![]() |
Başkan olaya el koydu!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun-odyakmaz-ic1.jpg[/IMG]
Taraftarların sesine kulak veren başkanımız Mecnun Otyakmaz önemli açıklamalarda bulundu. "- Biz uzun zamandır bu takıma hizmet etmekteyiz herşey yakıştığı gibi olmalı Sivasspor' un menfatine olacak destekler verilmeli protestolar normal, bu tepkide olacaktır buda gayet normal anlayışla karşılıyoruz. Herkes parasını alıyor kimseye borcumuz yok. Bunun karşılığında iyi futbol oynamıyorsa herkes kendine çeki düzen verecek. Taraftar bize bir uyarı verdi biz bunu gördük bunuda anlayışla karşılıyoruz. Rıza hocamıza sonuna kadar güveniyoruz o bu toprağın insanı herşeyi iyi yapacağından eminiz. Hayalimde hep Sivasspor'u çalıştıracak bir Sivas'lı teknik adam vardı, bu da nihayet gerçekleşti. Bu ışığı ben Rıza hocada görüyorum. Giderken futbolcularla uğrayıp konuşacağım. Bundan dersi çıkaran çıkarır çıkarmayan çeker gider. Bizde bir tane SİVASSPOR var, onlarda takım çok. İstedikleri yere giderler. Yıldızmış, eskiymiş, yeniymiş dinlemem. Bizim için bir Sivasspor var, bunun için elimizden geleni yapacağız ve bu kötü gidişin altından kalkacağız. Taraftarlardan destek bekliyoruz. Demek ki transferler konusunda başarısızız. Bu ortada, bunu inkar etmiyoruz. Yapılan transferlerden gerekli verimi alamadık, bunuda inkar etmiyoruz. Paralarını alıyorlar borcumuz yok iyi konsanttre olamıyorlar. Bu son ihtarımız ismi kim olursa olsun yapamayacak varsa bu takımdan ayrılır. Bizim bir tane Sivasspor'umuz var, nereye isterse gitsinler." Sivasspor.com özel haberi |
Cevap: Sivasspor Yönetimi Toplandı !
Rıza Hocanın maç sonu açıklamalarıyla Başkanın bugün yaptığı basın toplantısındaki söylemleri aynı doğrultuda. İkisi de Sivassporda artık köklü değişikliklerin olması gerektiğini dile getirdi. ama şu an için ligin ilk yarısının bitmesini ve akabinde gerekli kararları alacaklarını söylediler. ligin bitmesine 6 hafta kaldığını ve bu futbolcularla ilk yarıyı bitireceklerini söylediler. bence de biraz olsun haklılık payları var. peki devre arasında neler yapılmalı?
Bana göre bazı futbolcuların Sivasspordaki misyonları bitti. Bazı futbolcular da kendilerine verilen şansları sonuna kadar kullandılar ama başarılı olamadılar. AKIN: Sivasspora geldiği ilk günden beri Şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda Petkoviçin yokluğunda gösterdiği başarılı performansların dışında özellikle bazı negatif yönlerini geliştirememesi yüzünden bize kaybettirdiği puanlar ortada. Topu iyi oyuna sokamaması, geri paslardaki ayağınının ayarsızlığı, aut atışlarında topun orta sahayı bile geçememesi, defans arkasına atılan toplarda kaleyi zamanında ve çabuk şekilde terk edip atakları önlememesi bizim başımıza yeteri derecede dert oldu. Bence devre araasında kendine kulüp bulması gerekir. ABDURRAHMAN-SEDAT : Bu iki futbolcu aynı anda kulüpten içeri adım attılar. ve aynı anda da kulüpten ayrılmalılar. Abdurrahman için çok önemli bir tespitte bulunmak istiyorum. Sivasspor formasıyla attığı üç