![]() |
Bilica transferi yattı!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.bilica.jpg[/IMG]
Yiğidoların merakla beklediği Bilica transferiyle ilgili kötü haber geldi. Fenerbahçe ile yollarının ayrılması gündeme gelen Bilica'yla ilgilnen Sivasspor,kulübünün bırakmayacak olması nedeniyle staper arayışlarını başka takımlara kaydırdı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Lugano'ya güvenemediği,onun içinde Bilica'nın kalmasını istediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine Sivasspor yönetimi Bilica defterini tamamen kapattı. [I]Hürdogan Gazetesi[/I] |
Cevap: Bilica transferi yattı!
olamaz ya, bilica bize lazimdi, ama bence transferin son dakikalarina kadar dikkatli olmamiz lazim, es es in napicagi belli olmazz...
|
saglık olsun diyelim artık yapacak bişey yok.aslında bunu istemeyerek söylüyorum çünkü bilica gerçekten sivasa yakışan bir futbolcu
|
Klübü bırakmama kararı almışsa yapacak birşey yok. Olurda yerıne transfer yapılıp da Blica'dan vazgeçilmesı durumunda lütfen Blica'yı kımseye kaptırmayın başkanım. Özellıkle onu Fb'e peşkeş çeken Bülent'in takımına kaptırmayın lütfen..
|
Bilica Sivasspor´a gelirken ,Sivas´i bir amac degil ,bir arac olarak gördü.Ilerlemis yasina ragmen kendisini üc takimdan birine atmayi basardi.Pazarlama isinide Bülent Uygun yapti.Bu saatten sonra Bilica´nin Sivasspor´da basarili olmasi zaten beklenemez,kaldiki gelmekde istemiyormus.Bilica Sivasspor tarihinde bir ani olarak kalacak bunu bu sekilde kabul etmek lazim.Bu dosya kapanmistir.
|
keske gelseydi iyi olurdu ya servet cetin isi ne oldu?
|
SİVASSPOR un geleceği Bilica ya bağlı değil herhalde.Olmazsa olmaz ne yapalım dünyanın sonu değil.Başka alternatifleri değerlendiririz.Bilica nın fb ye satışı konusundaki görüşüm,hep suçu Bülent Hoca ya atıyoruz.Peki Bülent Hoca satalım dediyse Başkan karşı çıksaydı.Sonuçta para Başkan da razı oldu yani ortak karar alınmıştır.
|
[B]Bundan 2 gün önce sayın basın sözcümüş haberi duyurmuştu bende haklı demiştim. Gerçekten haklıymış.[/B]
|
sağlık olsun gelmesini çok istemiştik ama ne yapalım.kendisi için kötü olur iknci yarı fenerbahçe maçlarında zor oynar.gerçi fenerde aldığı para kadar sivassporda almayacaktı onun için oynamak önemli değil paranın yüzü sıcak.
|
[B][I]Aykut hoca daha düne kadar Bilica'yı kadroya alıp oynatmıyordu şimdi kalmasını istiyor,Ne bu FB nin işine nede Aykut hocanın işine aklım ermiyor.
Neyse gelirse gelir gelmezse'de sağlık olsun.Güzel transfer haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.[/I][/B] |
[B][CENTER]AYKUT HOCA LUGANOYA GÜVENMİOM DEMİŞ YİNE İLK 11 DE LUGANO GÖREV YAPACAK BILICA YİNE YEDEK KULÜBESİNDE OTURACAK,BELKİDE İLK 18 E BİLE GİREMEYECEK...[/CENTER][/B]
|
[B]Büyük kulüplerin ipiyle kuyuya inilmez.Bilica sivasspor için buyuk bır anı olarak kalıcaktır. Fakat dediğiniz gibi transferın son gunune kadar takıp edelım bılıca yı. Son dkka haberiyle ES ES e kaptırmayalım elimızden gelenı yapalım.[/B]
|
bence çok iyi oldu bu futbolcuda futbolcu ahlakı kalmamıstı hakemler ön yargılı davranacaktı onun için iyiki bu transfer olayı bitti inşallah servet olacak uzun boylu ve cok ıyı stoper
|
bilicanın gelmesi sivas spora zarar verir. dört büyükten birini geçmek ister.sivasspor onun için bir araçtı , hakkıyla oynadı, büyük takıma geçti.geldikten sonra faydası olmaz. başka oyunculara bakmak lazım....:):)
|
açıkcası korkmaya başladım diğer takımlara gider diye.
