SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   yeni yiğidolar yoldaa... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30936)

Yigido DogaN 03.01.2011 00:02

yeni yiğidolar yoldaa...

[B]Selam arkadaşlar
Gerek internet forumlarından gerekse sagolsun eksik olmasın sagdan soldan ınandıgımız abılerimizden aldıgımız ajans haberlere gore sivassporumuz inşallah ligde kalmak ve gelecek sezonda ilk beşe oynayacak duzeyde bir kadro kurmak adına bu sezon için önümuzdeki 10 gun içinde saglam ve sansasyonel futbolcular transfer ederek güç kazanacaktır.
inanınız ve takımıza destek olunuz.

Aldıgım ve benimde kendilerine inanarak burda dogru yada yanlış ne olursa olsun sizlerle paylaşmak istedim... buhaberleri...

Bakınız olmaz yalncı cıkarsam hakkınızı helal edınız...

Öncelikle ..Tunus liginde oynayan, M.ENERAMO..

G.Afrıkada oynayıpta Muhsin Ertugralın talebesı olan...TSHABALALA..

Polonyada top koşturan...KAMİL GROSİCKİ...

Fransada oynayan...ALIEN TRAORE...

Yerlilerden ise Eskişehirde..DOGA..B.KOCABEY..ADEM SARI...Ç.Rizeden kaleci..RAMAZAN..

gibi isimlerle çok yakın temaslar kuruldu en az 6 oyuncu transfer edılecektır. Bu isimler içinde olması en muhtemel isimler, Eneramo, Kamille ve Tshabalala isimleri ki bu oyuncularla çok sıcak ilişkıler kuruldu. Antalya kampına en yakın isim yabancı blog haberlere bile giren Eneramo.. Kkamil Alien ve Tshabalala

Haydi bakalım eger dogru ise KUTLARIM YÖNETİMİMİZİ VE BAŞKANIMIZI..

YERLİLERDEN ..DOGADA B.KOCABEYDE ÇOK YAKINLAR ADEM OLABİLDE OLMAYA BİLİRDE..
URUGUAYLI MİRABAJE YİDE UNUTMAYALIM...[/B]

Yigido DogaN 03.01.2011 00:06

Cevap: yeni yiğidolar yoldaa...

YARIN..ACIKLANMASI AN MESELESİ OLAN YABANCILARIMIZDAN İKİ TANESİ KAMP ÇALIŞMALARINA KATILACAK OLMASI HEYECAN VERİCİ ..
İNŞALLAH LAYIK OLAN LAR GELİR TEMENNİMİZ BU
O GELMİŞ BU GİTMİŞ HİÇ ÖNEMİ YOK ÖNEMLİ OLAN ALT YAPIMIZDAN ..ZİYA ERDAL GİBİ ASLAN YÜREKLİLERİMİZİ TAKIMA KAZANDIRMAK..
HAYDİ HAYIRLISI

Yigido DogaN 03.01.2011 00:07

HAA BU ARADA İSİMLERİ DÜZGÜN TELAFUZ ETMEKTEN ZİYADE YAZIM HATASI YAPMIŞ OLABİLİRİM YABANCILARDAN
ÖZÜRDİLERİM ŞİMDİDEN

vedat58 03.01.2011 00:11

[QUOTE=Yigido DogaN;679912]YARIN..ACIKLANMASI AN MESELESİ OLAN YABANCILARIMIZDAN İKİ TANESİ KAMP ÇALIŞMALARINA KATILACAK OLMASI HEYECAN VERİCİ ..
İNŞALLAH LAYIK OLAN LAR GELİR TEMENNİMİZ BU
O GELMİŞ BU GİTMİŞ HİÇ ÖNEMİ YOK ÖNEMLİ OLAN ALT YAPIMIZDAN ..ZİYA ERDAL GİBİ ASLAN YÜREKLİLERİMİZİ TAKIMA KAZANDIRMAK..
HAYDİ HAYIRLISI[/QUOTE]

ustam insallah bu saydigin kisiler gelir , insallah sivasimiz cok daha iyi yerlere gelecek tesekkürler

Murad_Kelleci58 03.01.2011 00:13

doğan dediğim gibi.. dediklerin çıksın seni teşekkürlere boğacağım :)

Çılgın Türk 03.01.2011 00:41

...ALAIN TRAORE: daha cok beklersiniz.
Adam gecen hafta kulübü ile sözlesmesini 3 sene uzatti!!

