![]() |
Maçın ardından...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ve Sivasspor oyuncuları Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Çalımbay'dan oyuncularına mesaj! Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı deplasmandaki Fenerbahçe yenilgisiyle tamamlayan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay maç sonu yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuştu. Öncelikle maçı değerlendiren tecrübeli hoca, "Mücadeleden memnunum. İstediğimiz şeyleri yaptık ancak basit bir hatadan gol yedik. Son üç maçta duran toplardan gol yiyoruz. Maalesef bazı arkadaşlar kapasitelerinin altında kaldılar. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Böyle bir oyun oynamamalıydık. Üzüldüm. En üzüldüğüm maçlardan birisi oldu. Bir puan almamız gerekiyordu" dedi. İlk yarının bir değerlendirmesini yapan Çalımbay "Takıma takviye şart. Yeni kişilikler katmak lazım. Hedefi olan oyuncularla takımı takviye edersek Sivasspor istediği yere gelir yoksa böyle gekir böyle gider. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Devre arasını iyi değerlendirip takviyeler yapacağız. Gol yemediğimiz maç yok. Hatalarımızı gördük. Gerekli takviyeleri yapıp işe sıfırdan başlayacağız" şeklinde konuştu. [B] Cihan: "İyi oyuncular böyle anlarda ortaya çıkıyor"[/B] "Sezona kötü bir başlangıç yaptık. Son 4 maçta toparladık. Konya maçı çok önemliydi, 6 puan değerinde galibiyet aldık. Kadıköy'e geldik, zor bir deplasman. Sahaya çıktık, elimizden geleni yaptık mücadele anlamında. İyi futbol oynamadık. Takım arkadaşlarım gerçekten ellerinden geleni yaptı. Alex'in frikikten golü var, iyi oyuncular böyle anlarda ortaya çıkıyor. Devre arasına 15 puanla girdik. Hazırlık kampımız var, iyi değerlendirip ikinci yarıda isteğimiz yerlere geliriz umarım" [B]Mehmet Nas: "Alex kalitesini gösterdi"[/B] Sivassporlu Mehmet Nas, Fenerbahçe'ye karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, Alex'in kalitesini gösterdiğini ve rakiplerinin maçı kazandığını söyledi.. "Fenerbahçe'ye karşı iyi mücadele ettik. 4 haftadır mağlup olmuyorduk. Buraya en azından 1 puan almak için gelmiştik. Rakiplerimiz puan kaybediyor, devreye avantajlı girmek için puan almak istiyorduk. İstediğimiz gibi gitti oyun, Alex kalitesini gösterene kadar. Alex kalitesini gösterdi çok güzel bir gol attı. Hocamızla devre arasını iyi şekilde geçirip, takviyeler de olacaktır ikinci yarıyi iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz." [B] [/B] [B]Ramovic: Alex iyi vurdu[/B] Ramovic, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiğimiz maçta Alex'in frikikten attığı golde topa iyi vurduğunu söyledi. Ramovic, maçtan sonra yapılan basın toplantısında, kötü bir maç olduğunu ifade ederek, ''Golü atan tarafın kazanabileceği bir maçtı. Golü atan taraf onlar olduğu için kazandılar. Alex frikikte güzel vurdu, çıkaramadım." diye konuştu. |
Cevap: Maçın ardından...
O takviyeler inşaallah skandal çıkmaz da dediklerniz olur ramo iyiydi ama ufak bir hatada gol yedik
Rıza hocaya transfer konusunda güveniyorum Bu mücadelenin sonucu 1 puan olmalıydı diye düşünüyorum Artık yarın gsliyiz başka çare yok |
bırakın rakibi övmeyide kendi isinize bakın siz..biz ne dertdeyiz siz ne dertdesiniz ya..rıza hocanında dedği gibi takviye sart kurtar bizi alt sıralardan rıza hoca..istedğim oyuncuları alın der gibi yönetimede bi uyarıda bulunmus gibime geldi böyle gelir böyle gider lafıyla hadi bakalım hayırlısı..mecnun baskanda elini cebine atar insallah..
|
aslında savunmayı iyi yaptık ancak hücüma çıkamadık son dakkalra kadarda pekde çıkmak istemedi takım oyunu kurtarak transferler şart takıma
yedeklerde takımı kurtaracak kimse yok.. |
Maçın ardı da önüde Mehmet YILDIZ...
