SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şimdide Mondragon sesleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30717)

SivasSpor.Com 01.12.2010 03:16

Şimdide Mondragon sesleri

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/1/916.jpg[/img][/url]

Ara transfer dönemi yaklaştıkça Sivasspor için yeni isimlerde söylenmeye devam ediyor..
Sivas kamuoyunda,[B]Fenerbahçe'den Bilica ve Gökhan Ünal ile Eskişhirspor'dan Adem Sarı'nın isimleri uzun süredir konuşulurken,bu isimlere son olarakta Galatasaray'ın eski kalecisi ve şu anda Almanya futbol hayatını sürdüren Mondragon eklendi.[/B]
[B]Bu isimlerle Sivasspor'un görüştüğü yönetim tarafından henüz doğrulanmazken[/B],özellikle Bilica ve Gökhan Ünal'ın devre arasında Sivasspor'a imza atacağı söyleniyor.

Hürdoğan

GuVeN 01.12.2010 03:21

Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

Bunlar şimdilik söylenti,herkezin kulağına bazı isimler geliyor tabi ama önemli olan devre arasında basın karşısına kimlerin çıkarılacağıdır. Daha ligin ilk yarısı bitmeden bu haberlerin çıkması hoş değil ama bu söylentilere takılmak da şu an lüzumsuz. Zaten yönetim 39 yaşını doldurup 40 yaşına dayanmış Mondragon'u alacak olması bana göre son derece komik:)Adı geçen isimlerden bizleri en çok heyecanlandıran ise şüphesiz Blica olacaktır.

taraf 01.12.2010 06:22

bu isim bence uydurma böyle adamlara boşuna para verilmemeli adamın ahı gitmiş vahı kalmış işimize yaramaz

sivaslitaner58 01.12.2010 07:03

bilica gelir bence ama unal ve mondragon gelmez

Yusuf Çevik 01.12.2010 07:41

abi yok gelmesin mondragon adamın yaşına baktım 39 genç güzel kaleci almamız lazım.

adres58 01.12.2010 08:31

Yok artık Mondragon... Benimle aynı yaşta ne işi var gitsin artık futbolunu bıraksın. Onu alacağımıza Güney Afrikadan eli ayağı düzgün bir kaleci alsınlar (200-300e) eminimki ondan faydalı olur. Yaşlılar ordusuna döndürmeyelim takımı yahu. Ama Bilicaya da hayır demem. Çünkü onun taraftar bazında ayrı yeri var. Benim içimden geçen oyuncular
1-Tshabalala
2-Bilica
3-Hürriyet
Bu oyuncular bize yeterde artar bile....

:cool: 01.12.2010 08:43

Daha neler.......

BOUN 01.12.2010 08:54

Önümüzde ölüm kalım maçları diyebileceğimiz üç maç varken şimdiden transfer söylentilerinin çıkması doğru değil. Biz Fener maçı dahil önümüzdeki 3 maçtan olabildiğince çok puan toplamaya bakalım. Önceliğimiz 3 maç ve toplamda 9 puandır, transfer değil!

zaralı19 01.12.2010 09:01

mondragon artık yaşlandı ondan bu transfer olmaz rıza hoca almaz.Çok basit hatalı goller yemeye başlamıştı takımında yanlış hatırlamıyorsam

ccey 01.12.2010 09:09

bilica çok iyi olur, gökhandan bir cacık olmaz bizdeki forvetler ondan iyi neredeyse 4-5 yıldır adam top oynamıyor, sivasımı kurtaracak, alınacaksa da iyi bir orta saha ve forvet alınmalı yoksa sadece bilica bile rank verir

korsan hüsam 01.12.2010 09:28

monduragonun gelmesi ni çok isterim bence çok güzel kaleci gökan ünal ve bilika nın gelmesi sivasın faydasına olur gelmelerini çok istiyorum:)

58akif34 01.12.2010 10:22

söylentide olsa iyi haber takımın transferlere ihtiyacı var ismi gecen kalecı oynadıgı takımda kötü bir sezon gecırıyor inşallah sivasta iyi sezon gecırır hayırlısı olsun ölü bir kalecı bıle akından iyidir

58_babacan_58 01.12.2010 10:35

[B][CENTER][COLOR="Red"]VALLA BILICA VE GÖKAN ÜNAL GELSİN YETER BİZE,TABİKİ BUNUN YANINDA BİR KAÇ TRANSFERE DAHA İHTİYACIMIZ VAR...[/COLOR][/CENTER][/B]

Yigido 058 01.12.2010 10:48

Mondragon'u istemiyoruz. Yav adam 40 yaşında nerdeyse dede olacak.
Bu kaleci eskiden iyi bir kaleci derdim ama artik degil.
Istemiyoruz. Doğru değil mi arkadaşlar ???

