SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbolcuların piyasa değerleri ortaya çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30896)

SivasSpor.Com 28.12.2010 03:35

Futbolcuların piyasa değerleri ortaya çıktı

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/28/1013.jpg[/img][/url]

transfermarkt.de adresinde Sivasspor’un orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci “gelecek vaad eden yetenekli futbolcu” olarak nitelendirildi.

Dünyada ilgi ile takip edilen ve futbol kulüplerinin transfer haberlerini yayınlayarak piyasa araştırması yapan transfermarkt.de adlı internet adresi 2010 yılı verilerini açıkladı.
Bu kapsamda Sivasspor ile ilgili parasal bilgiler de gün yüzüne çıktı.
Sivasspor’un toplam değeri ile ilgili düşülen bilgi notunda takımın toplam değerinin 53 milyon 897 bin 500 TL olduğu vurgulandı.
Sivasspor bu verilerin ortaya çıkmasıyla birlikte Spor Toto Süper Ligi’nin en değerli 10. takımı olmayı başardı.
Bu kapsamda oyuncu piyasa değerlerinin de çıkarıldığı araştırmada Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız 8 Milyon 274 bin liralık piyasa değeri ile takım içindeki en değerli oyuncu oldu.
Bu futbolcuyu 5 milyon TL’lik değeri ile Abdurrahman Dereli izlerken, Sedat Bayrak, Hayrettin Yerlikaya, Murat Sözgelmez ve Erman Kılıç’ın da 4’er milyon TL’lik bonservis ücretleri olduğu açıklandı.
[B]KADİR’İN PARLAK GELECEĞİ[/B]
Araştırmada Sivasspor’un genç orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci’ye de yer verildi. 25 Yaşındaki Kadir’in kısa zaman içerisinde büyük bir yükseliş sarf edeceği ve fiyatının 13 milyon TL’yi bulacağı değerlendirildi.
Bekmezci hakkındaki araştırmada Belçika’da büyüdüğü ve futbol yaşantısına başladığı, pas trafiğini yönetmesi, defans önünde oynayarak hucumları kesmesi gibi özelliklerinde dolayı “gelecek vaad eden yetenekli oyuncu” olarak gösterildi.
Kadir’in şuanki değerinin 2 milyon 364 bin TL olduğu da araştırma da yer aldı.

GuVeN 28.12.2010 03:39

Cevap: Futbolcuların piyasa değerleri ortaya çıktı

Kadir tam bir görev adamı,ilerde daha iyi yerlere gelecektir inşallah.

mucahit_58 28.12.2010 03:45

Bı kaç yorumda Kadir de kim felan diyordu ama futbolu bilen sunu görmeli 2010da takımın en önemli 2 ismi Ziya ve kadirdir bence

hiko58 28.12.2010 06:27

neden ziyaya yer vermemişler anlayamadım.

adres58 28.12.2010 07:10

Kadir Bekmezci...
Adamım benim, senin mevkiinde oynadığım için ne kadar zor bir görev aldığını biliyorum. Ama helal olsun sana sen en iyisini yapıyorsun. Umarım senin gibi 3 tane daha adam çıkar takımdan. Allah feylini bozmasın.

badger5858 28.12.2010 07:34

adamın değerini herkes anladı, bir tek Sivasspor taraftarı anlamadı. zaten geçen sene agbetu'yu da messi ilan eden de yine bu taraftar değil miydi????????
Tebrikler Kadir...

yigidoyuzz 28.12.2010 08:11

valla kim ne derse desin ziya erdal futbol zevki veriyor obirleri ruhsuz adam gibi oynuyor ziye çok guzel ziya erdal SİVASSPORA YAPILMIŞ EN GUZEL BİR TRANSFER ONUNLA GURUR DUYUYORUZ HELAL OLSUN ADAM GİBİ OYUN OYNUYOR..

yigidoyuzz 28.12.2010 08:12

ziyanın değeri transfermark da 50 bin avro :D

Yusuf Çevik 28.12.2010 08:25

dün tv 58 de izledim spor aktif programında..kadir bilmem ne bişeler dediydi bunu yapsa felan heralde real madride bile transfer olur dedilerdi :D ..16 maç forma gıymıs kadir .

