SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Taraftarlar transferi bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30941)

50sekiz 04.01.2011 00:48

Taraftarlar transferi bekliyor

[IMG]http://www.sivasinsesi.com/images/genel/kot4laa3129385434116815384.jpg[/IMG]

Sivasspor taraftarları 5 Ocak'ta başlayacak transfer dönemini bekliyor.
Kulübün ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ile girmek istemesi transfer çalışmalarının hızlanmasına sebep oldu.
Kırmızı beyazlıların bir çok futbolcu ile anlaşmaya vardığı 5 Ocak'tan itibaren bu futbolcuları kamuoyuna tanıtacakları öğrenildi.

[B]İLK ROTA BEŞİKTAŞ[/B]

Sivasspor kulübü transfer harekatında ilk rotayı Beşiktaş'a çevirmişti. Siyah beyazlıların bir çok oyuncusu ile ilgilenen Sivasspor'un transfer konusunda tüm sorunları ortadan kaldırdığı öğrenildi.
Özellikle Beşiktaş'ın yeni transferlerinin takıma katılmasıyla birlikte bazı oyuncular ile yollarının ayrılacak olması Sivasspor yönetimini harekete geçirmişti.

[B]RESMİ AÇIKLAMA YARIN[/B]

Sivasspor transfer çalışmaları ile ilgili resmi açıklamalarını yarından itibaren resmi internet sitesinden duyurmaya başlayacak.
Birinci ağızdan doğru haberleri kamuoyu ile paylaşmak isteyen Sivasspor, bu kapsamda resmi internet sitelerini aktif bir şekilde kullanmaya başlayacak.

Kanyak: Sivas'in Sesi

Divriği58 04.01.2011 01:10

Cevap: Taraftarlar transferi bekliyor

[B]Ben gene ınanmıyorumm..açıklama gelmezz artık yonetımın transfer anlayısına guvenmıyorum[/B]

Divriği58 04.01.2011 01:11

[B]Bir aralar neydik transfer yapmadan duramazdık[/B]

Çılgın Türk 04.01.2011 01:17

[QUOTE=armutaklı;680067][B]Bir aralar neydik transfer yapmadan duramazdık[/B][/QUOTE]

*Bazilari bu gercegi kabul etmek istemiyor ama eskiden transferleri Bülent Uygun bitiriyordu.

*Gecen sene isi Muhsin Ertugral'a güvenen Afrika kökenli futbolcular geldi.

* Bakkal' da ancak süper ligden 30+ elemanlari getirebildi.

* Bazilari Riza Hoca'ya güveniyoruz diyor ama bir seyi unutuyorlar: Transferi hoca yapmiyor, yönetim yapiyor. O yüzden isterse Riza hoca transfer listesine 30 degil 130 isim yazsin pek önemi yok, is yönetimde bitiyor.

ZiDaNe58 04.01.2011 01:20

Gene gelmez açıklama felan guvenim kalmadi artik yönetime..

nejmi58 04.01.2011 01:39

[QUOTE=Çılgın Türk;680068]*Bazilari bu gercegi kabul etmek istemiyor ama eskiden transferleri Bülent Uygun bitiriyordu.

* Bazilari Riza Hoca'ya güveniyoruz diyor ama bir seyi unutuyorlar: Transferi hoca yapmiyor, yönetim yapiyor. O yüzden isterse Riza hoca transfer listesine 30 degil 130 isim yazsin pek önemi yok, is yönetimde bitiyor.[/QUOTE]

arkadas, kendinle celisiyorsun;

Transferi Bülent, Muhsin ve Bakkal yapti diyorsun simdi Riza Hoca icin yapmiyor diyorsun???

Çılgın Türk 04.01.2011 01:48

[QUOTE=nejmi58;680070]arkadas, kendinle celisiyorsun;

Transferi Bülent, Muhsin ve Bakkal yapti diyorsun simdi Riza Hoca icin yapmiyor diyorsun???[/QUOTE]

Hayir celiski yok, galiba yeterince iyi anlatamadim.
Benim anlatmak istedigim sey farkli idi..

*Bülent Uygun' un arasi menajerle iyi idi. Oyunculari menajerler ikna ediyordu, yönetime sadece parayi ödemek kaliyordu.

* Muhsin Ertugral tanidigi, bildigi Afrika kökenli oyunculara yöneldi, onlari gelmeleri icin ikna etti. Yönetime ise sadece para pazarligi kaldi.

* Mesut Bakkal isin kolayina kacti Süper Ligden 30+ oyunculara yöneldi, ikna etti, yönetime para ödeme görevi düstü

* Simdi ise durum farkli: Riza hoca listesini verdi, oyunculari ikna etmek, pazarlik etmek görevi simdi tamamiyla yönetimde, özellikle yurtdisi transferlerinde!