Kameil Grosicki : Polanya basinina göre Aris ile anlasmak üzereler

M.ENERAMO: Hürdogan' a göre transfer yatti!

Tshaballa: Düne ait Güney Afrika Sitesinin haberine göre Sivasspor' dan yeni teklif almis

[B]Bunlarda benim bildigim bilgiler..[/B]

Divriği58 03.01.2011 01:47

[B]Tshabalala sivasa gelirse basında çok büyük yankı olur.manşetlerde oluruz[/B]

kiNgSiZe58 03.01.2011 03:00

[QUOTE]...ALAIN TRAORE: daha cok beklersiniz.

[B]Tshaballa: Düne ait Güney Afrika Sitesinin haberine göre Sivasspor' dan yeni teklif almis[/B]

Bunlarda benim bildigim bilgiler..
[/QUOTE]
biz transfer etsek etsek bir adem sariyi ederiz birde c.rize kalecisi ramazani. gerisi bos. tshabalala yi bikere unutun adam ingilterede oynamak istiyor.

burakkova 03.01.2011 03:14

acil transferler başlasın artık..

sibur 03.01.2011 04:20

[QUOTE=kiNgSiZe58;679923]biz transfer etsek etsek bir adem sariyi ederiz birde c.rize kalecisi ramazani. gerisi bos. tshabalala yi bikere unutun adam ingilterede oynamak istiyor.[/QUOTE]

aynen senın gibi düşünüyorum kardeşim..yok duyumlarımıza göre tshabalala-diğer yabancılar boyle dedıkoduyu kadınlar hamamında bıle yapmazlar...her zaman soyluyoruz baskan ve rıza hocada soyluyor:burada her futbolcu oynayamaz neden mı ? sivas kent olarak degışmesı lazım..mumkun değil ama ikliminin değişmesi lazım.. gelelım transferlere bız yapsak yapsak takımların kovaladıgı 35-37 yaslarındakı topçuları toplarız...

ZiDaNe58 03.01.2011 06:23

olumsuz konusan arkadaslar bizimde icimizi karartmayin.ben yavas yavas inanmaya baslıyorum bombaların patlayacagına.Enamaro ve grosicki cok kaliteli adamlar alabiliriz umarım.

yigidoyuzz 03.01.2011 07:36

valla alsınlar sivassporu kimse istemiyor ne hakemler ne başkaları biz Yigidoyuzzz inşallah güçlü adımlar ile geliyoruzzz..!

favori58 03.01.2011 07:48

yeni isimlere özelliklede yabancılara diyecek fazla lafımız yok ama,ama yerlilerden hemşerimiz Adem Sarı'yı Bület Kocabey'i ve doğayı almak takımı kurtarmaz. Bu isimler sivasspor'un yarasına merhem olmaz. Adem Sarı ve Doğa Eskişehirspor'da yedek,onlardan fazla bir şey beklemek saflık olur

kimyamurat58 03.01.2011 08:06

arkadaşlar zaman her şeyin ilacıdır....

Yusuf Çevik 03.01.2011 08:44

inşALLAH haydi bakalım hayırlısı.

Murad_Kelleci58 03.01.2011 08:54

[QUOTE=Çılgın Türk;679920]...ALAIN TRAORE: daha cok beklersiniz.

Tshaballa: Düne ait Güney Afrika Sitesinin haberine göre Sivasspor' dan yeni teklif almis

[B]Bunlarda benim bildigim bilgiler..[/B][/QUOTE]

Bu işler belli olmaz.. Kardeş hiç ummadığın anda herşeyde olabilir.. Dediğin gibi hiçbirşeyde..

Alain Traore sözleşmesini 3 yıl uzatınca, başka bir takıma kulübünün rızası ile sözleşme feshedilerek pekalada transfer yapabilir..

