SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Oynanan Oyundan Memnunum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30490)

SivasSpor.Com 27.10.2010 21:00

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/27/5127.jpg[/img][/url]

Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın Manisaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamaları.

Her şeyden önce tabi ki biz takımı dışarıdan tanıyoruz. Ben geleli daha 2 gün oldu. Takımla birlikte 2 idmana çıktım. Benim takımı görmem açısından çok önemliydi maç ama Ne olursa olsun mağlubiyetle ayrılmak olmamalıydı. Takımın oyunundan memnunum.

Özellikle maçın başı ve son yarım saatlik bölümden son derece memnunum. Pozisyonlara girdik ama bunları değerlendiremedik. Şuanda Sivas’ın en büyük problemi puan durumuna da baktığımızda yenilen goller olduğunu göreceksiniz. Maalesef bugün yediğimiz gollerde iki ölü toptan iki gol yedik. Yapılan hatalar ve bundan öncede bu hatalardan yenilen goller olmuş.

Takımla çalışma imkanı bulamadığımız için fazla bir şey yapamadık. Gördüğüm kadarıyla takımda defansif açıdan inanılmaz zaaflar var. Diğer açıdan ise çok yetenekli oyuncularımız var. Oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var. Son paslara dikkat etmemiz lazım. Basit hatalar yapıyoruz.

Bizim tek sıkıntımız şuan için zaman. Devre arasına kadar içerideki 3 maçımızı kazandığımız takdirde, Devre arasında yapacağımız takviyelerle bu takım çok iyi yerlere gelecek.

Şu maçta nerelerde hatamız olduğunu gördük. Hayrettin, Murat, Sedat ve Kalecimizin sakat olması dezavantajdı. Maçı oynamak benim açımdan çok iyiydi. Ama mağlubiyet olmamalıydı. Oynanan oyundan memnunum ancak yenilen gollerde hatalıydık. Bizim bazı şeylere çok dikkat etmemiz gerekiyor. Özelliklede defansif anlamda.

mm1970 27.10.2010 21:01

Cevap: Çalımbay: Oynanan Oyundan Memnunum

Her şeyden önce tabi ki biz takımı dışarıdan tanıyoruz. Ben geleli daha 2 gün oldu. Takımla birlikte 2 idmana çıktım. Benim takımı görmem açısından çok önemliydi maç ama Ne olursa olsun mağlubiyetle ayrılmak olmamalıydı. Takımın oyunundan memnunum.

Özellikle maçın başı ve son yarım saatlik bölümden son derece memnunum. Pozisyonlara girdik ama bunları değerlendiremedik. Şuanda Sivas’ın en büyük problemi puan durumuna da baktığımızda yenilen goller olduğunu göreceksiniz. Maalesef bugün yediğimiz gollerde iki ölü toptan iki gol yedik. Yapılan hatalar ve bundan öncede bu hatalardan yenilen goller olmuş.

Takımla çalışma imkanı bulamadığımız için fazla bir şey yapamadık. Gördüğüm kadarıyla takımda defansif açıdan inanılmaz zaaflar var. Diğer açıdan ise çok yetenekli oyuncularımız var. Oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var. Son paslara dikkat etmemiz lazım. Basit hatalar yapıyoruz.

Bizim tek sıkıntımız şuan için zaman. Devre arasına kadar içerideki 3 maçımızı kazandığımız takdirde, Devre arasında yapacağımız takviyelerle bu takım çok iyi yerlere gelecek.

Şu maçta nerelerde hatamız olduğunu gördük. Hayrettin, Murat, Sedat ve Kalecimizin sakat olması dezavantajdı. Maçı oynamak benim açımdan çok iyiydi. Ama mağlubiyet olmamalıydı. Oynanan oyundan memnunum ancak yenilen gollerde hatalıydık. Bizim bazı şeylere çok dikkat etmemiz gerekiyor. Özelliklede defansif anlamda.

mm1970 27.10.2010 21:03

arkadaşlar ben rıza hocaya sonuna kadar inanıyorum...başarılı olacaktır sonuçta bir yigido her zaman arkasında durmamız lazım suratındaki üzültü her şeyi anlatıyor bence

halilim5858 27.10.2010 21:08

düssekte seninleyiz yükselsekte seninleyiz biz biriz yigidoyuz hep yanindayiz sen kanimizdan canimizdan sivasimizdan bir parcasin bugün senol günes nasil trabzonda basarili ise sende bizim yildizimiz olacaksin hocam