gol dışında (Bursa-Trabzon-Galatasaray) acaba bir düşünün bakalım? YAPTIĞI BİR ORTA İLE VEYA BİR ASİSTLE GOL ATTIRDI MI? Ben çok maç canlı seyrettim, bütün golleri de izledim ama abdurrahmanın yaptığı bir ortanın golle tamamlandığını hatırlamıyorum. Sedat artık eski Sedat değil. Çok ağır kalıyor. Zaten ağır oldğunu bildiği için defans çizgisini hep geride kurmaya çalışıyor. Bu yüzden ofsaytı bozan ilk adam oluyor. Hamleleri artık yavaş. Ya top ya adam diyor. bir çok pozisyonda kartla burun buruna kalıyor. Topu oyuna sokması zaten iyi değildi. Şimdilerde ise uzun top atma gayreti dışında hiçbir şey yapmıyor. Diallonun topla driplinglerini hatırlarsak Sedatın bunları yapması mümkün değil. Kısacası Abdurrahman ve Sedat artık Sivasspordaki mizyonlarını tamamladılar. Devre arasında isteyen kulüplere 3-5 demeden satılmalı. Özellikle Abdurrahmanın alıcısı çok olacaktır. MEHMET YILDIZ : Gerçekten Sivasspor tarihinde unutulmayacak bir futbolcu olmuştur. Son on yıldaki her başarıda imzası ve katkısı olmuştur. Sivasspora çok şey vermiştir. Ama unutmamak gerekir ki Sivasspor da ona çok şey vermiştir. Mehmeti Mehmet yapan Sivasspordur. Özellikle son dört yıldır Sivassporun oyun anlayışı Mehmetin üzerine kurulu olmuştur. Onun kadroda varlığı takıma iyi bir golcü alınmamasına sebep olmuştur. Şu an satış listesine koysak süper ligdeki bir çok anadolu kulübü hemen almak isteyecektir. Fizik gücüyle oynayan biri olarak son geçirdiği sakatlık onun da belini bükmüştür. anlaşılan o ki artık eski Mehmeti seyredemeyeceğiz. Sivasspordaki emeklerine teşekkür edilmeli ve devre arasında yollar ayrılmalı. CEYHUN : Belki iki yaş daha genç zamanında gelseydi şampiyon olabilirdik. ama görüyoruz ki 33 yaşın verdiği yorgunluktan dolayı sahada istediğimiz Ceyhunu göremedik. Göreceğimizi de sanmıyorum. Takımı ağırlaştırdığı bir gerçek. Hakemlerle uğraşmaktan maçlara konsantre olamıyor. Maliyetinin fazla olduğunu düşünülürse devre arasında sözleşmesi fesh edilmeli. ERMAN : Ne umutlarla alınmıştı ama bir türlü isteneni veremedi. Zannedersem kafa olarak bitik durumda. Kendisine bütün teknik direktörler güvendi ama o herkesi mahcup etti. Şu saatten sonra da faydalı olacağını sanmıyorum. Satış listesine konacaklardan biri de Erman. İBRAHİM ŞAHİN : Alındığında gerçekten ümitliydim ama fos çıkan bir transfer oldu. Sivasspordan parazit gibi beslenen futbolculardan biri. Devre arasında gönderilmeli. KAMANAN-KEİTA-SAİDO : Bu üç yabancının da Sivasspora bu saatten sonra vereceği bir şey yok. Yabancı kontenjanını boş yere meşgul ediyorlar. Satış listesine konulmaları gerekir bence. Tabi başkanın ve hocanında dediği gibi kalan 6 maçtaki performanslara göre bu liste yeniden şekillenebilir. Ben bu on futbulcunun Sivasspordaki şu ana kadarki performanslarına göre gönderilmesini doğru buluyorum. İnşallah kalan 6 maçta bütün futbolcular istediğimiz performansları gösterir ve istedğimiz puanları alırlar da biz haksız çıkarız. Ama reçete burada belki 6 hafta sonra lazım olur. |
Cevap: Başkan olaya el koydu!
