![]() |
Sivas Emniyetini Kınıyoruz !
[B]Bugun gördüğünüz üzere Mactan sonra galıbiyetı kutlamak ıcın mactan biraz gec çıkalım tribünde eğlenelim dedik...Ama başta stad müziklerini çalan [COLOR="Red"]" dengesiz"[/COLOR] arkadasımız sonrada polis ve cevik kuvvet buna engel olmak için ellerınden geleni yaptılar...
[/B] Görevleri gereği son kişi cıkana kadar stadda olmak olan emniyet grubu evlerine 5 dk erken gitmek için her zamanki gibi olabildiğince kimi zaman yitekleyerek kimi zaman hakaret ederk zorla cıkartmaya calıstılar....Bizde haklı olarak tepkimizi gösterdik çıkıyoruz dedikçe daha cok agresifleşmeye başlandı..Kimse unutmasın ki Orda gerek özel güvenlik gerekse de polisler olsun her görevli Babasının hayrı için orda beklemiyor Devletten kuruşu kuruşuna parasını alıyor...Ve de kimse unutmasın ki ordaki emniyet görevlilerinin parasını hakaret ettıklerı itekledikleri insanlar veriyor... [COLOR="Red"][B] Üstlerine giydikleri üniformalarla kabadayılık yapan şahsiyetlere hiçbir zaman pabuç bırakmadık hiçbir zamanda bırakmıyacağız..[/B][/COLOR][B]Amaçlari sadece insanlara saldırarak heyecan aramak isteyen üniformalı gorevliler bir an önce karsıdaki insanları vazgecmeli kabadayılıklarını üniformayı cıkarttıktan joplarını bırakıp bıber gazlarını bir kenara bırakarak yapmalıdır...[/B] Ülkemizde üstüne üniformayı çeken her insan kendisini kimseden üstün görmemeli Karşı tarafı da anlayarak ortak çözüm yolları aranmalıdır...[B]Bilindiği üzere 18 senelik tribün hayatıbulunan bu grubun bir kaç olayı dışında stadyumlarda şiddet yanlısı olmamıştır[/B]...4 eylül stadına gelen hemen hemen her deplasman taraftarları bir sorun yaşamadan memleketlerıne geri dönmüşlerdir...[COLOR="Red"][B]Bundan Sonra Emniyet güçleri bunlari göze alarak hareket etmeli Bizimde fair play cercevesinde düsüncelerımıze saygı duymalıdır...Aksi taktirde gelişecek olayların ne bize ne emniyete nede Sivas a hiç bir olumlu getirisi olmaz...Kaybedenin herkesi olacağı unutulmamalıdır...[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B] Ellerine aldıklari joplarla lise öğrencilerine saldıran emniyet güçlerini Esefle kınıyoruz...[/B][/COLOR] [B]Yeniçeriler Grubu adına EMRE YILDIRIM ![/B] |
Cevap: Sivas Emniyetini Kınıyoruz !
[B]Maçtan Sonra Müziği Kesmeyeni ve Sivas Cevikk Kuvveti Kınıyoruz 15 Yaşında Lise Cocuklarına Jop Vurdular.Yaptıklarını Kendilerine Yakıştırıorlarsa Gidip Diyarbakırda Mardinde Yapsınlar Bunlarıda Görelim Erkekliklerini Hepsi Kendini Jopla Biber Gazıyla Bi şey Sanan ZavaLLıLar Allah sorsun SizdeN..[/B]
|
maçtan sonra müziği kesmeyeni ve orantısz güç kullanan çevik kuvveti kınıyoruz
|
[B][FONT="Arial Narrow"]gardaş gerçekten çok güzzel bir konuyu dillendirmişsin ve haklı olduğunuza da eminim ama şöyle bir durum varki bu durumu Sivas Emniyetine mal etmen yanlış olur. Hee bunu okurken Sivas Emniyetini savunduğumu sakın düşünmeyin çünkü bu olay heryerde böyle ben istenbulda yaşıyorum ve her maçın ardından aynı muameleyi buradada görüyoruz ankaraya maça eliyoruz durmum ordada aynı mesele Sivas Emniyeti yada polisi arkadaşlar değil o adamlarda zaten sivil hallerinde öyle insanlar değil gayet senin benim gibi normal insanlar ama o üniformayı giyince doğa üstü güçlere kavuşuyorlar e bence normalde zaten düşünsenize sivil hayatta suratına bile bakmayacak insanlar bir anda sana memur BEY diyor bi elinde cop bi elinde gaz hemde gayet legal halde gelip seni dövebiliyo yiyosa sen bi laf söyle üstüne bide nezarete gidip orda cila yersin ve ne olursa olsun o haklı olur senin kesinlikle bi yerde amcan dayın yoksa yediğin dayakla kalırsın neyse gardaş senin haklı olduğuna eminim ama bu tür yazılar sadeceyazılır ama hiçbir anlam taşımaz yaptırımı olmaz hatta olacak en extrem durumda birazdan bunu bi polis okur hop birader neden polise karşı böylesiniz yok ön yargı var yok halk bizi sevmiyo falan der herneyse çok doğru ama bi o kadar sonuçsuz kalmaya mahkum bu yaklaşımını tebrik ederim gardaş Herkese Saygılar ...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=zaral;674697][B][FONT="Arial Narrow"]gardaş gerçekten çok güzzel bir konuyu dillendirmişsin ve haklı olduğunuza da eminim ama şöyle bir durum varki bu durumu Sivas Emniyetine mal etmen yanlış olur. Hee bunu okurken Sivas Emniyetini savunduğumu sakın düşünmeyin çünkü bu olay heryerde böyle ben istenbulda yaşıyorum ve her maçın ardından aynı muameleyi buradada görüyoruz ankaraya maça eliyoruz durmum ordada aynı mesele Sivas Emniyeti yada polisi arkadaşlar değil o adamlarda zaten sivil hallerinde öyle insanlar değil gayet senin benim gibi normal insanlar ama o üniformayı giyince doğa üstü güçlere kavuşuyorlar e bence normalde zaten düşünsenize sivil hayatta suratına bile bakmayacak insanlar bir anda sana memur BEY diyor bi elinde cop bi elinde gaz hemde gayet legal halde gelip seni dövebiliyo yiyosa sen bi laf söyle üstüne bide nezarete gidip orda cila yersin ve ne olursa olsun o haklı olur senin kesinlikle bi yerde amcan dayın yoksa yediğin dayakla kalırsın neyse gardaş senin haklı olduğuna eminim ama bu tür yazılar sadeceyazılır ama hiçbir anlam taşımaz yaptırımı olmaz hatta olacak en extrem durumda birazdan bunu bi polis okur hop birader neden polise karşı böylesiniz yok ön yargı var yok halk bizi sevmiyo falan der herneyse çok doğru ama bi o kadar sonuçsuz kalmaya mahkum bu yaklaşımını tebrik ederim gardaş Herkese Saygılar ...[/FONT][/B][/QUOTE]
[B]Kardeşim bu site kulüp yönetimi tarafından sürekli takip ediliyor.Gerekli mesaj anlaşılmıştır veya anlaşılacaktır! Liseli birine sanki kendi yaşıtındaki adammış gibi kafa tutan insanlarla karşılaşıyoruz biz stadda!16-17 yaşındaki adamlara ceblerinden çıkarttıkları biber gazıyla müdahale ediyorlar ![/B] |
Pkkliya Insan Haklari,Tribüncüye verin Joplari!