AYDIN1985 28.12.2010 08:51

Allah yeteneklerini ve becerilerini artirsin Insallah.

AYDIN1985 28.12.2010 08:52

[QUOTE=yigidoyuzz;678768]ziyanın değeri transfermark da 50 bin avro :D[/QUOTE]

ziya böyle oynamaya devam ederse, 2-3 sene sonra el yakmaya baslar Insallah.

hiko58 28.12.2010 09:08

benzeri varsa ziyanın getirsinler 50.000 eurodan 10 tane alalım

karşıyakalı 28.12.2010 09:25

ziyada kadirde gelecegin sivassporunun banko oyuncularıdır.tabii bunları elimizde tutabilirsek.yönetim en kısa sürede bu iki oyuncuyla 5 yıllık sözleşmeler imzalamalıdır.ve takımdaki genç ve yetenekli oyuncuların sayısını artırmalıdır mesela 4 eylüldeki yasin gibi

hiko58 28.12.2010 09:50

her zaman genç ve yetenekli futbolcular bir takıma gelecek vaat eder hem kendine kazandırır hem bütçesine kazandırır.

57babasivas 28.12.2010 09:55

şimdi takim degeri ara transferte gelen ve gidenler old için ine bilrde çika bilirde

57babasivas 28.12.2010 09:56

kadir ve ziya çok iyi yerlere gelcek oyuncular

hiko58 28.12.2010 09:57

evet katılıyorum şu an elimizdeki eniyi değerler kadir ve ziya

fatih585858 28.12.2010 11:09

Ziya böyle çalışmaya devam ederse , ileride 4-5 milyon euroya satabiliriz.

alemdarlar 28.12.2010 11:52

[QUOTE=adres58;678746]Kadir Bekmezci...
Adamım benim, senin mevkiinde oynadığım için ne kadar zor bir görev aldığını biliyorum. Ama helal olsun sana sen en iyisini yapıyorsun. Umarım senin gibi 3 tane daha adam çıkar takımdan. Allah feylini bozmasın.[/QUOTE]

Futbolcu Tunay TORUN senin birşeyin oluyor mu?
Birkaç kişi sormuştu ama görmedin.Bende sorayım dedim.

ShabbatShalom 28.12.2010 12:00

Gidecek futbolcular açıklandığında Kadir neden gitmiyor diye birçok yorum vardı. Kadirin yerine oyuncu alınsın diyorlardı. Açık ve net Sivasspor taraftarı futboldan [B]An[/B]-[B]La[/B]-[B]Mı[/B]-[B]Yor[/B]

adres58 28.12.2010 12:14

[QUOTE=alemdarlar;678823]Futbolcu Tunay TORUN senin birşeyin oluyor mu?
Birkaç kişi sormuştu ama görmedin.Bende sorayım dedim.[/QUOTE]

Yok gardaş bir şeyim olmuyor. ama kendisini incelemedim eğer kökeni bize dayanıyorsa uzaktan akraba çıkabiliriz...

58 SiVaSıM 58 28.12.2010 12:23

ben kadiri çok bepenmeye başladım son 5 hafta orta sahanın yükünü kadir çekiyor hep böyle devam eder inşallah

favori58 28.12.2010 12:29

Benim için Sivasspor'un değeri biçilmz,eminim bütün Yiğidolar içinde böyledir,ancak benim kafamın takıldığı bir konu var. Eğer Hayrettin Yerlikaya'nın değeri 4 milyon TL. ise acaba Ziya'nın değeri kaçtır? Eğer bu rakamlardan yola çıkarsak genç Ziya'nın değeri herhald en az 10 milyon olmalı