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]1 PUANI ALABİLECEĞİMİZ 1 MAÇTI,DİALLONUN SAKATLANMASI KÖTÜ OLDU,O MEVKİDE HAYRETTİN OYNADI AMA BANA GÖRE TAM Bİ BOMBA YANİ HAYRETTİN HER AN NE YAPACAĞI HİÇ BELLİ OLMAZDI,GOL YOLLARINDA ÜRETKEN OLAMADIK VE ÖLÜ TOPTAN GOLÜ YEDİK,KISACASI GİDEN 1 PUANA YAZIK OLDU....HER BÖLGEYE TAKVİYE ŞART.....!!![/COLOR][/CENTER][/B]
|
arkadaşlar bu takım düşmez mehmet yıldız bugün cezalı olasaydı biz yenilmezdik iyi kaliteli takviyelerle bu takın ikinci yarıda iyi olur ben rıza hocaya inanıyorum yönetimde hocayla hem fikir olursa çok iyi yerlere geliriz yigidolar tek yumruk olur maçlarda tiribünleri doldurursak yenemiyeceğimiz takım yok fikstür avantajımızda var başarılar sivasıma
|
[B]az önce fikstüre baktim da cok ama cok zor.
gecen sene ilk devreyi 17 puanla bitirmistik bu sene ise 15 puanla. devre arasi transfer sart yoksa seneye maclarimizi sifresiz izleriz......[/B] |
ben onu bunu bilmem.. bu fenerbahçeyi ligde çoğu takım evire çevire yener...sadece bunu söylerim anlayan anlar
|
''BİLİCA'YI İSTİYORUZ''
[B]''BİLİCA'YI İSTİYORUZ''
18 Aralık 2010 Cumartesi[/B] [IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/riza_calimb-1288555481.jpg[/IMG] [B]Rıza Çalımbay, Fenerbahçeli Bilica'yı transfer etmek istediklerini açıkladı.[/B] Devre arasında her mevkiye oyuncu alacaklarını, alacakları oyuncuları tespit ettiklerini anlatan Çalımbay, şunları söyledi: ''Bilica gündemimizde var. Biz istiyoruz, Fenerbahçe bırakırsa alabiliriz. Başkanımız görüşüyor, bırakırlarsa Bilica da bizi isterse seve seve alırız. Bilica, Sivas'ta çok güzel günler geçirmiş. Şu anda resmi hiçbir teklif yok. Olursa almak isteriz.'' Çalımbay, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise bu takıma kesinlikle takviye gerektiğini vurgulayarak, ''Yeni bir ruh, yeni kişilikler katmalıyız. Hedefi olan oyuncular almak lazım. Bunu yaparsak istediğimiz yere geliriz. Yoksa böyle gelir, gider. İkinci yarı bambaşka başlayacak. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız'' dedi. [B]Sporx[/B] |
Onu bunu bilmem netice cok önemli hic elestirmek istemiyorum ama 1 puan bil e alamadik. Bu gidisat gidisat degil ne olacak halimiz. Iyi futbol skora yansimiyor. Kapasite yoksa satin gitsin ama ne transfer hicbirsey ortda yok acaba ne transfer edilecek merak ediyorum? Hic transferden umudum yok kamp bittikten sonra transfer yapilir is isten gecmis olur. En az 5 hafta sans vermek lazim yeni transfere sivasspor gene yerinde sayacak. Üzgünüm ama taraftar ne bekliyor acaba?
|
[QUOTE=ederecep;676407]arkadaşlar bu takım düşmez mehmet yıldız bugün cezalı olasaydı biz yenilmezdik iyi kaliteli takviyelerle bu takın ikinci yarıda iyi olur ben rıza hocaya inanıyorum yönetimde hocayla hem fikir olursa çok iyi yerlere geliriz yigidolar tek yumruk olur maçlarda tiribünleri doldurursak yenemiyeceğimiz takım yok fikstür avantajımızda var başarılar sivasıma[/QUOTE]
Mesut bakkal da süper insan konusmasi düzgün arslani devirdi. Sonu hüsran nedeni?????? Bu kadar sayin calimbaya günvenmeyin birgün semsiyesiz tolunun altinda kalirsiniz, karnesi 2 galibiyet haric sade maglubiyetler kasimpasa, i.belediye, fenerbahce, gerisi berabere. Ne fikstür avantaji ne birsey |
En az beraberlik olmasi lazimdi yazik oldu riza hoca siteme baslamak istemiyoruz, cok ama cok üzüldük ankaragücü catir catir yendi feneri biz yenildi!!!! Artik sapkayi cilarip herseyi gözden gecirme vakti
|
umarım kadiri savunanlar fenerbahce maçındada yaptığı faul yüzünden yediğimiz golüde görmüşlerdir ....