|
[B]heryerde oldugu gibi olan gene gariban çocuguna Sivas çocuguna oluyor.bu yaşananları Türkiye'nin hiç bi stadında göremeyeceğimizden eminim.eğerki güneydoğu da aynı şekilde davranıyorsa emniyet mensupları lafımız yok..ha bize özel bi durumsa Allahtan bulsunlar..[/B]
|
yapsınlarya doguda bu duruma yönetim ağırlığını koymalıdır
statlar insanlar eglenmek için gidiyor galibiyetin tadını çıkartmak hakları trabzonlular maçtan yarım saat sonra ayrılıyorlar emniyeti kınıyoruz bu duruma yönetim sessiz kalmamalı içişleri bakanlığına başvurmalı federasyona bildirilmeli kimse orda babasının hayırına beklemiyor parasını aldığı vadandaşı zoplamak ne alaka bütün terbiyesiz insanları seçipmi gönderiyorlar bu memlekete tepkimizi, bundan sonra maçtan öncew gösterelim görsünler sivasta görev yapmanın kolylığını sürüldülermi doguya hallerini görüyoruz derlerya seytan azapta gerek |
[B]16-17 yaşındaki lise ögrencisine jopla saldırmak biber gazı sıkmak hangi mantıga uyar[/B]
|
beşiktaş çarşı cevik kuvvete beyazz desene diye bagırıyor...bunların demekki aralarında konyalı çoktuu
|
bizzat sahit oldum bugun olaylara mac bitdikden sonra gariptir normalde müzigi kesiyolar ama ne hikmetse bugun kesilmedi mac biteli 15 dk olmus hala müzik calıyor galibiyetin gelmesinde buyuk pay sahibi olan yeniceriler adlı grup mac boyunca bagırmıs buyuk bi gayret gosdermisdir mac bittikden sonrada tadını cıkarmak tabiki hakkıdır bunu engellemeye neden calısırlar anlamıs degilim müzik kes müzik kes die kac kez bagırmalarına ragmen ısrarla müzik calmaya devam etmisdr ne vardı yani müzik kesilip 5 dk bagırıp sonra herkez gitseydi coluk cocuga jopla müdahale etdiler el insaf ya zaten bagıran kisi sayımız o kadar azken milleti bide maca gelmeye korkar hale getirmeyemi calısıyorlar cok gariptir anlamıyorum !
|
hayatımda böyle bir saçmalik görmedim ne güzel maçı alıyoruz sonra sevineceğiz tabi bende orda olmak isterdim :( Eminiyeti kınıyoruz bu sevdan kimse vaz geçiremez bizi.geçmiş olsun arkadaşlar elbet birgün sorulur hesabı.BİZ YENİÇERİLERİZ KİMSE BU SEVDADAN BIKTIRAMAZ BİZİ...
|
[B][B][/B]Aşkımız Joplara..![/B]
|
zaten 4 eylüldeki çoğu maçımızda bize deplasman takımlarından daha beter muamele yapıyorlar eline copu alan üstüne forma çeken kendini he-man sanıyor sayın emniyet müdürü de hiç birşey olmamış gibi bunları görmezden gelemeye devam ediyor
|
hakkarı de diyarbakır da goremiyoz boyle coplamayı.:mad:
|
Ben hafta içinde bir konu açılmıştı.. "tribünlerde gözetleneceğiz" adı altında.. orda bir yorum yaptım.. Baktım iki dakika sonra yorumumda, konu başlığıda kalkmış siteden.. bri anlam veremedim.. şimdi böyle bir konu daha açılmış muhatap yine emniyet.. Sahibin yok ki.. sahiplensinler.. birileri çıkıpta demiyorki.. Ya kardeşim sen benim taraftarıma karışamazsın.. Milletvekili, Belediye Başkanı, Vali, Kulüp yöneticileri.. vs vs vs.. Maç öncesinde Mecnun başkana emniyetten plaket verildi.. Bileniniz duyanızı oldu mu.. "emniyete futbol terörü için verdiği destekten" dolayı.. Duyanda zanneder, Sivas'ta herhafta maçlarda birileri bıçaklanıyor, 3-4 kişi olaylarda dolayı sağlık durumu hala ciddiyetini koruyor.. maça gelmeden polis ve özel güvenlik elemanları Sivasspor taraflarından kesici, delici aletlerin 15-20 adet çıktığı gibi rüyalar mı görüyorlar.. Yoksa koltukları kırıp sahaya mı atıyorlar.. vesaire vesaire... Neymiş efendi federasyondan ceza geliyormuş.. merdivenlerde seyirci maçı izliyor diye..
