![]() |
Sivasspor 1-1 Skenderbeu Korçe
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.skenderbeu.jpg[/IMG]
Sivassporumuz 2. hazırlık maçını Skënderbeu Korçë ile yapacaktır... Spor Toto Süper Lig 2. yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sivassporumuz ikinci hazırlık maçını Arnavuktluk takımı Skënderbeu Korçë ile [B]10 Ocak 2011 Pazartesi günü saat 15:00′de[/B] yapacaktır. sivasspor.org.tr |
Cevap: 2. Hazırlık maçı Skenderbeu Korçe ile
haci abi, ben sivassporun hazirlik maclari belli oldu diye bir konu actim, oraya tasiyin bizahmet.
|
[B][I]Bu maçı kazanırız inşaallah.[/I][/B]
|
[QUOTE=AYDIN1985;681249]haci abi, ben sivassporun hazirlik maclari belli oldu diye bir konu actim, oraya tasiyin bizahmet.[/QUOTE]
Haciiii Baba.:D Bu maç tek özel hazırlık maçı olduğu için ayrı konu açılır bahsettiğin konu ile ne alakası var. Her maça ayrı ayrı bi konu açılır Haciii ben öyle biliyorum.:) |
[B][CENTER]HAZIRLIK MAÇLARINDA GALİP GELMEMİZ TAKIM AÇISINDANDA MORAL OLACAKTIR...[/CENTER][/B]
|
bu maçı inşallah izleriz sivassporumuzu bie izleyelim be canım:):):)
|
[QUOTE=DubailiYiğido;681254]Haciiii Baba.:D Bu maç tek özel hazırlık maçı olduğu için ayrı konu açılır bahsettiğin konu ile ne alakası var.
Her maça ayrı ayrı bi konu açılır Haciii ben öyle biliyorum.:)[/QUOTE] yok burda öyle olmuyor, bizim yazilar hep alinir biryere tasinir. benim actigim konuya bak, birazdan foruma tekrar eklerim. |
[QUOTE=AYDIN1985;681257]yok burda öyle olmuyor, bizim yazilar hep alinir biryere tasinir. benim actigim konuya bak, birazdan foruma tekrar eklerim.[/QUOTE]
Takma Haciii baktım senin konuya onun için böyle yazdım.:) |
bu maçı alırız inş. da bunlar liğ için doğrudan bir ölçü olarak kabul edilmemeli
|
yeni transferleri görürüz insallah
başarılı oluruz inşşlallah |
yeniceğimize inanıyorum, inşallah o zamana kadar bütün transferlerimizi tamamlarız.
|
acaba televizyon verirmi
|
iyi insallah yeneriz..
bu mac insallah bi kanal verir |
yeni transferler bu maçta oynamalı o yüzden yarın transferler açıklanmalı
|
kayseriyle bi akrabalığı var mı bunların:D
|
[QUOTE=sivasfutbol;681328]Sağır sultan duydu bu haberi! Çok geri kalıyorsunuz. Lütfen yeni adminler alın siteye..[/QUOTE]
Allah razi olsun gardas, bu haberi kac gün önce ben ekledim foruma. bir cok arkadasimiz gibi bende sabahtan aksama kadar site site dolasip haber ariyoruz SIVASSPORUMUZ hakkinda, karsiliginda tesekkür eden bile yok. buda benim gücüme gidiyor (zoruma gidiyor) |
:)[FONT="Georgia"][B][COLOR="Red"]Yeneriz ya bu takimi kolay bisi[/COLOR][/B][/FONT]
|
maç nerde oynancak gardaşlar bilen var mı?
|
Hazırlık maçları adı üstünde hazırlıkları ve yeni katılanları kaynaştırmak takıma ısındırmak için yapılır.Bizim yeni transferler herhalde salı günü imza atacaklarmış bu maç p.tesi günü yani,hazırlık açısından hiçbirşey ifade etmiyor.
|
Hazirlik maclarinin gayesi,takima yeni alinan oyuncularin takimi ve takim arkadaslarini tanimalari ve uyum saglamalari icin düzenlenmis bir organizasyondan öteye gitmiyor.Bu maclarda yenilirsin veya yenersin bu önemli degil.Yeni transferler ikinci hazirlik macinada yetisemiyecek gibi geliyor bana.
|
İnşAllah kazanırız bu maçı.
|
Yine yerlilerle tam kadro cıkıcaz gibi...
|
Arkadaslar mac yayinlamayacak herhalde.
