SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 4 - 0 Üsküdar And. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30597)

SivasSpor.Com 11.11.2010 09:08

Sivasspor 4 - 0 Üsküdar And.

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/macfotouskudar.jpg[/IMG]

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 4-0 yenilen Sivasspor kritik Kasımpaşa maçı için Bolu-Gerede’de moral depoluyor.

Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor maçı hazırlıkları kapsamında oynadığı hazırlık maçında 3.lig temsilcisi Pilot takımı Üsküdar Anadoluspor’u 4-0 mağlup etti.Sivasspor’da uzun süredir forma şansı bulmayan 5 futbolcu ilk 11’de sahaya çıktı.

Sahasında İstanbul ekibine 4-0 yenilerek taraftarın tepkisini çeken ve daha fazla tepki toplamamak amacıyla Bolu –Gerede Dorukkaya tesislerinde kampa alınan Sivasspor’lu futbolcular 3. lig takımı Üsküdar Anadoluspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Otel sahasında oynanan karşılaşmada Sivasspor’un golleri ilk yarıda geldi.Sivasspor’un gollerini İbrahim Şahin, Cihan Yılmaz,Sedat Yeşilkaya, Kamanan kaydetti.

Sivasspor’da Kaleci Alişan, Uğur Kavuk, Kaan,Ferhat, Sedat Yeşilkaya , İbrahim şahin gibi futbolcular Çalımbay döneminde ilk kez mücadele ettiler.

Sivasspor , Üsküdar Anadoluspor karşısında şu 11’le mücadele etti.
Alişan,Uğur, Ferhat,Kaan, Denis,Sedat Yeşilkaya, Cihan,Erman ,Kamanan, İbrahim,Pedriel

[B]SİVASSPOR ANKARAYA GİDECEK.[/B]
Kasımpaşaspor maç hazırlıklarını Bolu-Gerede’de sürdüren Sivasspor Kafilesi bugün sabah antrenmanı sonrası Ankara’ya gidecek. Futbolculara verilecek 3-4 saatlik iznin ardından takım akşamüzeri tekrar Bolu-Gerede’ye gelerek akşam çalışmasına çıkacak.

[B]Turgay Biçer İstanbul’a gelecek.[/B]
Sivasspor Kulübü Mecnun Otyakmaz’ın açıklamaları doğrultusunda Bolu kampına katılacağı ifade edilen Milli takım mentörlerinden hemşerimiz Turgay Biçer kafileye Bolu-Gerede’de katılamadı. Turgay Biçer Cumartesi günü İstanbul’da takıma moral ve motivasyon açısından destek verecek.

[B]HAREKET CUMARTESİ GÜNÜ[/B]
Sivasspor Kafilesi Kasımpaşa maçı için Cumartesi sabahı yapacağı antrenmanın ardından İstanbul’a hareket edecek. Sivasspor’lu futbolcular Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde son çalışmasını Cumartesi akşamı gerçekleştirecek.

[B]Mustafa ATEŞ/Sivaspostası[/B]

58_babacan_58 11.11.2010 09:54

Cevap: Sivasspor 4 - 0 Üsküdar And.

[B][CENTER][COLOR="DarkSlateBlue"]HADİ ARTIK YİĞİDOLAR,GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ,MÜCADELE EDİP YENİLİN SÖZÜMÜZ ÇIKMAZ,AMA KOŞMADAN MÜCADELE ETMEDEN YENİLİRSENİZ İŞTE O ZAMAN KÜLAHLARI DEĞİŞİCEZ,BU MAÇI ALDINIZ ALDINIZ YOK ALAMAZSANIZ KAPI ORADA...![/COLOR] [COLOR="Red"]BU TAKIM KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL BU TAKIM TRAFTRATIN TAKIMIDIR SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ....![/COLOR][/CENTER][/B]

subasi29 11.11.2010 10:33

Bu Motive ise yararmi bilemiyorum lakin kasimpasa 3.lig talimi degil onuda unutmamak gerekiyor