|
yinede iyi oynadik 1-0 yenildik ama diallo sakatlanmasaydi keske ona uzuldum ama sivasspor ligde kalacak goreceksiniz
|
defans çok iyi savaştı, yıldızı çok aradık o olsa daha farklı olurdu, aman transfere dikkat geçen yılki gibi kendi takımlarına giremeyen artık, ezik, düşkün almayalım
|
[QUOTE=ZiDaNe58;676397]bırakın rakibi övmeyide kendi isinize bakın siz..biz ne dertdeyiz siz ne dertdesiniz ya..rıza hocanında dedği gibi takviye sart kurtar bizi alt sıralardan rıza hoca..istedğim oyuncuları alın der gibi yönetimede bi uyarıda bulunmus gibime geldi böyle gelir böyle gider lafıyla hadi bakalım hayırlısı..mecnun baskanda elini cebine atar insallah..[/QUOTE]beyinsizler buyoum yapan oyuncuları henenkovsunlar öküzler rakibiövüyorlar adamlar baştan teslim olmuşlar hayvanlar şizinde iki ayağınız var onlarında beceriksizler şunların yaptığı yorumlarabakıya buadamların ne işivar sivasta kovungitsinler hele birde ermanıımz var düşman başına biz buşahısla hiç maç kazanamadık bundan sonrada kazanamayız adamda kapasite yok anlaşıyorki bütün bunları göremeyen hocası yönetimi yok melmeketin buda isimleri geçen oyuncularla ısrar edilirse ban asyanın yolu görünüyor yazıklarolsun bütün bunları göremeyen yetkililere
|
Her nekadar yenilsekte,Sivassporú tebrik ederim Fenerbahce epey ecel teri döktü üc puan olmas,biraz Sivasspor,birazda hakem dikkat etseydi üc puan bizim olurdu.Önce Sivassporu degerlendireyim,maca süratli ve konturolsüz baslamasi büyuk hata idi,ilk yariri berabere,ve mümkün oldugunca az enerji kullanarak ilk 15-20 dakkikadaki oyunu son yarim saatte tasiyacaklardiki bu mactan ücpuan veya puanla dönebilirlerdi,ayrica halen israrla nicin kanatlari kullanmiyorlar,arka arkaya 3 korner kazana bir takim gol atamas bile bu kornerlerde gözle görünür tehlikeler yaratmaliydi diye düsünuyorum,ligin ikinci yarisi icin biraz ümtlendim,yolunuz acik olsun.
[B][/BHakeme gelice her nekadar maci iyi iyi yönetti gibiysede cok korkakti Sivassporo gösterdigi kartlari Fenerbahcelilerede göstermeliydi,ilk yari onlar kesinlikle on kisi kalmaliydi,verdigi diger kararlar bence iyiydi futbol oynatmak icin caba gösterdi,ayrica cok ucuz penaltilar calarak kolay bir üc puan hediye etmedi,macta kesinlikle bariz penalti pozisyonu yok idi.Ayrica sevgili TRT'yorumculari sizleri seneler den beri izleri ve takdir edrim,neyazik ki yorumlarinizi yapar ken neden hep Istanbul takimlarinin hakem hatalari ile maci kaybedip kaybetmedigini dakkilarca tartisiyorsunu da,Anadolu takimlarina yapilan hakksizliklari g"z ardi edip hemce gecistiriyorsunuz,örnegin bu son macta FB'nin kesinlikle 90 dakkikayi 10 kisi tammamlamasi gerktigi bu durumun macin kaderini belirledigi ve etkiledigini bahsetmiyorsunusda,sürekli su pozisyon penaltimiydi degilmiydi yorumlari ile gündemi baska yerlere cekmeye calisiyorsunuz bu vesile ilede sizleri protesto ederim,insallah yazimi tesdüfen de olsa okursunuz.Lütfen bir dah tarafsi olmaya calisi Túrkiye sadece Istanbul degil.Sivasspora Hollanda'dan selamlar:) |
Kadıköy’de bu yumruğa kart çıkmadı