Kargalar tulumbalar nerdesiniz.. Sizi karga tulumba federasyon-emniyet tiyatrosu, aralarına sivas yönetiminide yanına almaya çalışarak çadır tiyatrosu çevirmek için perdelerini 16.haftada ve geç kalınmış bir şekilde açmaya başladılar.... Duyanlar duymayanlara duyursun.. Çok güleceksiniz.. Gülerkende düşüneceksiniz diyorlar.. Oyunu sahneye koyanlar.. ben daha şimdiden karnım yırtılırcasına kahkalar atıyorumm. Bu çadır tiyatrosunu ortaya getirenlere.. Sormak gerek acaba bu çadır tiyatrosuna rağbet sadece bizim memlekettemi.. Neden acaba Canım Türkiyemin diğer şehirlerindeki insanlarnıı bundan mahrum ediyorsunuz. Yazık ediyorsunuz.. Ayıp ediyorsunuz.. neden çifte standart...!!! yapıyorsunuz.. Yoksa bu milletin kalkınmasının kültürden sanattan geçtiğini anlayabilecek kapasatideki insanlar sadece sivasta mı yaşıyorlar.. anlayan anlamıştır.. Arif olmayada gerek yoktur.. Vicdan sahibi iseler, bu memlekettede bir gün gelir çadır tiyatrosununda artık açılamayacağını bilmeleri gerekir.. |
Kimse unutmasın ki Orda gerek özel güvenlik gerekse de polisler olsun her görevli Babasının hayrı için orda beklemiyor Devletten kuruşu kuruşuna parasını alıyor...Ve de kimse unutmasın ki ordaki emniyet görevlilerinin parasını hakaret ettıklerı itekledikleri insanlar veriyor..
KİMSE KENDİ KAFASINA GÖRE KEYFİ OLARAK İŞ YAPMIYOR ÇEVİĞİN BAŞINDAKİ MÜDÜR TARAFTARI ÇIKAR DİYORSA MEMURDA GÖREVİNİ YAPIP MECBUREN ÇIKARIYOR. ORTADA ŞAHSİ BİR DURUM YOK. OLAMAZDA ZATEN.SİVASSPOR TARAFTARININ CENTİLMENLİĞİNE DİYECEK LAF YOK. RAKİP TAKIM TARAFTARLARININ CUMHURİYET MEYDANIN GÖBEĞİNDE KUTLAMA YAPMASINA İZİN VERMİŞ BİR TARAFTARIMIZ VAR. POLİS İZİNLİ GÜNÜNDE İŞE ÇAĞIRILIYOR MAÇA STAD GÖREVLİLERİNDEN BİLE ERKEN GELİYOR HERKESTEN ÖNCE GELİYOR HERKESTEN SONRA GİDİYO VE MAÇLAR İÇİN BİR KURUŞ BİLE PARA ALMIYOR BİRAZ EMPATİ KURALIM KİM BEDAVAYA FAZLADAN MESAİ YAPIYO VE İSTİYORSUNUZKİ BİRAZ DAHA FAZLA ÇALIŞSINLAR BİRAZ DAHA GEÇ GİTSİNLER EVİNE. RAKİP TAKIMLARIN TARAFLARI MEYDANDA SEVİNSİN BİZDE STADDA. VALLA SÜPERMİŞ. POLİSİN MAAŞINI BİR TEK SEN VERMİYORSUN TEK VERGİ VEREN SEN DEĞİLSİN O VERGİ MEMURUN MAAŞI TAHSİL EDİLMEDEN KESİLİYOR ONDAN. BUNU KENDİNE YÜK OLARAK GÖRÜYORSAN BU AY VERME MAAŞLARINI. BAZI ARKADAŞLAR GİTSİN DOĞUDA YAPSIN O POLİSLİĞİ DEMİŞLER. DOĞUYA KAÇ KEZ GİTMİŞDE GÖRMÜŞLER ORDA POLİSLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI. ÖYLE TV DEN İZLEMEYE BENZEMİYO BENDE DOĞUDA GÖREV YAPIYORUM GELİN YAKINDAN BAKIN BİRAZ. KİMİSİDE ŞEYTAN AZAPTA GEREK DEMİŞ. KİMİN ŞEYTAN OLDUĞUNA KİMİN AZAP ÇEKECEĞİNE SEN KARAR VEREMEZSİN ARKADAŞIM BÖYLE BİR CÜMLE KULLANMANDA DEVLETİNE DEVLETİNİN MEMURUNA OLAN SAYGINI GÖSTERİR. BENİM TARAFTARIMIZIN STADDA SEVİNMESİNE Bİ SÖZÜM YOK SORUN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMALAR YANLIŞ ÇİRKİN SÖZLERİN SARFEDİLMESİ MEMUR ALDIĞI EMRİ UYGULUYOR EMİRDEN RAHATSIZ OLAN VARSA EMRİ VEREN KİŞİYİ BULUR BURDA SÖYLEDİKLERİNİ YÜZÜNE SÖYLER. FİZİKİ OLARAK Bİ ZARAR GÖRMÜŞSEDE DAVA YOLU ACIKTIR BURDA YORUM YAZARAK ZAMAN KAYBEDENE KADAR HEMEN GİDER DAVASINI AÇAR.. |
SİVAS'a var da Diyarbakır'a yohmi
|
[B]Sevdamıza Kimse Enqel Olamaz Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk.
Sivas Sewqisinin Adı Konamaz Ne Kupa BüyükLüqü Ne ŞampiyonLuk!![/B] |
aturk_5834'e hitaben..