Grosıckı de Türk basınına görede Sivasspor ile anlaşmak üzeredir.. Basın değil mi bu.. her söylenen doğru olsaydı.... ooo oooo

Tsabalala ; o güney afirka sitesi galiba uyuyor bir senedir.. Sağır sultan duydu tsabalala sivasspor flörtünü..

Enaramo; hürdoğanın her söylediği doğru mu . çıkıyor..

Bence oldu yada olmadı diye konuşmak şu aşamada çok yersiz ve gereksiz.. Sivasspor'un kendi resmi sitesinde yayınlansın.. Adamlar sırtlarına Sivasspor formasını geçirsinler, imzalar atılsın.. Ozaman herşeyi konuşalım.. Görelim mevlam neyler. eylerse güzel eyler.

Yusuf Çevik 03.01.2011 09:13

Yiğido Doğa'ya Hayran

Yiğido, Doğa'ya hayran!

İlk yarıda hedeflerinin uzağında kalan Sivasspor, ikinci devre öncesi kolları sıvadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, Eskişehir'i çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Doğa'nın alınması için yönetime rapor verdi.

26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla da görüşen Çalımbay’ın Doğa’yı ikna ettiği belirtilirken, Kırmızı-Beyazlı yönetimin de Eskişehir’in kapısını çalacağı ifade edildi. Bu arada ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yiğidolar’ın keyfi yerinde... Rıza Çalımbay bu dönemi iyi geçireceklerini kaydedip, “Taraftarlarımızın yüzünü güldürecek bir takım ortaya çıkaracağız” dedi.

pover58 03.01.2011 09:27

sivas o kadarda kötü bir şehir degilki neden herkes küçük görüyor.sen parayı ver bak kimler gelir.yönetime ve hocaya yanlışlarına ragmen destek olup beklemekten başka yapacagımız bişey yok.söylenen insanları bazısı kesin gelir gelmiyenin yerinede başkası alınır.

calipso 03.01.2011 09:38

tshabalala ingiliz bir klüple anlaşmak üzere, ben ingiltereyi bırakıp sivasa geleceğini sanmıyorum

Yigido DogaN 03.01.2011 18:24

[QUOTE=Çılgın Türk;679920]...ALAIN TRAORE: daha cok beklersiniz.

[B]Bunlarda benim bildigim bilgiler..[/B][/QUOTE]

arkadaşım ..alıen ve tshabalala aynı mevkide oynuyolar unutma..ikiside birbirinin alternatifi..
biri olmaz öbürüü yanii ikisinden biri daha öncede bahsetmiştim tshabalaal nın menejerleri istanbuldalar dediklerine göree.

redbull58 03.01.2011 19:12

[QUOTE=muratto_kellechi32;679946]Bu işler belli olmaz.. Kardeş hiç ummadığın anda herşeyde olabilir.. Dediğin gibi hiçbirşeyde..

Alain Traore sözleşmesini 3 yıl uzatınca, başka bir takıma kulübünün rızası ile sözleşme feshedilerek pekalada transfer yapabilir..

Grosıckı de Türk basınına görede Sivasspor ile anlaşmak üzeredir.. Basın değil mi bu.. her söylenen doğru olsaydı.... ooo oooo

Tsabalala ; o güney afirka sitesi galiba uyuyor bir senedir.. Sağır sultan duydu tsabalala sivasspor flörtünü..

Enaramo; hürdoğanın her söylediği doğru mu . çıkıyor..

Bence oldu yada olmadı diye konuşmak şu aşamada çok yersiz ve gereksiz.. Sivasspor'un kendi resmi sitesinde yayınlansın.. Adamlar sırtlarına Sivasspor formasını geçirsinler, imzalar atılsın.. Ozaman herşeyi konuşalım.. Görelim mevlam neyler. eylerse güzel eyler.[/QUOTE]

[B][COLOR="black"][COLOR="black"]Abi Ne güzel konusuyorsun Icim rahatladi valla okuyunca sagolasin var olasin[/COLOR][/COLOR][/B]

adres58 03.01.2011 19:16

[QUOTE=calipso;679953]tshabalala ingiliz bir klüple anlaşmak üzere, ben ingiltereyi bırakıp sivasa geleceğini sanmıyorum[/QUOTE]