Divriği58 04.01.2011 02:11

[QUOTE=Çılgın Türk;680071]Hayir celiski yok, galiba yeterince iyi anlatamadim.
Benim anlatmak istedigim sey farkli idi..

*Bülent Uygun' un arasi menajerle iyi idi. Oyunculari menajerler ikna ediyordu, yönetime sadece parayi ödemek kaliyordu.

* Muhsin Ertugral tanidigi, bildigi Afrika kökenli oyunculara yöneldi, onlari gelmeleri icin ikna etti. Yönetime ise sadece para pazarligi kaldi.

* Mesut Bakkal isin kolayina kacti Süper Ligden 30+ oyunculara yöneldi, ikna etti, yönetime para ödeme görevi düstü

* Simdi ise durum farkli: Riza hoca listesini verdi, oyunculari ikna etmek, pazarlik etmek görevi simdi tamamiyla yönetimde, özellikle yurtdisi transferlerinde![/QUOTE]

[B]Bence yanılıyorsunn[/B]

B.DUMANLI 04.01.2011 04:25

Aciklamayi yapacak kisi veya basin sözcümüz varmi bizim ?

mucahit_58 04.01.2011 05:25

[QUOTE=B.DUMANLI;680078]Aciklamayi yapacak kisi veya basin sözcümüz varmi bizim ?[/QUOTE]

Var gardas olmazmı Fikret Unsal var :D amma ne yalan soyliyim bugüne kadar luzumlu tek bir açıklamasına şahit olmadım onca senedir!!

şarkışla 58 04.01.2011 07:29

Hani diyorum transferler tamamlanmış 5-6 isim biryerde bekliyorlar 5 ocakta toptan sahaya çıkacaklar olamaz mı

young58 04.01.2011 07:46

[QUOTE=armutaklı;680066][B]Ben gene ınanmıyorumm..açıklama gelmezz artık yonetımın transfer anlayısına guvenmıyorum[/B][/QUOTE]

bende inanmıyorum bu yönetimden hiçbirşey olmaz rezillik tek kelimeyle sivassporas biz gönül verdik.ama sivasın yaptığına bak bir açıklama yok transfer yok 200 bin euro için adamı almadılar ne bekleyeceğiz biz bu takımdan transfer olmazsa takım düşer

ayna26 04.01.2011 07:50

Transfer dönemi yarın resmen başlıyor, bakalım bu konuda resmi açıklama yapmayan suskun olan yönetim yarından itibaren trnasferler ile doyuracak mı taraftarı.Dün gece Sivasın yerel bir televizyonunda basın sözcüsüz F.Ünsal konuştu, tranfer çalışmaları olduğunu resmi imzayı attırmadan şu an isim veremiyeceğini, ancak Brezilya ve Arjantin kökenli futbolcular ile irtibat içinde olduklarını ifade etti.Bakalım transfer nasıl ve ne şekilde olacak.Taraftar transferi bekliyor.Umarım yapılacak tranferler iyi maya tutar da takım ikinci yarı düzlüğe çıkar ilk 10 içine girer.Herşey teknik ekibin elinde onlar mevcut oyuncular ile muhtemel yeni transferleri iyi harmanlayarak ve iyi motive ederek sahaya çıkarırsa o zaman değmeyin yiğidonun keyfine...

OLCAY_58_AKKUS 04.01.2011 07:51

[QUOTE=Çılgın Türk;680068]*Bazilari bu gercegi kabul etmek istemiyor ama eskiden transferleri Bülent Uygun bitiriyordu.

* Bazilari Riza Hoca'ya güveniyoruz diyor ama bir seyi unutuyorlar: Transferi hoca yapmiyor, yönetim yapiyor. O yüzden isterse Riza hoca transfer listesine 30 degil 130 isim yazsin pek önemi yok, is yönetimde bitiyor.[/QUOTE]

bana bülent denen adamın bir tane transferini söyle.bilica hariç.
şunu getirdi bizi uçurdu de.bende bileyim

yigido_sampiyon 04.01.2011 08:22

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;680085]bana bülent denen adamın bir tane transferini söyle.bilica hariç.
şunu getirdi bizi uçurdu de.bende bileyim[/QUOTE]

[B]hocam yiğidi öldür ama hakkını ver...herve tum, ibrahim dağşan, musa aydın, kamanan...kim aldı bunları...bende tasvip etmiyorum bülent uygunu ama gerçeklerde ortada...[/B]