DoomsDay58 27.10.2010 21:09

İnşAllah Beşiktaş maçında iyi oynar ve kazanırız Hocam size güveniyoruz

mm1970 27.10.2010 21:11

hocamın suratındaki üzüntü her şeyi anlatıyor diğer hocaların hiç birinde bu yoktu rıza gerçekten canımızdan bir parça

GuVeN 27.10.2010 21:16

Cevap: Oynanan Oyundan Memnunum

Stadda canlı izleyen arkadaslarda oyun konusunda bir ıkı transferle bu takım iyi olur dıye soyledıler. Daha ıyı olacak umarım..

ready 27.10.2010 21:19

[B]çabuk gol yeme ve forvet hattındaki topçular kaybettigi topları girdikleri pozisyonları degerlendirebilse herşey daha da farklı olacak[/B]

karyola 27.10.2010 21:23

bu takım hocayı da taraftarı da kanser eder trıbunde kı taslar catladı

karşıyakalı 27.10.2010 21:28

hayrettinin yoklugunu artık aramayacagız çünki ziya çok kaliteli bir oyuncu ve takıma çak faydalı olacaktır

50sekiz 27.10.2010 21:30

[IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/hikmet_karman6.jpg[/IMG]

"Kaybetsek, üzülmezdim"Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirtti.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirterek, "90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman ilk 30 dakikada Sivasspor üstündü. Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı. Rıza hocada takımı görmek istedi sanırım. Bunun ardından oyunda dengeyi sağladık. İkinci yarıda ise golü bulduktan sonra rakibi kapatıp pozisyon vermemeye çalıştık. Biz Anadolu takımları için hele hele kafaya oynamıyorsanız aşağılardaysanız kupa biraz artı bir engel. Çünkü bakın biz Sivas'a geldik. Haftaya Gençlerbirliği'ne gideceğiz. Ligden düşmemek için oynayacaksınız üstüne birde kupada mücadele edeceksiniz. A

çıkça söylemek gerekirse bizde yenilsek üzülmeyecektik. Sivasspor maçın başındaki oyununu geliştirirse daha etkili olurlar diye düşünüyorum. Bize gelince geçen haftada söyledim yola devam diye aynen devam ediyoruz. Kupada biz hedef koymadık. Bu takım ligde 4 hafta sıfır çekip son 5 haftada üstlere doğru çıkmaya başladı. O yüzden hayalci değil gerçekçi olup bunları görmek lazım. Çok geliştirmemiz ve yapmamız gereken işler var. Büyük bir hedef koymuyorum. Kupa benim için oynatmadığım oyuncular için büyük şans. Sınırlı bir takım var. Kadroda fazla değişiklik yapan bir teknik adam değilim. Kupayı bu şekilde değerlendireceğiz." dedi.

adalı harun 27.10.2010 21:38

bu takımı rıza hoca toparlareger devre arasınakadar kopmadan götürürsek
hemserimiz bu işin üstesinden gelir
takım maglupken yüzleri asıldı
buda topçulara ders olur
birkaç hafta sonra oynayan oynamayan belli olur
ondan sonra işi götürürüz
hocamızaın sonuna kaDAR ARKASINDAYIZ
BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOKTUR

KaNgAlLıYiGiDoO 27.10.2010 21:40

Arkadaslar ben mactaydim tamamen akinin hatalari yuzunden yenildik. İlk golde burnunun dibindeki topa hamle yapmadi top yavasca kaleye girdi. İkinci gol frikikten oldu. Topu kucagina aldi yere dustu topu nasil kacirdigini anliyamiyorum top kucagindan sekip direge carpti ve girdi. Yere yatmadan kucagindaydi yattiginda kalenin icindeydi.
Akin haric takim iyiydi. Ziya bir muhtesemdi Allah nazarlardan saklasin hayrettin yedegi olur bunu unutmayin sivasspor'un ardasi olur.
Birde diallo iyi degildi.
Net4 tane gol pozisyonu ve sayamadigim kadar cok sut vardi... Ben umudumu hic yitirmedim kaleci olayi hallolursa ilk yariyi hocamizin da dedigi gibi 3 maci alirsak bize yeter devre arasi transfer olay biter
Ancak bu taraftar ayip ediyor tribunler kombineli taraftar haric bin civarindada biletli seyirci ya var ya yoktu...

