SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30446)

SivasSpor.Com 22.10.2010 21:04

Maçı değerlendirelim...

[B]Sivasspor 1-1 Bucaspor maçını değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi?

Maçın en iyisi kimdi?

Maçta göze çarpanlar?

Ne gibi eksiklerimiz var?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?[/B]
[B]

Maçın özeti:[/B]

[B]Sivasspor:[/B] Akın Vardar, Ziya Erdal, Sedat Bayrak, Erman Kılıç, Mamadou Diallo, Ceyhun Eriş, Mehmet Nas, Abdurrahman Dereli, Kadir Bekmezci, İbrahim Şahin, Bruno Zita

[B]Yedekler:[/B] Alişan Şeker, Deniss İvanovs, Alioum Saidou, Sedat Yeşilkaya, Cihan Yılmaz, Pedriel Suarez, Kağan Timuçin Konuk

[B]TD:[/B] Mesut Bakkal

[B]Bucaspor:[/B] Carlos Alberto Fernandes, Koray Çölgeçen, Ediz Bahtiyaroğlu, Orhan Ak, Stiepan Tomas, Onur Tuncer, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Erkan Taşkıran, Sercan Kaya, Victor Mendy

[B]Yedekler:[/B] Atilla Özmen, Jerko Leko, Eduardo Gomez, Zafer Çevik, Ragıp Başdağ, Serkan Yanık, Habib Uzun

[B]TD:[/B] Samet Aybaba
[B]
Maçtan Dakikalar:[/B]

[B]İLK YARI[/B]
[B]
Dk. 1 [/B]Zorlu mücadele Sivasspor'un vuruşu ile başladı.

[B]Dk. 8 [/B]İki takımın üstünlük kurma mücadelesi şeklinde maçta, Sivassporlu Kadir Bekmezci’nin müdahalesi ile yer kalan Erkan Taşkıran kısa süreli sakatlık geçirdi.
[B]Dk. 12[/B] Sivasspor defansı maçın bu dakikasında dengesiz yakalanınca Bucaspor golü buldu. sol kanattan ceza sahasına giren Musa Aydın’ın pasında topla buluşan Erkan Taşkıran rahat pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. 0-1
[B]Dk. 15[/B] Kaleci Akın’ın attığı pasla buluşan Ceyhun Eriş hızla rakip alana geçti. Ceyhun’un ara pasında topla buluşan Erman Kılıç’ın vuruşunda Kaleci Fernandes topu ayağı ile çeldi. Kaleciden dönen topa İbrahim Şahin sert vurdu top üstten auta çıktı.
[B]Dk. 19 [/B]Yediği golün etkisi üzerinden atamayan ve üst üste hatalar yapan Sivasspor’u sol kanattan yaptığı ataklarla zorlayan Erkan’ın sert şutunda top kaleci Akın’dan döndü.
[B]Dk. 24[/B] Erkan'ın kullandığı serbest vuruşta top direkten döndü.
[B]Dk. 28[/B] Sivasspor'da ilk oyuncu değişikliği Zita yerini Pedriel Suarez'e bıraktı.
[B]Dk. 36[/B] Erman Kılıç’ın ceza alanı içerisinde düşürülmesinin ardından hakem Barış Şimşek devam kararı verince Sivasspor kulübesi dışarı fırladı. Hakeme itirazların devam etmesi üzerine Sivasspor Yardımcı Antrenör Hayati Soydaş’ı maçın hakemi tribüne gönderdi.
[B]Dk. 40[/B] Bucaspor’da Koray’ın hatasında topla buluşan İbrahim Şahin’in vuruşunda top auta çıktı.
[B]Dk. 41[/B] Ceyhun Eriş rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.
[B]Dk. 42[/B] Bucaspor'da Orhan Ak sarı gördü.
[B]Dk. 44[/B] Akın Vardar ceza sahası dışında rakibini düşürünce sarı kart ile cezalandırıldı. Pozisyonun ardından İbrahim Dağaşan'ın kullandığı serbest vuruşta top üst direkten döndü.
[B]Dk. 45+2[/B] Mehmet Nas topa elle müdahele edince sarı kart gördü.

İlk yarı sonra erdi. İlk yarının sonucu Sivasspor 0-1 Bucaspor.

[B]İKİNCİ YARI[/B]

İkinci yarı Bucasporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.

