Türk Futbolu yeni bir Sol bek kazandi diye, bencede dogru. Bence Ziyayla beraber iyi yerlere ulasiriz...
|
Karabük macinda sahanin yildizi Ziya idi.Kisa zamanda kendini asti.Sol bekin degismez kisisi oldu gibi.Hayrettin´in isi zor .Ziya öyle bir futbolcuki her mac üzerine katarak geliyor.Türkiye´nin dikkatini de cekiyor bu arada yakinda Ziya icin Sivasspor´un kapisinida calarlarsa kimse sasirmasin.Bravo Ziya seninle gurur duyuyoruz.
|
helal olsun ziya sana
|
Tartışmasız Karabük maçının en iyilerindendi,onu izlerken inanın büyük keyif alıyorum,aynı zamanda da gururlanıyorum bir Sivaslı olarak.Durmak yok ZİYA yola devam...
|
tebrik ediyorum gerçekten harika maç çıkardı...
|
İşte futbolcu işte SİVAS!lı işte SİVASSPOR'lu olmanın farkı.Ayagına emegine saglık inşallah başarılarının devamı gelir rıza hocayla zamanında övündügümüz gibi yıllarcada seninle övünürüz.
|
senin Allahına kurban ziya her hafta üzerine koyarak oynuyosun devamını bekliyoruz..seni yıllarca sivassporda görmek isterizz..
|
ziya kardeş yavaş yavaş güvenin geliyor.kayseri maçına çıktıgında ordaydım ayakların titriyordu daha üzerindeki formanın farkında bile degildin takımdan ayrı forma giymiştin.şimdi sana tavsiyem hemen havaya giripte karı-kız işine girme kendine bak güçlü olki bu mevkide kalasın .ayrıca hayrettinide örnek alma onun yüzünden çok puan kaybettik.inşallah rıza hoca o gelince seni kesmez.
|
bugun cok güzel oynadı ziya..! umarım böyle devam eder...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:49. |