Gökhan'ı istemiyoruz. Bu adam da gol atmayı unutmuş. Bizim takıma yakışmaz.

Bilica gelmek istiyorsa ozaman buyursun gelsin.

Eskişehirspor'da Adem gelmek istiyorsa ozaman buyursun gelsin. Adem super bi oyuncu. Hırslı ve hızlı, tabiki gol atmayı da biliyor.

Bunlardan hariç bi sorum olacak. Bu haberler nerder çıkıyor. Bunların kaynagı nedir ? Çogu haberler bos çıkıyor.

Sivaslibey 01.12.2010 10:52

Mondragon asparagas haberdir. GÖkhan ünal bize gelmez yani birakmazlar. Fakat Bilica'yi birakmamak lazim. Bilica bize dönmeli.

Adem Sari'yi Eskisehir'li taraftarlar çok seviyor diye biliyorum. Gelmesi zor. Belki sene sonunda ancak, Bülent hoca birakirsa.

ayna26 01.12.2010 11:19

"mondragon sesleri " sanırım çok uzaktan gelmekte, uzaktan gelen sesin netliği tartışılır.bu kaleci yaşlanmış, bize ne verebilir ki?bizim birinci önceliğimiz günü kurtarmak değil geleceğe yönelik adımlar atmaktır.kalecilerimiz formunda değil ama çok gol yememiz de sadece kaleci hataları etken değil.defans, orta saha ve forvet hattına takviye gerek...

xadox 01.12.2010 11:35

bize kaleci degil, saglam dinamik orta saha lazim,

58MUAMMER58 01.12.2010 11:50

MONDRAGON SESLERİ BOŞUNA YÜKSELİYOR, 39 YAŞINDAKİ KALECİDEN BİZE FAYDA OLMAZ.RAMOVİÇ ONDAN KÖTÜ DEĞİL.GELECEKSE BİR KALECİ RAMOVİÇİ YEDEK BIRAKACAK BİRİ OLMALI,BİZE ŞUANDA SÜRATLİ ,TEKNİĞİ İYİ,SON VURUŞLARI İYİ ,GÜÇLÜ UZUN BİR VEYA 2 GOLCÜ LAZIM.İYİBİR SOL AÇIK LAZIM,İYİBİR SAĞ BEK ,SAĞ AÇIK LAZIM,ÇOK İYİ LİBERO LAZIM,ORTASAHADA DİNAMO GÖREVİ YAPACAK KALİTELİ,ADAM LAZIM ,GENÇ VE KALİTELİ BİR KALECİ BULUNURSA ONADA HAYIR DEMEYİZ.

Respect58 01.12.2010 11:57

[B]Mondragonu alarak beşikteşın önüne mi gececegiz..Hedef ligde kalmak mı beşiktaşın yaş ortalamasını geçmek mi?Doğru olmadığına inanmak istiyorum 39 yaşındaki adam Sivasspor'a ne verebilir ki.Toplara ağır çekimde uçar artık.Kaleci antrenörü olaraksa o zaman eyvallah..[/B]

adalı harun 01.12.2010 12:21

mondragonun ne işi var bizde
bize kalecim i lazım ramoviç on numara kaleci bize saglam defansa ortasahaya
meziyetli topçular lazım
yaşlı adamlardan bir sey gelmez ceyhun sahalarda dolasıyor ona keza bizim takım nerde topçu eskileri varsa toplamısız
mehmet nas ceyhun bunlar neiş yapar

burakkova 01.12.2010 13:06

mondragon kesinlikle yaramaz.......

fedayi 01.12.2010 14:07

aman gelmeesin mondragon önüne geleni doldurmasınlar takıma daha akıllanmadılar mı yoksa

DoomsDay58 01.12.2010 14:11

39 yaşına gelmiş artık yönetimde almaz yani

karahisarli 01.12.2010 14:16

mondi 40 yasinda bence almazlar sadce bilica ve adem sari mantiga yatiyor

Salim58 01.12.2010 14:17

[B]Mondragon benden gençmiş yinede kalsın gerek yok.:)

Mondragon ve Gökhan Ünal kalsın, Bunların yerine başkalarına bakın.[/B]

kiNgSiZe58 01.12.2010 14:23

Hurriyeti birkere [B]alamayiz[/B], Aykut kocaman onu bize birakmaz.
Bilica gelme ihtimali var ama fenerbahce parasiz yollarmi onu bilemem.
Tshabalala yi artik bir hayal gibi görüyorum, yönetimin bu beceriksizligi oldugu sürece daha cok oyuncu elimizden kacar. Devre arasindan sonra acaba fikret ünsal yine transferler yerine "cuk" diye oturdu aciklamasini yapicakmi merak ediyorum. adam resmen beles hayati sürdürüyor. görevi bizi bilgilendirmek 3 ayda bir abuk subuk seyler sölüyor ve sonundada fos cikiyor. sivasspora emek verdisa milletin agizina düsmemeli. ama o elinden geleni yapiyor.