[B]Dk. 47[/B] Suarez’in yerde kalmasının ardından serbest vuruş kullanan Ceyhun Eriş’in vuruşunda top rakip defansa çarparak kornere çıktı. Üst üste üç korner vuruşu kullanan Sivasspor pozisyonlardan yararlanamadı.
[B]Dk. 51[/B] GOLLLLLLLLLLLL GOLLLLLLL GOL Golümüz Ceyhun Eriş ile geldi. Suarez'in göğsüyle indirdiği topa sert bir vuruş yapan Ceyhun karşılaşmada Eşitliği getirdi. 1-1
[B]Dk. 59 [/B]Ceza sahası içinde topla buluşan Musa Aydın'nın vuruşunda top Ziya'dan döndü.
[B]Dk. 63[/B] Gelişen Sivasspor atağında İbrahim Şahin sol kanattan ceza alanına girdi. İbrahim Şahin’in kaleye doğru gönderdiği topa Suarez dokunamadı.
[B]DK. 65[/B] Bucaspor’un geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinde Musa Aydın’ın sert vuruşunda top üst direkten döndü.
[B]Dk. 70[/B] Ceyhun Eriş’in ara pasında topla buluşan Abdurrahman Dereli orta şut karışımı vuruşunu kaleci Fernandes kornere çeldi.
[B]Dk.71 [/B]Sivasspor’da Erman Kılıç oyundan çıkarken Cihan Yılmaz oyuna dahil oldu.
[B]Dk. 74[/B] Sedat Bayrak’ın kullandığı serbest vuruşta Suarez topu kafayla İbrahim Şahin’e indirdi. İbrahim Şahin topu ayağının altında kaçırınca top auta çıktı.
[B]Dk. 77[/B] Bucaspor'da oyuncu değişikliği. Erkan yerini Eduardo Gomez'e bıraktı.
[B]Dk. 79[/B] Bucaspor’da Orhan Ak’ın Mehmet Nas’a yaptığı haretin ardından Sivasspor serbest vuruş kazandı. Ceyhun’un kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta çıktı.
[B]Dk. 81[/B] Bucaspor’da Sercan Kaya yerini Leko’ya bıraktı.
[B]Dk. 87[/B] Bucaspor'da 3. oyuncu değişikliği, Mendy yerini Ragıp Başdağ'a bıraktı.
[B]Dk. 88[/B] Bucaspor'da İbrahim Dağaşan sarı kart gördü.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

emre41 22.10.2010 21:05

Cevap: Maçı değerlendirelim...

neyini değerlendircez alayının allah belasını versin. kim var yok hepsi defolsun. a2 takımı ile düşelim bence; bu nedir ya. İnsanda azcık onur gurur haysiyet olur.

subasi29 22.10.2010 21:05

[B]Macin En Kotusu Bakkal Idi ........Artik Birak Da Git Allahini Seversen[/B]

58_babacan_58 22.10.2010 21:06

[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]YETER ARTIK BAŞKAN UYUMA,BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİL,BU TARAFTAR ÇOCUK DEĞİL DAHA NE KADAR KENDİMİZİ AVUTUCAZ,BİR TAKIM BU KADAR ACİZ TOP OYNAMAMALI,SİVASSPOR BUNU HAK ETMİYOR,MESUT BAKKAL İSTİFA ET GRURUN VARSA İSTENMEDİĞİN YERDE DURMA ARTIK ÇEK GİTTTTTTTTTTTTTT....!!![/COLOR][/CENTER][/B]

bulutbey27 22.10.2010 21:06

maçın en kötüsü bakkal başka da onu izleyen yönetim
ne bekliyor hala anlamıyorumki

GuVeN 22.10.2010 21:07

Maçı değerlendiriyorum: MESUT BAKKAL İSTİFA...............

sivasli215 22.10.2010 21:07

[B]MESUT BAKKAL İSTİFA!!!

baska da söze gerek yok!!![/B]

eyupkocak 22.10.2010 21:07

değerlendirecek bişey yokkk defol MESUTTTTTTTTTTT:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Salim58 22.10.2010 21:07

[B]Maçı Değerlendirecek birşey yok aynı tas aynı hamam..[/B]

eyupk 22.10.2010 21:07

yine hayal kırıklığı yine hayal kırıklığı, bucayı yenemiyorsak bjkyi yenmek hayal.

emre41 22.10.2010 21:08

Mecnun Otyakmaz istifa diyenleri anlamak çok zor; kim var başka takıma sahip çıkan.

