![]() |
SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME
SİVASSPOR DA SICAK GELİŞME
Sivasspor rotasını Tunus ve Polonya’ya çevirdi. İkinci yarı hazırlıklarını Side’de Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde sürdüren Sivasspor’da transferlerin isimleri Pazartesi gününden itibaren belirlenmeye başlayacak. Bir süre önce Varşova’ya giderek Polonyalı Grosicki ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kamil Grosicki’den vazgeçmediklerini ve ikinci bir teklifte bulunduklarını söyledi. ENERAMO YİĞİDO OLACAK Polonyalı Kamil Grosicki ile ilgili görüşmeler sürerken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda Tunuslu Eneramo’da Sivaspor’un gündeminde. Tunus’ta Esperanca takımında oynayan 24 yaşındaki Michael Enaramo Sivasspor’un gol bölgelerindeki sıkıntısını gidermiş olacak. Sivasspor Yönetimi Enaromu ile ilgili olarak resmi teklifte bulundu. PAZARTESİ BOMBALAR PATLAYACAK İkinci yarı için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Sivasspor’da yeni transferle ilgili Pazartesi günü isimler açıklanacak. Polonyalı Kamil Grosicki ve Tunuslu Michael Enaromu’nun yanı sıra bir yabancı ve 2 yerli futbolcu daha Sivasspor forması ile buluşacak |
Cevap: SİVASSPOR DA SICAK GELİŞME
[url]http://www.dailymotion.com/video/x8509o_michael-eneramo_sport[/url]
baya iyi adama benziyo |
işallah pazartesini bekliyoruz<< haber doğruysa tabi<<
|
pazartesini iple cekiyoruz. Insallah sabretmemize degecek.
|
Bu haber beni heycanlandırdı :D inşallah doğrudur ve yüzümüz güler artık şu transfer konusunda.
|
Haha nekadar bekleyeceğiz biraz daha gayret
|
Yine ümitlendirdiler bizi inşallah bu sefer olur ikiside çok iyi oyuncular eğer alacakları defansta bunlar gibi kaliteliyse bizim sırtımız yere gelmez ;)
|
doğru haber gibi gelmedi ama hayırlısı olsun sivassporum için
|
kesinlikle inanmıyorum bizim yönetim nerde beleş nerde işi bitmiş nerde bonservisi beleş olan oyuncu peşinde sanmıyor tşahalaba mıydı neydi ismi nerde hani transfer ikinci yarı gerçekleşiyordu ne oldu.
|
[B]Eneramo ve Grosicki ikiside süper eğer defansada Bilica yıda alırsak eğer ki birde Tabata gelirse ikinci yarı bu ligin tozunu attırırız.Alınacak yerli oyuncuları saymıyorum bile.Pazartesini iple çekiyorum..[/B]
|
Bület Uygun görmesin bir uygunsuzluk yapar mutlaka
|
[QUOTE=taraf;679463][url]http://www.dailymotion.com/video/x8509o_michael-eneramo_sport[/url]
baya iyi adama benziyo[/QUOTE] Bu oyuncu bundan yaklaşık 2 hafta önce sivassporun gündemiydi;hatta İstanbul'a bile gelip başkanla görüşmüş ama anlaşamamış haberlerini sağır sultan bile duydu...Yani M. Eneramo bize yabancı isim değil...2.olarak haberde bir hata var;Çünkü haberde oyuncudan Tunuslu diye bahsedilmiş ama bu oyuncu Nijerya kökenli bir oyuncu ve son dünya kupasında da mili takımın kadrosundaydı;bazı maçlarda da oynatıldı...3.olarak allnigeriasoccer.com sitesinde en son olarak bu oyuncunun Rusya takımlarından Ç. Moskova ve D.Moskova'nın gündeminde olduğu haberi de yer aldı..Son olarak 15 gün önce istanbul'a gelip Sİvasspor başkanı ile görtüğüne dair haberler oldu..Ama anlaşma olmamış ki açıklama da yapılmadı...Ayrıca bu oyuncunun menejerleri sivasspor dışında nerdeyse süper ligin bir çok takımına hatta 4 büyüklere teklif etmişler ama nedendir bilinmez bu oyuncuyla kimse bizim dışımızda ilgi göstermemiş...Yeni Ülke gazetesinin 15 gün öncesine dayanan bu haberi yeniym,iş gibi tekrar gündeme getirnesi de çok ilginç...Keşke bu oyuncuyu alabilsek ama şimdilik çok da kolay gözükmüyor... |
[QUOTE=hunter;679470]doğru haber gibi gelmedi ama hayırlısı olsun sivassporum için[/QUOTE]
bi anda tüm şevkimi kırdın:D:D:D |
arkadaşar bu haberin gerçek olduğunda emin olmak için neler vermezdim umarım gerçektir ki bu oyuncular 1 yabancıyla beraber ofansta sorunu çözer fakat mecnun başkandan hiç böyle açıklama duyduğumu hatırlamıyorum bu yüzden kimse çok umutlanmasın illaki tansfer yapılacakktır isim olarak biz bilmesek de olur yeter ki takım için her şeyini veren genç dinamik oyuncu olsun
|
işallah patlar nebombaymış
|
haberin doğru olduğuna pek inanmadım ama inşallah doğrudur
|
ne bom bamymış umarım elimizde patlamaz
|
göle sugelenekadar kurbağanın gözüpatlarmış bizimde beklemekten gözümüzpatladı ikiyıldır ahadüştük aha düşeceğizil oyuncu alıyor bizde kulübede değil türübünde oturanları topluyoruz bedava diye yeter artıkbizi oyaladığınız biraz paraya kıyında oyuncu alın yayıncıkuruluştan dünyanın parasını alıyorsunuz
|
Bu habere bayıldım wallaaaaa
|
Bu adam emenikenin kopyası be,İNŞALLAH kamil de gelir bu adam da.
