SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımı yenileyeceğiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30598)

SivasSpor.Com 11.11.2010 09:14

Takımı yenileyeceğiz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/1calimbayr.JPG[/IMG]

İstanbul Büyükşehir maçından sonra takımı Bolu-Dorukkaya'ya kampa götüren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,ligin ikinci yarısında takımın büyük bir bölümünün değişeceğinin sinyalini verdi.

Sivasspor'un içinde bulunduğu tablonun iyi olmadığını dile getiren Çalımbay, ''Sivas benim memleketim. Sezon başında buraya gelip her şeyi kendimiz yapmak isterdik. Baya aşmamız gereken problemler var. Kalan 6 maçtan ne kadar puan çıkarabilirsek çıkarmak istiyoruz.Büyükşehir maçı da bazı şeyleri gözümüzün önüne iyice getirdi. Bazı şeylerin kesinlikle değişmesi gerektiğini, bazı şeylerin tamamen kaybolduğunu gördük. Bazı şeylerin kesinlikle değişmesi gerekiyor. Hem takviye açısından kaybolmuş bazı şeylerin geri getirilmesi gerekiyor'' diye konuştu.
Çalımbay, takım olarak güven kazanmak zorunda olduklarını da ifade ederek, şunları söyledi:
''Her şeyden evvel inanılmaz şekilde basit gol yiyoruz. Şu ana kadar 26 gol yemişiz. Belki de sezon sonuna kadar yiyeceğin gollerin toplamı budur. Güven kazanmamız, el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Zor günleri aşmak için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor.''
Diğer taraftan ara dönemde yeni transferler düşündüklerini de kaydeden Çalımbay, ''Ara dönemde belkide yepyeni bir takım oluşturabiliriz. İllaki şu oyuncular gidecek, gitmeyecek diye bir durum yok, ama takviye yapacağız. Zaman yok, kritik maçlar oynuyoruz. Onun için istediğimiz değişikliği birden bire yapamıyoruz'' dedi.

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

fedayi 11.11.2010 09:46

Cevap: Takımı yenileyeceğiz

sahada takım ruhunu göremiyoruz bence de takımı yeniden kurmak gerekiyor

necmettin_akcay 11.11.2010 09:48

Herkese selamla bence rıza hoca teşhisi çok çabuk koydu ve ona göre tedaviye başladı.çokda haklı çünkü bu değişmeyen kadro bülent uygunu muhsin ertuğralı ve mesut bakkalı gönderdi bu kadro değişmeden hiçbirşeyin değişmeyeceğini rıza hoca iyi çözdü inşallah yepyeni oluşumla özledğimiz sivasspora kavuşuruz.

karyola 11.11.2010 09:49

ruhsuz futbolcuları gonderelım.

58_babacan_58 11.11.2010 09:50

[B][CENTER][COLOR="Red"]Valla bu iş benim canımı çok sıkıyor,bende düşünceler içerisindeyim,ama bu takımı babasının malı gibi kullananlar var sedat bayrak,mehmet yıldız vs.. öncelikle bunları temizlememiz lazım,devre arasındada takımı gençleştirip paraya kıyıp yenetenekli transferler nokta transferlerle bu işi tatlıya bağlayabiliriz,ama yeni takımın uyumu ne kadar iyi olur orasıda riskli ama başka çaremizde yok...[/COLOR][/CENTER][/B]

turks 11.11.2010 10:54

vur neşteri hocam çakallardan kurtar bizi kısa sürede anlamışındır çakalları

zaralı19 11.11.2010 11:49

TAKIMDA KİMSENİN KENDİNE GÜVENİ KALMAMIŞ

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY: "TAKIMDA KİMSENİN KENDİNE GÜVENİ KALMAMIŞ"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımda kimsenin kendine olan güveninin kalmadığını, herkesin kapasitesinin çok altında oynadığını belirterek, devre arasında revizyona gideceğini açıkladı.

Deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Greenpark Otel'de kampa girdi. Dün, otelin sahasında 3'üncü lig ekiplerinden Üsküdar Anadolu ile hazırlık karşılaşması yapan Sivasspor, karşılaşmayı 4-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligdeki durumlarının iç açıcı olmadığını belirterek, "Göreve gelmeden önce de iç açıcı değildi. Görevi kabul ettiğimiz zaman takımın durumunun iyi olmadığını biliyorduk. Beşiktaş maçını şanssız bir şekilde kaybettik. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ise şok olduk. Böyle bir sonuç beklemiyordum. Ama karşılaşma bana çok şey gösterdi. Çoğu şeyin değişmesi gerektiğini gösterdi. Bazı şeylerin acilen düzelmesi gerekiyordu. Bu yüzden de hemen kampa girdik. Birbirimizi tanımamız lazım. Şunu biliyoruz ki işimiz gerçekten çok zor. Kalan 6 maçımızı iyi bir şekilde bitirirsek devre arasında hem çalışma açısından vaktimiz olacak, hem de takviye yapacağız" dedi. Devre arası takımda revizyon yapacaklarını söyleyen Rıza Çalımbay, "Kalan 6 maçımızı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Oyuncularımın hepsine güveniyorum. Onlara inandığım için Sivasspor'a geldim. Zor bir görev aldığımızı da biliyorum. Çoğu kapasitesinin çok altında oynuyor. Bir an önce bunu en üst seviyeye çıkartmaya çalışacağız. Tüm amacım bu. Devre arasında da revizyona gitmeyi düşünüyorum" diye konuştu. Rıza Çalımbay, Sivasspor'daki en büyük sorunun güven eksikliği olduğunu açıklayarak, şöyle konuştu:

"Takımda güven yok. Kimsenin kendine olan güveni kalmamış. Herkes kapasitesinin çok altında oynuyor. En büyük sıkıntımız bu. Hiçbir futbolcunun performansı iyi değil. İki haftadır takımın başındayız ne yabancılardan, ne de yerli futbolcuların memnun değilim. Herkesin kendi kapasitesine gelmesi gerekiyor. Bana göre ligin son sırasında olunması ya da üst sıralarda bulunulması çok önemli değil. Lig uzun bir maraton ve her şey yaşanıyor. Herkes birbirini yenebiliyor. Kimin kimi yeneceği hiç belli değil. Buna bakarsak puan farkı yok denecek kadar az. Kendi açımızdan 6 maça bakıyoruz. Kasımpaşa maçında kazanmak için ne gerekirse yapacağız. Galibiyet için gideceğiz."

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun yetkisiz menajerlik soruşturması kapsamında Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 8 maç ceza vermesini değerlendiren Rıza Çalımbay, "İşin boyutunu çok bilmiyorum ama bir teknik direktörün ceza alması hiç iyi değil" şeklinde konuştu.

KORAY YILMAZDEMİR - BOLU / DHA (Doğan Haber Ajansı)

turks 11.11.2010 12:08

Cevap: TAKIMDA KİMSENİN KENDİNE GÜVENİ KALMAMIŞ

:) göster hocam kendini kurtar bizi ruhsuz futbolculardan

karyola 11.11.2010 12:13

karaktersız adamlar nerdeyse saha içınde kavga edecekler bırlık beraberlık yok mucadele yok .yok oglu yok bu takıma hoca da taraftarda dayanmaz.

