SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ara transfer yarın başlıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30946)

SivasSpor.Com 04.01.2011 10:10

Ara transfer yarın başlıyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.aratransfer.jpg[/IMG]

Futbolda, 2010-2011 Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi, 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Ara transfer dönemi diye de tabir edilen bu dönem, 1 Şubat 2011’de sona erecek.

İlk kez geçen sezon FIFA tarafından uygulanmaya başlanılan “Transfer Eşleştirme Sistemi”nin kullanılması ve Uluslararası Transfer Sertifikalarının (ITC) elektronik olarak düzenlenmesinin FIFA talimatına girmesi sonucu geçiş dönemi sona erdi. 2010-2011 sezonu ile birlikte bu uygulamanın zorunlu hale gelmesi sonucu, Transfer Eşleştirme Sistemi eğitimi alarak sisteme dahil olmuş profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplerin, uluslararası profesyonel futbolcu transferlerini bu sistem üzerinden gerçekleştirmeleri gerekecek. Sisteme dahil kulüplerin, Transfer Eşleştirme Sistemi kullanılmadan uluslararası profesyonel futbolcu transferi yapmaları mümkün olmayacak.

hunter 04.01.2011 10:20

Cevap: Ara transfer yarın başlıyor

umarım kaliteli transfer yaparızda ikinci yarı bizim için kabus olmaz, rahat rahat yatarız yataklarımızda

alemdarlar 04.01.2011 10:27

Çakal geliyor Çakal.Hayırlı olsun.

AYDIN1985 04.01.2011 10:31

[QUOTE=alemdarlar;680110]Çakal geliyor Çakal.Hayırlı olsun.[/QUOTE]

kim geliyor gardas?

hasan5884 04.01.2011 11:02

[QUOTE=alemdarlar;680110]Çakal geliyor Çakal.Hayırlı olsun.[/QUOTE]

çakal kim kardeşşş :)

hasan5884 04.01.2011 11:02

sivasspora yakışan kaliteli futbulcular transfer yaparlar işallah

AYDIN1985 04.01.2011 11:15

Doğa ile görüşecek

Doğa ile görüşecek
Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un talip olduğu oyuncusu Doğa ile görüşme yapacağını açıkladı. Uygun,...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un talip olduğu oyuncusu Doğa ile görüşme yapacağını açıkladı. Uygun, "Eğer Doğa gitmek istiyorsa izin veririm. Ancak burada kalmak isterse de ondan faydalanacağız. Ligin ikinci yarısında hedeflerimiz çok büyük. Eskişehirspor taraftarlarının istediği düzeye mutlaka gelecek" diye konuştu.

fotomac

akifesk 04.01.2011 11:45

trabzonspor paty papy'nin sözleşmesini feshetmiş. bu oyuncuyu alabiliriz. çok genç ve yetenekli. şu an serbest . bu fırsat kaçmaz.

yigidoyuzz 04.01.2011 11:46

bülent uygun konuş konuş boş konuş Allah bize yaptıklarının acısını Bucasporla çıkartıyor!

58Sivaslilar 04.01.2011 14:37

bületuygun yaptiklarin yanina kar kalmaz türkiye vede dünya bunu görüyor enalasi allah bunlari görüyor muhakkak ayagina dolasir sen bu gidisle biryerde duramazzsin

58Sivaslilar 04.01.2011 14:40

gardas yöneticiler nerde kaldiniz öyle transferler yapinki rakibe korku taraftara ümit olsun:confused:

şarkışla 58 04.01.2011 14:57

Ara transfer tarın başlıyor da bizim transferler ne zaman başlıyor o önemli:D

cılgınsivas58 04.01.2011 15:09

faydalı transfer yapalım...

Salim58 04.01.2011 16:17

[B][I]Transferlerin başlamasından ziyade biz ne tür transer yapacağız acaba.

Biraz daha bekleyelim bakalım.Sivasspor kime veya kimlere imzalar attırılacak...[/I][/B]

ozledımeskıyı 04.01.2011 16:19

bekliyoruz zaten tek yapabildiğimiz şey bu da neyi bekliyoz eceliimizi mi gelecekleri mi ? bilmiyoz artık...

yigidoss 04.01.2011 16:30

Sabah kalkıyorum doğru internetin başına, akşam işten geliyorum doğru,internetin başına bir haber var mı diye. Kafayı sıyırmadan bir kaç güzel haber duysak da rahatlasak :)

Turani58 04.01.2011 16:43

Yakında güzel haberler duyacağız gardaşlar hiç merak etmeyin.Yönetime ve Rıza hocaya güvenin yeter.yersiz tenkitlerden kaçının,amanha hakaret ve moral bozuzu tenkit yapmayın,ölçülü olun.İlerde utanılacak sözler sarfetmeyin.

eskibektaşlı 04.01.2011 17:13

SİTE YÖNETİMİ ne öneride bulunuyorum.

Bu gece transferlerle ilgili bilgi kirliliği ,laf kalabalığı ile ilgili açılan başlıkların ve yorumların hiçbiri şu ana kadar gerçekleşmedi.

Dolayısıyla Bunları tamamen forumdan kaldırıp yarın başlayacak olan Resmi Transfer haberleriyle ilgili sağlıklı ve sıfırdan yepyeni gerçekçi haberlere dayalı
başlıklar açalım.

böylelikle bilgi kirliliğine dayalı göz aşinalığı da sona erer ve yeni duygularla
Transfer haberlerine başlarız.

Şu ana kadar gerçekçi olmayan haberler bıkkınlık verdiği gibi moral bozucu oldu.

58_babacan_58 04.01.2011 18:12

[B][CENTER][COLOR="Red"]İNŞALLAH KALİTELİ,YETENEKLİ VE GENÇ İSİMLERİ TRANSFER EDERİZ...[/COLOR][/CENTER][/B]

calipso 04.01.2011 18:31

şimdi bu yönetim giderde son maçlarda takım iyi oyun tutturdu düzeliyor diye doğru düzgün transfer yapmazsa işte o zaman hapı yuttuk :D

yusuf_yusuf 04.01.2011 19:12

inş güzel transferler yaparak istediğimiz yere ulasırız

yigidocengiz 05.01.2011 00:19

Futbolda, 2010-2011 Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi, 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Ara transfer dönemi diye de tabir edilen bu dönem, 1 Şubat 2011’de sona erecek

acaba bizim içinde başlıyor mu???peki başlıyorsa nasıl transferler yapacağız.İNŞALLAH kaliteli başarıya aç oyuncular olur.ama bizim bu yönetimden fazlada bişey bekleyemeyiz,çünkü ben hiçbirine güvenemiyorum artık.

kadirakin58 05.01.2011 03:13

ikinci yarıya başlarken maçlarımız gerçekten çok zor. Eğer iyi transferler yapamazsak halimiz perişan olur. Kadronun yetersiz olduğu apaçık ortada, yönetim inşallah elini çabuk tutar. Şayet etkili transferler yapamazsak veya ancak transfer sezonunun bitimine yakın transfer işlerini halledebilirsek o zaman da gelecek oyuncu kritik maçlarımızda takıma uyum sağlayamamış olacak. Umarım sivasspor için en iyisi olur.

ZiDaNe58 05.01.2011 07:38

Insallah bize ilac olack adamlar alınır ama hic umudum yok..

kimyamurat58 05.01.2011 07:42

kaldı 25 gün transferler belli olacak...

ayna26 05.01.2011 08:04

Ara transfer dönemi bugun itibari ile başladı diyebiliriz.Akşam yerel tv de spor programında konuşulanlara göre, Sivas spor transfer döneminde yabancı ağırlıklı transfer bombalarını patlatacağını, resmi sözleşme imzalandıktan sonra resmi açıklamaların yapılacağı söylendi.Takımın ihtiyaç duyduğu, forvet, orta saha ve defansa sağlam adamlar alındığında ve bu tranferlerin takıma iyi monte edilmesi ile Sivas sporun liğin ikinci yarısını daha rahat geçireceğini ve ligi ilk on arasında bitireceğini düşünmekteyim.hayırlısı diyelim ve bekleyelim bakalım ne olacak...

mucahit_58 05.01.2011 08:12

Güzel hoş diyosunda gardas ne bombası Allah askına devre arasında parayı 2-3 kat basmazsan yapamazsın bomba transferi ayrıca cimri davranan yönetim değil bomba yabancı el bombası bile alamaz

yigidoyuzz 05.01.2011 10:31

başladı başladı başladı yönetime duyurulur transfer dönemi başladı bütün takımlar takır takır şakır şakır transfer bombaları patlatıyorlar sıra sizde yönetim ! paraya kıyın artık beles oyuncu neme lazım!

akifesk 05.01.2011 10:41

babayaro, kezman, yıldırAY baştürk bunlar şu anda serbestler. alınabılır aslında. mendoça gıbı sikil oyuncu alınacagına bunlar alınsa en azından takıma bi heyecan gelır . ayrıca madem transfer olmayacak 9 futbolcuyu ne dıye gönderdık . ceyhunu gerı alırlarsa hıç şaşırmam. bıraz paraya kıyın be. antepi gördunuz adamlar wagneri aldı. bızde cavcavın nüsfettesınin peşindeyiz

eyupkocak 05.01.2011 14:37

[FONT="Arial Black"]umudum kalmadı ama inş. transfer de başarılı oluruzzzz[/FONT]

50sekiz 05.01.2011 15:01

2 hafta sonra kamp bitecek.
kamp bitiminden 2 gün sonra GS maci var.
gerisini siz düsünün :confused:

58Sivaslilar 05.01.2011 17:18

Bes ocakta transfer basliyormus Gardas öbür takimlar transferi bitirdi bile yigidonun IDARECILERI Gözünü :rolleyes: ac gözünü:confused:

yigidocengiz 05.01.2011 22:23

kardeşim para vermeyecekleri ucuz topcu arıyolarsa beni alsınlar beni.ben para falan da isteme onlardan,ölümüne oynarım valla top geçer adam geçmez:D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:13.