2 saatlık konusma bu kadarmı
|
Başkanım bu devre arasıda yönetimin son kozu,inşallah dediklerinizin arkasında durursunuz.. Belli isimlerle yolların ayrılması artık aciliyet olusturmakda,başarıya aç oyuncu ve yöneticiler istiyoruz! Mümkünse azıcık da paraya kıyın devre arasında!
|
[B]ah baskan seninle beraber bizimde yuzumuz gulse inan biz ve sen hakediyorsun lanet olasi sans hic bizden yana olmuyor karabulutlar dagilmiyor allah yolumuzu acik etsin [/B]
|
SANA GÜVENİYORUZ BAŞKANIM
|
benim yönetime olan güvenim bitmi$tir..sampiyonluga oynayan bir takimi bu hale getirmenin karsiligi istifa etmektir.
|
[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;666939]2 saatlık konusma bu kadarmı[/QUOTE]
2 saatlık konusmanın cogunu uzun suredır dınlemıyormuyuz zaten:) |
bu yönetimin de artık sivasspora bir fayda sağlama durumu kalmamıştır. iki yıldır ders almadılarsa bu adamların derdi ne sivastır ne de sivasspor.
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence. |
[QUOTE=amr;666952]bu yönetimin de artık sivasspora bir fayda sağlama durumu kalmamıştır. iki yıldır ders almadılarsa bu adamların derdi ne sivastır ne de sivasspor.
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE] Doğan Ügüp kendı ısını yapsın o Sivasa yeter hemserım,verdıgın ornege bak allahaskına. boyle ısımler gelecekse mecnun baskan hıc gıtmesın,bu nedır ya.bakıyom sıtede 3-4 mesajı olan adamlar gelıp buralarda ısım verıyorlar amacınız nedır anlamadım kı,herkez reklamını ıvırını zıvırını bu sıte uzerınden yapıyor resmen. |
taraftarımız ibb maçından sonra "yönetim istifa" diye bağırdı. yıllardır çok futbolcunun yuhlandığı oldu, teknik direktörler yuhlandı ama ilk kez taraftarımız yönetimimizi yuhladı. başkanın dediği gibi aslında bu yönetime bir uyarıydı, taraftarın büyük çoğunluğu sabırla yönetime güveniyor, hatta öyle inanıyorum ki "yönetim istifa" diyenlerin büyük bir çoğunluğu bile yönetime güveniyor. tek amaç yönetimi kamçılamak. ben inanıyorum ki yönetim mesajı aldı.
|
[QUOTE=amr;666952]bu yönetimin de artık sivasspora bir fayda sağlama durumu kalmamıştır. iki yıldır ders almadılarsa bu adamların derdi ne sivastır ne de sivasspor.
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE] sivas belediyespor olsun oylemi cok garip bir sey olurdu bence cok sacma bir fikir hemserim kusurabakma o zihniyet eskidi |
[QUOTE=Holigann;666953]Doğan Ügüp kendı ısını yapsın o Sivasa yeter hemserım,verdıgın ornege bak allahaskına. boyle ısımler gelecekse mecnun baskan hıc gıtmesın,bu nedır ya.bakıyom sıtede 3-4 mesajı olan adamlar gelıp buralarda ısım verıyorlar amacınız nedır anlamadım kı,herkez reklamını ıvırını zıvırını bu sıte uzerınden yapıyor resmen.[/QUOTE]
hadi isim vermeyelim. ama bu yönetim son iki yılda takıma ne katkı sağladı allah aşkına. bir göğüs reklamı yok, bir sponsor yok. bunlar takımın oynaması ile değil daha çok yönetimin ilişkileri ile sağlanan şeyler değil midir. ayrıca 3-5 mesaj yazmak ya da 100-200 mesaj yazmak arasında çok da önemli bir fark bulunmaz. |