SIVAS58FOREVER 04.01.2011 09:30

[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]Sandro bu kez Sivasspor'da[/COLOR][/B][/SIZE]
Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.
04 Ocak 2011, Fanatik

calipso 04.01.2011 09:55

Mendonça vasatın üstü bir futbolcu.. eğer bomba transferlerden birisi bu ise ben hayal kırıklığına uğradım

<Sivasspor58> 04.01.2011 10:07

Devre arası tarnsfer yapmak çok zordur. Ben yönetime kızamıyorum biz bir Beşiktaş değiliz devre arası transferiçin çok para lazım. Kimse banko oynayan oyuncusunu vermiyor. İstediğin yabancılar Sivas şehrini beğenmiyor. Hani yönerim at çiftliği yapıyor diye bir haber yapılmıştı bazılarınız büyük tepki göstermişti umarım şimdi anlamıştırsınız yönetimin derdini futbolcuları Sivas'ta sıkılmaması için alternatifler üretiyor.

yigidoyuzz 04.01.2011 11:53

----------------------------------------------------------------------------------------------

valla bizim transfer komitemizde değişmesi gerekli artık.
birde sivasspor.com scoot yani futbolcu arama sitesi siteye koyması lazım galatasarayın var böle bi taraftar sitesi baya bi oyuncuyu buradan takip ediyormus yönetimleri

siteleri bu

[url]http://scoutgs.com/sgs-arastirma/michael-eneramo.html[/url]

Mamadou Diallo 04.01.2011 11:56

ii transfer.....

karşıyakalı 04.01.2011 12:09

taraftar yönetimin sözüne neden güvensinki çünki son 2 sezondur yönetim hep aynı şeyleri söylüyor araştırmadayız inceliyoruz nokta transfer yapacagız sivasspora layık oyuncular alacagız diyorlar ama sonuş saido s.yeşilkaya .taider.aubey oluyor.demekki yönetim burada hata yapıyor bide araştırmayın nokta transfer yapmayın bakalım sonuç nasıl olacak.yönetim her zaman aynı lafları söyleyip sonuç hüsran olunca taraftar da yönetimin açıklamalarına güvenmiyor artık

karşıyakalı 04.01.2011 12:12

[QUOTE=şarkışla 58;680082]Hani diyorum transferler tamamlanmış 5-6 isim biryerde bekliyorlar 5 ocakta toptan sahaya çıkacaklar olamaz mı[/QUOTE]

gardaş uyanda camdan dışarı bak sivasa kar yagıyor.çok uyuyunca insan garip rüyalar görüyor.umarım gerçek olurda bizde sıkıntıdan kurtarırız:):):)

akifesk 04.01.2011 12:42

paty papy i alabiliriz tarbzon sözleşmesını feshetmış. çok genç ve yeteneklı bı orta saha oyuncusu

58 SiVaSıM 58 04.01.2011 12:51

bir süper lig takımıknın yönetimi bu kadarmı beceriksiz olur

cılgınsivas58 04.01.2011 15:16

yalan haber olmasında.....

yigidoyuzz 04.01.2011 15:18

at çiftliği kuracaklarına yönetim o paraları transfere yatırsın tsbalala da para az verildi michael enorama da az para verildi omotoyossi de az para verildi nolacak bu pintilik ya sonrada istediğimiz transfer olmadı yok uyum sağlamadı adama para ver uyum sağlar inşaat işçileri inşaat mı begenmiyor yoksa para verirsen göktelenmi yapmıyor paraya kıyyy artık yönetimm

izmirliyigido 04.01.2011 16:26

[QUOTE=yigido_sampiyon;680086][B]hocam yiğidi öldür ama hakkını ver...herve tum, ibrahim dağşan, musa aydın, kamanan...kim aldı bunları...bende tasvip etmiyorum bülent uygunu ama gerçeklerde ortada...[/B][/QUOTE]

Aynen katılıyorum.. Onun öncesinde halen sağ kanadın değişilmezi Abdurrahman Dereli, geçen yıl ve bu yıl kötü olsada Sedat, Cihan Yılmaz, hatta Mehmet Yıldız'ı kazanan o.

Hakkını yememek lazım.