85200258 28.12.2010 13:16

[QUOTE=favori58;678834]Benim için Sivasspor'un değeri biçilmz,eminim bütün Yiğidolar içinde böyledir,ancak benim kafamın takıldığı bir konu var. Eğer Hayrettin Yerlikaya'nın değeri 4 milyon TL. ise acaba Ziya'nın değeri kaçtır? Eğer bu rakamlardan yola çıkarsak genç Ziya'nın değeri herhald en az 10 milyon olmalı[/QUOTE]

Kardeş trasfermakt isimli site genelde kariyere göre ve tkaımın puan durumunda ki yere göre deger biçiyor... Hayrettin zamanında B Milli takım da filan oynamıştı.. Ziya şöyle 1-2 sene bu şekilde devam etsin bi bakmışın 5-6 milyon euro lardan bahsedilir..

Ayrıca kadir bunu fazlasıyla hakediyor.. Kadir topcu mu diyenlere güzel bi kapak oldu herhalde :D

Yigido 058 28.12.2010 13:47

Mehmet Yilidiz icin 8 milyon TL yazmislar ?

Bu parayi kim oder ?

jamesbond58 28.12.2010 13:57

Ya hu arkadaşlar bu alaman sitesi bi b.k anladığı yok. sedat ın piyasa değeri 2 milyon avro yazıyo. 2milyonu bırak 1milyon verseler hemen göndeririz. Onun için inanmayın:D:D
bu arada marketing değeri kadirin 1,2 milyon avro yazıyo.

DoomsDay58 28.12.2010 13:58

Kadir iyi oyuncu inşallah ilerde daha iyi seviyede olur

pover58 28.12.2010 14:39

[QUOTE=mucahit_58;678736]Bı kaç yorumda Kadir de kim felan diyordu ama futbolu bilen sunu görmeli 2010da takımın en önemli 2 ismi Ziya ve kadirdir bence[/QUOTE]

bunlara diallo ve cihan ıda ekle suarez de biraz gerisi vasatın altında yani kapasitelerinin çok gerisindeler.

mucahit_58 28.12.2010 14:48

[QUOTE=pover58;678865]bunlara diallo ve cihan ıda ekle suarez de biraz gerisi vasatın altında yani kapasitelerinin çok gerisindeler.[/QUOTE]

Aynen gözüm zaten en iyi iki ismi dedim senin saydıklarında iyilerdi. Birazda ramovic diyebilirim.
Ama Ziya bambaşka uzun zamandır tekmeye canı gönülden kafa uzatan topçu görmemiştim hayreddinden başka. Adam hem süper bek hemde ara pasları ortalar hücuma çıkışı teknik 10 numara.

Ustteki yorumlarda kadire topçumu buda diyenlere kapak olsun diyen arkadasa katılıyorum. Bu sene çok iyiydi bizde ama asıl olan adam akıllı izlesen adamın tekniği yapısı disiplini zidani andırıyor inşallah bizim zidane olur oda..

cılgınsivas58 28.12.2010 15:02

tebrikler kadir garısı ziyaya

phenom58 28.12.2010 15:26

türkiyenin en değerli 10. kadrosu bizdeymiş ama maalesef 15. sıradayız inşallah takımımız bundan kadronun değerinin hakkını vererek oynarlar

58Sivaslilar 28.12.2010 15:32

HELAL OLSUN MEHMET YILDIZA GECEN SENE 5 MILYON BILE VEREN OLMAZKEN DAHA COK GOOL ATTIGINDAN OLSA GEREK:confused::confused:

58Sivaslilar 28.12.2010 15:37

türkiyenin en değerli 10. kadrosu bizdeymiş ama maalesef 15. sıradayız inşallah takımımız bundan kadronun değerinin hakkını vererek oynarlar AT BINICININ ALTINDA IYI KOSAR TAKIM DA ANTRÖNÖRÜN ELINDE SEKILLENIR Insallah degerlerini anlarlar:rolleyes:

ZiDaNe58 28.12.2010 16:38

Kadir fizik olarakta iyi ve mucadeleci bi yapiya sahip.ayrica gelecek vaat edn futbolculardan biride ziyadir onu gozdn kacirms tranfrmrkt ustelik cokta genc..ben dialloyuda cok begeniyorum hirsli ve soguk kanli arada birde topla birlikte ileri cikmasida diallonun ozelliklerndn bi kaçı

Yiğiter 28.12.2010 17:53

Kadir için her zaman çok iyi şeyler söyledim.Formasını terleten bir-iki oyuncumuzdan ve tam bir profosyonel.Tebrikler!

gogohan 28.12.2010 17:57

SEDAT BAYRAĞA değil 4 milyon euro 1 lira bile değer biçmem...

mishka 28.12.2010 19:10

Bence takımı sırtlayan üç oyuncu Ziya, Kadir ve Diallo. Hele Diallo'yu bu takımdan gönderenlerin futbolla uzaktan yakından ilgisi yok.Onlar gibi mücadele eden üç futbolcu daha alsak sırtımız yere gelmez.

yigidocengiz 28.12.2010 20:57

hadi kadir tamamda bu hayro sedat 4 milyon değer biçmişler ya,demekki biz toptan hiç anlamıyoz

yigidocengiz 28.12.2010 20:59

ha bu arada o sedatla hayro için söylediklerini 3 sene önce belirtmişlerdir,sonrada silmeyi unutmuşlar

eroldeger 28.12.2010 21:11

[QUOTE=SivasSpor.Com;678734][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/28/1013.jpg[/img][/url]

transfermarkt.de adresinde Sivasspor’un orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci “gelecek vaad eden yetenekli futbolcu” olarak nitelendirildi.

Dünyada ilgi ile takip edilen ve futbol kulüplerinin transfer haberlerini yayınlayarak piyasa araştırması yapan transfermarkt.de adlı internet adresi 2010 yılı verilerini açıkladı.
Bu kapsamda Sivasspor ile ilgili parasal bilgiler de gün yüzüne çıktı.
Sivasspor’un toplam değeri ile ilgili düşülen bilgi notunda takımın toplam değerinin 53 milyon 897 bin 500 TL olduğu vurgulandı.
Sivasspor bu verilerin ortaya çıkmasıyla birlikte Spor Toto Süper Ligi’nin en değerli 10. takımı olmayı başardı.
Bu kapsamda oyuncu piyasa değerlerinin de çıkarıldığı araştırmada Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız 8 Milyon 274 bin liralık piyasa değeri ile takım içindeki en değerli oyuncu oldu.
Bu futbolcuyu 5 milyon TL’lik değeri ile Abdurrahman Dereli izlerken, Sedat Bayrak, Hayrettin Yerlikaya, Murat Sözgelmez ve Erman Kılıç’ın da 4’er milyon TL’lik bonservis ücretleri olduğu açıklandı.
[B]KADİR’İN PARLAK GELECEĞİ[/B]
Araştırmada Sivasspor’un genç orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci’ye de yer verildi. 25 Yaşındaki Kadir’in kısa zaman içerisinde büyük bir yükseliş sarf edeceği ve fiyatının 13 milyon TL’yi bulacağı değerlendirildi.
Bekmezci hakkındaki araştırmada Belçika’da büyüdüğü ve futbol yaşantısına başladığı, pas trafiğini yönetmesi, defans önünde oynayarak hucumları kesmesi gibi özelliklerinde dolayı “gelecek vaad eden yetenekli oyuncu” olarak gösterildi.
Kadir’in şuanki değerinin 2 milyon 364 bin TL olduğu da araştırma da yer aldı.[/QUOTE] şu ermanı göndersinler bonservisini ben ödeyeceğim söz veriyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:55.