[QUOTE=Holigann;666953]Doğan Ügüp kendı ısını yapsın o Sivasa yeter hemserım,verdıgın ornege bak allahaskına. boyle ısımler gelecekse mecnun baskan hıc gıtmesın,bu nedır ya.bakıyom sıtede 3-4 mesajı olan adamlar gelıp buralarda ısım verıyorlar amacınız nedır anlamadım kı,herkez reklamını ıvırını zıvırını bu sıte uzerınden yapıyor resmen.[/QUOTE]
cok haklisin hemserim belediyeyi duzgun yonetsinler yeter oysaki sivassporun baskani olmak belediye baskanligindan daha zor bir gorev bence |
[QUOTE=amr;666956]hadi isim vermeyelim. ama bu yönetim son iki yılda takıma ne katkı sağladı allah aşkına. bir göğüs reklamı yok, bir sponsor yok. bunlar takımın oynaması ile değil daha çok yönetimin ilişkileri ile sağlanan şeyler değil midir. ayrıca 3-5 mesaj yazmak ya da 100-200 mesaj yazmak arasında çok da önemli bir fark bulunmaz.[/QUOTE]
demek ıstedıgım mesaj sayısının onemı degıl,belkı sızın durumunuz farklıdır ama,sıteye her gun takılan bırı olarak bazı kısılerın sadece sıteye cok dusundurucu zamanlarda gırerek buradakı ınsanlara gaz verme cabasında oldugunu dusundugum ıcın oyle yazmıstım. sıze altarnatıf bı ısım vermem anlamsız olur cunku benım baskanın degısmesını ıstedıgım yok,baskanın yonetımı azledıp daha faydalı olabılecek ınsanlarla yola cıkmasını ıstıyorum. burada sayın dogan urgup olsun demenız kluple pek bı alaknız olmadıgını gosterıyor bana göre,sayın urgup taraftar gruplarına bır ıkı otobusu bınbır rıcayla zorakı veren bı ınsan olarak bu kluple ne kadar alakalı ki? sehır genelınde kendı ısıyle ılgılı bıle buyuk sıkıntı varken bırde sıvasspor baskanlıgı mı kaldı. |
yönetim artik ne verebilirki? Bi ihtimal devre arasi bonservisi elinde olan bi kac topcu getirme di$inda!
|
[QUOTE=amr;666956]hadi isim vermeyelim. ama bu yönetim son iki yılda takıma ne katkı sağladı allah aşkına. bir göğüs reklamı yok, bir sponsor yok. bunlar takımın oynaması ile değil daha çok yönetimin ilişkileri ile sağlanan şeyler değil midir. ayrıca 3-5 mesaj yazmak ya da 100-200 mesaj yazmak arasında çok da önemli bir fark bulunmaz.[/QUOTE]
sivasin ve sivaslinin makus talihi.. her alanda bizler bu tur otelemelerle karsilasmiyormuyuz ayni durum sivasspor icinde gecerli bizim turkiyede bir yerlerde sivrilmemiz istenmiyor bunun bir cok sebebi var onlara deginmek istemiyorum ama gogus reklamindan tutun bunu gecen yillardaki sampiyonluk mucadelelerimizdeki tavirlardan da bir anlam cikarabiliriz acaba bursaya gosterilen sempati bize gosterilse biz sampiyon olamazmiydik evet olurduk bence hemde iki sene ust uste olurduk gecen yilki son hafta maclarini hatirlayalim bjk bursa ve fr ts maclari bence cok anlamli uzun lafin kisasi bizler sevilmiyoruz aklimizi basimiza alip birlik icerisinde hareket etmeliyiz sivasin basinda sivas sevdalilari olmali bu tabire de mecnun baskan ve riza hoca uyguyor bence ..dunyadaki turkiye imaji ne ise turkiyedeki sivasli imaji da biraz benzesiyor bence,, bu yazdiklarim benim nacizane kendi dusuncelerim aygilar .. |
