![]() |
Ziya ERDAL
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=24874&token=36406][img]http://resimzade.com/Show.html?i=24874&token=36406[/img][/url]
[B]Adı Soyadı:[/B] Ziya ERDAL [B]Geldiği Takım:[/B] Alt Yapı [B]Forma Numarası:[/B] 3 [B]Pozisyon:[/B] Defans [B]Doğum Tarihi:[/B] 05.01.1988 [B]Doğum Yeri / Uyruk:[/B] Sivas [B]Medeni Durumu:[/B] Bekar |
Cevap: Ziya Aydın
Naptın Semih Adamın Doğum Tarihini 1998 Yapmışsın :D
|
[QUOTE=bugra5858;665758]Naptın Semih Adamın Doğum Tarihini 1998 Yapmışsın :D[/QUOTE]
[B]Resmi sitedede öyle yazıyormuş :D Kopyala yapıştır yaptım hiç dikkatimi çekmedi :) [/B] |
Hayrettinden daha iyi futbolcu olacağına inanıyorum hem defansta hemde ofansta dengeli bir futbol oynuyor inşallah başarsı sürer ve takımda şans bulur...
|
böyle alt yapidan cikan futbolcular ilk 11 de oynadigi sürece diger alt yapi oyunculari heycanlandirip onlari dahada istekli yapacaktir buda alt yapidan daha da verim alacagimiz anlamina gelir
|
Ziya ERDAL Olucaktı yanlış açılmış
|
Cevap: Ziya ERDAL
[B]Resmi sitede soyadı [COLOR="Red"]AYDIN[/COLOR] yazıyordu. ![/B]
[url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/futbolcu/ziya-aydin[/url] |
[B][CENTER]ŞUAN İÇİN İYİ AMA DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM...[/CENTER][/B]
|
gercekten hayrettının yoklugunda onun yerıne gectı vee olay bıtmıstır hayrettını yedege almanın zamanı geldı artık oyle canı sıkılınca artık kaptanlık pazu bantını teknık dırektorun yuzune atamaz aklı ıyıce basına gelır
|
içimizden ziya gibi üç beş kişi çıkmaz ise
o zaman mehmet yıldız gibi ahlaksızlara yalvarmaktan başka çaremiz olmaz sehitr takımlarında sehrin çoçukları çogunlukta olmalıbunun için alt yapıdan gelen ziya gibi kardeşlerimizin en ufak hatalarında yermememiz lazım sivaslı olmak ayrıcalıktır |
[B][COLOR="Green"]Takımla birlikde performansı yükselir inşallah.[/COLOR][/B]
|
Çok iyi bir sol bek, valla ilk defa alt yapıdan birini çıkardık ve inşallah bu son olmaz. :)
|
Evet çok başarılı ve hırslı bir arkadaş daha öncede söylemiştim alt yapıda çok kıymetli futbolcular var diye.Rıza hocanın bu futbolcuyla yakından ilgilenmesi gerek SİVASSPOR'a çok faydası dokunacagına inanıyorum.
|
[QUOTE=adalı harun;665769]içimizden ziya gibi üç beş kişi çıkmaz ise
o zaman mehmet yıldız gibi ahlaksızlara yalvarmaktan başka çaremiz olmaz sehitr takımlarında sehrin çoçukları çogunlukta olmalıbunun için alt yapıdan gelen ziya gibi kardeşlerimizin en ufak hatalarında yermememiz lazım sivaslı olmak ayrıcalıktır[/QUOTE] mehmet yillarini sivasspora versin artik performansi düsüncede ahlaksiz olsun ne kadar basit yaa bizden ayrilan yada futbolu birakanlara arkamizdan nankör dedirtmemeliyiz arkadaslar futbolunu begenmeyebilirsiniz ama elestirirken kirici olmayalim lütfen |
Bir anda yıldızlaşmasını beklemiyorum ama yavaş yavaş kendini geliştirirse bir iki sene sonra hayrettinin yerine oynayabilir ziya gibi daha çok adam çıkarmamız lazım altyapıdan
|
[I][B]Ziya gerçekten son haftalardaki güzel oyunu ile göz dolduruyor.