Benim anlamadigim bizim yerel Tv Kanallari neden böyle maclari almiyorlar. Bir kac kurus ancak tutar bu macin hesapi ve onun yerine binlerce Sivasli izler bu maci. Bizim Kanallari anlamis degilim. Karleri olur zarari dokanmaz . Hem hemserileri sevinir hem ceplerine para girer. Mantiga sigmiyor bu politika. |
Arnavutluk takımı öyle yabana atılacak bir takım değil arkadaşlar. Hazırlıkda olsa kendi liglerini sürklase eden bir takım. Şu anda 3 puan fark var lig liderleri ile vede 2. sıradalar. Bu takımın Dinamo Tiran ile olan bir maçını tesadüf seyrettim İnternet Tv de Brkiç diye bir golcüleri var akıllara zarar bir topçu. Çok şahane bir forvet keşke bizde olsa...
|
[QUOTE=cügo58;681399]Arkadaslar mac yayinlamayacak herhalde.
Benim anlamadigim bizim yerel Tv Kanallari neden böyle maclari almiyorlar. Bir kac kurus ancak tutar bu macin hesapi ve onun yerine binlerce Sivasli izler bu maci. Bizim Kanallari anlamis degilim. Karleri olur zarari dokanmaz . Hem hemserileri sevinir hem ceplerine para girer. Mantiga sigmiyor bu politika.[/QUOTE] Abicim bırak ya Sivasın yerel televizyonlarını kalite denen bisey yok.Spikerlerde zaten iş yok amatör oldukları cok belli oluyor. |
inşallah transferler bu maça yetişir de yeni oyuncuları izleme fırsatı buluruz. Daha önemlisi yeni oyuncuların takıma daha iyi ısınmaları için bir fırsat doğmuş olur.
|
fark atarız
adını bile ilkkez duydum :) |
[QUOTE=astaravisa;681447]fark atarız
adını bile ilkkez duydum :)[/QUOTE] bizim adini hic duymadigimiz ve bize fark atabilecek okadar takim varki, ohooo. önemli olan o eski takim ruhunu ve o kaliteyi yakalamamiz. |
ilkkez duydum bu takımın adını ama yeneriz ins:)
|
Rada s Navrátilem do Turecka?
Hned o dva hráče Viktorie Plzeň projevil zájem turecký Sivasspor. Šestnáctý tým nejvyšší turecké ligy projevil zájem o Tomáše Radu a Jakuba Navrátila. Oba hráči v pondělí odlétají do Turecka na zdravotní prohlídku. "Zástupci obou klubů budou mezitím intenzivně jednat o jejich případném přestupu," doplnil informaci generální manažer Viktorie Plzeň, Adolf Šádek. vydáno: 8.1.2011 18:01 2 ÇEKLİ HAYIRLI OLSUN |
[QUOTE=yigidofurkan;681519]Rada s Navrátilem do Turecka?
Hned o dva hráče Viktorie Plzeň projevil zájem turecký Sivasspor. Šestnáctý tým nejvyšší turecké ligy projevil zájem o Tomáše Radu a Jakuba Navrátila. Oba hráči v pondělí odlétají do Turecka na zdravotní prohlídku. "Zástupci obou klubů budou mezitím intenzivně jednat o jejich případném přestupu," doplnil informaci generální manažer Viktorie Plzeň, Adolf Šádek. vydáno: 8.1.2011 18:01 2 ÇEKLİ HAYIRLI OLSUN[/QUOTE] babacan burda ne yazdığını bi tercüme et ya.öyle ya hayırlı olsun dediğine göre burda ne yazdığını biliyosundur dimi... |
Jakub Navratil Kimdir?
Çek Cumhuriyeti’nin FC Viktoria Plzen takımından renklerimize bağladığımız 26 yaşındaki Jakub Navratil 1.93 boyunda ve stoper mevkiinde görev yapmaktadır. Tomas Rada Kimdir? Çek Cumhuriyeti’nin FC Viktoria Plzen takımında transfer ettiğimiz Tomas Rada 27 yaşında, 1.88 boyunda ve defans mevkiinde görev yapmaktadır. tam emin değilim ama böyle bişiler yazıyor olabilir..yada bunlara yakın bişiler..:) ama sonuç olarak bu iki oyuncunun sivasspora transfer olduğunu söylüyor..bu kadar bilgi bize yeter zaten.:D:Dayrıntılara pek takılmamak lazım.. |
Hadi bu maçıda yeneceğiz inşALLAH.
|
maçı veren bir kanal varmı
|
İnş Alırız Bu Maçı Sivassporumuza Moral Olur Ve Yeni Trasferleride Görürüz İnş;););)
|
mac sonucunu bilen varmi?
|
Cevap: Sivasspor 1-1 Skenderbeu Korçe
KARSILASMA 1-1 BITMIS.
|
acaba golü kim atmış 11 ler neler ?
|
karsılasma 1-1 bitti bizim golü keita atmış sanırım.
|
erman oynarsa maç alamayız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48. |