[QUOTE=SvS58lka;666960]sivasin ve sivaslinin makus talihi.. her alanda bizler bu tur otelemelerle karsilasmiyormuyuz ayni durum sivasspor icinde gecerli bizim turkiyede bir yerlerde sivrilmemiz istenmiyor bunun bir cok sebebi var onlara deginmek istemiyorum ama gogus reklamindan tutun bunu gecen yillardaki sampiyonluk mucadelelerimizdeki tavirlardan da bir anlam cikarabiliriz acaba bursaya gosterilen sempati bize gosterilse biz sampiyon olamazmiydik evet olurduk bence hemde iki sene ust uste olurduk gecen yilki son hafta maclarini hatirlayalim bjk bursa ve fr ts maclari bence cok anlamli uzun lafin kisasi bizler sevilmiyoruz aklimizi basimiza alip birlik icerisinde hareket etmeliyiz sivasin basinda sivas sevdalilari olmali bu tabire de mecnun baskan ve riza hoca uyguyor bence ..dunyadaki turkiye imaji ne ise turkiyedeki sivasli imaji da biraz benzesiyor bence,, bu yazdiklarim benim nacizane kendi dusuncelerim aygilar ..[/QUOTE]
birazda kendımız ettık hemserım,ıcımızden bazıları kendını oyle buyuk gordukı,saga sola sureklı horozlanarak bu sempatıyı kaybetmemıze neden oldular,sadece bulent hoca degıl,taraftarlarda bunu yaptılar. futbolla alakası bıle olmayanlar en koyu sıvassporlular oldular,uc ıst takımını tutanlar en koyu sıvassporlular oldular,herkeze buyukluk tasladılar,sessız ve derınden gıdelım demedıler. sonuc olarak senın de dedıgın gıbı tüm sempatimizi kaybettik, antıpatık bır takım olduk cıktık.ıgneyı kendımıze batırabılmelıyız. az once o bahsettıgım en koyu gıbı gorunen sozde sıvassporluların cogu yok şimdi.öküz öldü ortaklık bozuldu,çöplüklerıne döndüler,ara ara zor zamanlarda ugrar söver istifa der giderler. goruyoruz hepımız.. Su da var mıllet bızı sevse ne olur sevmese ne olur hıc onemı yok ama dıger takım taraftarları bu bahsettıgım kuru sıvassporlu gıbı gorunen kalabalık yuzunden gercek sıvassporlularla hıc muhattap olamadılar sahte sıvassporlularla dıdısmekten.buda benım kendı gorusum.. |
yazılan yazıları okudugumda bakıyorum da herkes çözüm üretiyo kolayca biri yazmış doğan ürgüp başkan olsun diye. bir holigan arkadasın da dediği gibi o ilk önce belediye de iyi bişeyler yapsın. 2. konu ise artık belediye baskanları aynı anda kulüp başkanlığı yapamıyor. bunu kimsenin hatırlamamasına da sasırdm acıkcası. bir de şu konu var ki şampiyonluğa oynayan takımı bu hale getirdiler istifa etsin yönetim diyen arkadaslar konu sampiyonluğa oynamaksa onu da bu yönetim yaptı. bi de yönetime talip var mı bu yönetim bıraksa kocaeli erzurum vs. halini görüyoruz. ha ben de isterim takım iyi gitsin eskisi gibi olsun ama bu yönetim hatalarını bırakıp devam etmelidir, sivasspor mecnun baskandan iyi baskan bulamaz. öneri bile yapamıyorz mecnun baskanın yerine. göğüs reklamını da eleştirmissiniz bkz. bursaspor diyorum sampiyonlar liginde gögüs reklamları yoktu demek ki öle atarak konusmak olmuyomus. saygılar...
|
hep ayni vaat hocam
|
başkanla takıma ilgisizliği anlamında ciddi kaygılarım vardı hala da var. bakalım sözlerinin gereğini yapacakmı. umarım yaparda en azından bizi aldatmayan bi kişi var diyebiliriz.....
