SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Hasan Kabze Sivasli mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=306)

skywriter 13.02.2005 21:34

Bugun Galatasaray macinin ozetlerinde gordum, Hasan Kabze 58 numara giyiyor. Kendisi Sivasli mi, bilen var mi?

abircan 13.02.2005 21:44

türkiye liglerinde oynayan sivaslı futbolcularla ilgili bilgiler bulunuyor

ilme 13.02.2005 21:45

evet gardas, sivasli... amcasi cok yakin bi aile dostumuz... 2 sezon once yanimda telefonla gorusmustu... detayi bende kalsin istersen...
selamlar...

SivasliAslan 13.02.2005 21:46

58 dogumlu veya 58 yasinda olamiyacagina göre, Sivasli dir herhalde :D

SivasliAslan 13.02.2005 21:47

ilme arkadas sagol bilgiler icin, desene bir gurur kaynagimiz daha oldu!

Sivas in neresinden oldugunu biliyormusun?

ilme 13.02.2005 21:54

kusura bakma suan hatirlayamiycam... ogrenirsem yazarim buraya da...
abircan kardesin yazdigini anlayamadim... daha onceden acilmis bi baslik vardi, biz baska bi yerde mi yaziyoz? yaptiysak bi yanlis orda yazalim..

puar 14.02.2005 06:57

EVET HASAN SİVASLI..AMA TEK KUSURU G.S DE OYNAMASI....DARDANEL MACINI CANLI İZLEYEN VARMI BİLMEM AMA...SİVAS MACINDA HASAN BİZE KARŞI OYNAYAMDI..E NE YAPARSINIZ BİR GÖNÜL BAĞI VARMIŞ ADAMIN...SİVASIMIZ İNŞALLAH EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDER..HASAN KABZE YE BAŞARILAR

serhankaburcuk 14.02.2005 10:27

HASAN KABZE sivaslı değil ama abisinin çok yakın bir arkadaşı sivaslı olduğundan dolayı 58 numaralı foramyı giyiyormuş.Ama bu olay çok sevindirici bir olay ve ona sarı kırmızılı GALATASARAY forması çok yakışmış.Hasan KABZE Gibi arkadaslaın ve diğer Sivaslı arkadasların böyle büyük camialarda oynaması çok sevindirici bir olay.Biz nasıl İbrahim TORAMANLA gurur duyuyorsak Hasan KABZE ve diğer sivaslı arkadaşlarlada gurur duyuyoruz.Dileğim fenerbahçede oynayan sivaslı arkadaşımızın 58 numaralı formayı sırtına geçeirmesi....

3YILDIZ 14.02.2005 12:08

[quote=serhankaburcuk]HASAN KABZE sivaslı değil ama abisinin çok yakın bir arkadaşı sivaslı olduğundan dolayı 58 numaralı foramyı giyiyormuş.Ama bu olay çok sevindirici bir olay ve ona sarı kırmızılı GALATASARAY forması çok yakışmış.Hasan KABZE Gibi arkadaslaın ve diğer Sivaslı arkadasların böyle büyük camialarda oynaması çok sevindirici bir olay.Biz nasıl İbrahim TORAMANLA gurur duyuyorsak Hasan KABZE ve diğer sivaslı arkadaşlarlada gurur duyuyoruz.Dileğim fenerbahçede oynayan sivaslı arkadaşımızın 58 numaralı formayı sırtına geçeirmesi....[/quote]

serhan gardas,

fenerbahcede oynayan sivasli gururumuz kaptan ümit sezon basinda bir aciklama yapmisti ve demistiki fenerbahce ye geldiginde hemen forma no58 istemis ama fenerbahcede en yüksek formasi no 30 oldugunda (bu sanirim feneriumla ilgili biseydi...) dolayi 58 olmamis !

hatirlatim dedim....

karasah58 14.02.2005 12:09

hasan kabzeyi anladim da ibrahim toramana soylediklerini anlamadim... onunda sivasli oldugunumu ima etmek istiyorsun.......... serhan kades
asagiya yazdigin tam anlasilmadi

Biz nasıl İbrahim TORAMANLA gurur duyuyorsak Hasan KABZE ve diğer sivaslı arkadaşlarlada gurur duyuyoruz.Dileğim fenerbahçede oynayan sivaslı arkadaşımızın 58 numaralı formayı sırtına geçeirmesi....[/quote]

ForzaSivas 14.02.2005 12:10

adam öz be öz Sivaslı ve o yüzden 58 nolu formayı giyiyor herkese duyurulur.........

puar 14.02.2005 13:11

arkadaslar burda duyumlarla konuşmayalım net bilgi verelim....hasan kabze sivaslı olduğunu kendi zaten gazete demişti..hala neyiş tartışyoruz?

ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ

sivaslim58 14.02.2005 14:01

Bu kavgalar niye hiç yakışıyormu bizlere yabancı biri bu siteye girse bunları görse ne kadar ayıp.Lütfen birbirinizden özür dileyin.Bu şampiyonluk arefesinde ayıp böyle şeyler.

sivaslim58 14.02.2005 14:09

gelin ikinizde beni dövün olurmu.Uzatmayın artık hadi barışın bakim.

yeniceri_emre 14.02.2005 14:17

kerem ve serhan size hiç yakışmıyor hem kerem serhan abi ben oyle bılıyorum dedı yanı kesın bılmedıgı bır konuda bır acıklama yaptı bu acıklama cok dogrudur yada yanlıstır demedı yanı yanlıs yazmıs olabılır . senın burada tek yapacan gercek budur diyip gercegı anlatmandır.

UNUTMAYIN
[size=7][/size]SİVASLININ SİVASLIDAN BASKA
D O S T U YOK!!!

Yildizeli 14.02.2005 14:44

kim oldugu onemli degil onemli olan sivasspora yardimi varmi sivasspora hizmeti varmi bu onemli selamlar saygilar gardaslarim hersey siva sspor icin

mobil58 14.02.2005 15:10

:D :D Ümit ÖZAT fenere geldiğinde 30 numaralı forma varmış yalan külli yalan!! giymek istemedi. öyle bir şey vardıda anelka 39 numaralı formayı ingilteredenmi getirdi.

kerem 14.02.2005 15:32

bizim serhanla mesajlarımızı silemessiniz.belki şifreli konuşuyoruz,belki tartışıyoruz,belki buluşacaz.Site yönetimiyseniz haddinizi,gücünüzü biliniz.

türkçerap_yakup 14.02.2005 15:47

belki 5 ve 8 yaşında çocukları var..muhahahhhaahah.... :D :D :D bu hasan kaç yaşındaki zaten...

ilme 14.02.2005 16:18

Allah Allah ya... Millet bilmedigi seyler hakkinda atip tutmayi ne kadar cok seviyomus ya... Ben Hasan'in Sivasli oldugundan emin olmasam inanacam ha... Hayret valla... Bu arada, gece hatirlayinca yazarim demistim, gece yatarken aklima geldi... Aslen Beypinar koyunden (en azindan ailesi-baba tarafi)... Hani Soguk Cermige giderken bi koy var ya, hatta eskiden yol koyun icinden geciyodu... Bilmeden konusmayalim...
Ama eger bilmeden konusmak moda da biz uymuyosak uyalim o zaman... Delikanli harbi Sivaslilar formasinda da bunu belli edip giyiyo, e o zaman sorarlar madem Sivaslisin, delikanlisin niye gururla tasimiyon 58 numarayi sirtinda... 30'la sinirliymis, birakin ya Allah'inizi severseniz...

1967_DERNEK_MUSTAFA 14.02.2005 16:54

[quote=skywriter]Bugun Galatasaray macinin ozetlerinde gordum, Hasan Kabze 58 numara giyiyor. Kendisi Sivasli mi, bilen var mi?[/quote][size=6][/size]hasan kabze sivas'lı merkeze bağlı beypınar köyünden

3YILDIZ 15.02.2005 10:39

tamam dogru bazen atip tutmalar cok oluyor burda
fakat ümit özat konusunda ben sadece ümitin kendi agzindan yaptigi aciklamalari yazdim !
bu reportaj ligtvde gerceklesti sezon basinda
hatta sivasdaki gfb acilisina katildigindada bu aciklamaya yapmis diye duydum...

bu arada: zamaninda bursaporda oynarkenede 58nolu formayi giymisti
ümit özat !

9nolu formayi serhat akin giydigi icin anelkaya bir ayricalik yapildi !
en yüksek no 30du serkan balcinindi

lütfen herkes biraz daha seviyeli olsun
emin olmadan yorum yapmayalim lütfen...

turgutkizgir 27.02.2005 23:48

ARKADAŞLAR HASAN KABZE ANKARA DOĞUMLU BURADA ÇEŞİTLİ AÇIKLAMAR VAR AMA NE KADAR İNANDIRICI BİLMİYORUM. BEN FEDERASYONUN SİTESİNDEN BAKTIM DOĞUM YERİ ANKARA OLARKA GÖZÜKÜYOR BU SİVAS LI OLMAMASINI GÖSTERMEZ AMA BU KONUDA DAHA DETAYLI VE SOMUT BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ.
AÇIKLAMA YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
EN BÜYÜK SİVASSPOR

alpingen 28.02.2005 01:36

ben size söyleyeyim.annesi izmir bucalı babası sivaslı.

