![]() |
Maçın ardından...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Gençlerbirliği karşısında berabere kaldıkları maç hakkında, "Deplasmanda alınan 1 puan, puandır" dedi.. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Ankara'ya kazanmak için geldiklerini belirterek, şunları söyledi: ''Ligdeki konumumuz gerçekten iyi değil. Buradan alacağımız 3 puan bizi rahatlatacaktı. Golü de bulduk. Pozisyona da girdik ama galibiyet golünü atamadık. Karşılaşmanın 2. yarısında 2 takım da birbirini oynatmamaya çalıştı. Sonuçta deplasmandan alınan 1 puan, puandır. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arasında yapacağımız takviye ve çalışmalarla daha iyi yerlere geleceğiz.'' |
Cevap: "Deplasmanda alınan 1 puan, puandır"
olsun 1 puanda iyidir...gelecek hafta ankaragücünde 3 alırsak başkentten 4 puan ile ayrılmış oluruz...evimizde de konyayı yenersek süper olur....ancak takımda ki oyuncuları yenilemek lazım başta erman kılıç
|
hocam ikinci yarıyı izleyebildik bence güzel mücadele ettiler. böyle devam edersek elbek seri galibiyetlerimiz gelecektir inş.
başarılarınızın devamını dilerim |
hocam ALLAH aşkına erman kılıç ve ceyhun ne yapıyorlar maç içinde ben anlamıyorum... sank rakip oyuncu gibi davranıyorlar...
|
bu maçı almalıydık hocam ankaragücüyle berabere kalsak anlarım ama bu maçı almalaıydık sorun tabiki sende değil bazı adına futbolcu denen adamlarda (erman,mehmet yıldız ve mehmet nas)
|
bunada sükür etmek lazim farkli yeningileribiraz da olsa unuturdu,önümüzdeki iki mactanmuhakkak enaz 4puan almamiz lagzim,6 alabilrsek daha da sik olur basarilar,umarim ikinci yariya kadar rakiplerlen olan arayi enazindan korumasyi basarirlar,Hollandadan selamlar.:confused::rolleyes:
|
[B]Suarez'i çıkarıp Keita'yı oyuna alırsak 1 puan iyidir mantıgı daha uzun bir süre devam eder.[/B]
|
sana güvenimiz sonsuz hocam bu takım senınle cok başarılara imza atacak inşallah biz büyük işler başaracağımıza inanıyoruz bize sen inandırdın senınle başaracagız
|
[B]Yapma hocam Allah aşkına yarım takıma karşı galibiyet almamız lazımdı.Ve takımın galibiyet için oynamalıydı.Takım zaten ikinci yarı beraberliği kurtarsak iyi derler gibiydi.
Ermanın yaptığı hareketlerden sonra kameralar hocayı gösterdide galiba hocanın biletini kestiği oyuncuların başında geliyor erman.Bekleyip görelim bakalım çözmüşmüyüm olayı:D[/B] |
[B][Rıza Hocam Zita Nerde Allah Aşkına Neden Erman Kılıç Oyunda Neden Zita [/B]:confused:
|
Cevap: Maçın ardından...
Hocam bence bugün karşımızda elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenebileceğimiz bir rakip vardı ancak biz korkak oynadık
|
hakem ilk yarıyı nasıl bitirdi kimse değinmemiş bu hakem bize karşı art niyetli
|
Aga bu mac bizim icin kotu sonuclandi 3 puan sartti
|
bu kadar kötü br gençlerbirliğini bir daha yakalayamayız sanırım.. takımda öyle ahım şahım bir düzelme yok .. ama gidişat iyi takım pres yapıyor kopuk kopukta olsa..inşallah devre arası takıma sihirli bir değnek değer ve üst üste alaağımız seri galibiyetlerle (özellikle evimizde bekliyorum) düşme potasından uzaklaşırız
|
[B]oyucu değişiklikleri tam bir fiyaskoydu...ama rıza hocanında vardır bir bildiği!!![/B]
|
[B]ben devre arasında çok faydalı oyuncuların geleceğine inanmıyorum...kızsakta beğenmesekte bu oyuncularlar ligde kalırsak kalacağız...[/B]
|
rıza hocam büyuksünnnnn gidiş mükemmell..
