![]() |
Yuvana Hoşgeldin Rıza Hoca
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=24740&token=20002[/IMG]
24 Ekim 2010 günü resmen Sivasspor’umuzun yeni Teknik direktörü olan Rıza Çalımbay hocamıza Yiğidolar adına 'yuvana hoşgeldin' diyoruz. Türk futboluna oynadığı futbolla birlikte çalışkanlığı, ağırbaşlılığı ve efendiliği ile önemli katkılarda bulunmuş, Sivas’ı futbol adına en üst noktalarda izzetini koruyarak temsil etmiş olan Rıza Çalımbay Sivas’ın ve Sivaslının gönlünde her zaman yer bulmuştur. Bugün de baba ocağındaki yangını söndürmek için tereddüt etmeden görevi üstlenmiştir. Sivas’ın öz çocuğu olan Rıza hocamıza yeni görevinde başarlar diliyoruz ve hocamızın futbol bilgisine, disipline verdiği öneme ve en önemlisi toparlayıcı özelliğine güvendiğimizi belirtmek istiyoruz. Sivasspor şuanda zor bir süreçten geçiyor, farklı mağlubiyetler ve puan sıralamasındaki durumumuzun Sivasspor taraftarını çileden çıkma noktasına getirdiği bu zor zamanda Rıza hocamızın takımın başına geçmesi Yiğidoları umutlandırmıştır. Hocamızdan taraftarın beklentisi Sivasspor’un takım ruhunu güçlendirerek bizi alt sıralardan uzaklaştırmasıdır. Sivasspor Yiğidolar için 11 kişinin sahada top koşturduğu bir takımdan ibaret değildir, bu takım Sivas’ın en önemli marka değeri, Sivaslıların birlik ve beraberliğinin en güzel zemini, Sivas’ın çilekeş insanın moral değerlerini yükselten başlıca etken, gurbetteki milyonlarca Sivaslının Sivas kimliğinin oluşmasındaki en önemli olgudur. Sivasspor’un başarısı yer yüzündeki 7.5 milyon kalbin sevinci ve Anadolunun merkezinde bulunan bu şehrin Türk futbolunun temiz yüzü olarak kalmasının halidir. Sivasspor’un alt sıralardan bir türlü kurtulamayışı, takım içerisindeki huzursuzlukların gün yüzüne çıkması bir takım hataların yapıldığının açık göstergesidir, ancak gün hata arama günü değil birlik ve beraberlik içerisinde Sivasspor’umuza sahip çıkma ve destek olma günüdür. Taraftarın özgür sesi olan Sivasspor.com olarak her zamanki gibi Sivasspor’un geleceği ve başarısı için elimizdeki bütün imkânları seferber etmeye hazırız, Rıza hocamıza desteğimiz tamdır ve başarılı olabilmesi için dualarımız onunladır. Takımın başarısı için bizden istenecek önerilere de açık olduğumuzu kamuoyu huzurunda bir kez daha yinelemek istiyoruz. [I][B]Memleketine, baba ocağına, YUVANA hoş geldin Rıza Hoca…[/B][/I] [B]Sivasspor Taraftarları Adına[/B] [B][I][url]www.sivasspor.com[/url][/I][/B] |
Cevap: HOŞGELDİN RIZA HOCA....
İnşAllah Rıza hocayla başarıyı yakalarız
|
inşlh başarılı olur ...ben rıza hocanın sivasta doğduğunu bilimiodummm açıkcası...
|
Hakkımızda Hayırlısı olsun
|
hoş geldin hocam memleketine, bu taraftar seninle gurur duyuyor.
|
En azindan Memleketim deyip herseyini vercek birisi :)
|
inşallah iki taraf içinde hayırlısı olur Allahım utandırmasın onuda bizi de hoşgeldin atom hocam :)
|
[QUOTE=münihli_58;662919]En azindan Memleketim deyip herseyini vercek birisi :)[/QUOTE]
[I][B]Aynen öyle çok haklısın kardeş[/B][/I] |
insallah bizi bu durumdan kurtarir ...
|
[B]Hadi hoş geldin bakalım.İnşallah yanılan biz oluruz da sen başarılı olursun..[/B]
|
Şu sıkıntılı günlerde büyük fedakarlık yaparak,her riski göze alarak kabul etmesine sonsuz teşekkülerrrrrrrr
|
mesut bakkal: geride iyi bi takım bıraktım :D:D:D:D:D hadi ya biz niye göremedik
|
allahım hayır lı uğurlu etsin melmeketimiziçin iyiolur inşallah nede olsa sivaslı o yeter allah yardmcımızolsu allah utandırması amin
|
insallah basarılı olur hiç sanmasam da bu tip hocaların birbirinden bir farkı yok al mesutu vur rızaya eskişehirde o kadar parayla bi iş yapamadıysa sivasta cok zor.