İstifa diye bağırırken başkan da nasibini alsın mı diyosunuz anlamdım ki

serdal58 22.10.2010 21:08

bakkal istifa...

shang 22.10.2010 21:09

ceyhunun iyi niyeti dışında gerisini kaldır at ibrahim şahin pedriel erman(enkaz)
bunlarda ayrı bi dünya ne diyecez yine yıkıldık yine kahrolduk bomboş bir 9 hafta manisa maçı var tr kupasıda iptal haftaya bjk bilmiyorum 5 ten az nasıl yiyecez lanet olsun...

yorumcuyuz 22.10.2010 21:09

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=24708&token=9184][img]http://resimzade.com/Show.html?i=24708&token=9184[/img][/url]

DoomsDay58 22.10.2010 21:10

Maçın en kötüsü kimdi:İbrahim Şahin

Maçın en iyisi kimdi:Ceyhun(Diğerleride fena değillerdi)

Maçta göze çarpanlar:Savunmada çabuk açık veriyoruz

Ne gibi eksiklerimiz var:Sakat Oyuncular ve Bitirici bir golcü

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Maçın genelinde kontrol bizdeydi ve hücumda iyiydik ama malesef bitirici oyuncumuz fazla yok eğer İbrahimin pozisyonu , Diallonun pozisyonu ve diğer bazı pozisyonlarda düzgün vura bilen birisi olsaydı sonuç şimdiye çok farklı olurdu zaten hakemin vermediği penaltıları saymıyorum (ALLAH bu hakemleri bildiği gibi yapsın !)

yigido_sampiyon 22.10.2010 21:10

[B]mesut bakkal maçtan sonra buca maçını unutup bjk maçını düşünmeliyiz derse bjk ye başarılar dilemekten başka içimden bir şey gelmez!!![/B]

mgulseven 22.10.2010 21:11

Cevap: Sivasspor 1-1 Bucaspor (canlı)

ALLAH'ından bul bakkal ve ekibi yeter yaaa yeter kahrolduk bittik SİVAS olarak daha ne istiyorsun arkadaş rakip takımlardan paramı aldın SİVASSPOR'u ligden düşürmek için.Bir insan bu kadar onursuz halsiyetsiz olurmu yaaaa.Bu buca bize izmirde 5 çeker yeminle.

serdal58 22.10.2010 21:11

bakkal istifaaa
sesim tükendi

58_babacan_58 22.10.2010 21:11

[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]BUCAYIDA YENEMİYORSAN HANGİ TAKIMI YENECEKSİN ULAN...............!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/CENTER][/B]

xadox 22.10.2010 21:12

yine hüsran yine keder

Artur 22.10.2010 21:13

stadyum berbat en kotusu taraftarsızlık sonra bu kulubu taraftarsız bırakan mesut bakkal ve butun hataların bu durumun bas rolu mesut bakkala desdek veren yonetım bugunkı macın en ıyısı az olsada stadda olan yıgıdolar sızlerı sevıyorum bu camurdan bırlıkte cıkacaz bu takım sahıpsız degıl

Bulut@ğlu 22.10.2010 21:14

Cevap: Sivasspor 1-1 Bucaspor

yangına körükle gidiyoruz 3 puanlık maç bakkal efendi neyse 7 puan cepte sen olmasanda bu takım bu puanı toplardı ilk yarı hedefin için 20 puan kaldı bu maçtan 3 puan çıkartamıyorsan bundan sonra maçtan çıkarmayı düşün sen en iyisi düşünme yol yakınken çek git ALLAH rızası için çek gitttttttttttttttt sabır tükendi çare kalmadı yek çözüm ise senin görevinden istifa etmen

mgulseven 22.10.2010 21:15

Maçımı degerlendirelim yönetimin ne yapmaya çalıştıgınımı bakkalın bakkalık yaptıgınımı futfolun rezaletinimi?????Bilen varsa ALLAH aşkına banada anlatıp degerlendirsin.

yigido_sampiyon 22.10.2010 21:16

[B]başkanım google a girme vakti geldi geçiyor bile!!!bide championship manager 2010 ve football manager 2010' u da öneririm[/B]

nightmare58 22.10.2010 21:18

hepsi de iyi niyetli oynadı bizim oyuncuların Hayrettinin alternatifi çıktı ferhattan 3 gömlek daha üstün ziya var kan değişikliği şart yoksa küme düşeriz bakkal istifa et be nedir bu zamanında yapılmazsa kan değişikliği yerimiz bankasya olur

dedebali58 22.10.2010 21:18

Bucayı yenemeyen takım ligi rüyasında bile göremez... adamların 3 şutunun direkten döndüğünü unutmayalım.sivası bu hallere düşürenler utansın ... lütfen artık...