|
Bu kadar kolay takımları yenemezsek bu durumdan kurtulabilmemiz çok zor.1 puan 1 puandır felsefesine katılmıyorum.1 puanın bizim durumumuzdaki bir takım için hiçbir önemi yok,önemli olan 3 puanı haneye yazdırabilmek eğer ki bugün savaşarak oynayıp,hücuma yönelik oynasak maçı kaybetsenizde kimsenin diyeceği birşey yoktu.Ha 1 puan almışız ha hiç almamışız,alınacak 3 puanlar bu vahim durumdan daha hızlı kurtulmamızı sağlar,biz zaten beraberliklere Mesut Hocamız sağolsun aşinayız onlarla da ancak 14 haftada 11 toplarız...3 puandan hesaplasanız yalnızca 4 maça bile denk gelmiyor..Diyeceğim o ki bu kadar basit maçlardan alınan beraberliklere yırttık gözüyle bakmayalım,yeter artık...Yinede herşeye rağmen Rıza hocaya güvenim sonsuz o ayrı,elindekilerle birşeyler yapmaya çalışıyor ama bundan sonrada en azından bu devre için maksimum 4 puan çıkarırız gibi duruyor onuda yakalarız inşallah ne diyelim...
|
[QUOTE=58svs58;671130]hakem ilk yarıyı nasıl bitirdi kimse değinmemiş bu hakem bize karşı art niyetli[/QUOTE]
bu sezon veya söyle diyelim hasan dogan öldükten bu özgener yönetimdeki federasyon geldikten sonra bize karsi düdük calmayan belki 1-2 hakem vardir gerisi ne hikmetse hep rakiplerin yaninda düdük caliyor ama bize karsi olan baslica hakem süleyman abaydir bunlarin yanina yildirimlari da ekleyebilirsin hele hele kuddusuyü hic unutmamak lazim birde zaten yeni yetmelerin hepsi emir eri verilen emirleri sahada uyguluyorlar. |
Sivasspordan şu aşamada kimse çok iyi futbol beklemiyor zaten bekleyemez de...Sivasspor M. Bakkal dönmine göre daha cesur futbol oynuyor bu bir gerçek...Rıza Çalımbay'ın elinde çok fazla alternatifli bir kadro da yok...Sivasspor da 2. yarı baklaım neler değişecek...M. Yıldız dan kesinlikle orta saha da beyin olmaz..M. Yıldız 2. yarı eğer bu mevkide oynarsa Sivasspor bilhassa 2. yarıları çok çabuk oyundan düşer..M. Yıldız eğer güçlüyse bu takımın Pedrielle birlikte 2 forvetinden biri olur...Kamanan ise yedek bekler ve 2. yarı duruma göre oyuna dahil olur...Kamanan dan ilerleyen maçlarda daha iyi mücadeleler bekliyoruz;çünkü Kamanan'ın çok fazla maç eksiği var...Sivasspor mutlaka ilk 11 de oynayacak en az 3-4 tane oyuncu transfer etmeli...Devre arasında hiçbir takım en iyi oyuncusunu bırakmak istemez;ya takımında oynamayan ya da kadro dışı bırakılan problemli oyuncuları transfer edebilirsin..2. yarı bakalım takıma kimler gelecek,takımdan kimler gidecek....Sivassporun defansta 1 tane sağ beke,topu oyuna iyi sokan uzun boylu çabuk bir stopere,orta sahada iyi bir beyine ve de geleceğe dönük 2-3 tane oyuncuya ihtiyacı var..Geleceğe dönük oyuncular takımda her an oynayabilecek alternatif oyuncular olma özelliği taşımalıdır..Steau Bükreş Suarez'i 18-19 yaşlarındayken ta Bolivyalardan keşfedip Romanya ya getiriyorsa biz niye G. Amerika'da genç,ümit milli takımlarında oynayan bu tür oyuncuları getirip önce A-2 takımında sonra da A takımda oynatmayalım...Ayrıca Kayserispor ve G. Birliği takımlarının bu sıralar yaptığı gibi biz yine Avrupa'da oynayan genç,yetenekli gurbetçilerden faydalanmayalım;bu tür oyuncular Almanya,Hollanda,Belçika,Fransa,Hollanda gibi ülkelerede çok sayıda var...Rıza Hoca genç,yetenekli gurbetçileri zaman zaman ortaya çıkarıp Türk Futbolunun hizmetine de sunuyor...Bizim de bu tür yetnekli oyunculara çok ihtiyacımız var..Sivasspor değişimi ancak bu tür yetenekli oyuncuları takıma monte ederek sağlayabilir...