Wigan olmasın...:D

58MUAMMER58 03.01.2011 19:33

İNŞALH herşey yazdıkların gibi olur kardeş,bana göre saydığın adamlar içinde transferleri gerçekleşecebileceğine inandığım,adem sarı,bülo efendi son bikıyak yapıp bu adamı takımda görmek istemiyorum derse,kaleci ramazan olabilir,bülent kocabey yaramaz gelmezse iyi olur,doğa işe yarar, adam formasını sonuna kadar terletiyor,saydığın yabancı adamların müşterisi çok alabilecegimizi sanmıyorum.

adalı harun 03.01.2011 20:01

bu saydıgın adamlar hayal bu yönetim in yapacagı işler degil
bir iki direk oynayacak oyuncu alsınlar yeter
hani üç ay önce başladılardı transfere
liğe 20 gün kaldı kimsenin geldiği yok yaşı geçmiş adamlar gelir sivasın parasını alır götürüre
biri açıklasın saido bu takımdan kaç lira aldı ayıp günah kayserinin kovdugu topçuyu kurtarıcı alıyon
ceyhun 1 trilyonluk topçumu
bu paralar ne güzel dagıtılıyor herkese ayıp
altyapıya ver
topçuların kaldığı yer on numara kimde hangi kulüpte var

birolsvs58 03.01.2011 20:07

işallah biran evvel gelirler

DoomsDay58 03.01.2011 20:52

İnşAllah bu söylediklerin çıkar.

yigidocengiz 03.01.2011 21:06

babacan boşu boşuna heveslendirdin bizi ya,İNŞALLAH saydığın isimlerden en az ikisi gelir ama artık çok zor gibi...

karyola 03.01.2011 21:13

havada bulut cok transfer balonları cabuk sonuyor:mad:

hasan5884 03.01.2011 21:35

Haydi bakalım işallah dogrudur

hasan5884 03.01.2011 21:41

Yiğido, Doğa'ya hayran!
[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/2/fft1mm1298017.jpg[/IMG]
İlk yarıda hedeflerinin uzağında kalan Sivasspor, ikinci devre öncesi kolları sıvadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, Eskişehir'i çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Doğa'nın alınması için yönetime rapor verdi.

26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla da görüşen Çalımbay’ın Doğa’yı ikna ettiği belirtilirken, Kırmızı-Beyazlı yönetimin de Eskişehir’in kapısını çalacağı ifade edildi. Bu arada ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yiğidolar’ın keyfi yerinde... Rıza Çalımbay bu dönemi iyi geçireceklerini kaydedip, “Taraftarlarımızın yüzünü güldürecek bir takım ortaya çıkaracağız” dedi.

Kaynak :..Fanatik 3 Ocak 2011, Pazartesi

Mamadou Diallo 03.01.2011 22:04

Ohooooooo bu transferler zor sanki küme düşmemeye oynayan biz değiliz ii durumdaki takımlar 3-4 tane transfer yaptı.Biz daha oyuncu alcaz...

mucahitbaba58 03.01.2011 22:50

Sacma sapan bir transfer olur insallah gelmez

Yigido DogaN 03.01.2011 22:57

arkadaşlar hepimizi bir telaş aldı gidiyoo bakalım
sonumuz hayırlı olur inşallah.. ben yine diyorum yinee başkanımız şu anda antalya kampında olduguna göre sorunların bir çogu aşılmış olması gerekiyoo
ve saydıgım isimlerden yapılan girişimlerin sonucunda ensaglıklı kararların alınacagından eminim ..
ben inanıyorum sizde inanın unutmayınızki bu kadro son 5 haftada iyi direnen ve zor gol yiyen bir takım hüviyetine bürünmüşken bu takıma adam akıllı üç dört transferle sıçrama yapacak bir takım olacaktır sivassporumuz
sabırlı olalım
ya sabıııırrrrr