fenermahçede ahlak kalmamış saten o formaları giyenler haklaksızlaşıyor gelseydi bilica yı adam ederdik. |
Hic sasirmadim nednse.!
|
Sağlık olsun tek stoper Bilica değil başka oyuncu buluruz
|
[QUOTE=DoomsDay58;678139]Sağlık olsun tek stoper Bilica değil başka oyuncu buluruz[/QUOTE]
[B]Aynen katılıyorum[/B] |
[B]Üzülmedim desem yalan olur.Fenerbahçe'de de fazla forma şansı bulacağınıda düşünmüyorum[/B]
|
Yanılmıyorsam Rıza Hocamız Arnavut bir stoper istiyordu zaten , ayrıca keşke serveti kulübümüz transfer edebilse Servet bilicadan çok çok kaliteli bir futbolcu ama ancak kiralık verilirse alabilirler diye düşünüyorum.
|
bence fenerden sonra sivasa gelmesi iyi olmazdi verim alamazdik akli orada kalirdi böylesi daha iyi bilica yerine basariya ac genc birini terci ederim.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;678090][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.bilica.jpg[/IMG]
Yiğidoların merakla beklediği Bilica transferiyle ilgili kötü haber geldi. Fenerbahçe ile yollarının ayrılması gündeme gelen Bilica'yla ilgilnen Sivasspor,kulübünün bırakmayacak olması nedeniyle staper arayışlarını başka takımlara kaydırdı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Lugano'ya güvenemediği,onun içinde Bilica'nın kalmasını istediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine Sivasspor yönetimi Bilica defterini tamamen kapattı. [I]Hürdogan Gazetesi[/I][/QUOTE] MADEMKİ LUGANAYA GÜVENMİYORSUN NEDEN İLK 11 DE ADAM HER MAÇ OYNUYOR BLİCAYI İSTEDİKYA DEĞERE BİNDİ KOCAMANA !! |
Rakibe koz verilmez alir ama vermez sayin baskan aziz beye yaranmak icin bilikayi vermisti hemde degerinin altinda simdi alda görelim BILIKAYI orda yatiracak ginede sana yok DOSLUKLAR iste böyle günde belli olur :confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
ELDE BULUNAN BEYDE BULUNMAZ bilikayida biz bulmustuk GIT ARA ARATTIR bilikadan dahda iyisini bul RIZA HOCA GEREGINI YAPACAKTIR :rolleyes::rolleyes::rolleyes:;);););)
|
HER SEY ZAMANA OYNANIYOR ZAMAN GECIRMEDEN HERYERI KOLACAN EDIP GERKLI FTBOLCU VEDE ALTARNATFLERI DGERLENDIR SONUCLANDIR:confused::confused::confused::confused::confused:
|
[B][COLOR="Red"]ARKADASLAR KENDIMIZI KANDIRMAYALIM NE BILICA NEDE SERVET CETIN IKISIDE OLMAZ FENER BILICA YI BIRAKMADIYSA GS SERVETI BIRAKIRMI AKLINIZ KESIYORMU HIC, RIZA HOCAYA GÜVENIP BEKLIYCEZ[/COLOR][/B]
|
tüh bee lan aykut yaktın bizi inşallah işinize yaramazz:mad::mad:
|
bilicadan umudu kesmez rıza hoca bu haber yalan son güne kadar bu transfer gerçekleşebilir
|
Farketmez sivasspor bilica ya bel bağlamadı yha rıza hoca da olmazsa olmaz demiyordu zaten fakat yerine iyi bir oyuncu bulunmuştur umarım
