![]() |
Fenerbahçe 1-0 Sivasspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/fbsvs.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta maçında Sivasspor`umuz Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe`ye konuk oluyor. Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 10 maçtan 7'sini Fenerbahçe, 1'ini Sivasspor kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 27 golüne, Sivasspor 11 golle yanıt verdi. [COLOR=#800000][B]Muhtemel 11'ler[/B][/COLOR] [B]Fenerbahçe: [/B]Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Dia, Alex, Semih [B]Sivasspor: [/B]Ramoviç, Uğur, Ivanovs, Diallo, Ziya, Kadir,Keita, Mehmet Nas, Erman, Cihan, Pedriel Suarez Stat: Şükrü Saraçoğlu Saat: 19.00 Hakem: Yunus Yıldırım |
Cevap: Fenerbahçe - Sivasspor
Maçtayız İnşallah.Şuan üşüdüğüm için sütümü içiyorum.Haberleri okuyorum.
İngiliz taraftarları gibi maç saatini bekliyorum. |
bu mactan sonra CEYHUN icin karar verilsin. göreceksin PATLAYACAK bu Ceyhnu.
|
Ceyhundan bende istekli, hırslı ve kaliteli bir futbol bekliyorum. Bu tip maçlar onun sevdiği maçlar inşallah kalitesini ortaya çıkarıp maçı lehimize çevirir.
|
bu maçta ceyhun kendini gösterise fenerbahçeyi fazlası ile yoracaktır.
işallah 3 puan alırız... |
[B][COLOR="Red"]BU GÜN CEYHUN SHOW YAPACAKTIR BÜYÜK ISLER BEKLIYORUM CEYHUNDAN[/COLOR][/B]
|
Ben çıkıyorum 15:00 de stadın girişindeyiz.Avrupa ve şehir dışından gelen arkadaşlar mekanımızda ağırlanacaktır.Yemeklidir...İlk 20 Yiğidoya ikramımız olacak.Mekanımıza Fenerbahçeliler alınmayacaktır.
|
bnde inş. macta olucam bu maca gıdebılmek ıcın baya ugrastım. umarım stadda 300 400 kısıyle kalmayız
|
[QUOTE=yigido_furkan;676210]bnde inş. macta olucam bu maca gıdebılmek ıcın baya ugrastım. umarım stadda 300 400 kısıyle kalmayız[/QUOTE]
50 kişi anca gelir hangi 300 400 :D |
Bu maç kötü gidişe dur dediğimizin delili olacak bir maç. İnşallah bu maçta istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp 1 puan bile olsa alırız. Bu bizim için çok önemli.
16 maç boyunca yan gelip yatan bazı futbolcularımızın kendilerine pazar yaratmaları açısından da çok önemli olduğu için bazı futbolculardan patlama bekliyorum. Mesela bir Kamanan, bir Mehmet Nas, bir Mehmet Yıldız, bir Ceyhun gibi. AYK |
ceyhun bu maç onun son şansı yiğidolar sivasspor gibi oynayın yenilmeyiz evelallah bu maç bizim göreyim sizi
|
HAYDI SIVASSPORUM GOSTER KENDINI
|
[B][I]Bu maçı 2-1 alırız gibime geliyor.Kazanamasak bile kaybetmeyelim, üç ihtimalli sonuçtan ikisi bizden tarafa olsa yeterli.Ya galibiyet ya beraberlik haydi Sivasspor'um göster kendini..[/I][/B]
|
fb kendi sahasında erkenden gol atan takım oyunun dengesini hemen eline alıyorlar bunu engellersek iyi olur ama işimiz zor
|
mehmetsiz sivas spor nasıl o0lacak dogrusu merak ediyorum bence daha iyi bir sivasspor izliyecegiz.ceyhundan çok iş bekliyoruz adı satış listesinde galiba ama ceyhun satılmaz bence.ceyhun m yıldızdan sonra bozuldu sorunu var sanırım yoksa kalite adam .umarım ve bekliyorum bu maçta patlama yapacak ceyhun.
|
ceyhunun yerine keita oynayacak
|
[QUOTE=PETKOVİC;676211]50 kişi anca gelir hangi 300 400 :D[/QUOTE]
bizim trübünler ful çeker bu maçta rıza hocaya güvenimiz sonsuz |
YenSen YeniLsen KaLbim HeP SeNde !
|
1-0 olsun bizim olsun
|
genclerbirligi 5-1 yenildi, bucaspor 2-0 yenildi, bu maci alirsak cok iyi olacak, hem moral acisindan, hemde puan acisindan.. alt siralardan biraz daha uzaklasmis oluruz..
|
ilk 11 ler belli oldu!!FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Gökay, Dia, Alex, Niang.