Oynaya oynaya dahada iyi olacağını düşünüyorum.[/B][/I] |
Gardaş mehmet yıldız sonuna kadar delikanlı gibi sivas için çalışıyor ve kaptanımız, ona karşı söylelenler ayıp, hemde bize yakışmaz, mehmet her zaman bu takımın en önemli oyuncusu ve düzgün adam, keita olayı hatydı eminim onlarda kendine yakıştıramamıştır.
|
[QUOTE=adalı harun;665769]içimizden ziya gibi üç beş kişi çıkmaz ise
o zaman mehmet yıldız gibi ahlaksızlara yalvarmaktan başka çaremiz olmaz [/QUOTE] sivasspor un sembolü haline gelmiş bir futbolcuya bu ifadeler çok ağır değil mi. herşeye rağmen mehmet yıldız sivasspor için gerekli bir futbolcudur. |
[QUOTE=emir1908;665763]Ziya ERDAL Olucaktı yanlış açılmış[/QUOTE]
OLUCAKTI DEGÏL OLACAKTI . |
Ziya umarım sende gelen başarıyla birlikte şımarmazsın! bu takıma verecek çok şeyin var,futbol hayatında başarılar dilerim.
|
türkiyede hatta dünyada sol bek sıkıntısı yasanıyorken ziyanın gelmesi cok iyi oldu zamanla kendini dahada cok gelistirecek ve milli takıma kadar yükselecektir bence olabildiğince uzun bi sözlesme imzalatsın yönetim:)..hayronun sakatlığnda ferhatın yerine ziya oynasaydı bnce o maclardan en az puanla ve ya puanlarla ayrılırdk..hadi bakalım ziya yolun acık olsun..
|
Kendisini daha fazla geliştirirse kadronun genç isimleri arasına girer şahsen oyununu beğeniyorum ve ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır
|
ziya ilk çiktisene anadolü üsküdaraq kiralik gitti ordanda kırşehire gitti bildim kadariyla ama bu sene başindea mesut bakkalin roporu dogrusunda kalmişştir bizde mesut hocaya yükleniyorduk niye rahman ve harun topra oynatmiyor diye hep yazdik hoca gençlere şans vermiyor ama durum şimdi belli oldu zamani gelince birkaç kişi daha çikarir rıza hocada zaman zaman gençlere şans veriyor bi arkadaşimiz ferhatin yerine oynasaydi puan ve puanlar alirdik sen herede sivasin maçlarini izlemiyon hep gollari apduramanin kanadindan yiyoz bi ts maçinda ferhatin kanattan gol yedik ondada sakatlandi yerine giren murat toplari kesemedi ferhatin ve ziyanin oynadi maçlarda o kanattan gol yemedik hep apduramanin kanattan yedik o bölgeye bi alt yapidan futbolcu çikarsa yada apduraman kendini toplarsa dakim üstleri oynamaya başlar ben izledim kadariyla hep apduramanin kanattan gol yedik yanliş hatirlamiyosam
|
İlk önce gardaşlar kim olursa olsun bizim için ter döken herkese teşekkür etmeliyiz belki kötü oynayabilir ve bizi sevmeyebilir ama eğer teknik direktör onu oynatıyorsa bizimde teşekkür etmemiz gerekir bizden ayrılan futbolculara dahi teşekkür edinki bizim büyüklüğümüzü anlasınlar. Altyapıdan çıkan gençler herzaman başarılı olmuştur. Bir geçmiş tarihlere bakalım üç büyük diye tabir ettiğimiz galata,beşik,fener üçününde alt yapısı son dört yıldır yok ortada geçmiş dönemlerde altyapılarından çıkan oyuncular sayesinde kazanıyorlardı ne zamanki bu takımların altyapı desteği düştü takımda düştü. Altyapı ne kadar mükemmel olursa üst takım o kadar iyi oluyor ziya erdal diyorsunuz eminim ilerde daha iyi olacaktır ama ben şuna inanıyorum rıza hoca altyapıdan veya sivasın diğer amatör kulüplerinden daha çok futbolcu çıkaracaktır kendisi zamanında beşiğin altyapısından az futbolcu çıkarmadı benim en hoşuma giden tarafında (lütfen bunu ırkçılık olarak algılamayın) hocamızın sivaslı olması ve bu yönde hareket etmesi diyorum ya göreceksiniz daha bir çok sivasın amatör kulüplerinden ve altyapısından sivaslı çocuk çok çıkaracaktır rıza hoca hele bu hafta İ.B.B.gibi hızlı atak bir futbol oynayan takımı yenersek bakın görün sivası o zaman herşey nasıl değişiyor hocanın dediği gibi takımın kendine güveni yok olmuş onu bir yerine getirsin nasıl yeniyoruz takımları tek tek . En yakın örneği geçen hafta beşik maçı bence sivasımız mükemmeldi. Tüm oyunlarını böyle oynasın kalan maçların % 99 alır.
|
Riza hoca kendisi icin buyuk sans.. genclere gozu kapali forma verebilen ender hocalardandir Riza Calimbay.. yolu acik olsun.
|
Ferhat'tan çok iyi. Hayrettin'e iyi bir yedek olur diye düşünüyorum.
|
şu an için iyi bir görüntüsü var ama bir futbolcuda istikrar olmazsa işe yaramaz inş. istikrarlı olur sivasımız adına önemli bir artı:)
|
Zaralı hemşerim 4 eylül stadyumda bu akşam karabükspora karşı vermiş oldugun mucadeleden dolayı seni ve tüm takım arkadaşlarını ayrıca canımz hemşerimiz rıza çalımbay yönetimide kutlar bundan sonraki başrılarınız bekleriz..