Yunus Yıldırım, gözünün önünde Ceyhun'a yumruk atan Mehmet Topuz'a kart bile vermedi. Fenerbahçe-Sivasspor maçının en kötü ismi tartışmasız hakem Yunus Yıldırım’dı.. Geçen sezon aşil tendonundan sakatlanan ve 11. haftadan itibaren maç yönetmeye başlayan Yıldırım, çok kritik hatalar yaparak sınıfta kaldı.. Tecrübeli hakemin en büyük hatası ise 63. dakikada yaşandı. AĞZI AÇIK KALDI 1 metre önünde ve tam bakış açısında Mehmet Topuz’un Ceyhun Eriş’in çenesine attığı direkt yumruğu görmesine rağmen hakem olduğunu unutup, sadece iki futbolcuyu ayıran ve kart göstermeyen Yıldırım herkesin ağzının açık kalmasına sebep oldu. BU HAKEMLERİN HEPSİ AZİZ YILDIRIMIN K.......LERİ |
inanmadan oynadık inansak bırak bir puanı üçte olurdu rıza hocaya güvenimiz solsuz
hakem mehmettopuzu kızartamadı kendı kızardı topuz kızartsa kazanırdık |
Yunus Yildirim Tasidigi Fifa Kokartinin Agirligini Hissetiremedi,Belliki Gozunun Onunde Atilan Yumrugu Goremeyecek Kadar Kor Olmus, Ne Diyelim
|
devre arası direk ilk 11 oynayacak en az 3-4 tane kaliteli oyuncu almamız lazım
|
her sene ve önceki sezonlardaki gibi fenerbahçe fobisi var yeter artık ne yapıyosanız yapın takım düzelsin.tabi ceyhun kalmalı ama ibrahim gitmeli, pedriel çok amatörce o da gitmeli,galibiyet 750 bin olduğundan adam akıllı bir kariyer yapıp yükselecek futbolcu lazım. bu bilica veya fenerden gelipte gs'ye sattığımız servet değil.genç gelecek vadeden olacak;öyle afrikadan tuttuğunu getirmeyecen.aldığını veya yetiştirdiğini güzel fiyat veren kimse ona satacan(gençlerbirliği ve gaziantep gibi). uyanık olacan,taraftarına saç baş yoldurmayacan. rıza ağabey birşeyler yapacak hadi hayırlısı.saygılarımla:confused:
|
yiğidolar eksiksiz oynadı mücadele hep vardı ama hakem maçta adil yönetim sergilediğini hiç sanmıyorum.
|
[QUOTE=GÜLEZ;676477]Kadıköy’de bu yumruğa kart çıkmadı
Yunus Yıldırım, gözünün önünde Ceyhun'a yumruk atan Mehmet Topuz'a kart bile vermedi. Fenerbahçe-Sivasspor maçının en kötü ismi tartışmasız hakem Yunus Yıldırım’dı.. Geçen sezon aşil tendonundan sakatlanan ve 11. haftadan itibaren maç yönetmeye başlayan Yıldırım, çok kritik hatalar yaparak sınıfta kaldı.. Tecrübeli hakemin en büyük hatası ise 63. dakikada yaşandı. AĞZI AÇIK KALDI 1 metre önünde ve tam bakış açısında Mehmet Topuz’un Ceyhun Eriş’in çenesine attığı direkt yumruğu görmesine rağmen hakem olduğunu unutup, sadece iki futbolcuyu ayıran ve kart göstermeyen Yıldırım herkesin ağzının açık kalmasına sebep oldu. BU HAKEMLERİN HEPSİ AZİZ YILDIRIMIN K.......LERİ[/QUOTE] trt oldum olası anadolu takımlarını istemez,kaldıki savuna,hakemlerde dediğin gibi.............mehmet topuzda kayseriden çıkmış at hırsızı derler kendini pahalıya satmak için alicengiz oyunları çevirmedi mi? antalyada canlı yayına bağlanıp ağlamadı mı? karı kılıklı, aynı pozisyonda ceyhun galatasaray oyuncusu olsaydı ve o top... atılmayıp fener maçı 11 kişiyle bitirseydi sonuç; yunus yıldırım tarih olmuştu. en güvendiğimiz cuneyt çakır bile sivasspora yanlış yapmadı mı? hepsi aynı bo................. onlar ne yaparsa yapsın ANADOLUNUN YÜKSELEN GURURU SİVASSPOR KÜME DÜŞMEYECEK. GEÇEN SEZONDA FENERBAHÇEYE KARŞI 80 DAKİKA GOL YEMEMİŞTİK AMA ÇOK BİLMİŞ BİLO YÜZÜNDEN VEDE ÇOK DEĞERLİ HAKEM LERİMİZ..... SAYESİNDE O MAÇTAN SONRA DÜŞÜŞE GEÇTİK. KINA YAKACAK OLAN SÖZDE ANADOLU KLÜPLERİNE........ÇOK ÇOK SAYGILAR .............. |
Sivassporumuzun ikinciş yarı düzelmesi için büyük bit revizyon şart arkadaşlar.
