SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbolculardan maç değerlendirmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30516)

SivasSpor.Com 31.10.2010 22:29

Futbolculardan maç değerlendirmesi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/kadro.bjk.jpg[/IMG]

FİYAPI BJK İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a 2-1 yenildiğimiz karşılaşmanın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri...

[B]Mehmet Yıldız[/B]

Kaptanımız Mehmet Yıldız, Beşiktaş maçınının ikinci yarısındaki futbolumuzla puanı hak ettiğimizi söyledi.

Öncelikle maçı yorumlayan Yıldız; “Bizim için çok önemli bir maçtı. Yeni hocamızla birlikte üzerimizdeki kara bulutları dağıtıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. İkinci yarıda oyunumuzla puan almayı da hak ettiğimizi düşünüyoruz ama olmadı. Artık önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız İBB maçı çok önemli. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Alt sıralardan kurtulmak istiyorsak, kazanmak zorundayız” dedi.

Bu arada Sivasspor’un son dakikada bulduğu pozisyon kendisine gelse arkadaşına pas verip vermeyeceği sorulan Mehmet Yıldız, “Ben de olsam vururdum. Maçın son dakikasında oldu bu pozisyon, o an beyin çok fazla bir şey düşünmüyor, sadece topa vurup gol atmak istiyorsunuz. Ancak neticede olmadı” dedi.

[B]Mehmet Nas[/B]

"Maça iyi başlayamadık. Erken gol yedik, zaten deplasmanda kazanamama gibi bir kötü serimiz vardı. İlk golün stresini atmadan ikinci gol geldi. İlk yarı bu sonuçla bitince soyunma odasında arkadaşlarımızla konuştuk hocamız da konuştu. Kaybedecek bir şeyimiz yoktu zaten sahaya çıktık ve onurumuzla mücadele ettik. Gol pozisyonlarına girdik son dakikada kaçırdığım gol olsa buradan bir puanla gidiyor olabilirdik. Takım üzerinde kazanamama baskısı vardı bir puan alabilirdik. Son dakikada Cihan’ın pozisyonunda tamam oldu derken top direrken döndü. Benim önüme geldi, nasipsizlik bende her zamanki gibi dışarı attım. Eksikliğim var, 15 sene çalıştım olmadı en etkilisi buydu.

[B]Cihan Yılmaz[/B]

"Son dakikada kaçırdığım pozisyonda Rüştü ağabey ile karşı karşıya kaldım. Pas vereceğimi düşündü galiba vurduğum köşeyi boş bırakmıştı. İyi vuruş yaptım ama top direkten döndü. Bir şanssızlık var üzerimizde o pozisyonun gol olmasını en çok ben istiyordum. Ama en çok üzülen ben oldum. O pozisyonda pas mı verim şut mu çekim diye düşünemiyorsunuz. Ben vurmaktan yana kullandım şansımı. Kaptana pas verebilirdim ama riske girmeye gerek diye düşündüm. Ben pas atsam bana neden vurmadın diyeceklerdi. Onun için düşünmeden vurdum."

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QU5ZRBtZrnw?hl=de&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QU5ZRBtZrnw?hl=de&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

58_babacan_58 31.10.2010 22:34

Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi

[B][COLOR="Red"][CENTER]HER MAÇ BÖYLE OYNAYIN FORMANIN İÇİNDE TERLEYİN MAĞLUP OLUN SESİMİ ÇIKARIRSAM ********İM,YETERKİ ONULU ŞEREFLİ MAĞLUP OLALIM FORMANIN HAKKINI VEREREK MAĞLUP OLALIM....[/CENTER][/COLOR][/B]

atrium58 31.10.2010 22:39

Cihanın son dakikadaki pozisyonun tartışılacak bir yanı yok şanssızlık. 1 haftamız mutlu geçecekti olmadı..

kangal06 31.10.2010 22:40

mehmet nas ın özeleştirisine bittim ya resmen :D bu maçın devamını bekliyoruz sizden yolumuz açık olsun

