![]() |
Kasımpaşa 2-0 Sivasspor
[B]Maç anında canlı yorumları bu konudan izleyebilirsiniz.
Maç bitiminde bu konu kapatılmıştır... Maçtan sonra yapılan yorumlar için burayı tıklayınız.....[/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30615[/url] |
Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
hadi hayırlı bakalım takımımız ne yapacak kalede yedeğin yedeği var bakalım başka güzel süprizler olacakmı
|
[I][B]Sıkıntı yapmaya gerek yok,Bu maç 3-1 bizim.[/B][/I]
|
Her maç içimden bi ses yeneceğiz diyor ama yenemiyoruz bu sefer berabere diyor bakalım ne olacak :confused:
|
ben bugün çalışıyorum hemde kasımpaşa stadının 50 metre yukarısında kardeşlerime türübünden destek veremiyorum onlar orada çağırırken ben burada sessiz kalıyorum ve çok zoruma gidiyor inşallah kazanırız da sevincimizi beraber paylaşıriz
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]BU MAÇI NE OLURSA OLSUN TAKIM OYUNU OYNARSAK KAZANIRIZ YETERKİ BİRAZ MÜCADELE EDELİM...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
hadi yeter artık alalım şu 3 puanı
|
insallah alırız bu macı alamazsak yonetıme ıstıfa demek zorunda kalırız :D
|
yenemessek lig arasında transfer manyğı olcaz buca gib giden gelen bellı olmayacak bnce...:rolleyes:
|
[QUOTE=hakan367;667983]yenemessek lig arasında transfer manyğı olcaz buca gib giden gelen bellı olmayacak bnce...:rolleyes:[/QUOTE]
bende sanaa katılıyorum cok dogru konusmusun :D |
Bence yenilelimde takımda ne var ne yok göndersinler.
Bunlar bir maç alır peşinden 10 maç kaybederler. Bunlarla devam edemeyiz artık. |
[QUOTE=sivaslımuho;667979]insallah alırız bu macı alamazsak yonetıme ıstıfa demek zorunda kalırız :D[/QUOTE]
Yönetime neden istifa diyoruz yönetim sahaya çıkıp maç yapmıyor kim hangi futbolcuyu isterse onu alıyor herkesin parasını gününde veriyor futbolcular iyi oynadığı zaman prim veriyor daha ne yapsınlar |
[QUOTE=SivasSpor.Com;667969][url=http://resimzade.com/Show.html?i=25048&token=13817][img]http://resimzade.com/Show.html?i=25048&token=13817[/img][/url]
Sivasspor'umuz ile Kasımpaşa arasında oynanacak zorlu Spor Toto Süper Lig 12. hafta karşılaşmasının canlı olarak buradan güncellenecektir. Statü: Spor Toto Süper Lig 12. hafta Karşılaşma: Kasımpaşa & Sivasspor Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Tarih: 14 Kasım 2010 Pazar Saat: 14:30 Hakemler: , Bünyamin Gezer, Erdinç Sezertam, Mehmet Cem Hanoğlu, Volkan Bayarslan Hava Durumu: 17 °C Kasımpaşa: * TD: Yılmaz Vural Sivasspor: *[/QUOTE] ÖYLE TAHMIN EDIYORUMKI KASIMPASA BESIKTAS MACI ILE COK BÜYÜK MORAL BULDU BU GÜN BAMBASKA BIR KASIMPASA VAR KARSIMIZDA EZIMET KACINILMAZ GIBI INSALLAH YANILIRIM |
haydi su pasayi yenin gelin
|
Devre arasına kadar kimseyi yenemeyiz bu futbolcularla.