Bakıyorum futbolcu 17 maç içerisinde bir veya iki maç kendini göstermişse o da takım olarak iyi oynadığımız zamanlar geri kalan 15 maç içerisindeki beceriksizliği kötü futbolu görünmüyor bir futbolcuyu değerlendireceksek bir iki maç için değil tüm maçlarını dikkate alarak istikrarı varmı yokmu ona bakmalıyız. Gördüğüm kadarıyla , Kadir Pekmezci bir iki maç çok koştu diye kalan maçlardaki dan-dun oyunu hemen unutuldu dün akşamki golün sebebide bilinçsiz müdahalesi ile olmuştur aynen Sedat gibi,(Tabii Ramoviçin kalenin en sağında durması ve solunu boş bırakması yani pozisyon hatası da sonuca etki etmiştir) ayrıca bu futbolcuyla birlikte Mehmet Nas, Uğur Kavuk ayağındaki topu çok rahat bir şekilde rakibe kaptırıyorlar ama arkasından koşayım müdahale edeyim yok...seyrediyorlar bunlarında takıma bir faydası yok maalesef düzelen iyileşen bir Abdurrahman olursa Uğur Kavuk sivassporda oynayacak bir oyuncu değil. İyi bir kadro kurabilmek ve takımı şişirmemek için gitmesi gereken oyuncular bana göre yaş ortalamasınıda dikkate alarak , 1-Sedat Bayrak 2-Uğur Kavuk 3-Kadir Pekmezci 4-Mehmet Nas (çalım üzerine çalım atıp topu kaptırmak oyun değildir) 5-Ceyhun Eriş ( '' '' ) 6-Saido 7-İbrahim Şahin (Bank asya da bile oynayacak oyuncu değil) 8-Zita (kumaşı iyi istikrar yok-daha iyisi alınırsa bırakılmalı) 9-Sedat Yeşildağ -Neden transfer edildi hala anlamış değilim) Rıza Çalımbay 6-7 oyuncu transfer edeceğiz dediğine göre 9 oyuncunun gönderilmesinde fayda var zarar yok üstelik kadro şişkinliğinide düzeltmiş olur. Şu an gördüğüm kadarı ile orta sahada zayıf kalıyoruz (sebebide yaşlı ve çalım hastası Ceyhun,M.Nas yüzünden)ve kanatlarda iyi dripling atan oyuncular ile yırtıcı forvete ihtiyacımız var tabiiki defansa da Ayrıca daha iyisi bulunursa keita da satılabilir yabancı kontenjanı açılmış olur. |
[QUOTE=eskibektaşlı;676503]Sivassporumuzun ikinciş yarı düzelmesi için büyük bit revizyon şart arkadaşlar.
Bakıyorum futbolcu 17 maç içerisinde bir veya iki maç kendini göstermişse o da takım olarak iyi oynadığımız zamanlar geri kalan 15 maç içerisindeki beceriksizliği kötü futbolu görünmüyor bir futbolcuyu değerlendireceksek bir iki maç için değil tüm maçlarını dikkate alarak istikrarı varmı yokmu ona bakmalıyız. Gördüğüm kadarıyla , Kadir Pekmezci bir iki maç çok koştu diye kalan maçlardaki dan-dun oyunu hemen unutuldu dün akşamki golün sebebide bilinçsiz müdahalesi ile olmuştur aynen Sedat gibi,(Tabii Ramoviçin kalenin en sağında durması ve solunu boş bırakması yani pozisyon hatası da sonuca etki etmiştir) ayrıca bu futbolcuyla birlikte Mehmet Nas, Uğur Kavuk ayağındaki topu çok rahat bir şekilde rakibe kaptırıyorlar ama arkasından koşayım müdahale edeyim yok...seyrediyorlar bunlarında takıma bir faydası yok maalesef düzelen iyileşen bir Abdurrahman olursa Uğur Kavuk sivassporda oynayacak bir oyuncu değil. İyi bir kadro kurabilmek ve takımı şişirmemek için gitmesi gereken oyuncular bana göre yaş ortalamasınıda dikkate alarak , 1-Sedat Bayrak 2-Uğur Kavuk 3-Kadir Pekmezci 4-Mehmet Nas (çalım üzerine çalım atıp topu kaptırmak oyun değildir) 5-Ceyhun Eriş ( '' '' ) 6-Saido 7-İbrahim Şahin (Bank asya da bile oynayacak oyuncu değil) 8-Zita (kumaşı iyi istikrar yok-daha iyisi alınırsa bırakılmalı) 9-Sedat Yeşildağ -Neden transfer edildi hala anlamış değilim) Rıza Çalımbay 6-7 oyuncu transfer edeceğiz dediğine göre 9 oyuncunun gönderilmesinde fayda var zarar yok üstelik kadro şişkinliğinide düzeltmiş olur. Şu an gördüğüm kadarı ile orta sahada zayıf kalıyoruz (sebebide yaşlı ve çalım hastası Ceyhun,M.Nas yüzünden)ve kanatlarda iyi dripling atan oyuncular ile yırtıcı forvete ihtiyacımız var tabiiki defansa da Ayrıca daha iyisi bulunursa keita da satılabilir yabancı kontenjanı açılmış olur.