SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30615)

SivasSpor.Com 14.11.2010 16:29

Maçı değerlendirelim...

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/kasimp-sivas.jpg[/IMG]

[B]Kasımpaşa - Sivasspor 2-0 maçını değerlendirelim..

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Yıldızı Kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
[/B]

[B]Maçın Özeti[/B]:

-KASIMPAŞA: 2 - SİVASSPOR: 0

[B]Stat: [/B]Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

[B]Hakemler: [/B]Bünyamin Gezer xx, Erdinç Sezertam xx, Mehmet Cem Hanoğlu xx

[B]Kasımpaşa: [/B]Tolga xxx, Keller xx, Santos xx, Barış xx, Sancak xx, Özgür x (Dk. 46 Varela xxx), Yekta xxx, Tjikuzu xxx, Dimitrov xx (Dk. 81 Ergün x), Şahin xx (Dk. 52 Hüseyin xx), Ersen Martin xx

[B]Sivasspor:[/B] Alişan xx, Uğur x, Sedat Albayrak xx, Diallo x, Ziya xx, Mehmet Nas xx, Kadir xx, Sedat Yeşilkaya x (Dk. 81 İbrahim x), Cihan x (Dk. 61 Erman x), Kamanan x (Dk. 68 Suarez x), Mehmet Yıldız x

[B]Goller:[/B] Dk. 61 Yekta, Dk. 90+3 Varela (Kasımpaşa)

[B]Sarı kartlar:[/B] Dk. 45 Diallo (Sivasspor), Dk. 63 Dimitrov, Dk. 90 2 Barış (Kasımpaşa)
[B]
:: MAÇTAN DAKİKALAR ::[/B]
[B]5.[/B] dakikada Kamanan'ın pasıyla ceza yayı üzerinden topla buluşan Mehmet Nas'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Tolga'dan döndü.

[B]9. [/B]dakikada Mehmet Nas'ın pasında ceza sahasında topu kontrol eden Mehmet Yıldız, önünü boşalttıktan sonra sert vurdu. Ancak kaleci Tolga meşin yuvarlağı yumruklayarak uzaklaştırdı.
[B]
13. [/B]dakikada Yekta'nın pasıyla soldan ceza sahasına giren Sancak, kale önündeki Şahin'i gördü. Ancak müsait durumda bulunan Şahin, ters bir kafa vuruşu yaptı ve takımı adına önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

[B]37. [/B]dakikada Sivasspor önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Mehmet Yıldız'ın pasıyla ceza sahasına giren Kamanan'ın vuruşunda, top kaleci Tolga'dan döndü. Mehmet Yıldız, dönen topu kafa ile tamamlamaya çalışırken, son anda iyi uzanan kaleci Tolga meşin yuvarlağı çizginin hemen önünde tokatlayarak uzaklaştırdı.

[B]57. [/B]dakikada Ersen Martin'in pasında ceza yayı önünde topla buluşan Yekta'nın sert şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta gitti.

[B]61. [/B]dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Varela'nın sağdan yaptığı ortada Diallo'dan seken topu, altıpasta iyi yükselen Yekta kafa vuruşuyla ağlara yolladı: 1-0.

[B]73. [/B]dakikada Erman'ın soldan kullandığı serbest atışta Kasımpaşa savunması ofsayt düşüncesiyle önde kalırken, bir anda iki Sivassporlu futbolcu ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sağda bulunan Sedat Albayrak, müsait durumdaki Suarez'i topu çıkarırken, bu futbolcu istediği gibi vuramayınca Sivasspor çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

[B]87.[/B] dakikada ceza sahasına yapılan ortada kale önünde Mehmet Yıldız'ın yakın mesafeden kafa vuruşunda top Tolga'dan döndü. Kale önünde bulunan Suarez, dönen topu kafa ile tamamlamaya çalışırken, Tolga bu kez de meşin yuvarlağı tokatlayarak uzaklaştırdı.

