![]() |
[URL=http://img254.imageshack.us/i/01baskan.jpg/][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/6314/01baskan.jpg[/IMG][/URL]
Sivasspor, kulüpleriyle ve kendileriyle anlaştığı futbolcularla yarın resmi mukavele yapacak. Edindiğimiz bilgilere göre 4'ü yabancı en 5 futbolcuyla el sıkışan ve hiçbir pürüz bırakmayan Sivasspor kamp yaptığı Antalya-Side Sueno Beach otelde resmi imzayı attırdıktan sonra futbolcuları basına tanıtacak. Sivasspor Başkanı Mecnun Otayakmaz'ında yer alacağı öğrenilen imza töreninde ayrıca anlaşılan bir veya iki tane yerli futbolcununda olacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Yarın yapılacak olan imza töreni Yiğidolar tarafından büyük bir merak ve sabırsızlıkla beklenirken,özellikle yabancı transferlerin ulusal basında da geniş yankı bulması bekleniyor. Hürdoğan |
Cevap: Bombalar yarın patlayacak
inşallah akrdeşim inşallah bu yazıyla hayalkafenin bilgilerini verdiği transferler de örtüşüyor demek ki gerçekten yarın güzel şeyler olacka inşallah...
|
1 milyon verilen oyuncuyu sagir sultan duydu, herhalde kamil olsa gerek. oyunculugunu bilmiyorum ama tabatayla kiyaslanan bumu acaba???
bide gecen sene aubey icin 1,5 milyon verildi diye yaziyordu transfermarktta... |
insallah vallah süper olcak ya ama pazartesinden beri yarin deniliyor ama insallah bu dogrudur ve yarin aciklanir 4 futbolcunun arasinda kim var acab
1.kamil grosicki 2.korcan (kaleci) 3.? 4.? |
[QUOTE=nejmi58;680935]1 milyon verilen oyuncuyu sagir sultan duydu, herhalde kamil olsa gerek. oyunculugunu bilmiyorum ama tabatayla kiyaslanan bumu acaba???
bide gecen sene aubey icin 1,5 milyon verildi diye yaziyordu transfermarktta...[/QUOTE] bence aubey 1.5 million yanlis yazmislardir |
çok iyi oldu sonunda gözümüz arimişti her saat bakiyoz bir haber yok şimdi sabah zor olcak bizim için
|
[QUOTE=nejmi58;680935]1 milyon verilen oyuncuyu sagir sultan duydu, herhalde kamil olsa gerek. oyunculugunu bilmiyorum ama tabatayla kiyaslanan bumu acaba???
bide gecen sene aubey icin 1,5 milyon verildi diye yaziyordu transfermarktta...[/QUOTE] dayi Insallah kamil degildir, dedigin gibi kamili biliyoruz, Insallah baska iyi bir oyuncudur. |
Insallah öyle olur, biraz paraya kiymak gerek sivasspora simdiye kadar iyi bir sezon gecirmis araliksiz oynamis ve bizim oyun anlayisimiza yakin adepte olabilecek nokta transferlere ihtiyac var.
Duydugum göre eneramo sivassporun teklifini red etmis üzüldüm iyi bir oyuncuya benziyor son iki ay önceki videolara bakarak bunu söylüyorum lakin afrika ligi türkiye ye benzemez adam biraz cambaz biraz sihirbaz biraz asabi duruyor neyse. AMMA eger TABATA Sivasspora gelir se iste o zaman esas Bomba patlar. Düsünün Kamil Grosicki ve Tabata yanlarinda M. Yildiz, Kamanan, Suarez, E. Kilic, C.Yilmaz vallahi GOL olup yagar bu cocuklar. |
aubey piyasa deyeri okadardi verdimiz para okadar deyildi zaten transfermerkete bakarsak geçen sen aldizmiz futbolcular çok pahaliydi bizi batirir onlar okadar versek yönetim altindan kalkamaz onlar futbolcunu kaç yıllik imza atini toplamini yaziyor bide bonsvis parasini koyuyor ondan çok gözüküyor normal degerin 2 3 kadi farkini yaziyor
|
bide gecen sene aubey icin 1,5 milyon verildi diye yaziyordu transfermarktta...[/QUOTE] yok nejmi abi bu kamil degil, dikkat edersen [B][I]kariyerine baktiginizda bana hak vereceksiniz diyor[/I][/B]. kamilin yasi henüz 22, yani fazla kariyer yapmis olamaz. |
aubeye 300-400 bin avro civarı verildi arkadaşlar sivas şimdiye kadar hiç 500 bin avroyu geçmedi yukardaki gazetecimsinin dediği gibi !
|
rıza hoca takimin başinda kaldikça çok güzel transfer yapçaz yaşli oyunculari yoluyoz çok güzel oldu artik 90 dakka kaldircak oyuncular geliyor en iyisi transferimiz bu artik gençleşmeye gidiyoz bu daha da iyi hersene büsürü transfer yap birşey yok ama şimdi sezon başi 5 ortasi üç tamam zaten yukarlari oynariz gelen oyuncularda genç oldu için hersen çok adam alip zarar etmeksense bikerede ver daha iyi oldu
|
bi keitaya 250-300 bin avro verildi galiba...
|
şimdi yukarlari dogru tirmaniriz bekle geliyoz şimdi gelin alin sikiysa puan sivastan artik öyle 4 5 atip gitemek şimdi sivas sizlere atçak
|
bide içlerinde tshabella varsa süper olur
|
Hadi bakalim yarini iple çekiyoruz. InsAllah yarin kesin transferler açiklanir yoksa komaya girecegim bu gidisle.