yi6ido 22.10.2010 21:19

mesut bakkal'ın ligtv ye açıklamaları

' Ben bu takımı kuyunun dibinden aldım çıkardım ... Sivas halkıyla uyuşamadık.. kırılma noktalarımız çabuk oldu... tribünlerin istifa sloganına karşın ; bu konu benimle yönetimin arasında tartışılcak bi konudur... Sivasspor benden kurtulmak istiyorsa bi takım elbisem bir de arabam var başka birşeyim yok... Bir emek verdik bu emek o kadar ucuz değil.. İnsanlar sabretmesini bilmediği sürece ne teknik direktör yetişir ne de başka birşey... Galatasarayı yenincede taraftarın tesislere gelincede beni desteklemesinide unutmayalım.. Hak etmiyorum ben istifa sloganını.... Burdanda istemlerini belirtiyorum...

58svsvs58 22.10.2010 21:19

BAKKAL DÖNEMİNDE GEÇEN YILLA BERABER BİR GALATASARAYI YENDİK. (NASIL OLDU KİMSE ANLAMADI) BİRDE BEDAVA OYNANMADAN KAZANILAN ANKARASPOR MAÇI VAR GALİBA. BAŞKA BİLEN VARSA YAZSIN. BAZI KİŞİLER GÜNÜNÜ KURTARMAK İÇİN TAKIMIN VEDE SİVASIN GELECEĞİNİ KAYBETTİLER. DAHA FAZLA KAZANACAKKEN DAHA FAZLA KAYBETTİLER. ARTIK GÖĞÜS REKLAMI VERECEK BİR FİRMA BİLE BULUNMUYOR. STADIN ADI BİLE SÖYLENMİYOR. SEN ŞAMPİYONLAR LİGİNE KALIYORSUN. GİDİP 2. LİG TAKIMINDAN CİHANI, İSPANYADA LİGDEN DÜŞMÜŞ BİR TAKIMIN OYUNCUSUNU LİGDEN DÜŞEN HACETTEPEDEN İBRAHİM ŞAHİNİ, KADİR PEKMEZCİYİ, LİGDEN DÜŞMÜŞ KOCAELİDEN AGBETUYU ALIYORSUN. BÜLENT UYGUN UN KARI KADAR ZARARI OLDU BU TAKIMA. HİÇ HAYIRLA YAD ETMİYORUM KENDİSİNİ. YİNEDE BİZ SİVAS LIYIZ. LAF SÖYLEMESİ KOLAYDIR. AMA BİRLİK OLABİLİYORSAN AYAKTA KALIRIZ. YOKSA KÖRÜKLE ATEŞE YAKLAŞMAK GİBİ AKLIMIZA NE GELİYORSA SAYALIM BURDA.....

fatih585858 22.10.2010 21:19

Sevmesekde kayserinin izlediği yol örnek alınıp , genç ,yetenekli , agresif futbolcularla birlikte , genç idealleri olan bir teknik direktör alınmalı.

GuVeN 22.10.2010 21:20

Maç da Ziya çok iyiydi,gercekten çok beğendım,sol kanat defansı tamamdır..O da mesut hocanın işi bu arada,yiğidi öldür hakkını yeme.Ziya'yı kazandırdığın için teşekkürler.

Bulut@ğlu 22.10.2010 21:22

[QUOTE=emre41;662210]Mecnun Otyakmaz istifa diyenleri anlamak çok zor; kim var başka takıma sahip çıkan.

İstifa diye bağırırken başkan da nasibini alsın mı diyosunuz anlamdım ki[/QUOTE]

hanı kardeşim nerde sahip çıkıyor sahip çıkıyorsa neden mesut bakkalı kovmuyor halaa

sivasli215 22.10.2010 21:24

[QUOTE=emre41;662210]Mecnun Otyakmaz istifa diyenleri anlamak çok zor; kim var başka takıma sahip çıkan.