[B]90+3. [/B]dakikada Kasımpaşa 2-0 öne geçti. Savunmasına yardıma gelen Mehmet Yıldız'ın ceza sahasında uzaklaştırmak istediği topa araya girerek sahip olan Varela, meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 2-0.

mühendisburak58 14.11.2010 16:31

Cevap: Maçı değerlendirelim...

küfür etmek istiyorum sayın seyirciler.maçın yorumu bu olur herhalde.

berduh 14.11.2010 16:31

[B][U][FONT="Arial Black"][COLOR="red"]RUHSUZLARIN NEYİNİ DEĞERLENDİRELİM ARTIK. :mad::mad::mad:[/COLOR][/FONT][/U][/B]

sivaslımuho 14.11.2010 16:33

Maçta göze çarpanlar : takım cok kotuydu

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : bu takımın degısmesı lazım

Maçın Yıldızı Kimdi : kımse degıldı

Maçın en kötüsü kimdi : herkez basta sedat yesılkaya

Maçta göze çarpanlar : takımın acılen toparlanması gerek

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : cok kotu oynadık ve kotu bı sonuc aldın bu takıma degıl taraftara yazık dıyorum

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

sivaslitaner58 14.11.2010 16:33

burdan mecnun otyakmaza sesleniyorum sozunde dur ve iyi oynmayani kovacaksin

ShabbatShalom 14.11.2010 16:33

[B]Çok iyiydik.Ama yenemedik[/B]

superglam 14.11.2010 16:34

Sivassporu ne olursa olsun kutluyorum. Macı seyrettim takım asla ruhsuz değil ama şansız ve birazda beceriksiz... Rıza hocama sonuna kadar güveniyorum.. Sivassporun ligden düşeceğine inanmıyorum...

dedebali58 14.11.2010 16:35

ibrahim şahin ve mehmet yıldız bu sisteme ki varsa destek değil resmen köstek oluyor sivasspora artık ayak bağı oluyor,erseni bile oyuncu yaptılar yazıklar olsun

mgulseven 14.11.2010 16:36

Arkadşlar degerlendirecek bişey yok.Her zamanki futbolcular her zaman ki skor her zaman ki hüsrana ugrayan taraftar her zaman averaj düzelten ve puan alan rakip takımlar.İşte maçın degerlendirmesi.

aerdogan 14.11.2010 16:36

[QUOTE=superglam;668102]Sivassporu ne olursa olsun kutluyorum. Macı seyrettim takım asla ruhsuz değil ama şansız ve birazda beceriksiz... Rıza hocama sonuna kadar güveniyorum.. Sivassporun ligden düşeceğine inanmıyorum...[/QUOTE]

gecen sene ankaraspor ve diyarbakır kurtardı soruyorum bu sene kim kurtaracak bizi

rallicifurkan 14.11.2010 16:36

KOSKOCA BİR YORUMSUZ.

MAÇIN NEYİNİ YORUMLAYALIM 2. GOLDE METMEDİN HATASINIMI NEYİ ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIZ. ACİLEN YÖNETİM İSTİFA ETMELİ BAŞTA FİKRET ÜNSAL DENEN ŞAHIS BU TRANSVERLERİ BU ŞEKİLDE YAPANLARI İSTİFA ETMESİ LAZIM.

karahisarli 14.11.2010 16:36

macin iyisi yok kötüsünüde secemiyorum hepsi birbirinden kötü kanatladan gelen rakip ya pozisyona giriyor yada ora yapip tehlikeli oluyor yani kanatlarda oyuncumuz yok forvet hatti zaten bitik bos kaleye atamiyoruz yani sahada 2 3 oyuncuyla mücadele etmeye calisiyoruz mehmet faul yapmaktan oynamak aklina gelmiyor bu mac herseyi anlatiyor cözüm golcü sandigimiz oyunculari gönderip daha iyi transferler yapmaliyiz mehmet ancak yedek olur kanatlara mutlak kaliteli oyuncular lazim

GuVeN 14.11.2010 16:37

Hepimiz sinirliyiz ama bu hiçbirimize buradan küfür etme hakkı vermiyor! Küfür etmek de ısrarcı olan arkadaşlara gereklı uygulama yapılacaktır.
Eleştirilerimizi küfür etmeden de dile getirebiliriz arkadaşlar,hepinizi sağduyulu olmaya davet ediyorum.

zkrllh58 14.11.2010 16:37

degerlendirilecek neyi varki

58_babacan_58 14.11.2010 16:38

[B][COLOR="Red"][B][CENTER]Bayram hediyesi beklerken yine yenildik,biz bunları hak etmiyoruz,Sivasspora bu oyun yakışmıyor,ligte galibiyeti olmayan takımıda yenemiyorsak,sahaya çıkmayaLım daha iyi HATTA SAHAYA PAF TAKIMLA ÇIKALIM ARTIK,BU RUHSUZ FUTBOLCULARIDA GÖNDERELİM GİTSİNLER,HİÇ DEĞİLSE PAF TAKIMDA GRUR VARDIR MÜCADELE EDER....[/CENTER][/B][/COLOR][/B]

mgulseven 14.11.2010 16:38

[QUOTE=superglam;668102]Sivassporu ne olursa olsun kutluyorum. Macı seyrettim takım asla ruhsuz değil ama şansız ve birazda beceriksiz... Rıza hocama sonuna kadar güveniyorum.. Sivassporun ligden düşeceğine inanmıyorum...[/QUOTE]