xadox 11.11.2010 12:44

kurtar bizi hocam bu ruhsuzlardan

ederecep 11.11.2010 12:46

evet dün bende dorukkayadaydım hoca haklı düşsekte rıza hoca geri döndürür bu takımı bazı kalıntı fotbolcuların umrunda değil bize ziya gibi topçular lazım dinamil ve genç yanındayız rıza hocam

adalı harun 11.11.2010 12:59

hocam teşisi erken koydu
iki maç alsak devreye kadar devrede hoca mutlaka sivas için elinden geleni yapacak gözüküyor düşsekte öyle düşelim
bu takım üç tane hocaya terhis verdi
rıza hoca bunlara fırsat verirse kendide gider çünkü bu topçular mafya olmuş
bunları temizlenmeli hatta simdiden göndermeli hoca bu ********leri
onlar sivasla alay etsin en son sivas onlarlaalay edecek
hocam teredüt etmeden kıyıma başla

adalı harun 11.11.2010 13:08

ho
cam kurtar bizi buşu adilerden
yoksa bu mafya sizide harcar bunlar bütün enerjilerini
takımı sabote etmeye harcıyor
süper liğin en degerli 7 nci kadrosu
allah aşkına bu takımda senelik 500binliraya oynayacak kaç topçu cvar
sedatmı mehmetmi apomu akınmıermanmı
çiftlik yapmışlar oynayacak adamlarıda dövüyorlar korkutuyorlar
ama dikat etsinler busene ne ankara var nede diyarbakır
öyle 33 pouanla liğte kalmak yok
hocam size güvaniyoruz sivalının sivaslıdan başka dostu yok

ayna26 11.11.2010 13:18

yenilemek daha doğrusu kendisini yenilemeyen, öz eleştiri yapamayan kısaxası kendisine saygısı olmayan yaptığı işin karşılığını vermeyen,2 sezondru aynı tabloyu görmelerine rağmen sahada yeteri kadar mücadele etmeyen sözüm ona futbolcu müsevettelerinin bir an önce ilişikleri kesilmeli.paralarını tıkır tıkır alıyorlar, düşünmüyorlar mı ki bu paranın karşılığını verdik mi diye?zaten etik olarak bunu düşünseler eminim şu anki kapasiterinin çok çok üstüne çıkarlar.takımın kendisini güncellemesi gerek, rıza hoca iyi bir operatör, eminim takıma format atackatır.sanki takıma virüs bulamış gibi, hiç bir alanda işlem yapılamıyor.ya format atılacak ya da çöküş sürecek...

ayna26 11.11.2010 13:34

kendine güvenmeyen biri nasıl yaşar, yaşar yaşamasına da dalkavuk olur, birilerinin sırtından geçinir gider.ama asıl olan güven, sadece kendisina olan güven değildir, asıl güven kendisine güvenmeyenleri mahçup etmemektir.bizde bu tür oyuncu sayısı çok az, birileri öz güvenlerini, öz saygılarını kaybetmiş, diğerlerini de kendi saflarına çekmek istiyor.hoca bunu gördü, müdahale şart dedi.bu güvensizliğin başında bence yönetim zaafiyeti yatmaktadır.zamanında müdahalelerde bulunulsaydı bütün bunlar olmayacaktı.ama geç de kalınmış sayılmaz.son 6 maçlık periyotta takımda düzelme olursa ikinci yarı tam manasıyla yenilenmiş bir takım ile sezonun ikinci yarısını iyi şekilde tamamlama sürecine hızla girmiş olacağız.burada herkesin hocaya destek olması gerek.

suçatı58 11.11.2010 15:09

Takdir sizin hocam. Ama lütfen unutmayın biz bu takım yenileme işinden çooook çektik.

omer58 11.11.2010 15:32

Takımda bazı noktalarda revizyon olacak ama takımı yenileyeceğini zannedmiyorm .oyunculara gözdağı vermek amacıyla yapılmış bir açıklama hiç biriniz vazgeçilmez değilsiniz demek istiyor ama ginede devre arasında ilk 11 de banko oynayacak en az 5 kişi transfer edilecektir

Mecnun başkanın geçenlerde basına yaptığı açıklamada başarıya ve paraya doymuş futbolcular olduğunu sölemesi ki!! siz bunların kim olduğunu biliyorsunuz
bu oyuncuların klübe faydasının olmadığında hemfikiri olunduğunda geçmişine bakmadan gönderileceğini sölemesi de rıza hocanın açıklamaıyla paralel bu sefer giden t.d olmayacak oynmayan futbolcular a güle güle......

58 SiVaSıM 58 11.11.2010 15:57

tamamen yenilemelisin rıza hocam bjkden zapo ve fink ve tabatayı almalısın

karamik 11.11.2010 16:09

Mecnun Başkan 2 kendini bilmezi kafana takma yönetim istifa diyenler Mecnun Başkanda istifa etsin mi diye sorsan çıt çıkaramazlar seni çok seviyoruz bu memlekette son 10 yılda insanlar mecnun ismini koymaya başladı çocuklarına Allah Başımızdan eksik etmesin büyük adamsın hemde çok büyük...

SEVDAMSIN58 11.11.2010 16:59

sanada güveniyoruz hocam inşallah bu ruhsuzlarin birini koymadan gönderirsin

eyupkocak 11.11.2010 19:29

inşallah tespitler işe yarayacakkk...

DoomsDay58 11.11.2010 19:36

Rıza Hocaya çoğu konuda olduğu gibi transfer konusundada güveniyorum takıma yararlı olan oyuncuları transfer edicektir ama şuan önemli olan kalan 6 hafta bu sürede en az puan kayıplarıyla maçlar dan dönmeliyiz

shang 11.11.2010 20:49

bende futbolculardan bazılarının gonderılmesı taraftarıyım umarım kuracagımız takım uyumsuzluk yaşamaz uyum surecını en kısa zamanda tamamlar

Besyo_cu 11.11.2010 21:00

[B]Bu sezon başı yapılacak tek şey buydu ancak hazırlık maçları ve ligin ilk maçı olan gs maçı bizleri yanılttı.

Ne olursa olsun mutlaka Sedat bu takımdan uzaklaştırılmalı...[/B]

Yiğiter 11.11.2010 21:50

Sedat,Mehmet,Abdurrahman,Uğur,Erman...Dahaya sayayım mı?

zaral 11.11.2010 22:32

[FONT="Arial Narrow"][B]Hoca önceki takımında oyuncular yüzünden takımdan uzaklaştırıldı ve bizdede aynı şey oldu hemde iki kere oyuncular hocayı yolladı hocada bunun farkına varmakta geç kalmadı en doğru tespiti en kısa zamanda yaptı bence ve devre arasında pedriel ve ziya haricinde teklif gelen her adamın gönderileceğini düşünüyorum ama bide para etsede etmesede göderilmesi gereken adamlar var en önemliside bu zaten ve herkes bunun farına vardı geçen sene ben ve bir kaç arkadaş mehmet için böyle şeylerin olacağını yazdığımızda tepki yağıyordu mehmet idol haline gelmişti ama şuan kimse gidecekler listesinin başına onu yazmaktan çekinmiyor gidecekler listesi yapmaya gerek yok çünkü şuan özveri ile oynayan kaç kişi var dersek bir elin parmaklarını geçmez onları yazmak daha kolay olur ama bu grup artık eskisi gibi davranamayacak çünkü taraftar artık arkalarında değil hoca herşeyin farkında ve hatalarını bekleyecek yollamak için başkanımızda geçen hafta tirbünlerin tepkisi sonucunda masaya yumruğunu vurup hocanın kararlarını destekleyeceğini belirtti ee artık onların eskisi gibi olacaklarını düşünmüyorum ama bence devre arasında oyuncu gideceği aşikar fakat asıl gereken yeni gelecek oyuncular eğer yeni gelecek transferler son iki sezonki transferlere benzerse işte o zaman vah halimize bizim kaderimizi devre arasındaki transferlerimiz belirleyecek hakkımızda hayırlısı Herkese Saygılar ... [/B][/FONT]

ssfatihss 11.11.2010 22:40

ben anlamıyorum arkadaş turk futbolunda öyle seyler dönuyorkı anlamıyorum bu iddaa oyunu cıktıktan ve futboldan aşırı şekılde zengın olanlar cıktıktan sonra bu futbolun suyu cıktı.... gecen hafta bjk la oynayan sıvasspor degılmıydı bu nasıl bır anlayıs burnuma kotu kokular gelıyor ama hadı hayırlısı....