calipso 27.10.2010 21:40

sorun tamamen futbolcularda.. bu takım en kral hocası gelse birşey yapamaz.. devre arası da rıza hocanın istediği kaliteli en az 3 oyuncu alınmazsa, sezon sonunu göremeden rızayıda gönderir bu topçular

DoomsDay58 27.10.2010 21:42

[QUOTE=50sekiz;663980][IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/hikmet_karman6.jpg[/IMG]

"Kaybetsek, üzülmezdim"Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirtti.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirterek, "90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman ilk 30 dakikada Sivasspor üstündü. Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı. Rıza hocada takımı görmek istedi sanırım. Bunun ardından oyunda dengeyi sağladık. İkinci yarıda ise golü bulduktan sonra rakibi kapatıp pozisyon vermemeye çalıştık. Biz Anadolu takımları için hele hele kafaya oynamıyorsanız aşağılardaysanız kupa biraz artı bir engel. Çünkü bakın biz Sivas'a geldik. Haftaya Gençlerbirliği'ne gideceğiz. Ligden düşmemek için oynayacaksınız üstüne birde kupada mücadele edeceksiniz. A

çıkça söylemek gerekirse bizde yenilsek üzülmeyecektik. Sivasspor maçın başındaki oyununu geliştirirse daha etkili olurlar diye düşünüyorum. Bize gelince geçen haftada söyledim yola devam diye aynen devam ediyoruz. Kupada biz hedef koymadık. Bu takım ligde 4 hafta sıfır çekip son 5 haftada üstlere doğru çıkmaya başladı. O yüzden hayalci değil gerçekçi olup bunları görmek lazım. Çok geliştirmemiz ve yapmamız gereken işler var. Büyük bir hedef koymuyorum. Kupa benim için oynatmadığım oyuncular için büyük şans. Sınırlı bir takım var. Kadroda fazla değişiklik yapan bir teknik adam değilim. Kupayı bu şekilde değerlendireceğiz." dedi.[/QUOTE]

bırak hoca ne gerçek 11 inden bahsediyorsun sen eksikler nolucak?

Berkkaya5858 27.10.2010 21:57

HOCAM GERÇEKTEN ÇOK İYİ OKUMUŞ MAÇI HELAL OLSUN TAKIMIN DEFANSTA ÇOK SORUN VARDI FAKAT MESUT HOCA BUNA Bİ TÜRLÜ ÇARE EDİNEMEDİ AMA RIZA HOCA TAKIMIN DEFANSINA ÇAREYİ BULACAK ÇÜNKÜ MAÇI İYİ OKUYOR NEDE OLSA SİVASLI HELAL OLSUN SANA RIZA HOCAM YENSEDE YENİLSEDE DESTEĞİMİZ SENİNLE ÇÜNKÜ SANA GÜVENİYORUZ

mgulseven 27.10.2010 22:33

Hadi hayırlısı hocam biz size güvendik ve inandık fakat şu takımada bir ruh gelse onlarda bizi güvendirip inandırsa artık kahrolmasak.[B][/B]

pover58 27.10.2010 22:45

bu takımdan 4 kişi gitmedigi müddetçe düzelmez mehmet sedat hayrettin ve apo bunlar gidecek. ibrahim şahin ugur gidecek erman gidecek kalan bize yeter.

Berkkaya5858 27.10.2010 22:49

rıza hoca inşallah allahın izniyle sivassporu hak ettiği yere getireceğine inanıyorum başarılar diliyorum HER MAÇTAN ÖNCE RIZA HOCAYI TRÜBÜNLERE ÇAĞIRALIM SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNALIM HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASI İNŞALLAH HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEK RIZA HOCAYA DESTEK VERELİM ÇÜNKÜ O BİZİM KENDİ EVLADIMIZ BAŞARILAR DİLİYORUM RIZA HOCAYA

serserilerin_prensi 27.10.2010 22:58

Rıza Hocam Size İnancımız Ve Güvencimiz Sonsuz...İnşallah En İyi Yerlere Gelicez..