LOKLOKNOM 31.10.2010 22:42

siz hep böyle oynayın bızden tam destek hep destek

58akif34 31.10.2010 22:43

sizi sonuna kadar desteklıyorum ıkıncı yarı cok ıyı oynadınız bu hafta kaman da cezası bıtıyor ınsallah güzel işler başaracağız

egeli58 31.10.2010 22:47

bravo cihan sana.oyuna girdin ve oyun inanilmaz hareketlendi.son posizyonda cok güzel bi vurus yaptin.sanssizlik iste.olmadi.mehmet nasin öz elestirisine cok güldüm.onada brqavo.kaptanada tabiki.bugünkü mactan dolayi bravo sadece:-)

Caner POLAT 31.10.2010 22:48

[url]http://www.facebook.com/GooOL.ilk.sen.izle#!/video/video.php?v=125190844203681[/url]

[B][COLOR="Green"]Mehmet Nas'ın diyaloğu :)[/COLOR][/B]

fedayi 31.10.2010 22:49

defansif hatalar devam ediyor sonumuz hayrola

adalı harun 31.10.2010 22:53

busatten sonra yapılacak bişey yok
rıza hocanın elinin degdiği belli
en azından topçular top oynuyorlar
mücadeleye devam etmemiz lazım

adres58 31.10.2010 22:58

Bursa maçında puanımız uçtu, Antalya maçında uçtu, bu maçta uçtu.. Hep uçuyor. Şu şans melekleri bizim üzerimizde neden uçmuyor bilmiyorum. Kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah... :D

58MUAMMER58 31.10.2010 23:10

YAW BÖYLE OYNAYIN CANIMIYEYİN, LA ECİCİK ANTRENMANLARDA GOL VURUŞU ÇALIŞIN BOŞ KALEYE BİLE ATAMIYORSUNUZ.

yigido yakup 31.10.2010 23:55

Mehmet Nas eskisehir macindada cok önemli bir pozisyonda golu atamayarak o macta beraber kalmamizin baslica sbeyidi bugünde gene son dakikada iyi vurus yapamayinca 1 puani kacirdik ne diyelim kismet insallah bundan sonrada böyle pozisyonlar gol olurda seviniriz.

HALIL 01.11.2010 00:03

arkadaslar bir konuya dikkatinizi cekerim bizim futbolcular kismetsizli nispetsizlik ve sansizlik tan bahsediyorlar su an bende oyle sinirliyi ki belki sacmalicam yoksa bizim oyuncularin hatta takimin uzerinde bir buyu mu var:D
(cidiiyim)

yigido_sampiyon 01.11.2010 00:05

[B]mehmet nas'ın açıkmalarını hayretle okudum...kendisi ofansif bir orta saha oyuncusu...sen atamayacan ben mi atacam!!! bu işden ekmek yiyorsan atacaksın!!![/B]

yigido_sampiyon 01.11.2010 00:07

[QUOTE=yigido_halil_58;664905]arkadaslar bir konuya dikkatinizi cekerim bizim futbolcular kismetsizli nispetsizlik ve sansizlik tan bahsediyorlar su an bende oyle sinirliyi ki belki sacmalicam yoksa bizim oyuncularin hatta takimin uzerinde bir buyu mu var:D
(cidiiyim)[/QUOTE]

[B]büyüyü sylla, balili, tum, muhammed ali yapmış olabilir:D...bu adamları zorla gönderdik takımdan...[/B]

aslanefe58 01.11.2010 01:19

sevgili mehmet nas;
böyle bi pozisyon için 15 sene değil 15 dakika çalışsan yeter. naçizane fikrim top önüne geldiğinde bir sağ ayağın olduğunu hatırlaman. sol yerine sağ ayağınla vursan gol olur....bu kadar basit:D:D

subasi29 01.11.2010 01:33

Ah be sondakika gol olaydi

aslanefe58 01.11.2010 01:35

devre sonunda konya maksimum 12, buca maksimum 14 puanda olacak. bizim en az 18 olmamız lazım ki çok zor değil bence.....

hacialicelik58 01.11.2010 07:02

evet takimda canlanma var ikinci yari gercekten superdiniz.devre arasi ins defansada iyi bir iki takviye olursa bu takim riza hocayla cok canlar yakacak.bize dusen gorevde bu kotu gunde takimimiza sahip cikacagiz maclarina mutlaka gitmelizyiz takimimizi yanlizliz birakmiyacaz SUSEHRILI YIGIDOLAR

hiko58 01.11.2010 09:53

hiç üzülmeyin çocuklar sizler iyi mücadele ettiniz. her zaman böyle oynarsanız sizi kim tutabilirki. şanssızlık goller olmadı. ama artık olacak. yeterki hocayı dinleyin. yeterki hocanın sözünden çıkmayın.