ceyhunla anlasamayacıgını adım gibi biliyorum ayrıca. artık sivasta senede 3 hoca değişen bi takım yani sıradan bi anadolu takımı bence. cok üzülüyorum bu duruma ama gercek bu. |
Rıza hoca hoşgeldin.Hem senin için hemde Sivasımız için hayırlı olur.Başarılar diliyorum.
|
hayırlı olur ınsallah sıvaslı olması bır avantaj takıma daha bır sıkı baglı olur buda bızım avantajımıza olur :)
|
[QUOTE=hercaii_58;662929]insallah basarılı olur hiç sanmasam da bu tip hocaların birbirinden bir farkı yok al mesutu vur rızaya eskişehirde o kadar parayla bi iş yapamadıysa sivasta cok zor.
ceyhunla anlasamayacıgını adım gibi biliyorum ayrıca. artık sivasta senede 3 hoca değişen bi takım yani sıradan bi anadolu takımı bence. cok üzülüyorum bu duruma ama gercek bu.[/QUOTE] Daha hoca gelmeden felaket tellalığına başlamışsın biraz olumlu düşün birde sahada para oynamaz bunun örnekleri çoktur |
kesınlık kazanmamıs bır haber eger bole bısey olsa ilk olarak resmı sıtede yer alır
|
[QUOTE=DoomsDay58;662940]Daha hoca gelmeden felaket tellalığına başlamışsın biraz olumlu düşün birde sahada para oynamaz bunun örnekleri çoktur[/QUOTE]
aynen katılıyorum kardesim hoca iyi biri olsaydı eskısehır gıbı bı takımdan gönderılmezdı |
haydi hayırlısı işallah herşey çok iyi olur..
|
Hayırlı olsunn...........:confused:
|
[QUOTE=sibur;662942]aynen katılıyorum kardesim hoca iyi biri olsaydı eskısehır gıbı bı takımdan gönderılmezdı[/QUOTE]
[B][COLOR="blue"]geçen yıl bizim futbolcuların muhsin hocaya yaptıkları ve gönderilmesine sebep olan şeyleri bu yıl ümit karan eskişehir de rıza hocaya yaptı. biraz takip edin beyler bazı şeyleri. en azından memleketimizin çocuğu. diğerlerinden daha canla başla çalışacağını unutmayın.........[/COLOR][/B] |
yiğido yiğitler diyarında hadi hayırlısı
|
[B]hocam umarım kısa zamanda takımı toparlarsın ve uzun süre sivassporda başarılı sezonlar geçirirsin...[/B]
|
Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Sivasspor'un, Eskişehirspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı. şu anda atıldı imzalar hayırlı uğurlu olsun..
|
şimdi oldu maçlara geliyorum artık çünkü rıza hoca ocakta bu takımdan çok adam gönderir.takımdaki bagzı çk var onların bir an önce gitmesi lagzım beyler.
|
[QUOTE=berduh;662950][B][COLOR="blue"]geçen yıl bizim futbolcuların muhsin hocaya yaptıkları ve gönderilmesine sebep olan şeyleri bu yıl ümit karan eskişehir de rıza hocaya yaptı. biraz takip edin beyler bazı şeyleri. en azından memleketimizin çocuğu. diğerlerinden daha canla başla çalışacağını unutmayın.........[/COLOR][/B][/QUOTE]
Dostum senin yorumların çok hoşuma gidiyor. Aynı Muhsin Ertuğral hocanın hakkında yazdıkların gibi bu yorumunda çok doğru. Ben hiç bir zaman anlamam. Futbolculardan 3 tanesi istemez oynamaz ve kötü sonuçlar sonunda hoca gider. yönetim sonuçlar ne olursa olsun istediğini yapmayan hocayı gönderir. Nedir bu kıyım bir türlü çözemedim. Eğer şu hizipçi oyuncular biraz vicdanlı olsalar önceki sezonlardaki performanslarının yarısını gösterselerdi eminimki Mesut hoca şimdi kraldı. Ama maalesef şimdide Rıza hocamız geliyor/geldi. Ne olacak sonuç çokmu farklı olacak. BEnce hizip kaldırılmalı takım içindeki dengeler sağlanmalı. Yoksa yine 3-5 maç sonra Defol git gibi çirkin ithamlarla buralar kirlenecek. İsterse memleketinin çocuğu olsun. Bu farketmeyecek. Çünkü sistem bunun üzerine kurulu. Biz Ülkemizde hiçbir teknik direktöre sahip çıkamıyoruz. Olay bu kadar basit. Tef futbolcunun elinde çaldıkça taraftarda eşlik edince olan zavallı bu adamlara oluyor... |
hayirlisi yine bir yeni donem bakalim ne olacak
|
şuan takım moralsiz ve puansız
yeni hocamız sivaslı biz taraftar olarak her zaman takımımızın arkasında olduk bundan sonra daha fazla olmalıyız ve hocamıza daha daha çok destek çıkmalıyız bizi bu hale rıza hoca getirmedi bizi o kurtaracak düşüncesiyle onun arkasında daha dik durup onun kırılmasına izin vermemeliyiz sonuç olarak düşsekte kalksakta artık takımın başı bizden hocamıza başarılar diliyorum takımı çift forvetle oynatması dileğiyle tekrardan hocamıza hayırlı olsun |
Mesut hoca ile yolları ayırdık iyi veya kötü emeği geçmiş bir insan dı ! bizlerde birer Sivaslı !olarak kendisine teşekkür eder bundaki sonraki spor hayatında başarılar dileriz.