şarkışla 58 27.10.2010 23:23

Valla artık söylenenlere inanmak istiyorum her gelen aynı şeyleri söylüyor.Kadro iyi falan,yok oyundan memnunum yok çare şu,yok bu valla ne yapıyorsanız yapın biraz çabuk yapın.Ayrıca ben Rıza hocanın SİVAS lı olmasından dolayı artı birşey beklemiyorum.Ne yani SİVAS lı olmayanlar SİVASSPOR a birşey veremezler mi yani.Uzun vade de Rıza hocanın yönetimle anlaşacağını sanmıyorum.

yigido yakup 27.10.2010 23:55

su yedek kaleci isini Alisan ile cözsek hic fena olmayacak.

Hayrettin sakatlandi Ferhat sakatlandi 3. sol bek olan Ziya ya sans dogdu ve cocuk iyi seyler gösteriyor bize gelecek adina umut veriyor illaki Alisan in kaleye gecmesi icin önündeki 2 ismin sakat ve cezalimi olmasi gerekiyor

unutmayinki risk almayanlar hicbirzaman kazanamazlar.

kiNgSiZe58 28.10.2010 00:00

takim bu aksam iyi oynadi denmez zira mac 90 dakkikaysa 1/3 iyi oynadilar. yani yarisi kadar bile degil. ama tabi farkli biri takimi yönetigi belli oluyor. duran toplardan gol yemeyi artik biraksak cok daha güzel olucak

emre41 28.10.2010 00:00

[QUOTE=SivasSpor.Com;663955][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/27/5127.jpg[/img][/url]

[B]Diğer açıdan ise çok yetenekli oyuncularımız var. Oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var. [/B]

[B]Hayrettin, Murat, Sedat ve Kalecimizin sakat olması dezavantajdı[/B].[/QUOTE]

bu ifadelerle dalga geçmeye gerek yok; bu böyle daha komik. Güler misin sabaha mı bırakırsın, olmadı sen paket yap bunları...

Tekrar yazayım; Rıza Çalımbay said that "oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımız var"

Adam haklı; misal Sedat her an yapacağı bi hata ile kaderimizi değiştirir. Bence Sedat, Mehmet Yıldız, Akın felan yetenek sizsinize çıksın; zira zor zenaattır bir mesleği yapıp da o işten zerre çakmamak.

Ah Rıza Hoca ah, bu adamlar kimleri yedi, senin de başını yiyecekler; demedi deme.

emre41 28.10.2010 00:05

[QUOTE=50sekiz;663980][IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/hikmet_karman6.jpg[/IMG]

[B]Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı[/B]. .[/QUOTE]

bu ifade rencide olmamıza yeter, artar ve hatta topçu diye sırtına forma geçirip sahaya çıkan sığırlara pay bile edilebilir. Yedek Manisa tokatlayıp "bye bye" diyerek gitti.

Sevgili yönetime sevgiler sunuyoruz.