Siz hangi maçı seyrettiniz arkadaşım.Aynı maçtan mı yoksa başka bir maçtan mı bahsediyorsunuz.Ruhu olan takım buysa ruhsuz halini düşünemiyorum.Sagolsunlar futboldan sogudum.

dedebali58 14.11.2010 16:39

galasarayın ne suçu vardı 2-3 puanlarınıda verelim kimsenin üzerimizde hakkı kalmasın :D

babapiton 14.11.2010 16:39

[QUOTE=sivaslitaner58;668098]burdan mecnun otyakmaza sesleniyorum sozunde dur ve iyi oynmayani kovacaksin[/QUOTE]

O zaman takımda kimse kalmıyo

husnusivas 14.11.2010 16:39

Takimin iyisi yoktu takim olarak iyi oynayamadik en kotusu ise tabiki MEHMET YILDIZ okuzu idi adam tam bir odun kazma kitapsiz o adamin acilen takimsan kovulmasi lazim herkese kiziyor oyunu yavaslatiyor ileride top sakliyamiyor bir calim atip adam eksiltemiyor,o adamin takimda daha ne isi var anlamiyorum baskanin bilmedigimiz bir anlasmasimi var bu okuzle acaba????????

dedebali58 14.11.2010 16:40

bayramımız başlamadan bitti:confused:

58Sivaslilar 14.11.2010 16:40

macin en iyisi MMMMMMMMMMMMMEHMET YILDIZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz GIT ARTIK SAHADA BIR KISI NOKSAN OYNUYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

MMK 14.11.2010 16:40

Mehmet sen topçu falan değilsin,lütfen kaderimizle oynama,biraz dinlen.Seni istemiyoruz.

rallicifurkan 14.11.2010 16:41

LİGİN EN KÖTÜSÜ SİVASDIR HER HAFTA SİVASIN MAÇLARINI VE BAŞKA RAKİPLERİN MAÇLARINI İZLİYORUM BU AÇIK VE NET LANET OLSUN SİVASSPOR TAKIMINA.
SEYİRCİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KARABÜK MAÇINA GİTEMEMLİ TEPKİ OLARAK BURDAN SESLENİYORUM GİDİPDE BOŞ YERİNE GALİBİYET BEKLEMEYİN ARKADAŞLAR

Yiğiter 14.11.2010 16:41

Büloş'un transfer ekibini çağıralım,halı sahalardan oyuncu bulsun...:rolleyes:

karahisarli 14.11.2010 16:42

sedat abdurrahman cihan haric hepsini gönderin eger bunlari oynatacak takim varsa satin biraz zor ama bunlar bitmis uyanin artik yönetim uyanin belliki devre arasina kadar maglubuz OYUNCU CÖPLÜGÜ OLMUSUZ görün artik gecen yil ankaraspor kurtardi simdi daha kötüyüz poroblemleri hafif gördükce yirtik büyüyor

58akif34 14.11.2010 16:42

mehmet yıldızı kurban bayramında keselim kaç hisse çıkar acaba

mgulseven 14.11.2010 16:43

[QUOTE=rallicifurkan;668127]LİGİN EN KÖTÜSÜ SİVASDIR HER HAFTA SİVASIN MAÇLARINI VE BAŞKA RAKİPLERİN MAÇLARINI İZLİYORUM BU AÇIK VE NET LANET OLSUN SİVASSPOR TAKIMINA.
SEYİRCİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KARABÜK MAÇINA GİTEMEMLİ TEPKİ OLARAK BURDAN SESLENİYORUM GİDİPDE BOŞ YERİNE GALİBİYET BEKLEMEYİN ARKADAŞLAR[/QUOTE]

Evet katılıyorum bir şekilde tepki vermeliyiz.Bu hafta karar alıp gitmeyelim mecnun başkan otursun rahat rahat seyretsin.