hatem 11.11.2010 23:39

itiraf edelim en kötü takım biziz ligte ve takımın değişmesi gerekiyor artık yani.

migroArmis 12.11.2010 01:29

su baslık duymak istediğim tek cümledir...

Bulut@ğlu 12.11.2010 01:51

hadi be hocam kurtar bizi bu ızdıraptan gitmesi gereken kim varsa gitsin bu takımdan eskisi yenisi yok giydiği forma için ter dökmeyen ekmeğini yediği kulübe faydası olmayan kim varsa gönder kimse baş tacımız değil ne mehmet yıldız ne sedat bayrak ne hayrettin nede bir başkası işini en iyi şekilde yapana helal olsun bizim baş tacımız SİVASSPOR'umuz

babos 12.11.2010 08:00

ılk once erman ve ferhat bıkmazı gonderınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

babos 12.11.2010 08:02

ılk once erman ve ferhat bıkmazı gonderınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kılıcımızın ağzı kestikçe, kafirin gözü asla ondan ayrılmaz ve bizi görmez.
Ama ALLAH esirgesin, bir gün kesmez olup parlamazsa, o zaman küffar bizi hem hor görür hem de tepeden bakar

4eylül 12.11.2010 08:49

kpaşanın ettiğine bakın bjk beraber bize fark atan ibbyi 3-1 yenmeleri bizim maçtan bizi korkutuyor

4eylül 12.11.2010 09:01

sezon başlamadan önce feryadımızdı ,çığlığımızdu bu ,futbol hayatları bitmiş emekliler ordusuna teskere zamanı çoktan geçmiş sevinçliyim bu çakmaları artık görmeyeceğim için ziya hariç toptan sınır dışı

58akif34 12.11.2010 10:32

inşallah yenilenen takımda uyum sorunu pek yaşanmaz da kısa sürede büyük başarılara imza atarız

58Sivaslilar 12.11.2010 15:07

) göster hocam kendini kurtar bizi ruhsuz futbolculardan:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused:

58Sivaslilar 12.11.2010 15:13

Rıza Hocaya çoğu konuda olduğu gibi transfer konusundada güveniyorum takıma yararlı olan oyuncuları transfer edicektir ama şuan önemli olan kalan 6 hafta bu sürede en az puan kayıplarıyla maçlar dan dönmeliyiz HOCAM YARIYA KADAR BAK KENDINI GÖSTERMEYEN GITSIN

mühendisburak58 12.11.2010 17:22

6 maçta 6 puan alska razıyım.

phenom58 12.11.2010 17:46

zaten devre arasında büyük değişiklikler yapmak gerekiyor yoksa göz göre göre küme düşeriz

üçyıldız58 12.11.2010 18:47

hocam belki sen değilde başka hoca gelseydi bu açıklamaları yapamazdı bu riski göze almazdı
ama sen memleketini sevdiğin için bütün futbolcularıda karşına alma riskine karşılık bu açıklamaları yaptın
buda senin memleketini ne kadar sevdiğini gösterir sen başka hocalar gibi yapmadın
hak etmeyenin sırtını yalakalık olsun diye sıvazlamadın buda senin gibi bir sivas çocuğuna yakışmazdı
bizim doğamızda var biz eli nasırlı anaların çocuklarıyız bizim kitabımızda affetmek var yalvarmak ASLA
sana sonuna kadar güveniyoruz düşsekde beraberiz kalsakta

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24.