Yigido DogaN 03.01.2011 22:59

ayrıcaa transfer sezonu çarşanba gunu resmen açılıyo daha acılmadı unutmayalım ki 1 aylık bir sure var
yeterki alt yapısı iyi olan görüşmeler sonucunda gercek yiğido olacak kişileri bekliyoruzz.
bunun için ince eleyip sık dokuyacagızz
ıkı yabancı tamam geriye ıkı yabancı ve 3 de yerliyle kapatacaklar bakalım

mordumann 03.01.2011 23:05

ts mehmet çakırı aldı,bonsercis ödemeden biz elimizi çabuk tutsak para vermeden alırdık.şampiyonluğa oynayan takım oyuncu alıyor biz sanki çok rahatız bişey yaptımız yok.mehmet çakır çok iş yapardı bizde.

eyuphulagu 03.01.2011 23:13

Önemli olan transferlerin kampa yetişmesi..Kampa katılmayan oyuncu sivasspor gibi zamana karşı yarışan bir takım için ne zaman takıma uyum sağlayacak,ne zaman arkadaşlarını tanıyacak..Açık konuşmak gerekirse transferler kampın son günlerine yetişirse geçen yılki gibi sorunlar yaşanır gibime geliyor..Hele ki Avrupa futbolunu tanımayan 3-4 tane G.amerikalı oyuncunun adaptasyonu çok zor olur..İlerleyen günlerde takıma belki alışırlar ama geçen zaman Sivassporun aleyhine;çünkü sivassporun ilk 5 maçı çok zor ,belki de ligdeki kaderini değiştirecek maçlar oynanacak..Gelecek oyuncu zamanında gelecek ki bu maçlara hazır çıkacaklar...İnşallah alınan oyuncular hazır ve takımlarında direkt oynayan oyunculardır..Aksine şu aşamada bize geleceğe yönelik oyuncudan çok takımda direkt oynayacak en az 3 oyuncu lazım..Eğer alınanlar yedek kalacaksa bu oyunlar boşuna alınmış olacak;sadece yedek kulübesinde oturacaklar...G.Amerika'dan alınan Arjantin,Brezilya ,Uruguay asıllı oyuncuları Muhsin Hoca tarafından izlenen oyuncular..İnşallah bu oyuncular istenen sevide oyunculardır ve takıma da katkı yaparlar...

fatih585858 03.01.2011 23:26

[QUOTE=mordumann;680056]ts mehmet çakırı aldı,bonsercis ödemeden biz elimizi çabuk tutsak para vermeden alırdık.şampiyonluğa oynayan takım oyuncu alıyor biz sanki çok rahatız bişey yaptımız yok.mehmet çakır çok iş yapardı bizde.[/QUOTE]

Arkadaş buraya 1-2 hafta önce yazdık, M.çakır ve Meye bonservisleri ellerinde en azından bu futbolcularla görüşülsün diye yazdım ama , yazdığımı tabi ki kendim okumuş oldum.

münihli_58 03.01.2011 23:31

Yatip kalkip Tschabalala'nin Sivas'a gelmesi icin Dua ediyorum yaa. Ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez

kiNgSiZe58 04.01.2011 00:18

[B]Yigido DogaN[/B]
kardes sen kendin bu ilk mesajindaki yazdiklarina inaniyormusun? ben hic ama hic inanmiyorum. Baskanimiz gecen seneden ders alicaz diyerek yilin basindaki yaptiklari transferler biliyoruz (Ceyhun, Sedat Y, Mehmet Nas, Saidou-HEPSI 30+!!). Artik, transferleri kim yapiyorsa veya yaptiriyorsa [I][B]gercekdende [/B][/I] ince eleyip sık dokumalari lazim. yoksa durumumuz yine kötü olur

mucahit_58 04.01.2011 04:56

Sandro da Silva Mendonça

Arkadaslar Fanatikte yer alan haberi aynen aktariyorum. Aslinda konuyu acarken cok dusundum her gazete haberine bi konu acsak milyon konu ile dolar sitemiz ama guvenilirligi en cok olan gazete fanatiktir bence o yuzden paylasiyorum.

[COLOR="red"]Sandro bu kez Sivasspor'da[/COLOR]

Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.

Turkiye Süper Ligi’nde forma giydiği son takım olan Gençlerbirliği ile sözleşmesi 30 Haziran 2010’da sona eren oyuncu, 2010-2011 sezonunda ülkesi Brezilya’da Coritiba FC’ye transfer oldu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48.