KAMER-ÜL ZEMAN 14.11.2010 16:43

Yorum yok.. Sadece şunu diyebilirim. ( BUYUR BURADAN YAK.!!!! )

mgulseven 14.11.2010 16:44

[QUOTE=58akif34;668131]mehmet yıldızı kurban bayramında keselim kaç hisse çıkar acaba[/QUOTE]

Ondan kurbanda olmaz.Olsada hisse çıkmaz.

mühendisburak58 14.11.2010 16:44

[QUOTE=babapiton;668120]O zaman takımda kimse kalmıyo[/QUOTE]

bizde onu istiyoruz zaten kalamsın kimse.

58Sivaslilar 14.11.2010 16:45

Degerlendirecek ne var ruhsuzlarin nesini CCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK IYYYYYYYYYYYYI OYYYYYYYYYYNADIK KAYBETTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TAKIMMMMMMMI GÖRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

karahisarli 14.11.2010 16:46

bunlarin takima kasti var belli göstere göstere düsürecekler bu bu hurda yiginlari aslinda agzima telen her küfürü saymak istiyorum lan size taraftarlarimiz bunlarda birkacini dövün lütfen bakin nasil oynuyor lar

sero58 14.11.2010 16:47

özellijkle ziya ve kaleci alişan hariç diger futbolculardan Allah razı olsun aldıkları helalı hoş olsun bence bayram için sivasa gelmesinler memleketlerine gitsinler bir dahada gelmesinler...4 eylül belediye ile oynarız daha şerefli en azından.kasımpaşayıda kral yaptılar utunmazlar...artık sivassporluyum diyemiyorum kahvede maç izleyemiyorum...
şunuda unutmasınlar futbolcuları değil ben SİVASSPORU SEVİYORUM....

izmiriyigidosu 14.11.2010 16:47

bu nasıl bi takımdır böle yaw kasım paşaya bile yenildik ilk galibiyetini aldı helal olsun valla kasımpaşaya adamlar affetmedi ama artık yeter bu ne böle her hafta 3 gol 4 gol ruhsuz ve amatörce oynayan bi takım seyrediyoruz maçı baştan sona izledim ve sinir krizi geçirdim takımın düzeleceği falan yok bu futbolcular aldığı paraların hakkını vermiyor haram olsun aldığınız paralar takımı bu hale getirdinizya kahroluyorum her maçta taraftar destek versin diyorlar destek veriliyorda
ne oluyor hep hezimet bence takım ligden çekilsin daha fazla rezil olmayalım bu mağlubiyetlere tahammülüm kalmadı artık

DaNGeR0uS 14.11.2010 16:47

[QUOTE=mgulseven;668132]Evet katılıyorum bir şekilde tepki vermeliyiz.Bu hafta karar alıp gitmeyelim mecnun başkan otursun rahat rahat seyretsin.[/QUOTE]

Bence gercekten tepki zamani geldi haftaya kimsenin gitmemesi taraftarin ne kadar ciddi oldugunu gosterir. Yonetim yine tarftardan destek isteyecektir ama sunuda unutmamali ibb nin kac tane tarftari var.kazanmak icin bence taraftara bel baglamak acizliktir

yadel 14.11.2010 16:48

Bülo bazılarına oynamayın devrede sizi alacam demiştir. Başka izahı varsa söyleyin?

babapiton 14.11.2010 16:49

Çok beceriksiziz Boş Kaleye 3 defa atamadık bunları atamazsak küme düşmeyi hakediyoruz deplasmanda alıp alabileceğimiz tek puan bu maçtı onuda alamadık Konyaspor'u yenip 10 puan yaparız oda belki ilk yarıyı 10 puanda bitiririz :mad::mad:

halilim5858 14.11.2010 16:49

bu yoruma katilmamak elde degil bence en akilli en tecrübeli yorum bu riza hocam bizi ligde tutacak bugün okadarda kötü oynamadik cikisa gecen ve istanbulu 3 1 yenen besiktasi elinden kaciran bir takima yenildik sas olsaydi mac bizimdi inaniyorumki haftaya karabüke fark atacagiz ve cikisa gececegiz tek yapmamiz gereken destek destek destek tirübünler dolu olmali ve mac sonuna kadar destek destek destek

Dark Force 14.11.2010 16:50

[B]ikinci yarı güçlü bir kadro kurulacak yorumu bu...[/B]

mühendisburak58 14.11.2010 16:50

mehmet yıldız eskişehirspora mı transfer olmuş ????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:44.