KİMSE KENDİ KAFASINA GÖRE KEYFİ OLARAK İŞ YAPMIYOR ÇEVİĞİN BAŞINDAKİ MÜDÜR TARAFTARI ÇIKAR DİYORSA MEMURDA GÖREVİNİ YAPIP MECBUREN ÇIKARIYOR. ORTADA ŞAHSİ BİR DURUM YOK. OLAMAZDA ZATEN.SİVASSPOR TARAFTARININ CENTİLMENLİĞİNE DİYECEK LAF YOK. RAKİP TAKIM TARAFTARLARININ CUMHURİYET MEYDANIN GÖBEĞİNDE KUTLAMA YAPMASINA İZİN VERMİŞ BİR TARAFTARIMIZ VAR. POLİS İZİNLİ GÜNÜNDE İŞE ÇAĞIRILIYOR MAÇA STAD GÖREVLİLERİNDEN BİLE ERKEN GELİYOR HERKESTEN ÖNCE GELİYOR HERKESTEN SONRA GİDİYO VE MAÇLAR İÇİN BİR KURUŞ BİLE PARA ALMIYOR BİRAZ EMPATİ KURALIM KİM BEDAVAYA FAZLADAN MESAİ YAPIYO VE İSTİYORSUNUZKİ BİRAZ DAHA FAZLA ÇALIŞSINLAR BİRAZ DAHA GEÇ GİTSİNLER EVİNE. RAKİP TAKIMLARIN TARAFLARI MEYDANDA SEVİNSİN BİZDE STADDA. VALLA SÜPERMİŞ. POLİSİN MAAŞINI BİR TEK SEN VERMİYORSUN TEK VERGİ VEREN SEN DEĞİLSİN O VERGİ MEMURUN MAAŞI TAHSİL EDİLMEDEN KESİLİYOR ONDAN. BUNU KENDİNE YÜK OLARAK GÖRÜYORSAN BU AY VERME MAAŞLARINI. BAZI ARKADAŞLAR GİTSİN DOĞUDA YAPSIN O POLİSLİĞİ DEMİŞLER. DOĞUYA KAÇ KEZ GİTMİŞDE GÖRMÜŞLER ORDA POLİSLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI. ÖYLE TV DEN İZLEMEYE BENZEMİYO BENDE DOĞUDA GÖREV YAPIYORUM GELİN YAKINDAN BAKIN BİRAZ. KİMİSİDE ŞEYTAN AZAPTA GEREK DEMİŞ. KİMİN ŞEYTAN OLDUĞUNA KİMİN AZAP ÇEKECEĞİNE SEN KARAR VEREMEZSİN ARKADAŞIM BÖYLE BİR CÜMLE KULLANMANDA DEVLETİNE DEVLETİNİN MEMURUNA OLAN SAYGINI GÖSTERİR. BENİM TARAFTARIMIZIN STADDA SEVİNMESİNE Bİ SÖZÜM YOK SORUN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMALAR YANLIŞ ÇİRKİN SÖZLERİN SARFEDİLMESİ MEMUR ALDIĞI EMRİ UYGULUYOR EMİRDEN RAHATSIZ OLAN VARSA EMRİ VEREN KİŞİYİ BULUR BURDA SÖYLEDİKLERİNİ YÜZÜNE SÖYLER. FİZİKİ OLARAK Bİ ZARAR GÖRMÜŞSEDE DAVA YOLU ACIKTIR BURDA YORUM YAZARAK ZAMAN KAYBEDENE KADAR HEMEN GİDER DAVASINI AÇAR..[/QUOTE] anlaşılan sende çadır tiyatrosunda figuran olsa bile bir rol kapsam diye uğraşanlardansın.. Teşkilat diğer illerde yapacağı görevleri unutup, gelip burda görevleri aklına geliyorsa bunu sorgularız kardeşim.. İster amir olsun, ister memur.. Çifte standart kalksın istiyoruz biz.. fazla mesai almdığnıı söylemişsin..Maaş Bordrolarını senmi düzenliyorsun.. !! Bunu da bilelim.. Polisin maaşını herkes veriyor ve verdiği ölçüde herkes iyi muamele bekliyor.. Polisin Sivas'taki insanı artık bir pkk'lı yada bir zanlıymış gibi rahatsız edici gözlerle bakmasın bırakmalı bir kenara.. Son sözüm şu "suçlu bağırmışta, suçsuzun ödünü koparmış" nüfuzun varsa suçluda olsan sorun değil.. Ondan sonrada canı yanan hesabı kesince ne diyorsunuz. Tukaka..!!! |
[QUOTE=aturk_5834;674759]Kimse unutmasın ki Orda gerek özel güvenlik gerekse de polisler olsun her görevli Babasının hayrı için orda beklemiyor Devletten kuruşu kuruşuna parasını alıyor...Ve de kimse unutmasın ki ordaki emniyet görevlilerinin parasını hakaret ettıklerı itekledikleri insanlar veriyor..
KİMSE KENDİ KAFASINA GÖRE KEYFİ OLARAK İŞ YAPMIYOR ÇEVİĞİN BAŞINDAKİ MÜDÜR TARAFTARI ÇIKAR DİYORSA MEMURDA GÖREVİNİ YAPIP MECBUREN ÇIKARIYOR. ORTADA ŞAHSİ BİR DURUM YOK. OLAMAZDA ZATEN.SİVASSPOR TARAFTARININ CENTİLMENLİĞİNE DİYECEK LAF YOK. RAKİP TAKIM TARAFTARLARININ CUMHURİYET MEYDANIN GÖBEĞİNDE KUTLAMA YAPMASINA İZİN VERMİŞ BİR TARAFTARIMIZ VAR. POLİS İZİNLİ GÜNÜNDE İŞE ÇAĞIRILIYOR MAÇA STAD GÖREVLİLERİNDEN BİLE ERKEN GELİYOR HERKESTEN ÖNCE GELİYOR HERKESTEN SONRA GİDİYO VE MAÇLAR İÇİN BİR KURUŞ BİLE PARA ALMIYOR BİRAZ EMPATİ KURALIM KİM BEDAVAYA FAZLADAN MESAİ YAPIYO VE İSTİYORSUNUZKİ BİRAZ DAHA FAZLA ÇALIŞSINLAR BİRAZ DAHA GEÇ GİTSİNLER EVİNE. RAKİP TAKIMLARIN TARAFLARI MEYDANDA SEVİNSİN BİZDE STADDA. VALLA SÜPERMİŞ. POLİSİN MAAŞINI BİR TEK SEN VERMİYORSUN TEK VERGİ VEREN SEN DEĞİLSİN O VERGİ MEMURUN MAAŞI TAHSİL