![]() |
Bilet fiyatları belli oldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
Sivasspor'un Pazar günü oynayacağı çok önemli Konyaspor maçının bilet fiyatlarıda belli oldu. Yönetim,daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçtada [B]kale arkasını 5, maraton'u 10 ve VİP tribünüde 15 TL.'den satışa sunulacak.[/B] Sivasspor yönetimi, taraftarların sıkıntı yaşamaması için bilet fiyatlarını hep aşağıda tuttuklarını açıkladı. Sivasspor-Konyaspor maçı biletlerinin bugünden itibaren satışa çıkarılacağı öğrenildi. [I]Hürdoğan Gazetesi[/I] |
Cevap: Bilet fiyatları belli oldu
Çok hayati bir maça çıkacağız kesin galip gelmemiz gerekir.Beraberlik falan bize yaramaz haydi yiğidolar maça
|
Büyüksün başkanım... Maç ayırt etmeden standartı bozmadan, deplasman seyircilerini mağdur etmeden hep aynı fiyatları uyguluyorsunuz. Helal olsun bu zihniyete. Neden büyük başkan deniyor anlıyoruz.
|
Maç biletletleir hep aynı bunun için yönetime özellikle sayın Başkana teşekkür ediyorum.geçen haftalarda Ankara deplasmanlarında gerek G.Birliği gerekse A.Gücü maçlarında maç biletlerindeki bir andaki abartılı fiyatları görünce bu takımların yöneticilerinin niyetlerinin ne kadar olumsuz olduğunu anlamak hiç de zor olmasa gerek.Sivas sporun profosyonelliği de burada gizli, anlayan anlaşmıştır zaten....
|
Biz sivasspor olarak sampiyonluga oynarkende kümede kalma mücadelesi verirkende ayni tarife uygulma devam etmistir buradan büyük Baskan ve yönetime tesekür ediyorum.Bagzi kendini bilmez sözde spor adami olacak kisiler rakibin büyüklügü yada rakibin puanina göre fiyat belirliyorlar sadece günü kurtarmaya calisiyorlar.Mistir cavcav ve ekibi siz gelin sivasa biraz ders alin misafir nasil karsilanir insanlik ögrenin emin olunki biz sizede ayni tarifeyi uygulayacagiz bizim bir namimiz var bilmiyorsaniz ögrenin YiGiDO derler biz sizin gibi basit istesekte olamayiz vicdanimiz bizi rahatsiz eder.
|
[FONT="Arial Black"]Bu cok önemLi bir mac.. kesinliKle yenmemiz lagzim, öbürleri icin bir Lig oyunudur. ama bizim icin hem lig hemde ''Final macimizdir'' ..:rolleyes:[/FONT]
|
[B]2.Yarı Konyada 50 Liraya İzleriz Rövanşı...[/B]
|
Fiyatlar cok uygun bence,stadin dolmasi lazim SIVASSPOR umuzu yanliz birakmamamiz gerekiyor..
|
SS kuralı Sivasspor da geçerli değil.Ama biz deplasmana gittiğimizde başka kulüpler bize SS kuralını uyguluyo.Beşiktaş taraftarı 10 liraya maç izlerken Sivas ta,biz Beşiktaş deplasmanında 30 küsür liraya izlemiştik.
|
fiyatlar uygun stad dolup tasacak bu maçta saldır sivasspor oooleeyyy..
|
SİVASIM GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELECEZ !!!!!!!!!!!!
|
[B]Bu bilet fiyatına stad dolmuyor ilginç[/B]
|
:rolleyes:[FONT="Lucida Console"][COLOR="Red"]Evvet macin biletleri hep ayni. yönetime tessekür etmek lagzim !:D[/COLOR][/FONT]
|
[B]Sivas'ta olduğum sürece ve maçlar içerde olduğun da hiçbir maçı kaçırmıyorum inşallah bu maçta da statta olacağım fiyatlar birçok yere göre çok uygun hala neden stat full dolmaz anlayamıyorum???[/B]
|
[QUOTE=HAYALKAFE;673548][B]Sivas'ta olduğum sürece ve maçlar içerde olduğun da hiçbir maçı kaçırmıyorum inşallah bu maçta da statta olacağım fiyatlar birçok yere göre çok uygun hala neden stat full dolmaz anlayamıyorum???[/B][/QUOTE]
Malesef bunu hiçbirimiz anlayamadık,bence seyircinin gelmemesinin asıl nedeni fiyatlar değil. Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. Onlarda zaten gelmesinler,gelmemelerı daha hayırlı..Böyle adamların parası geçmesin benim klubüme. |
Sivas'ta yaşayan ve içerisinde ufak bir Sivas, Sivasspor sevgisi taşıyan tüm kardeşlerimizi bu maça gidip sesleri kısılıncaya kadar Sivassporumuzu desteklemeye davet ediyorum!
Ya şimdi sahip çıkacağız, ya da belki uzun bir süre sessiz oturacağız! Yarın çok geç olabilir! |
[QUOTE=GuVeN;673551]Malesef bunu hiçbirimiz anlayamadık,bence seyircinin gelmemesinin asıl nedeni fiyatlar değil. Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. Onlarda zaten gelmesinler,gelmemelerı daha hayırlı..Böyle adamların parası geçmesin benim klubüme.[/QUOTE]
[B]hocam çok haklısın katılıyorum sana ama hatırlarsan zirveye oynadığımız dönemlerdeki bazı maçlarda bile full dolmuyordu stat ben 3.ligden beri giderim maçlara inanın o zaman daha coşkulu ve daha dolu bir stat vardı hatta 2.ligde şampiyonluğa oynadığımız senlerde bile daha güzeldi atmosfer.yakın zamanda takım şampiyonlar ligi uefa eşiğinden dönmüş türkiye kupasında yarı final oynamış ve şimdilerde eski ruh ve coşku yok bunu anlamak zor !!'[/B] |
[QUOTE=GuVeN;673551]Malesef bunu hiçbirimiz anlayamadık,bence seyircinin gelmemesinin asıl nedeni fiyatlar değil. Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. Onlarda zaten gelmesinler,gelmemelerı daha hayırlı..Böyle adamların parası geçmesin benim klubüme.[/QUOTE]
Söylediklerinizde elbette haklısınız..ama bence Sivas halkı ve taraftarı anlamında ayrımcı ve sorgulayıcı düsünsek bile bunun geri dönüsümünü daha ılıman söylemlerle empoze etmeli..unutmayalımki stadın geri kalanınıda bu kisiler dolduracak.. |
[QUOTE=migroArmis;673638]Söylediklerinizde elbette haklısınız..ama bence Sivas halkı ve taraftarı anlamında ayrımcı ve sorgulayıcı düsünsek bile bunun geri dönüsümünü daha ılıman söylemlerle empoze etmeli..unutmayalımki stadın geri kalanınıda bu kisiler dolduracak..[/QUOTE]
Ben arkamda maç esnasında üç büyüklerin maçını tartışan,onların bütün oyuncularını sayan peşinden bana gardaş şu bizim 7 numara kimki diyen taraftar istemiyorum stadımda:) Ayağa kalktığım zaman gardaş oturda maçı izleyelim göremiyorum diyen taraftar da istemiyorum. Söylemek ıstedıgınız konuda haklı olduğunuzu kabul etmekle birlikte,bazı konularda dolduğumu,dolmayı bırakın çoktan taştığımı ifade etmeliyim, O yüzden bin az olsun ikibin az olsun inanın daha hayırlı,maça çoşkulu gidenlerin heveslerı kursaklarında kalmaz en azından. |
[QUOTE=GuVeN;673551]Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. [/QUOTE]
[B][CENTER]Bu da Değil Asıl Neden... Asıl Neden Taraftar Küskün...Bu Şampiyonluğa Oynarkende Vardı Halen Var... Taraftarı Küstürdüler... Kimler mi? Onuda Siz Düşünün :rolleyes:[/CENTER][/B] |
[B][I]Sivastaki yiğidoların bu maça büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum.
Birçok kulübün bilet fiyatlarına bakıyorum en makul fiyatlar bizde,Daha ne olsun yönetimi tebrik etmek gerek. Yiğidolar Sivassporu uzun bi zaman göremeyeceksiniz haftaya deplasman var ordan sonrası devre bitiyor takım Antalyada kampa giriyor,Kamp bitimi yine deplasman var yani Sivassporu Sivasta ikinci yarının ikinci maçında göreceğiniz için bu maçı kaçırmayın derim..[/I][/B] |
[B][CENTER][COLOR="Red"]HAYDİ YİĞİDOLAR 17.HAFTA İÇİNDE EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ BENCE BU MAÇ KAYBEDERSEK ÇOK ŞEY KAYBEDİCEZ KAZANIRSAK,BİZDE VARIZ DİYCEZ PES ETMEK YOK,BİLETİNİ ALAN MAÇA GELSİN,PAZAR GÜNÜ SİVASTA HAYAT DURSUN EŞİNİ DOSTUNU ALAN MAÇA KOŞSUN HADİ YİĞİDOLAR DESTEK ZAMANI....[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=GuVeN;673642]Ben arkamda maç esnasında üç büyüklerin maçını tartışan,onların bütün oyuncularını sayan peşinden bana gardaş şu bizim 7 numara kimki diyen taraftar istemiyorum stadımda:)
Ayağa kalktığım zaman gardaş oturda maçı izleyelim göremiyorum diyen taraftar da istemiyorum. Söylemek ıstedıgınız konuda haklı olduğunuzu kabul etmekle birlikte,bazı konularda dolduğumu,dolmayı bırakın çoktan taştığımı ifade etmeliyim, O yüzden bin az olsun ikibin az olsun inanın daha hayırlı,maça çoşkulu gidenlerin heveslerı kursaklarında kalmaz en azından.[/QUOTE] sizin stadınızdaki bu durum benim içimdede yaradır ..burada en fazla yorumu bu konuda yapmısımdır... |
[QUOTE=V1CT0RY;673440][B]2.Yarı Konyada 50 Liraya İzleriz Rövanşı...[/B][/QUOTE]
bu maçı alalım konyada 100 tlye seyretmeye razıyım |
[QUOTE=HAYALKAFE;673548][B]Sivas'ta olduğum sürece ve maçlar içerde olduğun da hiçbir maçı kaçırmıyorum inşallah bu maçta da statta olacağım fiyatlar birçok yere göre çok uygun hala neden stat full dolmaz anlayamıyorum???[/B][/QUOTE]
TrabzonSPOR,KayseriSPOR ve İstanbul takımlarıyla yapınca doluyor yüzde 90. Bu maçlarda da sayı düştü.Ama yine iyi doluyor.Diğer maçlarda tribünler boş.Sadece bir kıvılcım oursa doluyor.Takımın havasına göre yani. |
[CENTER][B][U] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Öğrencilere 2 bin bilet[/FONT][/COLOR] [/U][/B]
[B][I]Sivasspor yönetimi daha öncede bir çok maçta olduğu gibi Konya maçı önceside Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 bin bilet verdi. Öğrencilere Sivasspor'u daha fazla sevdirmek ve takıma desteği artırmak amacıyla önceki yıllarda yönetim tarafından başlatılan okullara ücretsiz bilet uygulaması Konya maçındada devam ediyor. Sivasspor yönetimi,pazar günü saat 14.00'de oynanacak maç için Milli Eğitim Müdürlüğüne öğrencilere verilmek üzere 2 bin adet kale arkası bileti teslim etti.[/I][/B][/CENTER] |
taraftarımız yönetimimizin değerini bilmeli maçlara gitmeli, o stat dolmalı ya dolmalı kardeşim.
|
[QUOTE=V1CT0RY;673645][B][CENTER]Bu da Değil Asıl Neden...
Asıl Neden Taraftar Küskün...Bu Şampiyonluğa Oynarkende Vardı Halen Var... Taraftarı Küstürdüler... Kimler mi? Onuda Siz Düşünün :rolleyes:[/CENTER][/B][/QUOTE] ama Sivasımızda Sivassporumuz ile anılmaya başlandı bunuda unutma |
cok zor mac bence gol atanın kazanacagı bı mac sabırla takımı desteklemeliyiz konyayı hep yendik yıne yeneriz.hakem de onemlı trıbunler agresıf hareket etmelı otorıte bızız
|
Yönetimin bilet fiyatlarını uygun tutması taraftarın biraz daha stadı doldurması demektie.Çok güzel düşünüyor bu konuda yönetim teşekkür ederim.İnşallah hava şartlarıda güzel olurda katılım biraz daha fazla olur.
|
bu maç önemli kesin gidip orda en güzel şekilde takımıza desteğimizi vermeliyiz..
|
Anons yapıldı mı stad da.Taraftar sayısı kaçtı acaba...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:44. |