Salim58 11.11.2010 10:37

[I][B]Bu 4 golün yarısını Kasımpaşaya gol yemeden atalım yeterli diyeceğim, fakat bir bu maçta gol yememişiz oda Akın oynamamış ondandır.:)[/B][/I]

turks 11.11.2010 10:53

hayret gol yememişiz :rolleyes:

ayna26 11.11.2010 10:58

her ne kadar bir hazırlık maçı da olsa, oynadığımız takım 3.lig takımı da olsa önemli olan farklı şeyleri denemek ve sonuçlarını görerek gerekli düzenlemeleri yapmaktır.bu kampın takıma fayda sağlayacağını düşünüyorum.az da olsa takımın moral depolaması için önemli bir adım bu kamp.ben şunu iddia ediyorum ki kasımpaşayı yenecek bu takım.bu maç sonrası da bir seri tutturacak, çünki artık kredileri bitti, cepten yemeye başladı tüm oyuncular.eğer kasımpaşaya da yenilirlerse (umarım yenilmezler) karabük maçında 4 eylülde taraftar karşısına nasıl çıkacaklar, o moralle daha maç başlamadan yenilgiyi kabullenmiş olurlar ki bunu hiç hayal dahi etmiyorum.

ederecep 11.11.2010 12:48

rıza hocamla birlikte seyrettim maçı oturmadı yerine bazı kalıntı topçuların umrunda değil sivas bize ziya gibi topçular lazım rıza hocam yanındayız

DaNGeR0uS 11.11.2010 14:31

Rıza hocanın yerinde olsam Alişan'ı denemek için 2.yarı kalecileri yer değiştirirdim Alişan Anadolu üsküdar kalesine geçip en azından bizimkilerin çektiği şutlara karşı nasıl bir kaleci onu görürdüm. Akın kalede hiç güven vermiyor çünkü

Abdullah DuMaN 11.11.2010 14:56

[B]Gerededen Sivas'a beraber döneceğiz demekki takımla :)[/B]

58 SiVaSıM 58 11.11.2010 15:56

maçada bu 11le çıkılmalı ibrahim şahin bence kazanılması gerekn oyuncu kadirin yerinede devre arasına kadar saidou oynamalı pedriel ve kamanan ilk 11de başlasın

eyuphulagu 11.11.2010 18:50

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;667643]maçada bu 11le çıkılmalı ibrahim şahin bence kazanılması gerekn oyuncu kadirin yerinede devre arasına kadar saidou oynamalı pedriel ve kamanan ilk 11de başlasın [/QUOTE]

İ.Şahin konusunda sana hiç katılmıyorum;İ.Şahin bu fırmuyla bırakın Sivas'ı 2.ligde bile zor oynar...Rıza hocanın yerinde olsam Sedat'ı uzun bir süre dinlendiririm...Anadolu Üsküdar maçı moral açısından iyi olmuş..Bu maçta daha önce oynatılmayan oyuncuların oynaması da olumlu bir karar..

mühendisburak58 11.11.2010 19:03

üsküdarı yenmişiz iyi buda yeter :d

eyupkocak 11.11.2010 19:27

bu bizim için ölçü olmamalı bnce

oy yiğidim ...
oy civanım...
tüketme umutlarımı :D:D

omer58 11.11.2010 20:10

ilk 11 imize bi gözgezdirdimde bu uğur kavuk ismi nedense hiç çekici gelmedi bana:rolleyes:

ssfatihss 11.11.2010 22:45

tepkı almamak için taaaaaaaaaaaaaaaaaa bolu ya kacmıslar oraya kadar gıtmenıze gerek yoktu bızım köy takımızla oynasalardı garantı verırım en kötü berabere kalırdık;)

hatem 11.11.2010 23:42

İYİ ŞEYLER OLUYO GİBİ HADİ YİĞİDOLAR BU ÇAMURDAN ÇIKALIM BERABER :)

fedayi 12.11.2010 00:31

rıza hoca ibrahim şahinin bu maçta attığı gole aldanıp ilk 11 de sahada yer vermez insallah kasımpaşa maçında

migroArmis 12.11.2010 01:36

Sivassporun iyi bir periyod yakalaması zaman gerektirecektir.yapılan acıklamalar bu isin basladığına delalettir..ama olası herhengi bir mağlubiyette( ki bence kasımpasa macı çok zor bir maçtır)taraftarın umutsuzluğa kapılmaması strese girmemesi gerekmektedir..daha öncede söyledim bu yıl zirve anlamında Sivas için sözkonusu değildir Süperligi en iyi bir sekilde tamamlayıp radikal ısler yapılmalıdır..bunun için epeyce bir zamanda mevcuttur..bu zaman içerisinde oynanacak maclar Sivasspor için kriter olmamalı aksine kendini görme yenileme anlamında olmalıdır..belirttiğim zaman uzundur iyide bir fırsattır..saygılar