|
ALLAH sana yardım etsin hocam işin zor,bu satılmışlarla nereye kadar bakalım
|
Rıza hocanın dediği gibi deplasmandaki 1 puan iyidir ama yine de 3 puanı kaçırmak üzdü beni, ayrıca Kamanan'dan gerçekten kanatta oynatıldığı zaman yararlanamıyoruz, tabi ki Rıza hoca her şeyin iyisini yapmaya çalışıyor ama keşke Kamanan'ı kanatta oynatacağına Ceyhun ile orda başlasa. Erman ise gerçekten ayağına gelen bütün topları mahvetti, bu adam Belediye'de oynarken tek başına maç kazanıyordu, bizde ise 2.sezonu olmasına rağmen daha bir şey ispatlamış değil. Defansta da Sedat ve Uğur ile olacak iş değil, Diallo ve Ziya iyiler, sağ beke ve göbeğe iyi oyuncu transfer etmeliyiz, inşallah Rıza hocanın dediği gibi ikinci yarıda bambaşka güzel bir Sivasspor ortaya çıkar.
|
bu macın berabere biteceğini we bunun Sİvasspor için büyük bir kazan olacağını ısrarla belirtmistim ...hayırlısı olsun benım için çok iyi bir sonuç
|
rıza hocanın hocalık karıyerındekı goruslerını taswıp etmesemde karabük macı ve sonrası olan bu sonuç benı memnun etmıstır.Sivasspor emin adımlarına basmaya baslamıstır..bu sonuc için faydası olanlara tesekkür ediyorum
|
[B]erman kılıçın sedatın mehmetin oynadıkları futbolu ne oldugunu görmek için futbol dehası olmaya gerek yok biraz futboldan anlayan çocuk bile görüyor kimin ne oldugunu herkes görürken neyin ne oldugunu sivasspor yönetimi ve teknik kadro mu göremiyor[/B]
|
[B]Hocam takım mücadele ediyor kazanmak için var gücüyle çalışıyor fakat dengeleri bozan futbolculara nasıl tahammül ediyorsunuz anlayamıyorum.
Top kalecimizde topu atacak kimse yok ileride çoğalamıyoruz.Kaybetmememiz gereken topların çoğunu mehmet sağolsun ayağından topu hemen çıkarmayarak nasıl kaybetti bunlarıdamı görmediniz,90 dakika bu hataları yapan bir futbolcuyu sahada tutmak nekadar doğru açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum. Suarez neden ve niçin çıktı onuda çözemedim...[/B] |
bunada sukur hocam yenilmedik ona bakmak lagzim
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]SİVASSPOR [/COLOR]GERÇEKTENDE ÖNCEKİ MAÇLARA GÖRE İSTEKLİ VE KAZANMAYA YÖNELİK OYNADI.BOL POZİSYONA GİRDİK AMA DEĞERLENDİREMEDİK.[/COLOR][/B][/FONT]
|
hocam ya şu mehmet yıldıza 90 dak. nasıl sabrettin anlayabilmiş değilim hala ondan medet umuyorsun devre arası gönder şunları cihan, mehmet yıldız saido ramoviç tututğu köşeden 90 dak. içinde 1 top geldi onuda içeri aldı erman saçmaladı her maçta olduğu gibi
|
suarez neden oyundan çıktı anlamadım yeter artık bu mehmet yıldızın saçmalaıkları ceyhunuda küsütrdünüz top oynamıyor
|
bence erman gibilerin kredisi bitti hoca, bu maçı almalıydık ama yenilmemekte iyi, inşallah haftaya
|
hocam resmen evımızde gibiydi ankarayı ınlettik taraftar gorevini fazlasıyla yaptı hiç iyi oynamdık hemde hiç bi tane net pozısyon yok ıkıncı yarı da
|
yav gerçekten oyuncular gol atamıyor hoca ne yapsın
şü takviyeleri çok merak ediyorum :confused: |
hocam çok dogru söylüyonda m yıldız dururken pedrial neden çıktı.tek gol atacak adamımız pedrial onuda çıkardınız.elbet 1 puan iyide biz kimden 3 puan alacagız.rakiplerimize hep yeniliyoruz.gene diyorum m yıldız sedat apo hayrettin erman bu takımdan derhal gitmeli yoksa of tuf çekmeye devam ederiz.bu adamlar resmen takımı satıyor.sana olan güvenimiz sonuna kadar devam edecek hocam radikal kararlar alma zamanı geldi bu adiler oynamıyor hep görüyoruz.ceyhunda işi boş verdi.canla başla oynuyan adamlarımız diallo-cihan- kadir-ziya-suarez biraz ugur-biraz kamananbirazda mehmet nas.gerisi sahada geziyor yada oynargibi yapıyorlar bunlar hemen gitmeli.devre arasında en az 3 adam almalıyız.iyi bir stoper iyi bir orta saha iyi birde golcü şart.