Zaten açiklanmazsa forumda asparagas haberlere baslayacagim maglum benim Hayalkafe gibi tüyolarim yok maalesef !!:rolleyes: |
ozaman hiç gol sikintimiz kalmaz gol olur yayariz ozaman eski sivas geliyor ikinci yari seri galibiyetler alirssak zaten ilk 8 gireriz fazla puan farki yok
|
kesin dogrudur Abdullah YİĞİT dedi için başkasi yazsa inan mazdim yarin nasil yapçaz bilmiyom
|
Biz patladik ,bombalar birtürlü patliyamadi.
|
saat kaçta atilcak imzalar acaba onu yazmamişlar olmadi hiç deyilse antalyadi taraftar giderdi
|
[QUOTE=B.DUMANLI;680955]Biz patladik ,bombalar birtürlü patliyamadi.[/QUOTE]
evet çok dogru dedin bakmaktan gözlerimiz bozuldu zaten |
Orta Saha ya iyi bir oyuncu lagzim idi eger TABATA olur sa gel keyfim gel sol kanat Kamil Grosicki forvette M. Yildiz ve yanina iyi bir gölcü sag kanat da güclenirdirilir ise ve defansin önüne iyi bir defensiv oynuyan defans oyuncu su alinir ise bu takim yine SES getirir.
Sene ye Sampiyonluga ve avrupa ya oynayan bir takim oluruz. Birde yeni 35 000 seyirci kapasitesine sahip stadimizin temeli atilir ise gel keyfim gel, kim tutar o zaman yigidoyu. |
Simdi Tabata'dan daha iyi dedigi oyuncu Kamil tamam.
Yerli oyuncu Korcan, Eskisehirli oyuncular olsa zaten diger siteler hemen duyururdu. Gelelim diger yabanci oyunculara Biri herhalde Sandro'dur. Kaldi 2 oyuncu Biri forvet olacak muhtemelen Eneramo'dur Digeride defans olacak muhtemelen güney Amerikalidir, Muhsin hocanin tavsiye ettigi. |
beklediyimeze deyicek inşlah
|
bende şimdi tam isimleri sayacaktim 1 kamil 2 korcan 3 sondro 4 ise belideyil işte o nu bi kimse bilmiyor işte tek süprüz o olcak
|
1. Grosicki (1 milyon avro bonservisine ÖDENEN kisi 99%)
2. Kaleci Korcan 3. Sandro (Tabatanin yerine, sectigi adam olsa gerek :D hahaha , kariyerine bakilirsa yazilmis, grosickinin kariyeri yok daha genc cocuk.) 4. ??????? (Stoper) |
ne patlamaz bombaymis bu ya daha herhalde bombanin patlamasina az vakit kaldi son 10 saat :D:D:D:D
|
yoksa 4 eylülden yasin olmazsin izliyecez diyordu zaten rıza hocanin yardimcilari onayi vermişti
|
evet ona süper diyiyordu Abdullah YİĞİT
bide biri varki diyor ya tabatadan daha iyi kesin o dan daha iyi evet bulduk 4 oyuncu |
[QUOTE=Sivaslibey;680960]Simdi Tabata'dan daha iyi dedigi oyuncu Kamil tamam.
Yerli oyuncu Korcan, Eskisehirli oyuncular olsa zaten diger siteler hemen duyururdu. Gelelim diger yabanci oyunculara Biri herhalde Sandro'dur. Kaldi 2 oyuncu Biri forvet olacak muhtemelen Eneramo'dur Digeride defans olacak muhtemelen güney Amerikalidir, Muhsin hocanin tavsiye ettigi.[/QUOTE] Evet tabatanin yerine dedigi futbolcu grosickidir, fakat kariyerine bakilirsa felan yazmis. Grosickinin kariyeri yokki daha cocuk 22 yasinda :D grosicki + baska birini kast ediyor olmasin ?? Yoksa Sandromu hahaha :P |
şimdi geldi stoper ona gerek kalmiyor zaten bizdeki stoperler kendine geldi zaten kelecimizde düzeldi forvete top gelmedi için gol atamiyordu şimdi hucum oyuncularida geldi forvet zaten iyi oyunculari belki birtane oraya genç biri oda adam sari olur
|
yasin arkadaşlar o biri kesin yani tahminim dogru çikçak çünkü tv58 hep diyorlardi çok güzel rıza hocanin yardimcilari maçini izlediydi onay verdiler zeten bide 4 eylülde orda ya kesin o yani adam süper sol açik
|
hatta o maçtada tam oynayamamişti onlar olur ropari verip Abdullah YİĞİT
tam kendini gösteremedi demişti çok iyi oldu gençler gelmey başladi bekledimiz transferler |
Aubey'e 1.5 M € yu ben başka yerlerde de gördüm...
|
kariyerine baktigimda Kezman ismi mantikli gibime geliyor, havada onun ismi dolasiyorken, dogru olabilir belki.
|
insallah sandro gelmez ya :confused::confused::confused::confused::confused:
|
diyom arkadaşlar yasin kesin o kesin belki sondro yerine kezman ola bilir belki orda yanila bilirz
|
yaw heyecan iyice bastı beni, artık açıklansın yaw transferler
|
[QUOTE=eyupk;680978]yaw heyecan iyice bastı beni, artık açıklansın yaw transferler[/QUOTE]
sabah nasil yapçaz bilmiyoz zaten bakalim yarin kimlere imza attiriyoz sonunda dogru bir haber aldik ama isim alamadik neysa 9 saat çabulk geçer yarin 10 gibi addirdiklarini düşünürsek |
ama ismimlei az çok bildimiz için yarin fazla süprüz olmayacak iyiki tabata gelmedi bize alişana kadar baya bi süre geçerdi zaten bocalardi bizde bize futbola aç adam lazim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:13. |