[/QUOTE] + Erman kılıç bir iki maç ile geri kalan 15 maç yatan oyuncudan verim alınmaz... |
dün akşam takım iyi mücadele etti
top seni sevmez ise yapacak bir sey yokfrikikten bir gol yiyoruz rıza hoca saglam üç dört kişi almalı bu saatten sonra adam gibi adamlar alınmalı yönetim uyan tren kaçıyor ayrıca bu maçta oynayan tüm oyuncuları başta adam gibi adam rıza hocayı kutluyorum adi bülo herr sene fark yerdi |
[QUOTE=eskibektaşlı;676503]Sivassporumuzun ikinciş yarı düzelmesi için büyük bit revizyon şart arkadaşlar.
Bakıyorum futbolcu 17 maç içerisinde bir veya iki maç kendini göstermişse o da takım olarak iyi oynadığımız zamanlar geri kalan 15 maç içerisindeki beceriksizliği kötü futbolu görünmüyor bir futbolcuyu değerlendireceksek bir iki maç için değil tüm maçlarını dikkate alarak istikrarı varmı yokmu ona bakmalıyız. Gördüğüm kadarıyla , Kadir Pekmezci bir iki maç çok koştu diye kalan maçlardaki dan-dun oyunu hemen unutuldu dün akşamki golün sebebide bilinçsiz müdahalesi ile olmuştur aynen Sedat gibi,(Tabii Ramoviçin kalenin en sağında durması ve solunu boş bırakması yani pozisyon hatası da sonuca etki etmiştir) ayrıca bu futbolcuyla birlikte Mehmet Nas, Uğur Kavuk ayağındaki topu çok rahat bir şekilde rakibe kaptırıyorlar ama arkasından koşayım müdahale edeyim yok...seyrediyorlar bunlarında takıma bir faydası yok maalesef düzelen iyileşen bir Abdurrahman olursa Uğur Kavuk sivassporda oynayacak bir oyuncu değil. İyi bir kadro kurabilmek ve takımı şişirmemek için gitmesi gereken oyuncular bana göre yaş ortalamasınıda dikkate alarak , 1-Sedat Bayrak 2-Uğur Kavuk 3-Kadir Pekmezci 4-Mehmet Nas (çalım üzerine çalım atıp topu kaptırmak oyun değildir) 5-Ceyhun Eriş ( '' '' ) 6-Saido 7-İbrahim Şahin (Bank asya da bile oynayacak oyuncu değil) 8-Zita (kumaşı iyi istikrar yok-daha iyisi alınırsa bırakılmalı) 9-Sedat Yeşildağ -Neden transfer edildi hala anlamış değilim) Rıza Çalımbay 6-7 oyuncu transfer edeceğiz dediğine göre 9 oyuncunun gönderilmesinde fayda var zarar yok üstelik kadro şişkinliğinide düzeltmiş olur. Şu an gördüğüm kadarı ile orta sahada zayıf kalıyoruz (sebebide yaşlı ve çalım hastası Ceyhun,M.Nas yüzünden)ve kanatlarda iyi dripling atan oyuncular ile yırtıcı forvete ihtiyacımız var tabiiki defansa da Ayrıca daha iyisi bulunursa keita da satılabilir yabancı kontenjanı açılmış olur.[/QUOTE] ben iyi bir ugur kavuk un apdurrahmandan cok cok faydali oldugunu görenlerdenim.ugur orta yapmasini bilyior pas atmasini bilyior hele hele maclarda asist bile yapabiliyor burda gönderilecekler listesine koyanlarin ben futbol bilgisinden süphe ederim geleim kadir bekmezci kadir tamina tamina avrupa standartinda futbolcudur ama kendini gelistirmesi gereken bir konu varsa oda zamanlama yoksa cok cok kaliteli isim mehmet nas görev adamidir vede böyle oyuncu her takima lazimdir onun cabuklugu sayesinde cok ataklar olgunlasmadan kesildigini görmemezlikten gelmek olmaz. ben bu takimda bu isimlerin kesinlikle kadroda kalmasini isteyenlerdenim digerleri icin konusmaya zaman kaybetmeye degmez. ben gecen seneki basarizligin üzerinden bülent hocanin getiridigi iyi futbolculari bile seyircimiz ve yönetimimiz futbola küstürdügünü unutmamaliyiz simdi riza hoca onlara sahip cikti ve onlarda yavas yavas kendilerini göstermeye basladi. |