|
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE] ne diyorsun sen yaa doğan ürgüp daha kentin yollarını yapamıyor yapılı olanlarıda bozuyor sanki trafik çok iyi imiş gibi gittikçe trafiği sıkıştırıyor halde kalmış birde kulüp başkanlığınımı üstlenecek. hele şükür be mecnun başkan sonunda dilin çözüldü.ver ayarı şu ayağı tutulmuş iş görmez çalıklara |
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE] doğan ürgüp hele bir sivasa hizmet etmeyi öğrensinde ondan sonra sivasspor başkanlığına düşünülsün. kulüp başkanlığı koınusunda mecnun başkanın eline kimse su dökemez. |
yav doğan ürgüp kimki başkan olsun diyorsun bende onda belediye başkanlığı kapasitesi bile görmüyorum sen neden bahsediyon adam sivasda bile durmuyor
|
Biraz geç oldu ama yinede önemli bir çıkış yaptı başkan.Ancak bu revizyon sezon başında olmalıydı.Aynı ruhsuzluk geçen sezon da vardı ama bazı ruhsuzlar gönderildi ama çoğu tekrar takımda kaldı bu da onlara tekrar güven verdi.Bizi buralara bu yönetim getirdi yine buralardan bu yönetim çıkaracaktır.Ancak devre arası yapılacak operasyondan fazla ümitli değilim.Tamam o gitsin.şu gitsin de yerine kimi alacaksın.Hangi takım iyi adamını devre arasında verir.Hangi topçu küme düşme adayı bir takıma gelmek ister.Yönetimin bu borçsuzluk stratejisi bence iflas etmiştir.Bizim borcumuz yok ama 17. sıradayız bu başarı mı peki.Bir galibiyetin 700 bin olduğu bir ligde 2-3 galibiyete en iyi adam alınır.Tabi para-başarı her zaman doğru orantı değildie ama takımı taşıyacak kaliteli topçulara ihtiyaç var.İnşallah yönetim gerekli dersleri almıştır.Ucuz etin yahnisi olayı yani.
|
[I][B]Başkanın açıklamalarının büyük bi bölümünü dinledim,Belliki bu kötü gidişe o bizlerden daha çok üzülüyor ben bunu konuşmalarından gayet iyi anladım.
Artık Başkanda birşeylerin yapılması gerektiğini biliyor ve bu konuda çalışmalarına başlamış bulunuyor,Takımda oynamayan oynamak istemeyen kim varsa gözünün yaşına bakmadan gönderirim demesi hoşuma gitti,Başka Sivasspor olmadığına göre herkes üzerine düşen görevi yapmak zorunda. Benim kafamdaki soru işaretlerinden biriside acaba bu futbolcular paralarınımı alamıyorlarda bu formanın hakkını vermiyorlar diye düşünürken bu konuda yanıldığımı anladım. Başkan bu konudada net konuştu tüm imkanlara sahipler kimsenin alacağı yok dertlerini sorunlarınıda dinliyoruz peki niye böyle yapıyorlar Başkanda anlamış değil.Kısacası bu takımda artık birşeyler değişecek ben bunu anladım Başkanda bunu söyledi zaten, Alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız ve ilk devreyide bu kadroyla tamamlayacağız,İnşaallah ikinci yarıya güçlü bir Sivassporla başlarız ve o eski günlere döneriz diye düşünüyorum.[/B][/I] |
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE] Yuh diyorum başka birşey demiyorum olmadı yoldan geçen birini al getir onu yapalım kafa bulandırma allhını seversen r-sayın doğan ürgüp gitsin açılışa gitsin çeşme yaptırsın boşver onu |
SANA GÜVENİYORUZ BAŞKANIM sayin baskanim llallallalooooooooo sivasspor haydi sivasspor haydi tamzamani simde insallah
haydi sivassporum haydi insallah |
[B]Tamamdır belki şimdilik radikal karar alınmadı ama Oyuncularımızın hakkında yorum yazmak şimdilik erken. Nihayetinde bu nankörlüğe girer... Futbol nankör bir meslektir ama bizi farklıyız arkadaşlar. Sizlere katılıyorum. Tüm oyuncularımız gitgide dibe vuruyor. Ama maalesef çokda kötü durumdayız. Fakat oyuncularımız hakkında gitmeden yorumların yazılmasına ben karşıyım. Hele hele tek tek şahıs belirtilmemesini rica ediyorum. Eğer gidecek olursa teşekkür edip göndermeli. Unutmayınki hepsi bu sayfaları okuyor ve önümüzde de çok çok önemli maçlar var.[/B]