Bu haber kesin mi ç ünkü her fırsatta bilica yolcu deniyor biz istiyoruz lugano var bilica daha iyi diyorlar |
[B]Hiç bir yere gitmiyorum![/B]
Son Dakika! F.Bahçe’nin gönderip transfer kontenjanı açmayı planladığı Fabio Bilica’nın ayrılmaya niyeti yok. Brezilyalı stoper, “1.5 yıllık daha sözleşmem var. Kalıp forma mücadelemi sürdüreceğim” dedi. Sarı-Lacivertli kulüpte yabancı transferinde kilit isim olan Fabio Bilica ayrılmasının söz konusu olmadığını açıkladı. Yönetimin dolu olan 10 yabancı kontenjanında yer açıp transfer yapmak için göndermek istediği Brezilyalı yıldız, “Sözleşmem devam ediyor. 1.5 yıl daha kontratım var. Buradayım ve bir yere gitmiyorum. Mukavelem bitene kadar da Fenerbahçe’den ayrılmayacağım. Başka bir kulüple herhangi bir transfer görüşmem olmadı. Kalıp sonuna kadar formam için mücadelemi sürdüreceğim” dedi. Özellikle eski kulübü Sivasspor’un istediği Bilica’nın bu çıkışı yönetimin keyfini kaçırdı. Aykut Kocaman ise sol kanada veya ön liberoya takviye yapılması konusunda ısrar ediyor. Bilica’nın beklentileri boşa çıkarması yönetimin elini kolunu bağlıyor. TEK TARAFLI FESİH SIKINTILI Brezilyalı savunmacının ikna edilememesi halinde yabancı transferi için yönetimin tek bir yolu kalıyor. Bu durumda Bilica’nın tümalacakları ödenip, yollar ayrılacak. Yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Bilica’nın 1.5 yıllık kontratının fesh edilmesi halinde yaklaşık 2 milyon Euro ödenecek. Eğer karşılıklı anlaşılarak ayrılık olmaması ve ödeme yapılmaması halinde Bilica’ya FIFA’ya gitme yolu açılacak. HTSPOR / Senad OK [B]Napolyon ne demis? PARA,PARA, PARA [/B] :D |
az önce ligtv.com.tr de BILICA icin resmi teklifler beklendigi bir haber izledim.
haber yeni eklenmis. iste linki, izleyin: [url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=84475[/url] |
çokta önemli değil
|
hiç şaşırmadı bu şansızlık bizdeyken bizi gören ırmaklar bile kuruyor anlamadım papaz büyüsümü yaptı dallamalar:D
|
varya mikroskop ta gorunmeyecek kadar ufak bır virus bu fener .
|
[QUOTE=karyola;678206]varya mikroskop ta gorunmeyecek kadar ufak bır virus bu fener .[/QUOTE]
...:D.....................:D |
BİLİCA şartlar uygun olsaydıda gelse iyiolurdu ,artık yeni birstopere bakmak lazım ,bilica olmasını istememin nedeni uyum sorunu olmazdı,şimdi kimsenin uyum sorununu bekliyecek vakit yok,gelen çuk takıma. şehre uyum sağlamalı,karim saidi sartlar uygunsa ,gelse iyi olur,hem topu geriden iyi sokuyor hemde iyi stoperdi,100 000€ vermemek için kaçırıldı elden.artık yönetimdeki bu küçük kafaların temizlenmesi gerekir,50 000 €vermemekiçin otomoyossi gibi santroforu almadılar.inşalh hayırlı olur,40 yasında stoper bulurlar .
