![]() |
Konya maçı Abdullah Yılmaz'ın
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/abdullah.yilmaz.hakem.jpg[/IMG]
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 12 Aralık 2010 Pazar günü saat 14:00'te Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Abdullah Yılmaz'nın yardımcılıklarını Erdem Bıyık ve Hakan Yemişken yapacak. 4. hakem ise Mesut Çarık. [B]10 ARALIK CUMA20:00[/B] Eskişehirspor - Beşiktaş: BÜNYAMİN GEZER [B]11 ARALIK CUMARTESİ[/B] 13:30 Kardemir D.Ç. Karabükspor - Medical Park Antalyaspor: SÜLEYMAN ABAY 17:00 Bucaspor - Manisaspor: BARIŞ ŞİMŞEK 19:00 Galatasaray - Gençlerbirliği: YUNUS YILDIRIM [B]12 ARALIK PAZAR[/B] 14:00 Sivasspor - Konyaspor: ABDULLAH YILMAZ 16:00 Büyükşehir BLD.SPOR - Trabzonspor: BÜLENT YILDIRIM 17:00 Gaziantepspor - Kayserispor: HÜSEYİN GÖÇEK 19:00 Ankaragücü - Fenerbahçe: KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU [B]13 ARALIK PAZARTESİ[/B] 20:00 Bursaspor - Kasımpaşa: HALİS ÖZKAHYA |
Cevap: Konya Maçı Abdullah Yılmaz'ın
trabzonlu hakem bu maça hiç verilirmi ya
|
Bu hakemin bize kastı var çok maç kaybettik bunu yüzünden ve yönetimde tepkisini tff ye bildirdi acaba bizim yükselişimizi görüp endişelenenlermi oldu:confused::mad::confused::mad::confused::mad::confused::mad::confused::mad:
|
[B]Gel Abdullah Gel...
Geçen Sene Denizli Maçını Unutmadık... Bu Stadına Önce Konyanın Sonra Bu Hakemin Başına Yıkmazsak Yuh Olsun Bize!...[/B] |
gecen sene yönettigi maclar:
DENİZLİSPOR 1-1 SİVASSPOR MKE ANKARAGÜCÜ 2-3 SİVASSPOR BURSASPOR 3-0 SİVASSPOR |
gel bakalım gel sonunda kavuştuk cezanı çekeceksin lan gelllll
|
Her an birinin sahaya inip saldırma korkusundan sana p duduğu yutturmazsak . ........... ..... .....
Hele Bi onun yuzunden gol yiyelım sahaya ınmeyen ...................................:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Nilerek yapmıyolarsa ben de namerdım ulan bunlar tammm ........... 3 harfli bunlar
|
Sivaslının gözünde şaibeli bir hakemi neden ısrarla maçımıza verirler anlamak güç değil!
|
bu geri zekalı adama hala hakem diye mac veren mhknin ...! tovbe tovbe. bu kadarda olmaz ya sivas düşmanı bu adam..!
|
herksi sakin olmaya ve sukunete davet ediyorum, aman ceza almamıza neden olacak bir şey olmasın bu kadar olumsuzluğun yanına buda gelirse kimse bizi kurtaramaz aman...
|
BU FEDARASYON NE YAPMAK İSTİYOR SİVAS I DÜŞMAN İLAN EDEN ŞEHRİN FANATİK HAKEMİ BİZE KASITLIMI VERİYORLAR TRABZONDA İNTİKAMIMIZI ALDIM SİVAS TAN DİYEN BİR HAKEM BİZİ YAKARMI YANDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK VALLAHİ
|
YÖNETİM BU HAKEM E İTİRAZ ETMELİ TRABZONLU İLE İŞİMİZ ÇOK ZO ÇOOOOOOOOOOOOK
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;673418]Her an birinin sahaya inip saldırma korkusundan sana p duduğu yutturmazsak . ........... ..... .....
Hele Bi onun yuzunden gol yiyelım sahaya ınmeyen ...................................:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] sen o sahaya in senı elıne gecırdıgınde agız burun bırakmayacak bır suru taraftar olur,nereye ınıyon kıme saldırıyon,azıcık mantıklı konus. buradan ınsanları galyana getırerek takımımıza zarar verdıgının farkındasındır umarım. |
BU ADAM YÖNETENE KADAR KONYASPOR BAŞKANI YÖNETSİN DAHA İYİ BUNUN BENZERİNİ BUCA MAÇINDA GÖRDÜK
|
bu arada bu hakem bu maça verılıyorsa bu işin altı kazılmalı derim ben.Mecnun başkanı göreve çağırıyoruz.tamam o gelsın bu gelsın yönetsın dıyemez ama herseyın farkında olundugunun ,şüphelerımızın oldugunun federasyona ıletılmesı gerekıyor.kımse bızı aptal sanmasın..
|
Trabzonlu hakemlere biz ne yaptık bu kinleri niye
|
Kendisi üst klasman hakemi.Ama kendisi TRABZONlu da.
Kayseri ve Trabzon yöresinden hakem vermeyin bize yav. |
arkadaşlar sagduyulu olmakta fayda var sahaya bırısı ınerse macı 3-0 kaybedecegız bu mac bızım dönüm macımızsahaya ınme ve hakeme saldırma konusunda kendıne guvenemeyen varsa lütfen maca gelmesın hem kendınızı hem sivassporumuzu yakmayın
|
Bilerek yapana hakkım haram olsunnnnnn cumleten geçmiş olsun .
|
[QUOTE=Holigann;673430]sen o sahaya in senı elıne gecırdıgınde agız burun bırakmayacak bır suru taraftar olur,nereye ınıyon kıme saldırıyon,azıcık mantıklı konus. buradan ınsanları galyana getırerek takımımıza zarar verdıgının farkındasındır umarım.[/QUOTE]
Nikine gayet iyi uyuyorsun her zaman senın gıbı kendı ıçınde korkaklar olduğu için bu takım boyle |
Küfür eden arkadaşların mesajları kaldırılmıştır,devam edılmesı halınde gereklı uygulama yapılacaktır.
|
böyle kritik maca bu hakem verilirmi umarım bu maçtan hakem yüzüden zararlı cıkmayız..
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;673450]Nikine gayet iyi uyuyorsun her zaman senın gıbı kendı ıçınde korkaklar olduğu için bu takım boyle[/QUOTE]
ben ona korkaklık demıyorum ,takıma baglı olmayı korkaklıkla karıstırabılecek kadar anlamakta zorluk cekmıssın mesajımı. |
ben hakem takintili olan kisileri anlamiyorum...
her hafta hangi hakem verilirse verilsin herkes ön yargili yaklasiyor... ben suna inanir sunu bilirim: takim iyi oldu mu hakem viz gelir tiris gider.. dünyada hata yapmayan hakem yoktur. bu hakem de gecen sene denizlispor macinda bir hata yapmistir ama ben art niyet aramadim. gecen sene en kiritik macin hakemi de bu idi ve maci ankarada ankaragücüne karsi 3-2 yenmedik mi? bence hakemler ataninca sallamayi birakip maci yönettikten sonra yorum yapmak lazim. adam önce macini yönetsin sonra bakariz iyi mi yönetti kötü mü diye!! bu arada karabük macindaki hakem o penaltiyi bize karsi verseydi simdi o hakemde mi kara listeye alinacakti? bize verdigi icin simdi iyi hakem mi oldu? |
KAHRAMAN YİĞİDOLAR BU ADAMA SİVAS IN VE SİVASLININ FARKINI TAKIMIMIZA 90 DAKIKA VERECEĞİMİZ DESTEKLE GÖSTRELİM TRABZONLU ZAVALLI HAKEM E YANLIŞ YAPAR SA ALLAH ONDAN SORAR İNŞALLAH
|
[B]Denizli maçında bizi doğrayan hakem...[/B]
|
Kim yönetirse yönetsin.
Sivassporumuz hem o Hakemi yenecek,hemde Konsasporu. |
Bu Adama Mac Vemek Neyin Nesi Ya :rolleyes: Hey Mahmut Bizi Gozetleyecegine Hakemlerini Gozet
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;673418]Her an birinin sahaya inip saldırma korkusundan sana p duduğu yutturmazsak . ........... ..... .....
Hele Bi onun yuzunden gol yiyelım sahaya ınmeyen ...................................:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] [B]Sahaya indin hakeme vurdun da diyelim. Maçı Sivasspor mu kazanacak o zaman.Sizin gibileri gördükçe insan spordan soğuyor yaa. [/B] |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;673415]gel bakalım gel sonunda kavuştuk cezanı çekeceksin lan gelllll[/QUOTE]
Olan Sivasspor´a olur hakeme hic birsey olmaz.Sahamiz kapanir ve Sivasspor´un düsmesi engellenemez.Öfkeyle kalkan zararla oturur ,dikkatli olmamiz lazim.Yönetimin bu atanmaya itiraz etmesi lazim .Olay cikabilir. |
bu maçta eğer bize yanlış bir kararla puan kaybedersek federasyon bu sivasın hakını nasıl verecek eger yanlış bir karar olursa bu hakemi stattan çıkması mucize olur
trabzonlu bu köpek geçmişte çok hakkımızı yedi ama sivasa ilk kez gelecek verebilecekmi denizlisporun hesabını bu itlerin kuyruk acısı var geleceği varsa görecegide var bakalım abdullah yılmazmı yaman bizmi sivaslının sivaslıdan başka dostu yok gardaş |
[QUOTE=sonüye;673488][B]Sahaya indin hakeme vurdun da diyelim. Maçı Sivasspor mu kazanacak o zaman.Sizin gibileri gördükçe insan spordan soğuyor yaa. [/B][/QUOTE]
ne demek istediğimi anlayanların da oldugunu gormek sevındırıcı:) aynen katılıyorum sana. |
Cevap: Konya maçı Abdullah Yılmaz'ın
[B][FONT="Arial Narrow"]hayırlısı olsun ne diyelim inşallah yine bir hakem faciası yaşamayız Allahın izniyle şu maçtan alnımızın akıyla bi çıksak önümüz açılacak inş.[/FONT][/B]
|
[B]ön yargılı konuşmak istemiyorum ama biizm hakemlerden bu abdullah yılmazla halis özkahyayı hiç sevmiyorum ve bu ikisinin art niyetli olduğunu düşünüyorum inşallah hakemlere şuna buna bulaşmadan 3 puanı alırız[/B]
|
şampıyon luaa gitmıyoruz yani hakemden bi korkum yok ...
|
Bu hakemin ne işi var bizim maçımızda.Geçen seneki Denizli maçını unutmadık daha.
|
[B]bu hakemi cinim kadar hazitmiyom valla nefret ediyom [/B]
|
yangina korukle gitmenin anlamiyok iciniz rahat olsun yigidolar konyayi elimizden hakem deyilya kimgelirse gelsin kurtaramaz elimize dusmus birakirmiyiz yakar yikar kirar yine bu maci aliriz icinizi ferah tutun bu mac bizim:)
|
[B][COLOR="Red"][CENTER]ADAM GİBİ YÖNETSİN BİZE YETER....[/CENTER][/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:54. |