Ayrıca; Sedat kardeşimizede geçmiş olsun |
[B][COLOR="Green"]Hayrettin out Ziya in :)[/COLOR][/B]
|
Spiker kendisi dedi: Bu aksam Türk Futbolu yeni bir Sol bek kazandi diye.
bencede dogru. Bence Ziyayla beraber iyi yerlere ulasiriz...cok degerli Futbolcu bize göre 1-2 sezon sonra tam tuttururuz ve bizi kimse tutamaz. |
[QUOTE=furkandtr;665998]Ferhat'tan çok iyi. Hayrettin'e iyi bir yedek olur diye düşünüyorum.[/QUOTE]
bence hayrettindende iyi rıza hoca ziyayı keserse yanlıs yapar diye düsünüyorm. |
ZİYA yorumları
Arkadaşlar Sitemizdeki ZİYA ERDAL ile ilgili yorumlardan bazıları.
[B][I]aldair:[/I][/B] [B]sanki formayı sırtımıza geçirip sahada herhangi birimiz oynuyormuşçasına [/B] [QUOTE=aldair;669935]maçı 4 eylül de yani mabette izledim.evvela rıza hocanın cesaretini tebrik etmek lazım,çift forvet hatta kamanana yer açmak için sol çizgide düşünmesi ve 3 forvet başlaması.herkes çok iyi mücadele etti ama mehmet nas ve ziya erdal muhteşemdi.pedriel için bir parantez açmak gerekirse çok iyi bir pivot özelliğinin yanı sıra özellikle 3. golde fırsatçılığını ve son vuruşlardaki ustalığını kanıtlar gibiydi.ikinci parantezide taraftarın sevgilisi içimizden biri:ZİYA ERDAL için açmak istiyorum,hatta sevgili site yöneticilerinden bu maçtan sonra ziyayla ilgili bir konu açmalarını rica ediyorum.[B]sanki formayı sırtımıza geçirip sahada herhangi birimiz oynuyormuşçasına[/B] benimsedik onu ve öyle sevdik,senin ruhun yeter,seni çok seviyoruz ZİYA.[/QUOTE] [B][I]GuVeN[/I]: Ziya Bir Adım Öndeydi.[/B] [QUOTE=GuVeN;669906].....Takım olarak iyi bir oyun sergiledik,demek ki oyuncular kazanmak istedikleri zaman kazanabiliyorlarmış!Herkez çok iyiydi ama Ziya ve Suarez bir adım öndeydi diğerlerine göre. Kamanan da yavaştan ısınmaya başladı. İnşallah herşey çok güzel olacak bizim için ... .Sedat'ada gecmıs olsun dılerklerımı ıletmek ısterım..[/QUOTE] --- [QUOTE=LOKLOKNOM;669849]gercekten süper bir mac oldu herkese cok tesekkur ederım özellikle ziyayı cok begendım ayrıca suarezı de unutmamak lazım[/QUOTE] --- [QUOTE=BySivasli;669731]Maçta göze çarpanlar : Ziya (geleceği çok parlak) [/QUOTE] --- [QUOTE=omer58;669737] ..... [B]Ziya müthiş özveri ile oynuyor helal olsun[/B] Rıza hocanın dediği gibi futbol olarak biraz daha üstüne koymamız lazım devre arası takviyeleri ilede daha iyi yerlere geleceğiz Birde her galibiyet sonrası genelde fikret ünsal piyasaya çıkıyor mümkünse seni bayağı bi uzun süre görmek istemiyorz inşallah bu haftaiçi basına demeç vermez[/QUOTE] [QUOTE=zaral;669564][B][FONT="Arial Narrow"]...... ZİYA : Umarım hiddink bu çocuğu görür milli takıma çok faydası olur eğer iyi işlenirse ve bu çocuğu sezon sonu çok büyük takımlar isteyebilir.Gene çok iyidi son 2-3 maçın en iyi oynayan adamlarından biri olduluğu bu maçta çok iyidi. .....Herkese Saygılar ...[/FONT][/B][/QUOTE] [QUOTE=mishka;669570] Bugün takımda bütün oyuncular en azından görevlerini yaptılar ve bazı oyuncular ön plana çıktı . [B]Bunların en başında Ziya geliyor.