|
hadi bakalım pazartesiyi iple cekeceğiz ozaman:D cok heyecanlandırdı bu haber bizleri pazartesi sabahndan itibaren gece yarısına kadar burdayız:Dinsallah bos haber değildir
|
transferle bızzat başkan ılgılenıyor.gecen seneler bahane hazırdı stdyum yapılmasına yogunluk verılmıstı bedelını halen oduyoruz.
|
[B][/B][FONT="Arial Black"][/FONT]İNŞALLH haberler doğrudur,gerçekleşene kadar ,formayı giyip poz verene kadar inanmam,rakiplerimiz çatır çatır transfer yapıyor,bucanın aldığı adamlara bakın ,transferler kampa yetişir inşallah,daha takıma kaynaşmaları sorunu var,inşallh hayırlı olur.pazartesiye kadar sabırsızlıkla bekliyecez artık.
|
hayırlısı ALLAH"tan
|
bu haber 100 100 dogrudur pazertesi imza atilmasini bende bekliyordum tahmin dogru herde çünkü hepsi yıl başindan sonra gelce için yabancilarin dogru olasilig yüksek
|
[B]Fikret Ünsal Tshabalala transferinin Ocak ayına kaldıgını söylemişti :rolleyes:[/B]
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;679512][B]Fikret Ünsal Tshabalala transferinin Ocak ayına kaldıgını söylemişti :rolleyes:[/B][/QUOTE]
Ocak ayına daha 34 dakika var.34 dakika sonra eleştiririz.:D |
Esperance Sportive de Tunusia (Esperanza Kulübü) Resmi web sayfasında Michael Eneramo hakkında taraftarların yada site yönetiminin açmış olduğu bir anketi gördüm.
Burada Eneramo nun geleceği hakkında oy vermişler. Az bir oran (%11) Haziran ayında yapmış olduğu sözleşmenin sonuna kadar kalmasını istemiş, Yine az bir oran(%25) kulübü ile yeni bir sözleşme yapmasını istemiş. Çok sayıda (% 63) üye ise Ocak ayında gitmesi gerektiğini belirtmiş. (Tercüme hatası yapmadıysam eğer) Hayırlısı olsun diyelim Fakat oyuncu sağlam. Kanat oyuncusu seri ve uzun boylu fuleli. Tek handikapı oynadığı ligin uluslararası bir hiviyetinin olmaması. Ligleri aynı Arjantin Calasura ve Apertura ligine benzer bir lig. Tek devreli oynanıyor Çünkü incelem yapmama göre 13 maçta lig şampiyonu belirleniyor. Diğer sezonda (Aynı sene içinde) bir lig daha oynanıyor. enteresan bir lig yani. Neyse oyuncu izlediğim kadarı ile iyiye benziyor. Elden kaçmazsa tabi.. [URL="http://www.e-s-tunis.com/EST/news/index.html"]KAYNAK [/URL] |
İNŞALLAH ŞU SENENİN SON GÜNÜNDE DOGRUDUR SİVASSPORUMUZA HAYIRLAR VESİLEA OLMASINI DİLERİM SANA GÜVENİYORUZ BAŞKANIMIZ VE HOCAMIZ RIZA ÇALIMBAY
|
Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin
|
arkadaşlar pazartesi en az 4 transferimiz belli olacakkkk
merak etmeyinizz ikinci yarı enaz gol yıyen ve en cok galıp gelen takımlardan olacagızz merak etmeyın rahat olunuzzz. |
SON HABERLER
[B]Arkadaşalr en son alabildiğim haberleir kısaca özetliyorum.Daha kesin bilgiler pazartesi itibarıyla netleşecektir:
1-Eneramonun transferinin gerçekleşme ihitimali yüzde 80 hatta 90. Onunla yapılan ilk görüşmelerde anlaşılmıştı fakat daha sonra menejerlerin fiayt yükseltmes nedeniyle transfer askıya alınmıştı.Ancak son aldığm haberde eneramonun tekrar gündeme alıdnığı ve çok büüyük ihitimalle bu sefer anlaşma sağlandığını öğrendim. 2-Eneramodan hariç bir başka Nijeryalı oyuncuyla daha görüşülüyor ama isim ve oynadığı mevkii hakkında bilgm yok 3-Polonyalı Kamil Grosicki transferinde görüşmeler olumlu yönde sürüyor.Sivassporun en son 800-850 bin euoroya kadar çıktığnı öğrendm. Menejerler oyun yapmaz ve Türkiyeden başka bir kulüp devreye girmezse bu transferin de gerçeklşem ihitimali yüksek 4-Diğer görüşülen polonyalı Pawlovsky işinden ise büyük ihitimalle vazgeçildi.Çünkü arada büyük uçurum oluşmuş(para konusunda) 5-Yabancı kaleci trasferinden vazgeçildi yerli bir kaleci alınacak ama isim öğrenemedm. 6-Adem Sarının gelme ihitimali yüskek 7-Ceyhunun Kasımpaşaya Akının Manisaya gitme ihitimalleri var, Ceyhun Manisayla da görüşüyor. 8-Güney Amerikadan bir oyuncunun da takip edildiği bilgisi geldi (Bu oyuncu daha önce burda dedğim Uruguaylı ofansif ortsaha Mirabaje de olabilir gazetelerde adı egçen brezilyalı 20 yaşındaki Davi Ceara da olabilir) 9-Tabata konusunda girişimler sürüyor Eskişehir de isitiyor ama Sezeri vermeleri zor bir de Tabata evet derse Beşiktaşla zaten anlaşılıdı iş Tabataya bağlı bu arada Fink konusunda yeni bir gelişme yok. 10-Bilica işi şu an hala askıda Fener yabancı transferi yaparsa -ki büyük ihitimal yapacak- o an Bilicanın gitmesi kesinleşir bu kesinleşirse Bilica yüzde 100 Sivassporda olur. Ayrıca Biliacadaki bu durum düşünülerel Servet de yeniden güdenme alındı.(Bu arada Sivassporla ilgili değil ama transfer piyasasının içinde olan kaynaklardan aldığm haberi de paylaşayım:Ronaldinhonun Fenere gelme ihitimali yüksek :) ) 11- Eskişehirden Bülent Kocabey ve Doğa adı geçen futbolcular arasında. 12-Son olarak bana söylenen şu haberi aynen burda sizinle paylaşıyorum:Pazartesinden itibaren yeni transferler özellikle de yabancılar kampta olursa kimse şaşırmasn!! 13-Bu arada Arnavut defans oyuncularından sanırım vazgeçildi onlarla ilgili de yeni bir gelişme yok *Son haberleri kesinleştirir kesinleştirmez forumda ayrı bir başlık açıp sizlerle paylaşcağım.Saygılar...[/B] |
Valla bir nefeste okudum teşekkürler
|
hadi bakalım hayırlısı..senide yorduk hayalkafe saolasın:))insallah patlar bombalar en kısa zamanda
|
iyi hoş diyonda hayalkafe kardeş bu yönetim para harcamazz kamil transferiinde 1 milyona kadar çıkıldıı onuda belirtiyim...
|
hayal(im) Kafe(m) sagolasin, Allah seni basimizdan eksik etmesin.
|
HAYALKAFE'yi Sivasspor'umuzun basın sözcüsü olarak görmek istiyorum. :D:D:D:D
|
[QUOTE=şarkışla 58;679525]Valla bir nefeste okudum teşekkürler[/QUOTE]
sagolll amaa pawlovskiuye üzüldüüm keşke olsaydıı o brezilyalıyı muhsin hoca zamanında getırmiştik begenilmeyerek geri gönderilmiştii galibaa hayırlısı |
Artık bu yönetim para harcamaz laflarını bırakın .Para harcamaya mecburlar,sonuçlarını gördüler mecburlar.
|
bende ümitliyim bu sefer valla.elleri mecbur paraya kıymaya baska careleri yok süperligde kalmak istiyorsak transfer saartt..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:39. |