gogohan 01.11.2010 10:23

ikinci yarıdaki gibi oynarsak bu takım üst sıralara doğru yol alır mehmet yıldıza rağmen...

ccey 01.11.2010 10:30

mücadele iyiydi, kadro ve değişiklikler çok yerinde idi, ancak şans yok, yönetim bir kurban kessin ve ulu camide toplu dua ettrisin belki şans döner

:cool: 01.11.2010 10:34

90+3

O top direkten dönmeseydi şuan çok farklı hayaller kuruyor olacaktık.

Yine olmadı.

yıldızelii8 01.11.2010 10:39

yenisekde yensekde her zaman yanınızdayız biz hele bu macdan sonra hepinizi tbr ederim 2 yarı 2 3 sene önceki gibi bir sivasspor çıktı sahaya ne ve çok beğendim oyunu birazda şans bizden yana olsa 1 puanla evimize dönecektik ama genede zevkli bir karşılaşma oldu sonucda teknik bir kadro karşısında çaba verdik bu çabayı verenlerden ALLAH razı olsun Anlımızın akıyla bu kabusdan hep beraber uyanacağız ;)

HALIL 01.11.2010 11:55

ya bir ikinci lig takimi sansizlik peslerini biraksin diye hayir duasi yapmisti vede kurban kesmislerdi bizde mi yapsak acaba:D (hala ciddiyim):D

B.DUMANLI 01.11.2010 12:51

Adiniz futbolcu,ikinci yarida oynadiginiz oyun ise futbol.Bu güne kadar bu isi basaramadiniz.Simdi size soruyorum?Hangisi iyi kisiliksiz futbolmu(bugüne kadar sergilediginiz),yoksa dün ikinci yari sergilenen futbolmu?

Rallim58 01.11.2010 16:24

[B]Daha mantıklı, olumlu cevaplar vermesi gereken, Mehmet Nas'ın konuşmalarına ciddi tepkiliyim. Ne demek "15 sene çalıştım olmadı" buradan ne anlatmak istedi doğrusu kendiside anlamadı gibime geliyor.

"15 sene çalıştım olmadı" sözüne bugün olmasa da yarın (veya en kısa zamanda) açıklık getirmek zorundadır. Böyle bir açıklama, hangi akla hizmet yapılır, anlamış değilim.[/B]

superglam 01.11.2010 19:11

Eğer maç için değerlendirme yapacak olsak ben Sivasspora 10 üzerinden 10 verirdim yenilipte üzülemediğim tek maç... Helal olsun sahadaki ve teknik ekipteki yiğidolara..

superglam 01.11.2010 19:15

[QUOTE=Rallim58;665058][B]Daha mantıklı, olumlu cevaplar vermesi gereken, Mehmet Nas'ın konuşmalarına ciddi tepkiliyim. Ne demek "15 sene çalıştım olmadı" buradan ne anlatmak istedi doğrusu kendiside anlamadı gibime geliyor.

"15 sene çalıştım olmadı" sözüne bugün olmasa da yarın (veya en kısa zamanda) açıklık getirmek zorundadır. Böyle bir açıklama, hangi akla hizmet yapılır, anlamış değilim.[/B][/QUOTE]

anlamadınmı kardeş ya..? Açıkcası sadece bu kadarını okusan anlaşılıyor.... Yani kendimi gösteremedim diyor... Bence de yazık olmuş mehmet nasa aslında iyi futbolcu en azından mücadeleci.. Büyük takımda olsa farkedilebilirdi.. Sivassporda büyük takım farkettirecek inşallah..