|
Gençlerbirliginden 1 puan aldıysak ankaragücünden puan zor alırız fenerbahçeden puan çıkarmak ise mümkün degil bir tek konya maçı var puan alabilecek.Fakat o puanıda hangi oyunculara güvenerek alacagız bilmiyorum.Bugün buca antalyadan söke söke puan çııkarır ve bizi bir basamak daha aşagıya indirir.Biz öyle tahmin ediyorum ki inşallah yanılırım ama ilk yarıyı 18 sırada tamamlarız.Bütün ümitler yapılacak transferlerle ligin ikinci yaraısna kalır.Artık transferde rıza hoca agırlıgını koymalı yoksa SİVASSPOR bank asyaya gider kendide birdaha zor takım bulur çalıştırır.
|
[B][I]Ligde durumları bizle beraber çok kötü olan ne Bucayı yenebildik, ne Kasımpaşayı ne de Gençleri. Kimi nasıl yenecez bilmiyorum. Artık ilk yarıdan bişey beklemiyorum. Umutlarımın hepsini ikinci yarıda sergilenecek performansa saklıyorum. Şayet söylenen transferler yapılırsa tabi...[/I][/B]
|
[QUOTE=kaptann58;671220]suarez neden oyundan çıktı anlamadım yeter artık bu mehmet yıldızın saçmalaıkları ceyhunuda küsütrdünüz top oynamıyor[/QUOTE]
katılmamak elde degil.ne diyelim bilmiyorumki inşallah ankaragücünü yenerizde biraz rahatlarız. |
m. yıldız dururken pedrial neden çıktı.tek gol atacak adamımız pedrial onuda çıkardınız. futbolcu müsveddesi erman neden oyuna alındı. anlamak mümkün değil. elbet 1 puan iyide biz kimden 3 puan alacagız.M. yıldız- sedatlar- apo- hayrettin-saidoo-İ.şahin- erman bu takımdan derhal gitmeli.bu adamlar resmen takımı satıyor.sana olan güvenimiz sonuna kadar devam edecek hocam radikal kararlar alma zamanı geldi bu adiler oynamıyor hep görüyoruz.ceyhunda işi boş verdi.canla başla oynuyan adamlarımız diallo-cihan- kadir-ziya-suarez biraz ugur-biraz kamanan biraz da mehmet nas.gerisi sahada geziyor yada oynargibi yapıyorlar bunlar hemen gitmeli.devre arasında en az 5 adam almalıyız.iyi bir stoper iyi bir orta saha iyi birde golcü şart.
|
[COLOR="Red"][/COLOR] 1 puanda iyidir enazından mağlubiyetten iyi
|
bu takımda devre arasında kesinlikle gönderilmesi gereken isimler:
- erman - ibrahim şahin - saidou - sedat yeşilkaya sivasspor artık bir nevi arsenal felsefesini benimsemeli: ne bu yıl ne de artık hiç bir zaman 21-22 yaşından daha büyük adamlar bu takıma alınmamalı! arsenal arda'yı niye istemedi, adamlar arda artık bizim için yaşlı dediler, yani adamlar için 23 yaş artık transfer için yaşlı sayılıyor. burda bazı arkadaşlar düşeriz filan demişler. açık konuşalım ve düşmekten korkmayalım. korkacaksak planlama yapamamaktan korkalım. bence devre arasında gençleştirilmiş, birbirine alışıp bir devre birlikte oynamış adamlarla düşsek bile bu genç kadroyu muhafaza ettiğimiz takdirde denizli'nin yaptığı gibi bir sene sonra çok rahat çıkarız. sivasspor için gündem ligde kalmaktan ziyade adam gibi genç ve taş gibi bir kadro kurmak olmalı! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48. |