|
başkan kendisine yakışan sivassporluların beklediği açıklamaları yaptı.birçok sivassporluda bu yapılan açıklamalardan sonra başkana olan güveni yerine geldi. bundan sonrası bekleyip görmek.kasımpaşa maçında kimler ne kadar anlamış göreceğiz.ilk yarı bitimindede gerekli operasyonlar yapılacaktir.yapılmazsa zaten bittiğimizin resmidir.ama ben güveniyorum gereken neyse yapılacaktır.
|
Sayın Mecnun Otyakmazın durum analizi yaptığı konuşmasını televizyondan seyrettim, başkanın son derece samimi ve kararlı bir yapıda olduğunu, sivas sporda radikal kararlar alınacağını ve bir anlamda inkılap olacağını algıladım.her ne kadar İBB maçında taraftar takıma küsmüş ise de bence sezonun ilk yarsının bitimine kadar bu takımın, teknik heyetin ve yönetimin çok ama çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünerekten diyorum ki küslükleri bırakarak takımımıza destek olalım, stada gelmekle değil stadda gerçek taraftara yakışanı yani tezahüratı yaparak bu takımın sahipsiz olmadığını gösterelim.unutmayalım sivas spor kalıcıdır, kişiler ise değişkendir.kalıcı olanın yanında olalım, takımımıza sahip çıkalım....
|
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE] Bravooo. çok iyi teklif. Sivası batırdığı gibi takımımızıda batırsın Doğan Ürgüp. tamamen sıfırlasın herşeyi öyle çekip gitsin memleketi Ankaraya. ne akıllı yiğidolar var hayranım |
[QUOTE=SivasSpor.Com;666904][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun-odyakmaz-ic1.jpg[/IMG]
Taraftarların sesine kulak veren başkanımız Mecnun Otyakmaz önemli açıklamalarda bulundu. "- Biz uzun zamandır bu takıma hizmet etmekteyiz herşey yakıştığı gibi olmalı sivassporun menfatine olacak destekler verilmeli protestolar normal, bu tepkide olacaktır buda gayet normal anlayışla karşılıyoruz. Herkes parasını alıyor kimseye borcumuz yok. Bunun karşılığında iyi futbol oynamıyorsa herkes kendine çeki düzen verecek. Taraftar bize bir uyarı verdi biz bunu gördük bunuda anlayışla karşılıyoruz. Rıza hocamıza sonuna kadar güveniyoruz o bu toprağın insanı herşeyi iyi yapacağından eminiz. Hayalimde hep Sivasspor'u çalıştıracak bir Sivas'lı teknik adam vardı, bu da nihayet gerçekleşti. Bu ışığı ben Rıza hocada görüyorum. Giderken futbolcularla uğrayıp konuşacağım. Bundan dersi çıkaran çıkarır çıkarmayan çeker gider. Bizde bir tane SİVASSPOR var, onlarda takım çok. İstedikleri yere giderler. Yıldızmış, eskiymiş, yeniymiş dinlemem. Bizim için bir Sivasspor var, bunun için elimizden geleni yapacağız ve bu kötü gidişin altından kalkacağız. Taraftarlardan destek bekliyoruz. Demek ki transferler konusunda başarısızız. Bu ortada, bunu inkar etmiyoruz. Yapılan transferlerden gerekli verimi alamadık, bunuda inkar etmiyoruz. Paralarını alıyorlar borcumuz yok iyi konsanttre olamıyorlar. Bu son ihtarımız ismi kim olursa olsun yapamayacak varsa bu takımdan ayrılır. Bizim bir tane Sivasspor'umuz var, nereye isterse gitsinler." Sivasspor.com özel haberi[/QUOTE]sevgili başkanım bunların barasını perfomansına görevericen yoksa oynamazlar zayen bazıları hayin niyeoynasınki nasılolsa paralarını alıyorlarmış bunlara bundansonra aldıkları puğana göre paravercen bakozaman kulubede oyuran bile yerinde oturuyormu nasıl kendini parçalıyorlar |
Baskan olaya el koymustur.