İstifa diye bağırırken başkan da nasibini alsın mı diyosunuz anlamdım ki[/QUOTE]

[B]kardeşim bu takım,geçen sene basındaki hazırlık döneminden beri hep kötüye gidiyor.bunu hepimiz görüyoruz.son 2 senenin şampiyonluğa oynayan takımını bitirdiler ve yerine küme düşmemeye oynayacak sıradan bir takım oluşturdular.suçlular kimdi?bülent uygun ve mecnun odyakmaz!

bülent uygun gitti,takım gecen sene birazda şansı ve diyarbakırın katkılarıyla ligde kaldı.bu sene değişen ne var peki?ders alınmış mı?sonuç ortada.yönetim aciz kalmıştır ve artık takım tükenmektedir.en azından yolun basındayken alınacak tedbirlerle sivasımız hakettiği yerlere gelebilir.ama bu yönetim ve bu hocayla asla!! en azından kişisel görüşüm bu şekilde.

bunca taraftara sahip sivasımız asla ortada kalmaz, elbet takıma sahip çıkan birisi bulunur.saygılar...[/B]

GuVeN 22.10.2010 21:24

[QUOTE=Bulut@ğlu;662256]hanı kardeşim nerde sahip çıkıyor sahip çıkıyorsa neden mesut bakkalı kovmuyor halaa[/QUOTE]

Bulutoğlu ışık hızıyla hareket edemezler,daha staddan cıkmadı adamlar,bi sabır be kardeşim..

yigido_sampiyon 22.10.2010 21:24

[QUOTE=GuVeN;662251]Maç da Ziya çok iyiydi,gercekten çok beğendım,sol kanat defansı tamamdır..O da mesut hocanın işi bu arada,yiğidi öldür hakkını yeme.Ziya'yı kazandırdığın için teşekkürler.[/QUOTE]

[B]bencede artık hayrettine kulübe yolunun görünmesi lazımdı...[/B]

Bulut@ğlu 22.10.2010 21:24

gelin biz bu maçıda değerlendirmeyelim 3 puanlık maçtan 1 puan çıkartıyorsak bu maçıda değerlendirmeyelim

serserilerin_prensi 22.10.2010 21:25

bakkall istifaaaa yaaaa ... :mad::mad::mad::mad::mad:

Bulut@ğlu 22.10.2010 21:28

[QUOTE=GuVeN;662258]Bulutoğlu ışık hızıyla hareket edemezler,daha staddan cıkmadı adamlar,bi sabır be kardeşim..[/QUOTE]

ışık hızyla hareket etmelerini istemedikki gecen sezon 8 maç bu sezon 9 maç toplam 17 maçta 1 galibiyet var ortada oda tamamen şans oldu bu bakkala bu kadar sabır çok olmadı sence

cılgınsivas58 22.10.2010 21:29

buca maçı finaldi

GuVeN 22.10.2010 21:30

[QUOTE=Bulut@ğlu;662267]ışık hızyla hareket etmelerini istemedikki gecen sezon 8 maç bu sezon 9 maç toplam 17 maçta 1 galibiyet var ortada oda tamamen şans oldu bu bakkala bu kadar sabır çok olmadı sence[/QUOTE]

bu zamana kadar bekledık yarını bekleyelım hemserım,şimdi maç taze bıtmıs staddan ayrılacaklar,toplanacaklar kavgalar,pazarlıklar ve sonuc en erken yarın. tabı boyle bı nıyet varsa en erken yarın,oyle bı nıyet yoksa,sabredebılsekde devam sabredemesek de devam malesef.

blacksky 22.10.2010 21:30

[QUOTE=yi6ido;662247]mesut bakkal'ın ligtv ye açıklamaları

' Ben bu takımı kuyunun dibinden aldım çıkardım ... Sivas halkıyla uyuşamadık.. kırılma noktalarımız çabuk oldu... tribünlerin istifa sloganına karşın ; bu konu benimle yönetimin arasında tartışılcak bi konudur... Sivasspor benden kurtulmak istiyorsa bi takım elbisem bir de arabam var başka birşeyim yok... Bir emek verdik bu emek o kadar ucuz değil.. İnsanlar sabretmesini bilmediği sürece ne teknik direktör yetişir ne de başka birşey... Galatasarayı yenincede taraftarın tesislere gelincede beni desteklemesinide unutmayalım.. Hak etmiyorum ben istifa sloganını.... Burdanda istemlerini belirtiyorum...[/QUOTE]

Hah soyle... Aldigin tek galibiyeti de kafamiza kak.. tam olsun sayin Bakkal.

Artik gidiniz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:35.