[/B] Ülkemizde kolay kolay sol bek yetişmiyor ve görmüş olduk ki futbolumuz bir sol bek kazanıyor. Bütün maçlarda ortanın üstü bir performans sergiliyordu. Ancak bu maçta oynadıkça kendine güvenini kazandığını ve hücuma daha fazla katkı sağladığını gördük. Son dakika da Ceyhun'un jesti de çok güzeldi. Ceyhun büyük bir futbolcu olduğunu bir defa daha gösterdi. Diğer ön plana çıkan futbolcu Suarezdi. Bir arkadaşımızın da belirttiği gibi nadir bulunan bir forvet tipi ve yaşı çok genç, gelecek vaad eden bir futbolcu. [/QUOTE] [B][I]yigidocengiz:[/I] Yeni Bir Sol Bek Kazandık!.[/B] [QUOTE=yigidocengiz;669684]yeni bir sol bek kazandık arkadaşlar kıymetini bilelim.hoca İNŞALLAH şu kalas hayrettini oynatmaz artık. pedriele gelince;ulan böyle bi forvetimiz varmış da forvetimiz yok diye mehmetin eline baktık kaç zamandır.ama bu adam oynamaya devam ederse mehmetede gol attırır kendide atar emin olun.[/QUOTE] --- [B][I]Adres58:[/I][/B] Maçın Yıldızı Kimdi 1-Ziya Erdal : Şehrimizin yeni parlayan yıldızı, spikerin TÜRK FUTBOLU YENİ BİR SOL BEK KAZANDI demesi beni çok gururlandırdı. Ayağına top yakışıyor çok iyi mücadele ediyor, çok savaşıyor, iyi niyetli oynuyor vede yardımlaşmayı çok seviyor. Kredi üstüne kredi kazanıyor Ziya... Allah nazardan saklasın. İki sol bekimizde iyi maşallah. Gerekirse Tandem oynayabilirmi bilmem ama bu maçtada göğsümüzü kabarttı... --- [B][I]58MUAMMER58:[/I][/B] Ziya Süper oynadı. --- |
Cevap: ZİYA yorumları
ziya bu takımın bel kemıgıdır ve sıvassporumuzun asıl yıldızıdır memleketımızın yetıstırdıgı en ıyı futbolculardan bırısı olmayı bırkac haftada basarmıstır sonuna kadar sıvasspor taraftarı olarak arkasndayız
|
türkiye nin yıllardır süregelen solbek sıkıntısına çare olabilecek kapasitede, geliştirilmemesi şans verilmemesi vatan hainliği bile sayılabilecek bir oyuncu ziya, o cidden bizden biri adam yüreğini maç başlarken santraya bırakıyor, maç bitince geri alıyor ona hep güvenilmeli önü açılmalı
|
Ziyanın şımarmıycağına inanıyorum.
|
Ziya için yazılanlar doğal.Çünkü be şehrin çocuğu canla başal mücadele ediyor.Aslında takımın hepsi mükkeldi. Tecrübeli futbolcularımızın kulağına küpe olsun ( biz oynamzssak Sivasspor hiç bir şey der gibi laşka davranmları) Burası büyük cami 7 milyonluk kent birisi gider diğeri gleir olan canla başla oynamayan fubolcuar olur.Yine tekrarlıyorum Hocamız hmeeşrimiz bir kaç kelle koparıp gurubu dağtımazssa 2. dönem çok geç kalır.
|
evet ziya sivassporumuz için önemli bir artı :)
|
onu ızledıgımızde gurur duyuyoruz alt yapıdan cıkan savasan bır yapısı var oyandıkca kendıne olan guvenı daha da artacak daha ıyı yerlere gelecektır.hayrettının sakatlanması zıya ıcın buyuk sans Allah nazarlardan saklasın bole devam et...
|
Ziya, Sivas için yeni bir "ışık" tıbkı adının anlamı gibi.her geçen gün performansını ve özgüvenini arttırıyor.kendisine verilen şansı iyi değerlendiriyor.umarım formunu üst seviyeye çıkartır, amatör düşünmez, profosyonelce işini yapar ve en iyi yerlere gelir.ben diyorum ki, gençlere önem verildiğinde takımın performansı da artar, başarısı da.Ziya ile başlayan bu değişim devam eder.sırada diğer oyuncular olmalı, onlara da şans verilmeli.
|
Hayrettini sollar Ziya kardeşimiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:26. |