AYK

lokmankantar 04.01.2011 16:33

[QUOTE=mucahit_58;680080]Var gardas olmazmı Fikret Unsal var :D amma ne yalan soyliyim bugüne kadar luzumlu tek bir açıklamasına şahit olmadım onca senedir!![/QUOTE]

ya arkadaşlar o kadar Sivaslı var diye övünüyoruz doğru dürüst bir basın sözcümüz yok malesef :(basın sözcümüzün iletişim anlayışı sadece sindirme üzerine kurulu basın mensuplarının karşısına çıkınca millet korkudan soru soramıyor ki :D Birde transferler yapalım yeterki biz basın sözcüsünün açıklamasını falan istemiyoruz tabi transfer yapmak için transfer yaparsak hiç yapmayalım daha iyi :)

ozledımeskıyı 04.01.2011 16:35

yha şu bülent uygun olayını kapatın ya da ben kısaca özetliyim kapansın

bir teknik direktör için kişilik sahibi karekterli biriyse
1
çevresi geniş ise
10
maçı okuyabiliyorsa
100
oyuncuyla iletişimi iyise
1000
eibi geniş ise
10 . 000
gençlere önem veriyorsa
100 . 000
bülwnt uygunda kişilik yokmuş 1 i sill
ELDE VAR 00.000 her şeyi anlatır umarım...

deleteci 04.01.2011 16:43

artık transfer istiyoruz sabrımız kalmadı..... haydi başkanım sen işini bilirsin :)

yusuf_yusuf 04.01.2011 19:14

inş ya hjaydı hayırlsı dıyelım nedıyelım baska

eyupkocak 04.01.2011 19:21

açıklama falan gelmezzz:mad:

eyupkocak 04.01.2011 19:28

artık transfer yapsalar yani

Murat ARICI 04.01.2011 19:46

Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.

fglnsdf 04.01.2011 19:59

yaaaa burda Yönetimle iliski olan biri varsa...söyleyin su Ridvan Simseki alsinlar, yada kiralasinlar. Cok süper oyuncu ve Schuster onu kadrosunda hic düsünmüyo... :mad:

[url]http://www.transfermarkt.com.tr/de/besiktasli-ridvan-simsek-sokta/news/anzeigen_52571.html[/url]

adres58 04.01.2011 20:19

[QUOTE=fglnsdf;680223]yaaaa burda Yönetimle iliski olan biri varsa...söyleyin su Ridvan Simseki alsinlar, yada kiralasinlar. Cok süper oyuncu ve Schuster onu kadrosunda hic düsünmüyo... :mad:

[url]http://www.transfermarkt.com.tr/de/besiktasli-ridvan-simsek-sokta/news/anzeigen_52571.html[/url][/QUOTE]

Çok ağır bir sakatlık geçirdi. Uzun süre sahalardan uzak kaldı. Toparlaması ise kısa vadede zor gözüküyor. Hele Beşiktaşın geniş ve yıldız kadrosu varkende bu kadroda zor kendine yer bulur. İyi bir Rıdvan iş yapar ama şu anki zamanlama bizim işimize gelmez diye düşünüyorum...

Respect58 04.01.2011 20:27

[QUOTE=adres58;680225]Çok ağır bir sakatlık geçirdi. Uzun süre sahalardan uzak kaldı. Toparlaması ise kısa vadede zor gözüküyor. Hele Beşiktaşın geniş ve yıldız kadrosu varkende bu kadroda zor kendine yer bulur. İyi bir Rıdvan iş yapar ama şu anki zamanlama bizim işimize gelmez diye düşünüyorum...[/QUOTE]

[B]Çok genç birisi belki şuan işimize yaramaz ama fırsat ele geçmişken kadromuza katmamız lazım..daha 19 yaşında..Sakatlığı tamamen unutup çok iyi yerlere gelebileceği zaman var önünde..Bencede kaçırmamalıyız..[/B]

eyuphulagu 04.01.2011 20:30

[QUOTE=Murat ARICI;680222]Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.[/QUOTE]

FC.AVAI kulübüne oyuncu kiralanmış gözüküyor..F.C. kulübünün sitesinde resmi ve açıklaması da var...Sandro hem Avai de hem sivassporun kadrosunda aynı anda nasıl oluyor bir anlayan varsa biz de öğrenelim..

fglnsdf 04.01.2011 20:48

[QUOTE=adres58;680225]Çok ağır bir sakatlık geçirdi. Uzun süre sahalardan uzak kaldı. Toparlaması ise kısa vadede zor gözüküyor. Hele Beşiktaşın geniş ve yıldız kadrosu varkende bu kadroda zor kendine yer bulur. İyi bir Rıdvan iş yapar ama şu anki zamanlama bizim işimize gelmez diye düşünüyorum...[/QUOTE]

Bence isimizi fazlasiyla görür, hem hirsli hem genc, gecen sezon muhtesem oynadi. sakatligida gecti. Besiktasta zaten zor, bizim bir oyuncumuz o muhtesem kadroda yer alamaz. Bunu tartismaya gerek yok....bak gör bunu kesin Manisa, Kasimpasa gibi bir takim transfer eder ve müthis oynar...

Djamoka 04.01.2011 23:23

[B][I]
Bildiğim kadarıyla sakatlığı atlatıp uzun süre önce takımlara antremanlara başlamıştı...[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51.