EDİLMEDEN KESİLİYOR ONDAN. BUNU KENDİNE YÜK OLARAK GÖRÜYORSAN BU AY VERME MAAŞLARINI. BAZI ARKADAŞLAR GİTSİN DOĞUDA YAPSIN O POLİSLİĞİ DEMİŞLER. DOĞUYA KAÇ KEZ GİTMİŞDE GÖRMÜŞLER ORDA POLİSLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI. ÖYLE TV DEN İZLEMEYE BENZEMİYO BENDE DOĞUDA GÖREV YAPIYORUM GELİN YAKINDAN BAKIN BİRAZ. KİMİSİDE ŞEYTAN AZAPTA GEREK DEMİŞ. KİMİN ŞEYTAN OLDUĞUNA KİMİN AZAP ÇEKECEĞİNE SEN KARAR VEREMEZSİN ARKADAŞIM BÖYLE BİR CÜMLE KULLANMANDA DEVLETİNE DEVLETİNİN MEMURUNA OLAN SAYGINI GÖSTERİR. BENİM TARAFTARIMIZIN STADDA SEVİNMESİNE Bİ SÖZÜM YOK SORUN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMALAR YANLIŞ ÇİRKİN SÖZLERİN SARFEDİLMESİ MEMUR ALDIĞI EMRİ UYGULUYOR EMİRDEN RAHATSIZ OLAN VARSA EMRİ VEREN KİŞİYİ BULUR BURDA SÖYLEDİKLERİNİ YÜZÜNE SÖYLER. FİZİKİ OLARAK Bİ ZARAR GÖRMÜŞSEDE DAVA YOLU ACIKTIR BURDA YORUM YAZARAK ZAMAN KAYBEDENE KADAR HEMEN GİDER DAVASINI AÇAR..[/QUOTE] [FONT="Arial Narrow"][B]Şimdi gardaş hoş demişsinde anlayamadığım konu kimse kafasına göre iş yapmıyor demişsin ben Sivas ta değilim istanbulda yaşıyorum ve buradaki maçlarda birebir yaşadıklarımı söylüyorum o polis arkadaşlara ; taraftarın anasına avradına küfür et emrini kim veriyor !!! taraftara karşı ilk hamleni copunla yap emrini kim veriyor !!! sırtındaki üniforma olmasa o hareketleri içlerinden kaçı yapabilir !!! onların paralarınıda amirlerinin paralarınıda biz veriyoruz istersen verme diyorsun emin ol kimse onlara maaş vermeye can atmıyor zorla alıyorlar !!! dava yolu diyerek falanda demogoji yapmana gerek yok ben ( senin değiminle )yorum yaparak zaman kaybetmeyi tercih ederim ben davacı değilim taraftarım!!! Herkese Saygılar...[/B][/FONT] |
anlaşılan sende çadır tiyatrosunda figuran olsa bile bir rol kapsam diye uğraşanlardansın.. Teşkilat diğer illerde yapacağı görevleri unutup, gelip burda görevleri aklına geliyorsa bunu sorgularız kardeşim.. İster amir olsun, ister memur.. Çifte standart kalksın istiyoruz biz..
fazla mesai almdığnıı söylemişsin..Maaş Bordrolarını senmi düzenliyorsun.. !! Bunu da bilelim.. Polisin maaşını herkes veriyor ve verdiği ölçüde herkes iyi muamele bekliyor.. Polisin Sivas'taki insanı artık bir pkk'lı yada bir zanlıymış gibi rahatsız edici gözlerle bakmasın bırakmalı bir kenara.. Son sözüm şu "suçlu bağırmışta, suçsuzun ödünü koparmış" nüfuzun varsa suçluda olsan sorun değil.. Ondan sonrada canı yanan hesabı kesince ne diyorsunuz. Tukaka..!!![/QUOTE] KİMİN NERDE NE İŞ YAPTIĞINI BİLMEK İSTİYORSAN CIKIP GEZECEKSİN MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI TV DEN İNTERNETTEN DEN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ GÖRÜNMÜYO DİYARBAKIRDA HAKKARİDE. ÇİFTE STANDARTA MARUZ KALDIM COP YEDİM GAZ YEDİM DİYORSAN BUYUR SAVCILIK ÇOK UZAKTA DEĞİL. POLİSLERİN PARA KONUSUNA GELİNCE İDDAYI ORTAYA ATAN BELLİ ONLARA SORACAKSIN BORDRO ONLARDADIR. SAYISIZ MAÇ GÖREVİNE GİTMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BEN SUÇSUZ YERE TARAFTARI COPLAYANLARI KOLLAMIYORUM BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM EĞER BİR MAĞDUR VARSA ORTADA BURDA BOŞA ZAMAN HARCAMASIN HAKKINI YARGIDA ARASIN. AMA BURDA OTURDUĞU YERDEN, ALDIĞI EMRİ UYGULAYAN POLİSLERE DE KİMSENİN HAKARET ETMEYE HAKKI YOK. YOK İLLAKİ KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPACAM DENİYORSA ONA DA BENİM SÖZÜM YOK. |
[QUOTE=aturk_5834;674775]anlaşılan sende çadır tiyatrosunda figuran olsa bile bir rol kapsam diye uğraşanlardansın.. Teşkilat diğer illerde yapacağı görevleri unutup, gelip burda görevleri aklına geliyorsa bunu sorgularız kardeşim.. İster amir olsun, ister memur.. Çifte standart kalksın istiyoruz biz..