atrium58 28.10.2010 00:10

Ben şahsen yönetimden ümidimi kestim fakat Rıza hocayla yeni bir başlangıç yapmayı bekliyordum ümit ediyordum ve ümitlerim devam ediyor. Sayın hocam oynanan oyundan memnunum başlıklı yazınla ilgili düşüncelerimi belirtmek isterim
1- sivassporla 2 gün antremana çıktım takımı tanımıyorum diyorsun Allah aşkına hangi çağda yaşıyorsun takımın maç kasetlerini bulmak ve 2 günde izlemek hiç aklına gelmedimi birde adama sormazlarmı sen nasıl süperlig antrenörüsün bir süperlig takımını tanımadığını heryerde vurgulayıp duruyorsun diye.
2-Takım ilk 30 dakikada iyi diyorsun eyvallah katılıyorum
3-Goller ölü toplardan geldi diyorsun doğrudur
4-Defansif zaaflar inanılmaz seviyede diyorsun katılmıyorum en azından bu maç için böyle bir yorum saçma olur kaleci dışında defans çok iyiydi özellikle kafa toplarında diallo ve ivanovs gayet iyiydi. Kanatlarda fırsat buldukça ileriye top taşımaya gayret etti.
5-Son paslara dikkat etmemiz lazım demişsin ve esas teşhisin bu olduğunun altını çizememişsin takımın ortasahası dökülüyor. Kadir, Mehmet Nas. Cihan ve Ceyhuna hadi koşun oynayın diye nerdeyse yalvaracağız artık. Arkadaşlar koşamıyor adeta yürüyerek top oynuyorlar ne ara pas atıyım ne adam kaçırıyım hiç birşey yok varsa yoksa bön bön ya yan pas ya geri pas. Ceyhun orta ve frikik özürlü her topun başında karşısına 1 kişilik baraj kurdularda ancak öyle eh işte bir orta ile zitaya gol attırabildi. Acaba antremanlar çokmu hafif veya ağır geliyorki ortasahamız bu denli zayıf.
6- Evimizdeki 3 maçı kazanırsak devre arası transferlerle rahatlarız demişsin Allah aşkına takımın transfer eksiği olduğunu bizler aylardır bağırıyoruz ama sen şu an bunu söyleyemezsin. Bu takımla ben bunu başaracağım diyerek takıma özgüven aşılayıp motivasyon sağlaman gerekiyor. Sözün özü futbolda detayları atlamamak ve futbolun gereklerini yerine getirmek gerekiyor..

HALIL 28.10.2010 00:11

oncelikle son 2 yilin en iyi mac sonrasi aciklamasiydi dikkatinizi cekerim takimin butun problemlerini soylemiz (mesela defans zaafi)
arkadaslar bencekupayi unutalim lige verelim yogunlugu ve dusme potasindan uzaklasalim oncelikle kupa zaten her yil var

not:insallah tsabalala gelicek ara transfer doneminde haber varmi:confused:

kanımaksa58 28.10.2010 03:19

[B]hadi bakalım rıza hoca göster kendini hakkımızda hayırlısı bu arada bazı arkadaşlar yüzünden belli üzüntüsü diğerleri gibi değil anlamına getirmişler yapmayın arkadaşlar ya bırakın bizim diğer hocaları hangi teknik adam yenilince yüzünde gülümseme olur aksine hepsi üzüntü yaşar bu kadar basitleşmeyelim[/B]

Elbeyliliyiz 28.10.2010 06:55

Eminim cok basarili olacak riza bey ama is oyuncularda.

:cool: 28.10.2010 07:14

Benim beklentim kalmadı.
Hoca senden tek isteğim,ne yap ne et seneye maçlarımızı yine LigTv'de izlettir.

existence 28.10.2010 07:32

Arkadaşlar ben maçtaydım. Yanlış yorumlamas isem izlenimlerim şöyle;
kale : Akın çok formsuzdu, yediği 2 golde kendisinin hatasıydı. Fazla pozisyon defans: defans son 2 yıldır gördüğüm en iyi defanstı. ziya çok kaliteli bir futbolcu maçında yıldızı idi dün. ivanos ve diallo ile iyi anlaşıyorlar. eskisi kadar sıkıntı yok defansta. Apoda herzaman ki gibi iyi.
vermedik, daha doğrusu adamların bir buçuk pozisyonundan 2 gol yedik.
orta saha; orta sahada cihan formsuzdu, mehmet nas iyi değildi. Zitayı çözemedim herzamanki gibi bir iyi bir kötü
forvet: mehmet yıldız vasattı. ona hiç kötü demedim şimdiye kadar ama toparlanması lazım. ceyhun ise tam bir rezalet. ne pas veriyor ne şutları kaleyi tutuyor nede serbest atışları barajı geçiyor.
ermanda oyuna girdi erman her zamanki erman. bal yapmayan arı.

zaralı19 28.10.2010 07:51

2 haftadır diyorum Ziya Hayrettinin yerini alacak artık sivas yeni bir oyuncu kazandırdı.Rıza hocamıza güveniyoruz ikinci yarı daha güzel bir sivasspor olacak işallah.....