|
[B]Resmi açıklama yapılmıştır.Hayırlı olsun.Allah utandırmasın.[/B]
|
[QUOTE=berduh;662950][B][COLOR="blue"]geçen yıl bizim futbolcuların muhsin hocaya yaptıkları ve gönderilmesine sebep olan şeyleri bu yıl ümit karan eskişehir de rıza hocaya yaptı. biraz takip edin beyler bazı şeyleri. en azından memleketimizin çocuğu. diğerlerinden daha canla başla çalışacağını unutmayın.........[/COLOR][/B][/QUOTE]
Adam o kadar takim calistirdi.. senelerdir bu ligde calisiyor.. "iyi olsaydi eskisehir'den gonderilmezdi" gibi sig bir yorumla yerden yere vuruluyor. Kim geleydi haci? soylesene bir bize.. takimindan gonderilmemis hocalardan birini sec getirelim yarin... Schuster gelsin mi? ya da Aykut.. istersen Wenger' i getirelim ama biraz yasli begenmezsin sen. |
camiazımız için hayırlı olsun rıza hoca ıns takımımızı ıyı yerlere getırecektır topragını solmus ne de olsa...
|
her şeyden önemlisi çok efendi bir insan kaprisleri olamayan bir kişi yani tam bir sivas insanı
|
memleketin insanı en azından biraz ugraş verir
su da bir gerçekki bizim takım berbat dogru düzgün bir topçu alınmadı bedava yaşlısonunda mesut hoca kendi başını yedi surasıda bilinmeliki lige çıktık çıkalıaltyapıdan bir topçu gelmedi inşallah rıza hocamız orayada bir el atar elin iyisinden bizim kötümüz herzaman iyidir |
imparator geldi hayirli ugurlu olsun.
|
[QUOTE=28 EYLÜL 2009;658633]Rıza hoca tamam İnşallah. (20-G)[/QUOTE]
RIZA HOCA TAMAM İNŞALLAH DEMİŞTİM. 20 GÜN İÇİNDE YAZMIŞTIM. [url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=658633&postcount=50[/url] |
Riza hoca insallah Sivasspor da basarili olur hem kendi Sehiri hemde Riza hocaya bu sezon Eskisehirspor da cok büyük haksizlik yapildi bunu bilmeyen yoktur bu haksizliklari kimlerin plani oldugunu..
Hos geldin Riza Hoca... |
Sivasspora Hayırlı Uğurlu Olsun...Rıza Çalımbay bana yerli hocalar içinde bir sıralama yapılsa ilk 10 da düşünülen bir hoca...Yıllar önce, önce Daum'un sonra da Milli takımda Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yaptı...Ayrıca Ümit milli takıda da 3-4 yıl görev yaptı ve Ümit milli takımımızı Akdeniz oyunlarında ismsiz oyuncularal final oynattı..Sonra değişik takımlarda Teknik direktör olarak çalıştı...Denizlispor,Rizespor,BJK,Eskişehirspor gibi takımlarda görev yaptı...Denizlisporda görev yaparaken bu genç takımın Avrupa kupalarına katılmasını sağladı..Denizlispor Uefa Kupasında çok güzel maçlar çıkardı;o yıl İçlerinde Lyon 'un da bulunduğu 3 takımı eleyerek 4. tura çıktı;bu turda Morinho'nun takımı olan Porto'ya elendi.. porto o yıl Uefa Kupasını da kazanmıştı...İşte Rıza hoca bu tür başarılara alışık bir hoca ...Kendine has, disipline dayanan,4-4-2 modelini başarıyla uygulatan ,disiplinden ve ilkelerinden asla taviz vermeyen,genç oyuncuları da zaman zaman takıma kazandıran bir hoca....İnşallah sistem sorunu olan sivassporda uzun yıllar çalışır ve başarılı olur...Rıza ÇALIMBAY'A tekrar hoşgeldin diyorum....
|
şehrinin takımının başında iyi işlere imza atar inşallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:01. |