|
Cok kötü oldu bu ya
|
[B][QUOTE=B.DUMANLI;678099]Bilica Sivasspor´a gelirken ,Sivas´i bir amac degil ,bir arac olarak gördü.Ilerlemis yasina ragmen kendisini üc takimdan birine atmayi basardi.Pazarlama isinide Bülent Uygun yapti.Bu saatten sonra Bilica´nin Sivasspor´da basarili olmasi zaten beklenemez,kaldiki gelmekde istemiyormus.Bilica Sivasspor tarihinde bir ani olarak kalacak bunu bu sekilde kabul etmek lazim.Bu dosya kapanmistir.[/QUOTE]
bilica top oynamayi sivasda ogrendi veyada ogrenmis gibi yapip dedigin gibi buyuk takima giderek hayalini gerceklesdirdi... sana hak verdigim nokta bulent in bunun uzerinden kazandigi kazanc ... bilicayi her zaman seven biri olarak sivasa gelse iyi olur faydali olur diye dusunuyorum.. fakat simdi donup bi bakiyorum 3 yil gecmis aradan o sivasda oynarken ronaldinho 1 numara idi aa simdi oda bitti ayni bilica gibi;;; gercekci dusuncelerinde dolayi kutluyorum hemso seni hic olmazsa ruyadan uyandirdin beni,,,, bencede yeri degil artik bunu hayal etmenin[/B] |
[B]ARKADASLAR LIG TV DE OUDUM YENI PAYLASAYIM DEDIM
Fenerbahçe yönetimi, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer içir düğmeye bastı. Devre arası transfer yapıp yapmama konusunda yaşanan kararsızlık sonu ererken, bir veya iki yabancı oyuncunun kadroya katılması için maddi kaynak yaratılması adına çalışmalar başlatıldı. Aykut Kocaman'ın yapmış olduğu ilk yarı değerlendirmesinin ardından defansın soluna ve orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilecek oyuncu olmak üzere toplam iki yeni oyuncu istediği öğrenilirken, takımdan ayrılacak isimlerde kesinlik kazanmaya başladı. Kazım'ın ardından Bilica içinde gelecek resmi teklifler beklenirken, bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulabilen Gökhan Ünal'a Bursaspor ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un talip olduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin Gökhan'ı İstanbul ekibine vermeye sıcak baktığı ve kulübün oyuncuyla görüşmesine izin verdiği kaydedildi. Dış transferde rotayı bir kez daha Fransa'ya çeviren sarı lacivertliler, Kocaman'ın hazırladığı oyuncu listesindeki isimlerle temaslara başladı. Fransa medyası Lyon'un orta saha oyuncusu Makoun'un İstanbul'a gideceği yönündeki haberlere ısrarla devam ederken, Lyon kulübünün bu oyuncuyu 5 milyon Euro'dan daha düşük bir fiyata elden çıkartmak istemediğine dikkat çekildi. [/B] |
[QUOTE=redbull58;678257][B]ARKADASLAR LIG TV DE OUDUM YENI PAYLASAYIM DEDIM
Fenerbahçe yönetimi, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer içir düğmeye bastı. Devre arası transfer yapıp yapmama konusunda yaşanan kararsızlık sonu ererken, bir veya iki yabancı oyuncunun kadroya katılması için maddi kaynak yaratılması adına çalışmalar başlatıldı. Aykut Kocaman'ın yapmış olduğu ilk yarı değerlendirmesinin ardından defansın soluna ve orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilecek oyuncu olmak üzere toplam iki yeni oyuncu istediği öğrenilirken, takımdan ayrılacak isimlerde kesinlik kazanmaya başladı. Kazım'ın ardından Bilica içinde gelecek resmi teklifler beklenirken, bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulabilen Gökhan Ünal'a Bursaspor ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un talip olduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin Gökhan'ı İstanbul ekibine vermeye sıcak baktığı ve kulübün oyuncuyla görüşmesine izin verdiği kaydedildi. Dış transferde rotayı bir kez daha Fransa'ya çeviren sarı lacivertliler, Kocaman'ın hazırladığı oyuncu listesindeki isimlerle temaslara başladı. Fransa medyası Lyon'un orta saha oyuncusu Makoun'un İstanbul'a gideceği yönündeki haberlere ısrarla devam ederken, Lyon kulübünün bu oyuncuyu 5 milyon Euro'dan daha düşük bir fiyata elden çıkartmak istemediğine dikkat çekildi. [/B][/QUOTE] gardas ben bunu yazdim, 4. sayfanin basinda bulabilirsin, hatta izlemek icin linkde verdim. yinede sagol |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:14. |