FANATIK YIGIDO 01.12.2010 14:34

bu yonetim hic akillanmayacak mondragon kim ya tamam bizim mutlaka kaleciye ihtiyacimiz var bu kaleci deyil ama :mad:

hakan367 01.12.2010 14:51

mondragon çook güzel bir [COLOR="Red"]kaleciydi[/COLOR] ama artık yaşlandı yararı olacağını sanmam yıne gökhan ünal belki bilica eskı performansı olmasada bişeler yapabilir... :confused:

Yigido 058 01.12.2010 14:54

Bilica'yı Trabzonspor istiyor. Boşuna umutlanmayın arkadaşlar.

Takas yapacaklarmış

Kibrisli 01.12.2010 15:08

[QUOTE=GuVeN;671834]Bunlar şimdilik söylenti,herkezin kulağına bazı isimler geliyor tabi ama önemli olan devre arasında basın karşısına kimlerin çıkarılacağıdır. Daha ligin ilk yarısı bitmeden bu haberlerin çıkması hoş değil ama bu söylentilere takılmak da şu an lüzumsuz. Zaten yönetim 39 yaşını doldurup 40 yaşına dayanmış Mondragon'u alacak olması bana göre son derece komik:)Adı geçen isimlerden bizleri en çok heyecanlandıran ise şüphesiz Blica olacaktır.[/QUOTE]

Sevgili gardaşım sizlere kesinlikle katılmıyorum... Kaleci için yaş önemli değil, kondisyon mu gerek? Hız mı gerek? Rüştü 37 yaşında Barselona aldığında 32 yaşındaydı eğer Frank olmasa devam ederdi bu yaşa kadar, Van Der Sar Fulham'dan ayrıldığında 35 yaşındaydı futbolu bırakacak deniyordu Man. Utd.'a gitti 5 yıldır as kalecisi ve en az 2-3 yıl daha devam edecek, SS Lazio'nun kalecisi Marco Ballotta, 43 yaş 241 günle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden en yaşlı futbolcu oldu. Dino Zoff 40 yaşındayken Dünya Kupası aldı, İtalya'nın kalecisiydi... Yani kaleci için yaş önemli değil, fiziksel özellikleri önemli değil, kalecilik özellikleri yeterliyse isterse 42-43 yaşında olsun milli takımla dünya kupası bile alabiliyor demek ki... Bir de sakatlık olayı var Mondragon'un son 2 yılda sakat olduğu gün sayısı toplam 13... Bunun 4 günü de yaz kampında... Bu yaşta bir kaleci dinç olmasa sakatlanır devamlı. Geçen sezon 32 maçta oynamış... Ayrıca piyasa değeri 1 milyon €...Zaten alamaz ve Mondragon bize gelmez keşke alabilsek...

Liglerdeki kalecilerin listesini vereyim...
40 yaşında
David James Premier League
Edwin van der Sar Premier League
Sergio Bernal Meksika 1. ligi
Sander Boschker Hollanda 1. Ligi
39 yaşında
Brad Friedel Premier League
César Sánchez İspanya 1. ligi
Antonios Nikopolidis Yunan 1. ligi
Miguel Calero Meksika 1. Ligi

Bunlar önde gelen kalecilerin listesi sadece... Tabii yine yaşlı olupta 1. lig takımlarında oynayan tanınmamış kalecilerde var...

Bu transfer yıllarca kaleci sorunu çeken Sivasspor için 2 yılını kurtarması demektir...

cılgınsivas58 01.12.2010 15:57

bilica gökhan adem olurda mondragon olmaz bunlar fısıltı gazetesinin haberleri

Bİze isim deıl pitbull gibi adamlar lazım artıkk takım için yuregını ortaya koyacak adamlar...:rolleyes:

Gökhan ünal ın geleceğine inanmak istiyorum olmuyor tshaballa nin gelecegine inanmak istiyorum gene olmuyo kim gelecek çok endişeliyim ... ama takıma guvenıyorum (mehmet yıldız ve kanatlarharic :D

58 SiVaSıM 58 01.12.2010 16:58

mondide şüpheliyim ama BİLİCAMIZ ve gökhan ünal gelirse SÜPER OLUR

babapiton 01.12.2010 17:40

mondragon başarılı bir kaleciydi halende öyle sayılır ama yaşlı olduğu için 1 yıldan fazla burda oynamaz biz kendini ispat etmiş 25-29 yaş arası kaleci almalıyız yani ne çok yaşlı ne de çok tecrübesiz...bilica ve hürriyetin bize çok katkı sağlıyacağına inanıyorum inşallah transferleri gerçekleşir...Gökhan Ünal Kariyerini giderek yükselterek Kayseri'den Trabzon'a sonrada Fenerbahçe'ye gitti ama Kayserideki başarısını gösteremedi. bize gelirse uzun zamandır maç oynamamış aç bir futbolcu olarak gelecek riskli bir transfer ama içimden bir ses Sivasspor başarılı olur diyor...

58_cebeci_58 01.12.2010 18:34

bence takımın kaleciden çok 2 tane saglam defans oyuncusuna ihtiyacı var
.

58_cebeci_58 01.12.2010 18:35

bilica kesinlikle tekrar takıma kazandırılmalı.defanstaki ssorunu çözecegine inanıyorum.ama bilica eski bilica olarak döneceginide zannetmiyorum...

COBANSARAYLI 01.12.2010 18:55

Mondragon Türkiye´ye gelmis en iyi yabanci kalecilerden biri ancak bize yararli olamaz sadece bu sezon sonuna kadar sivasspora faydali olabilir daha sonra yaramaz onun icin hic gerek yok bosuna para vermesinler bence kaleciler yeterli defansa bilica gelirse iyi olur bilica nin sagina ve soluna iki defans oyuncusu alinmali kolay gol yiyoruz ilk once bunu onlemeli sonra bir orta saha birde forvet alinmali kesinlikle yani 5 kesin yeni transfer lazim diye dusunuyorum

kangal06 01.12.2010 21:19

mondragon a lüzum yok ramoviç başarılı ama bi yerli kaleci alınabilir özden gibi (sadece gibi, özden değil asla). rıza hocamızın beşiktaş tan getirebileceği oyuncular bizi ayaklandırabilir özellikle holosko biraz hayal gibi duruyor ama her anadolu takımının yıldızı olabilecek bir oyuncu, fink de çalışkan bir oyuncu tabi bilica yı kim istemez :) o değil de şu takımın artık bir kanadı, özellikle de sol kanadı olsun yalvarıyorum fm oynayamıyoruz :D en son ilhan ı hatırlıyorum sonra musa aydın denendi falan ama kanada ihtiyacımız var artık cihan la erman la olacak iş değil

eyuphulagu 01.12.2010 21:45

Mondragon eğer 3-4 yıl önce gündeme gelseydi 34-35 yaşında da olsa başımızın üstünde yeri var derdim..Ama artık 2011 de 40 yaşına basacak bir kaleci bize ne verebilir ki...Gelirse bir defa defansla arasında kesinlikle 1-2 ay uyum dönemi olur..Sivassporun zaten puzn kaybına tahammülü yok;Mondragon'un takıam uyumunu beklersek en az 3-4 maçta yenilecek hatalı goller ve mağlubiyetler sivassporu banka asyaya götürür ..Elimizde 3-4 aydır takımla anterman yapan ,sakatlık öncesi fena maçlarda çıkarmayan bir Ramoviç varken Mondragon'un takıma gelmesi sivasspora hiçbir şey vermez aksine çok şeyler kaybettirebilir..Sezon başında alınmış olsa en azından takımı ve önündekileri tanımasını sağlardı;şu aşamada alınması çok gereksiz olur...

YİGİDOKENTLİ 01.12.2010 22:14

Transfer olarak benim düşencem söyle gürkan gürsoy 2A oynuyor ve şuan forumda birde tabata beşiktaştan takima kazandilsa güzel olur holoska kiralik gelse fena olmaz bizde iş yapar ama yusuf şimsek yaramaz bize elimizde ondan daha kalite isim ceyhun eriş var galatasaraydan serkan özkan trabzonspordan sezer badur ve zafer yelen alinsa güzel olur birde manisasporda hemserimiz nizametin çalişkan alinsa güzel olur birde ankaragücünden hürriyet alinsa güzel olur bucaspordan aydin karabulut bizde iş yapar monduragon gelmez ilk 11 oynuyor kaleye gelmesini istedim kerem inan var eski cimbomlu alinsa harika olur defansa 2 yabanci 3 yerli oyucu alinmali gol yemedimiz her takimi yeneriz forvete suarez mehmet yildiz kanaman var birde bunlarin yanina bir kalite daha eklenirse güzel olur ama riza hoça futbolda herşeyin iyisini bizden iyi bir atom karinca transferi dört gözle bekliyorum.

karyola 01.12.2010 22:17

son bomba!! bu gun bırınden duydum kejman'ı bır bankada goren olmuş millet hanisülasyon görmeye başladı.:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:07.