teknik 28.10.2010 07:56

bende maçı izledim.Tesbitlerim şöyle;
1-takım fizik kondisyon açısından 45 dak.bile oynayamıyor.doğal olarak takım oyundan düşüyor.
2-defansif sorun tesbiti doğru.Çünkü ivanov iyi niyetli,yetenekli ama henüz yetersiz.Ziya,apo ve diallo iyiydi.Orta saha da kadir ile biraz direniyoruz.ama ceyhun ve cihan yardım etmediğinden çok kolay orta sahayı geçtiler.
3-Hucum organizasyonu m.yıldız,zita ve ceyhun üzerinden yapılmaya çalışıldı.Ceyhun iyi değildi.En iyisi zita idi.Pedriel oyuna girdiktensonra tüm kafa toplarını indirdi.Topa vurdurmadılar bize.
çözüm önerilerimiz;
1-Defans için orta sahamızın kadir,keita,mehmet nas olmalı.
2-zita onların önünde ileride ise pedriel mahmet.
Oyun anlayışı olarak agresif,sert ve mücadeleci olmalıyız.

Salim58 28.10.2010 08:05

[B]İnşallah bu takım düzelecek sadece biraz zaman gerek.Rıza Hocam sana tüm kalbimle inanıyorum bu takımı güzel yerlere getireceksin....[/B]

ssfatihss 28.10.2010 08:24

hatice ye değil neticeye bakacan arkadaşşşş

ayna26 28.10.2010 08:33

oyunu seyretmedim ama hocanın açıklmasına göre takımda geçmişe nazrana az da olsa bir düzelme olduğunu, kişisel hatalar olmaz ise takımın başarısının artabileceğini anladım.geçn oyuncu ziyayı buca maçında izelmiştim gerçekten gelecek vaat ediyor, buna benzer birkaç geneç yeteneği takıma kazandırmamız bizim geleceğimizi şekillendirir.en azından sahada koşmayan mücadele etmeyen futbolculara kulübe yolu gözükür ki bu da rekebeti arttırır...

58_babacan_58 28.10.2010 08:36

[B][CENTER][COLOR="Red"][SIZE="5"]BU TAKIM OYNADIĞI 20 MAÇTIR HER MAÇTA GOL YEDİ DEFANSIF YÖNDEN ZAYIF OLDUĞUMUZ ZATEN HERKES TARAFINDAN BİLİNİYOR...[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B]

Harput0658 28.10.2010 08:50

[QUOTE=emre41;664048]bu ifade rencide olmamıza yeter, artar ve hatta topçu diye sırtına forma geçirip sahaya çıkan sığırlara pay bile edilebilir. Yedek Manisa tokatlayıp "bye bye" diyerek gitti.

Sevgili yönetime sevgiler sunuyoruz.[/QUOTE]

Ne alakası var. Arkadaşım Mantıklı Düşün. [B]Ramoviç, Hayrettin, Sedat, Murat, Kamanan[/B] yoktu bizim de 5 eksiğimiz vardı. Ne olmuş yani manisanın 6 eksiği varsa.
Akıllı olalım dolmuşa binmeyelim. Sivas tam kadroymuş. Tam kadroysa yukarıdaki 5 isimin en az 4 ü nerede

umut585sivas 28.10.2010 09:02

evet onnana oyun iyi takım fazlasıynan rahat biraz cidiyet lazım cihanın ve kadirin performasın düşüyor kenarda oynayacak hazır oyuncumuz yok zitanın 90 dakika da süreklili yok akın günden güne düşüyor ve manisa tam analiz etmiş sivası cünkü adamlar defan yaparak kontra ataklarnan gelmiye calıştı basarılı olamadılar ama bu duran top zafımız cok had safada yani ilk golün bu kadar serbes ve rahat olmaz ve manisanın bu oyunnan 5 macı kazan ması da enterasan amam ben besiktas macından umutluyum tam sivasın macı burdan alacamız puanlar bizi rahatlatır

kaplanlı 28.10.2010 09:02

maçın özetini seyredemedim maç hakkında yorum yapamam.fakat hocamızın söyledikleri doğrudur.önceki maçlarda yediğimiz gol sayısınada bakılırsa ciddi defans hataları var.bizim için lig daha önemli.önümüzdeki beşiktaş maçından puan çıkarabilirsek iyi olacak.yenilsekde yiğidoya yakışır şekilde oynayacağımıza inanıyorum.rıza hocaya güvenip inanmalıyız.şu an hoca taraftardan daha çok takımın maç kazanmasını istiyordur.yensekde yenilsekde hocamızın arkasındayız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:04.