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman SİVASSPORumuz: Ramoviç, Uğur, Diallo, Ziya, Hayrettin, Kadir, Mehmet Nas, Erman, Cihan, Ceyhun, Pedriel TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay |
Ziya kadroda yok arkadaşlar
|
pardon arkadaşlar ajansspor sitesi beni yanılttı Ziya kadrodaymış :)
|
hadi Sivasım bizler için bu maçı al
|
[QUOTE=eyupk;676277]pardon arkadaşlar ajansspor sitesi beni yanılttı Ziya kadrodaymış :)[/QUOTE]
e ajanssporun haberindede ziya kadrodaki ztn:) |
[B]Bu maçtan hiç bir beklentim yok açıkcası.Rakiplerin puan kaybetmesi ile de iyice rahatladım.Puan yada puanlar alırsak çooook güzel olacak inşallahh..[/B]
|
[B]Lig tvde Ceyhun var ajanssporda yok nasıl iş anlamadım...[/B]
|
11 belli oldu
Ramovic Uğur Diallo Ziya Hayrettin Cihan Mehmet Kadir Erman Ceyhun Pedriel |
arkadaşlar kadrola şöle
İlk 11 12. Ramovic 67. Uğur 3. Ziya 25. Diallo 58. Hayrettin 8. Kadir 7. Mehmet Nas 18. Cihan 10. Ceyhun 11. Erman 30. Pedriel |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;676281][B]Lig tvde Ceyhun var ajanssporda yok nasıl iş anlamadım...[/B][/QUOTE]
CEYHUN 11 DE KARDEŞ |
Resmi sitedeki 11 imiz:
Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Asım Yusuf, Tayfur Özkan FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Cristian Baroni, Issiar Dia, Alex de Souza, Mamadou Niang Teknik Direktör: Aykut Kocaman SİVASSPOR: Sead Ramoviç, Ziya Erdal, Mamadou Diallo, Uğur Kavuk, Deniss İvanovs, Mehmet Nas, Kadir Bekmezci, Erman Kılıç, Cihan Yılmaz, Souleymane Keita, Pedriel Suarez Teknik Direktör: Rıza Çalımbay Kaynak : [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/takimimizin-11-i-aciklandi[/url] |
Cevap: Fenerbahçe 0-0 Sivasspor
ILK YARIYI TAM OLARAK SEYRETTIM FB 0 SIVAS SPOR 0 ILK YARI IYI BITTI FB GOOL POZÜSYONU OLDU SIVAS SPORUNDA FAKAT ELESTIRMEK YORUM YAPMAK TARAFTARIN HAKKI FAKAT TRANSFER KONUSU TERCÜBELI HOCAMIZIN INANIYORUM O GEREGINI YAPACAKTIR HERKES SABIRLI OLSUN :confused::confused::rolleyes:
|
Cevap: Fenerbahçe 1-0 Sivasspor
MACIN IKINCI YARISINIDA SEYRETTIM GARDAS ADAMLAR HAKEMLE BIRLIK OLUP BIZI DÖVE DÖVE KAZANDILAR :mad::mad::mad:
|
En azından savunma yapabildiğimizi görmek güzel. Ancak biraz daha cesur olmamız lazımdı Ankaragücü'nün geçen hafta yaptığı gibi. Yine de bütün futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum ellerinden geleni yaptılar. Biraz daha şanslı olsaydık puan(lar) alırdık.
|
HOCAM TOP SENDE ÖYLE BIR TAKIM KURKI RAKIBIDE HAKEMIDE YENEBILSIN
|
Allah hakemin belasini wersin 2 net kirmizi karti cikartmadi ve seyirciden korktugu o kadar belliydiki...... Allah aldigin butun parayi bogazinda biarksin eger coluk cocuguna harciycaksan Allah en kotu belayi butun ailenin basina wersin, senin gibi hakem olmaz olsun fb liler butun faulleri calarken bize hic birsey yapmadiii. Bu mactaki cikarlarini hepsi ailenin we senin basina beddua olarak yagsin, basina gelebilecek en kotu ceza gelsin......
|
Bu gece hakem de iyiniyetli değildi. Ceyhun ve Ramoviç'e gözlerinin önünde yapılan müdahaleye kart göstermedi takdir haklarını onlardan yana kullandı, bize leblebi gibi kart gösterdi.
|
Bittimi maç
1.0 sa kötü :( |
bencede iyi direndik ama cesaret hiç yoktu. fener atak yapıyor sahamıza geliyor karşılayanlar geri vitese basmış ha bire geri geri gidiyor la niye öyle yapıyon topa bassana la. bütün maçlarda öyle. ceza sahamıza gelene kadar refakat ediyorlar sonra hamle yapıyoruz. fener bizden iyi değildi biz çok kötüyüz. neyseki kabus şu anlık bitti. beklentimiz bu takımdan gitmesi gereken futbolcuların biran önce gitmesi. mesela, mehmet yıldız, ceyhun eriş, kamanan dallaması, zitamıdır ne idüğü belirsiz, dahada bir sürü var.....
|
ulan biz oynadık fb aldı ne defans yaptık ama
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:17. |