fazla mesai almdığnıı söylemişsin..Maaş Bordrolarını senmi düzenliyorsun.. !! Bunu da bilelim.. Polisin maaşını herkes veriyor ve verdiği ölçüde herkes iyi muamele bekliyor.. Polisin Sivas'taki insanı artık bir pkk'lı yada bir zanlıymış gibi rahatsız edici gözlerle bakmasın bırakmalı bir kenara.. Son sözüm şu "suçlu bağırmışta, suçsuzun ödünü koparmış" nüfuzun varsa suçluda olsan sorun değil.. Ondan sonrada canı yanan hesabı kesince ne diyorsunuz. Tukaka..!!![/QUOTE] KİMİN NERDE NE İŞ YAPTIĞINI BİLMEK İSTİYORSAN CIKIP GEZECEKSİN MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI TV DEN İNTERNETTEN DEN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ GÖRÜNMÜYO DİYARBAKIRDA HAKKARİDE. ÇİFTE STANDARTA MARUZ KALDIM COP YEDİM GAZ YEDİM DİYORSAN BUYUR SAVCILIK ÇOK UZAKTA DEĞİL. POLİSLERİN PARA KONUSUNA GELİNCE İDDAYI ORTAYA ATAN BELLİ ONLARA SORACAKSIN BORDRO ONLARDADIR. SAYISIZ MAÇ GÖREVİNE GİTMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BEN SUÇSUZ YERE TARAFTARI COPLAYANLARI KOLLAMIYORUM BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM EĞER BİR MAĞDUR VARSA ORTADA BURDA BOŞA ZAMAN HARCAMASIN HAKKINI YARGIDA ARASIN. AMA BURDA OTURDUĞU YERDEN, ALDIĞI EMRİ UYGULAYAN POLİSLERE DE KİMSENİN HAKARET ETMEYE HAKKI YOK. YOK İLLAKİ KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPACAM DENİYORSA ONA DA BENİM SÖZÜM YOK.[/QUOTE] Senin yaşadığın kadar gezip görmüşlüğüm ve olayları aklımda tartıp ona göre konuşmuşluum varr. hariçten gazel okumuyorum güzel kardeşim.. Hangi teşkilat elemanı suçsuz birine jo vurmuşta hesap vermiş.. Güldürme Allah aşkına.. Bizim yaşadıklarımız Sanal alemde ve tv de değil.. Ortaya atılan bir bordro meselesi varsa karşı iddayıda sen ortaya koymuşsan belgelerinizi gösterirsiniz. Ortada mağdur var oda vicdan mağduru ve haksız emniyet teşkilatının içindeki psikolojisi bozuk kardeşlerimizdir.. Polis te haddini bilsin jop atıyorsa haksız yere yiyeceği hakaretide gözönüne alsın.. Klavye kahramanlığı diyede bir laf çıkarmışsınız onun arkasına sığınıp yazılar yazmayan sadece sizlermisiniz..?? |
[B][CENTER]Sivas'taki Polislerde Bir Hava...Biraz Pislik Çıkacaksınki Yaranasın Bunlara.
Ayıptır 15 Yaşındaki Çocuğa Jopla Vurulur mu? Ne Yaptı Bu Çocuk? Sahaya mı Atladı ? Koltuk mu Kırdı? Hırsızlık mı Yaptı ? Sivas Emniyet Müdürü Kemal Seyahn Bey Hakikatlı Birisi Umarım Bu Konu Kulağına Gider de Gerekli Özveri Gösterilir....[/CENTER][/B] |
her memleket taraftarının ortak derdidir bu..kendi memleketinin polisinden yersin copu..çok gördüm ben bunları...
|
aturk arkadas bosversene bunları 2 hafta önce ankara deplasmanında bilet olduğu halde bilet satmayan gişe görevlilerine tepki gösteren taraftara sizi burdan sağlıklı göndermem diyen polis amiri -bun gücü ona kim verdi bilmiyorum ama sivilde gelse köpek olacak adam- taraftarı tehdit ediyor, sonra bu hafta bu tarz sacma sapan olaylar. Sonra polisi savunuyosun, savcılık falan diyosun. Bu ülkede hakkını arayacağına kendini köprüden at daha iyi. O zaman sunu sana soruyum; bundan bikaç sene önce benle tartısan alkollü asteğmenlerden şikayetçi olarak karakola gittik polislerle birlikte, yapacak bişey yok dediler, ama kendi çaplarında eğleniyolar, dedim mermur bey yapacak nası bişey yok falan konusuyoz. ordan öbür memur çıkmış kardeş sen de ne istiyon şikayetçi olsanda asacak halleri yok falan dedi. ben de sinirlendim dedim lanet olsun böyle işe cektim cıktım,daha sonra ögrendim ki bu durumda inzibatlara haber veriliomus onlarda üstleriyle birlikte şikayeti değerlendiriyorlarmış, ama bu memur beyler sadece işlerini yapmamak, rahat etmek için bana bu şekilde davranmışlar ya da mesleki bilgileri yok. sende gelmiş bana polisleri savunuyosun. zaten en büyük hata, türkiyede polislerin büyük bölümünün herhangi bir mesleki polislik bilgisi olmamasında kaynaklanıyo bu. okul bitti iş bulamadım polis oluyum mantığıyla polis yapılan insanlar kendilerini nimetten sayarak davranıyo. bütün mesele de burda ortaya çıkıo. o yüzden zaten koruma ihtiyacı hissetmişsin meslektaşlarını bence . saygılar...
|
Benım anlamadıgım gereksız yere darp edılen ınsanların,medenı sekılde kendılerıne yapılan tavırı kınamaları ıle ılgılı acılmıs bır konu baslıgı altında neyın tartısması yapılıyor! Gereksız yere yapılan her türlü haksızlık kım yaparsa yapsın yalnıstır.
Galıbıyetın tadını da cıkaramayacaksa bu taraftar ne yapacak. Yönetımı göreve davet edıyorum ,taraftarı maçlara cağırmak degıl önemlı olan,gelen taraftara elındekı ımkan dogrultusunda sahıp cıkabılmektır. Zaten bu konu baslıgı gorulurse gereklı uyarının yapılacagına da emınım. |
[QUOTE=GuVeN;674784]Benım anlamadıgım gereksız yere darp edılen ınsanların,medenı sekılde kendılerıne yapılan tavırı kınamaları ıle ılgılı acılmıs bır konu baslıgı altında neyın tartısması yapılıyor! Gereksız yere yapılan her türlü haksızlık kım yaparsa yapsın yalnıstır.
Galıbıyetın tadını da cıkaramayacaksa bu taraftar ne yapacak. Yönetımı göreve davet edıyorum ,taraftarı maçlara cağırmak degıl önemlı olan,gelen taraftara elındekı ımkan dogrultusunda sahıp cıkabılmektır. Zaten bu konu baslıgı gorulurse gereklı uyarının yapılacagına da emınım.[/QUOTE] Evet bence de gerekli şeyler yapılacaktır. Tek eğlencesi Sivasspor galibiyeti olan bu taraftara, bu şekilde tavırlar sergilenmesi gerçekten çok acı verici. Umarımki bu sıkıntı yarın akşamki Spor programında yankı bulacaktır. Ki bu takımın seyircisinin bu soğukta bu denli riskli bir maçta, hop oturup hop kalktığı elleri patlayana kadar, sesleri kısılana kadar desteklediğini bunun nihayetinde bu streslerini bu şekilde eğlenerek atmasına kimse engel koymamalı. Takımın kampına ziyarette bulunmak değil taraftarında gönlünü almak gerek. Sivasspor bir bütündür. Seyircisiyle kadrosu ile malzemecisiyle.... |
Senin yaşadığın kadar gezip görmüşlüğüm ve olayları aklımda tartıp ona göre konuşmuşluum varr.