Bir tane Sivasspor var. Biz bu takimin daha kotu gunlerinide gorduk. Sukur 5 sezondur Super ligde. Allah'in izniyle bu durumdan kurtulacagiz. Herkes destek vermeli. Kiminin parasi, kiminin duasi. Biz Sivasliyiz Sivas dussede kalksada bu bag ebediyete kadar devam edecek. Umitsizlige gerek yok. Eminim sonuc guzel olacak. Hayirli gunler. Saygilar. |
karnınız doydu mu bu acıklamadan sonra 12 haftada dıbe demır attık averaj takımı olduk taraftari kacırdılar kımı futbolcular gayrı menkul zengını oldular.
|
[CENTER][B]BU TAKIMDAN GİTMESİ GEREKENLER [COLOR="Red"]ARTİST SEDAT[/COLOR], [COLOR="DarkGreen"]MEHMET[/COLOR] BÖYLE DEVAM EDERSE BÜYÜK İHTİMAL ODA GİDİCİ,VE RUHSUZ MÜCADELESİZ OLANLARA PARA CEZASI VEYA ONLARIDA KAPI DIŞINA KOYMAK LAZIM RIZA HOCA HANGİSİNİ UYGUN GÖRÜRSE TABİKİ,SEDATIN YERİNE DİALLO OYNASIN SEDATA 10 ÇEKER DİALLO...[/B][/CENTER]
|
baskanim cok iyi söylemis INSALLAH bu sözler takimdaki ruhsuz kalmis futbolcularimizin ruhlarini geri getirir,bu takimda yer alan futbolcular kötü futbolcular degil bunlari hem hazirlik döneminde gördük hemde ligin ilk haftasinda galatasray galibiyetinde gördük,bu futbolcular iki ay sonra futbolu unutacak kisilerde olamaz.bundan sonra söz futbolcularimizin INSALLAH baskanimizin sözleri bundan sonra futbolcularimizin kulaklarinda küpe olur,mehmet yildizdan keita ya kadar bütün futbolcularimiz kardeslik ve birlik icinde olurlarda bu durumdan bizleri kurtarirlar
|
başkanımız olaya el atmışsa bu durum en kısa zamanda düzelecektır futbolcular kendine gelmek zorunda aksi halde yollarımız ayrılacaktır cok dogru bır laf söylemiş kulup onların isteklerini karşılıyor kimseye tek kurus borcları yok ama futbolcular kulubun isteklerini karşılamıyorsa yapılması gereken ortada yolları acık olsun bize görevinin bilincinde adamlar lazım işini yapamayanlarla işimiz olmaz
|
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE] [B]kardeşim nerden aklına geldi doğan ürgüp[/B]:D |
mecnun başkan ne diyorsa o :D başkan her şeyin farkında ama futbolcuları değiştirmek yetmez o yönetimde de değişiklikler olmalı bülo gibilere meydan verilmemeli ve artık paraya kıymak lazım ya, maaşları geç ödeyin futbolculara borcunuz olsun ama transfer yapın artık parayla :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:52. |