Ya rıza hocam yenildik f b olsun alıştık bu yıl sen bizi seneye ligde kafaya oynat ve olacak seneye seni sevi yorum sen sıvasın neferlerindensin rıza olmak kolaydeil adam gibi adamsın sen harbi sıvaslısın canım feda sana abi
|
forvete ve defansa çok iyi futbolcu lazım
|
[QUOTE=yigido yakup;676521]ben iyi bir ugur kavuk un apdurrahmandan cok cok faydali oldugunu görenlerdenim.ugur orta yapmasini bilyior pas atmasini bilyior hele hele maclarda asist bile yapabiliyor burda gönderilecekler listesine koyanlarin ben futbol bilgisinden süphe ederim
geleim kadir bekmezci kadir tamina tamina avrupa standartinda futbolcudur ama kendini gelistirmesi gereken bir konu varsa oda zamanlama yoksa cok cok kaliteli isim mehmet nas görev adamidir vede böyle oyuncu her takima lazimdir onun cabuklugu sayesinde cok ataklar olgunlasmadan kesildigini görmemezlikten gelmek olmaz. ben bu takimda bu isimlerin kesinlikle kadroda kalmasini isteyenlerdenim digerleri icin konusmaya zaman kaybetmeye degmez. ben gecen seneki basarizligin üzerinden bülent hocanin getiridigi iyi futbolculari bile seyircimiz ve yönetimimiz futbola küstürdügünü unutmamaliyiz simdi riza hoca onlara sahip cikti ve onlarda yavas yavas kendilerini göstermeye basladi.[/QUOTE] Futbol bilginizden şüphe etmek yerine (futbolu ben bilirim gibi kötü bir duygu yoktur çünkü) yorumlarınıza saygı duyarım demekki sizin pencerenizden öyle görünüyor. |
[QUOTE=50sekiz;676409][B]az önce fikstüre baktim da cok ama cok zor.
gecen sene ilk devreyi 17 puanla bitirmistik bu sene ise 15 puanla. devre arasi transfer sart yoksa seneye maclarimizi sifresiz izleriz......[/B][/QUOTE] Saçmalama yha bu sene düşmeyi garantilemiş 1 veya 2 takım var (kasımpaşa umarım olmaz ama ankaragücü) Şu lafına teşşekkür eden arkadaşları kınıyorum İlk 4 haftamız çok zor ama 3-4 puan toplarsak yeter li amacımız ligde kalmaksa yaparız azcık güvenin şu takıma Hem geçen sene rıza hoca gibi bir adam mı war dı takımın başında türk futbolunda şansı tutmayan muhsin ertuğral |
Bakıyorum futbolcu 17 maç içerisinde bir veya iki maç kendini göstermişse o da takım olarak iyi oynadığımız zamanlar geri kalan 15 maç içerisindeki beceriksizliği kötü futbolu görünmüyor bir futbolcuyu değerlendireceksek bir iki maç için değil tüm maçlarını dikkate alarak istikrarı varmı yokmu ona bakmalıyız. Gördüğüm kadarıyla , Kadir Pekmezci bir iki maç çok koştu diye kalan maçlardaki dan-dun oyunu hemen unutuldu dün akşamki golün sebebide bilinçsiz müdahalesi ile olmuştur aynen Sedat gibi,(Tabii Ramoviçin kalenin en sağında durması ve solunu boş bırakması yani pozisyon hatası da sonuca etki etmiştir) ayrıca bu futbolcuyla birlikte Mehmet Nas, Uğur Kavuk ayağındaki topu çok rahat bir şekilde rakibe kaptırıyorlar ama arkasından koşayım müdahale edeyim yok...seyrediyorlar bunlarında takıma bir faydası