Yani güzel konuşuyorsun daha doğrusu güzel övüyorsun kendini. Eminim benim yaşadığım kadar gezip görmüşsündür. Sana iyi geceler arkadaş. Katılıp katılmamak başka herkes kendi görüşünü paylaşıyor yorumlarıyla bi yerde karakterini yansıtıyor saygımız var. Umarım bu tartışmalar sivasspora ve taraftarına katkı sağlar. herkese saygılar... |
[B]kimse kusura bakmasında hepimizin bildiği hani küçük çocuklar vardırya turnikelerin önünde durupta , abi benide içeri alırmısın diyen.Boyu bacak boyunu geçmeyen.onlarada jop sallanıyorsa bi yerde tepki vermek lazımdı..ister figuran olalım ister tiyatrocu..[/B]
|
[QUOTE=aturk_5834;674759]KİMSE KENDİ KAFASINA GÖRE KEYFİ OLARAK İŞ YAPMIYOR ÇEVİĞİN BAŞINDAKİ MÜDÜR TARAFTARI ÇIKAR DİYORSA MEMURDA GÖREVİNİ YAPIP MECBUREN ÇIKARIYOR. ORTADA ŞAHSİ BİR DURUM YOK. OLAMAZDA ZATEN.SİVASSPOR TARAFTARININ CENTİLMENLİĞİNE DİYECEK LAF YOK. RAKİP TAKIM TARAFTARLARININ CUMHURİYET MEYDANIN GÖBEĞİNDE KUTLAMA YAPMASINA İZİN VERMİŞ BİR TARAFTARIMIZ VAR.
POLİS İZİNLİ GÜNÜNDE İŞE ÇAĞIRILIYOR MAÇA STAD GÖREVLİLERİNDEN BİLE ERKEN GELİYOR HERKESTEN ÖNCE GELİYOR HERKESTEN SONRA GİDİYO VE MAÇLAR İÇİN BİR KURUŞ BİLE PARA ALMIYOR BİRAZ EMPATİ KURALIM KİM BEDAVAYA FAZLADAN MESAİ YAPIYO VE İSTİYORSUNUZKİ BİRAZ DAHA FAZLA ÇALIŞSINLAR BİRAZ DAHA GEÇ GİTSİNLER EVİNE. RAKİP TAKIMLARIN TARAFLARI MEYDANDA SEVİNSİN BİZDE STADDA. VALLA SÜPERMİŞ. POLİSİN MAAŞINI BİR TEK SEN VERMİYORSUN TEK VERGİ VEREN SEN DEĞİLSİN O VERGİ MEMURUN MAAŞI TAHSİL EDİLMEDEN KESİLİYOR ONDAN. BUNU KENDİNE YÜK OLARAK GÖRÜYORSAN BU AY VERME MAAŞLARINI. BAZI ARKADAŞLAR GİTSİN DOĞUDA YAPSIN O POLİSLİĞİ DEMİŞLER. DOĞUYA KAÇ KEZ GİTMİŞDE GÖRMÜŞLER ORDA POLİSLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI. ÖYLE TV DEN İZLEMEYE BENZEMİYO BENDE DOĞUDA GÖREV YAPIYORUM GELİN YAKINDAN BAKIN BİRAZ. KİMİSİDE ŞEYTAN AZAPTA GEREK DEMİŞ. KİMİN ŞEYTAN OLDUĞUNA KİMİN AZAP ÇEKECEĞİNE SEN KARAR VEREMEZSİN ARKADAŞIM BÖYLE BİR CÜMLE KULLANMANDA DEVLETİNE DEVLETİNİN MEMURUNA OLAN SAYGINI GÖSTERİR. BENİM TARAFTARIMIZIN STADDA SEVİNMESİNE Bİ SÖZÜM YOK SORUN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMALAR YANLIŞ ÇİRKİN SÖZLERİN SARFEDİLMESİ MEMUR ALDIĞI EMRİ UYGULUYOR EMİRDEN RAHATSIZ OLAN VARSA EMRİ VEREN KİŞİYİ BULUR BURDA SÖYLEDİKLERİNİ YÜZÜNE SÖYLER. FİZİKİ OLARAK Bİ ZARAR GÖRMÜŞSEDE DAVA YOLU ACIKTIR BURDA YORUM YAZARAK ZAMAN KAYBEDENE KADAR HEMEN GİDER DAVASINI AÇAR..[/QUOTE] Aslında sayın mod Güven en kısa şekliyle söylenecekleri söylemiş ama yinede mesaj içinde cevap verilmesi gereken birkaç ibare olduğu için yazma gereği duydum. İlk olarak yazınızda eğer daha yumuşak bir üslup kullanmış olsaydınız anlatmak istediklerinizin daha rahat anlaşılabilir olacağı kanısındayım. İkincisi burada mevzu bahis olaya tepki gösterenlerin ve sizinde kaçırdığınız nokta polisin müdahalesinden çok, polisin refleks gösterirken "vicdan"ını ne kadar sorguladığıdır.Eğer küfür, hakaret yok ise 15 yaşındaki lise öğrencilerinin coplanmasıdır. Üçüncüsü; Güneydoğu veya Doğu örneği verilirken, orada polisi öldürmek istercesine taş yağdıran akranlarına bile cop kullanılmazken takımının galibiyet sevincini yaşamaktan öteye gitmeyen küçük Sivasspor taraftarlarına neden copun reva görüldüğüdür.(3 ay Hakkari merkezde polis lojmanlarında kaldım) Son olarak; yargı yolundan bahsetmişsiniz.Buna cevaben sıkmasın diye özetleyerek bir olay anlatmak istiyorum.İki sene önce Ramazan ayı içindeki bir maçta su meselesi yüzünden maraton tribününde amcam polis tarafından darp edildi.Sonuna kadar haklı olduğumuz olay sonrası 10 günlük iş göremez raporu aldık ve yargı yoluna gittik.Mahkeme esnasında gördük ki şikayetçi olduğumuz memur ve amirinin 20 den fazla tanığı var.Kim oldukları tahmin etmek hiçte zor değil.O esnada o tribünde bulun diğer memurlar...Hazırlanan tutanakta ise %100 biz suçluyuz.Sonuç: Sıfır.Üstüne üstelik Sivasspor yönetimi gerekçesini hatırlayamadığım bir sebepten 1.250 tl para cezası uyguladı.Buda yanımıza kar kaldı. Nokta |