eyupkocak 01.11.2010 20:55

[QUOTE=58_babacan_58;664840][B][COLOR="Red"][CENTER]HER MAÇ BÖYLE OYNAYIN FORMANIN İÇİNDE TERLEYİN MAĞLUP OLUN SESİMİ ÇIKARIRSAM ********İM,YETERKİ ONULU ŞEREFLİ MAĞLUP OLALIM FORMANIN HAKKINI VEREREK MAĞLUP OLALIM....[/CENTER][/COLOR][/B][/QUOTE]

aynen katılıyom kardeşim

mgulseven 01.11.2010 21:30

Futbolcuların yorumlarından anladıgım kadarıyla bir özgüven ve kazanma hırsı bürünülmüş takımda.Bizlerinde istedigi güzel oyun ve tatmin edici futboldu zaten.Özlemişiz bu futbolu.Böyle oynadıktan sonra takımın azmini gördükten sonra yensekte yenilsekte beraberede kalsak artık içimiz rahat anlıyoruz ki SİVASSPOR ismi ile degil hakikatten SİVASSPOR.

dülger58 01.11.2010 22:50

oynanan futbol umut verici yenildik ama ezilmedik.rıza hocanın elinin degdigi belli.bu takım istanbul maçı ile yükselişe geçecek ve son maç olan fener maçı dahil bütün maçları alack.inanıyorum.....

slasher//z 02.11.2010 17:42

MEHMET NAS COK DELİKANLI ADAMİ AÇIK SÖZLÜ, HELAL OLSUNN

negro34 02.11.2010 21:40

Akın sivas caddelerinde arabasıyla gezip tozarken kafası bi sağda bi solda ordada önüne bakmıyor ne arıyorsa !. Bi gün birinin daha dikkatini çeker diğer gün birilerinin daha işte o zaman ya Allah akına ya da bizlerden birine..sahada bari gözünün önüne bak.. Sivaslı herşeyi afeder ama senin niyetini asla afetmez kendine çekidüzen ver:@

Bulut@ğlu 03.11.2010 10:09

[QUOTE=Rallim58;665058][B]Daha mantıklı, olumlu cevaplar vermesi gereken, Mehmet Nas'ın konuşmalarına ciddi tepkiliyim. Ne demek "15 sene çalıştım olmadı" buradan ne anlatmak istedi doğrusu kendiside anlamadı gibime geliyor.

"15 sene çalıştım olmadı" sözüne bugün olmasa da yarın (veya en kısa zamanda) açıklık getirmek zorundadır. Böyle bir açıklama, hangi akla hizmet yapılır, anlamış değilim.[/B][/QUOTE]

usta adam açık açık söylüyor her zamanki gibi dışarı attım diyor son vuruşlarım iyi değil diyor 15 senedir çalışıyorum ama düzeltemedim beceremedim diyor son vuruşlarda elimden gelenin hepsi bu diyor açıkcası adamı tebrik etmek lazım açık sözlü olduğundan dolayı aldatan cümleler kullanmamış

kaplanlı 03.11.2010 13:50

sizler bu şekil oynayın giydiğiniz formanın hakkını verin galibiyetler gelecektir.bizi inönü stadında mahçup etmediniz.hepinize teşekkürler.ibb yi mutlaka yenin intikamımızıda alın.

A.Turan Korkmaz 03.11.2010 16:42

Futbolcularımız üzerinde baskı var. Bu haftalardır oynanan kötü futboldan,alınan kötü sonuçlardan,hoca değişimlerinden ve son kavga olayından kaynaklanıyor. Özellikle iç saha maçlarımızda iki farklı öne geçene dek bu baskının etkileri hissedilecektir. Futbolcular bir golden sonra ikinciyi bulamayınca sıkıntı basıyor ve rahat oynayamıyorlar. Son birkaç maçımıza bakın öyle.
Son oynanan Bursa-Manchester maçında da Bursalı topçuların kendi seyircileri önünde elleri ayakları dolaştı. Yenebilecekleri takımdan puan alamadılar.
Taraftar olarak üzerimize düşen;
Biz inandık siz de inanın, bu maçı alacaz,saldırın bu taraftar için... tarzında ama maçın her anında tezahürat yapmak,kaçan gollerden sonra bile kaçıranı alkışlamak, bir sonraki pozisyonu için cesaretlendirmek olmalı.
Futbolcular da maça konsantre olmalı,dikkatini bozmadan son düdüğe kadar ter dökmeli.

58sivasli58 03.11.2010 19:13

ne olursa oslun arkanizdayiz... ins önümüzdeki maclari alirsiniz cünki bu takim burda olmayyi hak etmiyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:42.