yok maalesef düzelen iyileşen bir Abdurrahman olursa Uğur Kavuk sivassporda oynayacak bir oyuncu değil. İyi bir kadro kurabilmek ve takımı şişirmemek için gitmesi gereken oyuncular bana göre yaş ortalamasınıda dikkate alarak , 1-Sedat Bayrak 2-Uğur Kavuk 3-Kadir Pekmezci 4-Mehmet Nas (çalım üzerine çalım atıp topu kaptırmak oyun değildir) 5-Ceyhun Eriş ( '' '' ) 6-Saido 7-İbrahim Şahin (Bank asya da bile oynayacak oyuncu değil) 8-Zita (kumaşı iyi istikrar yok-daha iyisi alınırsa bırakılmalı) 9-Sedat Yeşildağ -Neden transfer edildi hala anlamış değilim) Rıza Çalımbay 6-7 oyuncu transfer edeceğiz dediğine göre 9 oyuncunun gönderilmesinde fayda var zarar yok üstelik kadro şişkinliğinide düzeltmiş olur. Şu an gördüğüm kadarı ile orta sahada zayıf kalıyoruz (sebebide yaşlı ve çalım hastası Ceyhun,M.Nas yüzünden)ve kanatlarda iyi dripling atan oyuncular ile yırtıcı forvete ihtiyacımız var tabiiki defansa da Ayrıca daha iyisi bulunursa keita da satılabilir yabancı kontenjanı açılmış olur.[/QUOTE] Yok kulübü satalım rahat layalım sağ bek kimi oynatacak uğur giderse Kadir giderse kimi oynatacak ön liberoda Ayrıca o sedat yeşildağ deil yeşilkaya |
Rıza hocayı kötüleyenleri ayrıca kınıyorum kadroyu kötülüyosunz sonra rakibin attığı bir kişisel yetenek golüyle rıza hocayı kötülüyosunuz
Rıdvan Dilmen bile ayın takımını ve antronörünü sivasspor ve rıza çalımbay seçti sizin gibi felaket senaryocuları ortalığı karıştırıp milletin canını sıkmaktan başka bi . . yaramıyosunuz |
[QUOTE=ozledımeskıyı;676544]Yok kulübü satalım rahat layalım sağ bek kimi oynatacak uğur giderse
Kadir giderse kimi oynatacak ön liberoda Ayrıca o sedat yeşildağ deil yeşilkaya[/QUOTE] Herhalde transfer yapılmayacak düşüncesi ile kimi oynatacak diyorsunuz oysa bu değerlendirmeler ara transferler için ,yani yapılacak transferler için, birde çok üzüldüm Sedat ın soyadını yanlış yazmışım bu konuda ceza alırmıyım acaba, konunun özünü değiştirdim galiba soyadını yanlış yazmakla,, Yinede senin düşüncendir saygı duyarım...... |
[QUOTE=ozledımeskıyı;676544]Yok kulübü satalım rahat layalım sağ bek kimi oynatacak uğur giderse
Kadir giderse kimi oynatacak ön liberoda Ayrıca o sedat yeşildağ deil yeşilkaya[/QUOTE] Ayrıca Yeşildağ yazarken ,Yeşilkaya 'yı kasdettiğimi anladığınız için teşekkür ederim. |
Rakip kaleye bir defa gelemeden ,90 dakika boyunca rakip ataklarini durdurmakla görevli ve firikik esnasinda ramovic´in sag köseyi tuttugu sol köseyi acik biraktigi adeta alex´e bu köseye at dersine sivas acisindan cok kötü macdi .
|
birisi ramoviçe nasıl baraj kurulması gerektiğini öğretmeli. iyi kaleci olmak yetmiyor pisi pisine gol yemek çok anlamsız.
|
bazı densizler rıza hocaya dil uzatıyor ve bilecenlik yapıyorlar. onlara sormazlarmı siz k,imsiniz diye. sokakta üç beş top yuvarladınız diye başımıza otoritemi kesildiniz. takımın hepsini gönderiyorlar. allah allah yahu siz hayal alemindemi yaşıyorsunuz rıza takviye yapılacak dedi.takviye demek dönem ortasında takımın tamamını değiştirmek olurmu.ne kadar cahilce bişey. bazen iş olsun diye konuşuyor bazıları. rıza hocaya laf söylemeyin artık eleştiren adamları top diye oynar rıza hoca. adamın işine karışmayın akıllı olun. rıza hoca en az 10 yıl bu takımın başında.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:10. |