[B]Tartışmaya Hiç Gerek Yok Polis Canı Sıkılıor Jop Çekiyor. Bu Bizim Deil Emniyetin Ayıbıdır Sadece ZavaLLıLar Bizim Gözümüzde O Jop Vurduqunuz Küçük ÇocukLar Kadar Dahii Gururunuz Yok Sizin Arkadaş Gidip Amirin Yetkilinin Yüzüne SöyLe Demiş Bunu Bırak Amiri Emniyet Müdürünün Yüzüne SöyLerim Bu Ülke Hukuk Ülkesi Kimse Kimseye Yaptırım UyquLayamaz![/B]
|
emniyet mudurumuz cok degerlı bırısı ınsallah olaya el atar.2.yari daha cok macımız var tekrar etmez ınsallah
|
ben buradan sedatı kınıyorum hiçbir futbolcu takımın ve şehrin kaderiyle oynayamaz buna fırsat verilmemeli ya tersi olsa yenilsek ne olacaktı düşünmek bile istemiyom buradan hakemide kınıyom yanlı yönetiği için sivasspor hem konyayı hemde hakemi ve trabzonu yenmiştir sahada mücadele eden topçuları kutluyom sedatı kınıyorum başarılar yiğidommmmmmmmmmmmmmmmm
|
Tek eğlencesi ve avuntusu Sivasspor olan, onunla ağlayıp, onunla gülen gencecik, aklı başında, terbiyeli, hiçbir zaman hiçbir yerde olay çıkartmayan, olaya karışmayan güzel şehrimin insanlarına yapılan bu haksızlığı taraftar olarak değil, insan olarak tasvip etmiyor, onaylamıyorum.
Bir arkadaşın dediği gibi maça taraftar çağıran yönetim birazda onlara sahip çıkmalı. Bu olayı bir yazı ile Emniyete deklare edip özür dilemesini sağlamalı ve bir daha böyle sudan sebeblerle insanlarımızı darp etmemeleri konusunda ciddi şekilde uyarılmalıdır. Sivas Güneydoğu illerinden biri değildir, dışarıda sevdiği, saydığı, dost bildiği polisi maçta da sever ve sayar. Yanımızda dost olarak görmek isteriz. Burası Sivas, biz YİĞİDO'yuz, hepimiz her insanı çok severiz. Bunun ödülü bu olmamalı, yönetim bu olaya sahip çıkmalı. AYK |
Son olarak; yargı yolundan bahsetmişsiniz.Buna cevaben sıkmasın diye özetleyerek bir olay anlatmak istiyorum.İki sene önce Ramazan ayı içindeki bir maçta su meselesi yüzünden maraton tribününde amcam polis tarafından darp edildi.Sonuna kadar haklı olduğumuz olay sonrası 10 günlük iş göremez raporu aldık ve yargı yoluna gittik.Mahkeme esnasında gördük ki şikayetçi olduğumuz memur ve amirinin 20 den fazla tanığı var.Kim oldukları tahmin etmek hiçte zor değil.O esnada o tribünde bulun diğer memurlar...Hazırlanan tutanakta ise %100 biz suçluyuz.Sonuç: Sıfır.Üstüne üstelik Sivasspor yönetimi gerekçesini hatırlayamadığım bir sebepten 1.250 tl para cezası uyguladı.Buda yanımıza kar kaldı.
Nokta[/QUOTE] Sivasspor yönetimi kime yaranmaya çalışıyor acaba.. Sahip çıkmadığın taraftara daha sonra sitem etmezsin inşallah.. |
!!!!!!!!!!
DEĞERLİ arkadaşlar şimdi bırakın yönetimi de sizi korumak için stada geldiğini söyleyen emniyet mensuplarını da. Hiçkimse kusura bakmasın ben yıllarca o camiaya yakın çalıştım ama bizim sivas ta şu acı gerçek var; emniyet mensuplarını kendilerinden çok üstün görenler var ve bu görüşde emniyetteki arkadaşların bazılarını havaya sokuyor ve kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. size bunu yapan memurların konyalı olduğundan eminim en azından içlerinden bir tanesi. DEĞERLİ ARKADAŞLAR VARSA BİR YAKININIZ BUNU MEDYAYA YANSITIN ORADA DAHA GENİŞ YANKI BULACAKTIR |
[B]yıkarız tüm saLtanatLarı bi isyana bakar !!! Yeniçeri...[/B]
|
Emre kardeş.Klasik bir laf olacak ama belirteyim.
Burası TÜRKİYE.Ülkemizi kenera bırak,SİVAS 15 sene geriden gelmekte be kardeş.Yabancısı da,yerlisi de(işi önemli değil) bu tür ortamlar da cahillik gösterebilir ve gösterecektir de.Taki bazı şeyler öğrenilene kadar. Verdiğiniz destek için teşekkürler.Anlıyorum seni.Keşke MAÇKAdaki polisler olsaydı diyorsun... Polis ve Güvenlik görevlisi öyle olmalı.. |
Doğu'da polislere taş ,molotof ve havai fişek atan kürt çocuklarına asla ve asla copla müdahale [B]etmemeyen[/B] fakat maç sonrası 5 dk kutlama yapmak isteyen Türk çocuklarına ellerinden geldiğince sert davranan, bu muameleye rağmen o çocukların "Devletin Polisi" diyerek kendilerine el kaldırmamasını gözardı ederek copları indiren ,biber gazı sıkanları kınıyoruz!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |