SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Suçlu Kim? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30580)

izmirliyigido 09.11.2010 08:37

Suçlu Kim?

[B]Sivasspor'un geçen seneden beri yaşamış ve yaşatmış olduğu başarısızlığının nedeni kimler ?[/B]

Sağduyulu yorumlarınızla lütfen anketi işaretleyin. Amacımız ortalığı karıştırmak değil, taraftarın sesini mütevazi ve ılımlı bir şekilde birkez daha buradan duyurmaktır. Zaten suçlular belli ve kendilerini de biliyorlar ama, yine de buyrun kalem sizde...

[B]Sivaspor'un bu günkü başarısız durumunun sebebi kim ?[/B]

1-) Futbolcular
2-) Teknik direktörler
3-) Yönetim
4-) Yanlış teknik direktör seçimi
5-) Yanlış futbolcu transferleri
6-) Yönetimin ilgisizliği ve bilgisizliği

AYK

izmirliyigido 09.11.2010 08:44

Cevap: Sivasspor'un başarısız durumunun sebebi kim

Başarısında alkışladığımız gibi başarısızlığında da yanlışlarını görmeleri için eleştirmesini biliriz. Artık zamanı geldi, uyarmazsak, birşeyler yapmazsak yarın çok geç olabilir.

Nasıl ki sayın başkanımız "bizim bir tane SİVASSPOR'umuz var" diyorsa, aynısını biz söylüyoruz. Onu kaybettiğimiz zaman bir 38 yıl daha bekleyemeyiz. Zaten zor bela çıkmışız Süper Lige neden böyle basit bir şekilde düşelim. Buna engel olmak için, birilerini uyarmak için, uyayanları uyandırmak için Türkiye'nin en sakin, en centilmen, en hoş görülü TARAFTARI olarak sesimizi duyurmak hepimizin hakkı.

Sizlerden ricam, özellikle başkanımızı kırmadan, üzmeden yorumalrımızı yapalım, anketimizi cevaplayalım, bakalım suçlu kim ortaya çıkaralım. Sayın başkanımızın yaraya parmak basacağına bütün kalbimizle inanıyoruz. Asla karşısında değil, yanındayız..

Herşey SİVASSPOR için...

AYK

Harput0658 09.11.2010 09:04

Tek suçlu takım için canını veren oyuncuları gönderen BÜLO'dur. Takımın kimyasını bozmuştur. Takımda gruplaşmalara neden olmuştur.

Balili, Tum, Sylla, Diallo, Murat Erdoğan, M.Ali(Az forma şansı bulsa da Takıma abilik yapıyodu en azından).
Bu oyuncuların kendilerini yırtmadıkları maçı görmedim. Hele TUM en çok çabalayan oydu ilk gönderilen o oldu. Bize gol atınca çok sevindim ne yalan söyleyeyim. Keşke 4 golüde o atsaydı.

fatih585858 09.11.2010 09:26

Futbolda tabi ki futbolcular ve teknik heyet başarısızlığın sebebi olarak gösterilebilir ama , bir gerçek var ki onları bu kulübe getiren yönetimdir yani başarısızlığının en büyük sebebi onlardır.

58_babacan_58 09.11.2010 09:42

[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]SORUN YANLIŞ TRANSFER PARAYA KIYIP ALMAZSAN İYİ FUTBOLCU OLACAĞI BUYDU ZATEN
NEREDE BELEŞ RUHSUZ İHTİYAR VAR HEPSİ BİZDE
TAKIMI GENÇLEŞTİRMEK VE YETENEKLİ FUTBOLCULARI TAKIMA KAZANDIRMALIYIZ PARAYA KIYMALIYIZ ARTIK..[/COLOR][/CENTER][/B]