Ne zaman sıfırdan yeni kadro kurarsak işler değişebilir. Bu ruhsuzlarla oyun ne alamayız, boşuna heveslenmeyin. |
[QUOTE=58akif34;667986]Yönetime neden istifa diyoruz yönetim sahaya çıkıp maç yapmıyor kim hangi futbolcuyu isterse onu alıyor herkesin parasını gününde veriyor futbolcular iyi oynadığı zaman prim veriyor daha ne yapsınlar[/QUOTE]
yonetım paraya kıyamıyor yoksa manısa bızden dahamı zengınde makukulayı alıyor |
Hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden.Takıma başarılar dilerim rıza hoca inşallah hüsranla ayrılıp geldigine pişman olmaz.
|
sivasimiza basarilar diliyorum allah yardimcimiz olsun
|
bugun galibiyet gunu haydi yigidolar
|
Cevap: Kasımpaşa 0-0 Sivasspor
adnan senses ve kizlarimi desem trubune renk vermis :D
|
sivas iyi oynuyor mac guzel ve hareketli insallah golerimizde gelecek
|
;D GOl yemeyelimde ilk dakikalarda
|
saldir sivas haydi beee
|
eski hakemlerdenmarkus merk maci izliyor
|
gol kokusu geliyor bu dakikalarda
|
Ligde galibiyeti olmayan kasimpasa bizi yenerse gercektende isimiz yas !
|
Zaten kasımpaşaya yenilirlerse SİVAS' hangi yüzle gelecekler bilmem.
|
kaybebiliriz......
|
bizim maca ilgi yogun oyleki ;
guus hiddink oguz cetin ve yaverleri adnan senses ve kizlar ;D |
karakule ersen martin gol kacirdi yuregim agzima geldi vallaha
|
Alisan bizi bugun iyi temsil ediyor
|
ersen martin bizde oynarken böyle oynamıyordu geçen hafta beşiktaş maçında bu hafta da bize karşı it gibi oynuyor.
|
[QUOTE=subasi29;668008]karakule ersen martin gol kacirdi yuregim agzima geldi vallaha[/QUOTE]
arkadasım mınısohbetden yazda mıllet orada okusun,mesaj kırlılıgınden baska bıseye yaramıyokı bu pespese yorumların.mesajmı arttırmaya calısıyon anlamıyomkı:) bırer cumle bırer cumle su var bu var falan fılan,mınısohbetden yazda bı faydan olsun mıllete:) |
cok net bir pozisyondan daha yararlanamadik
|
[QUOTE=Holigann;668011]arkadasım mınısohbetden yazda mıllet orada okusun,mesaj kırlılıgınden baska bıseye yaramıyokı bu pespese yorumların.mesajmı arttırmaya calısıyon anlamıyomkı:) bırer cumle bırer cumle su var bu var falan fılan,mınısohbetden yazda bı faydan olsun mıllete:)[/QUOTE]
burasi forum sayfasi mini sohbete yorum yazilmaz ! once dusun sonra yaz |
subası29 sen kendı dunyanda takılmaya devam et,mesaj kırlılıgınden baska hıcbırsey degıl bu yaptıgın.hadı kolay gelsın.
|
[QUOTE=Holigann;668014]subası29 sen kendı dunyanda takılmaya devam et,mesaj kırlılıgınden baska hıcbırsey degıl bu yaptıgın.hadı kolay gelsın.[/QUOTE]
senin gibiler yazar senin gibi modlarda sana tesekkur eder iste bu sitede 2005 ten bu yana gordugum bu baska birsey degil |
Macdaki ilk yarida Sivasspor 2 net pozisonu kacirdi. COK iyiz DIYEMEM ama yinede bir düzelme var. Kasimpasa daha etkili oynuyor
|
Puyol Sedat'la Henry Mehmet sahada gene:) komedi ya. Bunların meslekleri ne? Bence futbolu spor olsun diye oynuyor bunlar.
|
[B]Topla oynama oranları göz önüne alındığında takımımız topu daha çok ayağında tuttu fakat adeta bal yapmayan arı gibiyiz. Orta sahamız da iş bitirici bir futbolcumuz olsa bu maç daha farklı olabilir.
Rıza hocamız Kamananı ilk onbir de oıynatmaya ısrarlı fakat büyük maç eksikliği var ve de kamanan sağ kanatta oynuyor. Defansa da yardım etmiyor. Bu konuda hocamızın önlem alması gerekir. Golü atanın kazanacağı bir maç bakalım kim golü atıp kazanaca...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57. |