58akif34 12.11.2010 10:36

baı oyuncuları ancak böyle maclarda deneyebiliriz mesela ibrahım sahın normal maçlarda oynatılamaz gerci mehmette onun yaptıgı hataların aynısını yapıyor bakalım takım degısınce nasıl olacak

calipso 12.11.2010 11:21

bu kadroyla bir milim öteye gidemeyiz.. ben k.paşa maçından da birşey beklemiyorum....takımda ruhsuz topçu istteeemiiyooorruuuzzz.. işte bu kadar basit

MaXiMuM 12.11.2010 12:00

[B][I]Kasımpaşa maçıda çok zor geçecek. Bize 4 atan belediyeyi yendiler dün. Şu maçtan alınacak 3 puan ve sonrasında gelen milli takım arası takıma ilaç gibi gelecektir.
Üzerine ölü toprağı serpilmiş ruhsuzlar topluluğuna diyorum ki !!! Taraftar için oynamıyorsunuz bari onurunuz, gururunuz, haysiyetiniz, şerefiniz için oynayın bari ha ne dersiniz ?[/I][/B]

münihli_58 12.11.2010 12:33

Ibrahim Sahin zaten anca Hazirlik Maclarinda atar...

kaplanlı 12.11.2010 15:27

3.lig takımını yenmekten medet umuyorsak vay halimize.ibrahim şahin geldiğinden beri hiç bir katkı sağlamadı.adamın koşacak mecali yok.kalenin kesinlikle değişmesi lazım.nereden tutsan elinde kalıyor.belediye maçından sonra resmen kimyamız bozuldu.8 yaşına yeni girmiş oğlumun söylediği laf aklımdan çıkmıyor.baba ya bu kadarda kötü olunurmu demişti.hiç bir şey diyememiştim.

kadirakin58 12.11.2010 16:25

en azindan Uskudar'a da yenilmedik, bir de 3.lig takimina da yenildigimizi dusunsenize, o zaman vah halimize derdik. En azindan hala bir umut var demek ki takimda.

tarık6 12.11.2010 16:47

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;667643]maçada bu 11le çıkılmalı ibrahim şahin bence kazanılması gerekn oyuncu kadirin yerinede devre arasına kadar saidou oynamalı pedriel ve kamanan ilk 11de başlasın[/QUOTE]

ibrahim şahin oynamasına katılıyorum bence mehmeten iyidir ama kadir hakkından kabul etmiyorum kadir bu takımın en onemli oyunucusu saido kadir ikisi iyi oynar bence keita nın yerine saido oynamalı

DoomsDay58 12.11.2010 16:58

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;667643]maçada bu 11le çıkılmalı ibrahim şahin bence kazanılması gerekn oyuncu kadirin yerinede devre arasına kadar saidou oynamalı pedriel ve kamanan ilk 11de başlasın[/QUOTE]

İbrahim konusunda sana katılmıyorum o kredisini çoktan bitirdi ve bana kalırsa bu devre arası gönderilmeli ve Kadir konusundada sana katılmıyorum çünkü Kadir hem genç hemde kaliteli bir oyuncu ama forvette kamanan ve pedriel 2'lisi çok iyi olabilir

aslanefe58 12.11.2010 23:46

mehmet - apo - sedat üçlüsüne ilk neşter vurulmuş....işaret belli!!!!

mgulseven 13.11.2010 11:50

Oynadıgımız takım belli birdr bunlardan gol yeseydi utanmasa hatta berabere kalsalardı.Artık bunlar son demler bu takım bu oynadıgı futbolla kaşımpaşa deplasmanından puan çıkarırsa ne mutlu.Kasımpaşa hiçte kötü oynamıyor gençler gibi çok hızlı ataga kalkıyor eger defans atakları durduramzsa bir gençler faciası daha yaşarız.Geçen hafta inönüde kaşımpaşayı gördük beşiktaşa kök söktürdü beşiktaş 85 dk beraberligi zor kurtardı.

phenom58 13.11.2010 18:30

zaten bu gidişle ancak hazırlık maçlarında 3. lig takımlarını yenebiliriz :mad:

doktor38 13.11.2010 20:19

rıza hocan pedriel den çok yararlanmalısın bence çocuk çok iyi sadece çok maç oynaması gerekiyor ve takımda onu beslemesi gerekiyor.çocugun fiziğide iyi futboluda.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:50.