58akif34 09.11.2010 09:55

futbolcuların içinde bir gruplaşma var bu gruptan bır tanesıne ceza gelse diğerleri düzgün oynamıyor nede olsa paramızı alıyoruz derdındeler ve biz bazı oyuncuları gözümüzde çok büyütmüşüz bu oyuncuların kendine ceki düzen vereceği de yok öyle bir niyetleri olsa iki senedir düşmeye oynamazdık acilen bu futbolcuların kulüpten tasviye edilip yerine kaliteli görevinin bilincinde futbolcular alınması lazım başkanın yaptığı açıklama bu yönde bakalım önümüzdeki maçlarda durum nasıl olacak önümüzdeki maclardan en az 12 puan alınması lazım yoksa ıkıncı yarı gelen futbolcular uyum sorunu falan derken baya zor gunler gecırecegız ve muhtemelen düşeceğiz allah sonumuzu hayırlı etsin

yigido_sampiyon 09.11.2010 10:03

[B]maalesef anketteki bütün seçenekler işaretlenemiyor...bence sıralanan bütün nedenler sivassporun başarısızlığına neden!!![/B]

karahisarli 09.11.2010 10:55

futbolcular ve yanlis transfer özellikle defans ve forvet hatti yetersiz kaliyor

ccey 09.11.2010 11:25

bence, kadir, diallo, cihan, suarez, ziya artık sürekli ilk 11 de oynamalı diğerleri kredisini tüketti, en çok mücadele edenler bunlar,erman, i.şahin gibi akmaz kokmazlar kadro dışı bırakılmalı, bu ermanın adam olacağı yok, mehmet ne kadar gayret gösterse de bitik, ilk yarı bitene kadar dinlendirmek gerek

Turan 59 09.11.2010 11:30

Bizim takım adeta ihtiyarlar yurduna benziyor.Ellerinde bir batonları eksik.Bolu'ya gitmişken bastonu Devrek'ten alsınlar.Çünkü Devrek,Bolu'ya çok yakın.

YİGİDOKENTLİ 09.11.2010 12:14

SEBEBİ OYUNCULAR KİM OLACAK .

YİGİDOKENTLİ 09.11.2010 12:14

TARAFTAR NE YAPSİN YÖNETİM NE HOÇA NE YAPSİN OYNADİKLARİ OYUN ORTADA.

ArifŞahin 09.11.2010 12:18

[QUOTE=izmirliyigido;666986][B]Sivasspor'un geçen seneden beri yaşamış ve yaşatmış olduğu başarısızlığının nedeni kimler ?[/B]

Sağduyulu yorumlarınızla lütfen anketi işaretleyin. Amacımız ortalığı karıştırmak değil, taraftarın sesini mütevazi ve ılımlı bir şekilde birkez daha buradan duyurmaktır. Zaten suçlular belli ve kendilerini de biliyorlar ama, yine de buyrun kalem sizde...

1-) Futbolcular
2-) Teknik direktörler
3-) Yönetim
4-) Yanlış teknik direktör seçimi
5-) Yanlış futbolcu transferleri
6-) Yönetimin ilgisizliği ve bilgisizliği
7-)Hakemlerin yanlı tutumu

Örükcülü 09.11.2010 12:41

Bülent Uygun'un sattığı futbolculara göz yuman, bu elde kalmış futbolcuları alan, uygun Teknik Direktörü seçemeyen, takıma gaz veremeyen, şu andaki duruma müdahele edemeyen YÖNETİM TEK SUÇLUDUR !...

Başkanda bu duruma göz yumuyor(sa) o da suçlu.. Ama yumruğunu masaya vurup hem Sivasspor'u, hem Sivas'lının onurunu hemde kendi gururunu kurtaracağına adım kadar eminim.

Başkanım hem seni, hem Rıza hocayı çok seviyoruz. Yüzümüzü yerden kaldırın lütfen...

GrP_GARDAŞLAR 09.11.2010 12:57

ANKETTE Bİ EKSİK KALMIŞ ODA HEPSİ BUTONU ...

izmirliyigido 09.11.2010 14:41

[QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;667102]ANKETTE Bİ EKSİK KALMIŞ ODA HEPSİ BUTONU ...[/QUOTE]

Aslında çok doğru diyorsun. Hepsi birde olayın içinde...

AYK

omer58 09.11.2010 14:50

Cevap: Suçlu Kim?

Yönetim bülent uygUna çok yetki verdi o da takımın içine etti yine yönetim yanlış t.d getirdi onlarda tutdu yanlış oyuncu getirdi. yanlış oyuncular yanlış oynadılar. ruhsuz mücadele ettiler forma attılar yere kaptanlık pazobandı attılar kavga ettiler yönetim alternatifi yok varda almak için para yok dedi sustu ve onlar dahada kötüye gittiler yani her neticeden yönetim çıkıyor tabiki suçlu yönetim

Ama mecnun başkana can feda onun gibi bi daha çıkmaz bu sivastan. hata yaptığının oda farkında inkar etmiyor. güzel günleride yaşatan kendisi.masaya yumruğunu vurma vakti geldi vuruyorda zaten arkandayız mecnun başkan

58_SEMİH_58 09.11.2010 14:55

[B]Mesut Bakkal'la sezona başlanılması ve yanlış tranfser(+30 ve beleş futbolcu) politikası.[/B]

sorhuncuk58 09.11.2010 14:58

ona buna suc vermiyelim...
Tek suclu olan, bu takimi bu hale getiren, eskiden cok sevdigimiz BÜLENT UYGUN!!!!!!!!:mad::mad::mad:

cılgınsivas58 09.11.2010 15:11

yanlış transfer ve futbolcular

cılgınsivas58 09.11.2010 15:11

sivassporumuzun duraklama nedenleri mi diyelim gerileme nedenlerimi diyelim :)

turks 09.11.2010 15:14

futbolcular en büyük suçlu

tribalzx 09.11.2010 15:19

SİVASSPOR: 0 - İSTANBUL BB: 4
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu xx, Adil Sinem xx, Muharrem Yılmaz xx
Sivasspor: Akın ?, Abdurrahman x, Sedat Bayrak ?, İvanovs ?, Ziya x, Kadir ? (Dk. 18 Sedat Yeşilkaya ?), Keita ?, Zita ? (Dk. 46 Erman ?), Ceyhun ?, Kamanan ? (Dk. 65 Suarez x), Mehmet Yıldız ?
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan xxx, Cihan xxxx, Serhat xxx, Ekrem xxx, Metin xxx, Mahmut xxx (Dk. 80 Efe xxx), Gökhan xxx (Dk. 72 Zeki xx), Holmen xxxx, Tum xxxx (Dk. 64 Ali Güzeldal xxx), Tevfik xxxxx, İbrahim Akın xxxxxx
Goller: Dk. 3 Holmen, Dk. 10 Tum, Dk. 15 ve 36 İbrahim Akın (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Sedat Yeşilkaya, Dk. 31 Keita, Dk. 85 Ceyhun (Sivasspor), Dk. 72 Ali Güzeldal (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Daha baska soze var mi?
Bu haber basindan alintidir.
Saygilar

DoomsDay58 09.11.2010 15:22

Şuan daki kötü durumun büyük oranda suçlusu oyuncular bu çok açık görünüyo

ayna26 09.11.2010 15:57

suçlu kim?suçlu bizlere bu tabloyu yaşatan oyunculardır.geçen yıldan beri sürekli düşüş var, denildiki hocalarda iş yok 3 hoca değişti ama düşüş devam ediyor.demekki bazı oyuncular herşeyi boş vermişler.profosyonel davranmıyorlar.bunlara müsamaha gösteren yönetim de en az onlar kadar suçlu.müdahalede geç kalınınca durum daha da kötüye gitmeye yüz tuttu.başkanın son açıklamaları durumu düzeltmezse yapılacak tek şey ruhsuz oynayan oyuncuları takımdan uzaklaştırmak.yerlerine başarıya aç profosyonel düşünen oyuncuları oynatmak önemli bir adım olsa gerek.

V1CT0RY 09.11.2010 15:59

[B][CENTER]Suçlu Biziz...

Her Maça Gittük Ama Yanlışlara Karşı Sessiz Kaldık...

Ses Çıkarıncada Geç Kaldık..[/CENTER][/B]

demiryurt58 09.11.2010 16:05

futbolcular suçlu aldıkları paranın hakkını vermiyorlar bir takım ancak bu kadar kötü olur hepsi gitsin:mad:

phenom58 09.11.2010 16:15

yanlış futbolcu transferleri

fatihtuztas 09.11.2010 21:16

Direkt olarak suçlular futbolculardır, tabi yanlış transferler de çok etkili.

furkandtr 09.11.2010 21:35

[B]Tek suçlu kendini bilmez bir kaç taraftardır.[/B]

[B]Zamanında Sivasspor'a yeterince destek veredemik bu yönetim ve bazı futbolcular bize son uefa kupası şampiyonunu 10 milyona izleme fırsatı sundu ama yine tribünler dolmadı[/B].

migroArmis 09.11.2010 21:58

kardeşlerim...
topçu adam profosyoneldir...tamam sivası bursayı kayseriyi sewer senin benim gibide..ewwela aldığı paraya bakar..takımın başına bir şey gelirse ıkı üzüntü beyanatı werir sonra çeker gider süper ligde herhangi bir takıma...bunun elli tane orneğini gosterebilirim..futbolcu her ne kadar suclu olsada işi bu noktaya kadar getirip olanlara seyirci kalan yonetim herkesten her şeyden daha sorumludur..siwassporda kaç tane sivaslı futbolcu war ..weya şoyle soylemeliyim kaç tane futbolcunun içi sızlar takımın bu haline baka hesaplarına yatan meblalar cok daha fazla umurundadır...bir kaç istisna futbolcu dışında geneli boyledir profosyoonellikte bunların hepsi vardır ..ama ote yandan başta mecnun başkan ve tüm sivaslıların nacizhane bizim gibi destek berenlerin içi sızlar kahrolur...bu nedenledirki futbolcu veya başka faktorler yonetim kadar sorumlu ve suclu değildir...

şarkışla 58 09.11.2010 23:37

Suçlu YÖNETİM dir.Açıklayayım,bir müessesede başarısızlık,zarar varsa tek suçlu bunun önlemini almayan,müessesini zarara uğratan yönetim kurulu ve başkanıdır.Futbolcu seçimi,teknik direktör seçimi falan zaten direkt yönetimle ilgili şeyler.

Sivaslibey 10.11.2010 00:36

-------- KIM SUÇSUZ ? ---------

V1CT0RY 10.11.2010 00:51

[B][CENTER]Suçlu Taraftardır Diyen Zihniyeti Anlamadım Anlayacağımıda Zannetmiyorum....
Arkadaş Bu Takımın Taraftarı Bu.9000 10000 Her Neyse.Daha Millet Tutturmuş Stad Dolmuyor , Destek Yok Ses Çıkmıyor.Yok Olmuyor İşte...Onun Taraftarı Şöyle Bunun Taraftarı Böyle Demeyle Bir Şey Olmuyor.Bizimki de Böyle Ne Yapalım Stada Geleni Kovalım mı?Daha Bunu Dillendirmeninde Manası Yok.Oraya Gelen 10000 Taraftar Ne Yapsın Bi Yerini mi Satsın...Suçlu Taraftar....Olduuu!...

Senin Transfer Politikası Diye Bir Politikan Olmasın,

Bas Bas Bağıran Akayan Yerlere Transfer Yapma/Vasat Transferlerle Geçirdir,

Vizyonu Sağlam Teknik Direktörle Çalışma Sezon Başı Buna Bile Bile Lades De ,

Hiç Bir Eleştiriye Tahammülü Olma ,

Suçlu Taraftar Sonra...

Ben Suçlu Değilim Arkadaş.Her Maça Gittim Gidiyorum Gideceğim , İSTİFA Diye Bağırmadım Ama Bu Yönetim Stilininde 1 Numaralı Eleştirmeniyim....

Mecnun Başkan , Erdal Sarılar Harici Yönetimdede Revizyon Yapmalı.Şu Yönetime İCRAAT Yapan Kişileri Almalı Şahsımca.Kendisine Lafımız Yok Zaten.Yanlışlarını Medyaya Dillendiriyor....

Ama Suçlu Taraftar Değil...[/CENTER][/B]

Bulut@ğlu 10.11.2010 01:52

1-) Futbolcular (da ruh yok onur yok kazanmak için çaba yok olsaydı zaten yürekleriyle oynarlardı böyle bir ankete gerek kalmazdı.)

2-) Teknik direktörler (bülent uygun takımı sattı, mesut bakkal kadrom yeterli dedi her açıklamasında taraftarı oyaladı.)

3-) Yönetim (de gereksiz boş konuşan adam çok mecnun başkanın sessiz kalması üzücü bir durum ve masaya yumruğunu koyup yönetimi yeniden yapılandırmalı.)

4-) Yanlış teknik direktör seçimi (rıza hocaya laf söylemeye gerek yok çünkü bu kadroyu o kurmadı. mesut tamamen yanlış seçimdi adamın beraberlikten başka düşüncesi yok.)

5-) Yanlış futbolcu transferleri (yanlış transferde var uyum sağlamayanda var ama böyle bir takıma kimse uyum sağlayamaz. eksikler var akının yerine bir kaleci diallonun ayarında birdefans,sedatyeşilkaya ve kadirin yerine iki sağlam orta saha, apdurrahman ile ziya erdala iki alternatif, mehmet yıldızın yerine birde forvet lazım. takımdan hayrettin, mehmet yıldız,sedat bayrak,akın,sedat yeşil kaya ve kadirin kesinlikle gönderilmeli.)

6-) Yönetimin ilgisizliği ve bilgisizliği ( yönetimde boş adam çok işi bilse ne olur, işini bilmeyen yönetim ilgi gösterse ne olur.sayın başkanım yönetimi ince ele sık doku çarık çürüklerle işimiz yok.futbolcuları adam et ellerini vicdanlarına koysunlar yürekleriyle top oynasınlar.)

AYK[/QUOTE]

selahattin kip 10.11.2010 09:45

her şey bir yana Mecnun başkan gibi bilgili,görgülü,tecrübeli,delikanlı bu işi türkiyede en iyi bilen insanların başında gelen büyuk başkanın işin bu noktaya kadar gelmesine neden müsaade ettiğini ve müdahale etmediğini çok merak ediyorum allah rızası için aklı başında bir yetkili mümkünse sayın başkanın bu konuda bir açıklama yapmasını bekliyorum.suçlu kim konusuna girmek istemiyorum zira bu konu içinden çıkılamaz bir hale gelmiştir.57 yaşındayım emekli bürokratım istanbul bakırköyde oturuyorum sivassporun kurulduğu 1967 yılında sivas lisesine kayıt olmuştum çok zor durumlar yaşadık gençler bilmeye bilir bu kulüp amatör kümeye dahi düşmüştü.ben ve herkesin bu takımı sonuna kadar desteklemesinin şart olduğuna inanıyorum.Mecnun başkana güveniyorum kendine yakışanı yapacağına inanıyorum başarılar diliyorum sevgi ve saygılarımla

ercan_dpinar 10.11.2010 10:45

futbolcular tabiki birde yanlış transferler

effenberg 10.11.2010 14:57

Ben kesinlikle Yönetimin ilgisizliği ve bilgisizliği diyorum cünkü!!
Teknik direktörlerleri yönetim belirledi simdiye kadar ve alinan futbolculari da Teknik ekipin verdigi rapora göre alinda sanirsam hepsi olmasa bile bir cogu demek yanlis secim yapilmis her acidan..

tykinik58 10.11.2010 15:26

[B]Ben hangi birini sayayım ki; bir tanesini işaretledim ama, futbolcular diyeceğim, gidenleri aramış olacağım...

Gelenler oyuncu değil oduncu mu onlar da futbolcu ama gidenler yürekleriyle oynarken gelenler ve kalanlar ruhsuz oynuyor akılları başka yerlerde!!!!!

Yanlış transfer diyeceğim onlar da geldikleri takımda futbolcuydu, oynuyordu bu da gösteriyor ki birliktelik yok beraberlik yok kendine güven yok ruhsuz oynuyorlar ve haliyle başarısız oluyorlar.

Yönetim yumruğunu masaya vurmalı "YA SİVASSPOR YA DA KAPI ORADA YOLUNUZ AÇIK OLSUN " demeli... Ki futbolcular da şapkalarını önlerine koyup düşünmeliler.

Yoksa her hafta bir ümit ile gittiğimiz maçlardan hüsranla ayrılmak artık acı veriyor bize, canımızı acıtıyor. Tabii bundan ne yönetimin ne de futbolcuların haberi yok ruhu duymuyor. Gemi de delik açılmış her maçta su alıyor gemi batıyor dümende kaptan da yok tayfalar da yok, umursamıyorlar.

Artık haykırıyorum futbolculaaaaaarrrrrrrrr....!

Takım küme düşmeden ya kendinize gelin ya da kendinize başka kulüp bulun.
Yönetimin söylemediğini ben söyledim ama yine de içim rahatlamadı...

Yanıyor arkadaş içimiz yanıyor. ALLAH aşkınıza bir el atın da şu takımı eski günlerine döndürün yalvarıyorum.[/B]

KaNgAlLıYiGiDoO 10.11.2010 19:26

Tek diyeceğim hoca bu topçu gidecek dedi yönetim göndermedi diyelim ve bunu diyende bulent uygun olsun. sizce bulent uygun o topçuyu bırakın 18i kadroya alırmı??????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:27.