V1CT0RY 28.02.2005 20:00

nereliyse nereli bize ne.SİVAS a menfaati olsun yeter.bu arada 58 no giyiyo helal olsun

1967_DERNEK_10UR 12.03.2005 18:19

HASAN KABZE SİVASLI .KÖYÜDE SOĞUK ÇERMİK TARAFINDA Kİ BEYPINAR KÖYÜ..FORMADA YAKIŞIYOR AMA

V1CT0RY 12.03.2005 20:51

forma deilde 58 numara yakışıo hani :lol: :lol: :lol: ___________________________________________________
[b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color]
[color=green]S&S[/color][/b]

KoraySancar 12.03.2005 21:36

Bugün Galatasaray formasıyla Hat-trick yaptı helal olsun.Onu her fırsatta onore edelim arkadaşlar,Hasan Kabze'nin reklamı Sivas'ın Sivassporumuzun reklamı demektir.

sivas58net 13.03.2005 00:13

Hasan Kabze,yi kutlamak gerekiyor Vatan58 formasıyla çıktığı için teşekürler hasan,a herhalde sivaslıya benziyo gardaşım demii

3YILDIZ 14.03.2005 14:52

harbiden kutlamak gerek
cok yetenekli bir futbolcu oldu hemen anlasiliyor

insallah basarilarin devami gelir
türk futbolun hayirli ugurlu olsun !!!

puar 14.03.2005 15:03

hala bu topic gundemdemi..ama helal olsun 3 tane att1 aslan hasan

serhankaburcuk 14.03.2005 15:32

[size=4][b][i]Helal olsun Hasn KABZE'ye 1 değil 2 değil tam 3 Tane yaptı...Aslanım benim Hakan ŞÜKÜR'ün yapamadığını Sivaslı yiğidom yaptı....Takım ayırımı yapmaksızın bütün Sivaslı futbolcularımıza başarılar diliyorum...İbrahim Toramana,Ümit Özata,Adem Dursun'a,Zafer'e ve anımsayamadığım tüm futbolcularımıza..... Sizinle gurur duyuyoruz....[/i][/b][/size]

V1CT0RY 14.03.2005 19:08

[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Helal olsun Hasn KABZE'ye 1 değil 2 değil tam 3 Tane yaptı...Aslanım benim Hakan ŞÜKÜR'ün yapamadığını Sivaslı yiğidom yaptı....Takım ayırımı yapmaksızın bütün Sivaslı futbolcularımıza başarılar diliyorum...İbrahim Toramana,Ümit Özata,Adem Dursun'a,Zafer'e ve anımsayamadığım tüm futbolcularımıza..... Sizinle gurur duyuyoruz....[/i][/b][/size][/quote]
[color=red][b][size=7]+1967[/size][/b][/color]

serhankaburcuk 15.03.2005 09:33

[quote=VICTORY][quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Helal olsun Hasn KABZE'ye 1 değil 2 değil tam 3 Tane yaptı...Aslanım benim Hakan ŞÜKÜR'ün yapamadığını Sivaslı yiğidom yaptı....Takım ayırımı yapmaksızın bütün Sivaslı futbolcularımıza başarılar diliyorum...İbrahim Toramana,Ümit Özata,Adem Dursun'a,Zafer'e ve anımsayamadığım tüm futbolcularımıza..... Sizinle gurur duyuyoruz....[/i][/b][/size][/quote]
[color=red][b][size=7]+1967[/size][/b][/color]

[size=4][b][i]Sinan sende maaşallah amma 1967'yi severmişsin yawwww...:)))))[/i][/b][/size]

V1CT0RY 15.03.2005 20:25

kısa ve öz oluo abi sende dene dicem ama baktım başlamışsın :lol: :lol:

senarist 22.04.2005 11:47

[quote=3YILDIZ][quote=serhankaburcuk]HASAN KABZE sivaslı değil ama abisinin çok yakın bir arkadaşı sivaslı olduğundan dolayı 58 numaralı foramyı giyiyormuş.Ama bu olay çok sevindirici bir olay ve ona sarı kırmızılı GALATASARAY forması çok yakışmış.Hasan KABZE Gibi arkadaslaın ve diğer Sivaslı arkadasların böyle büyük camialarda oynaması çok sevindirici bir olay.Biz nasıl İbrahim TORAMANLA gurur duyuyorsak Hasan KABZE ve diğer sivaslı arkadaşlarlada gurur duyuyoruz.Dileğim fenerbahçede oynayan sivaslı arkadaşımızın 58 numaralı formayı sırtına geçeirmesi....[/quote]

serhan gardas,

fenerbahcede oynayan sivasli gururumuz kaptan ümit sezon basinda bir aciklama yapmisti ve demistiki fenerbahce ye geldiginde hemen forma no58 istemis ama fenerbahcede en yüksek formasi no 30 oldugunda (bu sanirim feneriumla ilgili biseydi...) dolayi 58 olmamis !

hatirlatim dedim....[/quote]

DOSTUM FENERİUMUN BÖYLE BİR ŞEYE KARIŞMASI GİBİ Bİ HAKKI YOK BU UEFANIN ELİNDE OLAN BİŞEY FENERİUMUN KARIŞMASI ÇOK SAÇMA VE SALAKÇA Bİ DURUM OLURDU...

HER FUTBOLCU 1-99 ARASI HER FORMAYI GİYEBİLİR...
YETERKİ İSTESİN

AYRICA RÜŞTÜ NEDEN 34 GİYİYOR FORMALAR 30A KADARSA...

last_ottoman 02.05.2005 06:23

HASAN KABZE kesinlikle alınmalı. Ben geleceğine inanıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26.